Družina Janković: Smejanje v brk vsem, ki so doživljali družinske tragedije in ostali brez vsega, da so “pravi” lahko uživali na dragih jahtah …

Foto: Demokracija

“Pri družini Janković očitno velja posebna sodna praksa. Ko se pritoži nekdo od njih, torej prava oseba, se zadeve kar umaknejo in zaključijo. V brk vsem, ki so doživljali družinske tragedije in ostali brez vsega, da so ‘pravi’ lahko uživali na dragih jahtah,” je na seji komisije za nadzor javnih financ povedal dr. Anže Logar.

Primer odpisa 29 milijonov evrov visokega dolga družini Janković jasno nakazuje, da pravna država pri nas ne deluje in da se državljani še vedno delimo na prvorazredne in drugorazredne. V četrtek je potekala 10. nujna seja komisije za nadzor javnih financ, na kateri so poslanke in poslanci razpravljali o izbrisu dolgov in zlorabah postopka poenostavljene prisilne poravnave v nedavno izjemno odmevnem primeru družine Janković.

Poslanec SDS Zvone Černač je na seji komisije kot nerazumljivo izpostavil dejstvo, da lahko v “pravni” državi, kot je Slovenija, na formalno zakonit način izbrišeš najprej 16 milijonov evrov dolgov in nato še 29 milijonov evrov dolgov ter da se nato zgodi, da premier vlade skupaj z glavnim akterjem afere odpisa dolgov potuje na skupen sestanek v tujino in ob tem še zavaja ter laže širši javnosti. Ob tem je vse prisotne spomnil na dejstvo, da je bil premier Marjan Šarec v času, ko se je sprejemala zakonodaja, ki je dopustila takšen odpis dolgov upnikom, član Pozitivne Slovenije.

Černač oster do ministrice za pravosodje
“Tak odpis dolgov se ne bi smel zgoditi. Odgovornost za to ne nosi samo pravosodna veja oblasti, ampak predvsem izvršilna veja oblasti, ki se je ob tem odpisu dolgov odzvala popolnoma napačno, skupaj s predsednikom vlade, ki se ne zaveda, da je iz čevljev komedijanta prestopil v čevlje premierja,”
je bil oster Černač, ki je od ministrice za pravosodje zahteval odgovore na vprašanje: “Kako lahko prihaja do zlorab stečajne zakonodaje oziroma zakaj prihaja do zlorab postopka prisilne poravnane?” Černač se je med drugim tudi spraševal, ali gre morda za pravne luknje v zakonu ali za neustrezno delo sodne oblasti ter ali resnično veljajo zakoni za vse državljane enako. Podal je primer upokojenke, ki so ji rubili pokojnino, ker ni plačala prisilne RTV-naročnine, in primer državljana, ki so mu zasegli hišo, ker ni plačal komunalnega prispevka. To sta po njegovem mnenju zgolj dva primera od mnogih, kjer lahko opazimo, da se državljani Republike Slovenije še vedno delimo na prvo- in drugorazredne. Med razpravo je poslanec SDS tudi jasno povedal, da so zakonodajo glede poenostavljene prisilne poravnave podprli tudi nekateri zdajšnji poslanci državnega zbora, in dodal, da so v stranki SDS že takrat opozarjali na možne zlorabe postopka poenostavljene prisilne poravnave.

Zakoni se pišejo za posameznike
“Imamo velik problem, da se v naši državi pišejo zakoni za točno določene posameznike, ki jim je v interesu izključno lastna korist in ne želja po izboljšanju položaja poslovnega okolja države, kot je predvidevala novela,”
pa je razpravo začela poslanka Eva Irgl in omenila, da je bila sprememba insolvenčne zakonodaje predhodno usklajena z nekaterimi posamezniki.

