Bo Janković poslušal papeža Frančiška in v Ljubljani prepovedal homoseksualno “parado ponosa”?

Ljubljana, središče mesta. Parada ponosa 2016. Udeležence je nagovoril ljubljanski župan Zoran Janković.

Papež Frančišek je pred junijskimi orgijami homoseksualnega lobija izdal dokument, ki zavrača homoseksualno teorijo spola z naslovom: Moškega in žensko ju je ustvaril. Ni naključje, da je dokument  izšel prav v mesecu, ko se v Ljubljani in številnih mestih v Evropi in Ameriki odvijajo tako imenovane “parade ponosa” in spremljevalni dogodki, na katerih homoseksualni aktivisti promovirajo napako človeškega razuma, kot teorijo spola imenuje papež Frančišek, v Ljubljani pa bodo v sklopu homoseksualnih manifestacij razpravljali tudi o “sovražnem govoru.”
Pred dnevi smo na portalu Nova24TV poročali o stopnjevanju pritiska homoseksualnega lobija na banke, šole, vrtce, kjer želijo že najmanjše otroke indoktrinirati z napako človeškega razuma, ki se v šole vriva kot znanstvena, čeprav, kot je že večkrat dejal papež Frančišek, ta ideologija škoduje otrokom in pomeni frontalni napad na družino. Papež Frančišek se je zato odločil, da bo homoseksualnemu lobiju stopil na prste prav v mesecu, ko po Ljubljani, Evropi in Ameriki vsiljujejo ljudem svoj zmotni pogled na spolnost in medčloveške odnose.

Vatikan opozarja tudi na nezakonito prakso posameznih držav, ki slepo sledijo spreminjanju definicij spola, spolnosti, družine, in svari pred enostranskim mišljenjem, ki ga demokratična država ne bi smela vsiljevati. Papež opozarja na ustavno pravico staršev, da vzgajajo otroke v skladu s svojim verskim prepričanjem, posamezne države, med njimi tudi Slovenija, pa takšno pravico staršem odrekajo, po ustanovah in v programih pa zmotno teorijo celo širijo in propagirajo. Papež Frančišek je že večkrat jasno opozoril na škodljive posledice zlorabe otrok in mladine za širjenje homoseksualne propagande in je vrhunsko obveščen o stanju v vzgojno-izobraževalnih sistemih posameznih držav.

Foto: iStock

Vatikan spodbuja dialog na področju znanstvenih raziskav o spolu, vendar v smeri, kako v različnih kulturah živeti spolno različnost med moškim in žensko ter odpraviti krivično podrejenost in družbeno zapostavljenost žensk, kakršna obstaja na primer v islamu. V Vatikanu sicer ostro zavračajo vsakršne poskuse zlorabe otrok, kakršne si privošči ljubljanski župan Zoran Janković, ki povsem nezakonito posiljuje podjetja, vrtce, šole in druge ustanove k sprejemanju certifikatov “LGBT prijazno”. Prav tako Zoran Janković zlorablja svoj županski položaj in politični vpliv za promocijo homoseksualnih “parad ponosa”. Ker se je Jankovićeva služba za stike z javnostmi gotovo že seznanila z dokumentom Moškega in žensko ju je ustvaril, se postavlja vprašanje, ali bo Janković tokrat le prisluhnil papežu Frančišku in prepovedal razkazovanje golote in surove moči homoseksualnega lobija na “paradi ponosa”.

Franci Donko

 • Janez Kepic-Kern

  SE ZDI, DA IMA RAD MAŠKARADE.
  TUDU
  SPODNJI – T.I. MARŠAL TITO
  KI GA VSI OPONAŠAJO – JE IMEL RAD “MAŠKARADE”

  ZA ODDIH OD TEŽKE TEME.
  ALI IMA KDO OD VAS BEROČIH KAKO MNENJE ALI REALNO INFO
  O SPODNJEM !?

  MEDICINSKI ČUDEŽ ?
  V
  ZVEZI Z EX T.I. MARŠALOM TITOM ?
  ALI KAJ ?
  ŠE VEDNO MI NI JASNO,
  KAKO JE LAHKO
  – TISTA DOMNEVNA “TITOVA” MAMA – MARIJA BROZ !
  ZMOGLA

  1. NAJPREJ RODITI – LETA 1892 – NA DUNAJU – FRANZA BROZA !
  NATO PA ŠE
  ISTEGA LETA 1892

  2. MAJA 1892. LETA – ŠE – JOSIPA BROZA T.I “MARŠALA TITA !?
  RES
  ČUDNO: poglejte na moj e-portal “SLOVENIANA” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P.S.
  Skrivnostni dokument, skrivnostnega rojstva Mariji Broz – otroka Franza Broza, leta 1892 na Dunaju.

  Citat vira: Momčilo JOKIĆ, TAJNI DOSIJE, Josip Broz” – Prva izdaja; Kragujevac, Nova svijetlost 1992, str.: 145

  Pojasnilo: Kopija izpisa iz knjige rojstev leta 1892 na Dunaju, se nahaja na 145. strani, citirane knjige.

