“Seksinštruktorji” so prepričani, da za spolnost ni starostne omejitve, Facebook pa uporabljajo za širjenje svoje perverzije v času epidemije

Datum:

“Seksinštruktorji” se ne dajo. V času, ko se svet spopada s posledicami epidemije koronavirusa, sicer ne morejo voditi predavanj po šolah, so pa zato toliko bolj aktivni na spletu, kjer med drugim promovirajo prakse kot sta samozadovoljevanje in homoseksualnost. Pri svojem ravnanju so zelo iznajdljivi, zato lahko njihovo početje hitro spregledajo starši in vzgojitelji. Sicer gre za izredno vulgarne vsebine, ki uničujejo otrokov dragoceni dar – občutek sramu, s tem pa ga delajo še bolj dostopnega za vsakovrstne spolne zlorabe. Poljske šole se sicer že nekaj let spopadajo z agresivnim navalom “seksinštrukcij”, ki jih podpirajo še zlasti skupine povezane z LGBT. 

                   

Epidemija novega virusa ne ovira zabave “seksinštruktorjev”, ki svoje poglede neomajno širijo tudi v tem težkem času, ko se ves svet ukvarja z resnimi zdravstvenimi in gospodarskimi težavami, predvsem pa reševanjem človeških življenj. V svoji iznajdljivosti so tokrat postali še bolj nevarni, saj v tem trenutku ne ponujajo javnih predavanj na šolah, marveč se poslužujejo spletnega izobraževanja, ki pa je zastavljeno tako, da ga pogosto lahko spregledajo celo starši in vzgojitelji, poroča Polonia Christiana.

Ob tem se ene in druge opozarja na večjo čuječnost, saj otroci lahko brez težav najdejo takšne perverzne vsebine. Stvar je še posebej alarmantna zato, ker lahko takšno gradivo poškoduje otrokov sram in ga naredi bolj dovzetnega za vsakovrstne spolne zlorabe. Spletne strani med drugim sicer ponujajo inštrukcije samozadovoljevanja in homoseksualnih spolnih odnosov, opozarjajo v skupnosti Za življenje (Pro life). Zaradi agresivnega vsiljevanja izrojene spolnosti otrokom, so že protestirali številni starši, pa tudi različne družbene organizacije.

Foto: epa

“Ključno je, da pri samozadovoljevanju uporabljaš samo svoje dlani in spolno domišljijo.”
Vsi, ki na spletu dajejo na voljo tovrstna sporna gradiva, se sicer pred starši in učenci udinjajo za različne avtoritete na področju vzgoje, psihologije in odraščanja, kar lahko zavede številne nepozorne starše in resnične vzgojitelje. V spornem “izobraževalnem” gradivu je sicer mogoče zaslediti trditve, ki se na primer glasijo: “Obstaja zelo veliko mitov povezanih s samozadovoljevanjem.

Ključno je, da pri samozadovoljevanju uporabljaš samo svoje dlani in spolno domišljijo.” Ob tem je še posebej zaskrbljujoče to, da takšne poglede pomagajo širiti celo uradne oblasti nekaterih poljskih mest, na primer v Gdansku. Za dostop do vsebin, na primer spletne strani “ZdrovveLove” pa zadostuje že Facebook. Mladi ga uporabljajo. V okviru “izobraževalnega materiala” se nahajajo tudi pornografski elementi, promovira pa tudi sadomazohizem.

Za seks ni starostne omejitve, so prepričani “seksinštruktorji”
Poleg tega še navajajo, da glede pričetka spolnega življenja posameznika ni kakšne posebne starostne omejitve. Podobne poglede širi tudi skupina Ponton, ki združuje številne tamkajšnje “seksinštruktorje”. Ta organizacija med drugim tudi objavlja pričevanja mladih o njihovih pričetkih spolnega življenja ter promovira biseksualnost in homoseksualnost. Tovrstne informacije pa mladino vodijo zgolj v perverzijo, ki naj bi bila “normalna in zdrava”.

Ob tem se poudarja pomen čim hitrejše zaustavitve tovrstnega početja. Med drugim na Poljskem sicer že potekajo prizadevanja za zaustavitev pedofilije pod geslom “Stop pedofiliji”, katere avtor je prav organizacija Za življenje (Pro life). Projekt je že podpisalo 300 tisoč Poljakov, ki so v skrbeh za svoje otroke. Organizacija Za življenje pa je na Poljskem tudi že izdala prvi priročnik za starše in vzgojitelje, ki svari pred nevarnostmi spolne vzgoje in ideologije LGBT.

Na Poljskem je pred časom precej pozornosti vzbudil predlog zakonodaje, s katerim skuša vlada prepovedati promocijo spolne aktivnosti med mladoletniki. Ni pa trajalo dolgo, preden se je Bruselj ponovno spravil nad to državo, tokrat z resolucijo Evropskega parlamenta. Proti resoluciji sta glasovala evropska poslanca iz Slovenije dr. Milan Zver in Romana Tomc, podprla pa jo je Ljudmila Novak, pa čeprav naj bi se zavzemala za krščansko-demokratske vrednote. Tako vse bolj jasno postaja, kaj pomeni premik NSi v “sredino”. Iz besedila resolucije namreč jasno izhaja, da poslanci, ki so jo podprli, med drugim podpirajo promocijo LGBT-ideologije, ki se že izvaja tudi v slovenskih osnovnih šolah.

Miha Šuštar

Sorodno

Zadnji prispevki