fbpx

Predsednik vlade nadaljuje z obiski bolnišnic pred odločilnimi dnevi: “Nihče ne bo ostal brez potrebne zdravstvene oskrbe”

Predsednik vlade Janez Janša na obisku bolnišnice Golnik. (Foto: Facebook)

Na Golniku še zadnje priprave na povečanje kapacitet pred odločilnimi dnevi v boju zoper koronavirus. Nihče ne bo ostal brez potrebne zdravstvene oskrbe. Hvala vsem v belih in modrih haljah, ki kljub vsemu zmorete. Slovenija stoji za vami. Hvala.“, je premier Janez Janša zapisal po obisku bolnišnice Golnik.

Po sredinem obisku UKC Ljubljana, kjer so našli neizkoriščenih kar 1700 kvadratnih metrov nedograjenih bolnišničnih kapacitet, ki bi jih s hitro adaptacijo zagotovili za bolnike s covid-19, predsednik vlade nadaljuje z obiskom zdravstvenih ustanov.

Danes je obiskal bolnišnico Golnik, saj prihajajo odločilni dnevi zoper koronavirus, v bolnišnici pa potekajo zadnje priprave. Kot se je premier Janez Janša prepričal na lastne oči, nihče ne bo ostal brez potrebne zdravstvene oskrbe.

Foto: FB

Hkrati se je zahvalil vsem zdravstvenim delavcem, ki v teh kritičnih razmerah garajo dneve in noči, da kljub vsemu zmorejo in se borijo za nas še naprej. “Slovenija stoji za vami. Hvala.“, je Janša zapisal po obisku bolnišnice Golnik.

Foto: FB

Foto: FB

Sara Kovač