Četrtkovega vseslovenskega protestnega shoda se bodo udeležili tudi iz Sindikata delavcev migrantov! Avtobusi po Sloveniji se polnijo – zato se organizirajo dodatni avtobusi!

Še samo tri dni je do vseslovenskega protestnega shoda, ki ga pripravlja Civilna iniciativa Rešimo Slovenijo. Sodelovanje na ljubljanskem Prešernovem trgu je že napovedalo 14 političnih strank in civilnih iniciativ – shod bo potekal v Ljubljani v četrtek, 10. oktobra. Čas je, da državljani spregovorimo in opozorimo na vse napake vladajoče vlade, zaradi katerih trpijo državljanke in državljani. Protestu se pridružujejo tudi delavci migrantov, saj tudi sami že predolgo občutijo “ignoranco oblastnih sleparjev do življenja državljanov”, kot so to navedli v njihovem sindikatu. 

Delavcev, zaposlenih v tujini, je po nekaterih ocenah preko 30 tisoč, v sindikatu upajo na čim večjo udeležbo. “Država in njeni organi delavcem, ki so zaposleni v tujini, že lep čas greni življenje. Zaradi nepravičnega, protizakonitega plenjenja denarja tem delavcem so se mnogi znašli v brezizhodnem položaju, nastale so tudi težke socialne stiske, medtem ko na naš račun uživajo privilegiranci,” so se na protest odzvali v Sindikatu delavcev migrantov Slovenije.

“Slovenija je šolski primer sodelovanja politike in sodstva, ki že dolgo ni več nepristransko in neodvisno, je šolski primer izkoriščanja oblasti in položajev, šolski primer korupcije in klientelizma, šolski primer moči in privilegijev posameznikov, ki se v javnosti s tem še hvalijo, ter šolski primer kraje državnega premoženja, ki se v Sloveniji odvija kar javno, na očeh vseh. Počasi bo tega dovolj! Ljudje moramo končno nekaj storiti, saj po ustavi oblast v državi pripada nam! Pričeli smo z zbiranjem prijav in organizacijo prevozov na protest,” še sporočajo.

Protest se začne ob 16. uri
Program protestnega shoda Rešimo Slovenijo se bo v četrtek, 10. oktobra, začel ob 16. uri na Pogačarjevem trgu, kjer bodo nastopili glasbeniki, pevci, folklorne skupine, osrednji del progama pa bo pred Prešernovim spomenikom ob 17. uri, kjer bosta nastopila tudi skupina Pepel in kri ter Alfi Nipič s svojimi muzikanti.

Iz vse Slovenije bodo organizirani tudi avtobusni prevozi proti Ljubljani.

VOZNI REDI AVTOBUSOV SO NASLEDNJI:
1. MARIBOR–LJUBLJANA

Avtobusna postaja Maribor 14.00

Prihod Ljubljana, Slovenska cesta (avtobusna postaja pri Nami in Pošti) 15.50

2. MURSKA SOBOTA–GORNJA RADGONA–LENART–LJUBLJANA
Avtobusna postaja Murska Sobota 12.45

Avtobusna postaja Gornja Radgona 13.15

Avtobusna postaja Lenart 13.45

Prihod Ljubljana, Slovenska cesta (avtobusna postaja pri Nami in Pošti) 15.50

3. LJUTOMER–ORMOŽ–PTUJ–SLOVENSKA BISTRICA–SLOVENSKE KONJICE–CELJE–LJUBLJANA
Avtobusna postaja Ljutomer 11.50

Avtobusna postaja Ormož 12. 20

Avtobusna postaja Ptuj 13.10

Avtobusna postaja Slovenska Bistrica 13.40

Avtobusna postaja Slovenske Konjice 14.00

Avtobusna postaja Celje 14.40

Prihod Ljubljana, Slovenska cesta (avtobusna postaja pri Nami in Pošti) 15.50

Za pokritje stroškov prevoza se bodo na avtobusu pobirali prostovoljni prispevki.

Prvi polni avtobusi so prijavljeni iz Maribora (3 avtobusi), Slovenske Bistrice in Laškega, zato se na teh linijah organizirajo dodatni avtobusi.