Po njenem mnenju odpis tako velike vsote denarja družini znanega funkcionarja nakazuje povezave med sodišči in levo politično opcijo. Navedla je, da so v vseh sodnih postopkih proti Zoranu Jankoviću ali izločili dokaze, prisluhe, ali so postopki zastarali, ali pa so jih zavlačevali tako dolgo, da so zastarali. “Tukaj ne gre samo za vprašanje zakonodaje, ampak tudi, kakšen vrednostni sistem imamo. Nekaterim odpišemo 45 milijonov evrov dolga, drugim pa rubimo hišo, ker niso plačali 100 evrov. Kaj je z nekaterimi obrtniki, ki so v hudih stiskah, dogajajo se družinske tragedije, zakaj tem država ne pomaga in odpiše dolgov?” je bila jasna Eva Irgl, ki je dodala, da je tako velik odpis dolga zelo neobičajen, četudi to dopušča zakonodaja.

Največji cinizem pri odpisu dolgov Jankoviću pokazal Marjan Šarec
Predsednik komisije za nadzor javnih financ dr. Anže Logar je kot nedopustno izpostavil, da na seji ne prisostvujejo predstavniki Nacionalnega preiskovalnega urada, ki bi že zaradi narave svoje dela pri razpravi morali sodelovati, a se niso ne opravičili niti udeležili seje. Za Logarja je še večji cinizem do primera odpisa dolgov pokazal premier Marjan Šarec. Ta preko socialnih omrežjih vestno brani primer odpisa dolgov, medtem pa navadnemu državljanu, ki je s strani finančne uprave dobil kazen v višini 1.000 evrov, ker je pomagal prijatelju prekrivati streho, odgovori zgolj, da ne “folga”. Logar je takšna ravnanja predsednika vlade označil za cinizem “erste klasse”. Dr. Logarja je zanimalo tudi, kaj je v primeru odpisa dolgov družini Janković počel Furs, ki vidi podatke v realnem času, in ali so zatajili morda tudi organi pregona.

“Pri družini Janković očitno velja posebna sodna praksa. Ko se pritoži nekdo od njih, torej prava oseba, se zadeve kar umaknejo in zaključijo. V brk vsem, ki so doživljali družinske tragedije in ostali brez vsega, da so ‘pravi’ lahko uživali na dragih jahtah,” je na seji povedal dr. Logar. Absurd vsega pa je, da so danes nekatere osebe, ki so pripravljale spremembo insolvenčne zakonodaje, del skupine pravnih strokovnjakov, ki jo je imenovalo ministrstvo za pravosodje in ki naj bi ponovno pripravljalo novo zakonodajo. Dr. Logar je še povedal, da je zakonodajno-pravna služba pred sprejetjem novele v novembru 2013 podala mnenje, v katerem je opozorila na slabo pripravljen zakonski predlog. Toda takratna koalicija Alenke Bratušek je to mnenje namerno spregledala.

Na sodišču storjene napake v primeru odpisa dolgov družini Janković
“Če moje informacije držijo, so bile v primeru odpisa dolgov družini Janković tudi na sodišču storjene napake. Kljub temu, da je prepovedano popraviti seznam upnikov, se je ta popravil. In kljub temu, da naj bi se terjatve oziroma upniki vodili po matični številki, ki omogoča tudi zgodovino prevzemov in tako dalje, da se ve, kaj se s tem podjetjem dogaja, se je delalo po davčni številki. To je bila tehnična napaka. Zanima me, ker bo jutri sklep pravnomočen, ali bo kdo vpogledal v ta primer? Ali so se napake dogajale tudi drugje?”
se je spraševal dr. Logar. Po njegovih besedah tudi družba, ki ji odpišejo 29 milijonov evrov dolga, ne more biti mikro družba. Ves primer odpisa dolgov družini Janković se mu je zdel načrtovan splet okoliščin. Bil je tudi zelo razočaran nad organi, ki so poklicani za to, da preprečijo tovrstne anomalije.