  CITATNO vam vsem beročim iz knjige: “TAJNI DOSIJE, Josip Broz” – Prva izdaja; Kragujevac, Nova svijetlost 1992, kosovskega Srba, intelektualca in raziskovalca, gospoda Momčila JOKIĆA, podajam kopijo nenavadnega izpiska iz knjige rojenih na Dunaju, leta 1892.

  Na kopiji tega izpiska piše, da je 1892 leta na Dunaju Marija Broz rodila otroka z imenom Franz Broz.

  Iz raznih drugih virov je znano, da je Marija Broz – Javeršek po uradni verziji biografije Maršala J. B. TITA – Maršalova mati, hodila na Dunaj delati, kot delavka/služkinja k znanim delodajalcem. Ob pregledovanju kopije iz knjige rojenih na Dunaju se nam seveda poraja vprašanje “logistične” narave: KAKO JE MOGLA MARIJA BROZ JAVERŠEK POLEG TEGA, DA JE 1892. LETA NA DUNAJU RODILA OTROKA FRANZA BROZA – V KUMROVCU, MAJA 1892 (V ISTEM LETU) RODITI ŠE T.I. MARŠALA – JOSIPA BROZA?!

  Vprašanje ni šaljivo,

  ker je bil t.i. MARŠAL JOSIP BROZ TITO pomembna javna oseba trajnega pomena naj bo zgoraj navedena “zagonetka” – predlagam/o, da to zagonetko strokovno in verodostojno razrešijo kar uradne službe, države R. Slovenije pooblaščene za ugotavljanje identiteto oseb.

  L.R. Janez Kepic-Kern, odgovorni urednik in lastnik “SLOVENIANA” edicij.
  P.S.
  “SLOVENIANA”- MOJ KAR OK E-PORTAL

 • Luiggi

  Obcutek imam,da Opankovic ne bo prepovedal buzerantsko procesijo po Ljubljani!

 • tomven

  Capl se prav elegantno vklaplja med ona retarda na gornji sliki… Jebo vas bog ljubljanćanini, kaj ste si izvolili za žepana.

  • Slovenka

   Ljubljančani so lahko srečni, da jim ni porušil cerkva, muzejev in galerij. Ne vem, kaj še čaka pri absolutni večini v mestnem svetu in več kot 60% izvolitvi za župana. Le kaj ga drži nazaj?

   • Nata

    Hja. . . brez nasprotnika ni borbe! Kje se bo pa potem ven metal ?

   • stane

    Strah pred mnozico,ki bi ga v primeru kot pises,poteptala. Nic ne bi ostalo od njega.

 • Miro Jereb

  Sovražni govor ni to če povem da sem proti pedrom in lezbačam…izražam svoje mnenje in nihče me ne bo prisilil da bi jih hvalil. Iz dreka še nikdar ni nastal otrok. Zakaj mi z neko parado vsiljujejo nekaj kar moji pameti in riti ne odgovarja. Naj grejo na WC na FDV- in naj se tam počez dol dajejo in kažejo svoj ponos med sabo. To da je jankovič med njimi…hja…je pač med svojimi…njemu ni važno ali farmacevtka ali farmacevt. Važno da so ponosni. /???/

  • Peter

   Važno, da ga volijo.
   Verjamem, da on osebno, kot pravi balkanski maćo ne bi hotel imeti nič z njimi, če ne bi prinašali glasov, no.

   • Steiermark

    To pa je sovražni govor….. ha ha ha

   • šrauf

    Točno tako matamatiko ima tudi pri zvezi norcev za vrednote…

  • zokispoki

   A sta ti dve dami na sliki, tudi apotekarki ?
   Sam vprasam !?

   • Slovenka

    Je Zoki že preveril njune poklicne kompetence?

   • cosmosjasnovidec

    Tega se copatar ni spraševal,ko sta ga pedra nabijala v rit in usta.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Steiermark

     Kako si nesramen, ko govoriš tako grdo on “ponosnem” opankarju…..

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Steiermark

   Mislim , da se motiš, ko trdiš, da iz dreka še nikdar ni nastal otr!ok. Potem mi pa povej, iz kakšnega dreka so nastali komunisti

   • Zgornji

    ;-)

   • stane

    Rdecega!!!!!

   • carobniprstan

    Iz enakega kot belogardisti le da so komunisti prisegli pravi strani, ne pa kot izdajalci slovenskega naroda nemcem…

    • Steiermark

     torej ti spadaš med “komunistični drek”, ko ne poznaš zgodovine in resnice v Sloveniji! Gobezdaš, po komunistično, rdeče drekarsko, o belogardistih…. mar niste ravno vi, rdečedrekarji, “ustanovili” oz. izmislili belogardiste? Si v vsej svoji zatelebanosti slišal kdaj on “belogardistih” in njihovih “grdobijah” – razen tistih, ki ste jih vi, rdečegrižarji počeli po celi Sloveniji, razen po Štajerski?

