[Ste jo videli?] Slovenski par je med brodolomom ob otoku Molat izgubil psičko Nimo

Datum:

Slovenski par je v nedeljo doživel brodolom pri otoku Molat, oba sta se rešila, sedaj iščejo psico z imenom Nima, ki je plavala na obalo otoka. Po zadnjih informacijah je še niso našli.

Dvema Slovencema se je v nedeljo zgodila nesreča na zunanji strani hrvaškega otoka Molat. Novico in prošnjo je na Facebooku delila njuna hči, ki je pojasnila, da sta njena starša v redu, da pa pogrešajo psičko, ki sliši na ime Nima.

Na Facebooku se je s prošnjo oglasila ena od uporabnic, hči dveh Slovencev, ki sta v nedeljo na zunanji strani otoka Molat doživela brodolom. Na pomoč je priskočila evropska služba za okvaro na morju, ki je barko pripeljala do kopnega. Z obema staršema je bilo vse v redu, pogrešajo pa psičko Nimo, ki je po zadnjih informacijah še niso našli.

 

Kot je zapisala, naj bi “psička v evforiji skočila z barke in odplavala proti kopnem, ker pa je zunanji strani otoka obala neprehodna, se Nima kljub klicem ni vrnila nazaj”. Ker so trenutno nemočni pri iskanju, je uporabnica Facebooka prosila, naj bodo vsi tisti, ki nameravajo pluti okoli Molata, pozorni na belega psa, “Je zelo prijazna, sploh do otrok in drugih živali”, je zapisala in dodala, da so se z enako prošnjo obrnili tudi na Brgulje.

Psička je bela, brez lis, mešanka, ki je na videz podobna terierju, je pa malo manjša od zlatega prinašalca in je brez repa”, je uporabnica opisala Nimo in dodala, da se tudi sami odpravljajo iz Ljubljane v iskanje Nime.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

Huligan sredi Ljubljane napadel Ukrajinko!

Na spletnem forumu Reddit se je pojavil videoposnetek incidenta...

[Video] Prizori z ameriških univerz vse bolj spominjajo na nacistično Nemčijo

"Al Qassam nas naredi ponosne, zdaj ubij še enega...