“Nekdo se lahko več kot očitno šali z državno oblastjo”
Poslanec mag. Andrej Šircelj je na seji povedal, da se na podlagi zakonodaje, ki je bila sprejeta v DZ RS, dogajajo res čudne stvari. Nekdo se lahko več kot očitno šali z državno oblastjo, ker vlada ne vlada in omogoča ekscese. Da lahko pride do izrabljanja zakonodaje, je po mnenju Širclja težava že v samem začetku priprave določene zakonodaje. Kajti imenuje se skupina strokovnjakov, lahko jih imenujemo tudi lobiji, ki nato silijo koalicijo v sprejem nepregledne in nenatančne zakonodaje, pa čeprav zakonodajno-pravna služba opozarja na morebitne kršitve. Logična posledica takšnega delovanja je, da lahko peščica izbranih privilegirano izkorišča pravni sistem in se okoristi na račun drugih državljanov ter državljank. Med drugim je mag. Šircelj finančni upravi očital slabo ukrepanje v primeru odpisa dolgov družini Janković. Komisija za nadzor javnih financ je na 10. nujni seji po obravnavi točke “Zlorabe postopka poenostavljene prisilne poravnave in njihovi javnofinančni vplivi” sprejela tudi nekaj sklepov, ki si jih lahko ogledate tukaj in proti katerim je kot edini glasoval poslanec Stranke Alenke Bratušek, ki je bila prva odgovorna, da je bila sporna zakonodaja, po kateri je bil omogočen tako enormen odpis dolga, sploh sprejeta.

Lana Božič

 • Andrej

  Zoki drži besedo, da bo “zrihtu”. Je zrihtu na komplet naš račun.

 • totex39

  Jankovićem se res lahko smeji, ko pa obstaja pri nas ne samo koruptivna tudi zmešana družba, ki jim vse omogoča in to se bo še nadaljevalo. Zakaj pa ne, če lahko a ne!

 • Skrajno Desni

  Ne plačam ene parkirnine enega prekrška ene položnice FURS-u in prvi ki se bo namalal pred vrata mu pošljem šus v glavo bom vsaj zastonj živel.

 • zokispoki

  MAGNUM 44 je izjemno ucinkovit pri preganjanju skodljivega mrcesa !

  • SIMON ROZIC

   Sanje

   Se mi zadnjič je sanjalo živo,
   da po tistem mi bilo je krivo,
   streljal sem v določene betice,
   v naše poniglave sive strice,
   so se pravkar s tortami mastili….
   iz zlatih vrčkov kav’co pili,
   iz brušenih kozarcev vino zlato,
   za naše čase res bogato….
   So tortice po zraku poletele,
   kava se je v črno razpršila,
   v čašah je ostalo malo vina,
   iz butic se je le megla pokadila….

 • rrrrr

  Profilni sliki tiralice treh kriminalcev skozi čas : nekdaj v istem okvirju Marx, Lenin in Broz, danes Jure, Damjan in Zoran Janković.
  Slednja mora viseti na pročeljih vseh davčnih, polcijskih in in sodnih stavb v državi ter na hodnikih vseh zavodov za zaposlovanje, zdravstvo in pokojnine, na Rdečem križu in Karitas.

  • Marija

   Stalina pa Lenina si pozabil.

 • lokec

  Vsak dan pišete o lumparijah, zgodi se pa nič. Nima več smisla. Beremo vas vedno isti.

  • totex39

   Seveda, ker si noben nič ne upa.

   • antimur

    Ne bi rekel, da smo vsi bojazljivci, rabimo pa nekoga, da nas popelje, da sesujemo v prafaktorje kučaniste, antislovence, nelojalne čefurje in vse muslimanske nezakonite pritepence, skratka vse antislovence. Očitno z Janšo ne bo nič, torej potrebujemo nekoga, ki nas bo organiziral in popeljal do končne osvoboditve Slovenije.