     • carobniprstan

      Pizda bela, če je kdo drek si to ti…ne ti meni o nedolžnosti bele garde…so belčki prišli po mojega starega očeta, ker so slišali, ni bilo pa res…človek je skrbel za 9 otrok, noben normalen se ne bi vtikal v bele ali pa rdeče, če ima za preživeti 9 otrok in rešilo ga je edino to, da ga niso ubili, ker je moja teta poznala tistega belogardista, mu povedala, da ve kje v sosebji vasi živi, pa so se potem umaknili…
      Preveč vem kaj so delali belčki, zato zapri tvoj beli gobec, pa ne nabijaj ker nimaš jajc za nič drugega kot, da se praskaš po njih…gnoj beli smrdljivi…

     • Steiermark

      Rdeči gnoji ali iz lastnega “blata” narejeni psihopati in primitivci pač brez žretja vsakogar okrog sebe, pač ne zmorete – kanibalizem je vaša posebnost – še iz partizanov ven…… Sedaj se pa spucaj iz moje bližine, ker nisi niti vreden, da ti namenim, kakršnokoli besedo! Izrodek iz rdečega dreka!

 • Nata

  Ja, lepo vas prosim, g. Donko ??

  Ker je papež dobro povedal svoje mnenje , bodo še bolj zagrizeno varovali svoje ” pravice ” !! Saj komaj čakajo, da pokažejo svoje sijajne kostume in teleščka !! In, da se slikajo z županom !
  Ta, sledji pa preveč denarja od njih dobi, da bi si upal prepovedati parado !

  • Amerikanc

   Vsak glas šteje, pravi Zoki, tudi če ni 100 procenten !

   • Nata

    Seveda! On se še kako dobro zaveda svoje ” vrednosti”! Sploh se ne zavedamo pokvarjenosti tega človeka. Bo komu sploh uspelo izbrisati tisti zoperen nasmeh z obraza ? Ravno toliko,da še tisto. . . Kaj mi pa morete. . . . ne zapoje?

    • stane

     Prasicji nasmeh!!!!!!
     Prevec je ciganije-opank.v Mojem rojstnem mestu v LJ. Da ne bo pomote;samo rojen sem v Lj in potem odpeketal v sirni svet.

     • Nata

      No, vidiš ? Takle mamo, ker vse dobro odide iz najlepšega mesta na svetu !!

     • stane

      Ni vec najlepse mesto na svetu! Moti cigu- migu,carapa

 • Olga101

  Janković se veseli dveh zetov… Tudi Mio je zamenjal za Milana…

  • milanček

   dober si povedal!!!

 • milanček

  čefur bo lahko zganjal pedrajzarstvo v arestu, siguren sem, da se bo vsedel, reši pa ga lahko erdino mafija, ki se bodo pokokali med seboj!

 • stajerc5

  Clanka sploh nisem cital, ampak ga opankarju turim preko daljinca. Ce bo kaj cvilil, je funkcioniralo!

 • skorpijon93

  jebenti lublančani poglejte se vaša balkanska gamad ! pa džamija podret ! zgledujte se po Pragi

 • skorpijon93

  češka ni sprejela evra !

 • AlojzZ

  Bo Janković poslušal papeža Frančiška

  Ne. Ker ni taprav Srb.

 • jakob kovač

  Res ne razumem teh parad ponosa,kdo pa je lahko ponosen da rije z k.. po dreku,so drugačni naj bodo,pa naj se skrijejo ker niso normalni,tudi petelin ne naskakuje petelina,pa je samo žival.

 • antimur

  To golazen pedrsko-lezbično ne samo, da je potrebno prepovedati, moramo jih je pometati v najtemnejše ječe. Kmalu bodo nastopili časi, ko bo sramota, če boš eden izmed njih, ne pa ponos. Želel bi, da mi nekdo objasni v čem ti ogabneži vidijo ponos.

  • Slovenka

   Pravzaprav, zdaj me je spreletelo! Na paradi vidiš rajo, podenj in plebs, medtem ko istospolni elitniki svojo usmerjenost skrivajo kot kača noge in je to tako strogo varovana skrivnost in reakcije ob morebitnem razkritju tako nevarne, da si niti najbolj drzni novinarji ne upajo dati imen v javnost.
   Priznam, da me bega protislovje med odkritim rajanjem plebsa in prikrivanjem elitnikov.

  • francelj3

   To ni parada ponosa. To je parada gnusa.

 • Darko

  Levaki imajo stalno neke neumnosti. Parada gnusa..in potem neke klima protesti, reklamiranja novega klima davka. Vse pa jih plačujejo nevladne organizacije s Sorosom na čelu. Sorosa, mainstram medije, znanost, fakultete, Hollywood, vodilna svetovna podjetja..itd pa nadzirajo iluminati elita Rothschildi in ostali lastniki privatne Svetovne banke. Celi svet je njim dolžan. Ta stari Rothschild ima 3 hčerke vse so lesbe. In najmljajši sin je pa Eko butec. Potem lahko vse povežete 1+ 1 in vam je lahko vse jasno. Evo kdo reklamira levake.

  • ZatonMesecnikov

   To je zato, ker se je v 60 letih začela angleščina uvajati v šole. In se je levičar naučil angleščine.

   zato novinarji prepisujejo rumeni angleški tisk, levičarji pa čitajo ameriške levičarske agende. In gledajo youtub filmčke.

