Globoka država vrača udarec: “Sporne zadeve” Godčeve so le poskus ustrahovanja in prikrivanja drugih, resničnih afer

Jelka Godec in Blaž Mrevlje (Foto: Nova24TV)

Obračunom globoke države s tistimi, ki odkrito opozarjajo na velike težave in napake v slovenskem zdravstvu, ni videti konca. Potem ko se je zgodil medijski stampedo nad predsednico komisije o otroški srčni kirurgiji in nekdanjo predsednico komisije o nakupu in dobavah žilnih opornic Jelko Godec, namreč zdaj Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana za 100 tisoč evrov toži še vrhunskega kirurga dr. Blaža Mrevljeta, znanega po tem, da je razkril številne nečednosti v slovenskem zdravstvenem sistemu. Mrevlje je zadevo že komentiral z naslednjimi besedami: “Pravijo, da sem jih žalil. Jaz pravim, da z rabotami, ki se dogajajo v UKC Ljubljana, žalijo vse davkoplačevalce, ki so zadnjih 28 let plačevali zdravstvo. Smo na pravi poti. Zato dajem v višjo prestavo.”

V zadnjih dneh je prišlo do pravega medijskega pogroma nad Jelko Godec, predsednico preiskovalne komisije o ugotavljanju odgovornosti nosilcev javnih funkcij na programu otroške kardiologije ter področju nabav in upravljanja z medicinsko opremo in zdravstvenim materialom in nekdanjo predsednica komisije o nakupu in dobavah žilnih opornic, ki že več let odkrito opozarja na velike težave in napake v slovenskem zdravstvu. Levičarski slovenski mediji ji namreč očitajo, da je pred sedmimi leti kot direktorica Ljudske univerze Šentjur svojemu možu Velimirju Godcu omogočila, da je iz evropskih in državnih sredstev počrpal nekaj več kot sedem tisočakov bruto. To, da gre za namerno sproženo informacijo, jasno potrjuje tudi dejstvo, da je bila zadeva že večkrat obelodanjena. Med drugim leta 2013, ko je Občina Šentjur kot ustanoviteljica javnega zavoda Ljudska univerza Šentjur od Godčeve kot direktorice zahtevala, da predloži evidenco vseh sklenjenih pogodb od leta 2010 dalje. To je Godčeva tudi storila, pri čemer je bilo iz evidence jasno razvidno, da je bil eden od predavateljev tudi njen moj mož.

Godčeva je tudi v telefonskih razgovorih s pristojnimi inštitucijami dobila zagotovila, da pogodbe lahko podpiše in da ni  nobenih težav
V povezavi z dogodki pred šestimi leti je Godčeva na svojem Facebook profilu zapisala: “Leta 2013 sem na zahtevo Občine Šentjur na oddelek za družbene dejavnosti poslala spisek vseh pogodb, sklenjenih z vsemi predavatelji v letih 2010-2012. Takole je izgledal dokument. Prekrila sem le imena predavateljev, zaradi varovanja osebnih podatkov. Če na občini niso prej vedeli, da med nekje cca. 20 predavatelji del predavanj izvaja tudi moj mož (učilnice so pod pisarno župana), so to zagotovo izvedeli 2013 iz te tabele. Zgodilo se ni nič.”

Spisek vseh pogodb, sklenjenih s predavatelji v letih 2010-2012, ki ga je leta 2013 na zahtevo Občine Šentjur na oddelek za družbene dejavnosti poslala Jelka Godec. (Foto: Facebook)

Raztočnik, ki je “odkril” zadeve, povezane z Godčevo, je predsednik lokalnega odbora SD v Šentjurju, ki je na tem mestu le, ker “potrebujejo” podporo SD
Pri vsem skupaj je zelo zanimivo in sumljivo tudi to, da je direktor Razvojne agencije Kozjansko Jure Raztočnik, ki naj bi po 7 letih “odkril” zadeve, povezane z Godčevo, od leta 2012 predsednik lokalnega odbora SD v Šentjurju. Po neuradnih informacijah sicer v lokalnem okolju krožijo govorice, da Raztočnik pri vodenju Razvojne agencije Kozjansko ni uspešen, pri čemer ga tamkajšnji župan ne umakne izključno zaradi tega, ker potrebuje podporo SD. Ljudska univerza Šentjur je bila sicer Razvojni agenciji Kozjansko priključena leta 2015, pri čemer je zelo malo verjetno, da bi direktor prav zdaj pregledoval pogodbe za štiri leta nazaj.

