Volilna komisija z zavrnitvijo kandidatne liste Združene desnice v novomeški volilni enoti kršila več členov zakona o volitvah

Foto: STA

Zaradi premajhnega števila žensk so potem, ko so kandidatno listo predvolilne koalicije Kangler & Primc – Združena desnica zavrnili v volilni enoti Novo mesto, iz istega razloga zavrnili še v volilni enoti Kranj. Po besedah predstavnika Aleša Primca se bodo borili do konca in dokazali, da imajo prav. Tako so že vložili pritožbo na vrhovno sodišče in pričakujejo, da bo potrdilo njihovo listo. Med drugim so se v pritožbi sklicevali na to, da zakon določa, da morajo biti kvote upoštevane od “skupnega dejanskega števila kandidatk in kandidatov na listi”, poleg tega pa bi morala volilna komisija po zakonu dati stranki tri dni časa, da nepravilnosti odstrani, šele takrat, če nepravilnosti niso odpravljene, lahko listo zavrne. Opozorili so na večkratno kršenje zakona. Poleg Združene desnice so v celjski volilni enoti zavrnili tudi kandidatno listo Združene levice in Sloge.

V pritožbi so v Združeni desnici našteli nepravilnosti in kršitve volilne komisije, ki je z zavrnitvijo kandidatne liste v Novem mestu kršila nekatere člene zakona o volitvah. Predsednik Združene desnice Aleš Primc je na včerajšnji novinarski konferenci dejal, da se spet kaže, da se levica boji volitev, “očitno misli, da ne more zmagati, ne da bi se vmešale državne službe, pravosodje”.

Zastopanost žensk Združene desnice v okrajih volilne enote Novo mesto je 36,6 odstotka
Šesti odstavek 43. člena zakona določa: “Na kandidatni listi noben spol ne sme biti zastopan z manj kakor 35 odstotki od skupnega dejanskega števila kandidatk in kandidatov na listi.” V pritožbi je ZD jasno prikazala, da je delež njihove zastopanosti žensk v okrajih v tej volilni enoti 36,6 odstotka. “V volilni enoti št. 6 je 11 okrajev. V 4 okrajih kandidira ženska, v 7 kandidira moški. To pomeni, da je delež dejanske zastopanosti žensk v okrajih v tej volilni enoti 36,3 odstotka. Cilj zakona, ki izhaja iz predloga zakona, je doseči čim večjo enako zastopanost žensk in moških v državnem zboru. S tem, ko v 36,3 odstotka okrajev kandidira ženska, je zakonski cilj dosežen.” Primc in Kangler zato predlagata, da vrhovno sodišče razveljavi določitev deleža zastopanosti žensk in moških na njihovi listi in ugotovi, da je ta dejansko 36,3 odstotka, kar je v skladu z zakonom.

43. člen zakona o volitvah

Volilna komisija bi morala stranki dati tri dni časa, da odpravi nepravilnosti
Volilna komisija volilne enote potem, ko je “ugotovila”, da lista ne izpolnjuje pogoja spolne kvote v skladu s 43. členom zakona o volitvah v državni zbor, ni odločila v skladu s 56. členom zakona in dala pritožniku pravice do odprave domnevnih formalnih pomanjkljivosti liste. Zakon v drugem odstavku določa: “Če volilna komisija volilne enote ugotovi formalne pomanjkljivosti liste kandidatov, zahteva takoj od predlagatelja, da jih v treh dneh odpravi. Če formalne pomanjkljivosti niso pravočasno odpravljene, volilna komisija listo kandidatov zavrne.” V postopku so torej ugotovili formalno pomanjkljivost liste kandidatov, in sicer, da ni v skladu s 43. členom zakona, ki določa spolne kvote. “Volilna komisija bi zato morala upoštevati določilo drugega odstavka 56. člena zakona in pritožnika pozvati k odpravi formalnih pomanjkljivosti liste. Tega prvostopni organ ni storil in je s tem kršil bistveno procesno pravico stranke v postopku,” so zapisali v pritožbi.

56. člen zakona o volitvah

Res je, da lista, ki odpravlja pomanjkljivosti, ne more več poljubno spreminjati kandidatov na listi, ampak lahko le zagotovi odpravo formalnih pomanjkljivosti, kar v danem primeru lahko pomeni zgolj, da umakne toliko kandidatov, da zagotovi izpolnjevanje spolne kvote in s tem zadosti formalnim pogojem za potrditev liste. “To pomeni, da bi organ moral naloži predlagatelju, da v skladu z zakonom in z internimi akti z liste umakne toliko moških kandidatov, da bi bila izpolnjena spolna kvota, določena s 43. členom zakona. Tega organ ni naredil in je zato bistveno kršil pravice pritožnika v postopku, ki mu jih daje sam zakon.”

Zavrnitev liste bi lahko vplivala na sestavo DZ
Združena desnica je v pritožbi navedla tudi nespoštovanje načela sorazmernosti. “Zavrnitev liste je v nasprotju z načelom sorazmernosti, saj gre za hudo sankcijo, ki lahko posledično vpliva na celoten politični proces in uvrstitev stranke v DZ ter s tem na sestavo DZ v celotnem mandatu. To je preostra sankcija za spodrsljaj pri spolnem razmerju kandidatne liste. Še posebej zato, ker bi ga bilo možno v tridnevnem roku, zakonito, v skladu s predpisanim internim postopkom za določanje liste odpraviti, brez škode za druge kandidatne liste, in s tem zadostiti določbi zakona, katerega cilj je zagotoviti enakopravno zastopanost spolov, in ne popolna distorzija volilnega procesa.” Zato bi že prvostopenjski organ moral izbrati rešitev, ki jo za take primere predvideva zakon, ki vodi v odpravo pomanjkljivosti, saj bi bil tak ukrep v skladu z načelom sorazmernosti in bi sledil ciljem zakona, ki gotovo niso v smislu omejevanja in celo zanikovanja aktivne in pasivne volilne pravice, do česar nujno privede nezakonita odločba prvostopnega organa, ki je predmet te pritožbe.

Foto: STA

V Sloveniji smo žal priča zlorabam državnih organov in pravosodja v volilnih kampanjah. Najbolj očiten primer je bil leta 2014, ko je tudi vrhovno sodišče s svojimi nezakonitimi in protiustavnimi odločitvami, kot je ugotovilo ustavno sodišče, odločilno poseglo v volilno kampanjo. “Z nezakonitim in protiustavnim zaporom vodje opozicije so bile zato volitve leta 2014 nepoštene. Združena desnica upa, da se praksa zlorab pravosodja v predvolilne namene ne bo ponovila tudi leta 2018 na način, da bi vrhovno sodišče tokrat onemogočilo nastop listi Kangler & Primc Združena desnica – Glas za otroke in družine, Nova ljudska stranka Slovenije v volilni enoti št. 6 in s tem bistveno zmanjšalo število glasov ter s tem sestavo državnega zbora.” Apelirajo na vrhovno sodišče, da v letu 2018 ne sprejema nezakonitih in protiustavnih odločitev ter s tem ne zlorablja svojega položaja najvišje ravni rednega sodstva v politične namene.

Tu se pojavi vprašanje, zakaj so nekatere volilne komisije, ko so stranke vlagale kandidaturo, opozorile na nepravilnosti, nekatere pa ne. Gre za neenako obravnavo, saj so nekateri bili opozorjeni vnaprej, nekateri pa ne.

A. G.

 • Aron

  Ne Primc, gre za materialni pogoj in ne formalno pomanjkljivost, zato so vam tudi zavrnili listo. Pravilno.

  • AlojzZ

   Da. Pravilno. Niso pa dali tri dni časa, da listo popravijo. To pa ni pravilno.

 • Red

  Dr. Janjez Janshari (President i SDS) është zgjidhja e vetme për Slloveninë !!!!

 • Ana Job

  Komunistična banda je še vedno prepričana, da lahko počne vse kar želi. Svoje čase so verjeli, da bodo lahko celo vreme rihtali.

  • ✔️VERIFIED USER

   @disqus_2jTBTnGtzj:disqus daj ti raje vreme napovej na usranem portalu, kjer popravljaš vejice. Gnoj domobranski SDS-ovski.

 • luckyss

  SDS naj se preimenuje v NBS…
  “Najbolj butasta stranka”…pač priznate svoje mentalno stanje..volilcev bo dovolj ;))

  • Fosa Stefan

   ko bi tebi samo miro cmeraR kuhal in židan krompir obdeloval, bi bilo tvoje lajanje zagotovljeno samo toliko časa, da tvoje telo poje samega sebe, ker od stranke smc motenih cepcev, še muhe pocrkajo, ravno tako od stranke sd ali serji danes. ti boš pa po volitvah tudi prenehal srat, ker bodo kučkotu pension zmanjšali in ne bo imel skom plačevati bedake kot si ti

   • jovan jovan

    Še dobro, da pozna SSKJ besedo “primitivec”! To je tvoj najboljši opis.

   • luckyss

    Ena največjih rasti BDP v EU…je dejstvo..
    Je pa tega Židana res treba zbrisat iz politike..tak idiot pa toliko vpliva..sramota!

    • rabbit

     Če mama Merkel pa njena avtomobilska industrija kihne bo slovensko gospodarstvo -20 BDP

  • totex39

   A se nisi zmotil ali pa ti komunistične stranke prinašajo dober pridelovalni dohodek.

 • Krtača 20

  Še začel niso pa jim je že mamic zmanjkal. Jest ne vem kva je s temi desnimi. A mogoče tekmujejo kdo bo večji debil?

