[Ekskluzivno] Se bo tudi piškotarka portala Žurnal24 Sergeja Hadner poslužila podobnih laži kot Eugenija Carl? Na vsak način želi diskreditirati Vseslovenski protest nezadovoljnih državljanov!

Sergeja Hadner (Foto: Facebook)

Vseslovenski protest ni deležen velike medijske pozornosti s strani režimskih medijev, ko pa je, ti protest skušajo prikazati izključno v negativni luči. Kot kaže, zdaj novinarka spletnega portala Žurnal24 namerava pri tem celo zavajati in diskreditirati največjo opozicijsko stranko SDS. Od službe za odnose z javnostmi smo izvedeli, da je pričela s podtikanji in neprofesionalnim pristopom. Ker je na družbenih omrežjih videla informacijo, da bodo udeleženci protesta prejeli honorar, želi avtorstvo domnevne objave pripisati kar službi za odnose z javnostmi omenjene stranke. Podobne laži o “plačanih protestnikih” pred vrhovnim sodiščem je v preteklosti že širila “mudžahedinka” z RTV Eugenija Carl.

Nezadržno se bliža 10. oktober, ko je ob 16. uri na Prešernovem trgu v Ljubljani napovedan velik Vseslovenski protest, na katerem bodo državljani v velikem številu izrazili nezadovoljstvo nad delom oblasti, a kot pričakovano, dogodek ni deležen velike pozornosti režimskih medijev, ti se raje ukvarjajo z domnevno neregularnimi klimatskimi spremembami in drugimi nepomembnostmi. No, ko se režimski novinarji le spravijo poročati o dogodku, pa to očitno ne gre brez poskusov diskreditacije protestnikov in političnih strank, ki so pozvale k udeležbi na protestu, pri čemer se bodo, kot kaže, poslužili tudi zavajanj.

Novinarka portala Žurnal24 se nad SDS spravlja z zlonamernimi vprašanji, se bo pri propagandi poslužila tudi neresnic?
Takšen je primer novinarke portala Žurnal24 Sergeje Hadner, ki se je nad službo za odnose z javnostmi Slovenske demokratske stranke, potem ko ni bila zadovoljna z njihovim odgovorom na svoje novinarsko vprašanje, spravila kar z nesramnim in povsem neprofesionalnim telefonskim klicem, čemur pa je sledilo postavljanje naravnost zlonamernih novinarskih vprašanj. Po svojih besedah naj bi Hadnerjeva na družbenih omrežjih zasledila tudi podatek, da naj bi vsak udeleženec prejel honorar za prihod na protest, pri čemer služba za odnose z javnostmi SDS odločno zanika, da bi to kjerkoli zapisali.

Na portalu Žurnal24 so lagali že v preteklosti. (Foto: posnetek zaslona)

Prav o Hadnerjevi veliko pove njena aktivnost na družbenih omrežjih
No, ker o posamezniku v teh časih veliko povejo prav družbena omrežja, smo se tudi novinarji Nova24TV odpravili tja in na Facebooku našli profil Hadnerjeve, iz katerega je na podlagi “všečkov” jasno razvidno, da pripada levičarski politični opciji. Tako je z všečkom podprla celo skrajno Levico in njenega vodjo Luko Mesca, ni pa pozabila z všečkom podpreti niti Airbeletrine, kjer dela njegova partnerka Manca G. Renko. Prav tako ji je očitno pri srcu stranka Socialni demokrati, naslednica Zveze komunistov Slovenije, nadalje pa iz všečkov razberemo, kakšno usmeritev te stranke podpira Hadnerjeva, kot kaže, so pri njej priljubljeni zloglasna levičarska evropska poslanka Tanja Fajon, radikalec Milan Brglez in Anja Kopač Mrak, ki se je spomnimo po brutalnem odvzemu koroških dečkov.

Foto: STA

Hadnerjevi je všeč tudi radikalno levičarski feministični inštitut 8. marec, da je radikalno levičarstvo zanjo pomembnejše od feminizma, pa je izkazala z “všečkanjem” ljubljanskega župana Zorana Jankovića, čigar odnos do žensk je bil najbolje izkazan v aferi farmacevtka. Všeč so ji tudi druge skrajno levičarske organizacije, med drugim Danes je nov dan ter posebej tudi njihov projekt “Brez strahu. Proti politiki sovraštva.”, s katerim so malo pred volitvami podprli levičarsko socialistično politično opcijo.