Vse pogodbe so bile revidirane
Ob tem velja poudariti, da je bilo predavanje soproga Godčeve opravljeno v okviru financiranja evropskih sredstev, kjer so vse pogodbe večkrat pregledane in revidirane. Tako je bilo tudi v konkretnem primeru, med drugim tudi s strani ministrstva za izobraževanje, znanost, in šport. Jasno torej je, da ministrstvo projekta ne bi odobrilo, če bi odkrilo kakšno napako.

Jure Raztočnik (Foto: Facebook)

Globoka država se je lotila tudi znanega kirurga Blaža Mrevljeta
Kot da že omenjeno ne bi bilo dovolj, se je globoka država preko svojih podaljškov zdaj lotila še vrhunskega kirurga in poznavalca razmer v slovenskem zdravstvenem sistemu dr. Blaža Mrevljeta, ki že dalj časa opozarja na napake v slovenskem zdravstvenem sistemu, med drugim pa je znan tudi po tem, da se je z dr. Markom Nočem zadnja leta boril, da so cene žilnih opornic v Sloveniji padle na raven cen Evropske unije. Vse to pa je šlo seveda še kako v nos tistim, ki želijo alarmantne razmere v slovenskem zdravstvu prikriti. Tako ne čudi najnovejša informacija, da Univerzitetni klinični center Ljubljana zaradi razžalitve za 100 tisoč evrov toži Mrevljeta, ki je sicer tudi sam strokovni sodelavec preiskovalne komisije o ugotavljanju odgovornosti nosilcev javnih funkcij na programu otroške kardiologije ter področju nabav in upravljanja z medicinsko opremo in zdravstvenim materialom. Mrevlje je tožbo, pod katero je podpisan nekdanji  generalni direktor UKC Ljubljana in sedanji zdravstveni minister Aleš Šabeder, že komentiral na Twitterju, pri čemer je izpostavil: “Pravijo, da sem jih žalil. Jaz pravim, da z rabotami, ki se dogajajo v UKC Ljubljana, žalijo vse davkoplačevalce, ki so zadnjih 28 let plačevali zdravstvo. Smo na pravi poti. Zato dajem v višjo prestavo.”

Jelka Godec s svojim delovanjem stopila na prste zdravstveni mafiji
Razumljivo je, da je stampedo na Godčevo in Mrevljeta že sprožil tudi številne druge odzive na družbenih omrežjih. Rastko R. Tepina je tako na Twitterju napisal: “Beda komunistična: napad na @jelka_godec, saj to ne moreš verjet. A gre še nižje???” Podobno je izpostavil tudi uporabnik, ki je zapisal: “Očitno operativci globoke države delajo nadure, da zaščitijo zdravstveno dobaviteljsko mafijo, ki ji Jelka Godec s svojo preiskovalko stopa na prste.”

https://twitter.com/Bond00775328617/status/1174035220439474177

Tožba UKC Ljubljana kaže na paniko v vladi
Vane Gošnik
je na drugi strani izpostavil pomembno vlogo Mrevljeta in Noča pri izboljšanju razmer v slovenskem zdravstvu. “Blaž Mravlje & dr. Noč sta UKCL zmanjšala stroške za nekaj milijonov evrov. Zdaj ga UKC toži za 100 tisoč evrov. To niso več Butale. To so Brutale,” je zapisal. Požar pa je poudaril: “Ker je @mrevlje postal strokovni sodelavec parlamentarne preiskovalne komisije za korupcijo javnega zdravstva, ni izključeno, da gre za poskus njegove diskreditacije. @mrevlje je tožbo namreč fasal zato, ker javno in konkretno opozarja na korupcijo znotraj javnega zdravstva!” Podobno je izpostavil tudi Viktor Hajsinger, ki je zapisal: “Preveč se je nakopičilo. Takšne neumnosti, kot jih sedaj počenja @UKC do @mrevlje, kažejo na veliko paniko v @vladaRS. V stresu ob kopici spodrsljajev, na katere kažeta @pozareport in @siolnet, je več kot očitno, da so reagirali na @mackov način – po načelu revolucionarnega prava.”

Rajko Golob

 • Andrej

  Star komunistični princip: primite tatu. Novinarji pa v tek. Narod pa za njimi. Vsi so šli lovit tatu, komunisti pa lahko zdaj v miru kradejo. Ej, narod, kdaj se boš zbudil?