Zaradi organizacije avtobusnih prevozov organizatorji prosijo, da se prijavite na telefonski številki 01 241 88 14 ali na e-pošto: [email protected]

Več o prevozih je dostopno tukaj: avtobusni prevozi

Lana Božič

 • Artur

  Program protestnega shoda Rešimo Slovenijo se bo v četrtek, 10. oktobra, začel ob 16. uri na Pogačarjevem trgu, kjer bodo nastopili glasbeniki, pevci, folklorne skupine???!!!
  Oprostite bumbarji pa kaj se vi greste resen protest ali veselico saj se nam bodo komunjare smejale in se norca delale iz nas namesto hojlarija hojlarom bi bili bolj na mestu močni govori pred katerimi se bi komunajzlom začele hlače trest. Bog se vas usmili še sedaj, ko vrag že šalo jemlje nimate nobenega občutka kako se tej stvari streže.
  Zgledujte se na primer po Poljakih na pa po balkanskem Guča festivalu.
  Poland: “No to Islamisation,” say anti-refugee protesters in Plock
  https://www.youtube.com/watch?v=dOHeRRMmwD8

  • Lustrator

   Če te slovenski kulturni program toliko moti, pač organiziraj svoj granitarski shod, prepričaj še nekaj 1000 ljudi, da pridejo in boš s tem vsaj delno opravičil svoj negativen komentar.

   Če ti ni vseeno za Slovenijo, pridi tja ali pa organiziraj boljšega.

   • Artur

    Kulturni program si lahko privoščim kar pri nas v našem kulturnem domu ali kje v kakšnem drugem pa zabavo na veselicah prav tako ob za to primernem času in vzdušju v Ljubljano pa pridem protestirat proti levi narodno izdajalski bandi ne pa se kulturno izobraževat.
    Ni mi vseeno za Slovenijo navsezadnje sem jo 91 leta pomagal s kalašnikom v rokah osamosvojiti pa brez kulturnega izobraževanja ali veselic kajti takrat ni bilo pravega vzdušja za zabavo kakor ni tega niti sedaj, ko se gre zares.

    • Silos

     Se kar strinjam s teboj,če bodo že ljudje naj se sliši njihov glas
     veselice pa naj bodo potem,ko bo to vodstvo in podrepniki v arestu!

    • Lustrator

     Glavni namen je zbrati čim več ljudi in doseči svoj namen. Tudi sam nisem pristaš veselic, pridem pa tja z zelo jasnim namenom. Če bo kdo šel tja med drugim tudi zato, ker bo še veselica, naj pride, dobrodošel! Da se le doseže cilj. Če bo zdaj šel vsak svoj glasbeni okus postavljat pred interes našega naroda, potem demokracije in lastne države niti nismo vredni.

  • Janez Novak

   Poljsko vodstvo je zvesto svojemu narodu. Večina evropskih politikov, vključno s slovenskimi, pa so izdajalci Evrope in njenih narodov.

  • Aurelius

   Pojma nimaš o psihologiji množic!

   • Artur

    Vprašaj Poljake.

  • janko

   Jaz pa mislim, da bo takšen program prav dober in primeren. Predvsem pa pozdravljam to, da bo ob 16. h sv. maša. Obvezno pridemo in to tudi k maši.

  • mladen filak

   Kaj koga moti če glasbeniki, pevci izd.na svoj način podprejo shod??

 • Stric iz ozadja

  “Počasi bo tega dovolj! Ljudje moramo končno nekaj storiti”

  Torej narediti veselico s skupino Pepel in kri in Alfijem Nipicem?

  • Lustrator

   Preferiraš kockarsko antifa gverilsko akcijo razbijanja kulturne dediščine, policistov in davkoplačevalskih sredstev?

   • Stric iz ozadja

    Bog ne daj. Samo menim, da za veselico obstajajo veliko boljse priloznosti. Kot je napisal Silos spodaj: “veselice pa naj bodo potem,ko bo to vodstvo in podrepniki v arestu!”

 • samsara

  Organizatorji naj bodo pozorni na provokatorje globoke države oz. udbomafije.
  Pa čimveč slovenskih zastav naj bo, morda kakega ‘levičarja’ obide slabost, drugemu se morda prikrade nedoločljiv občutek nelagodja, celo strahu.

  • SlumdogGodzilla

   Ob masonski zastavi s tremi šestkrakimi zvezdicami?