    • Marija

     Koliko se jih je že izpostavilo,pa smo vse izsmejali.Kdo se bo še izpostavljal?Ni nam pomoči.Janša zakaj bi se pa,vse svinjarije katere so dokazano naredili drugi so zvalili na njega.Za tak narod se ne boriš.Žal

     • antimur

      Po svoje imaš prav.
      P.S.: Sicer pa Janša, za tvoj rojstni dan, vse najboljše, veliko sreče in zdravja, predvsem pa moči, da bomo končo zdrobili kučaniste z njihovim zločincem in izdajalcem Kučanom na čelu.

  • SIMON ROZIC

   …berejo tudi ostali, samo ne gane jih, ker je itak vse “njihovo” in lahko
   preživijo še nekaj 100 let , toliko so nakradli. Najbrž bojo težko zapustili
   svoj sanjsko razkošni svet, zato bi jim morali malo pomagat, a ne?

 • tasilo

  “Ja Oči, ti si pa res bebo! Zakaj pa nismo rajš nardil za 450 meljonou dolgov, ne pa samo usranih 45 … Sej nm itak use otpišejo, anede? ”

  “Sine, pa ti veš, kok procentov koštájo sodniki, pa Murgle, pa Prjatli, pa Partija, pa …?”

  “Joj, kok mam jest nesposobnga fotra … Oči, dej, zračuni recimo 10% ot 45 al pa ot 450 meljonov, no. …”

  • lokec

   Ne provocirajte Jankoviča, kmalu bo zrihtal, da se mu odpiše trimestna številka v miljonih.

  • mona lisa

   Siva eminenca boter v ozadju vse zrihta.

 • rubec

  29? Sitnica, kot bi rekel sir Oliver. Ne bi me čudilo, da so se jim številki obrnili.

  • lokec

   29 + 16 = 45 milijonov E

   • FRANC3

    Rubec je mislil 92!

   • rubec

    Jaz mislim, da je 54, ti pa kakor želiš.

  • jedro

   “češka napaka” bi rekli, ampak Čehi imajo danes spodobno urejeno državo, ki je lahko za zgled, več ali manj vsem državam, ki so se rešile totalitarizma – seveda Slovenije ni med rešenimi
   ……………. mi še kar “po starem”.
   Do kdaj še ???
   PRA-Stari VZORCI – STARI OBRAZI………..

   • rubec

    Res je.

 • lokec

  Resnici na ljubo. Po besedah Daniela Krivca tudi SDS je bila v prvi obravnavi za zakon, da se podjetjem odpiše 50% dolga. Tako da bi Jankovičem odpisali le 22,5 miljonov E dolga. Še vedno bi pa morali vrniti 22,5 M E. Alenka je pa potem sforsirala, da je potrebno odpisati vse, za kar pa SDS ni bila.

  • SIMON ROZIC

   …tudi 50% dolga je v zdravi, pravni državi potrebno razjasniti in poplačati
   do 1 centa natančno ; tako kot velja za vse ostale drugorazredne državljane!

   • FRANC3

    S kakšno pravico lahko meni sosed vrne samo 500 €, če sem mu posodil 1.000 €??? To je logika Ciganov in prevarantov.

    • SIMON ROZIC

     …in kaj so oni? Cigani in prevaranti!

 • tasilo

  Brezmadežno poštenje družine Janković sega še v prejšnje tisočletje, še v čase, ko je Najbolši Oči Sinetu maturo pošteno kupil … Ah ja, kje je že to, daleč nazaj … Kako čas beži, anede …

  • lokec

   Manj znaš več veljaš.

  • Dragan Krstič

   Reče se ćale in ne oči.

   • on xxx

    pa ne tuki

  • tomven

   Težko se človek, ki je starš predstavlja, da je otrok tako butast, da tudi neke leve srednje šole ne more narediti brez fotrovega posredovanja. Mene kot fotra bi bilo sram do nebes, da ne govorim, kako sram bi moralo bit šele tega butaste ga jurćka, ko se vsi tako norčujejo iz njega.. Ajajaj. Seveda starejši ni kaj dosti drugačen, le izpostavlja se ne tako kot tamali kekec.