   Drugih jezikov ne razumejo, pa nihče o sebi ne piše toliko, kot ravno Američani. Zato so slovenski levičarji pobrali vse levičarske neumnosti od ameriških hipijev in jih združili s tistimi neumnostmi od prej, značilnimi za zadnjih 70 let tega prostora.

 • ZatonMesecnikov

  #Bo Janković poslušal papeža Frančiška in v Ljubljani prepovedal homoseksualno “parado ponosa”?#

  če bi mu pop to predlagal, morda. ker pa gre za župnika, pa pač ne.

 • Slovenka

  Enaki ptiči skupaj lete. Na sliki vidimo prav čedno jato.

 • Skrajno Desni

  Ne more pedr prepovedat pedrstvo.

  • Slovenka

   Ne sme se zameriti svoji volivni bazi.

 • rubec

  Jaz se pripeljem z enim takim zelenim vozilom. Pa tisto gor ne bo moj tič, ampak tankovska cev.

  • Slovenka

   In kam bo usmerjena cev?

  • karpelec

   …da jih malo ohladiš, ter preprečiš samovžig.

 • Black_hawk

  Mi smo katoliška Ljubljana, da bi pa vožd rad podiral cerkve je pa že dolgo znano..

 • Sonce

  Papež je povedal marsikaj, tudi o ljubezni do soljudi, o pomoči ubogim, o migrantih, … ni da ni, večina planeta ga je slabo ali pa ga sploh ni slišala.

  • xtc

   Baje v Teš nekaj razmišljajo o pomoči.

 • Slovenka

  Pravzaprav ne veš, kateri na sliki je lepši. Mislimo si, da spremljamo lepotno tekmovanje. Glasujemo?

  • Stric iz ozadja

   Glasujem za zvocnik.

  • macon

   Najlepši je Zorangutan Pavijanković, žepan najlepšega mesta in najmoneyžder Butal a bogami i šire.

   • Slovenka

    Žepan najlepšega balkanskega mesta.

 • karpelec

  Spet se bodo igrali pustno rajanje na pomoč jim bo še priskočila vlada s svojim peskovnikom, pa bo prava veselica.

 • cosmosjasnovidec

  Copatarski čefutarski homosexualec tovariš “janković” niti v sanjah ne bo prepovedal parade sramote,ker to buzerantsko,pedofilsko ter lezbaško golezen tudi denarno podpira z občinskim denarjem.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • Slovenka

   V zameno za svoje napore pa dobiva njihove glasove. Roka roko umije.

   • ZatonMesecnikov

    Tako je, samo za njihove glasove se gre. pa ker instiktivno čuti, da je to sedaj pač “moderno”. Oziroma niti ne moderno. Nekako “in” ta hip, oziroma prevladujoče nagnenje vladajočega sloja družbe.

  • ZatonMesecnikov

   Pa volijo ga. Zokane sicer igra dvojno igro, ker kraji odkoder izvira so zelo strogi in tradicionalni do takšnih anomalij, katere on tukaj podpira. Zato tudi kisel nasmešek na njegovi faci, zgoraj na sliki. Češ “takle mamo”. Ko se kamere ugasnejo, je drugačen, v to sem prepičan. Tudi Ćale, starešina JNA ne bi podpiral tole njegovo početje. In to Zokane ve.

   LGBT druščina pa misli, da je “njihov”. Pa druščina iz Dolančevega Faksa za Bežigradom, ter FiloFaksa.

   On jih ima pa za norca, ker potrebuje njihove glasove.

   • cosmosjasnovidec

    Nekaj je že seveda tudi na tem vendar temu čefutarskemu copatarskemu izmečku niti v sanjah ni za verjeti in samo vprašanje časa je kdaj bo popolnoma prišla na dan zadeva,da je častni član LGBT sektašev tako kot je stopil v muslimansko vero.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

 • Slovenka

  Lepotno tekmovanje? Strela, saj ne veš, kateri je lepši.

 • Hribouc

  FUKFEHTAR MED SVOJIMI KURČEVITIMI IDOLI, IZGLEDA TAKO, VSAJ, KAKO BLESAVO SE DRHAL SLUZASTA REŽI V KAMERE!

  A je kdo povprašal gospo tovarišico soprogo saraorskega trebušastega opankarja kako se počuti, ko gleda mazohiste na plavih tabletkah kako pozirajo kot stari Pompejci in Sodogomorjanci ??????????

  ” Usi pridemo na vrsto pred Najvišjega, ne se bat fantje in pupe!” PRESS

  • Slovenka

   Česa tako odločnega in energičnega pa že dolgo nisi dal od sebe.

   • Hribouc

    Hvala, Slovenka!

    Nikoli ga nisem maral, ampak po aferi Farmacevtka pa glasno pljuvam za prascem sprijenim in preklinjam Kučan Roterjevo Krivosodje.
    Vem, da kolci za njihove riti rastejo po gmajnah vse dežele in v tolažbo mi je, da ne morejo Barabe Sodogomorjanske več dolgo trajati.

