Pošastno! Socialna služba jemala otroke revnim in jih prodajala v rejništvo spolnim iztirjencem, duševnim bolnikom in staršem, katerih otroci so storili samomor!

Datum:

V Italiji so razkrili kriminalno združbo, ki so jo sestavljali župan, zdravniki in socialni delavci, ki so otrokom revnih staršev prali možgane in jih prepričevali, da so jih starši zlorabljali. Otroke so po uspešnem pranju možganov staršem odvzeli in jih prodali v rejništvo lastnikom trgovin s seksualnimi igračkami, duševnim bolnikom in staršem, katerih otroci so storili samomor.

Po zadnjih podatkih je bilo v sklopu operacije “Angeli in demoni” aretiranih 18 posameznikov, med njimi tudi župan mesta Bibbiano Andrea Carletti. Serija aretacij v severni Italiji blizu mesta Reggio Emilia je po poročanju RT močno pretresla Italijane, ki so preko spleta sporočili, da molijo za približno 30 otrok, ki so bili žrtve te kriminalne združbe, in upajo, da bo zločince, ki so jih označili za “živali”, doletela primerna kazen.

Kriminalna združba je obtožena sodelovanja pri pranju možganov otrokom, ki so bili odvzeti revnim staršem na podlagi lažnih trditev, češ da naj bi jih doma starši zlorabljali. Odvzete otroke so nato po visokih cenah prodajali v rejništvo.

“Mali pomnilni strojček”
Psihologi pri Zvezi Janka in Metke v mestu Moncalieri blizu Torina naj bi za dosego svojih sprevrženih nakan otroke prepričevali, da jih starši spolno zlorabljajo, jim kazali lažne otroške risbe z dodanimi elementi spolnosti in celo imeli predstave, v katerih so otroke izpostavili strašnim maskam, ki so predstavljale otrokove starše kot zlobne in nevarne.

Župan Andrea Carletti (Vir:Ttwitter)

Po trditvah italijanske policije so bili otroci deležni tudi terapije z elektrošoki, ki so jo psiho(pati) pri Zvezi Janka in Metke ljubkovalno imenovali “mali pomnilni strojček”. Otroke so nato prodali v rejništvo spolnim iztirjencem, duševnim bolnikom in staršem, katerih otroci so storili samomor. Nekateri izmed otrok so nato v rejništvu tudi zares postali žrtve spolnih zlorab.

Otroci, ki so bili ločeni od staršev in izpostavljeni psihološki torturi, so začeli izgubljati upanje v prihodnost in se zatekati k samopoškodovanju. Policija je našla tudi ducate pisem in daril bioloških staršev otrok, ki jih zločinska združba ni nikoli predala otrokom.

Podoben primer pred 20 leti na istem območju
Operacija “Angeli in demoni” se je začela pozno poleti 2018, ko so na območju Reggio Emilia zaznali nenavadno visoko število prijav spolno zlorabljenih otrok. 18 aretiranih in še vsaj 27 drugih, ki so trenutno v preiskavi, je obtoženih nasilja, zlorabe oblasti, poneverbe, goljufije in zlorabe mladoletnikov.

https://twitter.com/EyesOnQ/status/1126194356845776904

Italijanski premier Giuseppe Conte je primer označil za “strašen in šokanten”, medtem ko je minister za družino Lorenzo Fontana zaradi “presunljivo resnega” dogodka najavil preiskavo italijanskega sistema posvojitev. Italijanski notranji minister Matteo Salvini pa je ob tem najavil začetek preiskave v zvezi s kriminalno združbo, ki je preprodajala otroke v primeru “Veleno” izpred 20 let, ko je bilo 17 otrok ravno tako vzetih družinam iz mest v bližini mest Reggio Emilia v podobno sumljivih okoliščinah.

Trenutna preiskava je še v teku, po trditvah portala 24emilia pa naj bi preiskovali stanje več ducatov otrok, ki so bili v zadnjih letih v stiku s socialno službo.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...