Novinarka, ki je dregnila v “korupcijsko gnezdo”, je občutila katastrofalno slovensko sodstvo in krivosodje – pošiljajo jo na psihiatrično zdravljenje

Foto: Nova24TV

Začelo se je finale šest let trajajočega montiranega kazenskega sodnega procesa Mojce Vočko, ki je bila nekdaj kot televizijska novinarka zaposlena na Televiziji Slovenija (Tednik, Odmevi) in je razkrivala odmevne afere, kot je tista s korupcijo v Unicefu Slovenija in o poslih z drogo Katarine Kresal. Zgleda je s slednjim dregnila v osje gnezdo in zadel jo je medijski linč in sodno preganjanje. Ukvarjala se je tudi s koruptivno izdanimi, potvorjenimi in zlaganimi psihiatričnimi izvedeniškimi mnenji in ravno to jo je doletelo. Obtožena je bila namreč kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, za katere pravi, da so bile lažne obtožbe. Okrajna sodnica Nina Kodra Balantič je sklenila, da ji bo s sklepom izrekla varnostni ukrep psihiatričnega zdravljenja na prostosti, na kar se je pritožila. Dva sodna izvedenca – psihiatra sta dejala, da obtožena ne izkazuje nikakršnih znakov duševne bolezni, vendar pa tega ni nihče upošteval. V postopku so se po besedah njenega zagovornika zvrstile nepravilnosti, od tega, da psihiatra, katera sta jo označila za neprištevno, nista želela priložiti rezultatov testov, ki to dokazujejo, do tega, da so fotografije, ki so pravzaprav začele sodno preganjanje, pridobljene nezakonito. 

Aprila 2011 je namreč pripravila desetminutni TV-prispevek o trpinčenju in pohabljanju mestnih golobov, kar so njeni nasprotniki izkoristili in ji podtaknili umazano medijsko zgodbo, češ da je doma gojila golobe. Vdrli so v njeno stanovanje, kjer že dolgo ni živela več, in poslikali razdejanje, ki ga je nekdo naredil na način, da je golobe spustil v stanovanje. V tem kazenskem postopku je bil izrečen sklep, da je neprištevna.

V sredo pa je po elektronski pošti prejela sodni sklep za postopek preverjanja ponovnega odločanja glede ukrepa obveznega psihiatričnega zdravljenja na prostosti na katerega se je po večih točkah pritožila.

 • Sodišče ji je protizakonito kar samo določilo zagovornika.
 • Sodišče ji je zavrnilo zahtevo za javno zaslišanje, saj jo želijo zaslišati za zaprtimi vrati, zato Vočko zahteva javno in zakonito zaslišanje.
 • Zahteva izločitev sodnice in predsednice sodišča, ker sodita pristransko in ne upoštevata vseh dokazov.

Sodišče zavrnilo zahtevo za javno zaslišanje ob prisotnosti javnosti
Vočkova je zahtevala, da jo sodišče obvezno zasliši (v kakšnem stanju je njena neprištevnost), in sicer javno in ob prisotnosti javnosti, skladno z Zakonom o kazenskem postopku, z ustavo RS in z njenim 26. členom. “Nihče je nima pravice v dotičnem sodnem postopku zasliševati za zaprtimi vrati in brez prisotnosti javnosti, kaj šele proti njeni volji. Obdolženka izrecno zahteva, da to njeno zaslišanje sodišče zvočno snema in da sodišče dovoli njegovo slikovno snemanje.” Sodišče je v sredo izrecno pisno zavrnilo zahtevo za javno zaslišanje ob prisotnosti javnosti ter jo poučilo, da bosta na tem njenem zaslišanju lahko navzoča zgolj njen zagovornik (nezakonito sodno odrejen po uradni dolžnosti – kar brez obdolženkine vednosti) in državni tožilec.

Sodišče ji je protizakonito kar samo določilo zagovornika
Predsednica Okrajnega sodišča Nataša Kosec ji je v Ljubljani “po uradni dolžnosti” sama določila zagovornika, odvetnika Matjaža Grebenca – “tega ne dovoljuje niti zakonski člen, na osnovi katerega je izdala nezakoniti sodni sklep,” je prepričana Mojca Vočko. V četrtem členu Zakona o kazenskem postopku je razvidno, da je za to pristojno sodišče le v primeru “če si obdolženec v primerih obvezne obrambe iz prejšnjih odstavkov ne vzame zagovornika sam, mu ga predsednik sodišča postavi po uradni dolžnosti za nadaljnji potek kazenskega postopka do pravnomočnosti sodbe”.

“Nikakor pa s tem ne uzakonja in ne dovoljuje tega, da bi sodišče smelo po uradni dolžnosti ‘storilcu’ samovoljno določiti zagovornika brez vednosti ‘storilca’ ali prisilno,” je v pritožbi zapisala novinarka. Zagovornika po uradni dolžnosti pa ji je samovoljno nezakonito določila v zvezi z 2. odstavkom 29. členom KZ, ki pravi: “Ni prišteven storilec, ki ob storitvi protipravnega dejanja ni mogel razumeti pomena svojega dejanja ali ni mogel imeti v oblasti svojega ravnanja zaradi duševne motnje ali duševne manj razvitosti.” Čeprav Mojca Vočko nikoli v življenju ni bila neprištevna niti ni storila, česar so jo na krilih uničujoče medijske afere leta 2012 podlo obtožili. To sta potrdila tudi dva sodna psihiatra, ki sta dejala, da ne kaže nobenih znakov duševne bolezni. Ta isti odvetnik, ki do danes z Mojco Vočko sploh stika ni navezal, naj bi jo včeraj zastopal v postopku ponovnega odločanje glede zdravljenja.

Obtožili so jo neprištevnosti v času, ko je dokazala korupcijo v Unicefu 
Psihiatrinja prof. dr. Marga Kocmur in psiholog dr. Janez Mlakar sta za Vočkovo sprejela povsem nesprejemljiv zaključek v smislu, da naj bi bile pri njej podane patološke oziroma shizofrenske motnje in stališče, da bi se morala redno ambulantno zdraviti na prostosti, je dejal Zoran Korenčan, Vočkin zagovornik. Torej za ta čas, ko je kot novinarka Televizije Slovenija naredila in objavila (Tednik, Odmevi, Dnevnik) učinkovita in odmevna preiskovalno-novinarska dela ter med drugim novinarsko dokazala korupcijo v Unicefu Slovenija: ”v postopku ponovnega odločanja glede trajanja ali spreminjanja varnostnega ukrepa obveznega psihiatričnega zdravljenja na prostosti” – zaradi nezakonito sodno pribite izmišljene neprištevnosti, ki se v resnici nikoli ni zgodila in je v resnici pri obdolženki Mojci Vočko nikoli nihče ni ne zaznal ne ugotovil.

Mojca Vočko je v pritožbi dejala “da je morala pri Janezu Mlakarju, upokojenem kliničnem psihologu iz partijskega režima, reševati nedovoljene in nezakonite psihološke teste MMPI-201, ki so nezakonita predpotopna različica ameriških MMPI-testov iz leta 1942 (zadnja različica leta 1986), nihče v Sloveniji pa je ne bi smel uporabljati, saj to sploh niso legalni psihološki testi ali kliničnopsihološki instrumenti, kaj šele licencirani. To je med drugim kaznivo dejanje, ki ga je sodnica Nina Kodra Balantič dovolila, prikrivala in ignorirala”.

Drugi psihiatri niso ugotovili nikakršnih znakov duševnih bolezni
“Dvomi v strokovnost postopanja izvedencev dr. Mlakarja in dr. Kocmurjeve obstajajo iz razloga iz razloga, ker obstojijo tudi druga mnenja sodnih izvedencev iz istega časovnega obdobje, iz katerih izhaja, da ustavna pritožnica ne izkazuje nikakršnih znakov duševne subnormalnosti niti duševne bolezni (mnenje primarija Dušana Žagarja, dr.med.) in da pri ustavni pritožnici ni zaznati duševnih bolezni, da gre za intelektualno dobro opremljeno osebo in da pri njej ni zaznati hetero- ali avtoagresivnih tendenc (mnenje Marije Močnik Bučar, dr. med. spec. psihiatrije)”, je v izredni ustavni pritožbi  leta 2015 napisal Zoran Korenčan.

“Ob opisanem stanju stvari je seveda popolnoma jasno, da bi bilo ob kontradiktornih mnenjih vsaj štirih sodnih izvedencev nedvomno potrebno pridobiti dokumente, ki sta jih kot podlago za svoje stališče v sodnem postopku uporabila dr. Mlakar in dr. Kocmurjeva, saj je za odločitev o duševnem stanju ustavne pritožnice potrebno preveriti, na podlagi kakšnih dokumentov in rezultatov testov sta navedena prišla do svojih zaključkov.” je še zapisal.

Rezultate testov, na podlagi katerih so ugotovili njeno neprištevnost, ne želijo predložiti sodišču
Dr. Mlakar in dr. Kocmurjeva dokumentov, ki jih je zahtevala obramba Mojce Vočko, nista hotela sodišču predložiti, kljub večkratnim zahtevam. Šele na podlagi vpogleda v teste, ki jih je opravila Vočko pri njiju, bi bilo možno preveriti, ali sta mnenji dr. Kocmur in dr. Mlakarja neodvisni, pravilni in strokovni.

Vabilo na narok.

Dokazi, ki jih je sodišče uporabilo, so pridobljeni na nezakonit način
V zvezi z zahtevo za izločitev sodnice se je obramba sklicevala tudi na to, da se je sodnica seznanila z nedovoljenimi dokazi, fotografijami, ki se nahajajo v sodnem spisu in ki so bile pridobljene na nezakonit način, s fotografiranjem stanovanja v času, ko Vočko ni bila prisotna in ko seveda ni dala nikakršne privolitve v takšno fotografiranje. Podlaga za izločitev sodnika, ki se seznani z nedovoljenimi dokazi oz. dokazi, ki jih je potrebno izločiti, je določba 2. alineje 2. odstavka 39. čl. Zakona o kazenskem postopku.

“Problem Republike Slovenije ni le katastrofalno sodstvo in krivosodje, temveč tudi sistematične, grozljive, verižne, vsakodnevne zlorabe psihiatrije, pri čemer umazano delo opravljajo preverjeni, zvesti, vdani, ‘izkušeni’ psihiatrični kadri, tudi z najvišjimi nazivi. V tej sivi ali temni coni se obračajo lepi ali veliki denarci, psihiatričnim izvedenskim spakam pa sodišča kar sama priskrbijo (lahkotno) delo z zagotovljenim lepim plačilom” je v pritožbi še dejala in vabilo na postopek preverjanja ponovnega odločanja glede trajanja in spreminjanja varnostnega ukrepa obveznega zdravljenja na prostosti odklonila zaradi zdravstvenih težav ter prosila za preložitev naroka z zaslišanjem.

 A.G.

 

 

 • Jan Kovalski

  Deep State

 • francelj3

  Začelo se je finale… pravilno: Začel se je finale… (finale je po SSKJ moškega spola)
  …po večih točkah… pravilno: po več točkah…
  Potem sem članek nehal brati.

  • Jan Kovalski

   … potem pa, nadaljuj z branjem tega, …:

   https://pbs.twimg.com/media/Da-1jZoWsAASqq3.jpg:large

   … ker gre za levičarski tekst, te pravopis ne bo motil.

   • francelj3

    Res je. Pravopis me ni motil. Samo pogledal sem podpis in si rekel: srbščine na tešče pa že ne bom bral.

  • Tomzi

   Lepo, da skrbiš za slovenščino. Ker si tako natančen boš zlahka našel veliko napak tudi v našem pravosodju, ki ga sicer opisuje članek, ki si ga nehal brati.

   • francelj3

    Nisem natančen, sem samo zaveden Slovenec, ki je nekoč hodil v šolo. Slovensko krivosodje pa je tako po jeziku kot po vsebini sodb največji podn slovenske vukojebine.

    • pajot

     Ker te tako skrbi slovenščina: vukojebina je srbski izraz.

     • francelj3

      Slovenijo so že zdavnaj naredili za Jugoslavijo, vsak čas bo Srbija.

 • Janez

  Vi bi še Trobca spustili na prostost.

  • RATATA

   Tebe bi pa zaprli.

  • Ana Job

   Trobec je naredil samomor.

 • dr Janez Sveti

  “fotografije, ki so pravzaprav začele sodno preganjanje, pridobljene nezakonito. ”
  Kdor je videl posnetke stanovanja, ki ga je ta motena oseba imela v najemu, ne more sklepat drugega, kakor da je ta ženska zmešana. Ni potrebno delat iz tega neko zaroto, ker zarote ni. Povzročila je, kolikor se spomnim izredno veliko škodo v neki privatni hiši in stanovanju, ki ga je imela v najemu. Baba je nora in konec. Verjetno je večji problem, ker bo morala vso nastalo škodo plačat in sedaj s pomočjo “stanovskih kolegov”, želi ustvarit neko javno mnenje o nekakšni zaroti.
  Novinarji ste tudi eni drekači.

  DR Janez SVeti genij

  • učko

   Jah, res čuden je tale primer.

  • Jan Kovalski

   Kot piše v tistem stanovanju že dalj časa sploh ni stanovala., tako, da se mirno lahko reče, da si moten ti, če meniš, da je kak dokaz, da je prav ona spravila stanovanje v tako stanje kot naj bi bilo na fotografijah

   • dr Janez Sveti

    Ni stanovala? Zakaj je potem imela najemno pogodbo? Dokler imaš najemno pogodbo odgovarjaš za poškodbe v stanovanju, ki niso posledica “normalne” uporabe. Pojdi raje na posvet k kakšnemu odvetniku, preden pisariš neumne po spletu.
    DR Janez SVeti genij

    • Jan Kovalski

     Ne biti prepričan, da ti pišeš pametno stvar s tem svojim komentarjem, ker jo ne, namreč:
     Nikjer nisem napisal, da morebiti ni odgovorna za povrnitev škode, če je bila takrat v najemnem odnosu z lastnico, pa tudi tega ne vem, če je takrat še bila najemnica. Vem pa nekaj drugega.
     Eno je odškodninska odgovornost za škodo, kar sem že pojasnil.
     Drugo pa je če se ta škoda izkoristi, da se človeka proglasi za norega in se ga na podlagi tega želi strpati v ustanove in dolgotrajno izolacijo iz družbe.
     Za odškodninsko odgovornost je potrebno dokazati, da je bila takrat v najemnem odnosu (kar verjetno ni težko) in na podlagi tega določiti odškodnino.
     Za drugi primer , proglasitve za noro, pa je potrebno tudi dokazati, da je ona to storila kot prvi pogoj, kot drugi pa, da to storijo izvedenci in tudi predočijo sodišču svoje dokaze, tega drugega pa ni bilo, izvedenci celo skrivajo svoje ugotovitve in sodnica jih pri tem podpira.
     Ti pa čestitam, ti je Ana Job napopala en plus. Meni je namreč v zadnjih dneh z mojih (nekaj zadnjih, ne vem kolikih) komentarjev odstranila vse svoje pluse, ki mi jih je v preteklosti dodelila, hahaha

    • Jan Kovalski

     Neumen komentar si napisal ti, ker:
     Nikjer nisem trdil, da najemnik ni odgovoren za morebitno škodo v stanovanju.
     V tem primeru ni težko ugotoviti, če je bila v času poškodb najemna pogodba sklenjena iz česar sledijo postopki za odškodnino. Gre za odškodninsko odgovornost.
     Vendar, če se na podlagi škode želi človeka obsoditi za to, da ni priseben (nor), in ga izločiti iz družbe za nedoločen čas zaradi prisilne hospitalizacije, pa je potrebno tudi, kot prvo: dokazati, da je to škodo v resnici naredil najemnik in ne kdo drug, in kot drugo: o tem ali je nekdo nor mora odločati izvedenec in podati na sodišče svoje izsledke ne pa jih skrivati.

  • lojze

   Baba je nora in konec. Glede na to kako se ceniš, SVeti genij, si blizu, blizu!!!

   • dr Janez Sveti

    Tvoj pogled in razumevanje je tvoja osebna stvar, na katero ne želim vplivat.
    DR Janez Sveti lepotec in genij

  • AboMir

   Kdo si ti, da sodiš ???
   Saj res …. sveti GENIJ !

   • dr Janez Sveti

    Odgovor je pravilen.
    DR Janez SVeti genij

  • Ana Job

   Slike sem videla tudi sama pred časom, povsod je bilo polno golobjih iztrebkov in katastrofalen nered. Oddajalka stanovanja je bila zaradi novinarke močno oškodovana. Da je oddala stanovanje tej ženski je bila velika napaka. Do nečesa, kar imaš v najemu moraš imeti odgovoren odnos.

   • Jan Kovalski

    Daj malo razmišljaj:
    A da bi te 6 let preganjali zaradi zanemarjenega stanovanja? Šest let?
    Potem:
    Ukvarjala se je tudi s koruptivno izdanimi, potvorjenimi in zlaganimi psihiatričnimi izvedeniškimi mnenji in ravno to jo je doletelo. Kako prikladno?
    Pisala je o trpinčenju in pohabljanju mestnih golobov, in “zanimivo” prav to se je izkoristilo češ da je doma gojila golobe?
    Citata iz članka: “Vdrli so v njeno stanovanje, kjer že dolgo ni živela več, in poslikali razdejanje, ki ga je nekdo naredil na način, da je golobe spustil v stanovanje. V tem kazenskem postopku je bil izrečen sklep, da je neprištevna.”

    A se ti ne zdi torej, da je to stanovanje samo vzrok, izgovor, da se nekoga proglasi za norega?
    Se ti ne zdi, da lahko na tak način, vsakega, tudi mene ali tebe, zaradi česa postavijo pred sodišče in te 6 let skušajo proglasiti za norega?

    Zato je tako pomembno v tem primeru, da je bilo stanje v stanovanju pofotografirano na nezakonit način!!!

   • pajot

    A na UDBO pa nisi pomislila? Na Kanglerja,Magajno,Janšo? Na normalne ljudi,ki so jih deportirali zaradi antikomunistične dejavnosti,direktno v Polje ali pa v Idrijo? Hm…meni tukaj nekaj zelo smrdi.

    • Ana Job

     Seveda smrdi. Novinarko preganjajo, ker dreza v komunistične mafijske posle. Je pa tudi res, da ni poosebljena čistoča, tako kot ni marsikdo. Do stanovanj moramo biti odgovorni. Pred časom je moja dobra znanka, v Ljubljani oddajala stanovanje znanemu, nekdanjemu smučarskimu asu in njegovi družini in ne vprašaj, človek se dela finega vidimo ga v reklamah, stanovanje pa so opustošili, kot bi živele noter opice in ne ljudje.

     Zagotovo pa je zgornja novinarka iz strani sodstva krivično obdolžena. Udbomafija ima v svoji lasti tudi sodstvo.

     • pajot

      Lepo,da se strinjava,da je novinarka krivično obdolžena. Je pa možna ena majhna pizdarija. Se strinjaš,da ji je v stanovanje,ki ga ni dalj časa uporabljala,UDBA inštalirala golobe v dogovoru z lastnico? Bi bilo to možno? Glede na udbovske rabote po celi Evropi od leta 1945?

     • Ana Job

      Se strinjam tudi je možno, ker kolikor preveč žokaš v njihove posle, si takoj na tapeti. Na Slovencu bomo objavljali tisto, kar si nihče ne upa, medij ne bo registriran v Sloveniji, tako, da nam tudi U*dba ne bo mogla nič.

   • dr Janez Sveti

    Uničila je na enak način tudi neko hišo na Brezovici, ki jo je imela prav tako v najemu. Baba je zmešana.
    DR Janez SVeti realist

  • najbrž ne živiš v Ljubljani in zato ne veš, kaj ti lahko napravijo golobje, če se je slučajno okno samo odprlo in ni bilo nekaj časa nobenega v stanovanje. To moraš probat, potem pa govort.

   • dr Janez Sveti

    Ti pa preberi še enkrat kaj sem napisal.
    Živim TUDI v Ljubljani. Imam namreč več domov.

    DR Janez SVeti

  • Asja

   Janez ali si se kdaj vprašal po resnici? Si se morda vprašal ali morda tudi ti nisi bil zmanipuliran od lažnive levičarske propagande in njihovih lažnivih medijev?
   Vsak ima pravico do poštenega sodstva in ne takšne usranega levičarskega birokratskega stroja ki je bolj KRIVOSODJE kot pa sodstvo. In ki z vsemi sredstvi ščiti korupcijo, kriminal in lopove. Za vse ostale pa smo kot drugorazredni državljani. In končno kaj se je zgodilo v primerih ki je zgoraj opisna novinarka odkrila. NIČ od NIČ!
   Tako je tudi v ostalih primerih levičarskih kriminalcev kot so Jankovič, Zemljarič in še mnogi kriminalci levičarskega fašizma, kjer nobeni dokazi ne veljajo in se jih ne upošteva.
   Če ti je to OK boš mogoče tudi ti kdaj na lastni koži občutil vso pokvarjenost vseh ki tako skrbno z vso pokvarjenostjo delujejo v levičarskem fašizmu!!!!

   • dr Janez Sveti

    Nihče mene ne manipulira, hvala. Ta ženska je psihoično motena in ne glede na njeno “novinarsko” delo, je DEJSTVO, da je uničila eno hišo in eno stanovanje. Če bi bila tiho in škodo plačala, nebi bila na sodiščih, verjemi. NE ŽELI plačat povzročeno škodo. To se ti zdi pravično?
    DR Janez SVeti genij

  • pajot

   No,ja.

   • dr Janez Sveti

    Ja.
    DR Janez Sveti realist

 • domovina mili dom

  Kakor hitro začno levičarji zagovarjati takšne in drugačne rabote, se ve, da je umazanija.

 • luka globus

  MAFIJA

  • Zgornji

   Ja, in to je še milo rečeno !!!

 • sloustava

  Naj si samo se kdo upa oporekati: ali preverjanju znanja sodnikov ali proti trajnemu mandatu ali poskusni dobi sodnikov. In “ babjo kvoto “ na sodiscu prilagoditi spoloma. Grozljivo, kako mafijci furajo to drzavo, zacensi z zadnjo kreaturo CK KPS!

 • Beli Sneg

  Na žalost je tako kot v ostalih podsistemih v SLO, tudi v zdravstvu in seveda v psihiatrji, delež “režimskih” psihiatrov, ki delajo v korist “pravičnega sodstva”. Sodni izvedenci psihiatri pa pišejo izvedenska mnenja na podlagi polurnega razgovora s človekom, ki ga prej nikoli niso videli, in jim je vse jasno??? Koliko potem računajo za eno napisano stran, še to velikokrat copy-paste iz strokovne literature? In kar je najbolj žalostno zapečatijo usodo človeku, ki je krivična.

 • Zgornji

  POKVARJEN NAROD SLEJ KO PREJ DOBI POKVARJENE VODITELJE, KI SI PRIVLEČEJO ŠE POKVARJENO SODSTVO , TAKO DA SVOJO HINAVSKO SKRITO ZLOBO ZAVARUJEJO PTRED RAZKRITJI !!! ! !!! KLE NAS TUD JANŠA TEŽKO REŠI !!! ! !!!

  • lili pili

   Jansa je pokv….. politik, ni resitelj..

   • AboMir

    Pokaži teste ! Spet nekaj hvališ brez vsakih argumentov.

    • lili pili

     Kaksne teste, za ker razred…

   • Klon

    Lili, duša pokvarjena le vprašaj se kaj slabega ti je Janša storil da ga tako blatiš in pljuvaš!? Le zakaj vedno Janša? Le zakaj ne Kučan, Zemljarič in mnogi levičarski kriminalci ki so oblikovali levičarski fašizem in so danes za vsa ZLO dela kronično dementni.
    Malo si poglej vso zatajevano zgodovino vsega levičarskega fašizma po svetu in več 100 milijonov na zverinski način nedolžno pobitih ljudi po svetu.
    In ne ti meni o pokvarjenosti, ko pa so mnoga dejstva in dokazi poznani in se vedo. Ja tam imaš POKVARJENOST v kateri levičarski fašizem tako sveto verjameš. Ti nikoli nisi bil za osamosvojitev Slovenije in bi bilo veliko bolje da se vrneš tja od koder si prišel. Ljudje kot so Janša in mnogi drugi so se borili za pošteno Slovenijo in ne za tak levičarski skorumpirani sistem kot ga ustvarjajo in ugrabljajo vsi levičarski ideologi s teboj vred.
    Lep primer je tudi levičarska vladavina Cerarja in na stotine njegovih neumnosti. Ja to je ex-POKVARJENOST vaše levičarske vladavine!!!!!
    Zakaj vi levičarji levičarskega zločinskega sistema. ko vam nekdo pokaže argumentira resnico, vedno znova z lažmi, sprenevedanjem in vsemi lažnivimi zgodbicami trosite vse te ogabnosti med narod. Le kje so vaši argumenti in dejstva? Iz zgornjega članka in še iz mnogih drugih se vidi kako ste pokv…. z vsemi levičarskimi politiki in njihovem ozadju!
    Čeprav si že mnogo let v Sloveniji, pa očitno je tvoje dojemanje kot pri človeku ki je totalno zaplankan ali pa ima neskončno korist ko širi svojo umazano propagando.
    In kako so lahko po tvojem rešitelji vsi tisti ki imajo oblast in vladavino že več kot 70let? Zato je že skrajni čas da se zbudiš, pa čeprav te bo pri tvoji vesti vsekakor bolelo!

    • lili pili

     Pod jansevo vlado so sprejeli zadnji pomojninski zakon, ta je mene in vse druge mocno prikrajsal…..se pomnite tovarisi.

    • lili pili

     Kar pa se tice zgodovine in morij, pa jih je evropa polna tudi pred letom 1917, ko se pojavi komunizem.

     Verske, stoletne vojne, vojne med drzavami, da ne govorimo o izvozu evro civilizacije v juzno, srednjo in severno ameriko, kolonizacija afrike in azije. Mrtvih in to domacinov, ki so jih nspadli pod znakom kriza, je vec sto milionov.

     Ne pozabi na suznje, kje so kristjani zelo ne clovesko ravnali z milioni in milioni crncev.

     Ja to so bili casi ko o komunizmu ni bil znan niti k…….

     O vseh teh temah se lahko dobro poucis in si potem razlagalec zgodovine..

   • Zgornji

    Ja, tudi to vemo, A vendar je še vedno Manj pokvarjen kot ostali !!! ! !!!

    • lili pili

     Res je, ker ni neposredno pri koritu, bog ve kajbi bilo, ce bi ga tja se kdaj spustili…

     • Zgornji

      Ja, mi upamo, da se je vsaj malo spametoval, da ga nebo več bixal tako kot ga sedaj večina .