Filip Dobranić iz Danes je nov dan

Kakšen tip novinarstva ji je blizu, je pokazala tudi z “všečkanjem” Centra za preiskovalno novinarstvo v jadranski regiji Oštro in posebej tudi projekta Razkrinkavanje. Kot je zdaj že dobro znano, s projektom Razkrinkavanje odslužena novinarka Dela Anuška Delić širi levičarsko propagando in neutemeljeno napada do oblasti kritične medije, pri čemer pa pridobiva tudi denar iz proračuna.

Anuška Delić (Foto: Facebook)

Med nadaljnjim pregledovanjem smo opazili, da so ji res všeč tudi nekateri desnosredinski politiki, a ti so v veliki manjšini. Kot kaže, je Handerjeva namreč naklonjena tudi Stranki Alenke Bratušek in osebam, kot so Klemen Grošelj iz LMŠ, Jure Leben iz SMC, neuspešno recikliran evropski poslanec Igor Šoltes in Nataša Pirc Musar.

Irena Joveva (Foto: STA)

Bi Hadnerjeva rada naklonjenost režima in s tem bolje plačano službo?
V zadnjem času so bili sicer številni novinarji, naklonjeni režimu, za izvajanje propagande nagrajeni z boljšimi službami kar pri političnih strankah. Tako se je v začetku meseca nekdanja novinarka TV Slovenija Nuša Baranja zaposlila kar pri poslanski skupini LMŠ, še vedno pa odmeva tudi primer Irene Joveve, ki se je čez noč spremenila iz novinarke pajdaško-kapitalističnega POP TV v nosilko liste LMŠ na evropskih volitvah. Precej verjetno je, da si Hadnerjeva s svojim delom trudi pridobiti dodatno naklonjenost režima in pristati na bolje plačani poziciji, seveda na račun davkoplačevalcev, kot to levičarji najbolje znajo.

Rok Krajnc

 • Franc Šink

  Kurba je kot običajna roba. Plača se toliko, kolikor se zdi nekomur vredna.

 • Peter

  Dokler ni razkrinkala kašne solatne mafije v Trieštu, je ne jemljemo resno, no.

 • Peter

  Anuška, res je. Karma Is a Beach, no.

  Bitch Boys doo

 • Peter

  In kje je problem?
  Jevgenija Endivija tudi prejema honorar za svoje bulšitanje, no.

 • JANEZ GUS

  A ti anti slovenski izmečki se kotijo na FDV.Res pohvale vredno za ta S.Korejski faks.Kje na zahodu se ti modeli lahko zaposlijo s to diplomo.Samo na RTVS.Kapacitete,da jih ne spustim niti v štalo.

  • janko

   ********************
   Izjava meseca! Moj podpis.

  • KAPIBARA

   Še za časa rajne jugovine, te diplome v tujini niso bile čislane- niso imele težo.

   Tam velja rek:: Pokaži kaj znaš, ne kaj piše.. “znanje na papirju”..

   • samotoje

    Še vedno nimajo nobene teže. Ne diplome in ne diplomiranci.

 • Rožle

  A tako. Tudi lewaške piškotarje imamo ..?
  .. in ne samo paštetarje, sendvičarje in kot tudi marmeladarje .. !!!

  • tohuvabohu

   Seveda. Najboljši piškotki prihajajo iz murglske pekarne.

   • SIMON ROZIC

    …mmmmm, kako smrdijo!

   • učko

    Še osli jih obožujejo!

  • SIMON ROZIC

   Izbira je pa res bogata,
   saj jim vedno nekaj rata,
   če baba je dovolj kosmata,
   če ima še v vladi brata,
   doma ji ded je le copata,
   postavi ga takoj pred vrata;
   kosmate ovije svoje tace,
   okoli predsednikove face,
   naj kmet uživa do nebes,
   saj dobro ve, da gre zares!

