fbpx

[FOTO] Kaj je počel avtobus Slovenske vojske pred Emporiumom v Ljubljani in kdo vse je bil v njem?

(Foto: Twitter/@BojanPozar)

V Slovenski vojski in na ministrstvu za obrambo, ki ga zapušča Andreja Katič (SD), ki odhaja za ministrico za pravosodje, očitno ne počnejo ničesar, v Slovenski vojski pa vlada anarhija. Tako lahko sklepamo po dogajanju zadnjega tedna, ko čakamo na pojasnila pristojnih, kaj je letošnjo zadnjo avgustovsko sredo v ljubljanskem nakupovalnem središču počel avtobus Slovenske vojske. Fotografije je na svojem Twitter profilu objavil Bojan Požar.

Kako je avtobus, za katerega domnevamo, da prevaža vojake, prišel v nakupovalno središče in zakaj, smo na dan objave fotografij spraševali tako tiskovnega predstavnika vojske Simona Koreza kot službo za odnose z javnostmi ministrstva. Vprašanja preberite v nadaljevanju.

Spoštovani,

v zvezi z objavo parkiranega avtobusa Slovenske vojske v nakupovalnem središču BTC pred trgovino Emporium, kar je objavil Bojan Požar, povezava:

Nas zanima:
– Kaj je avtobus Slovenske vojske dne 29. 8. 2018 počel v nakupovalnem središču? (po naših informacijah se je tam nahajal ob 12. uri)
– Kje so bili potniki in voznik?

Pojasnila potrebujemo najkasneje ob 12. uri, dne 30. 8. 2018.

Ne Korez ne ministrstvo pojasnil v enem tednu nista našla. Zadolženih za odnose z javnostmi na ministrstvu sicer ni malo. Poglejte seznam, ki smo ga našli na spletni strani.

Škandal24