  • po Titu Tit

   Debili ne, sami predrajski, od Gorenaka Piškotka do Vasleta Piškotka. Primsek je seveda latenten, on in Franci Donkey sta do te mere homofobna, da o njuni latentni usmeritvi ni dvoma. Na sorodnem primeru vidimo isto logiko : Janšari Psihošipac izganja komunizem iz Slovenije, potem ko je popušil kot kandidat Komsomola. to je logika ‘držite lopova’, Primsek pa ubog, ker bo moral Đurićevi vračati denar za volitve, s to mafijo od Patrij pa ni heca, poglejte samo Zagožnovo bridko smrt in 840000 eur premoženja neznanega izvora

 • totex39

  Komunistični volkovi že pred volitvami rovarijo kaj šele bo.

 • jovan jovan

  Kršili več členov?! Muahahahaha. ..Kakšni butli! Kučan je menda kriv, da sektaši ne znate računati!

  • luckyss

   Še hodit ne znajo, če malce karikiram…Ampak res neverjetno, kako in na kak način je moč zbrati največje idiote in jih sprovocirati, da se javno blamirajo….
   Po moje je vse skupaj po principu, da šef okrog sebe zbira same bedake, da se izogne možnosti, da bi ga kdaj kdo ogrozil na prestolu..

 • ✔️VERIFIED USER

  Ne se iti politike, če se je ne znate, fantje. To ni peskovnik.

  • Še sedaj nisi ugotovil, da nimaš prav ?
   Imaš pa res dolgo lajtngo.

   • ✔️VERIFIED USER

    @disqus_JgQAHDR0qF:disqus odjebi, govno parazitsko gnilo nepofukano geriatrično usrano zahojeno kloakalno debilno mrhovinarsko izdajalsko domobransko. Hvala.

    • Vse to, kar si napisal ZGORAJ, SI TI OSEBNO.
     POBOLJŠAJ SE !
     Pa NAUČI SE BRATI in UPORABLJAT TUDI RAZUM IN LOGIKO.

     • Republic Commando

      Ma pusti Marchessija, živi od provokacij. Pač maloumni primerek :))

     • rabbit

      Marta take daš samo na block in imaš mir pred njimi. Ponavadi se pod temi novimi nicki pojavlja Guest ker po nekaj urah ko administrator to premelje ga samodejno blokira.

  • rabbit

   Primc je reče Vučkotu, da se tisti moški odveč počuti kot ženska in zanima me katera lgbt glista ga bo še pribijala na križ.

 • Sredina

  Kandidatne liste se vlagajo na ravni volilnih enot in ne ravni države, zato določbe 43. člena zakona veljajo za listo, ki je oddana v posamezni volilni enoti, “državna lista kandidatov NE OBSTAJA”

  Kandidati ne spadajo med formalne pomanjkljivosti, ker se jih ne da menjat, torej pride v poštev 1. odstavek 56. člena zakona, pod to spadajo razni zapisniki in obrazci, ki jih je treba priložit, pomanjkljivi osebni podatki kandidatov itn.

 • Janshari

  Detyrat e para të Partisë SDS pas fitimit të zgjedhjeve:
  – Tavolina dygjuhëshe dygjuhësh (shqip / slloven)
  – Një njohje e gjuhës shqipe si gjuha e dytë zyrtare e RS
  – Bashkëpunim i ngushtë me Qeverinë e Kosovës

  • luckyss

   Daj ne bluzi..vzemi tablete Janez..pa spat !!

   • Janshari

    Unë jam i vetmi që mund ta marrë Slloveninë në parajsë

   • Ti še podnevi sanjaš Janeza. To pa je že hudo, veš !

    • Sredina

     A poveš ti kdaj kej pametnega?

    • luckyss

     Se opravičujem..pač pogojni refleks…
     Na koga pa naj pomislim, če mi nekdo začne po šiptarsko jamrat?!!

  • Franc Šink

   Utihni šiptar.

 • Republic Commando

  Lol, rdeči so tako navdušeni in proslavljajo kot da bi ravnokar zmagali volitve :))

  • luckyss

   Če mene vprašaš me prav boli kurac kdo bo zmagal na volitvah…
   Bolj me skrbi, da resno kandidirajo največji idioti teh Butal in da se okrog tega sploh debatira…
   Po te ljudi bi moral priti rešilec in jih do izboljšanja stanja imeti na ustrezni oskrbi..

   • pavel

    koga pa bi rad volil ?

    • luckyss

     Melanijo Trump..če pride nazaj in jo lahko spet konkretno podprem..

   • Republic Commando

    Si videl zadnjo anketo Dela in te sedaj kao boli kurac?

    • rabbit

     Veš to je spet fake anketa, ki hoče, da levičarji se ustrašijo za svoje korito in množično derejo na volitve.

     • Republic Commando

      Mogoče res

     • rabbit

      Kdaj je pa Delo nazadnje kaj po resnici objavilo. vse za ohranitev korita.

    • Sredina

     Anketa še vedno ne zagotavlja vlade IJJ

     • Republic Commando

      Je pa dobra vzpodbuda:). Do volitev je še mesec, se bo že nabralo še nekaj procentov ;)

     • Sredina

      ¸Po pravilu gre pred volitvami navzdol, že dvakrat je blo tko, zakaj bi blo zdej kej drugač?

     • Republic Commando

      Levim gre res navzdol, SDS pa vsakič samo gor .

     • Sredina

      Ne vem kje žviš ti haha

     • Krtača 20

      Jest sm vidu anketo kjer janša zmaga z 666%

     • Ta anketa velja za tebe.

    • Franc Šink

     Kljub velikemu gobcu ne bo šel na volitve. Ga je strah.

   • Republic Commando

    Sicer pa ja , združeni Levica in Desnica so budale. Pač ne jih volit, če te tako skrbi . ;)

 • Sredina

  2 komentarja pod člankom sta dejansko v zvezi z vsebino članka

 • primsek

  Primcu Teme se je stemnilo, zdaj bo po analogiji z Odborom, to gerontološko golaznijo, ki se je plačansko nabirala pred sodiščem, poskušal svojo pravno interpretacijo vsiliti še vrhovnemu sodišču. namesto da bi pederčina priznal, da ne zna računati s 35% in bi se skril v temno luknjo, ker bo moral ves denar od Patrij, ki so mu ga dali Đurićeva in podobni za volilno udeležbo, vrniti. nič več Turjaka, nič več vaških straž pred porodnišnicami, nič več Metke Zevnik in komunajzarske kurbe Likovićke po soočenjih : kamnolom, voznik taksija, samo da bo lahko vrnil Janšariju Šipcu avans za zmedo na volilnil listah. Bogi Primsek

  • rabbit

   Blokada

  • Franc Šink

   Res si primitivec.

 • Krtača 20

  Mogoče bi pa desni uvozil kake mamice z levice? Tam jih je menda preveč. Pa kako to? Pa za otroke se gre….. za klere al za kuga?

  • To svetuj Vebru in Žnidaršiču, ki imata preveč moških !

  • Olga_10

   Levičarke se razmnožujejo s pasjim semenom in dojijo pse….to niso bodoči Slovenci!

   • Krtača 20

    Ja pol si pa ti ena luštna prasica al si bolj lajdra?!

    • Olga_10

     To so vaše! Pa še Prešernovo nagrado so zlorabili za njih! Saj ni čudno! Kamor pridejo levičarji, vse propade zaradi korupcije in spolnih škandalov! Celo Nobelova nagrada za književnost ne bo podeljena….

 • Franc Šink

  Vse to je dirigirano iz Murgelj.

  • Sredina

   Torej Janšo, ki je sprejel zakon, dirigira Kučan?

   • Miro

    šinkcu se že kučani pojavljajo pred očmi…

 • milanček

  sprašujem za dobro slovenskega naroda, a se je madžarski čefur kućan že stegnil?

  • rabbit

   Nimamo te sreče.

 • Olga_10

  Levičarji (prebarvani komunisti) se vedno poslužujejo goljufij! Laž je njihova nesmrtna duša! Vedno pa poskrbijo za nekakšen videz “pravičnosti”….malo levo (tisto, kar lahko pogrešajo in se kasneje po tihem popravi), da se lahko desnega kandidata znebijo… Potem pa njihovim kandidatom čudežno izginejo obremenilni “dokazi”, zastarajo…

  • rabbit

   Gospa Olga meni je ta Desnica malo mimo sploh s tistimi 3000 za družino, spet bodo izkoriščali to eni lenuhi in pritepenci. Ker se pa mi gre za regularnost pa bi želela, da se zadeva konča z odločitvijo ustavnega sodišča, ker po mojem so te kvote neustavne, ker če damo naprimer, da hočejo na eni strani žrtve moškega nasilja se prvi ženske ustanoviti svojo stranko je logično, da na njih ne bo moških. Po drugi strani pa, če bi očetje, ki jim ženske preprečujejo stike z otroki tudi ustanovili stranko, pa je logično, da pri njih ne bo žensk. Potem tem skupinam odrekamo pravico, da so voljeni in izvoljeni ali ni tako.

   • Olga_10

    Sama sem proti ženskim kvotami, saj nismo krave…smo človeška bitja, sposobna in delavna in smo si sposobne svoje mesto pod soncem izboriti brez kvot! Kvote rabijo le feministke, ki ne vedo, kaj s sabo!
    Prav je, da se podpira družine in otroke! Nisem za diskriminacijo! Vendar pa ne more biti nekdo, ki se danes pojavi na vratih enakovreden ljudem, ki tu že generacije zivijo, delajo in gradijo slovensko državo.Kolikor vem, bi bil pogoj za pridobitev teh sredstev tisti, ki prebiva v Sloveniji vsaj pet let in ima slovensko državljanstvo!

    • rabbit

     Cigani so tukaj že od vekomaj. Oprosti, to z 3000 mi je res mimo raje naj bi predstavili kako bi zagnali gospodarstvo in lenuhe spravili iz socialnega korita.

     • Olga_10

      Pri ciganih je problem ta, da za njih zakoni ne veljajo, zaradi levičarjev! Oni vedno podpirajo neko manjsino…od ciganov, gejev, lezbijk, trenutno migrantov…vse na račun večine!
      Ko bomo vsi pred zakonom enaki, problema s cigani ne bo!