    “Ljubezen Božja je brezmejna, jeza Gospodova pa tudi!” PRESS

    • Slovenka

     Dragi Hribouc,

     večkrat razmišljam o naši nesrečni državi in tuhtam o namenih božje previdnosti. In ko sem v skušnjavi, da bi kritizirala Boga, se spomnim na rek, da božji mlini meljejo počasi, in tedaj mi odleže. Slovenci očitno gremo skozi dolg proces mučnega šolanja in učenja na lastnih napakah. Morali se bomo sprijazniti z dejstvom, da imajo dejanja posledice. Če izvoliš drekastega Mirčija in daš levim strankam toliko poslanskih sedežev, da lahko le-te sestavijo vlado kljub porazu na volitvah, potem pač ne smeš bentiti nad korupcijo in nezaščiteno južno mejo, skozi katero se k nam zliva podivjana zapečena sodrga iz Tretjega sveta. In tisti, ki smo volili desnico? Morali se bomo pobrigati zase, levaška masa, ki voli lopove v DZ pa naj pač tarna.
     Nobenega sočutja ne čutim do siromakov, ki volijo leve stranke. Te so namreč vir njihove revščine in če voliš take tipe, potem je očitno revščina tvoja intimna opcija. Uživaj torej in bodi tiho.

     • Hribouc

      Pišeš odlično, najbrž pa boš storila kmalu še korak naprej.

      Priporočam za učenje, da začneš spoštljivo direktno kreganje z Bogom.
      On to dovoli, pričakuje in upošteva – zelo zdravilno in neskončno močna izkušnja !

     • Slovenka

      Hvala, hvala. Pravzaprav lahko rečem, da je Bog z mano zelo dober. Pred leti so se neke stvari drugače zasukale, kot sem pričakovala, in tedaj sem imela mešane občutke, sedaj pa vidim, kako dobro, da iz tistega ni bilo nič. Če bi tedaj šla v tiste zadeve, bi sedaj morala ravnati proti svojemu prepričanju.

      Vsekakor pa mislim odslej naprej Boga vsakodnevno nadlegovati s prošnjami, naj da Slovencem toliko pameti, da bodo naslednjič večinsko volili desnico, tako da v koaliciji ne bodo potrebni sluzasti Desovci, Jelinčičevi priskledniki in kar je še takih slinastih elementov na Slovenskem.

      Pogosto si želim, da tudi NSl ne bi bilo v koaliciji desnih strank, ampak taka prošnja bi bila prehuda doza celo za Boga. Bolje, da uberem politiko majhnih korakov.

     • Hribouc

      Prima primula!

      Zelo všečna mi je o Bogu in NSI.
      Ja, preveč celo za Najvišjega.
      ——————————————————————
      Da se pomirim pogledam nasmešek župana & Fukfehtarja 1.Kaste Nečistih iz najlepšejše Sodome & Gomore na svetu in mi postane v trdo kristalno jasno.

      Večnost je čisto blizu. Ni rečeno, da je Hudičev svet paralalelen. Je tukaj.

 • xtc

  Parada ponosa?
  Preje parada sramote.
  Zakaj?
  Ker gre za spake in narava je spake naredila nezmožne razmnoževanja,so pač neuspel experiment narave,ki ga je zavrgla,kot evolucijski kiks.
  Homoseksualnost je v bistvu psihična bolezen,včasih so to motnjo zdravili,kar je bilo smiselno,glede na naravne zakonitosti,ki veljajo,pa če jih še nekateri tako želijo izkriviti.
  Če homoseksualnost nebi bila bolezen ali motnja bi narava ugodila,da bi se razmnoževali naravno.
  Skratka nagravžno je videti nekega deca v perju in visokih petah ali roza kilelci,med tem ko mu drug stika por d*** v r***.Bljak–nagravžno,fej in fuj pujčeki nemarni.

  • Jeffrey

   Ja včasih so to “zdravili” (tudi puščanje krvi je bilo nekoč “zdravljenje”), nakar so ugotovili, da se to v veliki večini primerov ne da “zdraviti”, ker ne gre dejansko za bolezen….celo velik nasprotnik gejev kot je Vodeb, se s tem strinja !

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  Svoji svojim, vprašanje je samo za čigavi denar nove generacije otrok zastrupljajo s to ideologijo.

  • Prle

   S tvojo revšno sigurno ne.

   • KALAMAR

    čefur..kaj pametuješ

   • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

    kako revšino ? o čem ti to govoriš?

 • Montana

  Zgotovo ne, ker je tudi sam med njimi.