 • Ivan Serpentinšek

  Tipičen partijski linč izpred 100 let…
  Partijska sodnica z partijskemi izvedenci po partijskem načelu prepovedanih psiholoških testih, kjer lahko vsak zdrav postane bolnik, če seveda partijski izvedenec dobi zadost na račun.
  Najmanj trije, sodnica in oba partijska izvedenca bi mogla bit doživljensko lustrirana in plačevat odškodnino tej novinarki.

  • Miro Jereb

   Po njihovem…vsak ki ni rdeč je avtomatično neumen.

 • Antonius

  Krivosodje zmore moč, ker je podprto s politično voljo, da naredijo vse in preganjajo kogarkoli, ki jim politično ne ustreza in njih poštenje ne gre v njihov okvir.
  Če je krvosodju uspelo obsoditi na denarno kazen človeka, ki je bil že 8 mesecev pred obsodbo pokopan na Žalah, potem lahko v tolažbo preganjani Mojci Vočko zapišem vsaj to, da je še živa.
  Pokojni obsojenec je bil moj svak, zneske obsodbe je plačevala njegova soproga, danes jih pa po njej plačuje njen sin, moj nečak. SPL-ju se je uprl, ker jih kot skrbnika hiše na Miklošičevi ni bil dolžan plačevati.
  Ljudje zdrave pameti in bistrega razuma, volite SDS, da se politika enkrat z *bagrom, lopato, metlo in sprejem* zares dotakne slovenskega krivosodja in trajnih mandatov in ga spremeni v povsem navadno, zaupanja vredno slovensko sodišče.

  • lili pili

   Samo ne volit sds tam so sami taki nor….

   • Peter

    Res je, volite ZL.

    • AboMir

     lili pili se heca. On vedno voli Janšo. Ne vem zakaj se zdaj ne upa priznat.
     Saj Kučan ne bere Nove24TV.

    • Vili

     Peter, ti in tvoji lažnivci iz ZL ki bi radi iz Slovenijo z svojo sprijeno propagando naredili drugo Venezuelo, raje pojdi svoj lažnivo propagando ustvarjat v revijo Mladina. Vsekakor bolje voliti vsako stranko na DESNICI kot pa kakršenkoli levičarski smrad ki nas zastruplja že več kot 70 let gnile vladavine.
     Lep primer je tudi izjava poslanca Vebra: “O SKUPNO ZASEBNI LASTNINI”!
     Kdor vas ne pozna bo nasedal tem lažem levičarjem, a mnogi so vas in vaše podlosti že davno spregledali!!!!

     • pajot

      Ti si nov na tem forumu?

     • Peter

      Zato pa volite ZL, no.

    • lili pili

     Pa daj…v glavne ne sds

   • Stiknes

    Sam ne volit levičarje tam so taki nor… kot je lili in še mnogo njim podobni ki verjamejo z vso lažnivo propagando le v laži, sprenevedanje, ropanje in uničevanje. In taki nagovarjajo z svojimi komentarji volilce? No upajmo da niso že vsi poblesavili !?????

    • lili pili

     Ce bilo vse tako slabo kot pises, bi ti in mi vsi bili na ravni hlspcev brez vsega, pa oba veva, da ni ravno tako…

     Moralo bi biti boljse ampak tudi tam, kjer so desnicarji na oblasti ni vedno vse dobro in lepo.
     Poglej ameriko, nikoli komunizma, pa toliko revetev, brezposelnih, brez pravic, in relativno mala skupina dobro siutuiranih…

   • Dostmamrecesije

    Luwuh iz kamene dobe.

  • šmentanamuha

   Delim tvoje mnenje, v tem trenutku je samo SDS sposobna narediti spremembe, ki jih potrebujemo, da začne ta država kolikor toliko normalno funkcionirati. Ne vem, kako bo čez 4 leta, ampak v tem trenutku je SDS edina izbira, ki omogoča obrat v smeri normalne države.

  • Steiermark

   Tega pa nikoli nebodo dovolili, saj jim potem ne ostane drugega v rokah, kot strelno orožje, s katerim nas po hitrem postopku pospravijo, kot so to počeli njihovi starši ali pa kar oni sami!

 • Vin Dizl

  No to je jasno kot beli dan, da tja spada. Sem imel opravka s podobnimi ljudmi, navidez galantni in polikani bolj kot najboljši diplomati, potem pa izveš čez čas kaj ti taka oseba dela za hrbtom, se zgroziš koga sploh še spoznat v življenju. Lahko vas je sram, da se blamirate in jo zagovarjate kot da je žrtev, vsi mi smo pa nori.

  • Beli Sneg

   Ja, ti kar na daljavo oceniš s kakšnimi ljudmi je opraviti. Podobno kot so to počeli rdeči klavci.

   • Vin Dizl

    Saj ne morem verjeti, vam se dejansko zdi obnašanje, govorjenje, mimike iz prejšnjega intervjuja pristno? Potem sploh ne preberete ljudi, ki jih imate okoli sebe in živite stalno v raznih zgodbah. Vem, da je sodstvo skorumpirano do kraja, mi dejansko nimamo pravne države. Ne zagovarjam nobene trenutne situacije. Ampak tole gospo sem pa prebral. No saj je vseeno, vsak ima pravico do svojega mnenja, obdržite svojega.

    • pajot

     Ej,a ti uporabljaš bencin ali dizl? Sam prašam?

  • šmentanamuha

   Se mi zdi, da si prej ti potreben psihiatrične obravnave. tale tvoj zapis je dober dokaz za to.

  • Exsl

   Van Dizl ali pa je jasno kot beli dan da ti tja spadaš. Vsak ima pravico do poštenega sojenja!!!
   In ne kot naše sodstvo ko na podlagi montiranih procesov uničujejo poštene ljudi. Z vesolja se vidi da je v sodstvu vse narobe in da delujejo v korist mafije in kriminalcev ki nam je ugrabila državo. Lep primer so tako Kresalka, Senica, dementni bančniki ki so oprali in ukradli za več milijard evrov, pa Jankovič, pa Zidar ki se prosto sprehaja po LJ, pa Tosič in še mnogi drugi ki so zlizani in pod levičarskim vodstvom stricev iz ozadja. Ja ti zaradi kronične demence in pokvarjenega napuha spadajo v ustanove zaprtega tipa.
   Zato le raje poglej njihove gnile korenine, mogoče ti še posveti kakšna rdeča lučka v glav!

   • Vin Dizl

    Ja, to je vse res kar si navedel o sodstvu. Nisem rekel, da je naše sodstvo pošteno, daleč daleč od tega. Vendar to ne pomeni, da so dejansko vsi ostali po redu nič krivi.

    • Exsl

     Van Dizl vsak človek si zasluži pošteno sojenje in ne takšno sojenje kot ga z vsem gnilim levičarskim aparatom uprizarja pri nas levičarski fašizem in ves njihov ogabni propagandni stroj. Le zakaj ne more biti odprtega sojenja? Zakaj pa krivosodje v takem primeru kar enostavno določi zagovornika ki dela le v korist tej sodniški mafiji levičarskega fašizma? Ali je enostransko poročanje medijev bilo resnično objektivno in nevtralno? Kaj pa tudi druga stran pravi ki se jo v medijih prikazuje kot neprištevno, pa čeprav je tudi z strani nekaterih psihiatrov bilo to zanikano? Kaj pa je KRIVOSODJE pod vodstvom kriminalca Klemenčiča ugotovilo in rešilo na podlagi ugotovitev novinarke v primeru Kresalke?
     Če je človek objektiven lahko to vidi, ampak mnogi v naši državi tega ne želijo videti niti vedeti, ker jim je še kako pomemben levičarski fašizem!!!

  • stajerc5

   Izgleda, da so v Ljubljana-Polje popravili w-lan…

 • lili pili

  Takole na sliki deluje cisto normalno, kot nekateri drugi, katerih slike se pojavljajo, ko pa jih spoznas, vidis, da so mogoce res……

  • Peter

   Tudi ti na svoji sliki zgledaš čisto normalno.
   Potem pa človek prebere tvoje komentarje, pa vidi, da si mogoče res…no.

   • lili pili

    Hvala peter za tvoje neutralno mnenje

    • Peter

     Malenkost.
     Ne boš verjel, če bi se ti vzdržal svojega (mnenja), tudi mojega ne bi bilo, je tako?
     Tražili ste, slušajte, no.

     • lili pili

      Zato smo tu gor, da se hecamo…

  • Beli Sneg

   Tudi ti zagledaš po sliki kot Hanžek, za njega pa sem bil vedno v dvomih glede vseh pik.

   • lili pili

    Jaz imam trenutno vec kot 100 pik pri mercatorju, za hanzeka pa ne vem

  • Milan K.

   Ti Lili ki svojo gobec pili, že po sliki zgledaš da spadaš na zaprti oddelek. Slike na katerih se pojavljajo mogoče ne povedo vsega, ampak ljudje ki te poznajo vedo marsikaj čudnega povedati o tebi. Po komentarjih ki jih pišeš je verjetno prav gotovo čisto res. Le to pa naj ugotovijo izvedenci ki jih stalno pljuvaš in blatiš. In s tem najdeš mesto tja kamor spadaš!

   • pesjanar

    On tudi piše iz zaprtega oddelka,vsak dan dobi pol ure da kvasi neumnosti potem pa ponovno v kletko.

    • Milan K.

     Ja po sliki se vidi tvoj pasji rod … psi so še posebno zveste živali, pa čeprav je v ozadju levičarski fašizem…

   • lili pili

    Pripravljen sem, da skupaj obisceva kaksne izvedenke za lepse in bolj polno zivljenje..javi

  • AboMir

   Kaj so “so mogoce res” ?

  • šmentanamuha

   Men se zdi, da si ti tud mogoče res … malo čez les.

   • lili pili

    Te bomo malo po popipsali, da se muhica umiris ali pa kar z muholovko po buc da se razmazes kot kup dreka…

  • FUCK COMMUNISM

   Prasec!

   • lili pili

    Mama ti je bila prasica oce pa , saj ni vazno…

  • Liberalec

   Ja sem tudi sam opazil. PRI TEBI.

   • lili pili

    Nisem do konca napisal stavek, ki bi se koncal takole: ko pa jih spoznas vidis, da so dobre duse in postenjak..

    Hvala, da o meni tako mislis

 • Miro Jereb

  Pa še kako res je to…sodišče ima na razpisu odobrene sodne izvedence za psihiatrijo /in druge/. Razpisi se periodično ponavljajo…torej če psihiater ne ugotovi tistega kar želi sodišče ga naslednjič ne izberejo. Sodišče daje dokumentacijo o postopku SAMO v tistem delu, ki obtoženca bremeni, torej NE celotno dokumentacijo. Izvedenci pa se finančno moćno “oprasijo” saj je izvedeniško mnenje redko pod 1.000.00 EUR kar na koncu bremeni obtoženega. Ve se, da so izvedenci veliki zaslužkarji in če sodnikom njihova mnenja niso všeč pač niso izbrani na naslednjem razpisu. Tako ta perpetum mobile deluje, na žalost.

 • Peter

  Najbolje, da gre na Hrvaško, izgubi vse dokumente, nezakonito prečka mejo, zavpije azil in rešena bo vseh problemov.
  Mogoče bo sčasoma, s pomočjo levih poslancev, odprla še frizerski salon, no.

  • AboMir

   Ali pa jo bo vzel Šami za asistentko.

  • pajot

   Ha,ha,ha…genialno. Kako to,da se tega nisem sam spomnil? Ej,Peter,Peter…

 • Iva

  “Dva sodna izvedenca – psihiatra sta dejala, da obtožena ne izkazuje nikakršnih znakov duševne bolezni, vendar pa tega ni nihče upošteval.”

  Sodnica Špela Koleta v sodbi (montiranem procesu) proti dr. Milku Noviču ni upoštevala mnenja sodnega izvedenca psihiatra Kravosa, češ da je njegovo mnenje preveč “ugodno” za Noviča. HALOOO???!

  V Slovenistanu (živalska farma v EU !) je moč bivše totalitarne elite (udbomafije) in njenih mladičev vse večja. Zanimivo, da so njihove izvajalke v ospredju ambiciozne, preračunljive in pokvarjene ženske (!) v zgornjem primeru sodnica Nina Kodra Balantič, v primeru Noviča tožilka Žgajnar in sodnica Koleta, v primeru Patrie sodnica B. Klanjšek in tožilka Hrastar, sodnica Lombar Jenko pa je poskrbela za zastaranje, da ne bi bilo medijsko odmevne oprostitve JJ, edinega, ki bi mafijo lahko poslal na smetišče zgodovine!

  • pajot

   Yessss…popolnoma pravilno. Preračunljive in pokvarjene ženske. Verjetno imajo doma v predalu komode spravljene šajkače z rdečo zvezdo.Ki si jo nataknejo na lobanjo samo ob velikih praznikih. Za 27.april,prvi maj in za vnebovzetje enonogega. Aja,letos si jo bojo nadele tudi za tako imenovani dan mladosti,ko je izlapeli starec sedel v oblazinjenem sedežu na tribuni,mladost pa se je krivenčila pod njim,na stadionu in švicala in komaj čakala,da bo te martirunge konec.

 • šmentanamuha

  Kar srh me je spreletel, ko sem tole prebrala. Stara UDBO praksa uničenja političnih nasprotnikov iz neke druge države, ki je že davno ni več, je kot skriti virus ponovno vzklila v vsej svoji razsežnosti totalitarnega sistema. Nova24, naredili ste dobro delo, da ste to objavili, moje spoštovanje. Gospa Mojca Vočko ima tako še nekaj možnosti, da se izvije iz krempljev Udbo pošasti (globoke države …imenujte kakor želite). Mogoče ste ji celo rešili življenje.

  Moj poklon tudi novinarki Mojci Vočko, ker je pokazala, kakšna mora biti drža pokončnega raziskovalnega novinarja. Zelo me zanima, kdo od njenih novinarskih kolegov ji bo stopil v bran.

  Ljudje, zdaj gre zares.

  • AboMir

   Tako človeku uničiš kariero – življenje……še so znani primeri, kot recimo zdravnik Ivan Radan,
   Novič ………

  • Mojca Vočko

   Srčna hvala za ta izjemno dragocen komentar – moj poklon.

   • šmentanamuha

    Draga Mojca, čeprav vas ne poznam, verjamem, da je vaše delo plemenito, kar pa ni povšeči globoki državi. Želim vam vse dobro.

   • pajot

    Ej,Mojca drži se. Tudi to bo minilo.

 • Iva

  Očiščenje pravosodja mora biti prva naloga nove oblasti! To zagotavlja program SDS, kratko in jedrnato predstavljen na http://www.demokracija.si/fokus/za-pravicno-sojenje-sds-predstavlja-program-za-reformo-pravosodja.html

  Za odpravo ali minimaliziranje kršitev človekovih pravic v sodnih postopkih bomo zagotovili dosledno izvajanje odgovornosti sodnikov (!!!!) za svoje odločitve, vključujoč kazenske postopke zoper sodnike, ki so po veljavni zakonodaji mogoči, a se nikoli ne izvajajo.

 • Janez Novak

  Sloudbostan.

 • Miro Jereb

  Je pa to del slovenske posebnosti…da če ne razmišljaš kot večina si neumen in to so pripravljeni “dokazati” na vse možne načine.

 • Janez Novak

  Definicija norosti za režimskega (mafijskega) psihiatra je enostavna: Če si proti nam (mafiji), si nor.
  Na nek način je celo res, kajti: ne moreš zmagati proti sistemu (= mafiji).

 • Iva

  SDS: “Sojenja bomo časovno omejili na 6 mesecev na prvi stopnji, 3 mesece na drugi stopnji in 3 mesece na Vrhovnem sodišču.”

  Torej 1 leto! Poglejmo, kako pravosodna MAFIJA vodi proces, že od začetka preiskave, ki jo je NPU naklepno usmeril na nadomestnega morilca dr. Noviča, da bi prikrili naročnike mafijskega umora!

  Sojenje dr. Noviču se je začelo šele po slabem letu, konec leta 2015,

  na prvi stopnji so nato zavlačevali 1,5 let (13. aprila 2017 ustna obsodba, šele po 2,5 mesecih pa še v škandalozni pisni obliki),

  na višjem sodišču so potrebovali skoraj pol leta, čeprav se razbremenilnih dokazov in množice kršitev niso niti dotaknili in so popolnoma sledili škandalozni sodbi brez vsakršnega dokaza in lažem (!) njihovega izvedenca Sabliča o akreditaciji NFL, pravnomočna obsodba je bila tik pred božičnimi prazniki (slučaj???), zopet so zavlačevali s pisno sodbo več kot 2 meseca,

  sedaj je šla pritožba na VS, toda najprej jo bo dobila pokvarjena Koleta, nato pokvarjena tožilka Žgajnarjeva in šele (kdaj le ???) nato vrhovno sodišče, ki bo ….

  Vse zaradi ščitenja udbomafije v samih vrhovih znanstvene in politične sfere! REVOLT!

 • terminalar

  Klasika po MK: diskreditacija, diskvalifikacija, likvidacija, tudi fizična, če je potrebno.

 • Capi

  Ko prebereš nekaj replik na članek, potem ugotoviš, kako hitro se da nekaterim sprat možgane, oziroma tist ocvirk ki ga imajo v votli buči…..

 • Anton

  vemo da so v bivši Jugi v okvirju sistema bili režimski psihiatri, ki so po nareku politike oz režima dajali oz si izmišljali diagnoze ljudem ki so predstavljali politično konkurenco tamkajnemu režimu.Verjamem da se omenjena praksa prenesla tudi v sedanji čas, verjamem da tudi sedaj obstajajo “režimski” psihiatri, kot smo temu prtiča tudi na področju krivosodja, kjer omenjeni “strokovnjaki” po nareku politike oz stricev z ozadja, ponujajo svoje storitve oz usluge za vzajemnost na kratki, srednji oz dolgi čas.

  Omenjeni novinarki pa predlagam, da v okvirju pravic pacienta si priskrbi neodvisno drugo izvidniško mnenje, kajpak, iz tujine, to ji omogočajo predpisi, vkolikor bodo temu nasprotovali, je jasno da v naši državi ni ne demokracije oz pravosodja.

  sarkazem press

  • Mojca Vočko

   Spoštovani, Anton, hvala za ta nasvet – ki pa je precej naiven, na žalost. Jaz sem, skupaj z dvema svojima odvetnikoma, v tem 6-letnem sodnem postopku večkrat zahtevala drugega sodnega izvedenca, kar je temeljna ustavna in zakonska pravica obdolženca, in takojšnjo izločitev zločinske psihiatrične izvedenke prof. Marge Kocmur, ki je lagala kot sraka, a je sodnica Nina Kodra Balantič vse te naše zahteve ortodoksno zavračala. Nikar naivnosti, ko je na delu angažirano slovensko krivosodje …

   • Anton

    razumem!

 • Borut Stari

  Boljševistični sistem z zločinsko značilnostjo uporablja preizkušene metode kot so, prvo diskvalifikacija in za tem likvidacija.Danes je v Sloveniji demokracija. Paziti moraš kaj govoriš. kako deluješ. Lahko “izgineš v megli”. Pravica, čeprav ima zavezane oči, loči navadne državljane od vplivnežev.

  • Anton

   prav imaš se strinjam, danes imamo v Sloveniji demokracijo, ko pa bomo iz obličja tega sveta zbrisali levico in za zapahe spravili strice za ozadjem, pa bomo imeli Demokracijo!

   sarkazem press

 • Morala

  Na takšnih primerih vidimo kako lahko hitro uničijo človeka in jim ne moreš nič! Katastrofa!

 • totex39

  Pri nas je pač tako, tisti ki odkrije korupcijo je po njihovem sovražnik in takega je potrebno diskriminirati na najhujši način in ga onemogočiti , ter mu predpisati neprištevnost ali pa ga uničit še na hujši način.

 • Jovo Jamnica

  Jas sn tut vido one nezakonite fotke. Zaj pa me je strah, da me nebojo ki zaprli. Zato javno izjavlam, da takrat nisn vedo, kaj gleam, ker sn se za račonalnik fsedo ful pijan. Fotke sn vido kuj duplo, tak, da se mi toti greh mora otpustit.

  ..Dokazi, ki jih je sodišče uporabilo, so pridobljeni na nezakonit način
  V zvezi z zahtevo za izločitev sodnice se je obramba sklicevala tudi na to, da se je sodnica seznanila z nedovoljenimi dokazi, fotografijami, ki se nahajajo v sodnem spisu in ki so bile pridobljene na nezakonit način, s fotografiranjem stanovanja v času, ko Vočko ni bila prisotna in ko seveda ni dala nikakršne privolitve v takšno fotografiranje. Podlaga za izločitev sodnika, ki se seznani z nedovoljenimi dokazi oz. dokazi, ki jih je potrebno izločiti, je določba 2. alineje 2. odstavka 39. čl. Zakona o kazenskem postopku.
  ..
  ———–
  Hepani

 • herman

  tale zmešana avša je idealen kader za Novo24.

  • pajot

   Ti pa idealen kader za Povšetovo.

 • Jovo Jamnica

  Ker sn jas burek, kaj se nekih psiho testof tiče, sn pogleo na internetno stran:

  http://www.psychologistanywhereanytime.com/tests_psychological/psychological_tests_mmpi.htm

  Malo znan engleški in sn prečito ta prvi stavek:

  The Minnesota Multiphasic Personality Inventory (MMPI) is the most widely and frequently used personality test in the mental health field.

  Dalje pa nisn čito, ker me nea zanimle.

  • Mojca Vočko

   IZJEMNO SLABO ste to ‘preverili’ ali prebrali, Jovo – med testi MMPI in balkansko piratsko različico MMPI-201, ki sem jo jaz reševala pri tipu, ki sploh sodni izvedenec ni bil (več), dr. Janez Mlakar, je ENORMNA RAZLIKA.

   • Jovo Jamnica

    Bi reko ja… Zato pa nisn dalje čito ove pretpotopne teste…

  • oh

   nepismen si

 • MižekFiga

  Gospa (Lezba ali LGBTja) Katarina ima “mere” za tov. ddr. Kučana in od tu izvirajo vsi pravosodni problemi. Zaradi krompirjeve župe v kristalnih talarjih je korupcija drugačna, skoraj neprimerljiva, čeprav podobna krivosodno Klemenčičevi.

  • Jovo Jamnica

   Hujdo je to, če gdo nea loči met talar in taler. Naš župnik je jedo, oblečen f črni talar is kristalnega talera…

   • stajerc5

    Popravi se v slovenscini, ker ti se vedno srbscina dela probleme!…kristalni taler- kristalnega taler(J)a!!! Tu in tam imamo Slovenci tudi “j”, ceprav se ga ti izogibas kot hudic kriza! Niso vsi z “j”-om siptarji!

    • Jovo Jamnica

     Jas sn ta pravi Štajerc, slovenskega porekla… Tiste tvoje ljljlj pa njnjnj si lahko kuj nekam ftakneš. Jas si ži nebom jezika lamo… Jas tut rečem gdaj J. Recimo, krajnska kolbasa pa Krajn…

     • stajerc5

      Nekaj ne stima danes s tabo, ali se se nisi zbudil ali si pa se vcerajsnji, nic ne kapiras… Pa-pa, do drugic.

     • Jovo Jamnica

      Ni zime za eskime… LOL

 • stajerc5

  Za tisto sliko stanovanja se je ze izvedelo, da so imeli rogovci samo en vikend prej tam festo!

  • Jovo Jamnica

   Keri slikar jo je nasliko??? Tihožitje akvarel al olje na platnu???

   • stajerc5

    Jebi ga, en yugosrbin je bil, ki ga se na roke dela, ker se na tehniko ne spozna!

    • Jovo Jamnica

     Zglea, da sn ti postavo preteško fprašajne… Hebi ga… LOL

     • stajerc5

      Ja-ja, tak odgovor je tudi izhod v sili, nje!?

     • Jovo Jamnica

      Čuj, tak met brati… Ti ločiš met sliko, rizbo pa fotko???

     • AboMir

      Eh, ti si tud slika.

     • Jovo Jamnica

      Sevea sn. F prenesenem pomeni… LOL

 • žogica

  Zaniivo, kar naenkrat ste začeli zagovarjati novinarko vaše osovražene “HanziTV”, ki je delala za osovražene “Odmeve in “Tednik” ! Zelo ste prilagodljivi NovaTV, v tem predvolilnem času….

  • Jovo Jamnica

   Ja. Pa še diskos profil si je zrihtala 1. aprila. Pomenlivo.. LOL

  • MižekFiga

   Pojma nimaš “Kaj sovražiš”. Nerazgledanost pač !!!

   • žogica

    Za razliko od tebe, jaz nič ne sovražim, si pa v trenutku postal dementen, se pač ne spomniš, kako gonjo vodite proti RTV Slovenija!

    • AboMir

     To pa res. Ti ne sovražiš. Ti lažeš.

     • žogica

      Ni res, jaz ne lažem, ti pa lažeš in sovražiš…

  • Dostmamrecesije

   Je bla pametna, pa se je spreobrnila. Ne na ostali Lewicharyi.

   • žogica

    Ti si se tudi?

    • AboMir

     Ti tudi.

    • Dostmamrecesije

     Ne, od nekdaj sem pravi Slovenček. Nikoli nisem bil lewuh.

     • žogica

      Tudi jaz sem ta prava Slovenka, nikoli nisem bila desnuh!

  • AboMir

   Očitno te hitro posnemamo. No, smo učljivi.

  • if

   Ni pomembno kdo, kaj je, kje dela, pomebno je kaj trdi, zagovarja, kako živi …
   Ko boste to ločili, boste primerni za diskurz.

   • žogica

    Ni pomembno kdo si, kaj počneš…., pomembno je, da si “človek” v pravem pomenu besede !

    • AboMir

     žogica ni človek, je predmet.

     • Jovo Jamnica

      Žogica je ful lepa slovenska beseda. Vočko pa pride vun ot srpsko voče…

 • MižekFiga

  Kar VSE berite. Jovo je primer za skregat in vladat srpsko po ddr. Kučaniško. Ne pozabite, da smo Slovenci v Sloveniji PRVI zase in Slovenijo. Jovo je pa Kučanov pekmez.

  • Jovo Jamnica

   Kučman bi mene v žlici vode ftopo. Jas sn slovenski nacjonalist…

   • AboMir

    Štefka bi te pa vun potegnula, pol pa bi se kesala, he

    • Jovo Jamnica

     To pa nea vem. Kolk se spomnam, se je Štefka rada pokazala na kaki partizanski proslavi. To se pravi, da ni glih nacjonalistka… anpak prej internacjonalistka. No, keri bi to zares vedo. Meni bi pasalo, če bi ona to sama po resnici poveala…

   • joza joza13

    Ti si Tona Foglofpajnkiherof – oproda. Od nacionalista ni pri tebi niti n…

    • Jovo Jamnica

     Kaj te ti veš??? Pojma nimam, keri je oni Fogl, keri se ma za nekega modela is Majšperka al pa Zavrča. Itak nea zna genau po haloško lapat. Sn ga že nekajkrat polek dobo. No, jas pa sn rojen Mariborčan in zaj že dvajsti let živim v opčini Duplek, na kmetah. Zato sn se že malo navleko ovega slenga tu. Ja, tu grahi rečejo orbizl in topolu jegnet. Moka je mela, živa meja is pušpana al pa ligustra pa aga…

     • joza joza13

      Čuj, nea drži to, kar tu pišeš. Nisi ti niti iz Dupleka, niti Majšperka, niti iz Zavrča.
      Ostajam pri svoji trditvi. Za tebe Tona sem izostril svoj nos…vonj imaš po tisi.