     • rabbit

      Gospa Olga pri nas zakon velja samo za nas Slovence, ki smo preveč butasti, da bi se enkrat vzeli skupaj in temu naredili konec pa očitno nismo sposobni eni so zadovoljni že če jim Erjavec da 2 evra in so tiho kot riti in veselo še naprej volijo leve. za drobtinice se prodajo vsem na škodo tudi sebi. Zato ne podpiram Primca s temi 3000. Bi ga podprla, če bi rekel, da bodo sprejeli zakon po katerem ti socialna pripada eno leto na vsakih 15 let.

     • Olga_10

      V urejeni družbi tega problema sploh ne bi bilo, saj bi bile plače dostojne, prav tako tudi pokojnine, mladi bi imeli delo, družine in ustrezne bivalne pogoje.
      Primc poskuša dobesedno gasiti požar staranja prebivalstva in nerodnosti.
      Erjavec je bleferski levicar, ki ga nikoli nisem in ga ne bom volila.Njegova vloga je le v varovanju privilegijev “naših”.
      Sama vedno volim SDS, ki ima dober program, se bori za pravno državo, očistiti namerava bančni sistem, iz pokojninske blagajne izločiti “pokojnine”, ki ne bazirajo na vplacilih iz dela…Vse bodo seveda lahko naredili le, če bodo imeli pametno večino in jih razni skorumpiranci ne bodo mogli izsiljevati!
      Saj veste, pogoj za formiranje vlade je koalicijska pogodba. Do sedaj je bil vedno v vladi DeSUS, ki je izsiljeval vse! Spomnite se Viranta…

  • luckyss

   Joj Olgica..spet sva pri tvojih parolah, ki jih pišeš po svojem zidu brez razmisleka…
   Kolikor te spremljam, obvladaš 15 do 20 fraz in to kombiniraš do onemoglosti..tukajšnje ovce ti pritiskajo pluse, ti pa imaginarno orgazmiraš…
   Ne mi zamerit v ugibanju…tvoj partner ti je “pobegnil” že pred leti…mogoče tudi s pomočjo “štrika”…me ne bi čudilo…
   So pa tudi prebliski, ko bi z lahkoto trdil da ta nick pripada samemu Vinkotu ;)))

   • rabbit

    Blokada

   • Olga_10

    Vi že veste…tako kot vse… Parole pišem zato, ker edino te gredo nepismenim ali polpismenim levakom – provokatorjem v uho in potrkajo na njihove kosmate duše! Sicer pa parola izhaja iz italijanščine in pomeni besedo! Kaj je torej z besedo narobe? To, da vas prizadene?

    • luckyss

     Tvoji starši so kracali po Ljubljani “OF”…
     Ti pa tu počneš enako…oboje je brezveze..

     • Olga_10

      Vi že veste…laž in podtikanje, kot vedno…

     • Miro

      olgica tebe pa že dolgo ni noben kot se šika…..

    • Miro

     paróla -e ž (ọ̑) kratko izražena programska misel; geslo: parola mednarodnega delavskega gibanja je: Proletarci vseh dežel, združite se; mladinci so pisali parole po zidovih; borbene, politične parole; reklamne parole; volilne parole; parole delavskih strank / povsod so bile parole, ki so naznanjale, da bodo zgradili cesto do roka napisi // nav. ed. dogovorjena razpoznavna beseda: izvedeti parolo; stražarju je moral povedati parolo

 • luckyss

  Ampak sedaj pa res..brez običajnih “zafrkancij”….ali vam ni nič nerodno, da vam desnico predstavljajo idioti kot so Primc, Kangler in Požar ?!!
  Res je, veliko imam proti Janši, ampak on vsaj butast ni…to moram priznati..

  • montyamp

   Hahaha , dobro da mate Hanžeka in Violeto .

   • rabbit

    Pa Luko Mesca, Kordiš, Židan, Pa tiste gospe iz SMC-ja, ki so 4 leta samo iz listkov brale, Modendorferja pa še kaj naštejem.

    • Republic Commando

     Vse to kar si naštel, ima skupaj IQ tam okoli 55 :)

   • luckyss

    No, Violeta mi gre sicer na živce ampak butasta pa prav gotovo ni..Hanžek pa je idiot primerljiv z vašim Mahnićem…s to razliko, da je Mahnič še mlad in se lahko razvije v še večjega idiota….

 • Miro

  Ja levica se boji strašnih Prinčka in Kanglerja…celo toliko da je moral posredovat Milan iz Murgelj….
  sicer pa kot ponavadi SDS v prijateljskih tekmah zelo dobro kaže, ko pa gre zares pa…….

  • Krtača 20

   Zmer jih nategnejo na isto finto.

 • ĐĐ Style

  Ne morem verjeti , da se že dva dni raspravlja o teh dveh pajacih. Oba nimata šanse vdtopaa v parlament, tu jih pa vlečejo okoli kot kake favorite. Domobranski portal vedno išče napako v sistemu, čeprav ta dva ne znata računat.

  • Soave

   Mi razpravljamo ?? Pomota ! Razpravljaš in na veliko pisariš ti in tvoji.
   Pa tudi bereš zelo slabo, veš ?? Kje si videl kaj napisanega o favoritih ?

   • ĐĐ Style

    Še enkrat preberi

    • Soave

     Članek, ali komentarje ?

 • Sredina

  Spodaj priznanje, da je tudi Janša zgolj lutka Milana Kučana

  • ĐĐ Style

   Sedaj je Orbanova, nikoli ne bo samostojno razmišljal. Enkrat je probbal, pa se je Patria pojavila

   • Sredina

    Pa bančna luknja tut, pa poroštvo za TEŠ6

    • ĐĐ Style

     Prekleta Murgelska podtikanja

     • Sredina

      ja res so nesramni no, banda

     • ĐĐ Style

      Brez Janše mi živeti ni

     • Sredina

      Janša je naš idol in heroj

     • ĐĐ Style

      Kučana pa na gnoj

     • rabbit

      Rada bi dočakala, da se Janša upokoji, mislim, da bom delnice naložila v tablet industrijo, donosnost bo takoj 100%

     • Sredina

      Ja, v SDSS bo epidemija depre

 • Franc Šink

  Ustanovili bomo stranko katoliških duhovnikov (SKD).Samo kako priti do 35% žensk.Za novomeško volilno Komisijo pretrd oreh, kaj ne?

  • ĐĐ Style

   SKP

   • Franc Šink

    Si mislil na pedre kot si ti?

    • ĐĐ Style

     Ne pedofili kot ti

  • rabbit

   Ti nune pa svojo Nunsko stranko problem kako do 35% moških.

   • Franc Šink

    Zanimiv odgovor.

    • rabbit

     Še ena zanimiva kako bi pa novomeška komisija rešila, da transeksualci ustanovijo stranko kdo bi bil tisti ki bi pregledoval kdo je kdo.

     • ĐĐ Style

      Donko

     • Franc Šink

      Tako nekako.

 • Krtača 20

  Janševa dežurna smrdljiva kurbetina Olga_10 je izjavila sledeče: Levičarke se razmnožujejo s pasjim semenom in dojijo pse….to niso bodoči Slovenci!

  • ĐĐ Style

   Mislila je to niso bodoči nacisti

  • Sredina

   A si kej druzga prčakval od mentalnega invalida?

   • Krtača 20

    Janševa dežurna kurbetina Olga_10 bo to uslugo dobila osebno.

  • montyamp

   Brez laži in psov pri levih ne gre .

   • Sredina

    Oglasu se je pa glih taprav

 • Pjevač tuge

  Nova tv kje je članek da je Sds končno prehitela Šarca ? Dajmo malo pozitive pokazat in probat zopet zmagat na volitvah !

  • rabbit

   Fake anketa, poziv za levičarje da pridejo na volitve in ubranijo korito.

   • ĐĐ Style

    Desnica vedno najde teorijeo zarote, ko se userjejo v gate trdijo da jim je drek podtaknjen

    • Republic Commando

     Boste rdeči imbecili, ko Janša zmaga, poraz priznali ali iskali zarote in šli razbijati po mestih?

     • Miro

      ko zmaga? kdaj? katerega stoletja pa

     • rabbit

      Miro , ko bomo starejši iin malo manj starejši pomrli, mladi vam bodo uši, le kdo bo potem skrbel za vas levake?

     • Krtača 20

      To delate desni za pingo sok…. Blood and honour pa to…

     • Sredina

      Zakaj bi? Sej vladal bomo tko še naprej mi

     • Republic Commando

      Vladal? kradli pa res. Sicer pa ne bodi tako ziher. ;)

     • Sredina

      Janša vlade vodu ne bo, s kom bi jo?

     • ĐĐ Style

      Ko janša izgubi toži državo

  • Olga_10

   Preverite na Hanzi…Ne spremljate svojih?

 • Sredina

  Pa če bojo zmagal no…

  • ĐĐ Style

   A na evrosongu

 • Krtača 20

  Olga_10 Krtača 20
  13 minut nazaj
  Levičarke se razmnožujejo s pasjim semenom in dojijo pse….to niso bodoči Slovenci!

  • Olga_10

   Mogoče to ni res? Pa še še nagrad ste se…kar s Prešernovo nagrado…

 • ney

  Kaos, tile členi in pravila so čisto mimo…A je bolj pomemben spol, kot pa znanje in izkušnje…???…ccc

 • domovina mili dom

  Počakajmo razplet sodišča. Če bo levo, bo potrdilo DVK, če bo desno, bo razveljavilo sklep DVK.
  Pa bomo spet levi in desni.
  Toliko zlobe in primitivizma v komentarjih še ni bilo. Nobeden še proba ne, da bi kulturno zastopal svoje stališče. Ne bi bili ljudje, če ne bi imeli različnih pogledov na okolje. Ne moti me nasprotno mnenje, moti me primitivizem.

