Radikalna aktivistka Tea Jarc sredi izrednih razmer poziva na ulice, Miša Molk pa z lažmi še podžiga njeno hujskaštvo!

Datum:

Radikalno levičarska aktivistka Tea Jarc iz sindikata Mladi plus v teh dneh pogosto gostuje na TV Slovenija, ki smo jo prisiljeni plačevati z RTV prispevkom, v svojih nastopih pa je dokazala, da ji je bolj kot delavci pomembno to, da na oblast spet pride rdeča globoka država. Med drugim je v Poročilih ob 17. uri pozvala kar na ulico: “In dajmo, ko bomo lahko, pojdimo skupaj na ulice in se uprimo temu.” Pogovor je sicer vodila oboževalka Marjana Šarca Miša Molk, ki je hujskaštvo Jarčeve podžigala z lažmi, na vse skupaj pa se je že odzval tudi predsednik vlade Janez Janša, ki je TV Slovenija spomnil, da so plačani zato, da informirajo in ne, da zavajajo javnost.

                   

V teh dneh smo v Sloveniji priča izrednim razmeram, ki se z rastjo števila okuženih z novim koronavirusom le še zaostrujejo, vlada Janeza Janše pa si ob tem na vse načine prizadeva zajeziti širjenje virusa. Ob dejstvu, da Slovenija z ukrepi zaradi prejšnje vlade Marjana Šarca zamuja vsaj 7 do 10 dni, gotovo nima lahkega dela. Čeprav je vlada v obdobju enega tedna naredila več kot prejšnja vlada v enem letu in pol, pa so nekateri neučakani glede ukrepov in tudi ideološko jim vlada ni po godu, v njej najverjetneje pogrešajo skrajno levičarske stranke.

Bolj kot delavci, je Tei Jarc pomembno, da na oblast spet pride rdeča globoka država
Takšen primer je Tea Jarc iz sindikata Mladi plus, ki v teh dneh pogosto gostuje na TV Slovenija, katere delovanje smo prisiljeni financirati z RTV prispevkom. “Jaz upam, da se bomo predvsem ljudje, delavke in delavci naučili in ne bomo pozabili na to, kar se sedaj dogaja. Ne morem jamčiti, da se bo politika iz tega kaj naučila, ampak dajmo pa ljudje, tudi, ko bo vsega tega morda konec, ko se bo vse malo umirilo, dajmo ne pozabiti, kaj v bistvu vlada počne sedaj, kako si povečujejo plače, kako izkoriščajo te krizne razmere, zato da sebi zagotavljajo profite,” je bila ostra Jarčeva v Poročilih ob 17. uri na TV Slovenija. Nato kar odkrito pozvala k rušitvi vlade: “In dajmo, ko bomo lahko, pojdimo skupaj na ulice in se uprimo temu.”

Pred oblikovanjem Janševe vlade smo že bili priča protestu proti “sovraštvu”, ki je deloval precej sovražno. (Foto: Demokracija)

Pogovor vodila oboževalka Marjana Šarca Miša Molk, ki je hujskaštvo Jarčeve podžigala z lažmi
“No, to je bil res neprimeren čas za zvišanje plač politikov,” jo je nato z lažjo podžgala voditeljica pogovora Miša Molk. Spomnimo, Molkova je velika oboževalka nekdanjega premierja Marjana Šarca. “Mislim, da je res zelo, zelo sposoben človek,” je povedala pred koncem leta 2018, ko je bil Šarec razglašen za osebnost leta po izboru urednikov in novinarjev Televizije Slovenije. Me drugim si je zaželela tudi pogovora z njim: “Marsikaj bi lahko z njim govorila, saj je večplasten človek in zelo razgledan človek, bi ga pa vprašala, zakaj mu je tako všeč film Clinta Eastwooda Gran Torino, to me pa zanima.” Spomnimo, da se je ta isti Šarec skozi celoten mandat blamiral s trapastimi izjavami, ni izvedel niti ene resne reforme ter dopustil, da je Slovenijo zajela epidemija koronavirusa Covid-19.

Iz prisilnega RTV prispevka se napaja tudi hči Miše Molk, Ula Furlan (Foto: Facebook)

Janša TV Slovenija spomnil, da so plačani zato, da informirajo in ne, da zavajajo javnost
“Mi smo popolnoma ogorčeni, da si katerakoli vlada v takih časih dovoli povišati sebi plače,” se je pričakovano na lažno informacijo še odzvala Jarčeva. Na to se je odzval tudi Janša, ki je na Twitterju zapisal: “Ne širite laži, @InfoTVSLO Plačujemo vas za to, da v teh časih informirate, ne pa zavajate javnost. Očitno je vas preveč in ste predobro plačani. @RTV_Slovenija”

Na očitke o višanju plač se je odzval tudi nekdanji gospodarski minister dr. Matej Lahovnik, ki je poudaril, da v tej konkretni zadevi sploh ne gre za zgodbo, ker ne gre za povišanje plač, ampak za zadevo, ki se vedno zgodi na začetku mandata in sicer, da premier razporedi ministre v plačne razrede znotraj predpisanega razpona. Lahovnik je še zapisal poudaril, da so očitno naenkrat vsi pozabili na opozorilo predsednika računskega sodišča RS Tomaža Vesela, ki je v preteklosti opozoril, da so te plače 2-3 krat nižje od plač direktorjev državnih družb in ima na primer aktualni minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek 3-krat nižjo plačo od Sibila Svilana iz Slovenske izvozne in razvojne banke.

Rok Krajnc

Sorodno

Zadnji prispevki

Kulturni boj je zadnja “deviza” levice

"S tem bi radi na plano potegnili devizo, ki...

Prepoved Airbnb bo stanovanjsko krizo še poglobila

Kot smo že pisali tukaj, je stranka Levica glavni...

Za samopromocijo bi tudi lagal

Kako daleč gre lahko posameznik za pridobivanje "všečkov", slave...

Ali so partizani osamosvojitelji? Malo morgen!

Predsednica države Nataša Pirc Musar je ob dnevu državnosti...