     • Jovo Jamnica

      Daj te neki dokaz, da nisn iz opčine Duplek. Čakam.

     • joza joza13

      Daj ga ti Tona, da si, če ga premoreš -;)

     • Jovo Jamnica

      Kaj bi zaj rat??? Da ti mojo adreso napišem??? Si pahjen al kaj??? Pa tut če bi ti napiso, kaj bi te ti ot tega potegno?? Moja fara je Sveta Barbara. Dovol?

      http://www.pespoti.si/getPhoto.php?photo=MTI5NTk3LjIy

   • Franc na Klanc

    Ti si globalistični ultralevičarski marxist, ki se uči dramske igre, pa mu gre vedno slabše, ker se vse bolj jasno vidi v čigav rog trobiš.

    • Jovo Jamnica

     Ti pa si ajnfoh sektaš. In kaj pravijo sektaši, je meni vuršt, ko za lanski snek…

 • MižekFiga

  Volitve so vse bliže. Ustanavljajo srpsko politično stranko. FUJ in to v Sloiveniji. Tov. ddr. Milan Kučan javno ne skriva več, da ni Slovenec. KDO JE ON ??? NAŠ slovenski NI !!!

 • if

  Mojca Vočko je še en svobodoljubne človek, ki bo napad nedemokracije prenesl na ESČP!
  Tisti, ki sodelujejo v zadevnem napadu nedemokracije, so del podlega politično kriminalnega sistema RS!
  Upam, da bodo imele volitve učinke kirurškega noža!

  • MižekFiga

   Mojca je doživela medijski golobji napad. Spomnim se podrobnosti. Kučan skrij se.

   • Jovo Jamnica

    A nezakonitih podrobnosti???

 • Janez

  Mojca ima še srečo”.Nekdo” je padel z lestve in se ubil.Danilo Slivnik je “naredil” samomor z dvema streloma v tilnik.Novič je v zaporu za vedno,do konca življenja.Kramberger se je ustrelil iz zasede.Kučan,na duši ti bodo gorele te krivice in zločini proti SLOVENCEM.

  • ,

   a ste videl kaj je ta baba objavila na svoj facebook?? Neke živali…pejte pogledat no

 • kresnik

  Če dregaš v sršenje gnezdo imej vedno ekipo s seboj.

 • MižekFiga

  Veliko je “megle” in pekmeza. Ne pozabite na volitve in za Slovenijo gre. Za nas torej. Madžari so nam dober vzgled, volili so ZASE. Slovenci, zganimo se, ni več kaj čakat. Ne izgubljajmo več čas za Balkan in Kučana. Pamet v glavo bi nam rekla že zdavnaj naša Marija Terezija. Franc Joižef bi samo poritrdil

  • Jovo Jamnica

   Narpred otstranit Napoleonof spomenik v Lublani, pol pa se bomo dale menli. Moji predniki so bli Štajerski brambofci…

   • hehe

    nepismen si….namesto v pišeš f…..si pa moten, shizofrenik

    • Jovo Jamnica

     Hajban moteni.. shizofrenik Tut tebi se glas f dopade. LOL

     Etymology

     First attested 1908, from New Latin schizophrenia, from German Schizophrenie, coined by Eugen Bleuler, from Ancient Greek σχίζω (skhízō, “to split”) + φρήν (phrḗn, “mind, heart, diaphragm”).

     • blabla

      ja ja, skoz nakladaš nekaj, najprej se nauči slovenskega jezika. Lp

     • Jovo Jamnica

      Nebom, ker ga znam…

 • žogica

  NovaTV, ali ste že novinarki Mojci Vočko ponudili delo v vaši hiši, boste imeli vsaj eno dobro novinarko v hiši, kalila se je na “HanziTV”, naj vas to ne moti !

 • Jovo Jamnica

  Evo vam žabarsko uskoški nevedneži… Čitajte malo, magari vikipedijo…

  https://sl.wikipedia.org/wiki/Leopold_Volkmer

  • spet

   budala tudi tvoji komentarji ves čas kažejo na to, da si zrel za obisk psihiatrije.

 • čarovnice so grde

  nekatere so kot čarovnice

  • Franc na Klanc

   Da, kar precej jih je v taboru, ki se je spravil nanjo…

 • pogled na to babo me zmrazi

  • Franc na Klanc

   Mene pa na tvoj 10.783-i nick.

 • žnj

  ”v postopku ponovnega odločanja glede trajanja ali spreminjanja
  varnostnega ukrepa obveznega psihiatričnega zdravljenja na prostosti”

  Ja in?

 • Osti jarej

  …..vsaj 90.etim bi morali izreči nujnost obveznega psiho zdravljenja…zaradi mene tudi v ustanovi

 • :-)

  nekaterim babam se na obrazu vidi v kakšnem mentalnem stanju so, pa če zdravniki rečejo ali ne, ljudje to že vidimo, ko v obraz pogledaš.

  • Aton

   Nekaterim dedcem, ki napišejo dve, tri besede, se takoj vidi…

  • Franc na Klanc

   Še tebi malo Črne Magije, pa boš tudi ti izgledal tako.

 • Osti jarej

  …ako je gospa zares pustila,da se živalce sprehajajo po fletih ,ki niso bili v njeni lasti in serjejo povsod ,po mili božji volji, potem si človek ne more drugega misliti kot,da je en mal fliknjena

  • !!

   GOSPA, KI JI JE ODDAJALA, JE PRED KAMERO POKAZALA kaj je naredila z njenim stanovanjem, za bruhat posnetki…..umazanija, dreki, mrtvi golobi !!

   • Franc na Klanc

    Za bruhat ste vi, barabe Udbovske.

  • Franc na Klanc

   V članku čisto dobro piše, kdo je financiral odpiranje oken in golobjo hrano, pa tudi to, da se je to zgodili pol leta po njenem odhodu. Kako pa da plačani pezdetki ne komentirate nič drugega napisanega?

  • Luiggi

   Ja madona,nekdo je moral tiste golobe futrat,ali so kje dokazi,da je ta obdolzenka hodila golobe futrt.Kot pravite jih je nekaj pocrkalo,vsi pa mendane,ker pol nebi mogli vec srat.Ja,tolk ste vsi zarukan in porfuknjen,da smrdte.Ponosen sem ker sem ze vec kot pol stoletja odsoten,mal se pa le rima :”PONOSERN<ODSOTEN!!!

 • Jan Kovalski

  A da bi te 6 let preganjali zaradi zanemarjenega stanovanja? Šest let?
  Potem:
  Ukvarjala se je tudi s koruptivno izdanimi, potvorjenimi in zlaganimi
  psihiatričnimi izvedeniškimi mnenji in ravno to jo je doletelo. Kako
  prikladno?
  Pisala je o trpinčenju in pohabljanju mestnih golobov, in “zanimivo” prav
  to se je izkoristilo češ da je doma gojila golobe?
  Citata iz članka: “Vdrli so v njeno stanovanje, kjer že dolgo ni živela
  več, in poslikali razdejanje, ki ga je nekdo naredil na način, da je golobe
  spustil v stanovanje. V tem kazenskem postopku je bil izrečen sklep, da je
  neprištevna.”

  A se ti ne zdi torej, da je to stanovanje samo vzrok, izgovor, da se
  nekoga proglasi za norega? Ne, da se ga kaznuje za odškodnisko odgovornost
  ampak proglasi za norega.
  Se ti ne zdi, da lahko na tak način, vsakega, tudi mene ali tebe, zaradi
  česa postavijo pred sodišče in te 6 let skušajo proglasiti za norega?

  Zato je tako pomembno v tem primeru, da je bilo stanje v stanovanju
  pofotografirano na nezakonit način!!!

  Sodišče skriva izvedenska mnenja!
  Sodišče želi skriti ta proces in ga narediti tajnega skritega pred
  javnostjo!
  Če hočeš nekoga obsoditi, moraš imeti za to dokaze, ne pa jih skrivati!!!!
  Še ena stvar, ki bo, če ne prej padla na ESČP, kjer slovenska država
  izgubi 85% vseh tožb, če je ne bodo prej na umeten način zastarali?

  • Jovo Jamnica

   No, to pa bi rat dočako. Ovi primer na ESČP…

  • Osti jarej

   …..lahko da je vse,kar pišeš ,res….vendar pa…menda…..to ni bilo edino stanovanje ,ki je bilo “razdejano” na tak način

   • Jan Kovalski

    Pišem, oziroma sklepam, samo po tem kar vem.
    Menda je bilo več stanovanj? Čigavih?
    Če ta stanovanja “podtikaš” obtoženki, se mi takoj postavlja vprašanje.
    A ravno po tistem, ko je novinarka objavila sporne teme je istočasno dobila vzgib za zanemarjanje stanovanj na “golobji” način?
    Z menda se ne da operirati na sodišču!

  • halo

   SI VIDEL na tv kaj je slovenska gospa pokazala?? Si videl kaj je naredila njenemu stanovanju??

  • Jan Kovalski

   “Zanimivo”
   Ta svoj zgornji zapis sem namenil kot svoj odgovor Ani JoB, pa je bil takoj izbrisan.
   Zato sem ga preselil sem zgoraj in se je obdržal.
   Ana Job, pravi, da je lastnica strani slovenec.life, kamor na veliko vabi komentatorje s te strani (da potem dobijo preko Disqusa kontrolo nad njimi?)
   Stran slovenec.life je trojanski konj?

   • Ana Job

    Ja pa kaj še, kaj te spet muči? To je prijetna družabna stran in ne moremo imeti kontrolo nad nikomer. Če boš povzročal zlonamerne škodljive govorice, lahko pričakuješ tožbo, ker se sestavlja medij.

    • Jan Kovalski

     Sem shranil posnetek zaslona, tako, da ne bit preveč prepričana!

     • Jovo Jamnica

      Ja objavi ga no… Kaj cvikaš?

     • Ana Job

      S teboj nimam nič in prosim te da me ne nadleguješ vsak dan,itak te bom dala pa na BLOCKED.

   • Ana Job

    Užaljen si, ker te je urednik Blokiral zaradi nesramnega govorjenja, ker misliš, da smo vsi tvoji enotni vojaki, ki ti moramo prikimavati. Slovenec prepušča lastno mnenje ljudem in je svoboden in ljudi napada kot je navada tukaj. Slovenc bo prvi medijski portal, ki bo ljudem ponudil da bodo lahko sami obnavljali. Ljudski in neodvisen medij bo to. In veliko je vloženega vanj zato se tebi podobnim ozkogledim ljudem ne bo nihče umikal. Najmanj pa Ana Job.

    • Jan Kovalski

     Na to sem ti že odgovoril, pa si izbrisala svoje vprašanje in je s tem bil izbrisan tudi moj odgovor:

     Nisem bil nesramen do urednika ampak sem njegov komentar proglasil za “patetično neumnega” Bom prvi del svojega odgovora še enkrat pripopal sem, mogoče se bo obdržal:

     “Aha, to je vaš “portal” (narekovaji zaradi treh člankov, ker danes je že
     vsaka stvar portal in vsaka miniatura je projekt). Nisem vedel, da si tudi
     ti “lastnica”. Ampak, ker sem slučajno pogledal tja, ker ga je nekdo
     omenjal, mi je v oči pač padel tipičen vsegliharski članek, ki sem ga
     označil za “patetično neumnega”. Da sem označeval vašega urednika za
     neumnega? Ne, njegov komentar sem označil, niti ne za neumnega, pač pa za
     patetično neumnega, kar je že itak razlika zaradi pridevnika, še bolj pa
     zaradi tega, ker z njim nisem označeval avtorja za neumnega pač pa njegov
     članek. To je lahko vsakemu z vsaj malo razuma jasno, ki ni takoj užaljen,
     da ne gre za napad na osebo, ker tudi pameten človek lahko napiše neumen
     članek, kaj šele patetično neumnega!

     Patetično neumen pa …:” (konec citata)

     potem je sledila dolga razlaga, ki pa sem jo shranil in ne bom tukaj.

     • Osti jarej

      ….kje pa…na sodišču?….a sta z mojcej v žlahti??

     • Ana Job

      Jan, če nisi udbovec se Slovenca ni treba bati, ko bo zalaufal, če pa si, se ga pa bojiš z razlogom, ker bomo objavili nekaj dokumentov ekskluzivno, kaj počne udbomafija v sodstvu. Ne gre pa vse naenkrat,ker je premalo ljudi, ki delajo na tem.

   • PIA PlA

    Pišem ti, ker si hitro ugotovil, kaj se dogaja. Ženska se je nekako integrirala med zaposlene na Novi24TV. Spravi se na vsakega, ki direktno ali posredno našiše kaj proti njej. Ima cca 200 nickov Ane Job. Bodi pozoren, bodi previden.

    Sem samo ena izmed njenih žrtev, ki se ji je postavila po robu. Iz mene se že ne bo več norčevala, če bova pa dva, bo pa toliko bolje. Na Novi24TV brisane komentarje sem objavila na Twiterju https://twitter.com/PIA_GOR/status/988331077759569920

    Značilno za Ano Job (mimogrede – že vem kdo je) je, da za seboj briše sporne komentarje in da de oglaša preko neštetih nickov, tudi preko telefona. Zbrala je okoli sebe nekaj zaslepljenih uporabnikov, ki sploh ne vedo, kaj se jim dogaja.

    • Jan Kovalski

     Sem šele sedaj opazil tale tvoj post. Kot sem že napisal, kdaj so se začele moje težave z brisanjem je povezano s točno določenim dogodkom, do takrat nobenega izbrisa. V zadnjem dnevu pa se mi je dogajalo vse mogoče, zbrisani so komentarji Ive, novinarke, tudi najmanj 4 moji, celo, da me je Disqus (prvič) totalno zablokiral in sploh nisem mogel v prijavo. Bi sicer še kakšno rekel na to temo vendar ne vsem tukaj na očeh. Sem si pa pogledal tvoj tviter, luštna basen.
     Ta Disqus je univerzalna platforma ki jo uporabljajo tudi drugi, da jim ni potrebno razvijati svoje, samo prilepijo na svojo stran, od tod tudi težave z možnimi vdori raznih vsiljivcev, ki se imajo za demokrate so pa navadni kriminalci.

     • PIA PlA

      Oglasi se, poslala ti bom poštni naslov, peko katerega bova lahko govorila. Takoj, ko ga prebereš, mi daj prosim znak, da naslov brišem. Lep pozdrav, Pia

     • Jan Kovalski

      Tule imaš točen čas (uporabna stran, ki se jo splača poznati)
      https://time.is/

      Predlagam, ob 22:00 bom tukaj čakal in takoj ukrepal in skopiral in javil. Lahko predlagaš kakšen drug termin. LP

      Uf, zdaj sem imel težave celo z prijavljanjem

     • Jan Kovalski

      Aha

     • PIA PlA

      si še gor

     • Jan Kovalski

      Ja

     • PIA PlA
     • Jan Kovalski

      OK briši, in poročaj kako je šlo z brisanjem, ker:
      Sedaj imam celo težave z brisanjem svojih komentarjev. Sem večkrat poskusil pa so bili še kar gor, ko sem še enkrat osvežil ali vstopil na to stran, šele po več poskusih je uspelo. Čudno se obnaša ta Disqus

     • PIA PlA

      Nisem prejela še ničesar na email, ki sem ti ga pustila na Disqusu. Zdaj pa ne vem več, ali sem morda pozabila napisati piko med pia in pla?

     • Jan Kovalski

      Se opravičujem, nisem še ničesar poslal, pa bom, ampak saj sem napisal, da trenutno ne morem do svojega poštnega predala, ker sem pozabil geslo, ali pa so kaj spremenili, ker se ne spomnim,da bi kdaj spreminjal geslo, ki sem se ga dobro spominjal. Nisem pa dolgo čas uporabljal tistega maila na Yahoo, pa so mi mogoče avtomatsko kaj spremenili. Skratka rad bi oživel svoj star mail in ne ustvarjal novega, kar bom moral, če mi ne uspe. Prosim za malopotrpljenja

     • PIA PlA

      Sploh ni panike kadarkoli, lahko tudi po praznikih. Samo pomislila sem, da sem napisala napačni naslov, a nisem. Malo me je tudi panika, ker smo imeli hud napad, da si en od njih. Zato sem takoj ugasnila računalnik in danes imam zopet nov IP. Le toliko v vednost. Lepe prvomajske praznike ti želim, Pia

     • Jan Kovalski

      Hvala! Tudi tebi lepe prvomajske praznike. HUd napad??? Od koga? Kakšen??? Začuden sem.
      Na spet mi je prvi današnji komentar (pod Drobniča) označen kot Spam, pa samo resnico sem povedal. Ampak sem shranil, tako da ne bodo mogli zbrisati.

     • PIA PlA

      Nič takega, le na stran nam pošiljajo sporočila s 1001 nicka, smetenje torej. Lahko pa bi doživeli tudi vdor in tega sem se zbala. Tudi meni se počasi sesuva Disqus, a nič ne de, vse pomembne elektronske naslove že imam. Danes sem pisala še Ivi, komentar je pod tvojim. Če me zablokirajo, te prosim, da ti prevzameš njen email, če ga bo hotela dati. Uživaj med prazniki, Pia

      PS:
      Pazi se tudi Nšo-či.

     • Jan Kovalski

      Svoje zadnje tri komentarje sem sam izbrisal, da se ne vidi ure.

 • :-)

  Bravo za zdravnike, ker samo sledijo zdravi pameti !!!!!! Ali ste videli kaj je naredila stanovanju od slovenske družine, ki ji je oddajala tisto stanovanje , no??

  • Franc na Klanc

   Tiste golobe kateri so vse posrali so spustili noter tisti, ki plačujejo tvoje sranje na portalu po 347 izmišljenim imenom.

 • Jovo Jamnica

  Kaj je zaj to zaen šmorn??? Enkrat hoče javno, enkrat pa izločitev javnosti…

  Mojca Vočko zahteva izločitev javnosti

  https://siol.net/novice/crna-kronika/mojca-vocko-zahteva-izlocitev-javnosti-318418

  Ni čudno, da fse fkup tak dugo traja.

  • Jan Kovalski

   Ja in? to je bilo leta 2013, danes pa smo leta 2018. Vmes je 5 let razlike
   A ti vse življenje enako razmišljaš in enako ukrepaš?

   • Jovo Jamnica

    Ja.

    • Jan Kovalski

     Ti garantiram, da če bi te 6 let preganjali po sodišču ne bi več razmišljal enako.
     Od začetka, ko bi mogoče še zaupal sodišču, bi si kot obtoženec želel proces skriti pred javnostjo, ker ti pač podtikajo stvari, da si z golobjimi iztrebki posvinjal celo svoj jedilni pribor iz katerega naj bi jedel.
     Po 6 letih bi želel, da je sodišče za katerega bi izkusil, da te lažno obsoja razkrito pred javnostjo.

     • Jovo Jamnica

      Ne vem. Tvoja garancija je zame brez vrednosti.

     • tohuvabohu

      Bolje zate, da ne veš.

     • Jan Kovalski

      Brez vrednosti je za mene kisla voda Jamnica.

   • Osti jarej

    ..dej no…..še ti vzemi mal tablet…….odrasla oseba se gre lahko zavetnico živali…..ampak v lastni nepremičnini

    • Jan Kovalski

     Aha, ti bi tudi mene strpal v norišnico?
     Ti bi to naredil kar brez dokaza in brez izvedenskih mnenj ali pa bi izvedenska mnenja skrival pred javnostjo.
     No vidiš tako deluje to sodišče!

     • Jovo Jamnica

      Izvedenec česa si pa ti? Da te kaj fprašam…

     • Osti jarej

      …nikakor…nimam kompetenc….je pa zelo nenavadno,da zagovarjaš tako početje

  • bodvid

   Saj se zmeraj pritožuješ, da je prekratko…. a, zdaj pa bi “dugo” ?

 • !!!

  Gospa, ki ji je oddajala stanovanje je vse pokazala pred kamerami, bilo je grozljivo!!!!

  • Franc na Klanc

   Tisto, kar so pokazali pred kamerami so naredili tisti, ki ti dajo za klobaso in špricer, da pod vedno novimi nicki tu svinjaš cele dneve in noči.

 • kalavnik

  Levicarstvo je mentalna bolezen, dokazano od mnogih tujih izvedencev.

  V SLO je vsaj polovica mentalno hudo bolnih, na tisoce invalidov, 600 in vec tisoc upokojencev, od tega vsaj 2/3 hudo mentalno zaostalih, 100 tisoc mentalno pohabljenih brezposelnih lenuhov, 180 tisoc javnih usluzbencev, z vsaj eno hudo obliko dusevne depresije, 90 poslancev, od tega vsaj 70 umsko prizadetih, na desetine zupanov imbecilne narave z vedenjskimi motnjam – umsko nekvalificirane izrodke, Cerarja, ki je patoloski laznjivec in mentalni pohabljenec in nenazadnej predsednika drzave, mentalnega bebca, klinicno bolnega narcisa in zelo verjetno pedofilskega zlorabljenca.
  A si se kdo zeli ziveto v tako elitni druscini? Zakaj drvi Slovenija v totalno katastrofo? Ker je kriticna masa mentalno prizadetih ze toliksna, da obrat v drugo smer ni vec mogoc.

  lp
  kalavnik

  • Osti jarej

   …od teh jih je vsaj 30 jurjev članov neke stranke

  • abeceda

   a ste videl kaj je naredila s stanovanjem od slovenske familije, ki je odajala stanovanje?? Vse so pokazali pred kamerami in se mi je želodec obračal

   • Franc na Klanc

    Tisto, kar so pokazali pred kamerami so naredili tvoji, kreten.

  • Ana Job

   Čestitam! Citirajo te celo naši komentatorji na Slovencu
   https://slovenec.life/

   RATATAeno uro nazaj

   Če je kdo spregledal katera dejstva je navedel komentator kalavnik na n24tv:
   (Pa bod vesel).
   kalavnik 2 dni nazaj
   Levicarstvo je mentalna bolezen, dokazano od mnogih tujih izvedencev.
   V SLO je vsaj polovica mentalno hudo bolnih, na tisoce invalidov, 
   600 in vec tisoc upokojencev, od tega vsaj 2/3 hudo mentalno zaostalih, 
   100 tisoc mentalno pohabljenih brezposelnih lenuhov, 
   180 tisoc javnih usluzbencev, z vsaj eno hudo obliko dusevne depresije, 
   90 poslancev, od tega vsaj 70 umsko prizadetih, 
   na desetine zupanov imbecilne narave z vedenjskimi motnjam – umsko nekvalificirane izrodke, Cerarja, ki je patoloski laznjivec in mentalni pohabljenec in nenazadnej predsednika drzave, mentalnega bebca, klinicno bolnega narcisa in zelo verjetno pedofilskega zlorabljenca.
   A si se kdo zeli ziveto v tako elitni druscini? Zakaj drvi Slovenija v totalno katastrofo? Ker je kriticna masa mentalno prizadetih ze toliksna, da obrat v drugo smer ni vec mogoc.
   lp
   kalavnik

 • abeceda

  a ste videli kaj je naredila s stanovanjem od slovenske familije, ki je
  odajala stanovanje?? Vse so pokazali pred kamerami.

  • Franc na Klanc

   Tisto, kar so pokazali pred kamerami so naredili tvoji kameradi.

   • .

    marš k psihiatru

    • Franc na Klanc

     Potrebuješ spremstvo?

   • ….

    marš k psihiatru.

 • abeceda

  a ste videli kaj je naredila s stanovanjem od slovenske familije, ki je
  odajala stanovanje?? Vse so pokazali pred kamerami..

  • Franc na Klanc

   Tisto, kar so pokazali pred kamerami so naredili tvoji prijatelji Udbovci.

   • :-)

    tudi ti pojdi malo k psihiatru

    • Franc na Klanc

     Lahko te pospremim, samo nimajo takih tablet, ki bi ti pomagale.

 • Osti jarej

  …kaj bi se …po logiki nekega kovalskega ,moralo zgoditi…recimo požarju?…..pezdirju??…..mojcej je dregnila kvečjemu v eno ali dve človeški lastnosti…..prepadenost in stud……kar trem najemodajalcem…le kaj so mislili…??

  • .

   serješ

   • Osti jarej

    …ti pa sirješ?…sirčka papaš

    • Luiggi

     Na Dolenjskem se rewce siru ser! Tako da lahko serjes ali pa sirjes!!!

  • abeceda

   nočeš razumeti kaj je naredila s stanovanjem od gospe, ki ji je oddajala, sram te bodi

   • Franc na Klanc

    Tisto, kar so pokazali pred kamerami so naredili tvoji prijatelji.

    • wtf

     ali pa tvoji

     • Franc na Klanc

      Da, res je, tudi moji “prijateljčki”.

    • Primoz Papez

     So vam pa res opral mozgane ops jih nimate …
     Gospa je sama priznala vse samo malo pglej za nazaj na googlu
     Pa tudi sama je zahtevala da je obravnava na sodiscu zaprta za javnost..
     Ste pa res ovce…

   • Osti jarej

    ..ne!!…ona očitno noče priznati

  • Mojca Vočko

   Spoštovani, Osti jarej, česa v tej kriminalni grozljivki ne razumete – glede na ta vaš vrli komentar, ki je krepka brca ‘brez kopačke’ v trdo temo? Kar na dan z besedo, da pogumno razjasniva nevednost … Mojca

   • Osti jarej

    ….zakaj,spoštovana gospa,se sploh izpostavljate tukaj?

    …ampak,ker ste že prisotni;zakaj in s kakšnim namenom,ste v najeta stanovanja …ne v eno,celo dve in eno hišo…te informacije so dostopne na netu …naselili golobe in zakaj tam niste živeli tudi vi….?
    kako ste si to sploh upali dovoliti,glede na to,da niso bila vaša?

    in še…a lahko rzjasniva mojo nevednost?…je vse laž?..nikoli niste najeli dveh stanovanj in ene hiše,vanje niste naselili golobov,ki so najeto do ogabnosti uničili in zakaj tožite one,ki so to objavljali,ter zakaj iz postopkov hočete izključiti javnost

    • bodvid

     Nakladat in lagat znaš, slovnice pa ne obvladaš….. in ti bi komu solil pamet ?