  • Republic Commando

   Levi nimajo nobenega stališča, si kdaj videl koga od njih kaj pametnega povedati? NE, samo enovrstičnice in 4 vrste žaljenja. Drugega kot primitivizem jim ne ostane oz. ne znajo.

   • domovina mili dom

    Tako javnost spoznava primitivizem levičarjev. Sami sebi v skledo pljuvajo. Dokazujejo, kar se ve. Tudi to bo ponukalo ljudi, da pospravijo to nadlego na pravo mesto.

  • Olga_10

   Levake moramo šele naučiti, da imamo tudi mi besedo! Predolgo smo bili tiho!

   • Slovenka

    Levake bo najprej potrebno naučiti osnov civilizacije. Ti na tem področju že dolgo orješ ledino. Vse priznanje.

 • jovan jovan

  Ni čudno , da je primc zafural. Sektaši, matematika vam ne gre. Še vedno, ko ste računali na zmago ste popušili.

 • Krtača 20

  A ste desni že ugotovil katera stara sila vam je podrla plakat? Kerga boste tožil? Zahodnika, vzhodnika, južnika, severnika, severovzhodnika…….

  • ✔️VERIFIED USER

   @krtaa20:disqus Lepa Brena i Južni vetar.

  • jovan jovan

   Severovzhodnik. Prihaja iz Rusije!

 • AlojzZ

  56. člen zakona o volitvah

  TOOOOO! TO PRIMC!

  • Primc jih mora učiti tega, kar bi morali na DVK znati povedat na pamet ob polnoči.

 • AlojzZ

  ADMIN! UKREPAJ!

 • Janshari

  SDS = skup mentalno bolestnih pedera i pedofila

  • Olga_10

   SD?

   • Janshari

    Odjebi pušačica kurca

 • toxico

  žal je zakon jasen nimajo 36 kot trdijo ne more biti ena na dveh mestih

  • Si sploh prebral članek ?

   • Sredina

    Si ga ti? Ali pa zakon?

    • Se noče nihče pogovarjat s teboj, da se stalno v mene zaletavaš ?
     Bimbo.

     • Sredina

      Ne sam malo vas je takih ki troste take nesmisle in neumnosti

    • Rožle

     Ja kdo je pa tebe kej vprašal ..?
     si ti toxico?

 • jovan jovan

  Predsednik novomeške volilne komisije je Kučanov bratranec Geza, ki je svetoval primcu in kanglerju . Prmejduš, brez malega ne gre!

 • Peter

  Očitno so v štabu razdelili nove USB ključke in dodali nekaj “novih” provokatorčkov v nekih strenđ lengviđih.
  Volitve se bližajo.
  Vendar pa, to vaše početje je kontraproduktivno, take bedne provokacije bodo samo spodbudile ljudi, da gredo na volitve, no.

  • Republic Commando

   To jim jaz že dolgo razlagam :)

  • Slovenka

   Mene pa najbolj zanima, ali so smetarski modeli plačani za svoje svinjanje ali se žrtvujejo za blagor komunistične ideje.

   • Peter

    Nekateri so, predvsem pa je en avtor večih nickov.
    Ne vem, če si opazila, ampak vedno pridejo skupaj in odletijo skupaj, kar je malo nenavadno, no?

    • Slovenka

     Jata mrhovinarskih ptičev na delu?

     • Peter

      Ja, že od začetka Nove. Zakaj ne uvedejo admina, ki bi pobrisal ta gnoj z ekrana mi pa ni jasno, no.

 • montyamp

  Kaj pa stranka poškodovanih v garažah , društvo kinološke ginekologije ???
  Liberalni komunist fašizem se je izrodil do nivoja , ko UDBOVSKA DECA kradejo otroke , nadomestne matere se pa osemeni s pasjimi vojščaki .
  Materno mater paradajzarsko .

  • jovan jovan

   Rezultat ste nedohebani monocefalni sektaši.

   • Soave

    Kaj si ti kakšen biolog, da tako rad uporabljaš tale izraz ?

    • jovan jovan

     Doktoriral v Prištini.

     • Soave

      Čestitam.

 • luckyss

  Naj kar Kangler pove da je Primc pizda..ali obratno, pa bo stvar rešena, ker bomo to potrdili vsi Slovenci…
  Kvotam bo tako zadoščeno in desničarji se boste izognili blamaži…

  Očitno pa Sloveniji sporočate le eno…Desnica rabi idiote…ovce volite jih..

 • Peter

  Dolina, kjer so vsi zakoni napisani tako, da jih vsak lahko po svoje tolmači, no.

  • Miro

   kaj je bebo a so te spet na sprehod spustili ti pa takoj sem

   • Soave

    Tebe pa, na našo nesrečo, ne najdejo. . . . .

   • RATATA

    A je blo tvoji mamici ime Zdenka?

  • Krtača 20

   Spet ena nepismena budala.

  • Olga_10

   To je samo zato, da jih levaki lahko obracajo po svoje…Bavconovo komunistično “pravo”..

 • Krtača 20

  Kva je zdej desnaki. Srbi bi rekl: vi bi jebali al da ne udje. Ne gre to tko. A ste zdej za princa teme al ne?

 • montyamp

  UDBOVSKI DECI , komunistom in levici ne preostane drugega, kot da lažejo in sovražijo. Sovraštvo ni znak sedanjega zla, temveč je posledica medvojnega in povojnega velikega zločina.

  • luckyss

   Bravo za sarkazem…
   Desnakov vas je ena sama ljubezen in pozivov k strpnosti, slogi in napredku…

   • montyamp

    Kaki sarkazem ???
    To stanje je tako trdo , da se znajdeš v zaporu nič kriv in nič dolžen .
    Pravi lopovi pa v vodstu udbosodja .

 • Anton

  “Ob slovenski obali je bilo v minulih dneh zelo pestro. Številne službe in prostovoljci so bili na terenu zaradi plavajočih smeti, ki so preplavile obalni pas med Koprom in Strunjanom. Med najbolj dejavnimi prostovoljci je bil prav gotovo Miha Vivoda, član iniciative Naredi nekaj za naravo (NNN), ki je že leta izredno aktiven pri čiščenju obale in morja.”

  Le kje se skriva Borut?

  sarkazem press

  • Olga_10

   Balažic ga je ovadil..

  • sprehajalec

   Sem spremljal. Nikjer pa nisem zasledil, odkod so te smeti…. Niti kakšno akcijo odkrivanja krivca, če so ladje metale smeti v morje.

  • Slovenka

   Boruta ne boš več videl kakšna štiri leta. Ko bo rabil tebe in druge volivce, pa bo že oplel kak vrt ali spekel kakšne kekse.

 • Republic Commando

  Zakaj noben ne govori o tem, da so Združeno levico in Slogo zavrnili v celjski volilni enoti?

  • Olga_10

   Blef za bedake!

   • SabinaSmole

    tudi mene zanima, zakaj o tem nikjer nič ne piše… krivica!

    • Republic Commando

     Meni je čudno, ker celo na RTV pišejo o tem, tu pa nič…

     • Olga_10

      Tu piše tisto, kar drugi zamolčijo! Ste našli kaj o nezakonitih migrantih na Murglski kloaki?

  • radames

   Ker sta kolateralna škoda. Nekega levega morajo pritakniti zraven. Tako kot je KPK jankovića, ko je obdolžila Janšo in je zaradi tega padla njegova druga vlada.

 • toxico

  ne da sem sem dans delal 13h

 • Olga_10

  Saj nismo naivni! Mi to že dolgo vemo! Haha

 • jovan jovan

  Zakon je jasen, namreč določa, da na posamezni kandidatni listi noben spol ne sme biti zastopan z manj ko 35 odstotki. 43.člen ….Le sektašem ni jasno! Kljub temu, da je bil zakon sprejet pod ivanovo vladavino.

  • Republic Commando

   A res? Zavrnili so tudi Združeno levico v celjski enoti ravno zaradi tega. Paradajzek bogi.

  • Puki

   Tako! Piše o kandidatni listi. Kaj imajo okraji zraven?

 • totex39

  Imaš srečo, da tukaj ni moderatorja, drugače te svoje svinjarije ne bo mogel nikjer pisati, ker bi bil avtomatično izbrisan.

 • Janshari

  Slovenija mora da usvoji zakon, koji zabranjuje pedofilske stranke, kao što je SDS i njen vođa Dr. Jansha

  #ZokiCar

  • Olga_10

   SD! Zoki posiljevalec mater samohranilk in skorumpiranec!

  • Republic Commando

   še en alter ego ĐĐja?

  • totex39

   Pezde piši v slovenščini, če ne pa spokaj iz portala.

   • Krtača 20

    Šta kaže?

    • Janshari

     Simpatizeri pedofila Dr. Janshe su totalno poludeli.

     #ZokiCar

   • Janshari

    Ja ču, da pričam kako kod ja hoču. Zabrani mi ako možeš.

    #ZokiCar

    • totex39

     Kmalu boš dočakal tudi to in izgon iz države!

     • Janshari

      Samo ti sanjaj konjuždrina.

      #ZokiCar

  • Schemva Miro

   Gnoj čefurski,toliko si zabit,da se še slovenščine ne moreš naučiti in ti se boš tukaj pametnega delal,spokaj,kolpa ni daleč,pa ne vračaj se.

   • Janshari

    Sve simpatizere Dr. Janshe moramo, da strpamu u ludaru.

    #ZokiCar

   • Janshari

    Jedva čekam izbore!

    #ZokiCar

  • Republic Commando

   utihni ĐĐ

 • Puki

  1odstotek= 6 jurčkov. Pa ne Zokijevih…

 • radames

  Ta problem se je sedaj pojavil prvič. Neke kvote. Torej!!! Kaj je zadaj? Nov “veliki pok”? Politični gangsterji nas imajo za norca! Bomo mirno gledali ali jih bomo na gobec?