  • Slovenec

   Točno.

 • rubec

  Tole tukaj v naši državi gre vse skupaj prepočasi. ŽIVEL JANEZ JANŠA bo treba odslej pisati ŽIVEL ČRTOMIR IN JAKOB.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Ne samo na prste stopit, tudi z macolo jih po prstih in glavah usekat

  • učko

   Ti samo začni, da vidimo kako to zgleda !

 • marker

  V naši državi se ne preganja obtožencev za nečedna dejanja, temveč le tiste, ki so pokazali in naznanili ta nečedna dejanja. Pa še hvalijo se kako smo dobra pravna država.

 • Antonius

  Sprašujem se, zakaj se nihče zaposlenih zdravnikov v KC in ostalih bolnicah širom Slovenije ne oglasi in podpre, razkritih resnic o kraji denarja namenjenega zdravstvu. Vrabci vedo o čemer zdravniki molčijo in z molkom ščitijo.
  Molčijo kot, da so vsi zdravniki podkupljeni. Molčali so tudi takrat, ko so krivično obsodili brežiško zdravnico dr. Nado Cesarec. Na dveh mestih hkrati je bila zaposlena, z zaporom je bila kaznovana pa zato, ker ni hotela zaradi nesmiselnega urgentnega dežurstva zapustiti pacientov, ki so bili naročeni v njeni ambulanti.
  Avreola zdravniškega spoštovanja in poštenja do pacientov se že od osamosvojitve naprej, valja v blatu zdravniškega kriminala in korupcije.

  • rabbit

   Poglej včerajšnjo oddajo Faktor in boš videl zakaj so doktorji in medicinske sestre tiho, ker se te mafije bojijo strah. Je Mravlje lepo povedal.

   • Antonius

    Bojijo?! Kdo se koga boji?!
    Vladajoči se morajo bati posledic, kaj se lahko pripeti, če zdravniško osebje zagrozi z generalnim protestom.
    Ambulantni zdravniki se tiho držijo priporočil politike, naj upokojencem ne predpisujejo antibiotikov. Kot komercialisti nam predpisujejo gore ničvrednih zdravil in v komplotu z ostalimi zdravniškimi vzvišenci preračunljivo molčijo.
    *Komercialistka* zdravnica mi je pred leti predpisala celo ničvredna zdravila, ki jih sploh nisem potreboval.
    Primarci po ambulantah iz pokojninske blagajne upokojence neopazno preseljujejo na pokopališča po celi Sloveniji.

    • rabbit

     Bila sem 11 dni v intenzivni negi in vem kaj govorim. Ko mi je zdravnica reševala življenje ob 11 zvečer, ko mi je zdravnik ob 2 popoldne ustavljal srčni spodbujevalnik (nujno) po 24 urah dežurstva. Ko so mojo sosedo zdravniki reševali ob 3 zjutraj, ko so soseda ob 6 zjutraj oživljali eno uro pa jim ni uspelo. Ko vidiš te stvari veš, da niso vsi zdravniki za v isti koš. Ja res je nekaj gnilih jajc ampak to so ponavadi vodili.
     Glede splošnih zdravnikov pa tako so dobri in slabi moj zdravnik je bil super sedaj imam novo pa še nisem bila pri njej ti ne vem povedati. Lahko pa povem, da je zdravnica mojih staršev pod kritiko.So taki in so drugačni.
     Glede zdravi pa naj ti nekaj povem imam sorodnike v Kanadi, kjer zdravniki predpisujejo antibiotike za vsak pasji drek in moja sorodnica bi zaradi tega skoraj umrla, ker je bila tako navajana na antibiotike, da ob resni okužbi noben antibiotik ni prijel, je imela srečo. Jaz jih nisem dobila 30 let in ko sem dobila virusno okužbo je antibiotik prijel v 12 urah.

     • Antonius

      Pustiva posamične primere, ker je zagotovo kar precej imenitnih zdravnikov.
      Kot otroka so me v dveh letih in pol zdravniki uspeli pozdraviti, da nisem celo življenje ostal na berglah. Tudi zlom stegnenice mi je kirurg dr, Stare odlično opravil.
      Molk dela zdravnike krive. Molk jim nalaga krivdo, ker zdravniška stroka molči in ne spregovori.
      Ozrite se na kalvarijo dr. Radana. Posledično odstavljena dr. Žvanova je bila edina, ki je zagovarjala in podprla delo in napore dr. Radana. Moja prof. zdravnica in kirurginja, ki ni zaposlena v našem zdravstvenem sistemu, pozna ozadje gonje proti dr. Radanu. Zgražala in čudila se je, ker so ga njegovi kolegi na nevrologiji pustili na cedilu. Nedolžnemu so na sodišču očitali dejanje, ki ga specialistična medicina pozna in kadar nanese prošnja, počne že ves čas.