 • skorpijon93

  Češka je daleč pred Slovenijo po razvoju in po pameti , pa poglejmo nekaj dejstev ;
  – niso sprejeli evra
  – niso podpisali migracijskega pakta v marakešu
  – niso sprejeli migrantskih kvot
  – na Češkem živi manj kot 0,2 % delež muslimanov ali 30.000 po popisu iz leta 2016
  – po kupni moči Čehi dosegajo 90 % povprečja EU, povprečje EU je 100
  – imajo najnižji delež prebivalcev pod pragom revščine med EU državami 9,6 %
  – imajo najnižjo stopnjo brezposelnosti v EU 2.2 %
  – javni dolg znaša 32,7 % BDPja
  – na lestvici ekonomske svobode zasedajo 23. mesto, Slovenija pa 64. mesto po lanskih podatkih
  – nimajo težav z begom možganov kakor v Sloveniji

  učite se Slovenci

  • Jeffrey

   Pozabil si dodati, da je ravno Češka med vsemi vzhodnimi in bivšimi komunističnimi državami daleč najbolj strpna do homoseksualcev…^^

 • KALAMAR

  Ti so totalno degenerirani…je ponosen ker ga v anus faše!!

  • Prle

   A tebi pa ne paše?

   • KALAMAR

    Jast nisem mentalni bolnik, kot izgleda si ti čefur in še ritopikec!

    • Prle

     S svojimi komentarji pravzaprav sam potrjuješ,da si mentalni bolnik,le zavedaš se ne oz.se nočeš zavedati. Pač desničarska bolezen,ki je težko ozdravljiva.

     • KALAMAR

      Čefur spizdi na drugi portal….

     • Prle

      Čefur te je naredil med malico….

     • KALAMAR

      Sm ti že zadnjič povedov , da je škoda da si ga tvoj čefurski fotr ni zdrkal v koprive ali ga namoču kakšni ovci namesto putani, ki te je zlegla…čefur spizdi

     • Prle

      Ne moreš skriti svoje čefurske krvi, resno si bolan,zato poišči pomoč v ustrezni ustanovi. Verjetno te bodo vzeli prednostno,takoj jutri zjutraj. Javi,kje boš stacioniran.

     • KALAMAR

      Nad takšnimi čefurji kot si ti PRLE je uradna medicina dvignila roke! Ker si mentalno moten čefur je škoda kej odgovarjat ker itak nič ne zastopiš ! PRLE- čefurčina!

 • Hribouc

  Skorumpirani kočevsko-srbijanski medo & slavni brezsramni režeči Fukfehtar med svojo svojatjo in ni kaj reči: “Bodite svobodni, sam ne smradite mi okolja !” Kuk’n & Drek!

 • Zgornji

  Kolikor poznam Zokijevo Zlobo, bo kar ostal z spolnimi iztirjenci !!!

  • Prle

   Sta stara znanca? Intimna?

  • Steiermarkt

   Daj kakega froca nastepaj… tole bentenje ne pomaga nikomur…

 • Common Sense

  Zoki podpira lgbtq+p lobi. Ker so to njegovi podporniki.

 • RATATA

  Frančišek je podrejen zorangutanu.

  • Ana Job

   Satanisti spadajo skupaj.

 • Janez Kepic-Kern

  Pustimo te LGBT posebneže.
  Z njimi bo tako kot govri spodnji svetpisemski izrek ! Nedvomno.

  “Spomin nanj bo poginil na zemlji,
  njegovega imena ne bo po ulicah mest”. itd. CITAT IZ BIBLIJE.

  Opozarjam vas na knjigo Tajni dosije Josipa Broza .
  – srbskega poštenjaka,kosovskega Srba
  MOMČILA JOKIĆA,
  Prva izdaja te knjige je izšla 1992.leta, 2. in 3. izdaja sta močno razširjeni, M. JOKIĆ
  zdaj pripravlja 4. izdajo.
  IZDAJA KNJIGE IZ 1992. LETA VSEBUJE
  Z NEKAJ DOKUMENTI PODPRTO TEORIJO M. JOKIČA
  O
  STARŠIH – EX T.I. MARŠALA TITA – in Jokićevo videnje biografije t.i. TITA.
  TA
  KNJIGA JE BILA NATISNJENA V VEČ JEZIKIH
  IN –
  – ŠIROKO DISTRIBUIRANA PO VSEM SVETU.
  Na internetu si lahko ogledate
  cca 6 VIDEOINTERVJUJEV M. JOKIĆA. Zanimivi so. l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  MOMČILO JOKIĆ: Samo ja znam ko je bio Tito itd.
  https://www.google.com/search?q=mom%C4%8Dilo+joki%C4%87+ko+je+tito&oq=mom%C4%8Dilo+joki%C4%87+ko+je+tito&aqs=chrome..69i57j33.20339j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

 • Van Der Waals

  PEDER MUSLIMAN JANKOVIČ IN FEGET MILAN KUČAN RABIJO VOLILCE!

 • Aresnica

  Bolniki in uničevalci Slovenije na …..
  ____________
  Lep pozdrav

 • Jeffrey

  Le zakaj bi Zoki moral poslušati Frančiška ? Poslušati bi ga morali vi (in ti Donko), ki hodite v cerkev….odnos do migrantov pa te zadeve….Sicer pa papež ni zahteval nobene prepovedi, je samo povedal svoje mnenje ! Torej, v nekem drugem članku pričakujem naslov : ” Bo Donko poslušal papeža Frančiška in se na Novi24TV zavzel za human, krščanski in usmiljen odnos do migrantov?”