 • Andrej

  Sergeja Hadner? Nikoli slišal. Enkrat sem slučajno pribremzal na Žurnal24 in hitro ugotovil, da ta pofl ni zame. Da v bistvu ni za nikogar, ki vidi dlje od bivših Anteninih zaupnih zgodb. Žal mi je samo, da imajo tako volilno pravico.

  • JANEZ GUS

   To so levaški speči aktivisti,zdresirani na FDV-ju.,slovenski stasi,aktivirani na poziv iz murgelskega štaba.Poznamo to zgodbo.Enkrat bo tega konec in ta mladi smrkavi smrad se tega ne zaveda.Takrat bo joooooj.Dresira pa jih stara zločinska preverjena banda z žveplenim na čelu.

  • Peter

   Hehe, antenine zaupne zgodbe…dobro si se to spomnil, no.
   Na istem nivoju so bila tudi Pisma bralcev, pa Pošni predal 29, če se ne motim, pa zanke pri živih javljanjih na radio…in dandanes razni “komentatorji” na hanzi.

   • JANEZ GUS

    Hanzi RTVS-RDEČA GREZNICA,naj rajši pogleda malo čez plot,da vidi kakšen program vstvarjajo sosedi ne pa da voluharji razmišljajo o povišanju partiske članarine,ki je obvezna.Tam ne prenašajo partizanskih skečev,tam se gredo Evropo z veliko začetnico.Garantiram vam družbeno politični delavci,dosti ste ga srali za naše pare.Referendum bo vas komunistično golazen nagnal delat.

    • Peter

     Ne delaj si utvar. Osrednji mediji bodo spet prepričali dolinčeke, da je za vse kriva vlada 2004 – 2008.

    • zokispoki

     Po prevzemu oblasti, takoj ukinit ta potraten, nepotreben ferajn !

 • JANEZ GUS

  Takrat na Kotnikovi je bila zbrana za maskiranci cela elita iz RTVS,Žvepleni in Jankovič,pa sta špegala iza vogala.Rdeči smradi kot so Brgant,Aščič,Šetinc,Horvatova,tomička,…pa se je pomešala med drogirance,brezdelneže,rogovce in podobnO ne uporabno navlako iz KORDIŠEVE-MESEČNIKOVE LEVICE.

 • piko8

  Prostitutke se KOTIJO na FDV!!
  In tu se vidi veličina FDV političnih delavcev, v tujini nebi mogli menjati niti rolc WC papirja!!

 • GverilaStyle

  sami izrodki skorumpirani….pa sej nič s seboj v večnost nebodo odnesli…le umazano ime!!!

 • rubec

  Kako je pa Filip pristal na ameriškem dolarju?

  • Peter

   Še raziskujemo. Trenutno nihamo med zasilno in prisilno.

   btw, baje ima določeni tovariš raje, da ga kličete Muki, partizansko ime iz časov preboja ne menini planini, no.

  • Rožle
 • Peter

  new rope, piše za jovovevovo…

  • JANEZ GUS

   Smejijo se Srpentinšku ne ti avši.

 • Polh Dobri

  Slovenija s ćefurji in izdajalci na čelu nima legitimnosti za svoj obstoj.

 • tomven

  Pa kje ste našli fotko tega zblojenca mukija, v roza srajčki… To tudi podobno ni dedcu… Ajaj

  • Polh Dobri

   Vse je en kurberaj, prešlatano, sparjeno, zglajzano, deformirano.

   • JANEZ GUS

    Da bi bilo vsa kaj od pedra.

   • tomven

    Dobr pa ne tale palček, lepo prosim… Tale nima za burek.

    • Polh Dobri

     Naj zaviha rokave roza srajčke tale tić in preneha filozofirati v prazen nić.

  • JANEZ GUS

   Toliko,kot Tomočka babi.

  • Rožle

   On je res višek inteligence ..
   .. ti že odgovori retorično na tvoje vprašanje .. še predno mu tega sploh zastataviš ..

  • macon

   Muki spremlja medije pa ga je zaskrbela klima sovraštva in podtalnega fašizma takih kot sva ti in jaz pa se je odločil prispevati svoj delež in protestirati proti zdravi pameti, no.