 • branči

  pobuda za digitalizacijo slovenije pomeni – omogočiti vsem vpogled v visoko podporo vladi komikia! kje se konča trezna presoja volivca? ima tako lepe plave očke, krade pa še nekaj za nas ostane, znajdel se je, car nad carji…toliko butalcev ne premore tudi butan republika! da sem mojo slivi cepil z bosansko češpljo, si ne oprostim do konca življenja!

  • tomven

   Upam, da vsaj kak liter šnopca skuhaš…

 • SIMON ROZIC

  Samo to lahko rečem: svinje preklete tisti, ki to počnejo in tisti, ki jim
  “žakelj” držijo !

 • FRANC3

  Slovenski pregovor pravi: Kakor si boš poslal, tako boš spal!
  Slovenci volimo in volimo levake, ti nas odirajo, mi jih pa še kar vztrajno podpiramo. Mislim, da smo Slovenci EDINI NAROD na svetu, ki hlapčuje lastnim izkoriščevalcem.

 • piko8

  Vse poti vodijo v murgle!!
  Tam je vsa težava Slovenije!!
  Vse niti ima v rokah Mafijski Boter milan kurçan, če gledate flm BOTER je to čista preslikava v zloveniji!!

  • tomven

   Res je, on je vir zla.

 • lokec
 • pajot

  Vrane družijo se rade,
  pet na veji jih čepi.
  Puška poči,ena pade,
  koliko jih še sedi?

  • Andrej

   Nobena. Ustrelili so zadnjega Slovenca.

 • Andrej
  • Skrajno Desni

   Si pozabil povedat da so Jankoviči s prevaro Škodiču ukradli 7 milijonov in na njegovem mestu z nekaj milijonsko podkupnino zgradili Intercontinental.

 • Kladu

  saj človek dejansko ne ve kaj naj še sploh napiše tem barabam ….večini ljudem se dela krivica,ampak to kar se dela tem mafijozotom presega ves kriminal…za toliko denarja so nategnili davkoplačevalce,živijo na veliki nogi brez dela in pol se še cinično smejijo medijem.to pomeni da sodnija in policija in vlada zgublja avtoriteto pri državljanih,saj bojo kmalu volitve in pravi naslov je LOGAR,ta poslanec zna dati vetra tem barabam,ne janša ker je isti,Logar in ostali člani ….ti bojo razgonili te barabuzlerje!!!

  • ZatonMesecnikov

   ,#živijo na veliki nogi brez dela in pol se še cinično smejijo pomeni da sodnija in policija in vlada zgublja avtoriteto pri državljanih#

   Pač za hlapce rojeni in za hlapce vgojeni….

 • xtc

  V ZDA bi komplet familija Srbijankovićev z zbankrotiranim Gawishem in njehovo Ursolo in kompanjoni pri odpisu pufa in davkov,končali na 500 letnih zapornih kaznih na zahtevo IRS.

 • GverilaStyle

  Razkrivamo, kam je družina Janković tik pred 29 milijonov evrov vrednim odpisom trem podjetjem iz skupine Electa umaknila premoženje pred upniki, med katerimi je tudi država.
  Siol.net

 • Olga101

  Osebna izkaznica komunistov: laži, kraja in genocid!

 • mapu

  Braća Dalton, i njih su skratili ….

 • Edi Puc

  SDS lepo vendar potrebno je VLOŽITI KAZENSKO OVADBO (oh saj bo zastarala), VLOŽITE jih 10 … nekaj ste se ja naučili iz primera Kangler.
  Boljše priložnosti za napad, ne dobite več. Ko bo ta klan ubil prvega bomo vedeli, da gre zares, do takrat je samo nabijanje……………..

 • učko

  Dokler bo na totalni oblasti Kučanova mafija, bo to izgledalo približno tako kot izgleda sedaj.

 • Iva

  Oktobra 2012 je Jankovič, po hišni preiskavi kriminalistov, sklical tiskovno konferenco in javno opozoril (koga vse?): “Če boste tko nadaljeval, BOMO(!!!) VSI v GREZNICI”.