  • totex39

   “Kvota” je zelo popularna beseda za migrante in so jo paradajzarji kar kopirali.

  • žogica

   Kvote so uvedli v Janševi vladi 2004-2008, samo na znanje ti dam !

  • tetka z ozadja

   Saj jih je janšekova vlada sprejela.

 • Tweety Bird

  No, ni kaj, še Janez Janša naj bo predsednik vlade, da bo ja celi Evropi in svetu jasno, da svoje države ne jemljemo resno, še manj pa spoštljivo!

 • Tweety Bird

  Desničarji torej trdite, da bo zmagal mrtev konj ???? Sam vprašam?

 • Tweety Bird

  Janša nateguje svoje ovce že 27. let pa mu še kar verjamejo. V zadnjih 4. letih je bil vsega skupaj v parlamentu okoli 100. ur in še to 80 ur ko se je vozil iz zapora, in za to nedelo dobi 5000€ bruto plače in še 5000€ neto iz blagajne SDS-a…ob tem pa še pridno pere denar od Patrije preko Snežiča oz. Dijane:)

  • Tweety Bird

   Njegovi volilci so brez dostojanstva.

  • tetka z ozadja

   Ni res, za vodenje stranke dobiva 4.700€ netto (vsaj uradno)

   • žogica

    Koliko še pa iz neuradnih virov????????? On se ima fajn, njegovi luzerji pa…..

    • tetka z ozadja

     Ne tisto je pa samo potovanja letovanja avtorske pravice itd. ( saj zna skriti)

   • Tweety Bird

    Kaj pa tisto ki ukrade… na to si pozabil? :)

    • tetka z ozadja

     Sory. Ampak je potrebno napisati, da si je celo za dva meseca znižal plaćo iz naslova “vodenja stranke” na 4. 200,00 €

     • Tweety Bird

      Aha…torej JJ krade svoje ovce kar naprej :)

     • tetka z ozadja

      Zakaj pa ne, saj so itak zabiti.

     • Tweety Bird

      O Janševih svinjarijah vemo že preveč… in da so njegovi falsifikatorji in premetalci dreka tudi :)

   • janko

    Naj ti pade tisti kladu na rdeči coti na bučo!

  • Liberalec

   Volili, ne volil, bomo SDS.

 • Tweety Bird

  Spoštovani tovariši, Šarec mi nekako ne gre. Vem, oziroma se zavedam, da je to čisto individualna presoja, ampak ni mi najbolj všeč. Tisti, ki ga bolje poznate, boste tudi bolje vedeli , ampak zame ni persona , kateri bi zaupala svoj glas. Tako ali tako, bom jaz volila mojo LEVICO !!!

  VSI VOLIMO LEVICO…NAJ NAM MESEC SVETI :)

 • Tweety Bird

  JJ pa menda že 25 let švica od dela v parlamentu. Od garaškega dela mu že srajca okol bicepsov poka po šivih…he he…

 • Tweety Bird

  Janez Janša se boji vseh kateri ime se začne na “M”… Milan, Marjan, Marx itd….

  PS: Tudi Murgle so na “M”

 • Tweety Bird

  Petru bi rada nekaj lepega povedala… JEBI SE !!!… ha ha ha ha ha …

 • Tweety Bird

  Res se je problem odločit za koga voliti… poiskati moremo tiste, ki bodo najmanj kradli… Janez Janša avtomatsko odpade :)

 • Peter

  Ah, liberalec, tako lep vzorec je bil, pa si ga pokvaril, no.

 • žogica

  Kot smo videli nocoj na TV, SDS že obračunava z Šarcem….

  • Tweety Bird

   Gamad desničarska !!!

   • Slovenka

    Tweety, tweety, bonton. Tu si v fini družbi, če izvzameš levakarske provokatorje, in se obnašaj okoliščinam primerno.

    • Tweety Bird

     In od kdaj ni desnica gamad?

     • Slovenka

      Čakaj, čakaj, Norveška ima desno vlado, Poljska prav tako, Madžarska, Italija, Avstrija, Nemčija, to je zate gamad? In jaz se prištevam k desnici in presneto malo mar mi je, če me ima kdo za gamad zaradi tega. Ti pa še enkrat prelistaj bonton. Tak jezik, ki ga ti uporabljaš, se preprosto ne spodobi.

     • domovina mili dom

      Pusti te provokatorje. Zgleda , da je nova odprla portal in tile provokatorji lepo nosijo dohodek s kliki Novi.

     • Slovenka

      Aha, to marsikaj pojasni. Še dobro, da se lahko spodobni ljudje umaknemo na Slovenec.Life, ko imamo tega dovolj.

     • domovina mili dom

      Lepo počasi. Ne se pustiti provocirati. Pokazati je potrebno, da so desni komentatorji strpnejši do drugače mislečih. Nivo in pismenost provokatorjev levičarjev pa je dokaz kakšni so.

     • Slovenka

      Sem na Novi, sem pa tudi na Slovenec.Life, ki se šele razvija, vendar dosti obeta.

     • domovina mili dom

      Ko mi zmanjka kofetka, se spravim na Novo. Ne vpraši, adrenalin za primerjavo skoka s padalom.

     • Slovenka

      Ha, ha. Istočasno pa poslušaš ptičje petje.

     • Tweety Bird

      Se opravičujem… od kdaj ni slovenska desnica gamad? Samo gamad lahko postavlja spomenike domobrancem…kapish?

     • Slovenka

      Komu se lahko Slovenci zahvalimo za lepe slovenske lastnosti: pridnost, natančnost, redoljubnost, sposobnost za delo, če ne desnici? Glede domobrancev: obstaja še druga plat medalje, o kateri v šoli nisi slišala, zato sama malo pobrskaj po ustrezni literaturi. Na spletu imaš Novo slovensko zavezo, na spletu imaš Slovensko domobranstvo, malo se pozanimaj o teh ljudeh, potem pa sodi.

     • Tweety Bird

      Novo slovensko zavezo??? Slovensko domobranstvo???

      Zakaj smo tako hitro zapečatili jame…pa toliko prostora je še bilo :)

     • Slovenka

      Ti si ptič posebno poredne vrste. Malo se ohladi. Glede jam pa samo eno: kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.

     • žogica

      Samohvala je cena mala !!!!!!

     • ĐĐ Style

      Domobranci so tam kamor so jih angleži poslali, z izdajalskim gnojem si nihče ne maže rok. 13 bataljon. Ni človeka, ni problema

     • Slovenka

      Polpismene tovarišice so vzgojile polpismenega kvazi-Slovenca. O Angležih pa je škoda besed, božja kazen ni izostala. Belci in kristjani jim l. 1945 niso bili dovolj dobri, zdaj naj uživajo v sodrgi iz Tretjega sveta, ki jim London spreminja v novi Bejrut, ki mu že sledijo druga angleška mesta. Malo bolj se pozanimaj, kakšnim ljudem jemlješ čast s takim govoričenjem. Midva pa sva zaključila.

     • ĐĐ Style

      Domobranci so izgubili čast tistega trenutka, ko so zaprisegli SS-u. Ti pa v slovarju poišči besedo OKUPATOR

 • Tweety Bird

  A gledate soočenje na prvem programu RTV?… Ma ne spet Grozovita Pesek no! Zakaj se raje ne spelje na skrajno desničarsko Noro24tv?… Po soočenju jo lahko JJ poseksa…ne bi bilo prvič :)

  • Tweety Bird

   Peskova je preveč desno usmerjena in ni primerna za vodenje soočenj.

  • Krtača 20

   Jp šodrova nebi smela vodit oddaje. Janševe ljubice ne morejo objektivno in nepristransko intervjujat. Sramota za rtv.

 • VERRZIFIKATOR

  KVOTNA GEOMETRIJA

  Kaj volilna je geometrija,
  to je kajpak še predobro znano,
  v njej je vedno vse tako postlano,
  da zadovolji se simetrija.

  Kaj je aritmetika volilna,
  tudi tu potrebna ni razlaga,
  na volitvah skratka tisti zmaga,
  ki podpre ga publika številna.

  Ko pa vtaknejo v sistem se kvote,
  ne pomaga več geometrija,
  na pomoč priskoči fantazija,
  saj porušene prav vse so vsote.

  Naj sešteva se diagonalno
  ali delež izračuna kvotni,
  rezultati hitro vsi so zmotni,
  vse nekako čudno je pavšalno.

  Ko je kvotam treba zadostiti,
  nujno se zastavlja nam vprašanje,
  koliko je spolov, kakšno stanje
  končno gre po kvotah razvrstiti.

  So med kandidati tudi taki,
  ki jim spola moč ni določiti
  in pa taki, ki hoteli biti
  drugemu bi spolu v vsem enaki.

  Našel tudi takšne boš primere,
  ki počutijo se danes eno,
  jutri drugo, včasih pa v nobeno
  kvoto bi ne mogli brez zamere.

  Predlog je, volilna da enota
  spole raznovrstne upošteva,
  le tako rešljiva je zadeva,
  da vsak kandidat je lastna kvota.

 • K9

  a na tem forumu skoz brišejo komentarje in uporabnike?? kje so indijanka, roman abramovič,… eden je prej napisal o tem komentar in je zdaj že izbrisan. KJE JE SVOBODA GOVORA?

  • K9

   kje je tunek!!?

   • Tweety Bird

    Moj Tunek dela v gorici…komentiranje je prepustil meni…izbrisali so ga :(

    • macon

     Nekdo naj izbriše še rumenoglavo komunajzarsko drisko.

     • Tweety Bird

      Hudoben si…tak da veš :)

     • macon

      Ti pa po komunajzarsko do obisti izprijeno. :)

     • Tweety Bird

      Nisem…sem mala rumena nedolžna ptička… No, nedolžna glih več nisem…je Tunek za to poskrbel :)

     • Lovim naravo

      ja kaj pa indijanka, njo so tudi zbrisali?

