fbpx

Pošast, ki je strla srca bližnjih: Drogiran in pijan migrant vlomil v mrtvašnico in posiljeval ženska trupla!

Kasim Khuram (Foto: Facebook)

Iz Velike Britanije poročajo o naravnost neverjetni novici. 23-letni migrant je pijan in zadet ponoči vdrl v mrtvašnico, tam pa je seksal z ženskimi trupli!

V Veliki Britaniji so bili priča še enemu sprevrženemu in naravnost neverjetnemu zločinu s strani migranta. 23-letni Kasim Khuram naj bi v angleškem Birminghamu 11. novembra ob 3. uri zjutraj vdrl v mrtvašnico. Tam je po poročanju portala Voice of Europe odprl pokrove številnih krst in oskrunil vsaj dve ženski trupli.

Khuram je pred tem zaužil vodko, sintetični kanabionid mamba in drogo PCP, zaradi drog pa naj bi doživljal tudi psihozo. Aretiran je bil na kraju zločina, saj je ob vdoru v mrtvašnico sprožil alarm. Podoba nekrofilskega migranta je sicer prav grozljiva, pozornost vzbuja že s tetovažo zastave teroristične Palestine, ki jo ima na vratu!

Kraj zločina (Foto: posnetek zaslona)

Zločin povzročil hude bolečine svojcem umrle
Svojci umrlih so zločinca opisali kot pošast, ki je potisnila nož v njihova srca. Khuram, ki je že pred sojenjem priznal penetracijo trupla in vlom, je bil obsojen na šest let zapora, prav tako pa bo registriran kot spolni prestopnik za deset let. Sodnik Melbourne Inman je ob tem povedal: “Ni mi znan – in tudi ga nisem uspel najti – podobnega primera. Težko si je zamisliti hujše onečaščenje mrtvih.”

J. Ž.