fbpx

Vdova po smrti moža, ki se je zgaral do smrti, po dveh mesecih našla uteho v rokah njegovega brata

Foto: Facebook

Vdova, ki je pred dvema mesecema na zofi našla svojega mrtvega moža, ko ga je tja nagnala spat po prepiru zaradi njegovih dolgih delovnih dni, ni izgubljala veliko časa in je novo uteho našla kar pri bratu pokojnega moža. Res neverjetno. 

Ashley Murrell, 33-letnica, ki ima 3 otroke, je imela vročekrvni večer s svojim zdaj preminulim 36-letnim možem Mikeyem, po tem, ko se je ta vrnil domov po 16 urah dela. Murrellova je možu poleg očitkov, da se bo preveč iztrošil, če bo opravljal tako dolge delavnike, zaukazala, da mora spati na zofi. Naslednjo jutro pa je lepotna terapevtka naletela na prizor mrtvega moža.

Foto: YouTube

Pokojni mož je varčeval za darilo za obletnico poroke
Kasneje je vdova izvedela, da je njen mož, ki je delal kot čistilec preprog, opravljal dodatne ure, ker je varčeval, da bi jo za njuno obletnico poroke peljal v Prago. Očitno pa to Murrellove ni ganilo niti malo, saj se je zapletla v odnos z njegovim bratom Chrisom, ki ji je nudil čustveno podporo med njenim “dolgotrajnim” žalovanjem.

Eden izmed skupnih prijateljev je za Sun Online povedal, da sta tako Chris kot tudi Ashley dala veliko skozi in jima je vzajemna podpora zelo koristila. “Naravnost nenavadno je, kako se lahko iz nekaj tako groznega razvije nekaj tako dobrega. Skupaj delujeta zelo srečno,” je še dodal.

Pokojni je veljal za skrbnega očeta
Po smrti moža, ki se je zadušil med spanjem, je Murrellova povedala, da je bil njen mož zelo skrben in če je videl koga v bližini, ki je nesrečen, je naredil vse, da je osebo spravil v boljšo voljo. “Zelo je imel rad svojo družino in vedno je naredil vse, da ji je zagotovil udobje. Sedem dni zapored je delal po 16 ur, da so lahko otroci vsako leto obiskali zabaviščni park Disneyland.” Zaradi dolgih delovnikov je bil povsem izčrpan, a mu je bilo pomembno le, da je videl srečno družino. “Dolgi delovniki so zahtevali svoj davek, saj se mu je zdravstveno stanje začelo poslabševati.” Po besedah Murrellove je Mikey na usodni večer prišel povsem izčrpan in ker tega ni več prenesla, se je začela kregati z njim in ga iz jeze poslala spati na zofo. “To je bilo res neumno z moje strani, glede na to, da sem si želela, da bi več časa preživel z nami doma.”

Foto: YouTube

Kakorkoli, 16. maja je Murrellova svojega moža našla tam, kjer ga je nazadnje videla zvečer. Ko je prišla iz spalnice in ga videla, je takoj vedela, da je nekaj narobe. “Njegov obraz je bil brez barve, ko pa sem se ga dotaknila, sem videla, da je popolnoma hladen.” Stekla je ven, 14-letnemu sinu dejala, da mu je umrl oče, s kričanjem pa je nadaljevala tudi na ulici pred hišo. “Bila sem pretresena in se nikakor nisem mogla sprijazniti s tem, da Mikeya ne bom videla nikoli več,” je dejala Murrellova.

Po smrti moža je spremenila svoj pogled na življenje
Po prihodu reševalcev, ki so potrdili smrt njenega moža, se je Murrellova zrušila in dejala, da se počuti krivo, saj ga je nagnala, naj preživi noč na zofi, namesto da bi spal v zakonski postelji. “Jezi me, da so bile moje zadnje besede namenjene njemu, izrečene v jezi. Še posebej me je pretreslo, ko sem videla, za kaj je varčeval denar.” Povedala je, da ji je smrt moža popolnoma spremenila pogled na življenje. “Življenje je prekratko, da bi se človek v posteljo odpravil jezen, prav tako je pomembno, da se čim več časa preživi s svojo družino.”

N. Ž.