Psihoanalitik Vodeb: “Parada frustracij! Država jim bi morda res lahko priskočila na pomoč …”

Datum:

“Parada frustracij! Država bi jim morda res lahko priskočila na pomoč – v obliki subvencij pri psihoterapiji. Gre za trpeče ljudi, ki potrebujejo pomoč,” je glede včerajšnje Parade ponosa v Ljubljani zapisal priznani psihoanalitik Roman Vodeb. 

                   

V soboto, 19. 6. 2021, je v Ljubljani potekala Parada ponosa, ki se ji je letos pridružil še Balkanski trans-inter marš. Njihovo geslo je bilo povsem komunistično in v slogu proletariata – “Uprimo se zatiranju”.

Pa naj še kdo vpraša, kaj je kulturni marksizem in kaj imajo sodobni zahodni socialisti skupnega s stalinizmom. Tu je eklatanten primer. Gre za nek zrežiran upor, le družbeni podrazredi so drugi.

Kot opozarjajo številni v svojih odzivih na družbenih omrežjih, ljudje niso spregledali, da gre za poskus indoktrinacije prebivalstva, zlasti mladine. Gre za poskus normalizacije nekih sprevrženih družbenih praks, zlasti med otroci, tudi preko otroških oddaj, risanih filmov itd.

Poleg odziva psihoanalitika Romana Vodeba, je zanimiv še naslednji: “Zahtevajo nekaj več! Neke pravice, nek denar, propagando in indoktrinacijo mladine, nekaj, kar nam normalnim ni dano. Naj naštejejo kje in kako so neenakopravni, nesvobodni in kje so jim kršene človekove pravice. Kakor BLM, gre za nestrpnost njih do nas, deviantski paraziti.”

Estetsko vrednost dogodka bi bilo sicer mogoče primerjati s kakšno zapoznelo pustno maškarado.

Parada ponosa 2021. Na fotografiji je vidni član Socialnih demokratov (naslednikov komunistične partije, ki je homoseksualce preganjala) Jernej Štromajer. (Foto: Facebook)

Dogodka pa se je udeležilo tudi nekaj vidnejših politikov: Miha Kordiš iz stranke Levica (v rožnatih hlačkah) in Jernej Štromajer iz Socialnih demokratov.

Novinar Bojan Požar pa je izpostavil, da je dogodek minil v senci kongresov strank DeSUS in SDS.

https://twitter.com/bs_freezone/status/1406479051477458944?s=20

https://twitter.com/Bmk61129757/status/1406491059283189768?s=20

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Černač: Slovenija je izgubila vso verodostojnost

Po medijskem razkritju zaušnice, ki jo je Evropska komisija...

[Video] Divji zahod: Kompilacija posnetkov, kako se je Vučić lotil volitev

Prejšnjo nedeljo so v Srbiji potekale lokalne volitve, na...

To je ženska, ki je spala s 300 osebami na leto, petimi na dan, mama jo podpira!

Annie Knight je obogatela z ustvarjanjem vsebin za odrasle....

Zmaga? Ne. Moralni poraz brez primere v zgodovini!

Evropske volitve so sicer pokazale prevlado Janševe stranke, ki...