     • Osti jarej

      …buuuuu

  • Jan Kovalski

   Ker me ravno omenjaš. Viliju Kovačiču so grozili s smrtjo!!! Zaradi referenduma o Zakonu o drugem tiru. Tudi sam sem mu pomagal pri zbiranju podpisov od samega začetka, Tudi nam so grozili, in nas ovirali pri delu, celo poslanci in državni sekretar Leben med njimi. Ko gre za denar mafije se ne ozirajo na ničesar.
   Poslancu Horvatu so zaradi Palestine grozili s smrtjo.

   A ste vedeli, da nam je Tone Fornezi TOF prispeval podpis da smo sploh lahko začeli zbirati podpise za referendum o Zakonu o 2. tiru. Njegov podpis sem videl, mi ga je Vili osebno pokazal tistega dne ko sem mu izročil moje zbrane podpise. Niste vedeli, zato si poglejte tole:

   https://twitter.com/DrzavljanK/status/982293498845114368

   TOF: mulltipla zmedena oseba, ve edino to kje je sesek na katerem se napaja vse življenje.

   Vili Kovačič: ”Robert Zupan nam je na sestanku, na katerem je bil tudi BMZ, ponujali 5 milijonov evrov za večino v svetu stranke. Zupan je tudi povedal, da je za globoko državo – udbo, mala malica, da kogarkoli izmed nas likvidirajo.”

   Osti jarej, po tem kar ti tukaj pišeš se vidi, da nimaš pojma o pojmu, vidiš goloba pa misliš, da je orel.

 • !!!!

  Bravo za zdravnike, ker samo sledijo zdravi pameti !!!!! Ali ste videli
  kaj je naredila stanovanju od slovenske družine, ki ji je oddajala
  tisto stanovanje , no??

  • Franc na Klanc

   Tisto so naredili tisti, ki plačujejo tudi tvoje sranje po portalih pod 10.000 novimi imeni za vsako novo potrebo.

  • bodvid

   To so napravili golobi, ker je sapa odprla okno. Kaj ti ni jasno Bizgec ?

 • Dostmamrecesije

  Qa je tle enih links, da se ti zmeša.

 • Franc na Klanc

  Čemu pa ni za odvetnika vzela kar Senico samega ????

  …..”Kot smo izvedeli, je Zoran Korenčan iz odvetniške pisarne Miroslava Senice”…

  http://www.finance.si/2462

 • Osti jarej

  ..mater…ko tukaj komentatorju pod enim nickom zagusti,si ročno zalaufa drugega,petega ,osmega….itd….aja….mene zanima v katerih situacijah indijanka postane Guest ?!?!!

  • Franc na Klanc

   Dokaz, kdo zares potrebuje tablete…

 • Nšo-či

  Berem komentarje in se čudim. O izgubljenem življenju govorimo. O ženski, ki čuti krivico. Zato potrebuje našo podporo. Pomoč. Da opravi s preteklostjo in lahko zaživi. Volitve tega ne bodo spremenile. Tudi, če bi zmagali. Preden se bo spremenila zakonodaja, ki je luknjasta kot švicarski sir, bodo odrasli naši vnuki. Za človečnost gre! Za preprost objem nekoga, ki občuti stisko.

  • Osti jarej

   ..a zdaj si pa apaška indijanka……če bi tako uničila tvoje stanovanje,potem dvomim,da bi ji bila pripravljena pomagati…..predlog….odstopi ji sobo,če imaš možnost pa cel štuk

   • Nšo-či

    Nisem se skrila. Večina na portalu ve, da sem Indijanka.

    • Osti jarej

     …si tudi Guest…zakaj?

     • Nšo-či

      Kako to misliš? Prijavljena sem. Ali ne vidiš? S sivimi strahopetneži tipa Guest se pa niti ne pogovarjam.

     • Osti jarej

      …oprosti…zadnjič sva klepetali o čevljih
      ….takrat si bila indijanka…..moji odgovori ,naslednji dan,pa uporabniku Guest…

     • Nšo-či

      Seveda. Zbrisala sem profil. Indijankinih komentarjev ni več.

     • Osti jarej

      …ne sprenevedaj se..

      Osti jarej Guest 21 dni nazaj
      …nora na nore čevlje

      oscar de la renta…sicer 2015…ampak…

      takole sva klepetali z indijanko…kajne

     • Osti jarej

      …slej,kot prej se pofiči…in pride na videlo

     • Peter

      Dec rajt mister bond, đems bond, no.

     • Osti jarej

      …priznaj,da ti je salome všeč,no

     • Peter

      Seveda mi je.
      Salame imam rad, nimam pa rad tečnih bab, no.

     • bodvid

      Sej ni baba. To je dvospolnik – Puž, bi rekli naši braća.

     • Peter

      Žal, se na te stvari ne razumem najbolje.
      Čez žensko je ni, no.

     • Peter

      Jasno, Nšo-Či je indijanka.
      Od Vinetuja sestra, to bi pa ža lahko vedela, no.

     • Rožle

      Osti jarej je moški ujet v ženskem telesu …nerodna reč

     • Peter

      Ne verjamem. Tok tečnga dedca k je ona ne najudeš nikjer, no.

     • Osti jarej

      ….ti pa cvergel,ki v rit daje

     • Osti jarej

      ..jp….jaz sem pa ana četiri pištolja…indijanko sem pa razkrinkala…..nisem vedela,da je šizo

     • Peter

      Vsak dan se človek ja novega nauči.
      Ali pa misli, da se, no.

     • Peter

      To se zgodi, če zbrišeš svoj profil v Disqusu.
      Na napačni sledi si, 007, no.

     • Rožle

      Hmm… tukaj gre predvsem za glupiranje in nikakor ne za sprenevedanje …

     • Osti jarej

      …ja in…..sem jaz zato peter?…ne,nisem…no?!

     • Peter

      Od kje ti pa taideja, da bi bila ti Peter?
      Jaz tudi nisem Osti jarej, je tako, no?

     • Osti jarej

      …toliko o posledici brisanja v “diskusu”

     • Peter

      Glej, Osti, nekajkrat sem že zbrisal svoj profil in takrat komentarji nastopajo pod Guest. Ko pa se na novo prijaviš, lahko izbereš novo ime, pa tudi staro ponavadi špila, no.
      Poskusi, boš videla.

     • bodvid

      Je, je Lažnivi Peter. Ja ?

     • Peter

      Ne, Črni Peter, no.

  • Mojca Vočko

   Spoštovana Nšo-či, o kakšnem ‘mojem’ čutenju krivice govorite? O kakšnem izgubljenem življenju? O kakšni ‘stiski’ – v pričujoči kriminalni grozljivki? S kakšno preteklostjo naj opravim in zaživim? Česa v tej kriminalni grozljivki ne razumete? Očitno ničesar … Kar z besedo na dan, da pogumno razčistiva. Mojca

   • Nšo-či

    Z vsem dolžnim spoštovanjem. Od ljudi lahko pričakujete sočutje in ne razsodbe.

    • Osti jarej

     ..lahko,ja….če serje po tujem…ne po tvojem,pa svojem tudi ne

     • bodvid

      Ti seronja, ti.

    • Mojca Vočko

     O kakšni razsodbi govorite, spoštovana Nšo-či? Ali sploh razumete in veste, kaj se je dogajalo oz. kaj je počelo sodišče v nekem famoznem kazenskem postopku? Očitno ne – niti približno. Zatorej previdno s takšnimi patetičnimi besedami … Če pa dvomite o tem, da sem duševno zdrava, vas pa iskreno povabim, da spremljate v prihodnjih dneh moje objave – z imeni in dokumenti. Šokirani bi utegnili biti – ob soočenju z resnico in početji sodišča … Z dobrimi željami, Mojca

     • Nšo-či

      Spoštovana. poznam občutek nemoči in osamljenosti. Poznam tišino božičnega jutra v katerega sem se prebudila brez sina. Bi lahko med usodo štela zdravniške napake? Mogoče. Poznam vrtenje v krogu, korake nazaj in drobne korake naprej. Moje besede lahko uvrstite med patetiko. Svoj svet ustvarjate sama. kot svojega ustvarjam sama. Verjamem v moč objemov. Vaše objave bom prebrala. Glede na krivice, ki so jih doživeli moji predniki in svet v katerem živimo, me pa presenetile ne bodo. Vse dobro, M

     • Jan Kovalski

      Glede na to, da je zadeva na sodišču se bo morala tako ali drugače končati, pa se temu lahko reče tudi razsodba oz odločitev. Tako sem jo razumel jaz

 • Kotar Mihael

  Tudi Dejan Karba je dregnil v “korupcijsko gnezdo” in občutil katastrofalno slovensko sodstvo in krivosodje.

  Quid pro quo.

  • macon

   A to je tisti komunajzarski debil, ki je na policijo spraševal, če je Janša res do smrti pretepel sina?

   Važno je, da najdete opravičilo za svojo pritlehnost in pokvarjenost, to pa ja.

   • PIA PlA

    Macon, to je en od cca 200 nickov Ane Job. Bodi pozoren, bodi previden.

 • Osti jarej

  au revoir

  • Rožle

   Evo to ti sede u tvoj nick .. ne pa Osti jarej
   … in še podobica french kiss

   • Osti jarej

    ..tebi pa hitri dirkač….spiiiiizzzzdddd…sej veš…..duhi,pa to

    • bodvid

     Tako lepa gospa pa tako umazan go*bec.

     • Osti jarej

      ..jp…Alors c’est la vie

 • pepino

  Tako so delala, delajo in bodo delala udbovska sodišča v naši ljubi Sloveniji. Ubogi tisti ki jih ta mafija dobi v primež. Ni jim pomoči, eno samo trpljenje, žalost in stiske. Res žalostno. Ljudje vi ne veste koliko nedolžnih in popolnoma normalnih, ne norih, ljudi je končalo v norišnicah! S tem so ji uničili.

 • Rotar Jakob

  kurćanovo udbomafijsko krivosodje že 70 let tudi z norišnico terorizira kz slovenistan saj je celo vodja norišnice znorelo v cerknici crknil!

  • Primoz Papez

   Kaj ima tukaj krivosodje…
   Kater normalen clovek bi v najetem stanovanju naselil golobe..
   Aja sem pozabil jansist…

   • FUCK COMMUNISM

    Nepismen pizdun! To ji je podtaknila drhal, kot si ti. Crkn, prasec!

    • Peter

     On je pač papež.
     Komunistični papež, da ne bo pomote, no.

     • Primoz Papez

      Kako da vam opranoglavcem vse podtaknejo
      Poglej si njene izjave ko je to prislo na sodisce ni nic zanikala…

     • FUCK COMMUNISM

      Tipicno komunajzarsko razmisljanje:vi pizduni okrivite nekoga z nekim kretenizmom, potem naj bi pa po vasi imbecilni logiki moral obdolzenec dokazovat svojo nedolznost?!?!? Pizda si zabit!!! Kaj naj zanika?! Nima cesa zanikat, sploh pa ne takih kretenizmov.Rdecuhe vas je resnicno treba zacet streljat! Enga za drugim!!!

     • Franc na Klanc

      Komu ti to opranoglavec, smrad?

     • Primoz Papez

      Ja opranoglavcu smrdlivem..

     • Franc na Klanc

      Sam sebi?

     • Primoz Papez

      Ne to leti nate
      Pa da te zaprwjo na zaprti oddelek skupaj z njo pa s 50 golobi…
      Pol pa uzivaj mogoce ti pa umazanija disi…

     • Franc na Klanc

      Črno Rdeči papež.

    • Primoz Papez

     Sama je priznala da potem ko no vec bivala tam da je hodila hranit golobe…
     Pa zde revca joka da je zaslisanje zaprto za javnost pa sama je to zahtevala..
     Bogi jansisti
     Jansa je reku da je noc pa pejte spat..

     • FUCK COMMUNISM

      Rece rdecuhar z vec kot stoletno tradicijo obzevanja komunajzarskih kultov osebnosti… Pizda, pa to je neprecenljivo!!!!

     • bodvid

      Si pa vse narobe zapomniš. Je mogoče rekla, da je hranila golobe v stanovanju. Si pa res Tepka.

    • Primoz Papez

     Dej ce si ze tolk pameten se zapelji na Brezovico pa malo povprasaj sosede kaj se je dogajalo v hisi..
     Ne niso videli kucana tam da ne bos to mislu..
     Pa tudi udba ni nastavljala golobjaga dreka..
     Opranoglavec..

     • FUCK COMMUNISM

      Nekdo, ki je pristas rdecuharskih idiotov, ki so svoje komunajzarske funkcionarje povzdignili v kult osebnosti zdaj desnake zmerja z opranoglavci… Clovek ne more verjet, cesa vsega ne skoti komunajzarska pizda…

     • Primoz Papez

      Nisem noben komunist samo razmisljam s svojo glavo ne pa samo to kar rece nora24 in jajo
      Pa lahko zacnete spet zbirat denar da bi jajo lahko placu novinarkam
      novice/svet/clanek/jansa-pogorel-na-visjem-sodiscu-zaradi-prostitutk-bo-placal-45969

     • tohuvabohu

      Fake news. Proces še ni končan.

 • Luiggi

  Prebrau sem samo naslov in se vprasal,ali se ni nekaj podobnega dogajalo v SSSR or if you want in CCCP??

  • Peter

   SSSR pomeni: sedam sedi sedam radi
   SFRJ pa: sedam filozofira radi jedan, no.

 • Peter

  Pazte se, tumpek je kupu tank. Sicer je baje zahteval, da mu dodajo noter še stereo, ki špila samo Hej mašinca zagodi 24/7/365, no…

  Obrambno ministrstvo je prodajalo odslužene tanke M-55S, prodalo je le enega

 • FUCK COMMUNISM

  Enonoga spaka Tito in Stane Dolanc sta se velikokrat fukala v rit, Ivan Macek ju je pa lizal med fukanjem… Cista resnica, tako kot ta o Mojcinih golobih!!!!

  • Franc na Klanc

   Verjetno še celo precej bližje resnici kot tole z golobi.

 • FUCK COMMUNISM

  Videl sem tudi kako Mesec in Kordis skupaj v eni od barak Baze 20 natepavata Tomicko. Cista resnica, tako kot ta o Mojcinih golobih!!!

 • FUCK COMMUNISM

  Videl sem Jankovica, ko je na Mesarskem mostu prav nevarno zrajcan lizal rit enemu mastifu. Cista resnica, tako kot ta o Mojcinih golobih!!!

 • Tweety Bird

  Kaj naj rečem, no…duhovniki so med mašami delili vernikom hostije prepojene z ekstazijem??? Obtožbe, ki tokrat bremenijo Vatikan so dokaj težke, saj je vodstvo Vatikana obtoženo suma naklepnega tihotapljenja in razpečevanja prepovedanih drog med milijone svojih vernikov in zlorabe moralnega in verskega zaupanja le teh…

  Tudi v SDS-u tihotapijo kokain. Morda njihovi verniki tudi dobijo dozo…da bodo obkrožili SDS na volilnem lističu :)

  • Franc na Klanc

   Ptič, tebi pa niti psihiater ne more več pomagat. Samo še rabelj.

   • Tweety Bird

    Vse se je začelo navidez povsem nedolžno, ko so znanstveniki največje evropske univerze La Sapienzia iz Rima v svojih laboratorijih izvajali povsem rutinske preiskave prehrambenih izdelkov, katere obredno uporabljajo verske organizacije.

    Med analiziranjem vzorcev hostij oz. “Kristusovega telesa”, bele ploščice katere deli RKC svojim vernikom kot hrano za dušo med mašnimi obredi, katere so pridobili iz posameznih katoliških cerkva prestolnic članic EU, so z DNK testi najprej zaznali, da hostije sploh ne vsebujejo “Kristusovo telo”, vsebujejo pa ekstazi…. VSI ZADETI VOLITE JANEZA JANŠA :)

    • Tweety Bird

     Naše raziskave so pokazale, da hostije pečene na Poljskem in v ZDA vsebujejo 13% manj ekstazija in transmaščob, kot pa hostije, katere za mašne obrede pečejo v Sloveniji in na Hrvaškem, kjer so transmaščobe sicer zmerno prisotne, vsebujejo pa zato 13% več ekstazija kot hostije tržišča Zahoda, torej 49% ekstazija na posamezno hostijo.

     Tudi v SDS-u imajo dokaj čisti kokain…snif snif snif… :)

     • FUCK COMMUNISM

      Vase komunajzarske raziskave niso vredne pol tvoje smrdljive pizde vode! Vse kar lahko z vasimi raziskavami naredis je, da si jih vtaknes v rit!

     • tramal

      Brez možganov pa res ne moreš kaj raziskovat .Ti grdoba lahko samo daš noge narazen in prosiš da ti da kdo kakšen cent.

    • Franc na Klanc

     Če se pa tebi da perje na analizo, bo ven prišel dokaz, da nisi ptič ampak nora zlobna lažniva kača klopotača.

    • tramal

     Res čudno.Komunajzerska kurba ,pa vse veš o cerkvi v kateri še nikoli nisi bila.

 • FUCK COMMUNISM

  Da to abotno podtaknjeno kretensko zgodbo z golobi nekdo lahko verjame, mora bit totalno zabit. Pa dobr, saj je logicno. Levuharji ste pac idioti, zato tudi se kar verjamete v komunajzarske pravljice o socialisticnem raju. Normalen clovek vas lahko samo pohodi kot pasji drek in si potem obrise cevelj v prvi sop trave!

  • Franc na Klanc

   Saj nihče ne verjame, ljudje znajo brat.

   Dva trije majmuni, ki tu serjejo 24 ur na dan bolj kot vsi udbovski golobi skupaj, verjamejo edino sami sebi, pa tistemu, ki jim za umazano delo vsak večer prinese klobaso in flašo travarice, da jim je lažje živeti.

 • Tweety Bird

  Grem…adijo…papa… Tuneku se je picek dvignil. Lepo mi bo :)

  • Franc na Klanc

   Pa vazelina ne pozabi, sploh ko pridejo psi na vrsto.

 • Marija

  Marsikdo je po njenih prispevkih spregledal kakša lopovščina je Unicef. Dregniti v to je isto kot LB, loterijo , olimpijski komite. Zato sem preprična, da so ji golobe namestili, kdo si pa lahko privošči najem več stanovanj, da bi notri gojil golobe. Zdaj se je zopet javno oglasila in nastala je potreba, da jo kemično utišajo. Slovenci pa kupimo vse.

  • FUCK COMMUNISM

   Ne , vse kupijo zabiti rdecuhi!

 • Peter

  Tumpek, spet serješ po vogalih?
  Danes ima putiket več časa, zato raje šibaj, no..

 • FUCK COMMUNISM

  Diskreditacija, eliminacija in likvidacija… tipicno rdecuharske metode. Cim nekoga rdecuhi necesa obtozijo, lahko normalen clovek takoj ve, da ni res! Ker rdecuhi se nikoli niso delali drugega, kot se lagali, kradli, pretepali, posiljevali in ubijali. Zacet jim je treba vracat s se hujso mero!!!

  • Osti jarej

   …a lahko pride k tebi živet

 • Soave

  In sedaj jo še vi vlačite po člankih ??
  Ste ji kaj pomagali ? Ali jo tudi vi uporabljate samo za svojo reklamo ??

  • Jovo Jamnica

   Ja. Tolko let se reva bori z krivosodjem, oni Odbor 2014 pa njenega primera nikol ni ispostavo… No, mogoče se motim…

  • Jan Kovalski

   Verjetno ne brez njenega privoljenja, se ti ne zdi?

   • Soave

    No, glede na ravnanje prav vseh medijev, bi rekla , da ga niti ne potrebujejo .
    Saj še intervjujev ne avtorizirajo.
    Zakaj zopet čivkam ? Saj se ne spominjam, koliko so v tistem času pisali naši – torej desni – mediji. Kaj veliko podpore nisem zasledila. Že dolgo sem naročena na Demokracijo in kupujem Reporter, pa se prav nič ne spomnim. In me moti ” zamik “, ki ga uporabljajo z Novo vred seveda.
    Lep primer sta onidve ” umetnici “. Pred desetimi leti, ko je razrezala zastavo, ni nihče niti čivknil.
    Zakaj neki ? So spregledali ? Vseh sort ” umetnost ” in Kultura jim prav pride samo ob določenih trenutkih.

    • Jan Kovalski

     Če ne bi bilo tega članka sploh ne bi vedel kaj se dogaja v zvezi s tem, ker sem takrat samo nekaj malega vedel, pa se mi je že tisto zdelo neverjetno. Kaj se je dogajalo pa pozneje pa je bila itak tišina.
     Reporter že nekaj časa ni več desni, postali so žlahtno desni, na trenutke ogabno vsegliharski. Ogaba!. Najbolj radikalen obrat je naredila Sunčička, lep primer novinarja na vrvici.
     Mi je pa Nova24 sumljiva, ker sploh nič ne poroča o drugem tiru, kakšne račune imajo tu zadaj?

     • Soave

      Tudi jaz sem debelo pogledala, ko so pred kratkim pisali o njenih težavah,! Kakšni golobi ? Saj je bilo rečeno, da je ljubiteljica živali, ki so se ji smilili golobi in nehuman način, na katerega so jih lovili ! O poklicu novinarke takrat niso nič pisarili. Pojma nisem imela, da je to ista oseba.
      Ja, dobro si se vprašal !
      Žal je vedno kaj ” zadaj “. In potem pač izpostavijo temo, ki je manj nevarna .
      Politika hudirjeva .

     • Jan Kovalski

      To pa sploh, da gre pa za isto osebo, sploh nisem vedel, šele ob tem članku mi je “potegnilo”. To je lep dokaz kako pomembno je informiranje v glavnih medijih, ker pofl medijev ala “Slovenske novice” ne berem, in takih je kar veliko.

     • Soave

      Jaz se dobro spominjam fotografij stanovanja. In nakladanja gospe, ki ji je stanovanje oddajala. Ampak niti besedice o tem, kdo je !! Zanimivo.
      Pri nas je ravno to poročanje neverjetno. Novinar si lahko prav vse izmisli, oz. napiše
      ” po naročilu “. Potem je zaščiten kot kočevski medved.
      In to je tisto, zaradi česar jaz na Novi večkrat protestiram. Način pisanja.
      Ali pa molk. Preizkušena metoda. Nepošten način !

     • Jan Kovalski

      O teh fotografijah, in tistih, ki na na njih prisegajo sem nekaj napisal zgoraj (Ustava Slovenije)

     • Soave

      O, si ti slika. . . . . . globoki komentariat !!
      Veš, tale Disqus je res malo čudno naštiman. Včasih mu kakšen sestavek ne gre in ne gre v račun. Potrebno ga je prelisičiti. Morda začeti z drugačnim uvodom. Ali pa editati iz svojega profila. Ali pa dodati kar h kateremu komentarju. . . . . . .ki si ga komu napisal. Meni, npr. Morda pa bo šlo.
      Vedno se pa ne da okoli prinesti. Sploh, če nisi rač. mojster. Ena takih sem jaz.
      In se vedno znova sprašujem, zakaj spustijo naprej razne pljuvalce ? Ne želijo kritike ?
      Slabo je to. Kritika in konkurenca sta življenskega pomena za Slovenijo.

     • Jan Kovalski

      Če pišeš direktno v okence se lahko zgodi, da porabiš preveč časa in je mogoče tvoja prijava že potekla, in ko pritisneš na gumb “objavi” zato mogoče sploh ne prime objave, čeprav se ti je mogoče zdelo, da je, ker pač nisi bil več prijavljen. In potem mogoče meniš, da so ti zbrisali. Je na tvojem ekranu, ni pa nujno, da je že na njihovem serverju. To se lahko prepričaš šele ko ponovno osvžiš stran, bodisi tako, da še enkrat vstopiš na njo ali pa npr. s tipko F5. Zato je dobro pri daljšem komentarju prej tekst označiti z CTRL A in ga potem skopirati v odložišče z CTRL C. Tako teksta ne izgubiš in se lahko še enkrat prijaviš in ga objaviš. Kot bi pisal v zunanji editor in potem tekst skopiral sem (kar si že sama ugotovila, da je mogoče najbolje). Disqus je univerzalna platforma, ki jo uporabljajo tudi na Reporterju in drugje, da jim ni potrebno razvijati svoje. To ima svoje pasti ker se lahko zgodi, da vdrejo noter nepovabljeni gosti in delajo zdraho, kar se dogaja tukaj. Ne verjamem da na Novi kaj veliko brišejo komentarje, verjetno zelo, zelo malo, verjetno samo kakšne najudurnejše komentarje. Disqus sam ne briše ničesar, mogoče pa se ga da nastaviti tako, da briše ali te opozori na ključne besede. En namig: A si se kdaj vprašala zakaj oseba A.J. npr. piše takole: “de*mokracija”. Tako, da za te probleme upam reči, da vem od kod izvirajo.

     • Soave

      Veš, da sploh nisem pozorna na te malenkosti. Vse te čudne vejice, oklepaji, me ne zanimajo.
      Napišejo naj jasno , kar mislijo.
      Mi pa odnesejo pokrov nekateri packači tu, na Novi.
      Eno in isto. Brez argumentov.

     • Jan Kovalski

      Da še malo nadaljujem:
      Npr. če imaš “oblast” nad delom Disqusa, ki ga uporabljajo tebi “sovražne” osebe in ga nastaviš tako, da npr. izbriše vse komentarje, ki vsebujejo neko ključno besedo: npr. “demokracija”. Da ne bi brisal še tvojih lastnih komentarjev ti v svojih komentarjih uporabiš obliko: “de*mokracija” kar sem opazil pri omenjeni osebi A.J.
      Podobno obliko uporablja še pri nekaterih drugih besedah.
      Nisem jo napisal s polnim imenom ampak samo z inicialkami, ker kadar sem jo je tisti komentar bil izbrisan, tako še opica opazi čez čas, da obstaja neka korelacija. Refleks po Pavlovu. Sam sem posumil pri št. 2, pri tri pa sem bil že skrajno previden.

     • Soave

      Veš kaj ? Tole je pa zame že višja matematika !!
      Kaj lahko sklepam iz tega, kar si napisal ?
      Da imajo nekateri preveč časa, ali pa so za to, kar tule počno dobro plačani.

     • Jan Kovalski

      Preveč časa sigurno. So pa eni taki fanatiki, da so pripravljeni tudi zastonj.

     • Jan Kovalski

      Sem pa še malo raziskoval. Je nekatere komentarje, ki so bili zbrisani, mogoče najti tudi še v osebnem profilu, pa ne vseh. Testno sem izbrisal nekaj svojih komentarjev in nekateri so se tam obdržali nekateri pa ne. In celo: ene najdeš med t.i. profilom, ki pa jih pod osebno zgodovino ni, in obratno. Glede tega obstaja neka zakonitost, ki pa je še ne razumem.

 • Iva

  SDS: “Sojenja bomo časovno omejili na 6 mesecev na prvi stopnji, 3 mesece na drugi stopnji in 3 mesece na Vrhovnem sodišču.”