 • IZBIRA

  Srečno s protetom! Na žalost mislim, da tak protest ne bo nič premaknil. Upam, da se motim. Ampak, če kdo misli, da bodo s tem komunisti v Vladi začeli izpolnjevati tisti seznam želja, ki nima niti repa ne glave??? Mal lokalno, mal stanovsko, mal za vzdušje. Nobe osti proti razmeram v sodstvu, zdravstvu….
  Edina zahteva in rezultat bi moral biti. prisiliti odstop vlade in takojšen razpis volitev.

  • Lustrator

   S takšnim prepričanjem že vnaprej predeterminiraš rezultat in vzdušje protesta. V četrtek pridi tja, zahtevaj kar želiš in izpolni svojo državljansko dolžnost. Toliko lahko narediš, ostalo je odgovornost ostalih.

   • IZBIRA

    Komunisti so za proteste nedosegljivi prevratniki, ki ne šparajo nasprotnika. Protesti in odstop Vlade Janše 2013 npr. Odstranitev Kanglerja idr. Takrat so gorele kante, leteli kamni s pločnikov, narod je bil ves penast okoli ust, kot stekli psi. In dosegli so svoje. Njihova propaganda, retorika, vse to za dosego svojih ciljev.

    Po tem so bili vsi ti komunistični protestniki poplačani z državnimi položaji.
    Še jneke joddlarje imajo na svoji strani
    https://www.youtube.com/watch?v=j-9vaHBCErI
    Ne pa dan ljubezni in rožice v rokah itd. To ni za protest,
    Kot da bi se pridušali Bogu za lepše življenje.

    • Lustrator

     Če so ti za zgled komunajzli in njihov radikalni antifa oddelek, potem sploh ne vem kaj tu delaš, ker si zgrešil stran, če pa si demokrat in domoljub, potem boš pač razumel, da demokrati ne spreminjamo sveta z nasiljem, ampak z argumentacijo in ozaveščanjem ljudi. Sicer se strinjam da žal komiji in njihovi volivci, ki so prišli do svojih položajev preko množičnih pomorov njihovih očetov in dedov, razumejo le jezik pesti, a naša legitimnost ostaja le do točke, ko ne pričnemo za dosego ciljev uporabljati njihovih metod.

     • IZBIRA

      Ne vem zakaj se nebi zahteval jasen odstop vlade? To je demokratično in legitimna zahteva in jo na shodu utemeljiti. Potem pa zahtevati volitve.
      Ta vlada ne bo izpolnila zahtev. so naslovljene na napačen naslov.

     • xtc

      Dragi moj naivež ,ki se ne nauči nič iz zgodovine,ti boš z demokratičnimi metodami spravil komuniste z oblasti?
      No nehaj z neumnostmi,v večini držav so se nazaj privlekli skozi stranska vrata z izigravanjem ravno demokracije,edini način ,da to drhal umiriš za dlje časa sta žal Franco in Pinochet verzija,kajti,oni priznavajo demokaracijo le za pot na oblast nato pa nič več in tudi izigravajo jo.
      No če si pa tudi niši nič zapomnil iz vcerajšnjega intervjuja z Švedom,ki ti je v podtonu dal jasno vedeti,kdaj pridejo spremembe proti podivjanim levakom v poštev,ko bo dovolj hudo in narod vzame orožje v roke in uredi zadevo.
      Če naivno misliš ,da bodo levaki odšli demokratično si v hudi zmoti-kot so 45 prilezli na oblat tako bodo tudi odšli-lahko pa demonstrirate kolikor hočete-norce se brijejo iz vas.
      Ko bo na prvem večjem zborovanju privlekli vodni top in ko jim ga bo raja,ki ga je plačala raztrelila,se bo pa pamet malce vklopila.

     • Lustrator

      Narobe. S padcem železne zavese, so se začeli komunistični sistemi sesuvati zaradi širšega zavedanja navadnih državljanov, ki so po DEMOKRATIČNI poti dosegli spremembe in komuniste odstavili z oblasti. Z izjemo primera Romunije, se je komuniste odstranjevao s položajev preko lustracije, torej po demokratično potrjeni pravno formalni poti.

      So pa slovenclji žal precej bolj trde buče od večine ostalih prebivalcev sveta in žal tega duha časa nismo dovolj globoko začutili in že na prvih volitvah komuniste znova popeljali v parlament, nato pa še na mesto predsednika države, vlade,… in seveda je bila lustracija neizvedljiva.