  Vse nadaljnje “akcije” preiskovalnih organov, tožilstva, sodišč in F571 medijev proti družini Jankovič so bile le predstava za ljudstvo. Bratuškova, ki ji je Kučanova mafija, ko je prevzela funkcijo predsednice vlade, obljubila nadaljevanje kariere v Bruslju, je s prevratniško koalicijo spremenila zakonodajo (tudi Virantova DL-Starman in Pavlišič) in omogočila tajkunom s FAKE mikro firmami(!) zlorabo zakonodaje, sočasno pa sta s Čuferjem reševala pred stečajem tudi privatni F21 banki – Probanko in Faktor banko.

  Sodeloval je tudi “etični” Virant , ki je januarja ustvaril pogoje, v tandemu s KPK Klemenčičem, za padec vlade JJ. ZAKAJ? Janša je decembra 2012 napovedal preiskavo SLO bančnega ropa stoletja, ki pa se ni smela zgoditi!

  Zaradi režimskih dominantnih medijev je ljudstvo zopet nasedlo in mafija (vzporedna oblast) je ohranila oblast celo ob pomoči dr. pravnika in ne le šarastega imitatorja – manipulatorja.
  DOKLEJ ŠE???

  • Minovak

   …rdeča mafija ni vzporedna oblast, ona je GLAVNA, sicer pa je folku vseeno, reče samo, kaj čmo, tako je in potem je vse tiho bilo. Naši zanamci nas bodo še kleli, pa nimam nič zraven, čeprav bi brez slabe vesti, ta prave s kolom po glavi…pa ne samo enkrat!

 • moon

  Nc ne bo… folk je retardiran.. Zoki pa je car.. kaj cmo..
  Pot pod noge k nasim koreninam (na Korosko.. )

 • učko

  Ni samo zakon kriv. Ta zakon je SODSTVO ZLORABILO in to samo v primeru “JANKOVIĆI”, drugače pa ne. Torej, tako sodstvo zlorablja svoj položaj ne glede na zakonodajo, važna je samo “stranka v postopku”.

 • Vlado77

  Vedno več dokazov, da smo mafijska država. Sicer botri ne ubijajo vendar nikoli ne nastradajo za svoje umazane posle. Narod pa take še enkrat izvoli , ker itak ne sledi dogodkom. Raje na pir in klepet o nogometu ali kaj podobnega. Taki tipi pa vse nas udarijo po žepu. Le da ne gre za žeparstvo. Mladi se tega ne zavedajo. Potem ko pride čas volitev je nekaj soočenj (dirigiranih) kjer nekomu ne dovolijo do besede in ta pravi lahko malo več govori. Nekaj nasmehov in evoga po raziskavi nina nana krepko vodi. Če pa je eleganten še toliko prej. Nikogar ne zanima, kaj je Šarec v resnici naredil – recimo. V resnici nas vodijo dominatni mediji.

 • milanček

  samo dve poti sta, ena so volitve, druga pa “odstranitev”, pa kakršna koli že je, za fizično odstranitev ni pritožb! Slovenci, zakaj si tajite, do tega bo prišlo, mafija, ta golazen s kućanom na čelu se že dolgo časa dela norca iz slovenskega naroda!

 • Minovak

  Me prav zanima, kako so si razdelili tistih 29 mio. €. Verjetno je šlo nekaj sodstvu, odvetnikom in v Murgle, pa raznim “prijateljem”, da so tiho, a njemu je ostalo vseeno največ. Na novo je odkrita davčna oaza na Malti in računati je, da bodo šli večkrat tja na “počitnice”.

  • učko

   Zdej dnar nosjo v Putinove banke !

 • janko

  Preklemanska levičarska svojat! Kriminalci, elita, tatovi, zapravljivci, neetika, izrojenost, egoizem, uničevalci naroda, države….. Res!