     • rabbit

      Veš kaj jaz pa se dr. Radanu ne bi pustila zdraviti, bil je zasvojen z zdravili proti bolečinam in tak zdravnik ni za delo z bolniki.
      Gremo naprej ravno posamezni primeri delajo zdravstveni sistem. Dobre zdravnike pri nas ta sistem ponižuje, slabi pa imajo dobre plače in položaje vsaj tak je moj vtis.
      Pri nas niso problem zdravniki in medicinske sestre pri nas je problem sistem, ki mu drži vrečo medicinsko zdravstvena mafija.
      Poglej sedaj primer višjih in srednjih medicinskih sester zakaj so to uvedli, zato da bi srednje medicinske sestre mafiji plačevale drage šolnine, da bi lahko delale. Menda je šolnina za letnik okoli 3000 evrov in kdo spet bogati na račun teh sester, ki imajo že tako slabe plače. Včeraj je Mravlje rekel, če bi vseh 14.000 sester zagrozilo z odpovedjo bi vsi skakali okoli njih in jim jedli z roke pa ne, zakaj, ker imajo zanič sindikat , ki je zelo dobro plačan in drži vrečo za krast skupaj s prej omenjeno mafijo.
      Drugi problem je pa ZZZS, ki ima monopol in namesto, da bi se v imenu nas , ki ga plačujemo pogajal za nižje cene, ne kaj oni delajo enako držijo vrečo skupaj z mafijo. En navaden aspirin stane pri nas toliko, da v bogatejši Avstriji dobiš 2. Zakaj, ker držijo skupaj vrečo za krast. Kako ZZZS ve koliko infarktov ali operacij kolkov bo v Sloveniji to mi ni nikoli jasno in toliko jih razpiše potem pa se hvalijo koliko denarja so prihranili nič niso prihranili ampak so ga ukradli nam pacientom, ki do storitev nismo prišli in čakamo v vrsti. Ti povem ultrazvok srca pred 5 leti je bila čakalna doba 6 mesecev danes je 441 dni.

     • rabbit

      Še en primer pred več kot 10 leti je šel moj oče na en pregled v zasebno ordinacijo in plačal 45 evrov, njegov svak pa iz javne bolnice UKC dobil račun in sicer za isti pregled 200 evrov se pravi zasebnik bi za ta denar pregledal 4 osebe in še denar bi ostal. Tako ZZZS skrbi za naš denar.

  • tomven

   Odgovor na vaše vprašanje je STRAH… Strah pred sankcijami ki sledijo…

  • učko

   Zdravniki se ne bodo izpostavljali za “neumnega naroda blagor” ! Imajo svojega svojega zahtevnega dela čez glavo, zdaj naj bi se pa še izpostavljali proti režimu. Za to je primerna edino POLITIČNA OPOZICIJA, ki pa lepo spančka v senčki in občasno drka kurac, z JaJotom na čelu.

 • Rožle

  NE POZABIT TUDI …

  Balkansko opankarske grožnje je treba jemati še kako resno:
  ***************************
  30. Maj 2012
  “Direktorici Dursa neznanec grozil s smrtjo.
  Janković pismo in grožnje obsoja. Krivi tudi novinarje.”
  “Generalni direktorici Davčne uprave Republike Slovenije (Durs) Mojci Centa so grozili s smrtjo,
  nam je potrdil vodja službe za odnose z javnostmi na Dursu ” …
  27. Julij 2012
  Šircljeva odhaja zaradi groženj ..
  Se pa grožnja nanaša na trenutno najodmevnejši postopek,
  in sicer preiskovanje družine Janković in sumljivih poslov ljubljanskega župana
  ter prvaka Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića.

 • črnaovca

  Saj se ve da gospa ni nič kriva ker je iz stranke poštenih sicer zakaj se jezite ženska ima vse kvalifikacije za odkrivanje lopvščin točno ve kako to gre

 • if

  dr. Blaž Mrevlje: “Pravijo, da sem jih žalil. Jaz pravim, da z rabotami, ki se dogajajo v UKC Ljubljana, žalijo vse davkoplačevalce, ki so zadnjih 28 let plačevali zdravstvo. Smo na pravi poti. Zato dajem v višjo prestavo.”