 • Unikatna

  Prvič slišim o tej…

 • totex39

  Saj ravno zaradi takih stremuhov po položajih se je potrebno množično udeležiti protestov, da jim dokažemo, da jih ne maramo in nočemo, da nam krojijo usodo v naši državi.

 • Vera

  Pobudnik protestov je SLS,toda zaradi nemogočega stanja v naši državi,so se jim pridružili tudi ostali.Spet še ena nova novinarka,ki bi se rada zaposlila v državni upravi.

 • branči

  nabava peletov po hofer ceni me ne oprosti plačevanja rtv prispevka, se mi pa sladko, da drugje kompenziran ta harač!

 • Ježek Teka Teka

  Kdor druge minira je pol sam zminiran al kako že … karma is a bitch …

  • xtc

   Ja pa četud z dioptrijo,a ne de?

  • Rožle

   Bumerang efekt :)

 • ROMAN Naprudnik

  Kje se ta učila novinarstva?
  Pa ve,da bi morala biti profesionalna in nepristranska?

  • JANEZ GUS

   Rdečuharju,skuhanem na FDV-ju za nepristranskost in profesionalnost niso povedali.Lep primer so Bergant,pašek,Horvatova——————-……………………pa še in še skratka,kar rdečaFDV skoti,vse rdeče miši lovi.

   • Open mind

    Tako nepristransko, profesionalni in objektivni kot nova…

  • samotoje

   Lepo te prosim, teh dveh besed še ni zasledila. Na Žurnalu že ne.

 • xtc

  He,he,he levakinja misli,da morajo vsi tako kot oni ,da zberejo levake na Lažgošah,Franji,Bazi 20 in še kaki rdeči maši zastonj ponudit pir ,senviče,golaž iz mesa s potečenim rokom in zastonj avtobus prevozom tja pa še plačilo na uro.
  He,he,he,ko bodo tele leve ciipice prvič dobile po p*** od nezadovoljne raje se pa ne bodo delale več norcev marveč jokale o barbarstvu,do tega pa kot kaže ni več dale,saj bes v narodu narašča ne samo v SLO marveč po celi EU.

 • Olga101

  Zdaj so pa že dolgočasni! Vse, kar napišejo, zamenjajte samo ime in dobili boste njih same! Njihove “spontane” proteste je organizirala udbomafija in placal Soros! Zakaj so organizirali državni udar, se vidi danes! Rop in uničevanje države!
  Laž je nesmrtna duša komunistov ups levicarjev!

  • tomnidari

   Olga, laž je nesmrtna duša vseh oligarhov, vključno s tistimi v Vatikanu!

 • Andrej, Miha ali Jure

  Ona je režim.

 • tomnidari

  Zajčjegobca, pa že dolgo nisem nikjer videl, sedaj ga pa NOVA promovira?! Bom razumel, ko bom velik!?

 • Black_hawk

  Se bojim da ta naša oblast ne bo tako zlahka odstopila, zaradi enega protesta- Žal.

 • šmentanamuha

  Režimski novinarski prostituti so ugotovili, da se tako daleč prileze (Fajon, Joveva …) … “pa poskusimo še mi”, a ne.

 • samotoje

  Revici ubogi je treba povedati, da za udeležence protesta ne bo honorarja, bomo pa zbirali dobrodelne prispevke za “novinarje” njene sorte, da bodo imeli za kruh, medtem ko bodo v vrsti čakali na službo pri Šmarcu (dokler bo še).

 • Borut Stari

  Vedno se v režimskih medijih in portalih po potrebi režima iz greznice izloči kakšen zblojeni klimatski nevrotik ali notorični lažnivi pucflek.

 • if

  Slovenije prehaja v “skoraj je ni več”, zato gre zdaj za Slovenijo, za slovenski jezik, za slovensko kulturo zajeto v prešerni ustavni Prešernovi Zdravici.
  Slovenskemu narodu slovenske kulture gre za biti ali ne biti.
  Sedanja Slovenija je produkt naklepnega komunstičnega in postkomunističenga napada na slovenski narod in njegovo kulturo.

 • antimur

  Hadnerca, se zavedaš kuzla kučanistična, da je protest 10.10. namenjem tudi takšnim antidomoljubom kot si ti. Malo se zamisli, da ne boš tako brezskrbno obračala rdečega gobca.