  Poglejmo, koliko časa vodi danes pravosodna MAFIJA proces proti dr. Noviču (trenutno je na Dobu v sobi z največjimi morilci, skupaj je v priporu in zaporu že več kot 3 leta!) , nekdaj zaposlenemu na Kemijskem inštitutu. Že od samega začetka je NPU naklepno preusmeril preiskavo umora direktorja KI dr. Jamnika (celo leto mu je mafija pošiljala grožnje po telefonu !!!) na nadomestnega morilca dr. Noviča, zato, da bi prikrili naročnike mafijskega umora!

  Sojenje dr. Noviču se je začelo šele po slabem letu(!), konec leta 2015,

  na prvi stopnji je sodnica Koleta zavlačevala 1 leto in pol (13. aprila 2017 – ustna obsodba, šele po 2,5 mesecih pa še sodba v škandalozni pisni obliki),

  na višjem sodišču so potrebovali skoraj pol leta, čeprav se razbremenilnih dokazov in množice kršitev niso niti dotaknili in so popolnoma sledili škandalozni sodbi Kolete brez vsakršnega dokaza in lažem (!) izvedenca sodišča Sabliča o akreditaciji NFL, pravnomočna obsodba je bila tik pred božičnimi prazniki 2017 (slučaj???), zopet so nato zavlačevali s pisno sodbo več kot 2 meseca.

  Sedaj je šla pritožba na VS, toda najprej jo bo dobila pokvarjena Koleta, nato pokvarjena tožilka Žgajnarjeva in šele (kdaj le ???) nato vrhovno sodišče, ki bo ….

  Vse zaradi ščitenja udbomafije v samih vrhovih znanstvene in politične sfere! REVOLT!

  • Osti jarej

   …imeli so možnost prenove…pa ne samo sodstva….kaj so pa storili…..zazujfali narod…jp

   • Peter

    Imeli so možnost…saj imaš ti tudi možnost, da napišeš kdaj kaj pametnega, pa je ne izkoristiš, no…
    btw, malo si oglej razmerja moči v Parlamentu v tistih časih, ko so imeli možnost kaj narediti, pa malo vklopi sive celice…no ja, kaj naj ti še rečem?
    razen če nočeš biti kot vsi levi provokatročki, ki v najboljšem primeru navržejo pol resnice in pol laži, no.

 • janez55

  Ne norčujte se iz psihične bolnice! Ta je enako potrebna zdravljenja kot Brščič, Donko, Ušajeva…

  • garfi

   psihični bolnik-leviČĆar

  • Janez 2018

   Ali pa ti Janez ki si levičarsko umsko premaknjen in ki je še kar naprej v spominih na zverinsko ropanje in pobijanje tvoje levičarske ideologije za katero naslednik se imaš. Sramota da se sploh oglašaš in trosiš to kar so znali le tvoji sprijeni levičarski ideologi!!!!

  • FUCK COMMUNISM

   Zakaj?? Ker so tem ljudem ljubsi Slovenci od cefurjev, siptarjev in kozjejebcev in ker imajo do grla dovolj rdecuharskega kriminala?! Pober se!

  • Peter

   63 let star pa še vedno nisi prišel k pameti?
   Veš, moja mama bi rekla, da pojdi vsaj enkrat na dan po Židovski ulici v Ljubljani.
   Ta je tako ozka, da te tam pamet ne more zgrešiti in te bo prej ali slej srečala…no.

   • FUCK COMMUNISM

    A so zidi se celo s sirino ulice skrtarili?! haha

   • Jan Kovalski

    Tisto je njegov IQ, ne letnica rojstva

    • Peter

     Aja…zgleda da res, no.

  • Franc na Klanc

   Janez, razen tebe in tvojih se nihče ne norčuje iz nje.

   Bo pa ozdravljenje prišlo tudi zate, sicer ti ne bo nič kaj všeč, ampak ne skrbi, za vsako rit palica raste.

  • sodnikisozločinci

   Kje so dokazi, da je res psihična bolnica? Jaz pravosodni bandi, ki pri več kot dvesto tisoč truplih ni nikogar od zločincev kaznovala, čeprav so bili vsem znani, ne verjamem nič in tudi nikoli ne bom. Vse njihove sodbe so zločini, etično enaki povojnim pobojem.

 • garfi

  komunajzli so psihiatrijo vedno zlorabljali
  kot vse kar jim prinaša koristi
  za njih so počitnice na golem otoku ali klinika v Avstraliji
  javno zdravstvo pa je zaradi njih javna hiša in pogrebni zavod

 • tramal

  Spet bo potrebno na evropsko sodišče ,pa da ti komunajzerski sodniki in psihiatri spet dobijo po gobcu.

 • Olga_10

  Edina rešitev, ki jo vidim, so volitve in lustracija, ne samo v sodstvu, očitno tudi v psihiatriji, ki je bila pogosto zlorabljena oz je očitno še!

  • Primoz Papez

   Seveda da je se sej so te spustil iz psihiatrije..

 • Jovo Jamnica
 • Mantadea

  Spostovana Mojca! Malo je taksnih novinark, ki si upajo razkrivati kriminal in pisati resnico. Vecina se jih proda za drobiz udbomafiji, zanje ni pomembno da gre za ukraden, krvav denar. Tudi sama imam zelo slabe izkusnje od odvetnikov, zdravstva, policije do sodstva. Zelo dobro vem kako se pocuti nemocen, posten clovek, ki ga je sistem izlocil ravno zato, ker je upal povedati resnico. V zadnjih letih sem prezivela toliko hudega, da se ne bojim nicesar vec. Kdor se ne bori je ze izgubil, kdor se bori lahko tudi zmaga. Pogumno naprej in vse dobro.

  • Mojca Vočko

   Srčna hvala, Mantadea, za te iskrene in zelo dragocene besede … Poiščite me na FB ali Twitterju, če lahko. Moje iskreno sočutje do tragike vaših izkušenj … M.

   • Peter

    Glede na to, da ste novinarka, ste kaj bliže odgovornim na Novi24?
    Zanima me, zakaj dopustijo tako svinjanje po teh straneh s strani levih provokatorčkov, no?

    • Franc na Klanc

     Logično razmišljaj, ti ni treba nobenih uradnih pojasnil:

     Kdor iz tega njihovega plačanega pisanja ne vidi njihove totalne bede in bede njihovih plačnikov je praktično neozdravljiv.

   • Mantadea

    Hvala Mojca, obe imava podobne izkusnje. Sem na FB, vendar vas moram opozoriti, da me nadzorujejo. Ce se ne bojite, vas kontaktiram. Lep pozdrav.

 • Peter

  Ste opazili, kako je mirno, če ima(jo) provokatorček (čki) sestanek, no?
  USB ključki so pripravljeni?

  • Franc na Klanc

   Zdaj so imeli seanso s kužki, žogica pa je že dobila svojo porcijo.

 • žogica

  Ali je to tista, ki je imela v najetem stanovanju polno golobov……malo se spomnim….

  • Franc na Klanc

   Ne, imela je polno žogic, ki so se najedle norih gobic.

   • žogica

    Ti si jedel za večerjo nore gobe!

  • bodvid

   A, nje. Sej dans je nisi še nč opravljala. Ti opravljivka napihnjena.

  • Franc na Klanc

   Ne, imela je polno žogic, ki so se najedle norih gobic.

 • Peter

  O, žogica, so te napumpali?

  • bodvid

   Se je čist spraznila, ko se je golob nanjo posral.

  • Jovo Jamnica

   Hehehehe… prave modelke se skrivajo tu na portali:
   ——————————

   Mantadea > PikaPolonica – 10 mesecev nazaj

   Poznam vec podobnih. Moj bivsi je izgledal kot ovcka, frcal kroglice iz nosa v zavese in doma pomival okna, po dolgih letih navidezno mirnega zivljenja pa sem odkrila, da je vsa leta zahrbtno kradel, se gonil naokrog in me na koncu hotel likvidirati.

   Mantadea > karlina -10 mesecev nazaj

   Karlina, zal obstaja veliko podobnih primerkov, normalen clovek tezko dojame,
   ker sam ni zloben in pokvarjen. Ko dojames, pa si lahko ze mrtev ali pa v najboljsem primeru v Polju. Najbolj mi je zal da sem klicala resilca, ko ga je zvil slepic in se je hudic zvijal v bolecinah.

   • Peter

    Kva?

    • Jovo Jamnica

     Ne morš, da verjameš… neda??

     • Peter

      Ja.
      Sicer pa, a ti nikol ne frcaš kroglic iz nosa v zavese, no?

     • Jovo Jamnica

      To pa mi še res ni prišlo na misl. Pa tut, če bi, kaki zločin te to je???

     • Peter

      Se filter od vešmašine zamaši, no.

     • Jovo Jamnica

      Čuj, kaj tote žnoder kuglice so leplive?? Jas bi prej reko, da se zamaši štaupzauger… Dedu je res moglo bit ful dugi cajt… LOL.

     • Peter

      Ma, mi je pršu na misu en vic, iz otroških časov..

      So bli mal po vojni na troli ludje, pa je en skoz nervozno neki prste frkal, pa vrtel, pa sploh. Pa ga tovarišica upraša Oprostite, tovariš, a mate to iz partizanov?
      Pa reče on Ne, iz nosa…

     • Jovo Jamnica
   • Mantadea

    Hahaha, si pa hitro nasel, pa vse je res!

    • Jovo Jamnica

     Jovo Jamnica > Mantadea – 19 minutes ago

     Detected as spam Thanks, we’ll work on getting this corrected.

     Čuj bogomolka, prjavi se normalno na portal, ker če hočem tvojo pametovajne čitat, morm skos stran osveževat…

     • Mantadea

      Pero, daj ti svojim kolegom na Sovi reci, da mi odblokirajo IP.

     • Mantadea

      Jovo ali Pero, se opravicujem, saj nisi nic od tega.

     • Osti jarej

      …bogomolka je mantOdea

     • Jovo Jamnica

      Uf… strašno. Zaj sn pa čist paf…

 • Tweety Bird

  SDS fehtarska sekta je zadnja na tem svetu katera bi lahko normalnemu, poštenemu in zavednemu Slovencu pamet solila. Gamad !!!

  • bodvid

   O, o Grmadna Gamad. Te je Tunek nagnal, da opet tule gamadiš.?

  • Franc na Klanc

   Ptič, si bili kužki tako pohotni danes?

   • Tweety Bird

    Jaz se ljubim samo z mojim Tunekom. Ima zelo lepega pimpeka :)

    • Franc na Klanc

     Kaj pa kužki?

  • Franc na Klanc

   Srakoper, od kdaj pa ti kaj veš o normalnih poštenih zavednih Slovencih, če se pa družiš samo s črnimi vranami?

 • Tweety Bird

  Ivan Janez govori o katastrofalnem slovenskem sodstvo in krivosodje!?!?… Dokler bodo vrata parlamenta odprta kaznjencem je še premalo zakonov. Sektaš JJ je ZADNJI, ki ima pravico urejati sodstvo. Njegovo poštenje je vprašljivo.

  • bodvid

   TI – Haloška posrana sraka si zadnja , ki ima pravico urejati sodstvo. Tvoje poštenje je vprašljivo.

   • Tweety Bird

    Haložani imamo svoje sodstvu…mi ne jeb*** nikogar :)

 • Peter

  O, ste dobili USBje?

 • Tweety Bird

  Slovenija prenormirana z zakoni… že zaradi teh lopovov svečkarskih belogardističnih. Morali bi biti v arestu ne pa da jim mediji ala Pop in rtv delate reklamo.

  • bodvid

   Ta Haloška Sraka bi morala biti v arestu ne pa da ji mediji ala Pop in rtv delate reklamo.

  • šmentanamuha

   Ti si ena stara Udbo sraka, se mi zdi.

 • Peter

  No, tumpek, kaj so ti zloudali na USB, da vidimo, no?

 • tromaž

  dr. Marga Kocmur, dr. Janez Mlakar vsebujete toliko slovenskega ponosa, da javno upravičete Vašo strokovno prognozo? Drugače smatram da zakon na katerega se sklicuje krajna sodnica Nina Kodra Balantič ima enake namene in posledice kot sorondni zakoni fašizma propadlega leta 1943, nacizma propadlega leta 1945 in komunizma propadlega leta 1989. Smatram da poleg sodne, da imata moralno dolžnost pred Vašimi in našimi otroki ter vsem narodom.

  • Mojca Vočko

   Spoštovani Tomaž, Marga Kocmur in Janez Mlakar – ki je bil v ta montirani kazenski sodni proces pritegnjen naknadno, čeprav sploh NI BIL sodni izvedenec – svoje ‘prognoze’, kot ste se izrazili, ne moreta upravičiti, ker sta si jo absolutno izmislila. Marga Kocmur se je z mano pogovarjala celih 23 minut, pri čemer mi je zastavila cela štiri plahka vprašanjca – that’s all; nekdanji Udbovec Mlakar pa mi je dal reševati nedopustne teste MMPI-201, ki so balkanska piratska različica ameriških MMPI-testov iz leta 1942 – rezultate je absolutno zatajil in si jih izmislil, ob tem je z mano naredil še ‘intervju’, ki ga je v mnenju tudi povsem potvoril (imam zvočni posnetek), ter R-preizkus, ki pa sem ga predtem in zatem pri drugem ekspertu naredila z nadpovprečno dobrimi rezultati – Mlakar pa je lagal o katastrofalno asocialnem rezultatu. Takšna je zakulisna resnica – več boste lahko prebrali na mojem spletnem portalu z naslovom Dosje novinarka Mojca Vočko … Mojca

  • Mojca Vočko

   Spoštovani Tomaž, Marga Kocmur in Janez Mlakar – ki je bil v ta montirani kazenski sodni proces pritegnjen naknadno, čeprav sploh NI BIL sodni izvedenec – svoje ‘prognoze’, kot ste se izrazili, ne moreta upravičiti, ker sta si jo absolutno izmislila. Marga Kocmur se je z mano pogovarjala celih 23 minut, pri čemer mi je zastavila cela štiri plehka vprašanjca – that’s all; nekdanji Udbovec Mlakar pa mi je dal reševati nedopustne teste MMPI-201, ki so balkanska piratska različica ameriških MMPI-testov iz leta 1942 – rezultate je absolutno zatajil in si jih izmislil, ob tem je z mano naredil še ‘intervju’, ki ga je v mnenju tudi povsem potvoril (imam zvočni posnetek), ter R-preizkus, ki pa sem ga predtem in zatem pri drugem ekspertu naredila z nadpovprečno dobrimi rezultati – Mlakar, KI SPLOH NI BIL SODNI IZVEDENEC, pa je lagal o katastrofalno asocialnem rezultatu. Takšna je zakulisna resnica – več boste lahko prebrali na mojem spletnem portalu z naslovom Dosje novinarka Mojca Vočko … Mojca

 • Tweety Bird

  Pred dnevi sem se peljala s Tunekom po enem kraju kjer sem zagledala reklamni pano in na njem velik plakat z grafom zaupanja sodstvu v nekaterih evropskih državah. Seveda je Slovenija prikazana kot z zelo slabim zaupanjem. Najhuje pri tem je, da je to dala nalimat SDS fehtarska sekta… katere šef pa je največ do sedaj pripomogel, da Slovenci ne zaupamo sodstvu. Kaznjenec je hodil iz zaporniške celice direkt v parlament. I mean WTF !!!

  • Franc na Klanc

   Ko boš ti v celici, ne boš hodila nikamor.

 • Peter

  Je tumpek že obelodanil, da je šel janša po kolenih u jajc, no?

 • montyamp

  UDBOVSKA DECA , to so degenerirani zazidarski križanci med politkomisarskimi kurbami in ovaduškimi izdajalci slovenskega naroda .

 • Tweety Bird

  Janez Janša bo na neugotovljenem kraju in na neugotovljen način izgubil volitve..he he :)

  • Tomzi

   Kako pa kaj komentiraš vsebino članka, pod katerim pišeš komentar.

   • Franc na Klanc

    On ne piše komentarjev na članke, on piše svoj izvid za norišnico.

  • Franc na Klanc

   Ti pa perje.

 • montyamp

  UDBOVSKA DECA , to so degenerirani zazidarski križanci med politkomisarskimi kurbami in ovaduškimi izdajalci slovenskega naroda .
  Elita med luzerji .

 • Peter

  Specialno za simpatićno društvo u ćošku..

  Tražili ste, slušajte, no.

  »Sreče človeku ne more dati niti država niti sistem niti politična
  stranka. Srečo si lahko človek ustvari samo sam. Toda ne sam kot
  posameznik, ampak samo v enakopravnih odnosih z drugimi ljudmi. V teh
  odnosih mora samoupravno in svobodno obvladati svoje posamezne in
  splošne družbene odnose ter – v ustreznih demokratičnih organizacijskih
  oblikah – tudi državo, sistem in politično stranko kot instrumente
  svojega lastnega samoupravljanja. Avantgardne sile socializma in
  socialistična družba imajo lahko potemtakem samo en cilj – da glede na
  možnost danega zgodovinskega trenutka ustvarjajo razmere, v katerih bo
  človek kar najbolj svoboden pri takšnem osebnem izražanju in
  ustvarjanju, da bo lahko – na podlagi družbene lastnine proizvajalnih
  sredstev – svobodno delal in ustvarjal za svojo srečo. To je
  samoupravljan.«

 • Peter

  Tumpek, danes si nekam korajžen, vidim.
  Te odblokiram pa bova kakšno rekla ali se boš raje posran skril v kot, no?

  • Franc na Klanc

   Srakoper ima od sranja po tujih stanovanjih naprej diarejo, zato je vsaka priložnost za odložiti nekaj svojih ptičjih smrdljivih produktov zanj prava odrešitev.

 • Tweety Bird

  DOMOBRANSKI POTOMCI, to so degenerirani zazidarski križanci med belogardističnimi kurbami in ovaduškimi izdajalci slovenskega naroda…DOMOBRANCI !!!

  Elita med luzerji…ha ha ha ha ha ha ha …

  • dr Janez Sveti

   Mene zanima, kako da ne dojameš, da so tvoji komentarji samo dokaz tvoje umske zaostalosti in primitivizma. Ne glede na to koga zagovarjaš oziroma želiš ponižat, si odpadek, oziroma izmeček družbe.
   DR Janez SVeti genij

   • bodvid

    BRAVOOOOO, DR Janez SVeti genij

   • tohuvabohu

    Saj dojema, vendar mu dol visi. Rdečkarji so tako skompromitirana drhal, da je tovrstno početje nepomembna malenkost v primerjavi z vsemi grozotami, ki so jih počeli zadnjih 80 let.

  • Tomzi

   Kako pa je ta tvoj komentar povezan z vsebino članka ki ga komentiraš?

   • Marko Markov

    Eni so res potrebni psihijatricnega zdravljenja!

  • Franc na Klanc

   Srakoper, su ti tudi sral po stanovanjih, da ste čimprej nabrali dovolj dreka?

 • Tweety Bird

  Jaz, mala rumena ptička ki ljubi sam Tuneka… vam z dokazi trdim, da je vaš prištinski fehtar največji krivec, da ljudje ne verjamejo sodstvu. Ne sprejema pozivov, ne udeležuje se razprav, na sodišču se nič ne spomni :)

  • Jovo Jamnica

   Če kaj, te taubi ziher nisi…

  • Peter

   Odgovor je enak prejšnjemu, no.

  • Tomzi

   Kaj pa vsebina članka?

  • Franc na Klanc

   Ti srakoperska črna vrana, se boš ti na sodišču spomnila tega tipkanja sedajle?

 • Peter

  tumpek, si glasen vidim?
  Samo povej, te odblokiram al ne?

 • Peter

  Tumpek, v cirka 1000 besedah zgoraj je nekaj j-jev, ampak ni tistega, ki tebi požene kri v tiste dele telesa, da dobiš tisto, čemur se reče erekcija.
  Zakaj jo potem ti imaš, no?

 • Peter

  Sem hotu tumpeka odblokirat, pa ga sploh ni na seznamu.
  Očitno še Disqus ve, da ni vreden, da bi se ukvarjali z njim.
  čao tumpek, no.

  • Jovo Jamnica

   Pr ovem tumpeki je problem, ker se je prjavo z ovim računom 19. julija lani in pol nič piso do pred mejsnc dni. Za 1.april letos pa je rasturo… LOL

 • Peter

  Slišim tumpek, da boste veliko rajali v prihodnjih dneh. Maškare bojo pa golaš tud bo, mal boš pa le pršparu, no.

 • Peter

  Baje je ZL vložila predlog, jasno, pod nujno, da se pust preseli na obdobje od 27 aprila do konca maja.
  Takrat maškare rade rajajo, no.

 • Peter

  Jankovići bo na roženku za ena maj izjavil, da je on tud delavec. In tumpeki mu bojo navdušeno ploskali, no.

 • montyamp

  Udbosodje je rak rana Slovenije .
  Bavconovi vajenci so sramota slovenski državi .
  Quazi pravniki ki v primerjavi z nemškimi sodniki kršijo človekove pravice ljudem , Slovencem , v odstotkih izmerjeno kaže na ultraidiotizem , saj presegajo UDBOVSKA DECA nemške sodnike v 7400 % .
  Šoder od politkomisarskega napuha polnega z idiotizmi napiflanega ljudomrzniškega kretenizma in mentalne revščine komunistfašističnega duha .

 • dr Janez Sveti

  IBN -Nepremičninska borza nepremičnin
  Ali ste vedeli?

  Če lastnik izseli najemnika, ga ta lahko toži.

  Čeprav najemnik stanovanja v njem uredi golobnjak, lahko lastnik stanovanja to le nemočno opazuje.

  Ljubljana – Večkrat se je v medijih že pojavil primer novinarke Mojce Vočko, ki je lastnikoma precej zagrenila življenje, ker je v stanovanju naselila golobe. A lastniki stanovanj imajo v tovrstnih primerih zvezane roke, saj najemnikov praviloma več let ne morejo izseliti po pravni poti.

  Vlasta Lenart Leban je bila zgrožena nad stanjem stanovanja v Trnovem, ki so ga oddali Vočkovi. Novinarka, ki se je tudi sama ukvarjala s temami, kot je mučenje golobov, je imela stanovanje v najemu dolga leta, nenadoma pa je domnevno nehala plačevati najemnino in poravnavati stroške.

  Nad številom golobov, ki so posedali na balkonu stanovanja, so se začeli pritoževati sosedje. Prejšnjega novembra so nato le vstopili v stanovanje in bili šokirani nad njegovim stanjem. Ptičji iztrebki so bili namreč povsod, po tleh, pohištvu in po vseh stvareh. Mrtvega goloba so našli celo v hladilniku.

  Vočkova je menda golobe naselila še na dve lokaciji, na Brezovici in na Dolenjskem, za nekatere golobe pa se je pokazalo, da so bili okuženi z nalezljivimi boleznimi.

  Skoraj misija nemogoče pa je za družino postala izselitev najemnice in njenih golobov. Vočkova je domnevno odlomila ključavnico, ki so jo zamenjali. Edina pot naj bi tako postala sodna, ki pa je lahko še kako dolga.

  Na Okrajnem sodišču v Ljubljani poteka pravda, ki jo je Vlasta Lenart Leban zaradi plačila najemnin in stroškov vložila proti Vočkovi, nas pa je zanimalo, kako lahko lastnik stanovanja izseli najemnika, ki v stanovanju povzroča škodo.

  Iz odgovorov stanovanjskega inšpektorja Mirka Pavšiča lahko sklepamo, da stanovanjska inšpekcija na tem področju nima veliko pristojnosti. V zvezi z najemnimi razmerji lahko kot prekrškovni organ za kršitve najemodajalca (če ta ne sklene najemne pogodbe v pisni obliki ali ne vzdržuje stanovanja tako, da je najemniku zagotovljena normalna uporaba stanovanja) izdajo globo med 500 in 1200 evri.

  Njihova pristojnost glede najemnikov pa je omejena zgolj na to, če ta ne dopusti etažnemu lastniku oziroma njegovemu pooblaščencu vstop v stanovanje za preveritev pravilne uporabe stanovanja, vendar ne več kot dvakrat na leto.

  Pojasnil je, da vsako leto prejmejo od deset do 20 prijav najemnikov, da bivalni pogoji v stanovanju ne omogočajo normalne uporabe. V teh primerih po opravljenem ogledu stanja izdajo odločbo, s katero najemodajalcu naložijo odpravo pomanjkljivosti.

  Približno petkrat na leto pa se na njih obrnejo tudi lastniki stanovanj, ki tožijo nad težavami z nepravilno ali motečo rabo stanovanja oziroma neplačevanjem najemnine in stroškov upravljanja. »V teh primerih stanovanjska inšpekcija nima nikakršnih pristojnosti. Postopki odpovedi in izpraznitve stanovanja se vodijo izključno v sodnem postopku,« je povedal Pavšič.

  Z malce spretnosti je primer mogoče vleči pet let

  Dejstvo, da je sodna pot edina, je za lastnika stanovanja, ki se mu nabere za več tisoč evrov stanovanjskih stroškov in cel kup neplačanih najemnin, slaba novica. Zakon pravi, da je treba najemnika, ki ima sklenjeno pogodbo o najemu stanovanja, sprva opomniti s pisnim opominom in v njem navesti kršitve in način, kako naj jih odpravi, ter rok, do kdaj naj to stori. Če se najemnik tega ne drži, je treba vložiti tožbo na izselitev stanovanja.

  S tem sicer ne bi bilo nič narobe, pravi odvetnik Boris Grobelnik, saj je prav, da zakon ščiti najemnika, ki ima pogodbo – v nasprotnem primeru bi se lahko lastnik stanovanja kadarkoli odločil in nekoga vrgel iz stanovanja zgolj zato, ker mu ne bi bil všeč.

  Problem pa je, ker to praviloma traja več let, od tri pa tudi do pet, če nasprotna stran z malce spretnosti procesno zavlačuje postopek. Takšnih primerov je po izkušnjah Grobelnika veliko. Posledice, če nekdo pravico vzame v svoje roke, pa so lahko zelo neprijetne.

  Najemnik lahko lastnika, ki zamenja ključavnico ali ga preprosto postavi pred vrata, namreč toži za motenje posesti in morda na sodišču celo doseže, da se začasno, do končne odločitve sodišča o tej zadevi, vrne v stanovanje.

  Drug problem, ki ga s pridom izkoriščajo takšni najemniki, pa so po Grobelnikovih besedah nizki pravdni stroški, ki jih mora po izgubljeni tovrstni tožbi poravnati stran, ki tožbo izgubi. Če bi bili ti stroški večji, bi prav lahko prepričali najemnika, da se na takšen način ne izplača vztrajati.

  V tako ekscesnih primerih, kot je »golobnjak« v stanovanju, bi po Grobelnikovih besedah morala ukrepati stanovanjska ali zdravstvena inšpekcija, ki bi lahko izdali začasno odredbo o prepovedi uporabe stanovanja. Na zdravstvenem inšpektoratu so pred časom v zvezi s tem primerom pojasnili, da nimajo pravice vstopiti v zasebni stanovanjski objekt, razen če jim lastnik to prostovoljno omogoči ali če za to pridobijo odločbo sodišča. Zato so v okviru pregleda izvedli le ogled balkona s sosednjega balkona.