 • večni srb

  Ne vem zakaj, ampak vedno kadar slišim za parado.ponosa, najprej pomislim na ogromen oblak izredno smrdljivih prdcev.

  • Drago

   Zamenjal si parado ponosa z mašo po veliki noči…

 • večni srb

  Saj sem vedel, da Vatikan ne zganja jihad proti,homoseksualnim vaškim župnikom brezglavo in brez jasnega uvida v morebitno koleteralno škodo, če bi morali zbrisati cele pederastične komune. Ker takih župnikov skoraj ni ali pa enostavno ne počnejo nič škandaloznega, kaj šele z zakoni strogo prepovedanega. Tako, pred svojim pragom so pometli, zdaj se pa lahko grejo brez sramne dlake na jeziku.
  Boj proti homoseksualcem je postal skoraj nova cerkvena kurija, nekaj je verjetno narobe s projekcijo homoseksualnega Jezusa, sicer ne bi bili tako odločno proti tej deviaciji.

  Zadnjič sem razmišljal o splavu, res sem vesel, da sem moški in me pravzaprav boli kurac. Ljudje smo prva živalska vrsta v znanem vesolju, ki se sekira za vsako jajco, čeprav je več kot očitno, da je že danes veliko preveč ljudi živih na tem zahojenem planetu. Ne pravim, da kdorkoli nima pravice živeti, trdim edino, da se je treba znati malo nazaj držati. Ni še čas za eksplozijo populacije človeške živali, ker še vedno ne znamo osvojiti nove zemlje v vesolju, ko pa bomo lahkp tudi tja začeli seliti ljudi, nas ne bo nikoli več preveč, niti dovolj, vesolje je pač neskončno. Kaj bomo jedli, to pa ne bi vedel, verjetno bi morali najprej začeti na Marsu saditi krompir in gojiti bizone. Obratno se ne izteče, če bomo najprej naštancali ljudi, še zvezd ne bo videli več ponoći, ker bo celotno človeštvo delalo samo še za hrano in figov čist. Že sedaj ni denarja za znanost, prav cerjev je tista, ki ne veruje, da lahko spoznavanje naravnih zakonitosti rodi kakšne pametne plodove. Vsaj zaenkrat de znanost še ni pretirano izkazala, verjetno je vse kar trdijo res, ampak potem je stanje brezupno in človeška usoda zapečatena, kar nima smisla.

  Zakaj.smo tako občutljivi na kri in golo meso, na življensko silo pa se požvižgamo, čeprav brez te ne more vzkliti nobeno seme. Kadar mi kdo reče, da v noseči ženski živi še en človek, bi mu najraje natlačil jabolkov cvet v usta in ga prosil, če lahko po okusu jabolčnega stebla in peloda loči jonatan od cesaričke. Do danes še nisem srečal junaka, ki bi to zmogel, čeprav čahko vdak dan gledamo na lastne oči, kako iz tistih žlahtnih cvetov nastanejo najprej zeleni popki, ki potem zrastejo v sočen, rdeč, zelen ali rumenkast sadež. Isto je s človekom, ženska nosi v sebi samo cvet, ki se lahko spremeni v človeški sadež ali pač noče, kot tudi ni mogoče prešati cvetov v jabček.

  • Sweet Sue

   Preden pišeš kup grotesknih nesmislov, se malo bolj izobrazi na temo o kateri pišeš. Danes pa res ni izgovorov za take blodnje.

 • Anton

  nekam kislo se smeji ta naš župan

  sarkazem press

  • Sweet Sue

   Včasih je cena visoka.

  • Slovenka

   Vsaka štiri leta se mora stehtati na volitvah in to ni preprosto. In v takih primerih šteje vsak glas.

 • Darth Vader

  srbi imajo očitno naklonjenost pederajsanju in lezbaštvu……glede na njihovo LGTBQ vlado v Srbiji…..in glede na srbjanca župana Jankovića…….srbom kar odgovarja, da se malce v rito pikajo….

 • Povprečen Državljan

  Absolutno podpiram vse parade ponosa,še posebej v Ljubljani.To dokazuje, da je Slo demokratična država,ki živi v 21.stoletju.

  • Sweet Sue

   Če nekoga pošlješ v rit, je to žalitev ali mu želiš samo obilo užitkov?

  • branči

   eden drugemu si podpirate riti, se ve zakaj! svoji k svojim. me ne briga, dokler tega ne vsiljuješ drugim! uživaj tam, kamor pošiljaš druge!

   • Povprečen Državljan

    Jaz nikomur ničesar ne vsiljujem. Če te parada ponosa moti,potem se je pač ne boš udeležil.Živi in pusti živeti.

    • branči

     delaš reklamo! si aktiven udeleženec,homi, homi po prepričanju, srčni privrženec – nič od tega nima veze z zdravo pametjo! spel se degeneriranec!

     • Povprečen Državljan

      Zdrave pameti res nimaš.

     • branči

      degen!

 • Drago

  Bodo “domoljubne” stranke poslušale papeža in izkazale krščansko ljubezen do migrantov?