      Za Slovenijo torej obstajata 2 poti: ali bo do sprememb prišlo po mirni poti kakor drugje po Evropi (nič ne kaže, zna trajati), ali pa protikomunisti v metodah postanemo kot komunisti in izvedemo enako nasilno protirevolucijo. Osebno se mi kot kristjanu in demokratu ta način upira, je pa na nek način neizbežno, da zna to kmalu spadati že v okvir samoobrambe – komiji so iz leta v leto bolj agresivni do režimskih oporečnikov.

     • Stric iz ozadja

      Narobe. Komunisticni rezimi so se zaceli sesuvati, ker so se vsi zaceli bati romunskega scenarija in neintervencionisticne politike Gorbacova.

     • Lustrator

      Ne govori neumnosti – romunski scenarij se je zgodil šele 25.12.1989, Berlinski zid je padel skoraj 2 meseca prej, kar je bila seveda le zunanja posledica tega, kar je med ljudmi tlelo že LETA prej.

     • Stric iz ozadja

      Zaradi t.i. Sinatrine doktrine, da Sovjetska zveza oz. varsavski pakt ne bo vec vojasko posredoval. Drugace bi se zgodilo isto kot v prejsnih intervencijah v 50-ih in 60-ih letih. Romunski scenarij pa je bil pa samo olje na ogenj in veliko opozorilo Albaniji in Jugoslaviji, ki nista bili clanici varsavskega pakta, vendar sta imeli komunisticno oblast.

     • xtc

      Uživaj v svojem prepričaju a žal si zelo naiven,če misliš ,da bodo Kučan &Co odšli z protesti-si pač naivnež SLO verzija komunizma je najbližja Ruski in sedanje stanje precej podobno Ruskemu,gre za samonikel komunizem z bajonetom proti lastnim in ti ne gredo proč deemokratično-91 je bila enkratna možnost ,da bi JJ z vojsko prevzel oblast in postavil vse komuniste pred sodišče in v zapor nato pa razpisal volitve,ker smo to zamudili nas čaka ponovitev -žal.
      Dilema ali si boljši ali slabši nima tu nobene veze,z demokracijo pač ne boš zrušil te mafije-uživaj na protestu.
      Ko bo dovolj hudo in ko bo narod vzel orožje v roke pa pridejo spremembe ,dotlej pa se vam bodo Komunisti režali in še tu pa tam za namenček pretepli.

     • Lustrator

      Tudi sam se bojim, da imaš prav, a je potrebno narediti VSE, da ne pridemo do točke, ko bo potrebno za demokracijo ubijati – kot npr. na bližnjem vzhodu, kjer ljudje enostavno ne morejo dojeti, da se da državo voditi tudi brez tiranije.

      Če te ne bo na protestu, potem si del problema in ne rešitve. če meniš, da bi bil tvoj boljši, izvoli in ga organiziraj. Ali pa vzami v roke orožje in reši stvari na svoj način. S tem, da ne narediš NIČ, podpiraš komunistično oblast na identičen način kot vsi njegovi podrepniki, ki bodo v četrtek ostali doma.

 • Anton

  jaz bom vsekakor prišel, dost imam teh bebavih levičarskih , čas je za musko, čas je za

  “Je sais” de Monsieur Jean Gabin:

  https://www.youtube.com/watch?v=OEkJ45ZXK-o&t=16s

  sarkazewm press

 • Artur

  Slovenistan od kod strahote tvoje ……

  • Solo

   Od komunistov.

   • Artur

    Je tako.

 • xtc

  Dokler se bodo samo drli jim bo Šiptar in Madžarski rom k& Co kazali osle,ko bodo na shode prinesli konkretne zadeve in osnovna sredstva pa bodo spremembe.

 • Solo

  Podobnik in ostali bleferski udbomafijci so poskrbeli, da tudi tokrat ne bo šlo za pravi ljudski revolt, ampak zabavno-glasbeno veselico. Obeta se torej še en predzploden cirkus v stilu “psi lajajo, komunisti pa še naprej ropajo in uničujejo Slovenijo.”
  Zalegel bi pa edino romunski scenarij.

  • JANEZ GUS

   Upanje umre zadnje.Mogoče pa le dočakamo romunski scenarij.

   • Artur

    “Klin se s klinom zbija” ne pa z dobrimi željami.