  Na podlagi ugotovljenega stanja so izdali strokovno poročilo z oceno, da je zadrževanje golobov na balkonu najemnice neprimerno zaradi potencialnega ogrožanja zdravja ljudi in predstavlja nevarnost za pojav nalezljivih bolezni. A Vočkova se na njihova priporočila ni odzivala.

  Vir: Delo, Jure Predanič

  • Jovo Jamnica
  • Peter

   Vir Delo?
   Glej, “osrednji mediji” so me s svojim laganjem pripeljali tako daleč, da tudi osmrtnicam ne verjamem več.
   Ti pa kakor hočeš, no.

   • Jovo Jamnica

    Moj vir ni Delo…

    • Peter

     Glej, vsaka medalja ima dve plati, ne?
     Lahko da je gospa totalno zasvinjala stanovanje z golobi.
     Vendar pa obstaja še en drug del zgodbe, kaj praviš?
     Torej, se bomo skoncentrirali na to, da je posvinjala stanovanje in opustili preganjanje zaradi pisanja o stvareh, ki nekaterim niso po volji?
     Kako pripravno, kaj?

     • Jovo Jamnica

      Čuj, kaj jo fprašam, kaj zaena zlata plaketa visi obešena na steni f posrani kuhni in če je rada pila nagraužni liker Bel de Žur???

     • Peter

      Očitno imaš insajderske informacije, ker jaz sploh ne vem, o čem zaj govoriš, no.

     • Jovo Jamnica
     • Peter

      Ah, slovenskih novic jaz nea odperam, no.
      Sem ti zadnjič napisal, kaj berem…in tega rumenila vmes ni.

     • Jovo Jamnica

      Pa to sta dve fotki, kere se kao nea sme pogledat. Je pa še nekaj zaminivo. Mantadea zglea misli, da si ti Jovo… LOL
      ————-

      Mantadea > Jovo Jamnica • 13 minut nazaj

      Pero, daj ti svojim kolegom na Sovi reci, da mi odblokirajo IP.

     • Peter

      Pa da mam kolege na sovi?
      Čuj, mantadea, jest kolegov na sovi ne imam, nema nit na čuki.

     • Jovo Jamnica

      Si vio zaj?? To ti je zahvala, ker si mu stisno plusa… :-)

     • Peter

      Komu? Mantadei?
      Prvič slišm zanjga, no.

     • Jovo Jamnica

      Sori. Zmoto sn se. Ti si Mojco nekaj fprašo, bogomolka pa se je dopadla @FUCK COMMUNISM in @Aresnica…

     • Mantadea

      Peter, vem da nisi, ti si dobra dusa, no. Jovo, to ti pa ze ime pove, da je sovak.

     • Peter

      Pust ti mojo dušo.
      Če si dec se naštimi u tačrnga, če pa nis pa dej mer, no.

     • Marko Markov

      Mnogim resnica smrdi in se posebaj so obcutljivi, ce pride v javnost, kar prikrivajo! In taksni ljudje so obicajno tudi mascevalni!

    • Franc na Klanc

     Vemo, vemo…tvoj vir je USB ključek.

     • Jovo Jamnica

      Kaki USB??? Kak to misliš? Razloži, da bom zastopo.

     • Franc na Klanc

      Ne boš, tudi če razložim.

     • Jovo Jamnica

      Aja… kuj nekaj…

  • sodnikisozločinci

   Komu ti verjameš?

  • cosmosjasnovidec

   Te zadeve z golobi so se res dogajale je pa vprašanje kaj oziroma zaradi česa in kako je v bistvu resnično bilo.
   Kar se pa tiče o poslih z drogo “katarine kresal ” pa povsem drži saj se je to že takrat razvedelo brez Mojce Vočko.
   Kresalka je oskrbovala parlament z kokainom zato so tudi pometali pod prag trgovanje z drogo večjih prekupčevalcev policija je pa za metanje peska v oči lovila le majhne nepomembne ribe kateri so pridelovali “Indijsko konopljo”.
   Kresalka je v sodelovanju pasjejebca “stenice” izvrševala nenehna lopovska kazniva dejanja in prav zaradi te možnosti,da je vse pometala pod prag je od tovariša “pahorja”izsilila,da pride za ministrico v policijo čeprav je sicer tovariš “pahor”prav tako sodeloval pri kriminalnih poslih.
   Tako,da si teh zadev ni izmislila saj tudi prihajajo čedalje bolj na plano brez nje.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • dr Janez Sveti

  Ana, popolnoma se strinjam s tabo.
  DR Janez SVeti

 • Mojca Vočko

  Spoštovani gospodje, ne trudite se s temi zavržnimi Delovimi pisarijami, pardon, članki – zoper te Delove članke je moja odškodninska tožba že vložena ali pa še bo … S tem, ko te pošastne objave takole prenašate, povzročeno mi nematerialno škodo zgolj povečujete in širite, te vaše objave zdaj pa bodo sodišču predložene kot dodaten dokaz nematerialne škode …

  • Jovo Jamnica

   A zaj pa bojo sudje lahko ove fotke gleali???

   • Mojca Vočko

    – za te angažirano ustvarjene nezakonite ‘fotke’ akterjev medijske afere bodo morali v odšk. tožbah prisoditi odškodnino.

    • Jovo Jamnica

     Hehehehe, pol pa res nea zastopim, zakaj je sploh ovi članek… To so stare fotke, ko mati zemla…

     • Zakaj prašaš ? Da vidimo trenutno stanje,. kam plove naša ljuba Slovenija.

     • Jovo Jamnica

      Srečnica! Men se niti sajna nea…

     • Še marsikomu se ne. Najbolj čutijo naše denarnice

 • Peter

  Delo, medij, na katerega se sklicuje dohtar janez, ki se včasih sveti.
  Čakam samo, da začne klofati sem kopipejste iz mladine, kot kakšen tumpek, no.

  • žogica

   Kateri medij je zate verodostojen?

   • xtc

    Zate verjetno kučano mafijski bilten Mladina sponzorirana iz nakradenega denarja iz naših zdravstvenih prispevkov.

    • žogica

     A sem tebe kaj vprašala, odgovor je napačen !

  • Jovo Jamnica

   Kaj pa Primorske novice pa Siol?

   • Peter

    Ne odpiram, no.

    • Jovo Jamnica

     Škoda. Jas pa fse živo prešnofam… če me kaj kicla, sevea… LOL

     • Peter

      Ma, sej maš prou, sam od nih sm že vse slišu in vidu, no.
      Nedelskega rad prešnofam, k grem h mami na obisk, da vidm, kaj na drugi strani pišejo…pa vidm, d isto, k provokatorčki tukej, no.

     • Jovo Jamnica

      Mah, saj ni panike. Sam, da se kaj menimo…

     • Peter

      Itak…mi se še znamo kej zment, no.

    • Jovo Jamnica

     Škoda. Jas pa fse živo prešnofam… če me kaj kicla, sevea… LOL

     P.S. Spet nekaj mučkajo. Možno da se je fklučo fmg9 :-)

    • Peter odpira samo une z Vajdušne.

     • Peter

      Ma, samu če su fejst pupe, no.

     • pa u vandimi, ku se tresjo brajde, no

     • Peter

      Pa en glaž vina mi dej prej k ouct s njega rata…
      Pa Štefana pa Bertolin..ej.

     • he, he,,,,, ma kej se sileste, ku videste, de ne muoreste. :)

     • Peter

      Ma je djelu mualu puocastu me su abčutki kej buožanski, no…

     • :)))))))))))))

     • Peter

      Ma, bo nastuopu pr Ceci na Smrdječi zvjezdi, mona, no.

     • Jovo Jamnica

      Hahahahaaaaaaa, zaj sn šele pogrunto, da misliš na Ajdofščino. Sramota pje. Pa moja oma se je rodila tam ko Janes Svetokriški. Jao, kaki burek da sem… LOL

     • Pa to ti je Sveti križ – po komunajzersko pa Vipavski križ.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Saj vem…

     • Janez Svetokriški… je bil kapucinski menih, znan pod imenom Janez Svetokriški (po imenu kraja/župnije). Služboval je po različnih samostanih v Sloveniji, na primer v Kapucinskem samostanu sv. Frančiška v Svetem križu (kraj je bil leta 1955 preimenovan v Vipavski križ) in na Hrvaškem.
      Janez Svetokriški je izdal pet knjig pridig z naslovom Sveti priročnik – Sacrum promptuarium.
      Pred kapucinskim samostanom v Vipavskem križu stoji njegov doprsni kip………….

     • Jovo Jamnica
  • žogica

   A ti sam sebi sploh kaj verjameš?

 • Peter

  Glej, žogica, a res misliš, da ravno tebe zdajle rabimo tukaj, da boš sral s svojimi enovrstičnicami?
  Pejt na MMC pa tam rajaj s svojimi somišljeniki pa fajn se mejte, no.

 • Peter

  Žogica, boš šel na roženk, kjer vam bo janković razložil, da je socjalno čuteć levićar?
  Ki mu je država odpisala cca 25 mio v zadnjem letu.
  Veš kaj dobiš za 25 mio, ki ti jih je popušil tvoj omiljeni janković, žogica, no?

  • žogica

   Ne bom šla na Roženk, ampak na —–, tam ne bo Jankoviča, ne Janše……. Bo en lep dan v naravi z družino, prijatelji, znanci…. Tudi tebi želim, da se lepo imaš, da se znebiš tega gneva v sebi….,

   • Peter

    Gnev v meni je nastal zaradi tebe in tebi podobnih, draga žogica. Ker ne pustite, da bi ljudje mislili drugače, kot ste vi prepričani, da je treba misliti.
    Glej, jaz ne hodim srat na MMC in na druge leve medije, pustim jim, da tam rajajo in se imajo fajn.
    Tega vi levičarji niste sposobni, ker če ni po vaše, potem je nekaj narobe, in je treba hodit sem težit, kaj?

    • žogica

     Ne razumeš Peter, tu ste tako zabavni, da vam včasih pridem delat družbo….

     • Peter

      Hihihiiiiiiiiiii, le kdo vse še bo kriv za vašo nepriljubljenost. Imate
      svoje stalno volilno telo, ki ste mu oprali možgane in to je to ! Janez
      za vse krivi druge, sam je pa veliko teslo, da ga teško najdeš !

     • žogica

      Ja noo, saj je res !

     • Peter

      Ja. Čisto možno, da je res.
      Ampak zakaj se čutiš dolžna dopovedovati to nekomu, ki je pač drugačnega političnega prepričanja in je, povsem upravičeno, če mene vprašaš, prepričan, da so vam na levi možgane oprali precej bolj temeljito.
      Že če izhajava iz vašega aksioma, da so vsi isti (politiki), kako potem razlagaš dejstvo (sic), da je en nedolžen upokojenec, drugi pa črni princ teme?

     • žogica

      Saj ne živimo v enoumju, živimo v demokraciji in prav je tako, da imamo različno mnenje, oziroma različna prepričanja. Naš skupni problem je, da ne spoštujemo mnenje eden drugega….., če samo bereš komentarje, ugotoviš, da so na ravni človeške katastrofe…..

     • Peter

      Ja, ampak ti in ostali levi provokatroji največ prispevate k temu, da so komentarji na ravni katastrofe (z izjemo nekaterih). Ko vas ni, teče debata povsem mirno, ko se pojavite in začnete s svojimi enovrstičnimi zmerljivkami, pač pokasirate, kar iščete. In zato dobi človek občutek, da samo izzivate in niste sposobni normalnega dialoga (čeprav sva midva dokazala, da se da).
      Lepo praznuj, no.

     • žogica

      Se strinjam, čeprav smo na različnih bregovih, smo samo ljudje in lahko se normalno pogovarjamo in se imamo fajn…..lahko noč, noo !

     • Franc na Klanc

      Ti nisi človek, ti si levičarski rekvizit za enkratno uporabo.

     • Peter

      Pa še tole, apropos tega, kar si zgoraj napisala.
      Jaz ne hodim srat na MMC in prepričevat vse tam, da jim je Kučan totalno opral glavo in da je teslo, ki ga teško (ž?) najdeš.
      Zakaj ne? Mogoče imam nekoliko večje zavedanje, da živimo v demokraciji kot ga imaš ti, ki se čutiš dolžna dopovedovati nekomu, ki misli drugače kot ti, da je opran, kaj praviš, no?

     • žogica

      Veš kaj, če me vlečeš za jezik, potem pač moram povedati, kar ti gre….

     • Peter

      Zanimivo, jaz te vlečem za jezik? Do pred pol ure si bila blokirana in sploh nisem videl, kaj pišeš in kaj ne.
      Torej teorija o vlečenju za jezik odpade.
      Še vedno nisi povedala, zakaj se čutiš dolžno, kljub temu, da se zavedaš, da smo v demokraciji in je dovoljeno, zaenkrat še, no, misliti drugače, ljudem, ki si upajo misliti drugače kot ti, očitati, da so oprani.
      Kaj pa če si ti oprana in so ostali umazani, no?

     • žogica

      Kako pa naj vem, da sem bila blokirana in ti si me blokiral, jaz sem pa mislila, da si na dopustu ! Veš kaj, jaz tebe in ostale prepričane itak ne morem prepričati, tako kot ti mene ne, je pa lahko zanimiva debata……., seveda bi se pa morala odvijati na človeški ravni. Želim ti lep dan !

     • Peter

      In človeška raven je očitanje opranosti tistim, ki mislijo drugače kot ti?

      Tudi tebi lep dan, no.

     • Franc na Klanc

      Drži, sploh pa tvoji pod vsemi mogočimi nicki.

     • Rožle

      Se sprehajata 2 žogici po puščavi pa pravi 1 žogica drugi žogici :

      ” PAZI KAKTUSSSSSS ..!!! ”
      druga žogica pa :
      ” KJE GA VIDIŠŠŠŠŠŠŠ …??!!! “

     • žogica

      Dober je, lepo, da si danes prijazen !

 • cosmosjasnovidec

  V tej kurčevi Sloveniji očitno ni možno narediti reda brez državljanske vojne.
  To kar se dogaja na vse strani je že več kot višek navadne svinjarije.
  Še celo predsednik Slovenije je navaden izdajalec države oziroma sovražnik številka 1. torej za tovarišem “milanom kurčanom”kateri je takorekoč na 2.mestu kot se je izkazalo.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Naj ti bo, kakor želiš, samo da mi nič dol ne spustiš, :) !

   • cosmosjasnovidec

    A spuščal pa ne bom brez skrbi.Hehe

    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • Grenze

  Marga Kocmur je navadna lažnivka ki za denar naredi vse prodana duša cvrla se bo v peklu to bodo hudičevi ocvirki izkorišča navadne ljudi sram naj jo bo prasico pokvarjeno !
  SICER PA BOG VSE VIDI BOG VSE SLIŠI TUDI ZANJO BO PRIŠLA URA RESNICE !

  • Peter

   Opsa, meja, ti pa kar na ful, vidim.
   Pa si ti šengenska meja al meja kar tako, no?

  • cosmosjasnovidec

   Bolj pravično bi bilo,če bi se cvrla že sedaj ne samo v peklu.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

  • Mojca Vočko

   Da, to, kar ste napisali, Grenze, je krvavo res.

  • ,,,,,,,,,,,

   te bo lahko tožila, ker jo javno blatiš

 • Franc na Klanc

  Vsi sledovi kažejo, da je po stanovanjih srala skupina dežurnih sralcev na tem portalu, začenši z srakoperjem iz Haloz.

  Smrdi zelo zelo podobno kot njihova vsakodnevna diareja.

 • šmentanamuha

  Na misel mi je prišla ena primerjava. Kdo se še spomni primera Milene Močivnik (mislim, da se je tako pisala), ki je v azilu skrbela za zavržene kužke. Pa so jo obsodili za neprištevno in so ji prepovedali delovanje, kaj pa se je potem z njo zgodilo, ne vem. Mislim, da je to več kot 10 let nazaj, mogoče 15 ali še več. No, danes po mnogih letih, pa so podelili Prešernovo nagrado ženski, ki pse doji, spi in je z njimi, zagotovo se tudi fuka, čeprav tega niso eksplicitno navedli, vendar lahko sklepamo in njenega vedenja, ki je seveda “znanstvene narave”. Torej neki patetični dekadentni ženski, ki ne zmore vzpostaviti intimnega stika z moškim, ki jih je zamenjala za pse, so podelili najvišjo slovensko kulturno priznanje in ji pravijo avantgardna “umetnica” (karkoli že to pomeni). In zdaj me res zanima, kaj o tem menijo psihiatri, predvsem ta dva Kocmur in Mlakar, ki pišeta tajne strokovne ekspertize o psihičnem zdravstvenem stanju Mojce Vočko.

  • Franc na Klanc

   Ko take vrste Psiho-atri doštudirajo, menda eden drugega pregledajo, kdo je bolj nor.

  • tohuvabohu

   Mileno Močivnik je revija Jana proglasila za Slovenko leta 1999.

   • šmentanamuha

    Potem pa so jo detronirali in razglasili za neprištevno in je odšla nekam v ilegalo.

 • Iva

  Psihično maltretiranje, značilno za totalitarne komunistične sisteme, je v pokvarjenem sistemu, fake SLO demokraciji z množico raznih varuhov in nevladnih organizacij-institucij, še vedno živo.
  Čudno, da novinarka mirno prenaša mučenje, marsikdo bi ponorel in …. Zakaj ji nihče ne pomaga? Odprite račun za zbiranje finančne pomoči – za plačilo normalnega odvetnika!

  • Jan Kovalski

   Več ko je varuhov, bolj nevarna je država
   Več ko je predpisov, bolj gnila je država.
   Več ko je nevladnih organizacij, večja je vlada

   • Peter

    Nevladne organizacije, ki jih financira država….lesen šporget, no.

    • Jan Kovalski

     Zato pa sem napisal: … večja je vlada.

    • tohuvabohu

     A potem misliš, da tega ni?

     • Peter

      Ne, da je to nekaj nemogočega, no.

     • tohuvabohu

      Pa saj vemo, da številne NVO dobivajo denar od države, torej je mogoče.

     • Peter

      Tiste, ki so na pravi strani.
      ja, je mogoče, pa še dodatke za stalno pripravljenost dobijo, no.

    • noričan

     civilnodružbena organizacija, ki dobiva največ, za restavracijo oltarjev in prispevke za duhovnike, zha obnovo fasad in podobno, je RKC. za kar ni nobenega razloga, odkar je največji denacionalizacijski upravičenec v RS

   • tohuvabohu

    Več je predpisov, bolj gnila je država.
    Pripomba: v bistvu velja v nasprotni smeri.

    • Jan Kovalski

     Deluje v obeh smereh

  • Ker nima dovolj sredstev, bi bila gotovo upravičena do brezplačne pravne. pomoči in oprostitve sodnih taks, ampak dvomim, da bi sodišče njeni prošnji ugodilo, ker ni njihova želja, da uspe.
   Zelo enostavno pa je Jankoviču odpisati desetine milijonov.

  • Mojca Vočko

   Spoštovani Ivan, srčna hvala za to izrečeno podporo … In, ta novinarka – jaz – se krčevito in z vsemi svojimi močmi bori zoper pričujoč sodni kriminal – v dotičnem montiranem kazenskem sodnem procesu, sproženem leta 2012, kar s tremi svojimi odvetniškimi zagovorniki, a je sodišče njene dokaze in dokazne predloge (nezakonito) zavračalo in teptalo kot v risanki ter totalitaristično vozilo čez njih kot tudi čez zakon, pravo, resnico … Zelo drago je ta novinarka plačevala kakšnega svojega zagovornika. /Op.: noben odvetnik mi ne bi bil mogel pomagati, v tej famozni kazenski zadevi pravo, zakon, dokazi, resnica niso veljali NIČ./ Vaš predlog po odprtju dobrodelnega računa pa se že uresničuje – ta teden naj bi bil na voljo na mojem spletnem portalu z naslovom Dosje novinarka Mojca Vočko, ki bi danes že moral biti odprt … bo do jutri. Mojca

   • Štalmajster

    Žal je pravica slepa ….. ni pa gluha. Raje ima tiste, kjer bolj žvenketa.
    Pa da ne boste mislili …… da je na … zahodu v demoNkraciji kaj drugače.
    https://www.google.si/search?rlz=1C1EJFA_enSI729SI729&ei=By3gWvf-CMWckwXT2Y6wCA&q=list+of+assassinated+journalists

   • Iva

    Spoštovana ga. Mojca!
    Borci(ke) za vladavino prava se že skoraj dve leti in pol borimo, pišemo – komentiramo na spletu (ne samo tu), v pismih bralcev, širimo od ust do ust resnico o montiranem procesu proti dr. Milku Noviču. In smo tako kot vi nemočni proti popolni samovolji državnih(!) institucij. Institucij, ki bi morale ščititi dostojanstvo ljudi, pa ga teptajo!

    Vendar, če dominantni mediji molčijo, nas javnost ne sliši, niti nas ne vidi. Sama apeliram z osebnim pisanjem novinarjem, vendar opažam popolno neavtonomnost oz. uredniško zaviranje poročanja o resničnem dogajanju na kraju umora dr. Jamnika – posnetki kamer kažejo realno sliko, tudi nejasno sliko morilca, ki ga odpelje Fiat Punto. Posnetki niso zanimali preiskovalcev NPU, kar kaže, da so vpletene v umor visoke osebe od NPU, NFL, tožilke in sodišča! Najbolj se je izpostavila novinarka Petra Janša, ki je dobivala tudi grožnje!

    Novinarji F571 dominantnih medijev nas označujejo za laično javnost in podpornike le določene osebe (ko smo protestirali z Odborom 2014 v nezakoniti zadevi Patria so nas označevali za janšiste, D. Petrovec s PF nas je označil za drhal, ker smo pred VS glasno zahtevali LUSTRACIJO). Takrat so se nekateri pravniki izpostavili n. pr. doktorji prava Jaklič (na US je v zvezi s priporom Noviča napisal ločeno mnenje), Šturm, Bele, Avbelj, tudi Krivic (tudi on je pomagal s pritožbo glede pripora), danes pa javno molčijo (Jaklič ne sme, nekateri so že stari …).

    Ga. Mojca, vedite da vas podpiramo in SKUPAJ BOMO ZMAGALI! Lp Iva

    http://dosjemilkonovic.si/post/353005/vladavina-prava-ne-montiran-sodni-proces-z-mnozico-krsitev

    http://dosjemilkonovic.si/post/341125/iva-pavlin-zurman-sodna-sramota-v-hisi-sramote

 • Jan Kovalski

  dr Janez Sveti: “Na podlagi ugotovljenega stanja so izdali strokovno poročilo z oceno, da je zadrževanje golobov na balkonu najemnice neprimerno zaradi potencialnega ogrožanja zdravja ljudi in predstavlja nevarnost za pojav nalezljivih bolezni. …” Vir: Delo, Jure Predanič
  ===================

  Bilo je leta ****, ko sem zaradi nesreče, zbil me je avto, ki je pripeljal z neprednostne ceste, bil sem na biciklu, pristal s hudimi poškodbami (cca 17 zlomov in pnevmotoraksi na obeh pljučnih krilih) v naši največji, in oh in sploh bolnici, v UKC LJ. Preživel sem, ko so me premestili iz intenzivne, še cca 14 dni na južni strani KC. Bilo je vroče poletje, klima naprav takrat še ni bilo, ne verjamem da so že sedaj, eno okensko krilo je bilo vedno na pol odprto zaradi zračenja. In prvo kar sem opazil je, da je na polici zunaj pristal velik golob, se počasi sprehodil po zunanji polici do odprtega okna, in čez nekaj časa, hop in naredil skok na notranjo okensko polico: Torej bil je že znotraj sobe, v kateri nas je bilo šest (postelj). Malo se je razgledal in hop, naredil skok na tla sobe. Madonca, tako presenečen nisem bil že dolgo časa do takrat, ostali pacienti so to sprejeli kot nekaj že uveljavljenega in normalnega, za njih pač ni bilo prvič. Nato se je golob mirno sprehodil po tleh cele sobe, pod vsemi posteljami in pobral drobtine od hrane, če so bile na tleh. Nato je mirno ponovil postopek v obratni smeri, iz tal na notranjo polico, nato skozi okno na zunanjo polico in odletel. To je bila vsakdanja praksa, ki se je dnevno ponavljala čez cel dan. Nihče ni preganjal teh golobov, ki so nas dnevno obiskovali, ker bi to povzročilo samo dviganje prahu po nepotrebnem. Stoično smo sprejemali te vsakodnevne obiske, tudi osebje, zdravniki in sestre se niso menili za obiskovalce. Med tistimi, ki so me obiskali je bila tudi sestra iz tujine, ni mogla verjeti. “Pa saj to je tako kot v Afriki” je bil njen komentar. Od cca 14 dni, ko sem bil v tej sobi sem imel posteljo zraven zamašenega umivalnika iz katerega je že močno zaudarjalo. Po cca 10 dneh so ga končno spucali.
  Takšno je slovensko zdravstvo iz prve roke. V citatu piše, da so si Inšpektorji šli ogledat nek balkon, ampak na UKC pa očitno nikdar niso prišli.

 • Štalmajster
 • lado

  slovenci!!! ja z malo črko ,ste debili ,verjetno tudi jaz ,grete ,ker ste skorumpirani ,za denar razbijat pa “GOTOF JE” ,ko pa UKRADEJO TI MORILCI SLOVENIJE slovenijo, papoštene ljudi ,ste pa TIHO IN BLEJATE TU GOR ,KAKŠNE SVINJARIJE SODNIŠKA IN POLICIJSKA MAFIJA DELATA z POLITIKI VRED !!!! MISLIM DA JE GOSPA MOJCA VREDNA VEČ KOT VI OPRANOGLAVCI !!! REVE HLAPČEVSKE ,ZA BRUHAT !!! ZA ENO POŠTENO ŽENSKO OSEBO VAM JE PA VSEENO,!!!!!!!!!!!!!!!! DVIGNITE RITIIIIIIIIII ,ČVEKAČI …………25 maja gremo navijat z “PRIBOLJŠKI” na KURBIN TRG ,OK,POTEM PA NAPREJ

  • entar tete

   80% janšistov se lahko znajde v isti vlogi kot gospa Vočko, če samo pogledamo slike in posnetke izpred sodišča, jih je kar nekaj utrpelo hude psihiatrične pritiske

   • Soave

    Trot hudirjev !!! Psihične pritiske smo preživljali v Jugi ! Osel neumni. Daj malo uzračunaj. . . . . .sedaj smo sami stari tam pred sodiščem. Odštej 26 let !!
    Ti pa nisi ” psihiatrično ” pritisnjen, ampak si kar psiho.