     • Slovenka

      Jaz tudi pogrešam Indijanko.

 • Roman

  Ko ne gre za prave, volilne komisije postanejo nepismene!
  Kako so lahko v komisiji,če ne znajo brati volilni zakon,oziroma ga berejo po svoje?

  • domovina mili dom

   Bo še zanimivo glede razsodbe. Bomo videli na katero stran visi sodniški stolp iz Pize.

   • Slovenka

    Kdaj se bo vedelo?

    • domovina mili dom

     Tri dni po zakonu se mora sodišče odločiti.

 • združena levica in združena desnica bi se morala združiti, tako bodo postali najbolj združeni in brez problemov glede kvot

 • Lovim naravo

  https://www.youtube.com/watch?v=feY8_0SxPJY
  ste vidli ta promo za kampanjo sds??

  • SabinaSmole

   FUJ, NAGNUSNO. To že ni SDSovo maslo, nekdo se grdo norčuje iz prvakov desnice.

   • K9

    haha, to se je meni zdela ful duhovita kampanja

 • Božobožo

  Bolek in Lolek v akciji zanikanja.

 • Tweety Bird

  Janez Janša lahko zamenja Šarca v… stand upu… :)

  • SabinaSmole

   Kaj imaš toliko za povedat preko Janše? Kaj ti je storil?

   • Tweety Bird

    Kaj mi je storil? Leta 1988 sem se borila za njega na Roški…a danes pa voluhar postavlja domobranske spomenike in deli folk… Kapish?

    • sprehajalec

     Sabina, pa tale neti državljansko vojno, ker bi spet polnil Brezna.

    • K9

     ej, @markopantani:disqus ti si murglski vohun? :D

     • Tweety Bird

      Kaj pa Foglof Tunek? Je on tudi murglski vohun? :)

     • K9

      ja to mi ti povej, če je kao tvoj mož :D

     • Tweety Bird

      Tega pa ne povem. Mi je Tunek zabičal :)

     • K9

      te pa vsaj povej, kje je indijanka

     • Tweety Bird

      Vrnila se je nazaj v domovino… Ameriko. Tam je domorodka :)

     • K9

      za levičarko pa nisi baš politično korektna ;)

     • Tweety Bird

      Jaz sem prava levičarka…govorim preprosto in jasno. Jebem jaz politično korektnost :)

   • sprehajalec

    Gre za psihopata Sabina, ki je plačan, da blati tukaj. ne oziraj se nanj.

    • Tweety Bird

     Ti se pa ne mešaj v moje debate…kapish?

     • sprehajalec

      Boš polnil brezna?

     • Tweety Bird

      Če me že nagovarjaš…ni problema :)

     • sprehajalec

      Plačam, če me poskušaš vreči v brezno…

     • Tweety Bird

      Ne špilaj se z menoj…bom poslala Tuneka nad tebe…pol pa boš najeb***…

     • sprehajalec

      tvoj prijatelj ko ščiješ, #Tunnek#. tri puta oko vrata, pa ti još visi ko kravata. Samo vzdigne se pa ne. če se je sploh kdaj…

     • Tweety Bird

      Mojemu Tuneku vsak dan pimpek stoji. Lepo mi je :)

   • Tweety Bird

    sprehajalec laže…

    • sprehajalec

     Komsomolci, (komunističeskaja Molodost, Komsomol). Od leta 1945 uničujete Slovenijo. Avstija nas je prehitela za 60% iz slabših štartnih osnov. Ker ni imela komunistov in komsomolcev.

    • ĐĐ Style

     Sprehajalec je neozdravljiv psihopat in prikriti gay, s sovraštvom do drugih želi zaceliti rane, ko mu je lokalni duhovnik v samotnem grmovju vcepil sv.duha od ozadaj

     • Tweety Bird

      Z vazelinom ali brez? :)

     • Krtača 20

      S križem….

     • ĐĐ Style

      drekom

     • Tweety Bird

      A se je od sile pokakal? :)

     • ĐĐ Style

      Veselja

     • Tweety Bird

      Morda pa ima fetiš na kakec :)

     • ĐĐ Style

      Možno, drekać je res

     • janko

      Tukaj ste se pa levakarji dobro predstavili: ste brez vrednot, gnoji, negativci. Res ste mrak in tema!!!

    • sprehajalec

     samo do imbecilov tvojega tipa, ki pozivajo k državljanski vojni in ponovnem polnjenju brezen, kot sta ti in džidži

  • sprehajalec

   beda Levičarska. Edini stavek, ki ga premorejo. Več denarja v zdravstvo. za levičarske dilerčke pod vodstvom CK ZKS Zemljariča.

   Ivan janez edini tam razsodno govori. bedniki levičarski z minimalnim IQjem.

 • Janshari

  Pogledajte vođu SDS na RTV1, stoji tamo, kao neki popišani pacov i sa svojim lažima truje narod. Pa kako ga nije sramota.

  #ZokiCar

  • sprehajalec

   Levičarski bedaki. Treba bi bilo, Morali bi, Vse se pa zaključi z dvigom prispevnih stopenj in davkov ter proračunskih sredstev. Za zdravstvo. Nove obremenitve za davkoplačvalce. Vsi levičarji po vrsti so izdali edino modrost, ki jo premorejo. več denarja v zdravstvo. Čarobna formula! Svež keš za dilerčke.

   Ivan janez je edini razsodno povedal. Izkoristiti obstoječe rezerve. Ker denarja je dovolj.

 • Tweety Bird

  Ni res kot je Janša rekel, da petkrat manj mladih voli… ampak petkrat manj mladih voli SDS, ker še niso pokvarjeni :)

  • sprehajalec

   Levičarska formula uspeha: mesec jo je obelodanil. več denarja v zdravstvo, svež keš za dilerčke pod vodstvom Zemljariča.

   • Krtača 20

    Ja, desni ste sposobni prežvet sam s đuđić pa snežićkrediti. Bajbaj

    • sprehajalec

     Ha, ha, še več denarja v zdravstvo, pravijo levičarji, svež keš za dilerčke pod vodstvom CK ZKS, Zemljariča.

     • Krtača 20

      Tko je. Za tak dnar je fičko. Če pa hočeš več….. Ni pa treba zdej na fičku auspuh od mercedeza, to je neumnost. Al pa zlati šraufi na feltnah, to je pa narobe.

     • sprehajalec

      Pa žilne opornice po 1 K ojrov, da je dovolj za vse udeležene…. predvsem dilerčke. Pa ne kogarkoli, CK ZKS dilerčke. Pa še kaj pade levičarčkom v parlamentu.

      Kdaj se je to začelo z operacijskimi mizami, ki jih je uvažal Zemljarič. Pa njegov prijatelj znani levičarski zdravnik tipa dr. Franja, Vrhunc.

  • Krtača 20

   Zdajle se je jajo spet izdal. Če pride na oblast, bo samo maščevanje in polena pod noge od te domobransko šiptarske zalege. Ven iz parlamenta z njim!

   • Tweety Bird

    Nazaj na Dob z njim :)

    • Krtača 20

     Bavčar ga že pogreša.

     • Tweety Bird

      Igor ga čaka v celici…z žajfo v roki :)

     • Krtača 20

      …za intimne dele….

 • ĐĐ Style

  Če jajo izgubi bo tožil državo ,ker volilci so davkoplačevalci in morajo plačati za svoje grehe

  • Krtača 20

   Že poznamo postopek, ustavno sodišče, bruselj, haag, trup, un….. Pa spet od začetka…

   • ĐĐ Style

    Prvo se bo potrebno pokloniti velikemu Orbanu in mu razložiti načrt koga bodo obtožili. Migrante ne morejo ker nimajo volilne pravice, Tito je mrtev, standard Kučan in komunisti

    • Krtača 20

     Haha, volite star zguban jajotov obraz. Pri njem že veste v kakem predklonu ga boste fasal. Vse ostalo je rutina. Desničarji ljubijo rutino…..

 • žogica

  Šarec je res dober !

  • sprehajalec

   Hihihihihihihi Žogica. To si že za moralnega Cerarja rekla pred leti…

   menjaš favorite kot gate žogica, hihihihi. Če jih menjaš seveda. Kot znana levičarka Melita Župevc, ki je kar brez gat hodila, ker je tako hitro menjala stranke….

 • Krtača 20

  Treba je bit praktičen. Kater zdrav človk bi šel volt človeka, ki od davkoplačevalcev terja miljon evrov ker je sam kradel pri patriji?

 • Tweety Bird

  Gledam soočenje na RTV… Levica in Pirati, vse ostalo kot da gledamo film iz leta 1980 ali pa beremo Cankarjeve Hlapce…. Pa kdo to voli?

  PS: Če daš Rosvito za vodenje predvolilnega soočenja je isto kot bi dal Janšo za predsednika državne volilne komisije.

  • ĐĐ Style

   Mene res zanima , kdo voli ta dva kekca iz Zblojene Desnice

   • Krtača 20

    Vsako nedeljo pr maš se s prižnce dere en abu al bagdadi koga je treba volt. Prižnca je že čist obtolčena od rolexa, križa, vazelina in biblije.

 • Janshari

  Dr. Janshu treba osuditi i poslati u Guantanamo Bay. Pa neka tamo prodaje maglu.

  #ZokiCar

  • rubec

   Tebe bomo pederćina spokali pod hitro. Da boš razumel peder pederski čefutarski to kaj je pod hitro, to pomeni pod hitno.

   • Peter

    Mu moraš dati na gugl trenslejt, drugače ne šteka, no.

 • RATATA

  NOVA24TV JEBITE SE U TRI PIZDE MATRNE!!!
  ZAKAJ NE BLOKIRATE SMETILCEV??

 • žogica

  Šarec je odličen….

