fbpx

Nevarni migranti: Kar 79-krat več možnosti je, da vas posili muslimanski migrant iz Afganistana kot kdorkoli drug!

Foto: epa

Novi podatki razkrivajo, kako migranti iz islamskih držav ogrožajo ženske v Evropi. Kar 92 odstotkov vseh brutalnih posilstev na Švedskem storijo namreč migranti.

Z drugimi besedami: na tisoče švedskih žensk ne bi bilo posiljenih in s tem travmatiziranih za celotno življenje, če iz islamskih držav na Švedsko ne bi prispeli migranti. Seznam “top 10 posiljevalcev po narodnostih” razkriva, da imajo posiljevalci predvsem korenine v Iraku, sledijo pa migranti iz Afganistana, Somalije, Eritreje, Sirije, Gambije, Irana, Palestine, Čila in Kosova. Edina nemuslimanska država, ki se je znašla na tem neslavnem seznamu posiljevalcev, je tako Čile, piše Jihad Watch ter razkriva, da “če upoštevamo število različnih pripadnosti narodnosti na Švedskem, je kar 79-krat več možnosti, da vas posili Afganistanec kot pa moški, ki je rojen na Švedskem”.

“Migranti lažejo o svoji nacionalnosti in identiteti”
Seveda pa Švedi ne morejo pozabiti na lansko priznanje njihovega policista Petra Springareja, ki je prelomil “korekten” politični molk o epidemiji napadov na njihove ženske s strani migrantov. “V zadnjem mesecu sem se ukvarjal z dejanji, ki sledijo: posilstvo, posilstvo, brutalno posilstvo, napad na žensko, izsiljevanje, izsiljevanje, napad, nezakonita grožnja, nasilje nad policistom, grožnja zoper policista, preprodaja drog, huda preprodaja drog, poskus umora, posilstvo, izsiljevanje in nasilje,” je zapisal ter objavil državljanstvo teh kriminalcev: “Države izvora kriminalcev so: Irak, Irak, Turčija, Sirija, Afganistan, Somalija, Somalija, Sirija, Somalija, neznana država, neznano poreklo, Švedska. Za polovico osumljencev ne vemo, iz katere države prihajajo, ker nimajo veljavnih dokumentov. To pogosto pomeni, da lažejo o svoji nacionalnosti in identiteti.”

Za ženske vse bolj nevarno tudi v Nemčiji, na Danskem in Norveškem
S podobnimi izzivi, kako zaščititi ženske, pa se soočajo tudi druge zahodnoevropske države, med njimi Danska, kjer se je število posilstev povečalo kar za 163 odstotkov v enem letu, odkar so bili leta 2015 po pritisku ZN prisiljeni sprejeti muslimanske migrante. Poleg tega je za belopolte in svetlolase ženske vse bolj nevarna tudi Nemčija  samo spomnimo se silvestrovanja leta 2015 v Kölnu, ko je tisoč muslimanskih in temnopoltih migrantov z Bližnjega vzhoda in iz Afrike obkolilo ženske, jih spolno nadlegovalo, otipavalo in celo posiljevalo  in to vsem na očeh! V Oslu, glavnem mestu Norveške, pa kar 100 odstotkov napadov  posilstev zakrivijo tuji moški, večinoma prosilci za azil. Po poročanju norveške policije se večina posilstev zgodi zato, ker “so moški vzgojeni v kulturi, ki spodbuja takšno obnašanje,” še piše Jihad Watch.

M. S.