 • svoboda sloveniji

  SAMO NAPREJ POKONČNI FANTJE IN DEKLETA
  DRAGA MOJCA ZDRŽI !!!
  NAŠ ČAS JE
  ČAS RESNICE !!!
  PREBUDI SE SLOVENIJA
  ZMAGA SDS !!!
  SVOBODNA SLOVENIJA !!!

  • hehe

   ženska ima težave s psiho no!

   • Mojca Vočko

    Kaj res? Dajte, no, ‘hehe, vljudno vas prosim, takole javno našteti te ‘težave s psiho’, ki jih ima ta ženska, torej jaz? Kar pogumno z besedo na dan … Zanimivo, da samega sebe niti z imenom in priimkom ne podpisujete, temveč s ‘hehe’ – imate mogoče težave s psiho? Mojca

  • Mojca Vočko

   Srčna hvala, ‘svoboda sloveniji’, za te klene besede podpore in vzpodbude – dragoceno. Mojca

 • ali nekateri na obrazu ne vidite kdaj je oseba nora?

  • šmentanamuha

   Če sklepamo po tvojih zapisih, se lahko strinjamo, da nimaš vseh koleščkov v glavi.

   • :-)

    budala ti si nor kot ona

    • :-)

     komentar sem namenil osebi ” rožica”, ampak je izbrisala komentar

    • Mojca Vočko

     – nor kot kdo ‘ona’? Mislite mogoče name?

     • :-)

      Ne. Komentar je namenjen neki drugi ženski, ampak njenega komentarja več ni, ga je očitno izbrisala.

  • Mojca Vočko

   Cenjeni, dajte, no, vljudno prosim, takole javno zdaj razložiti in nas vse razsvetliti, kje/kako/v čem na mojem obrazu vidite, da je ‘oseba nora’? Upam seveda, da štejete v zakup tehnično zamrznitev fotografije … Mojca

   • ne govorim o vas, govorim na splošno

 • Jan Kovalski

  dr Janez Sveti to Jan Kovalski • 16 ur nazaj
  Ni stanovala? Zakaj je potem imela najemno pogodbo?
  Dokler imaš najemno pogodbo odgovarjaš za poškodbe v stanovanju,
  ki niso posledica “normalne” uporabe. Pojdi raje na posvet k kakšnemu odvetniku,
  preden pisariš neumne po spletu.
  DR Janez SVeti genij
  =============================

  Neumnosti pišeš ti, pa se jih niti ne zavedaš, čeprav se izdajaš za genija in
  si moraš pomagati celo z brisanjem mojega odgovora (to je tretji poskus, ne trdim,
  da si brisal ti, po vsej verjetnosti pa oseba A.J., ki ti je dala plus na ta tvoj komentar).
  Nisi niti sveti, niti genij.

  Nikjer ne piše, da moraš stanovati v svojem ali najetem stanovanju!
  Nikjer nisem napisal, da najemnik ni odgovoren za nastalo škodo v najetem stanovanju!
  To ni težko določiti, samo preveri se ali je v času nastanka škode obstajala najemna pogodba.
  A je? V tem primeru sledi postopek za ugotavljanje odškodnine. Gre za odškodninsko odgovornost.
  Drugo pa je, če želijo človeka na podlagi škode, obsoditi da je neprišteven (nor)
  in ga zaradi tega izločiti iz družbe in ga poslati na prisilno hospitalizacijo.
  V tem primeru pa je potrebno najmanj dvoje, prvič:, da dokažejo, da je škodo resnično
  povzročil najemnik in ne kdo drug, in drugič: da sodbo o (ne)prištevnosti poda kvalificiran
  sodni izvedenec in svoje ugotovitve pokaže sodišču (in torej tudi javnosti).
  V tem drugem primeru pa se pojavi celo vprašanje:
  Če nekoga proglasiš za neprištevnega ali lahko od njega zahtevaš da odgovarja za škodo?
  (A se bo vaš “Globoki komentariat” odločil tudi za brisanje tega odgovora. A sveti geniji potrebujete tako pritlehno pomoč?)

  • Mojca Vočko

   Spoštovani Jan Kovalski, s težkim srcem napišem, a moram: očitno nimate pojma o tem, kaj se je v resnici zgodilo ali dogajalo – posvetno, zakulisno, sodno … Z globokim upanjem, da boste v prihodnosti naleteli na te resnice, vas iskreno pozdravljam, Mojca

   • Jan Kovalski

    Spoštovana z lahkim srcem napišem, da resnično nimam pojma o tem kaj se je resnično zgodilo, zato izhajam samo iz tega kar vem in odgovarjam tistim, ki prav tako ne vedo!
    Nisem bil nikjer zraven in prepričan sem, da vsi ki tu pišejo tudi ne.

    • Mojca Vočko

     – torej vas povabim, da spremljate moje objave v prihodnjih dneh, tednih na mojem spletnem portalu z naslovom Dosje novinarka Mojca Vočko, ki bo verjetno jutri že na voljo javnosti … M.

     • Jan Kovalski

      Z veseljem, saj se vedno borim za to, da se ljudem ne bi godila krivica, vas pa vabim na referendum o 2. tiru na katerem jaz bom glasoval proti Zakonu o 2. tiru, ker ta prinaša več milijardno (ocenjeno na cca 3) škodo.

     • Zgornji

      Hvala ti Mojca :-)

   • apr

    ne razumem

   • Jan Kovalski

    Tu sem odgovoril pa so mi zbrisali odgovor.

    • Osti jarej

     …dej, ne napenjaj se…vidiš,da te ne yebe…..oglašuje svoj,kakor spletni portal,ki ga bo v kratkem “zakurbljala”……že to dejstvo kaže,kakšna oseba je ga.mojca sploh

     • viRus

      Tudi ti si se v tej temi predstavil v vsej svoji veličini……..

 • dr Janez Sveti

  Zemlja je zapor v katerega smo pregnani iz raja. Ko umremo se vrnemo v raj.
  DR Janez SVeti prerok

 • !!

  poglejte faco od te babe no

  • Jan Kovalski

   Ne, preden ne pokažeš svoje!

   • HALOO

    si videl kaj je naredila s stanovanjem od SLOVENCEV ki so ji oddajali?????? Ljudje so vse pred kamero pokazali !!!!!!!!!

    • Jan Kovalski

     A si včeraj gledal otroško risanko pred spanjem?

    • Mojca Vočko

     Spoštovani, HALOO, katerega dela, segmenta, elementa, sodnega ali medijskega zločina predmetne kriminalne grozljivke ne razumete oziroma ne poznate? (Zdi se, da nobenega resničnega …). Kar z besedo pogumno na plan … Mojca

     • štefi

      ali so psihologi in psihiatri Slovenci ali Neslovenci?

     • Mojca Vočko

      – obstaja utemeljen dvom, ali so sploh ljudje, ‘ta zločinski’, mislim.

    • Iva

     Človekove (tvoje) besede so mera njegove (tvoje) pameti.

     Ko se je dogajalo onesnaževanje stanovanja in nato snemanje je bila odsotna. Le kdo je pripravil scenarij in poskrbel za medijski TV HALOO?

     Diskreditacija in LIKVIDACIJA, je “ušlo” mafijskemu Botru!
     Niso je fizično ubili, kot so ubili slovaškega novinarja, ampak jo še vedno psihično uničujejo s pomočjo krivosodja in pokvarjenih psihologov mlakarjev!

     • Mojca Vočko

      Moj odgovor, gospa Iva, na vašo presunljivo izpoved, ki je med mojim odgovarjanjem izginila:

      Spoštovana gospa Iva, srčna hvala za ta presunljiv odziv – oči so se mi zasolzile ob branju … Vse, kar ste napisali, vem, in se vsega tega zavedam – zelo aktivno (le da zakulisno) ves čas spremljam tudi grozljivo kalvarijo dr. Milka Noviča. Živo si lahko predstavljam, kako so ga ‘pospravili’ in odigrali sodno farso, pa kako vehementno je modrovala izvedenska gospoda, da o sodniški dami ne izgubljam besed … Tudi slovenski medijski bojkotni moratorij krvavo globoko poznam – na žalost celo kot profesionalna pripadnica novinarskega ceha. Za Petrco (Janša) tudi vem – večkrat sem ji izrekla iskreno občudovanje za njeno plemenito prizadevanje za dr. Noviča … Nujno je združiti človeške sile in moči – lahko me poiščete na FB ali mi pišete po E-pošti, da spet kaj ne bo izginilo: [email protected] To vašo izpoved pa sem takoj objavila na svojem FB-zidu. Iz srca vam hvala za dragoceno podporo in vzpodbudo, Mojca

     • :-))

      si spila kofe danes? :-)

  • Mojca Vočko

   Kakšna pa je ‘faca od babe’ mene, spoštovani? Kar z besedo na dan … /Ni pa objektivno moje ‘face’ ocenjevati po zamrznjeni fotografiji./ Mojca

   • !!

    luštna

   • Zgornji

    Meni sploh nisi slaba :-) :-* :-)

 • Iva

  Kam je izginil moj odgovor Mojci Vučko (pred 4 urami)? Zato ponovno!

  Spoštovana ga. Mojca!
  Borci(ke) za vladavino prava se že skoraj dve leti in pol borimo, pišemo – komentiramo na spletu (ne samo tu), v pismih bralcev, širimo od ust do ust resnico o montiranem procesu proti dr. Milku Noviču. In smo tako kot vi nemočni proti popolni samovolji državnih(!) institucij. Institucij, ki bi morale ščititi dostojanstvo ljudi, pa ga teptajo!

  Vendar, če dominantni mediji molčijo, nas javnost ne sliši, niti nas ne vidi. Sama apeliram z osebnim pisanjem novinarjem, vendar opažam popolno neavtonomnost oz. uredniško zaviranje poročanja o resničnem dogajanju na kraju umora dr. Jamnika – posnetki kamer kažejo realno sliko, tudi nejasno sliko morilca, ki ga odpelje Fiat Punto. Posnetki niso zanimali preiskovalcev NPU, kar kaže, da so vpletene v umor visoke osebe od NPU, NFL, tožilke in sodišča! Najbolj se je izpostavila novinarka Petra Janša, ki je dobivala tudi grožnje!

  Novinarji F571 dominantnih medijev nas označujejo za laično javnost in podpornike le določene osebe (ko smo protestirali z Odborom 2014 v nezakoniti zadevi Patria so nas označevali za janšiste, D. Petrovec s PF nas je označil za drhal, ker smo pred VS glasno zahtevali LUSTRACIJO). Takrat so se nekateri pravniki izpostavili n. pr. doktorji prava Jaklič (na US je v zvezi s priporom Noviča napisal ločeno mnenje), Šturm, Bele, Avbelj, tudi Krivic (tudi on je pomagal s pritožbo glede pripora Noviču), danes pa javno molčijo (Jaklič ne sme, nekateri so že stari …).

  Ga. Mojca, vedite da vas podpiramo in SKUPAJ BOMO ZMAGALI! Lp Iva

  http://dosjemilkonovic.si/p

  http://dosjemilkonovic.si/p

  • čakmal

   kako veste, da je Nović nedolžen?

   • Jan Kovalski

    Na kolikih sodnih obravnavah proti Noviču si bil?

    • hm

     ti si bil?

     • Jan Kovalski

      Bil na zadnjih 7/od 8 (ne eni nisem mogel noter zaradi preveč ljudi.
      Gre za očitno montirani proces, ki bo zanesljivo prej ali slej padel.
      Gre za tako očitno montažo, da je po pričanju nemškega izvedenca, forenzika za strelne delce, tožilka Barbara Žgajnar ostala brez vprašanj in samo nemočno izdavila: “Imamo pravnomočno obtožnico potrjeno s strani sodišča, nekaj že mora biti”. Bila je tako nemočna, da se mi je celo malo zasmilila, njena izjava pa je bila taka, da sem komaj zadržal smeh pred polno dvorano. Prav čudim se še danes kako ni zmogla tega, da bi bila vsaj tiho.

      Na podlagi tega pričanja je sodnica izpustila Noviča iz pripora, vendar so potem poklicali na pomoč še slovenskega izvedenca Franca Sablič, ki sploh nek ekspert za strelne delce, pa tudi slovenski forenzični laboratorij NFL sploh nima akreditacije za to.

      Ne moreš samo na podlagi tega, da bi človek lahko prispel v 6 minutah na kraj zločina, od doma z biciklom, čeprav ga nobena izmed 40 kamer ni zaznala, pri tem, da je žrtev celo zamujala za skoraj 40 minut, obsoditi človeka na 25 let kazni zaradi umora. Potem lahko obsodijo vsakega od stanovalcev tistega okrožja v radiusu 1,5 kilometra, verjetno kakih 2000 ljudi.

   • Iva

    Poslušaj, preden spregovoriš, mogoče sprevidiš, da je bolje, če molčiš.

    Da M. Novič ni morilec dokazujejo časi v povezavi s kraji poslanih in sprejetih SMS sporočil neznanca Bartola, ki je prvo sporočilo poslal Noviču slabo uro pred umorom (sprejem doma).
    Novičev odgovor, 11 minut po umoru (od doma),
    poslano drugo sporočilo neznanca Bartola 29 minut po umoru (sprejem zazna postaja na Koprski 94, bližina Via Bone),
    odgovor na to sporočilo »Daj mi mir«, 33 minut po umoru (od doma).

    Kaj je je delal Novič pol ure po dogodku (morilec in pomočniki so vidni na posnetkih kamer) v bližini Koprske in kako mu je uspelo v 4 minutah priti domov na Žaucerjevo, če je policaj rabil (rekonstrukcija) za krajšo pot od Novičevega doma do VB (krajša pot), po hribu navzdol, kar 6 minut. Enigma?

    • PIA PlA

     Iva, tudi tebe vabim, da se mi oglasiš, ker vem, kdo to počne. Ne vem pa kako in zakaj ter katere pomočnike ima. Če te zanima kaj več, mi sporoči. Pustila ti bom svoj email, se dogovoriva, če te seveda zanima. Čakmal, Bartola in drugi nicki, so nicki ene in iste osebe, ki se norca dela iz vseh nas. Enkrat se oglaša s telefona in drugič preko računalnika. Pripela bom tudi tvoj odgovor, pod odgovor Jana tebi. Lepe praznike ti želim, Pia

   • viRus

    Prepočasen si, zato ne veš. Pohiti !

    • čakmal

     ti si počasen

  • Jan Kovalski

   Sem so se infiltrirali neki t.i. “vsegliharji”, ki navajajo, da bi sicer radi volili desnico pa ne vedo koga bi, in “veselo” brišejo komentarje, ki jim niso pogodu.
   Reveži so lačni, imajo hrano pred seboj, pa se ne morejo odločiti kaj bi jedli.
   Zato vsem priporočajo naj raje stradajo, da bo za našiste več ostalo tudi po volitvah.

   • PIA PlA

    Iva • 2 dni nazaj

    Kam je izginil moj odgovor Mojci Vučko (pred 4 urami)? Zato ponovno!

    Spoštovana ga. Mojca!

    Borci(ke) za vladavino prava se že skoraj dve leti in pol borimo, pišemo – komentiramo na spletu (ne samo tu), v pismih bralcev, širimo od ust do ust resnico o montiranem procesu proti dr. Milku Noviču. In smo tako kot vi nemočni proti popolni samovolji državnih(!) institucij. Institucij, ki bi morale ščititi dostojanstvo ljudi, pa ga teptajo!

    Vendar, če dominantni mediji molčijo, nas javnost ne sliši, niti nas ne vidi. Sama apeliram z osebnim pisanjem novinarjem, vendar opažam popolno neavtonomnost oz. uredniško zaviranje poročanja o resničnem dogajanju na kraju umora dr. Jamnika – posnetki kamer kažejo realno sliko, tudi nejasno sliko morilca, ki ga odpelje Fiat Punto. Posnetki niso zanimali preiskovalcev NPU, kar kaže, da so vpletene v umor visoke osebe od NPU, NFL, tožilke in sodišča! Najbolj se je izpostavila novinarka Petra Janša, ki je dobivala tudi grožnje!

    Novinarji F571 dominantnih medijev nas označujejo za laično javnost in podpornike le določene osebe (ko smo protestirali z Odborom 2014 v nezakoniti zadevi Patria so nas označevali za janšiste, D. Petrovec s PF nas je označil za drhal, ker smo pred VS glasno zahtevali LUSTRACIJO). Takrat so se nekateri pravniki izpostavili n. pr. doktorji prava Jaklič (na US je v zvezi s priporom Noviča napisal ločeno mnenje), Šturm, Bele, Avbelj, tudi Krivic (tudi on je pomagal s pritožbo glede pripora Noviču), danes pa javno molčijo (Jaklič ne sme, nekateri so že stari …).

    Ga. Mojca, vedite da vas podpiramo in SKUPAJ BOMO ZMAGALI! Lp Iva

    http://dosjemilkonovic.si/
    http://beta.publishwall.si/search/dosjemilkonovic%2Bp

 • zanimame

  v tem članku piše, da imajo psihologi : “….nedovoljene in nezakonite psihološke teste MMPI-201, ki so nezakonita
  predpotopna različica ameriških MMPI-testov iz leta 1942 (zadnja
  različica leta 1986), nihče v Sloveniji pa je ne bi smel uporabljati,
  saj to sploh niso legalni psihološki testi ali kliničnopsihološki
  instrumenti, kaj šele licencirani. To je med drugim kaznivo dejanje, ki
  ga je sodnica Nina Kodra Balantič dovolila, prikrivala in ignorirala”. ”

  Kakšne teste psihologi lahko uporabljajo?

 • zanimame

  v tem članku piše, da imajo psihologi : “…..nedovoljene in nezakonite psihološke teste MMPI-201, ki so nezakonita
  predpotopna različica ameriških MMPI-testov iz leta 1942 (zadnja
  različica leta 1986), nihče v Sloveniji pa je ne bi smel uporabljati,
  saj to sploh niso legalni psihološki testi ali kliničnopsihološki
  instrumenti, kaj šele licencirani. To je med drugim kaznivo dejanje, ki
  ga je sodnica Nina Kodra Balantič dovolila, prikrivala in ignorirala”. ”

  Kakšne teste psihologi lahko uporabljajo?

 • zanimame

  v tem članku piše, da imajo psihologi : “……nedovoljene in nezakonite psihološke teste MMPI-201, ki so nezakonita
  predpotopna različica ameriških MMPI-testov iz leta 1942 (zadnja
  različica leta 1986), nihče v Sloveniji pa je ne bi smel uporabljati,
  saj to sploh niso legalni psihološki testi ali kliničnopsihološki
  instrumenti, kaj šele licencirani. To je med drugim kaznivo dejanje, ki
  ga je sodnica Nina Kodra Balantič dovolila, prikrivala in ignorirala”. ”

  Kakšne teste psihologi lahko uporabljajo?

 • psyc

  kakšna vprašanja so v testu “MMPI-201” ?

 • Jan Kovalski

  Za vse komentatorje, ki se sklicujete na: “… poglej kakšno stanovanje je pustila”

  36. člen slovenske Ustave (nedotakljivost stanovanja) pravi:

  Stanovanje je nedotakljivo.

  Nihče ne sme brez odločbe sodišča proti volji stanovalca vstopiti v tuje stanovanje ali v druge tuje prostore, niti jih ne sme preiskovati.

  Pri preiskavi ima pravico biti navzoč tisti, čigar stanovanje ali prostori se preiskujejo, ali njegov zastopnik.

  Preiskava se sme opraviti samo v navzočnosti dveh prič.
  ======================

  Nedotakljivost stanovanja velja tako za lastnika stanovanja kot tudi za najemnika stanovanja. Lastnik stanovanja, ki oddaja svoje stanovanje ima pravico dvakrat letno pregledati svoje stanovanje, vendar se mora seveda najaviti najemniku kdaj bo prišel. Celo lastnik stanovanja ne sme samovoljno vstopati v stanovanje, ki ga oddaja. Zakaj je to važno? Zato ker iz tega izhaja, da se lahko kateremkoli najemniku podtakne lažno uničevanje stanovanja in se ga na podlagi tega preganja.

  Procedura je mati demokracije pravijo, je pa tudi mati sodnih postopkov.

  Torej, če na sodišču niso podani točni postopki kako se je ugotavljalo škodo na stanovanju, taki dokazi ne morejo biti veljavni saj je vsakemu jasno, da so ti je lahko kdorkoli namerno naredil škodo na tvojem najetem stanovanju zato, da te je lahko pozneje sodno preganjal. Če je lastnik sam vstopal v stanovanje, ne da bi se prej najavil najemniku, in samovoljno razkazoval stanovanje novinarjem, to pred sodiščem ne more biti dokazno gradivo.

 • Mojca Vočko

  Ostajam brez besed – komentar gospe Ive, na katerega sem odgovarjala, je medtem izginil, povsem. Ali je mogoče, da prav tule nekdo BRIŠE odzive ljudi in komentarje??? Vljudno prosim – če obstaja ‘moderator’ teh komentarjev -, da se ta sestavek gospe Ive osveži, sicer gre za cenzuro. Enako (presenečena) opažam, da je izginil kakšen moj odgovor na kakšen javni odziv/komentar … Zakaj ali čemu? & Torej, moj odgovor gospe Ivi: Spoštovana gospa Iva, srčna hvala za ta presunljiv odziv – oči so se mi zasolzile ob branju … Vse, kar ste napisali, vem, in se vsega tega zavedam – zelo aktivno (le da zakulisno) ves čas spremljam tudi grozljivo kalvarijo dr. Milka Noviča. Živo si lahko predstavljam, kako so ga ‘pospravili’ in odigrali sodno farso, pa kako vehementno je modrovala izvedenska gospoda, da o sodniški dami ne izgubljam besed … Tudi slovenski medijski bojkotni moratorij krvavo globoko poznam – na žalost celo kot profesionalna pripadnica novinarskega ceha. Za Petrco (Janša) tudi vem – večkrat sem ji izrekla iskreno občudovanje za njeno plemenito prizadevanje za dr. Noviča … Nujno je združiti človeške sile in moči – lahko me poiščete na FB ali mi pišete po E-pošti, da spet kaj ne bo izginilo: [email protected] To vašo izpoved pa sem takoj objavila na svojem FB-zidu. Iz srca vam hvala za dragoceno podporo in vzpodbudo, Mojca

  • Jan Kovalski

   Ja obstaja, in se tudi že slutim katera banda to počne!!!

  • vic

   nič ni izbrisano, komentar od ive je dol, no

  • trumpet2018

   na nova 24 zelo redko brišejo komentarje na forumu, drugače pa je npr. na 24 ur, kjer mi pobrišejo polovico komentarjev, tipična levaška cenzura po kitajskem vzoru, ker nimajo proti argumentov, brišejo in blokirajo drugače misleče, ko pa napišeš resnico, te takoj napade lažnivo krdelo levih plačanih trolov, v glavnem gre za zaposlene na 24 ur, ki napadajo poštene komentatorje, ko jih ponižaš v debati, ti pobrišejo vse komentarje in na koncu izgleda kot da se pogovarjaš sam s seboj. Če že kdo potrebuje psihiatrično zdravljenje, potem je to Korl, ki hoče priznati palestinske teroriste oz. hamas, tudi makarovički bi psihiater koristil, da ne bi norela po Ljubljani s komunistično zvezdo na prsih itd, takšnih bolnikov je na skrajni levici velikom se mi jih ne da naštevati, jih pa ni malo

 • entartete

  hvala vam, Nova, da pišete o tem, kako režimski mediji naselijo v stanovanje nepriljubljenih lastnih novinarjev golobe, potem pa to svinjarijo posnamejo, da bi diskreditirali posameznika. kako je pri nas psihiatrija še vedno v rokah represivnih organov, da razne tajne službe, ki jih je vodil Lovšin, kriminalec, ki je okradel Interevropo in je zato v zaporu, nadledujejo in zasledujejo posameznika, ki misli drugače. gospa Vočko je očitno naletela na isto kriminalno in psihiatrično kliko, h kateri hodi na zdravljenje tudi naš Vodja, gospod Janša, ki se mu iz dneva v dan poslabšuje : njegova zategnjena čeljust je verjetno posledica tistih radioaktivnih snovi, ki so jih dali Skripalu in prej Litvinenku, gre za litij in antipsihotike, ki puščajo na obrazu vidne posledice. prav imate, z Janšo in gospo Vočko do svobode za vse, razen za nasprotnike svobode!

  • __

   nakladaš bla bla bla

  • Mojca Vočko

   – bi bilo treba kakšno skupno ‘fotko’ naredit’: Janša & Vočko … Do ljubljanskih sodnih palač bi sevalo ;-)

   • vic

    ha ha ha

   • entar tete

    ja, in Primc naj spet spregovori pred sodiščem, naloga odbora se še ni izpela. pa Vilija nujno zraven, zdaj dežura pred Kresijo in zbira podpise, moral pa bi biti pred sodiščem

  • :-)))))))))))))

   wtf

 • k

  BRAVO psihiatri in sodstvo.

  • Mojca Vočko

   Spoštovani ‘k’, dajte nam, no, razložiti in pojasniti, kaj pomeni ta vaš ”BRAVO psihiatri in sodstvo”, da ne bo kdo tega napak razumel. Bodite, iskreno vas prosim, tako ljubeznivi – in razodenite te svoje besede … Mojca

   • ja in

    to pomeni, da pač ljudje zaupajo zdravnikom.

    • Mojca Vočko

     Kakšnim ali katerim zdravnikom?

     • ja in

      pač vsem zdravnikom.

     • Zgornji

      Ja, in ko slepec slepca vodi, potem Oba padeta v past … !!! ! !!!
      Narod je pa tako slep, da verjame in zaupa Hinavskim Zlobnežem na sodstvu in zdravstvu !!! ! !!!

    • večni srb

     To pomeni, da imaš polno rit in pojma nimaš kje živiš.

     • ti nisi Srb

 • Jan Kovalski

  Jan Kovalski • prvič objavljeno ob cca 15:15, 25.4.2018 in izbrisano s strani “vsegliharjev”
  Drugi poskus :18:40

  Za vse komentatorje, ki se sklicujete na: “… poglej kakšno stanovanje je
  pustila”

  36. člen slovenske Ustave (nedotakljivost stanovanja) pravi:

  Stanovanje je nedotakljivo.

  Nihče ne sme brez odločbe sodišča proti volji stanovalca vstopiti v tuje
  stanovanje ali v druge tuje prostore, niti jih ne sme preiskovati.

  Pri preiskavi ima pravico biti navzoč tisti, čigar stanovanje ali prostori
  se preiskujejo, ali njegov zastopnik.