 • milanček

  čefurji jankovići, ni več daleč, ko boste dobili plačilo za vse svinjarije, varianta1. ccal 9 v svinjsko betico, varijanta 2. vsak po30let aresta! vaš boter , golaznik kućan se vas ne bo spomnil, zakaj, ker bo tudi on končal svinjarije!

 • NoName

  Naj mi tu nekdo, ki se na zakone spozna obrazloži kot popolnemu laiku po domače, kateri zakon dopušča odpis in na kakšni podlagi?

 • Valter BraniSlaV

  Družina Janković: Smejanje v brk vsem, ki so doživljali družinske tragedije in ostali brez vsega, da so “pravi” lahko uživali na dragih jahtah …

  Le zakaj ne Slovenci, kot Jankovic, Popovic, Joveva, Bisic Pasic in drugi vladajo Slovencem?
  ZARADI HLAPCEVSKEGA ZNACAJA SLOVENSKEGA NARODA.
  American je najvec vreden v ZDA, Slovenec pa je najmanj vreden v Sloveniji.
  ERGO, PRIDEJO TUJCI IN V SLOVENIJI ZAVLADAJO SLOVENCEM, KAJTI SLOVENCI SAMI SEBE NE CENIJO.
  TUJCI LE ZASEDEJO VAKUM USTVARJEN ZARADI NIZKEGA SAMOSPOSTOVANJA SLOVENSKEGA NARODA.

 • Skrajno Desni

  Ko je bil Janković še direktor Mercatorja je njegov sinček vsak petek pritekel na SDK po 1 milijonček, se je kdo vprašal komu je bil ta milijonček vsak teden ukraden.
  Res me veseli da nas peščica Slovencev še lahko preživi med samimi rdečimi lopovi.

  • Valter BraniSlaV

   Saj ni dobil milijoncek na teden. Samo na leto.

   • Skrajno Desni

    Na teden, ker si pa malo za časom takrat še ni bilo EVRA.

 • Valter BraniSlaV

  …”Največji cinizem pri odpisu dolgov Jankoviću pokazal Marjan Šarec”…
  KAJ PRICAKUJETE OD KLOVNA S SEDMIMI POPRAVCI LESARSKE SOLE???

 • tonite falco

  Vse Jankoviće na kastracijo in potem na kravato s štrikom !!! Sodba v imenu ljudstva brez kvazi sodnikov in sodišč, ki niso vredna kozarec tople vode !!! Kmalu se bo začelo zares !!! Prihaja zadnje obdobje za komunajzersko – levičarsko gamad !!! In osvoboditev od stoletnih pijavk slovenskega naroda !!! Žal naj manj trideset let prepozno! Naj živi slovensk narod!! Smrt komunizmu!!! Svoboda narodu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Valter BraniSlaV

  Da bi danes zivel Josip Broz, Jankovici ne bi kradli.

 • janko

  S koli v pisarne institucij in izgnati ven vso rdečo svojat ter čez Kolpo!

 • Marija

  Saj ni kaj.Te rabote se že predolgo vlečejo.Zanima me pa eno premoženje jim pa vedno ostaja?Imajo zase res tako dobro napisane zakone?Res smo potrpežljivi.

 • Polh Dobri

  Balkanska mafija infiltrirana in zakonsko utemeljena v Sloveniji.

 • mapu

  Slej kot prej bo prišel obračun tudi zato družino…..

 • mapu

  Kmalu bo prišel poračun, potem pa ne vem kaj bo…

 • NoName

  Ključno vprašanje bi lahko bilo, kje je Janković sploh dobil vse te milijone, kako in na kakšen način je prišel do njih?
  V kolikor je bil sporen že način pridobivanja denarja, vse drugo sploh ne bi smelo biti pomembno, saj bi jih morali pozapreti že pri tem vprašanju, če odgovor na to vprašanje ne bi bil pojasnjen.

 • mona lisa

  Tu pomaga samo vzet vse premoženje in z brco v rit nagnat te smrdljivce v rodno Smederevo. Pa še koga zraven.

 • mona lisa

  Čefurji raus!!!!!!!!!!