  • Rožle

   Nimaš šanš on ima že soprogo doma …

   • žogica

    Res je odličen !

 • žogica

  Primc se bo pa razpočil v milnem mehurčku.

 • ĐĐ Style

  Kdo je klošar na desno od Židana

 • črnaovca

  Prepričajte sodišče

 • Tweety Bird

  Dajmo spet Janšo na oblast. Da nas čimprej vrag vzame.

  • Slovenka

   Obstajata dva Janeza Janša. Glej, da boš izbrala pravega, kar ne bo lahko. Oba kandidirata v Grosupljem. 3. 6. boš morala delati z glavo.

 • Krtača 20

  Ampak se vid da večina strela sam floskule. Nobenih konkretnih ukrepov. Slabo slabo.

 • ĐĐ Style

  Šiško in njegove nebuloze

  • Krtača 20

   Ta pa je ja…. Hahaha

   • sprehajalec

    Pogrešate pravega liderja Levice, Zokija?

    • Slovenka

     Saj res, zakaj Zoki ne kandidira? On, ki je za levo stvar.

     • Boško Buha

      zašto svi mrzite zokija.. ljubljana je sad baš divni grad

     • Slovenka

      Zate in za tebi podobne, ne pa za Slovence. Še slovenske zastave ni. Ljubljana je središče sovražnikov slovenstva na čelu z županom Neslovencem.

     • Slovenka

      Ta komentar je namenjen Krtači.

  • žogica

   Primc pa vodi v nebulozah.

   • ĐĐ Style

    Tu bi teško odtehtal, Primc – Šiško

   • sprehajalec

    Piratska stranka žogica, hihihihi. odprla meje in povabila Afganistan sem.

    tvoje vroče sanje, Afganistanci?

 • sprehajalec

  Samo bedak danes po večernem soočenju ne bi volil Ivana janeza. Edini, ki je govoril razsodno in nekaj povedal. Predvsem se razlikuje od levičarskih lutk tam, da poda konkretne rešitve, Ne samo ustaljene levičarske floskule, več davkov, več denarja. Seveda za lobije in stričke in ne za izboljševanje stanja.

  Streznite se ljudje, dovolj je bilo nakladanja od leta 1941 naprej.

  • Krtača 20

   Naštej eno konkretno rešitev ki jo je povedal:

   • sprehajalec

    1. Pravilno je definiral migracije in zahteval protestno noto in privitje hrvaške v zvezi s tem.
    2. Aktiviranje notranjih rezerv v zdravstvu, kot je odprava nesmislov, ko vsak “odločevalec” ki na novo pride, uvede za provizijo seveda nov informacijski sistem, ki je nekontabilen z obstoječimi. Sprostitev trga za zdravstvene storitve. In odprava situacije, ko na fizioterapevta čakaš pol leta, če pa mu po telefonu poveš “samoplačniško” si pa na isti mizi pri istem fizioterapevtu isto popoldne..
    itd…

    • Krtača 20

     Blabla. Kaj je to itd?

     • sprehajalec

      Imaš ponovitev na RTV Arhiv oddaj. Oziroma si lahko z pravim receiverjem ogledaš za nazaj. Pa preskočiš ostale glumce, ki jih levo zanaša in so samo populistični gobec gonili, pa se s premikanjem naprej fokusiraš na Ivana janeza.

     • K9

      samo bedak bi tudi brez ogleda soočenja volil IJJ

    • janko

     Saj si ne bo nič zapomnilo ženšče…..

     • sprehajalec

      Gre za ZZB Borca. Krtača ni ženska.

 • ĐĐ Style

  Sedaj ko se končuje oddaja na tv-ju bodo zaćeli desni hvaliti JJ-ja. Brez Janše mi živeti ni

  • žogica

   Saj ne gledajo Slo1, desni samo plačujejo naročnino.

   • ĐĐ Style

    A saj res, sem pozabil. Sedaj se bodo sami izdali

 • Slovenka

  Glede Združene desnice: kakšni cicibani. In Primc obljublja za vsakega otroka tri tisoč evrov. Kaj hoče, da vsa golazen iz Afrike in Azije bruhne k nam, ko se bo to razvedelo? Kar naenkrat bomo imeli namesto 9 milijard ljudi na svetu kakšnih 20. Kakšni beboti. Še liste niso sposobni pravilno sestaviti. SDS se bo morala zanašati samo nase in nikogar drugega.

  • Krtača 20

   Ja. Vsi desni so dedki mrazi. Sam tud en ni omenil da ma škarje in platno v rokah ECB in EU.

  • žogica

   Res ste brezvezni desničarji !

  • janko

   Primc pravi, da slovenski družini. Vprašujem se, če bo to možno. Če sta starša Slovenca, potem super! Če pa sta samo državljana Slovenije, potem je pa ta projekt čisti samomor naroda!!

   • Slovenka

    To jaz razlagam že od vsega začetka, tudi se čudim umski skromnosti, ki vlada v tej stranki. Primc je dobro začel, opravil je veliko delo, ko so se dnevno zbirali pred Vrhovnim sodiščem, tudi referendum je znal organizirati, potem pa so se začeli streli v koleno. Angleca Likovič – kandidatka za predsednico?!?!, namesto da bi se potegovali za koroška dečka in iz tega naredili zgodbo, s katero bi dobili na svojo stran vse poštene Slovence, desne, leve in sredinske. Malo so se spet dvignili, potem pa bedasta obljuba o 3000 evrih, da ne govorimo o debaklu glede kandidatnih list. Desnica bi se morala pokazati v najboljši luči, gledamo pa kiks na kis. Primc smeši slovensko desnico.

    • K9

     zakaj sploh verjamete temu, to je popolna manipulacija

     • Slovenka

      Ta manipulacija mi ni niti najmanj všeč, prvič je na nizki ravni in skregana s pametjo, spominja me na univerzalni temeljni dohodek, še bolj pa me jezi, da se ne ukvarjajo s pravimi problemi. Če bi vztrajali pri koroških dečkih, bi jih resnično spoštovala, in to ne samo jaz, ampak vsak pošten človek v Sloveniji, oni pa bi s tem storili dobro delo. Ampak ne, treba je dajati bedaste obljube. To, kar oni delajo, je podcenjevanje volivcev in sramotenje slovenske desnice.

     • Boško Buha

      joj pustite koroška dečka pri miru, no… grozi nam tretja svetovna vojna, vi se pa tu z dvema posvojenima otroka obremenjujeta. HALO GDE TI JE PAMET

     • Slovenka

      Kje pa je ostal tvoj smisel za globinsko razmišljanje? V Bosni se je zgubil med kakšno ofenzivo?

 • Grenze

  KURBE LAŽNIVE LEVUHARSKE .

 • Vince Blake

  No, na levici nimajo problemov z ženskimi kvotami. Večina njihovih kandidatov je itak navadnih pičk in brezjajčnikov.

  • Tweety Bird

   Ti si pa brezjajčni belogardist :)

  • Peter

   Ja, še komisija jih jebe, da imajo premalo moških, no.

 • Tweety Bird

  Janša je prvi ZA in prvi PROTI za isto stvar… ha ha ha ha ha ha …

  • janko

   Ne moreš drugih soditi po sebi, veš, birdy.

   • Boško Buha

    janša glupane

  • žogica

   On bi-nebi, bi-nebi, bi-nebi…………..

 • Olga_10

  Volimo desnico in postavimo levake z vsemi Kučanovimi kukavičjimi jajci na smetišče!
  Jelinčič je povedal, da čaka v Bosni 175000 migrantov, ki želijo naprej, torej v Slovenijo, saj so nasi sosedje zaprli meje! Levaki bi bili še kar naprej “solidarni” in gostili divjake z našim denarjem!

  • ĐĐ Style

   Ivan Janez je migrant

   • Republic Commando

    ^ cviljenje umirajoče živali.

  • žogica

   A Primca, če boš imela dojenčka, dobiš 3000eur.

 • sprehajalec

  Ivan janez je zadel žebelj na glavico, zopet. bedaki levičarski kričijo, javno zdravstvo, pa socialno. pa več denarja. nesposobneži nesposobni lopovski.

  Tukaj je primer, ko je čakalna doba 28 tednov, obstoječi levičarski socialni sistem pa ti da tudi tole vabečo možnost,

  #Vse preglede opravljamo tudi na samoplačniški način. V tem primeru čakalne dobe ni in na pregled lahko večinoma pridete že v nekaj dneh. Na samoplačniški pregled se lahko naročite na NOVI telefonski številki:
  V izogib nesporazumom ob naročilu na pregled, telefonistki že na začetku pogovora povejte, da se naročate kot samoplačnik.#

  levičarsko javno zdravstvo? SMS z geslom #samoplačniško#.

  • Krtača 20

   Pol desni kuj pomrete ker ste prebutast pa še dnarja nimate.

   • sprehajalec

    Levičarji ste postavili tale sistem zgoraj, ki preferira bogate levičarje.

 • Olga_10

  SDS z Janezom Janšo sta zanesljiva garancija za varnost in blaginjo Slovenije!

  • ĐĐ Style

   hehe

  • Krtača 20

   Od kdaj s pa ti za vice?

   • sprehajalec

    Lopovski dilerčki Krtača, seveda zagovarjate obstoječi sistem….

 • Peter

  Je kdo govoril o vrnitvi DDVja na predkrizno stopnjo?
  Saj krize ni več, baje, no.

  • Krtača 20

   Vpraši vašo rosvito no

  • žogica

   Pri nas je ni več !

   • sprehajalec

    V tvoji službici je nikakor ni več.

    zakaj si pa šla s štrukljem zadnjič na cesto, če ni krize Žogica, hihihihihi….Po dodatni zaslužek?

 • žogica

  Janez je bil danes zelo priden, ker je Rosvita vodila soočenje.