  Preiskava se sme opraviti samo v navzočnosti dveh prič.
  ======================

  Nedotakljivost stanovanja velja tako za lastnika stanovanja kot tudi za
  najemnika stanovanja. Lastnik stanovanja, ki oddaja svoje stanovanje ima
  pravico dvakrat letno pregledati svoje stanovanje, vendar se mora seveda
  najaviti najemniku kdaj bo prišel. Celo lastnik stanovanja ne sme
  samovoljno vstopati v stanovanje, ki ga oddaja. Zakaj je to važno? Zato ker
  iz tega izhaja, da se lahko kateremkoli najemniku podtakne lažno uničevanje
  stanovanja in se ga na podlagi tega preganja.

  Procedura je mati demokracije pravijo, je pa tudi mati sodnih postopkov.

  Torej, če na sodišču niso podani točni postopki kako se je ugotavljalo
  škodo na stanovanju, taki dokazi ne morejo biti veljavni saj je vsakemu
  jasno, da ti je lahko kdorkoli namerno naredil škodo na tvojem najetem
  stanovanju zato, da se te je lahko pozneje sodno preganjalo. Če je lastnik
  sam vstopal v stanovanje, ne da bi se prej najavil najemniku, in samovoljno
  razkazoval stanovanje novinarjem, to pred sodiščem ne more biti dokazno
  gradivo.
  Iz tega tudi ni težko izpeljati mnenje kako verodostojno je lahko sodišče,
  če upošteva take “dokaze”.

  • viRus

   Mogoče ti je TO, kaj poznano ?
   http://old.radiostudent.si/article.php?sid=29757

   • Jan Kovalski

    Kršenje pravil predvolilnih soočenj s strani RTV SLO so stalnica. Tako je bilo tudi pri zadnjem soočenju pred referendumom o Zakonu o 2. tiru, kjer npr,. sploh ne bi smel biti zraven direktor slovenskih železnic. Pa še druge stvari so bile.

    • viRus

     “Kršenje pravil predvolilnih soočenj s strani RTV SLO je stalnica…………………”
     Torej je kršenje pravil postalo “PRAVILO” ???

     • Jan Kovalski

      V ironičnem smislu

  • viRus

   Obtoženec ima pravico biti navzoč pri hišni preiskavi ne glede na to, ali se ta opravlja v njegovih prostorih ali v prostorih drugih oseb (torej tudi, kadar ne gre za poseg v njegovo zasebnost), v skladu z določbami 178. člena ZKP oziroma člena …………………….

  • Nšo-či

   Kdo ti je brisal komentar? Sama se včasih vprašam, kako lahko manjka sodnikov, če je v ljudeh tako prisotna želja, da bi sodili druge..

   • Jan Kovalski

    Ne vem, ampak slutim, ne morem pa (še) dokazati.

    • Nšo-či

     Želim si, da temu prideš do konca. Prosim objavi! Pa še meni prilepi na komentar. Zbrisala sem Indijanko, da sem lahko svobodna.

     • Jan Kovalski

      Že kar nekaj časa vem, da si bila indijanka.

     • Zgornji

      Naš Oči Je Boljši — Je Najboljši Nasploh , ker Je Ljubezen … Večna Ljubezen :-) :-) :-)

     • Nšo-či

      Rada te imam. Lepe sanje ti želim.

     • Zgornji

      oooOOOooo … :-)
      Sem se kar malo raztopil zdaj … tako da je že začelo teči od mene pod mizo … ;-) <3 ;-)
      No, sem se spet zbral zdaj nazaj … :-) :-)
      Tudi tebi želim lep preostanek večera , Blagoslovljenega z Očetovo (Stvarnikovo) Ljubeznijo ki Je Večna Božanska Bejbika :-) :-) :-)

  • Soave

   + + + + + + + + + bravo ! Zadel si žebljico na glavico !!

  • Mojca Vočko

   K temu je vredno dodati, da v dotičnem primeru ‘nekdo’ ni vstopil v stanovanje, temveč vlomil v stanovanje, kjer so bile deponirane še moje stvari.

   • ivek pivek

    čigavi so pa bili golobi in vsa umazanija?

   • Zgornji

    Sem si kar mislil da je moralo priti do vloma. (Logično) A je bila ključavnica poškodovana ? Odrtgana ?
    Btw , Mojca, .. a si ti še frej ?
    Ker, jaz imam tudi še enega ženina zate , … :-)
    Upam da neboš zamerila :-/
    Lep preostanek večerja ti želim :-)

 • večni srb

  Kaj je to novega razen, da se je tokrat zgodilo novinarki.
  Vsaka čast novinarska zbornica, da v taki zadevi niso zaščitili svoje kolegice, niste vredni, da vas pes poščije. Pojasni pa to od kod toliko šalabajzerjev in presstitutk na naši medijski sceni.

  Poznam podobno izkušnjo, obdolženi se je skorumpirani sodnici zdel čuden, zato je zanj odredila “strokovni pregled izvedenca psihiatrične stroke”, kot pravijo ti šalabajzerji lovu na čarovnice. In to kljub brezplačni odvetnici,za katero je bolje, če je ne bi imel oziroma je spadala na stran tožilca, če je pa žena od pokvarjenega kriminalista.
  Nato so preprosto poslali na dom patruljo, ki je odpeljala ubogega reveža naravnost čez pol Slovenije, v neko psihiatrično bolnico, v Ljubljano. V domači halji, brez dokumentov in denarja, proti volji in brez vsakršnega sodnega varstva,kar pa je mogoče najbolj pomembno, brez vsake potrebe ali utemeljenega razloga.
  Revež se je znašel in na hitro zgrabil aparat za snemanje, ki si ga je stlačil v žep, da policija ni videla. Policista sta ga odpeljala v čakalnico in počakala na psihiatrično izvedenko, revež jo je prosil,če lahko opozori policista, da je bil na silo pripeljan v Ljubljano brez vsega in če lahko počakata, da ga odpeljeta še nazaj domov, kar sta ji obljubila. Takoj, ko sta stopila v ordinacijo, je revež potegnil ven napravo in začel snemati video, pri čemer je psihiatrinjo najprej opozoril, da je pripeljan sem proti svoji volji in so mu kršene človekove pravice, proti policistom bo podal ovadbo, ki bo zajela tudi njo, če bi si drznila opraviti kakršen koli medicinski postopek proti njegovi volji. Psihiatrinja se je prestrašila in sama ugotovila, da se v tem primeru pregled ne more nadaljevati ter ga spustila. Policista sta vmes že odšla,zato se je odpravil na železniško postajo, se vsedel na vlak brez karte in od sprevodnikov zahteval potrdilo o dolgu, ki je nastal zato, ker ga je policija pustila v tej situaciji, tisto potrdilo pa ni nikoli plačal temveč ga je poslal na sodišče, skupaj s pritožbo.

  Vendar tu zgodbe še ni konec.

  Poskusili so še enkrat in sicer v drugi zadevi, ker ko se te enkrat lotijo, ne nehajo dokler se ne ubiješ ali res znoriš. Brez skrbi, vas ne bodo, izživljajo se samo nad nemočnimi in izoliranimi žrtvami režima.Tokrat so mu dodelili psihiatričnega izvedenca iz Maribora, neko govedo, ki očitno služi s pravosodnimi koncesijami. Tega je poklical kar po telefonu in mu povedal, da gre za konstrukt policijske države in ne obstaja noben medicinski razlog, da bi moral na prisilni pregled, bi mu pa bile v tem primeru kršene zakonske in človekove pravice. Policije si sodišče ni več upalo pošiljati, ker je Varuh ČP zgleda poslal tiho opozorilo, vendar je govedo vseeno začelo neke nezakonite postopke in poslalo na lokalni Zdravstveni dom dopis, v katerem opozarja na sodno odredbo, tisti kup dreka se še danes valja v njegovi medicinski kartoteki, čeprav ni bil nikoli na nobenem podobnem pregledu in ne obstaja noben razlog, da bi bil potreben. ZD se zgovarja, da sami ne morejo uničiti brezveznega dokumenta,mu pa lahko pride morebiti še kdaj prav, če se bo moral narediti norega, da ga ne bi preveč mučili, kar je absurd, vendar v naši gnili deželi popolnoma normalno.

  Ne vem, mogoče bo gospodični Mojci ta zgodba vsaj malo pomagala razumeti kaj se dogaja v naši vojaško policijski džamaheriji, za kakšen obseg fašističnega nasilja dejansko gre, in pa predvsem, da ni sama.

 • abcdefg

  “V zvezi z zahtevo za izločitev sodnice se je obramba sklicevala tudi na
  to, da se je sodnica seznanila z nedovoljenimi dokazi, fotografijami,
  ki se nahajajo v sodnem spisu in ki so bile pridobljene na nezakonit
  način, s fotografiranjem stanovanja v času, ko V ni bila prisotna in
  ko seveda ni dala nikakršne privolitve v takšno fotografiranje. Podlaga
  za izločitev sodnika, ki se seznani z nedovoljenimi dokazi oz. dokazi,
  ki jih je potrebno izločiti, je določba 2. alineje 2. odstavka 39. čl.
  Zakona o kazenskem postopku.”

  Le čevlje sodi naj kopitar, je rekel Prešeren

 • abcdefg

  “V zvezi z zahtevo za izločitev sodnice se je obramba sklicevala tudi na
  to, da se je sodnica seznanila z nedovoljenimi dokazi, fotografijami,
  ki se nahajajo v sodnem spisu in ki so bile pridobljene na nezakonit
  način, s fotografiranjem stanovanja v času, ko V ni bila prisotna in
  ko seveda ni dala nikakršne privolitve v takšno fotografiranje. Podlaga
  za izločitev sodnika, ki se seznani z nedovoljenimi dokazi oz. dokazi,
  ki jih je potrebno izločiti, je določba 2. alineje 2. odstavka 39. čl.
  Zakona o kazenskem postopku”

  Le čevlje sodi naj kopitar, je rekel Prešeren

 • večni srb

  Obseg fašističnega nasilja je pri nas tak, da tega enostavno ni mogoče opisati javnosti, saj presega meje znanstvene fantastike. Resno,kar se dogaja pri nas, je nacizem 2.0, vendar tokrat s človeškim obrazom, za katerim se skriva popolnoma izrojen sadistični psihopat, ki ni nič manj učinkovit od svoji prednikov, so pa temu primerno še bolj patetični, neprimerno bolj okrutni in usodno nevarni, vendar tudi manj učinkoviti, v smislu končne rešitve. Na žalost, v tem trenutku ne morem napisati kaj več, ker mora material najprej dobiti v roke Interpol ter druge varnostno obveščevalne agencije, saj pri nas ni mogoče nikomur zaupati, že zato ne, ker nihče ne jemlje teh stvari dovolj resno, pa tudi nimamo takih kadrov.

  Osebno sem prepričan, da je nacizem še vedno živ, nekdo vzgaja neke otroke kot so nacisti gojili svoje debilne gomolje, saj se ti psihopati obnašajo na las enako kot so se nekoč Gestapo oziroma evgenični sadististi. To pa brez primernega razčlovečenja in podpore oziroma sodelovanja družine enostavno ni mogoče. Kje so naše vojaško policijske službe našle tak drek, si lahko edino mislimo, verjetno sodelavce in ovaduhe ne novačijo ne na zavodih za zaposlovanje ali na policijski akademiji, prej bi rekel, da v strogo varovanih psihiatričnih ustanovah, na zaprtih oddelkih za najhujše in najbolj debilne duševne bolnike.

  Ko teroristična celica enkrat rekrutira sadistične psihopate, za njih ni več možnosti očlovečenja, tudi njihove zločine ni mogoče odpustiti in sanirati, zato so ti tajni agentje stalno pod kemično lobotomijo in zaprti v izoliranih sobicah, čim bolj ločeni od splošne javnosti, kjer za njih nihče ne ve. Ti nezakoniti programi so tako smrtno resni, da ogrožajo same temelje naše države, vendar se te fašistične celice popolnoma nič ne sekirajo, ker verjetno služijo zasebnim oligarhijam in naše skrajno nesposobne službe nočejo o njih nič vedeti. Ni jasno kdo stoji za njimi, lahko je Nato, morda so rusi, zelo verjetno pa je, da jih komandira nekdo iz EU, verjetno potomci kakšnih nacistov, ki se niso nikoli odrekli svojih norih evgeničnih programov.

  Hotel pa sem omeniti nekaj drugega, naš totalitarni aparat je že pred leti uvedel posebno kategorijo “nezdravljenih” duševnih bolnikov, kar je samo drugo ime za te evgenične programe, namenjene odstranjevanju vseh političnih, ideoloških in celo rasnih nasprotnikov našega zločinskega režima.
  Pomembno je vedeti, da za te kategorije ni nikakršne zakonske osnove in gre za izjemno hude kršitve človekovih pravic, ker pravosodje ne more uzakoniti svojih postopkov, pač poskušajo zganjati represijo po raznih občinskih in nevladnih kanalih, ki jim je zgleda dovoljeno izvajati tajne programe nad svojimi občani, Slovenci in nenazadnje Evropskimi državljani. Del teh posebnih služb so tako imenovani občinski svetovalci, ki imajo odprte pisarne za posvet o morebitnih duševnih stiskah občanov, vendar jih ne izvajajo nobene strokovne osebe in tudi ni mišljeno, da bi res komu pomagali temveč skrbijo samo za totalitarni nadzor in kriminalizacijo žrtev našega sodobnega fašističnega režima. Žrtvam potem ostanejo samo zelo skromne in omejene možnosti, lahko storijo samomor, se jim res zmeša ali pa se jim pridružijo. Rezultat je naša krajevna in nacionalna realnost, ki jo živimo, pa je to samo vrh ledene gore, ki sega do dna samega pekla in še nižje.

 • Jan Kovalski

  Tole sem objavil že včeraj pa sem se premislil in sam izbrisal ta svoj komentar (zaradi osebnih podatkov).
  Sedaj ga objavljam še enkrat vendar z izpuščenimi osebnimi podatki ki so nadomeščeni z *

  dr Janez Sveti: “Na podlagi ugotovljenega stanja so izdali strokovno
  poročilo z oceno, da je zadrževanje golobov na balkonu najemnice neprimerno
  zaradi potencialnega ogrožanja zdravja ljudi in predstavlja nevarnost za
  pojav nalezljivih bolezni. …” Vir: Delo, Jure Predanič
  ===================

  Bilo je leta ****, ko sem zaradi nesreče, pristal ****************************
  ***************************************************************************
  **************************************************************v naši največji, in oh
  in sploh bolnišnici, v UKC LJ. Preživel sem, ko so me premestili iz
  intenzivne, še cca 14 dni na južni strani KC. Bilo je vroče poletje, klima
  naprav takrat še ni bilo, ne verjamem da so že sedaj, eno okensko krilo je
  bilo vedno na pol odprto zaradi zračenja. In prvo kar sem opazil je, da je
  na polici zunaj pristal velik golob, se počasi sprehodil po zunanji polici
  do odprtega okna, in čez nekaj časa, hop in naredil skok na notranjo
  okensko polico: Torej bil je že znotraj sobe, v kateri nas je bilo šest
  (postelj). Malo se je razgledal in hop, naredil skok na tla sobe. Madonca,
  tako presenečen nisem bil že dolgo časa do takrat, ostali pacienti so to
  sprejeli kot nekaj že uveljavljenega in normalnega, za njih pač ni bilo
  prvič. Nato se je golob mirno sprehodil po tleh cele sobe, pod vsemi
  posteljami in pobral drobtine od hrane, če so bile na tleh. Nato je mirno
  ponovil postopek v obratni smeri, iz tal na notranjo polico, nato skozi
  okno na zunanjo polico in odletel. To je bila vsakdanja praksa, ki se je
  dnevno ponavljala čez cel dan. Nihče ni preganjal teh golobov, ki so nas
  dnevno obiskovali, ker bi to povzročilo samo dviganje prahu po nepotrebnem.
  Stoično smo sprejemali te vsakodnevne obiske, tudi osebje, zdravniki in
  sestre se niso menili za te pernate obiskovalce. Med tistimi, ki so me
  obiskali je bila tudi sestra iz tujine, ni mogla verjeti. “Pa saj to je
  tako kot v Afriki” je bil njen komentar. Od cca 14 dni, ko sem bil v tej
  sobi sem imel posteljo zraven zamašenega umivalnika iz katerega je že močno
  zaudarjalo. Po cca 10 dneh so ga končno spucali.
  Takšno je slovensko zdravstvo iz prve roke. V citatu piše, da so si
  Inšpektorji šli ogledat nek balkon, ampak na UKC pa očitno nikdar niso
  prišli.

  • Nšo-či

   Zgodbe z golobi so različne. Nekatere opisujejo težave, druge sobivanje. Če živiš v bloku moraš razmišljati tudi o sobivanju stanovalcev. Vsak si lahko izbere samoto in živi svoje življenje. Dedek je fotografiral živali za revijo Lovec. Nekoč je napisal tudi članek o gozdnih pticah. Kako pomembne so v boju proti škodljivcem in kako bi morali skrbeti za njih. Zato imam sama med svojim sadnim drevjem majhne ptičje krmilnice …za majhne ptice in na smreki za tiste majhne netopirčke. Na tem portalu ima vsak pravico do svojega mnenja. Kar je lepota tega portala. Gre pa le za mnenja in ne vojaške zmage.

   • Jan Kovalski

    Lepo. Imam rad živali, ampak v bolnišnico pa res ne sodijo, ker ogrožajo življenja. Bolnišnica je zelo podvržena do okužb. Sam sem v tistem primeru staknil še t.i. bolnišnično bakterijo, in nisem bil edini, kar bi me lahko stalo celo življenja (pa ne samo mene). Da bi bilo še slabše, mi antibiotiki niti niso pomagali in sem se izvlekel samo zaradi dobrega imunskega sistema in dobrega fizičnega stanja pred prihodom v bolnišnico. Ta primer sem dal samo zato, ker me je ta “golobja” zadeva spomnila na moj primer. Ob tem sem začutil predvsem ogromen disproporc, ko se je v danem primeru novinarke napihovalo to golobjo zadevo v vrhunce, v primeru, ko pa bi prisotnost golobov morali resnično omejiti pa se je zadevo toleriralo. Niti mrež na okna se jim ni zdelo smiselno postaviti pa bi to zelo malo stalo tako denarja kot truda. Začutil sem močno ironijo dvojnih meril, ko se želi enega človeka uničiti.

    • Nšo-či

     Tudi sama sem v zgodbi občutila kamenjanje. Zato nisem presojala o vsebini, ampak o učinku. Je pa nekaj res. Janeza Svetega spremljam že dolgo. Na Portalu ga imam najrajše :), čeprav se najini mnenji skoraj vedno razlikujeta. Še nikoli ni nikogar kamenjal ali podlegel govoricam. Ta zgodba ima veliko resnic, pogledov z različnih zornih kotov. On gotovo pozna eno izmed njih. Ampak, 7 let je predolga doba trpinčenja posameznika za tako majhne stvari tega vesolja. Še bolj nedopustno je, da sodišče primer premoženjske škode, povezuje z duševnim zdravjem posameznika.

   • Jan Kovalski

    Odgovarjam na tisti tvoj komentar spodaj pod mojim spodnjim, ki je izginil medtem ko sem pisal tega in ga hotel oddati (pri oddaju me je opozorilo, da bo moj komentar izbrisan, pa nisem vedel zakaj, potem sem videl, da je tvoj komentar medtem izginil). Torej: copy/paste:

    Resnica je ena sama, pogledov pa je lahko veliko.
    Saj o vsebini nismo mogli presojat ker nismo in še vedno vemo premalo.
    Ampak to, da se stvar vleče že predolgo sem napisal že takoj na začetku, in tudi to, da se škodo ne sme uporabljati za izgovor, da se človeka demonizira in proglaša za neprištevnega, ker mu tudi uničevanja ne morejo dokazati na nekem stanovanju v katerem sploh ni prebivala. To bi namreč lahko pomenilo sledeče, bom dal absurdni primer:
    Nekdo nekega dne vlomi v tvoje stanovanje in ti ga uniči. Ti kot lastnik pokličeš novinarje in jim pokažeš, oni fotografirajo, in objavijo zgodbo. Potem pa se najde nek tvoj sovražnik in te da na sodišče na podlagi, da si mu mogoče nekaj dolžen pa mu nisi vrnil. Na sodišču pa bi te fotografije uporabili, da bi te proglasili za neprištevnega ker imaš stanovanje v razsulu.

    Zato sem napisal, da je v primeru, da se na podlagi “golobjega stanja” stanovanja nekoga proglasi za neprištevnega mora veljati 100% dokaz, da je resnično ta oseba to naredila in še, da mnenje izda še izvedenec. Sodišče pa mora dosledno upoštevati to kar sem navedel iz Ustave, in ne nekih fotografij, ker je jasno da se take stvari lahko podtaknejo. Skratka, ker se pregled stanovanja ni izvedel dosledno po zakonodaji (ne more se izvesti mimo vednosti najemnice), najemnica ne more biti niti odškodninsko odgovorna kaj šele, da bi jo proglašali za neprištevno, ker tak “dokaz” ne more biti pravno veljaven.

    Sodišče fotografij iz Slovenskih novic ne sme upoštevati kot dokazno gradivo!

    Skratka, proces bi se moral nemudoma končati z oprostitvijo obtoženke!

    Zato me zelo zanima kaj bo objavljeno na tisti strani.

    • Nšo-či

     Nisem pravnica. Poznam le del nepremičninskega prava, ki se dotika moje stroke. Tvoj zapis je razumen. Sama sem zbrisala svoj komentar, ker sem prestopila svoje meje in mnenje začela razvijati v svoj prav :)…pa sem se morala malce po prstih.

     • Jan Kovalski

      Škoda, da si ga izbrisala, ker po tem, bi še enkrat pogledal, nisem ga namreč razumel kot “razvijanje v svoj prav”, pa bi mogoče sedaj kaj takega našel, če bi pogledal z “lupo”.

     • Nšo-či

      Nšo-či janez.pokoncni 2 hours ago
      Detected as spam Thanks, we’ll work on getting this corrected.
      Ja, njegova polična opredelitev je presenečenje tudi zame..Presenečenje pa ne predstavlja sodelovanje podjetja z državo. Brala sem o tem, da “baloni” nadomeščajo zidane telovadnice. Bi si pa želela, da bi na Novi v namige vnesli vsaj malo strokovnosti. Maksimalna hipoteka, njeno razmerje je v praksi običajno povezano z garancijami. Brez garancij to podjetje, ki je predvsem izvozno usmerjeno ne more poslovati. Ker gre za gazelo.,.za hitro rastoče podjetje pa zavarovanje ne predstvalja nič nenavadnega.

      Tudi moji komentarji so spam. Označeni z zastavico. Bom poskusila raziskati, kdo mi je to povzročil. Komentar bom pa ponavljala, dokler se ne bo utrudil oziroma utrudila.

     • Jan Kovalski

      Tega komentarja (oz. odgovora za janez.pokoncni) na tem mestu pa ne razumem.

     • Nšo-či

      Gre za enega izmed mojih s strani Nove brisanih komentarjev, ki jih nekdo izmed komentatorjev označuje kot neprimerne.

     • Jan Kovalski
 • Jan Kovalski

  Ta film, danes ob 23:10, bi si morali nekateri ogledat pod nujno

  12 JEZNIH MOŽ
  Ameriški film, 1957
  Režija: Sidney Lumet
  Scenarij: Reginald Rose, Reginald Rose
  Igrajo: Henry Fonda, Lee J. Cobb, Martin Balsam
  Najstnik se znajde na sodišču, obtožen za umor svojega očeta. Po ustaljeni sodni praksi porotniki zapustijo sodno dvorano in odidejo v sobo, kjer naj bi odločili o krivdi obtoženca. Šele tam pa se primer, ki se je na prvi pogled zdel očiten, zaplete. Drugače predstavljena dejstva porotnike preobrazijo v detektive, ki neutrudno iščejo resnico. Pod vprašaj so postavljena njihova vnaprej ustvarjena mnenja in predsodki, ki so si jih nezavedno ustvarili v sodni dvorani.

  12 jeznih mož, debitantski film za režiserja Sidneyja Lumeta, je brezčasna klasika sodne drame, v kateri se etični proces iskanja resnice odvije pred našimi očmi v treh sobah in skorajda realnem času, kar ustvari brezprimeren suspenz filma. V kritično luč postavlja zdravorazumsko sklepanje na podlagi predsodkov, med drugim etničnih in rasnih, čeprav prvotna krivična obsodba v zgodbi ni eksplicitno povezana z etnično pripadnostjo obtoženca (slednja pravzaprav ostaja neznanka).
  Film je pogosto predvajan kot vzorna ilustracija skupinske dinamike in tehnik reševanja sporov.
  Most na reki Kwai je odnesel oskarje v vseh kategorijah, v katerih so nominirali Lumetov film.

 • Iva

  Spoštovana ga. Mojca!
  Borci(ke) za vladavino prava se že skoraj dve leti in pol borimo, pišemo – komentiramo na spletu (ne samo tu), v pismih bralcev, širimo od ust do ust resnico o montiranem procesu proti dr. Milku Noviču. In smo tako kot vi nemočni proti popolni samovolji državnih(!) institucij. Institucij, ki bi morale ščititi dostojanstvo ljudi, pa ga teptajo!
  Vendar, če dominantni mediji molčijo, nas javnost ne sliši, niti nas ne vidi!!!
  Sama apeliram z osebnim pisanjem novinarjem, vendar opažam popolno neavtonomnost oz. uredniško zaviranje poročanja o resničnem dogajanju na kraju umora dr. Jamnika, saj posnetki kamer kažejo realno sliko – tudi nejasno sliko morilca, ki ga odpelje Fiat Punto. Posnetki niso zanimali preiskovalcev NPU, kar kaže, da so v umor vpletene visoke osebe od NPU, NFL, tožilke in sodišča ?! Najbolj se je izpostavila novinarka Petra Janša, ki je dobivala tudi grožnje!

  Novinarji F571 dominantnih medijev nas označujejo za laično javnost (Delo, RTVS) in podpornike le določene osebe (ko smo protestirali z Odborom 2014 v nezakoniti zadevi Patria so nas označevali za janšiste, D. Petrovec s PF nas je označil za drhal, ker smo pred VS glasno zahtevali LUSTRACIJO). Takrat so se nekateri pravniki izpostavili n. pr. doktorji prava Jaklič (na US je v zvezi s priporom Noviča že napisal ločeno mnenje), Šturm, Bele, Avbelj, tudi Krivic (je pomagal s pritožbo glede pripora Noviču), danes pa javno molčijo (Jaklič, kot član US ne more, nekateri so že stari, ostala stroka pa je previdno tiho, čeprav odlična pritožba obrambe na višje sodišče kaže na množico kršitev, ki pa jih senat sploh ni upošteval).

  Ga. Mojca, vedite da vas podpiramo in SKUPAJ BOMO ZMAGALI! Lp Iva

  http://dosjemilkonovic.si/post/353006/umor-dr-jamnika-zahteva-za-obnovo-preiskovalnega-postopka
  http://dosjemilkonovic.si/post/353005/vladavina-prava-ne-montiran-sodni-proces-z-mnozico-krsitev