Posledice LGBT+P ideologije: 21-letnica se našemila v fanta in spolno zlorabila do 50 mladoletnih deklet

Velika Britanija je zgrožena nad 21-letnico, ki se je našemila v najstnika, da bi tako zlorabljala mladoletna dekleta, stara celo samo 13 let. Potovala je po celi državi in tako uspela zlorabiti do 50 žrtev, pri čemer je izkoriščala najbolj ranljiva dekleta, mnoga pa so bila po zločinih globoko travmatizirana. Svoje žrtve je med drugim prevarala tako, da je bila oblečena v ohlapno trenirko in jopo s kapuco, v spodnjice pa si je zatlačila nogavice, da bi izpadlo, kot da ima penis!

Iz Velike Britanije poročajo o naravnost bizarnem primeru serijskega spolnega nasilja. 21-letna ženska Gemma Watts se je našemila v najstniškega fanta, da bi tako spolno izkoristila mlada dekleta, nekatera stara celo samo 13 let. Kot poroča Guardian, je storilka, ki je uporabljala moški psevdonim Jake Waton, prepotovala celo državo, pri čemer je zlorabila do 50 deklet. Nekatere izmed žrtev so bile tako travmatizirane, da so se samopoškodovale ali pa celo poslušale storiti samomor.

Spolna izprijenka izkoriščala najranljivejša dekleta
V času preiskovanja so policisti Wattsovi prepovedali približevanje osebam mlajšim od 16 let, a je prepoved prekršila v le nekaj dneh. Policisti so sporočili, da so se nekatere izmed žrtev prevare zavedale šele, ko je bila Wattsova že aretirana in je zgodba prišla v medije. Kot se je razkrilo, je spolna izprijenka izkoriščala zlasti ranljiva dekleta, ki so se soočala z vrstniškim ustrahovanjem in so imela nizko samozavest.

Foto: iStock

Sodnica Susan Evans je ob izreku sodbe komentirala, da je upoštevala nezrelost in nizek IQ Wattsove, a dodala je, da je svoja kazniva dejanja skrbno načrtovala, zato ji je dosodila 8-letno zaporno kazen. Koliko je h kaznivim dejanjem pripomogla LGBT+P ideologija očitno niso ugotavljali.

Foto Twitter

V spodnjice si je zatlačila nogavice, da bi izpadlo, kot da ima penis
Podrobnosti, kako je Wattsova zavedla svoje žrtve, so nore, ko se je srečala z žrtvami, je bila namreč oblečena v ohlapno trenirko in jopo s kapuco, v spodnjice pa si je zatlačila nogavice, da bi izpadlo, kot da ima penis. Ena od Žrtev je Wattsovo povprašala glede njenih prsi, ta pa ji je odvrnila, da jih je pridobila, ko se je zredila. Wattsova je sicer živela s svojo materjo v Enfieldu na severu Londona.

Rok Krajnc

 • Rožle

  V članku se ves čas ponavlja samo tole

  Wattsova oblečena v fantka … zavedla svoje žrtve, so nore, ko se je srečala z žrtvami, je bila namreč oblečena v ohlapno trenirko in jopo s kapuco” povedanega pa nič

  • Andrej

   Preberi tudi tisto, kar nočeš videti. Zlorabljala je ranljiva dekleta. Mnogokrat preberi in še več premišljuj kaj si prebral.

   • Rožle

    Ja, nič ne piše kako jih je zlorabljala …. in kje so bili takrat njihovi strši .. 13 letnic ???

    • Andrej

     Ranljiva dekleta so otroci istospolnih, brez staršev, v krizi…. potrebna pomoči, ne pa LGBT.

 • Marija

  Kaj vse zemlja nosi?

 • šmentanamuha

  LGBT anomalija. Že izraz na njenem obrazu kaže, da je psiho. Ne vem samo,kako gre nizek IQ Wattsove skupaj s skrbnim načrtovanjem svoje podjetne agende. Še manj razumem punce, ki so temu lgbt frik osebku nasedle.

 • Rožle
  • murgl

   Pa takega bi rabili v Lj, da Jankoviću pove po srbski!

  • TopGun

   Hehe dober je.

 • xtc

  8 let?
  30 minut brcanja na gavgah in konc.

 • Tečen dec

  Ne verjamite, The Guardian je komijevsko trobilo.

 • pogled te babe je pogled duševno motene egocentrične po vsej verjetnosti narcisoidne psihopatke…..zato ne faše kurca, ker pravi dedec to vidi in naredi 360km velik lok okoli nje…..

  • Rožle

   Jest bi prej rekel, da je spada med pederke ..

 • piko8

  V zloveniji, bi dobila nagrado in bila rzglašena za kulturnico leta!!!