 • Olga_10

  Pirati bi integrirali nezakonite migrante… Mesec ima dobre izkušnje z nezakonitimi migranti, ker se vsako jutro pozdravijo…. Kar domov si jih naj spravita in jih sama financirata!

  • ĐĐ Style

   Vsaj 2 črnca polsat Olgi

   • sprehajalec

    Pa enega, ampak obdarjenega Džidžiju.

    Džidži pravi, Once go black, never come back….

  • žogica

   Ti gledaš SLO1, od kdaj?

 • Olga_10

  Vse migrante, ki pridejo v Slovenijo, poslat h Kučanu, Fajonki in županji Črnomlja, pa naj imajo vsak svojo kvoto in to na svoje stroške!

  • žogica

   Dva črnca dobiš ti, po Janezovih kvotah !

   • sprehajalec

    Ni dost en črnc, za izpolnitev Žogičinih želja,
    je zlod med nogama, pa morta bit dva….

 • Olga_10

  Bratuškova se je zrinila s podpisom poslanke iz SMC v parlament…zdaj bi pa ona rihtala penzije…ko bo zmagala…Cerar bo tudi vse porihtal, če mu bodo dali državljani podporo…. Hahaha

  • žogica

   Skupaj bosta vse porihtala !

 • Peter

  Vsi bodo vse porihtali, jasno, kot so do sedaj.
  Kaj pa serpentinšek, je spet igral Drnovšeka, no?

  • sprehajalec

   Serpentinšek je bil “neuvršen”. Po starem principu, “ne levi in ne desni, ne vodijo nas k sreči”.

   • Peter

    Samo novi obrazi nam prinašajo srečo…

    • sprehajalec

     začnejo dobro, vendar se hitro izpojejo. Dal je glasno zagotovilo pred kamerami, da ni voden iz Murgl.

     • Peter

      Aja? Hahaha….saj vemo, kako je z levimi, govorijo točno nasprotno od tistega, kar je res, no.

     • Boško Buha

      vi sploh ne znate što neuvrščen znači… debili glupi

 • žogica

  Šarec je odličen !

  • Rožle

   Neki se ponavljaš … !!!

   • žogica

    Res je odličen !

 • Olga_10

  Šarec pa na pručki … zatrjuje, da ga niso nastavili strici….Seveda ne, dedki…!

  • žogica

   Tetke, tetke….

   • K9

    vsi majo strice iz ozadja, samo marJAN ŠArec v sredini

    • Boško Buha

     ovo uopšte nije smešno

    • lepov lepov

     Dobra!!!!!

 • Olga_10

  Židan pravi, da je Celarceva ostala ministrica kljub slabemu delu, ker niso hoteli kršiti koalicijske pogodbe….Haha….”Zvestoba” pa taka…

  • žogica

   Zvestoba do groba !

   • sprehajalec

    Levičarski slogan SS enot med drugo vojno.

    Meine Ehre heisst die treue.

  • sprehajalec

   nekateri Levičarji so imeli med drugo vojno slogan “Meine Ehre heisst die treue”.

   Moja čast je moja zvestoba. na to je mislil Židan…

  • Peter

   Aha, in zdaj bodo zrihtali vse. Če bo pisalo v koalicijski pogodbi, no.

 • Olga_10

  Tonin pravi, da je Kahl v preskavi in da ima dokumentacijo policija…Kahl nič ne ve, ker mu Putin ni nič povedal…Kučana pa se išče?

  • žogica

   Tonin je desni, pa nič ne ve !

 • sprehajalec

  manjkal je pravi Lider levice, parcelizirane na 15 Strankic. Zoki. Združena levica v najširšem smislu.

  • Peter

   Zoki bi povedo svoje, de.

 • Olga_10

  Tako! Edina pametna opcija je SDS z Janezom Janšo, demokratom, domoljubom in prekaljenim politikom! Srečno Slovenija!

  • žogica

   Srečna bo Slovenija brez Janeza !

   • sunday

    še srečnejša brez tebe !!!

   • Aresnica

    LEVAKI Že od 1945 leta dalje – RAZEN cc 5LET.
    ______________
    Lep pozdrav

 • sunday

  levisti kažejo svojo moč in obup hkrati – strah jih je to moč izgubiti !!!

 • Peter

  Je mesećar spet našel kakšno novo ahilovo koleno slovenskega gospodarstva, no?

  • K9

   kaj pa bi naj blo ahilovo koleno??

  • Slovenka

   Če bi bilo po njegovem, bi v Sloveniji uvedli južnoslovanske zadruge, kjer je več družin živelo pod isto streho in je bilo vse naše. Toda to bi bilo še znosno. Tip je dovolj nor, da bi poskusil poustvariti razmere, ko so ljudje živeli v jamah in se ukvarjali z lovstvom in nabiralništvom. Seveda bi bila oblačila iz kož, orodje pa iz kamene dobe. Bog nas čuvaj tega blazneža. Upam, da bo s svojo svojatjo vred ostal pred vrati DZ. Tedaj bo Violeta spet lahko delala, za kar je najbolj nadarjena, igrala zatežene osebe v slogu oddaje ”Adijo”, lahko pa bi dodala še vlogo Rdeče kapice. Na eni od levičarskih orgij je bila prav čedna s tem pokrivalom.

 • K9

  https://www.youtube.com/watch?v=feY8_0SxPJY

  ta video je tak ko da bi vas poslušal… kr neke gluposti folk govori, vse vete vse o vsem

  • Še me dej

   kaj pa je to nek bedast video?

   • Lovim naravo

    ti že cel dan se tem videjom gušit, nehaj provocirat, če ne znaš

    • Še me dej

     želi si bit več kot je… mu lahko zameriš

     • Lovim naravo

      namesto da bi se razvila kak resna debata o volitvah, tu zgubla svoj čas z nekimi avdio posnetki… kdo še sploh to posluša

     • Še me dej

      noben te ne prosi, da to bereš… idi si ga drkat na IJJ

     • Lovim naravo

      zakaj pa misliš da sem janšist? halo?

     • K9

      pa dobro, kaj se tu dogaja? a ta video res ni nikomur zanimiv?

     • Boško Buha

      tu se neke gluposti menite, a mi mamo resan problem koji se zove janša

     • Lovim naravo

      janša ni resen problem, on je resen pacient

 • Peter

  Zokita pa ni blo, de, je raj farmacevtke preganju pu najlepšem mest na svet, de.

  • K9

   eh zoki bo raje dosmrtni župan

   • Boško Buha

    zoki nije loš

 • Dragan Krstič

  Poln kufr imam tega Primca. Na llevici je Erjavc, ki ne zna drugega povedat da se bori za upokojence, na desnici pa Primca, ki se ponavlja kot pokvarjena vinil plošča, mlade mamice, natalitete, 3.000.-€ in b olniška za babice in dedke.Ta človek je res bolan.

  • Boško Buha

   pusti ti ovo budalo primca… ne zna što priča

 • Dragan Krstič

  Zame najpreprečljivejši: Janez Janša, Bojan Požar ter gospod Kovšca.

  • Boško Buha

   jedan glupaviji od drugog

   • Dragan Krstič

    Odmah iza tebe.

    • Boško Buha

     majka ti je iza tebe

     • Dragan Krstič

      Boško, ti si tipičen primer da Darwinova evolucijska teorija ne velja za vse homo sapiense. Tvoji možgani so ostali na IQ krapinskega človeka.

     • Boško Buha

      majka ti je krapinski človek

     • Dragan Krstič

      Boško, ampak je govorila slovensko. To pomeni da je po inteligenci mnogo pred teboj. Tebi je slovenščina nekaj neobvladljivo težkega, astrofizika b rekel, če si že slišal za to. A delaš na polavtomatu, gor ga vzdigneš dol pa pade sam.Ja, zelo intelektualno zahtevno delo opravljaš, hahaha.

 • Clemen J.

  Ko sem omenil, zato ker sem sam preveril, da tudi pri levici ni vse poštimano, so sedaj, izgleda da s težka potrdili da tudi levica ne ustreza pravilom. Ampak to je trajalo teden dni, očitno so poizkušali na vse načine obiti zakon, s pomočjo komisije. Sramota da jih mora nek obični državljan opozarjati na nepravilnost i na njihovem bregu.

 • Rožle

  Ajde levaki, dost mate nabijanjanja po prazni slami ..
  Ala gremo en za drugim
  ..SCAT…SRAT IN SPAT …!!!

 • Slovenka

  Ti si gnus od človeka. Ana, sledi mojemu zgledu in ga takoj blokiraj tako kot jaz. Vse priznanje tebi in uredniku, da takih motenih osebkov ne spuščata na portal.

 • Občasni Komentator

  Edino ta 56. člen je oprijemljiv za pritožbo. Sicer pa je trditev, da imaš 4 kandidate (v različnih okrajih) ob tem pa nimaš tudi 4-ih dejanskih oseb, ki bi bile ti kandidati žalitev pameti posameznika.

  • S tem ni nič narobe, vsaj do zdaj to ni bilo smatrano narobe, če je nekdo kandidiral v dveh krajih. Saj ga zato niso presekali na dve polovici in tudi letos je tako.

   • kokobily

    Ne gre za to pravico, ampak za pricakovanje, da bo tako dvojno stet..

   • Občasni Komentator

    Nekdo je ednina, a ne [email protected]?

 • Jan Kovalski

  Absurdnost spolnih kvot:
  Kako naj feministke ustanovijo stranko?
  Kako naj se ustanovi npr. stranka zatiranih moških? (ki jim npr. CSD-ji in feminizirana sodišča omejujejo stike s svojimi otroki)

  • Kam pa naj se uvršča recimo nekoga, ki si je dal z operativnim posegom spremeniti spol ?
   Kam pa uvrstiti tiste, ki spolno občujejo z moškim , ali z žensko, da ne navajam tistih, ki občujejo z živalmi ipd. ? Tem nesmislom ni konca.

 • ..nimajo žensk?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!