  Trditev je kirurško natančna, smer prava, pričakujem rezultat v obliki “razbita mafija do vključno vrha državne levičarske politike”.

 • Vera

  Bo sedaj na vrsti dr.Anže Logar, ki je odkrival bančne malverzacije ? Napad je za levake najboljša obramba , na našo žalost .

 • Jožefa Benko

  brajdič muko pravi,da pogreša dražgoško vpitje tov.stanovnika in sovraštvo prosvetljene tov. makarovičeve

 • Inkvizitor levice

  Dajte ne serite levičarji. Jelka je preveč stopila na rep nekomu in jo je treba odstranit. Izbris 29 milijonov pa še vedno ostaja. Banda komunajzerska pokvarjena. Lustrirat bi vas morali, leta 1991…in pred zid !!!

  • Slovenec

   Zamujeno je, ni pa še izgubljeno. Takoj je treba izvesti lustracijo in
   medije narediti pluralne.

  • Eddie

   Ker nisem v SDS, sem torej komunist. Te lahko potem zato tožim, dam poizvedbo za tvoj IP in te obelodanilm pred celo Slovenijo, ker si mi posledično rekel, da sem bandit in pokvarjeni komunajzer?

 • Olga101

  Treba je vztrajati in udbofajo razkrivati!! Vse, ki to delajo, moramo podpirati in če je treba, bomo šli tudi na ulice!
  Edini, ki se bojijo in tudi vedo zakaj, so udbomafijci, ki vedo, da se jim čas izteka!

 • IZBIRA

  Če so bili sposobni žive ljudi, stare, mlade in otroke, celo dojenčke žive zazidati in pustiti umreti, in to na 1000-e, potem kaj je njim nekoga diskreditirati, ustrahovati ali blatiti? Celo fizično likvidirati!
  Ti ljudje, s Kučanom na čelu prihajajo iz temne strani človeštva pokvarjenosti in lakomnosti.

 • Minovak

  Poštenost, uvidevnost, kulturnost in domoljubje so vrlina poštenih ljudi in…tako se ne bo več moglo naprej v tej rdeči mafijski enklavi, ker levičarji ne razumejo nič in nikogar, ter so polni sebe in svojih idej, ki so še vse, ki so jih uporabili – ugonobile. Treba bo korenito spremenit mišljenje in navkljub kulturnosti, vzeti velik kol v roke, ker drugačnega dialoga z rdečimi norci ni ali pa bomo dokončno izginili, ker jim tudi za svoje otroke ni mar.

 • tomven

  Bravo Jelka in pogumni fantje. Še Loredan Bešič in Erik Brecelj v akcijo, pa se bojo še bolj tresle hlače, nekaterim pa tudi že plenice. Drugače je pa svinjarija bila že pred dvajset in več leti, ko sem bil tudi sam v bolnici…

 • xtc

  Zadeva se sesedain ne gre več napreje sleje kot preje bo počilo.
  Kot sem že,dejal Raztočnik je le še eden v vrsti vseživljenskih stroškov države od zibelke do groba neuporaben za nič
  Seveda župan nujno rabi SD,da politično vegetira in se tako že leza preprečuje,da bi SDS dobila župana,čeprav tudi županova družina seže nazaj v “pravoverne” vode.
  Bom pa ob zadevi dodal še eno smešno zanimivost iz zgodovine žlahte Raztočnika nikoli ne bom pozabil dneva,ko je v Šentjurju za predsednika SLO zmagal Kramberger,sorodnik Raztočnika,pa je bil takrat ena izmed glaveđin občine,ko je vse pos** jecal……”Kaj naj naredim,kaj naj naredimo,kaj naj javimo v Ljubljano,ne upam si povedati tja ,da je zmagal Kramberger” bil je čisto poten in bentil čeznevedno rajo”.

 • Nata
 • pedro

  “Megla se dviga, kidali pa še bomo”, je pred mnogimi leti rekel Peterle. No pa se megla še kar dviga – že 25 let se dviga, mi pa še zdaj nismo skidali ………ampak, …..mislim….., da počasi postaja vedno bolj vroče.
  Presneto dobro se zavedajo, kaj počno, zato so najprej začeli s sovražnim govorom, da bi lažje opravili svoje “naloge”.
  Čudim pa se Črnčecu…….. razočaral me je.