 • Povprečen Državljan

  Največji nasprotniki kadilcev,so bivši kadilci.Bivši mesojedci so najbolj zagrizeni vegani.Nekdanji člani zveze komunistov so danes najbolj glasni sovražniki komunistov in levice, najboljši sodelavci in prijatelji so danes največji nasprotniki….In tisti,ki imate največ povedat o istospolnih, v svojem bistvu negirate svojo pravo sexualnost.

  • Slovenka

   Veš zakaj so ravno bivši komunisti veliki nasprotniki sedanje komunistične nomenklature? Ker so s prve roke zvedeli, za kaj gre. Da ne govorimo o vseh tistih, ki so se včlanili, da bi imeli mir. Razen tega je prišlo v zadnjih letih do izrazite erozije vrednot, ki je prej med komunisti ni bilo.
   Igrice s psi v garaži, mešanje ras, LGBT, parada ponosa v času socializma??!! Nepredstavljivo.

   • Povprečen Državljan

    A jaz tebe prav razumem?Ti bi rada nazaj socializem in komuniste?????

    • Slovenka

     Dragec, prav, da si vprašal. Naj še enkrat poudarim, NOČEM NAZAJ V KOMUNIZEM!!!!! Nečesa pa ne razumem, upam, da mi lahko pomagaš.
     Kako to, da je komunizem zadnje časa zdrsnil v odkrito perverznost, ki je sploh ne skriva več. Jih ne skrbi, da bi se utegnilo pokvariti njihovo lastno potomstvo in potem je fuč s to ideologijo.

     • Povprečen Državljan

      Ne vem,kje ti vidiš komunizem???? Kje vidiš koga,ki poveličuje to ideologijo???Sem pa tja je kak ekstrem,to je res,ampak Slovenija ni komunističns.V Slo je čisto normalna parlamentarna demokracija s politiki, ki smo jih izvolili po svoji vesti.Če komu kak politik,pos(r)anec ne paše…ja Bog pomagaj,volilci imamo vedno prav.Perverznost je vedno bila in vedno bo-Markiz de Sade,Casanova,Sodoma in Gomora,pravica do prve noči menihom v samostanih,pedofilija v cerkvi…

     • Slovenka

      Glej, jaz se samo čudim, da svoja nagnjenja tako odkrito razkazujejo.

     • Povprečen Državljan

      Tista parada enkrat na leto pa res ne more biti problem.Pač se pogleda stran,če koga moti.

 • von Rhein

  Levo taco je stegnil,da potipa lateks,skaj ali plastiko.Za desno pa ni videti točno;ali drži spako za koleno, ali ima v roki nek del svoje garderobe.

 • JANEZ GUS

  Ta tema pa je pravšnja za rdečuhe.Kako so oživeli,ko jih zadeneš v živec isto kot lažnjiva NOB.ho-ho dobro je to.

 • JANEZ GUS

  Ko bi bil Adi živ ne bi bilo ne parade ponosa ne farmacevta.S temi spakami-bolniki se bi že davno šlatal nekje drugje.

 • JANEZ GUS

  A se niso še oglasili pleničarji,tz.borci za zločinske in lopovske vrednote NOB,da so že v partizanih nastali zametki parade ponosa.

 • #Bu

  mene parada res ne moti, samo da ni razuzdana tako kot v zahodnih državah ampak bolj kultivirana kot na Japonskem, če se pa to ne da, pa kar po rusko.
  sicer bi pa lahko imeli parado heteroseksualni tako kot bo ta organizirana v Ameriki in se lahko čudimo kako to na levici proti da kako je to sovraženo.
  lej, organizirane parade s papirji so OK, kurenti so parada a ne. parada klasične družine mogoče ali slovenske kulture, nacionalna parada?
  tega nimam a ne, na dan državnosti bi lahko bila parada/promanada? ali to imajo bolj severna Koreja in Rusija?
  aja, pa poglejte si kako S oros financira te LGBT parade po zahodu, se ne bi čudil če ima Erasmus proste tudi vmes.
  to bi bilo tako kot če bi V4 države/politiki sofinancirali parado slovenske kulture na kulturni dan. in se levičarski članki o oživljanjem nacionalizemu ne bi sploh ustavili.

 • Amerikanc

  Ta “zeleni” mu prst v rito tiši, zato ima usta do ušes !

 • Mariskavan beers

  Pogodba o kreditu
  Pozdravljeni,
  Imate potrebo po financiranju projekta, o katerem sanjate in ki je dragi vašemu srcu. Zdaj ne bi smel biti več problem. Izkoristite številne osebne formule za posojila, prilagojene vsem vašim potrebam. Izkoristite naše strokovno znanje je preprosto in hitro. Z lahkoto si lahko izposodite denar za obdobja od 36 do 120 mesecev * s fiksno TEG 3% in končno lahko uresničite vse svoje projekte. Ponujam vam naslednja obzorja: Pripravljen
  osebna, avtomobilska posojila, motorno kolo, kreditno delo, kreditiranje nepremičnin, potrošniški krediti, podjetja, financiranje študija v tujini.
  prosim kontaktirajte me po pošti: [email protected]

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!