Pozor, Eva, pazi, kaj objavljaš, tvoj oči je po novem na Instagramu – Karla Erjavca očitno ne zanimajo upokojenci, ampak mlada dekleta

Datum:

Slovenski zunanji minister Karl Erjavec si je kot zadnji med slovenskimi politiki omislil profil na Instagramu, ki je v zadnjem času izjemno priljubljeno družbeno omrežje, na katerem že nekaj časa veliko prahu dviguje tudi njegova 23-letna hči Eva. Karl je svoj Instagram profil, kot je sam zapisal, odprl z »zimsko sliko«, saj je v ozadju videti gore, medtem ko ima na glavi pleteno kapo z napisom Karl in bundo z napisom I Feel Slovenia. Seveda je bil ob tem v komentarjih svojih sledilcev deležen tudi precej zbadanja, nekateri so se šalili, da je predsednik države Borut Pahor dobil resno konkurenco. No, ali mu bo Karl konkurenca v poziranju ali pa neumnih zapisih, bomo sicer še videli, zlobni jeziki pa pravijo, da se je Karl na Instagram prijavil predvsem zato, da bi nadzoroval svojo hčer, ki je znana po tem, da ji pozornost izjemno godi in da objavlja vroče, včasih napol gole fotografije.

                   

Karl Erjavec je seveda predsednik upokojenske stranke DeSUS, a njegov prihod na Instagram daje slutiti, da so upokojenke in upokojenci v resnici zadnje, kar ga zanima, saj mu bolj godi pozornost vrstnic njegove hčere. “Moj prvi selfie za otvoritev Instagram profila. #zavsegeneracije, #newoninstagram, #ifeelslovenia,” je zapisal Erjavec, ki očitno želi biti karseda moderen in všeč mladim dekletom, medtem ko o kakšni besedi za njegove volivce, upokojence, ni ne duha, ne sluha.

Erjavec na Instagramu za zdaj ne sledi svoji hčerki Evi, vseeno pa bo zelo zanimivo videti, ali bo slednja v prihodnje kaj bolj previdna pri objavljanju svojih fotografij, saj je v preteklosti že dvigala veliko prahu v slovenski javnosti. Lani poleti je, denimo, objavila kar fotografijo v spodnjem perilu, ki so jo pograbili praktično vsi slovenski mediji, zato je Erjavčeva hči za kratek čas zaklenila svoj Instagram profil, a ga je nato hitro znova odklenila. Kot da bi dala jasen namig, da novinarji spet lahko pograbijo katero izmed fotografij in znova kaj napišejo o njej.

Eva Erjavec rada pozira na Instagramu, a se ne more povsem odločiti, ali bi imela odprt ali zaklenjen profil. (foto: Nova24TV).

No, niti Eva ne sledi svojemu očetu, sledi pa mu kar nekaj mladih deklet, kar bo Karlu zagotovo godilo. Verjetno pa bo precej manj navdušen, ko bo ugotovil, da je njegova hči v zadnjem času spet zelo aktivna pri objavljanju vročih fotografij. Na eni izmed njih namreč ob bazenu zelo izzivalno pozira v tigrastih kopalkah, zato pod fotografijo ne manjka opolzkih komentarjev.

Eva vsaj za zdaj ne sledi svojemu očetu. (foto: Instagram).

Eva ima sicer več kot 4.000 sledilcev, medtem ko si jih je njen oče v enem dnevu nabral že 500. Med njimi seveda praktično ni upokojencev, saj slednji družbenih omrežij večinoma ne uporabljajo. Kar je samo še dokaz več, da Karla Erjavca tisti, ki ga volijo, v resnici sploh ne zanimajo. Vprašanje je samo, kdaj bodo to ugotovili tudi upokojenci, mu odrekli svoje glasove in ga poslali na smetišče zgodovine.

T. F.

Sorodno

Zadnji prispevki

Golobovo bežanje od problemov bo državo še kako drago stalo

Ta konec tedna se bo v Švici odvijala mirovna...

Hrvaški 822 milijonov, Sloveniji zadržanje

Evropska komisija je včeraj potrdila petega, doslej največjega hrvaškega...

Kuba: Režimski kršilci človekovih pravic bežijo v ZDA zaradi strahu pred socializmom

Kubanska tožilka, ki je leta 2021 v zgodovinskem protestu...