 • Sandokan Sandokan

  da je možu zrihtala posel je šolski primer korupcije. 7jurjev al pa sendvič al pa 45mio. naj sedaj odstopi in pokaže kako to naredi moralna in etična oseba. zame tak človek ni več verodostojen.

  • xtc

   Seveda je moralnaodstopilabi?
   No samo še vaše leve kradljivce za miljarde razkrije pa bo odstopila,če bo treba,seveda,če imaš dokaze ,da je bilo kaj nezakonitega,kolikor se ve revizijska komisija ni imela pripomb-mo torej leve bandite še razkrije pa naj gre.

   • Sandokan Sandokan

    šššš.ne se razburjat pa v temo brcat. sem bil volilec sds od 2004 do letos…pa nikoli več…se pa strinjam glede leve bande, ker sds je točno to: del leve bande…

    • xtc

     A se vi levi butli ne derete neprestano ,da je SDS nacionalistična in desna stranka?
     Kdo bi vas idiote razumel.Sicer pa ne se sekirat Jelka bo zje*** vaše.

     • xtc

      BTW še neka o vaši levi pameti tepček in zakaj širom EU vse hitreje izgubljate podporo med ljudmi,ki jih kot volilce skušate nadomestiti z uvozom neuporabnih opic,ki bodo na koncu tudi vas stale glave.
      Kako ste levi in vaši podtaknjenci nadesni topoumni vidimo pri Brexitu,kjer se levi v UK parlamentu izgovarjate na voljo ljudstva a taisto ljudstvo vam je z referendumom povedalo ,da je treba izvesti Brexit in sedaj bi vi voljo ljudstva izigrali z novim referendumom,ki o tem po ustavi UK NI MOŽEN,da bo hec še večji ste bebčki na sodišče ,dali zakon o porogaciji ,ki velja že hudo dolgo in kateremu je ugodila tudi Kraljica,kar posredno pomeni ,da ste na sodišče vlekli tudi Kraljico ,da je ravnala nezakonito in proti volji ljudstv-heh,ki je za Brexit in nato levi tepci še pričakujete,da bo Kraljica izigravala voljo izraženo na referendumu,da bo ona predlagala podaljšanje Brexita?
      Verjetno nič od tega,zelo verjetno bo Johnson zdržal,četudi pod grožnjami levih z zaporom,a se to na volitvah utegne obrniti v škodo levih bedakov in izdajalcev-malo verjetno je ,da bo Kraljica ignorirala URADNO voljo referenduma.

     • Sandokan Sandokan

      dej zjahaj z mene. ko boš dojel , da v sloveniji ni desne stranke in , da sds dela samo za korist vodstva stranke, boš spregledal. tudi jaz sem rabil 15 let, da sem dojel , da je sds enako kot nsi kolaborant režima. vprašaj janeza zakaj je šel prati denar preko snežiča pred volitvami. še sedaj čakam odgovor na to vprašanje.

     • xtc

      Ubožec levi,umska pohabljenost Tito-Kučan KPS-CK ZKS z zamrznjeno knjižico je huda mentalna bolezen,ki je neozdravljiva.
      Moje sočustvovanje s tabo.
      Imaš vse možnosti bebo ,da jima ta vprašanja zastaviš javno,če imaš dokaze,ali pa tvegaš tožbo,ali sramoto kot lažnvca Šurc in Zgaga-torej na tebi je Heron NOB.

 • xtc

  Vse bolj ubogi izgovori “darnega novičarstva” Kur,he,he,he,he zadeva z Godčevo naj bi zastarala,he,,he,he-ko ne morejo nič,pa zadeva zastara,a nismo to videli že v Patriji?

 • Miha

  Sedaj pa se vidi da smo ugrabljena država pod tovarišem Šarcem. Zakaj se ne zavzema za razkritje milijonov in miljard poniknjenega denarja UKC, NLB in tovariša Jankovića in itd….. Sedaj pa se bodo ukvarjali za bogih 7.000 EUR , ki jih je mož Godčeve pošteno zaslužil saj je pošteno opravil svoje delo. Skorupirana država pod Šarcem, ki si sploh ne zasluži da je predsednik vlade. Tovariša Šarca sprašujem zakaj kar naprej laže in se spreneveda. Tudi za vas raste palca pravzaprav kol.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!