  • Lustrator

   S svojo prisotnostjo in nastopom torej poskrbi,d a temu ne bo tako. V Sloveniji ni sprememb na bolje med drugim tudi zaradi tega, da tisti, ki jim JE jasno kaj je narobe, vedno čakajo (in krivijo) organizatorje oziroma stranke zakaj so, zakaj niso, kako so, kako niso priredile zborovanj, lastne iniciative pa zmanjka.

  • Slovenka

   Mislim, da bo SLS dala vse od sebe. Morajo si popraviti ugled, ki so si ga zapravili najprej s sodelovanjem v Drnovškovi vladi še v 90. letih prejšnjega stoletja, in januarja 2013, ko so pomagali strmoglaviti drugo Janševo vlado. Če hočejo priti spet v DZ, se bodo morali potruditi in proteste dobro organizirati. To je njihov popravni izpit. Čas se izteka.

 • Olga101

  Končno! Ne samo dovolj, PREVEČ je!

 • Skrajno Desni

  10. oktobra protest, 11. oktobra vlada pakira svoje stvari, 14.oktobra nobenega več v vladi v nasprotnem primeru pobit z motiko ves lopovski vladni sekret.

 • RATATA

  To soboto je v šotoru, na veselici v Komendi solzilec povzročil množični pobeg. Torej maska za tak slučaj ne sme manjkat.
  O tem, da ima solzivec tisti blizu kresalke, ki ima tudi vodni top pa ne bom pripovedoval.

 • Artur

  Jaz in ostali taresni s transparenti: Za migrante mesečno 1930 Evrov, za upokojence za 40 let pokojninske dobe 500 evrov, Dol z levim fašizmom ipd.

  Alfi Nipič, Pepel in kri, Lepa Anka kolo vodi, pastirče malo… pa za za honorar :
  https://www.youtube.com/watch?v=Wpennag9x_4
  https://www.youtube.com/watch?v=3X0u76qoMJc
  https://www.youtube.com/watch?v=h6GAHc6ytfE

  “Dobrodošli na kulturno protestniškem festivalu” Lol.
  Bilo bi smešno, če nebi bilo patetično.

  • SlumdogGodzilla

   Pokojnina je marksistična prevara, nauči se šparat oziroma od oblasti zahtevaj banko, ki ti bo dovolila vodit zavarovane sklade.

 • xtc

  Še najbolje je zadevo povzel Han-ni važno kaj počnemio in koliko škode naredimo važno je da ne pride JJ
  Kaj to pove?
  To kot že veščas trdim,komunisti bodo izigravali pravila demokracije ves dotlej dokler država ne bo finančno klonila in bo narod zaradi kaosa prisiljebn vzeti v roke orožje,če bo želel preživeti,to je tudi Šved povedal za Švede.
  Preje se nebo zgodilo nič,kajti Kučan & Co so pripravljeni ponarejati volitve,goljufati,izigravati ustavo vse kar hočete le z oblasti na miren način ne bodo šli.

 • Poštenjakar

  Kwa primorskih mon ne bo, so tam vsi rdeči.

  • Artur

   Nsi-jevih molilcev rožnega venca tudi ne bo..

  • Vladni komik

   Iz gorenjske jih tud ne bo, so vsi za LMŠ

   • xtc

    A ti to o Listi Maladih Šiptarjev?

  • Dvojni agent

   DESUS-a tud ne bo, mi lopove podpiramo

  • Vrhovni sodnik

   Mi zavedni Slovenci pridemo, ko je dost je dost.

 • Mik Stone

  Vseslovenski protest? Proti migrantom…proti medvedom in volkom…proti Romom? A smo res Slovenci tako neprijazni do teh skupin? Sram me je, da sem Slovenec.

  • Poštenjakar

   Tudi mene, da si Slovenec.

   • Mik Stone

    Mene je sram zaradi skrajne desnice…zaradi dosmrtnega predsednika ene stranke (po Titu, Tito)…zaradi pedofilije v slovenski RKC…zaradi mržnje do LGBT in migratov…zaradi…

    • xtc

     In katera je skrajno desna stranka v SLO?
     A misliš F 21 turbo kaspitalistične tajkune??

  • xtc

   Sej nis Sloven za kua lažeš.

   • Mik Stone

    Pa sej sm Slovenc…ne lažem. Sam me je sram pred demokratično tujino.

    • xtc

     To trdi tud Xaraxch pa ni res.

 • Mitja Mazini

  Črni princ teme vas vleče za nos, ker mu je vseeno za vas. Važno mu je le da bi imel oblast. Kakšen loozer.

  • Mik Stone

   Kdo je ta črni princ teme? Ime prosim.

   • SlumdogGodzilla

    Sionist, teistični marksist, ki je Šarcu predal oblast potem ko je bil izvoljen? Kdo le pička ti glupa čorava.

  • Jan Kovalski

   Ti si pa boozer.

 • SlumdogGodzilla

  Prave točke za protest 10. oktobra

  1. Stop marksistični kabali in njeni podveji Sionistični kabali

  2. Stop Sionistični nastavljeni opoziciji, ki stoji z Edomom in neizvoljenemu Šarcu nonšalatno prepusti oblast, ko se to od nje zahteva

  3. Mislim da smo kr na konju če rešimo ena in dva in odstavimo stare KP starulje. Saj na Islandiji so tudi lahko uvedli spremembe, ne vem zakaj samo Slovenec misli, da se marksizem lahko reši le z vojno, res da so srbski masoni tu že 100 let ampak to se da preuredit z enostavno efektivno normalno politiko

  4, Točka 4 ni potrebna, marksistični sistem je treba odstavit, uvest majhen UTD za socialno mrežo, uničit pokojnino, zavarovanje, uvest nekrščansko avtomatsko Desetino kot edini davek, uvest banko kot servis ki izdaja kredite brez obresti za človekove potrebe, ne materialne dobrine, konec, to je to.

  Stop marksizmu in njegovim nastavljenim pajacom, stop Gojševikom in janševikom, stop marksistom in SIonistom, nov začetek za Svobodno Vindijo, to naj kdo zahteva pa pridem.

 • janko

  “”Za četrtek, 10. oktobra, ob 17. uri so številne civilnodružbene organizacije napovedale vseslovenski protest proti drugorazrednosti in številnim anomalijam našega sistema. Ob 16. uri pa bo najprej sveta maša v frančiškanski cerkvi v Ljubljani, nato pa bo ob 17. uri na Prešernovem trgu v Ljubljani še vseslovenski protest.
  Odpis dolgov družini razvpitega ljubljanskega župana Zorana Jankovića, nespoštovanje odločb ustavnega sodišča glede financiranja zasebnih šol, nezakonito kadrovanje v Telekomu in številnih državnih podjetjih, afera Westinghouse …
  Cukjati: “Zbor za republiko vedno čuti z ljudstvom, in če ima ljudstvo mnogo za povedati v smislu občutka drugorazrednosti, potem ne more to iti brez Zbora za republiko.“
  Dr. Stane Granda: “Slovenija se je iz skupnosti samozavesti in vsestranskega optimizma ob osamosvojitvi v tridesetih letih spremenila v solzno dolino, katere prebivalci ne vedo ne kod ne kam….“
  Slovenci nismo utrujeni od zgodovine, ampak od nepravičnosti, nepoštenosti, neenakosti in nemoralnosti. To je globalna posledica vseh totalitarizmov, slovenskega, ki je bil eden najskrajnejših, pa še posebej. Propadanje mlade države je potekalo skozi relativiziranje temeljnih družbenih načel, zlasti skozi toliko razglašani načeli o več moralah in več resnicah.
  Proces samoočiščevanja Slovencev bo dolg in težak. Z njim pa je treba začeti. Problem ni v malo demokracije in njenih zlorabah, ampak v premalo demokracije in njenem vsestranskemu pačenju. Človek in njegovo delo nista nič, zlorabe in kraja vse. Socialne države že zdavnaj ni več. Poleg vseh vrst revščin vse bolj trka na vrata še energetska. Država je gluha za običajnega državljana, trese se za bogatega, ki je to postal s krajo in z goljufanjem.
  Vrnitev k temeljnim socialnim in političnim ciljem slovenske osamosvojitve je edina pot, ki nas lahko reši zanesljivega umiranja na dolgi rok..””
  ********************
  Potrudimo se, pridimo vsi, žrtvujmo četrtek za naš narod in naš košček zemlje, da bomo “stali inu obstali”!!

 • Miha

  Lahko bi se ga udeležile tudi srednje medicinske sestre, vzgojiteljice, kuharji, vzdrževalci, čistilke, delavci v JS, policaji, vojaki, rudarji,…

 • dob

  DOVOLJ JE DELITVE NA PRVO IN DRUGO RAZREDNE….
  Kaj to pomeni da lahko vsi hodimo na isti skret!?