fbpx

Sosednjo državo pretresel incident: V koranski šoli radikalni muslimanski imam pretepal otroke!

Foto: epa

Italija bo v Bangladeš izgnala radikalnega imama, ki je v državi prebival na podlagi delovne vize, odkrili so namreč, da je pretepal otroke v starosti med 5 in 10 let v verski šoli v Padovi. Po vsej verjetnosti je radikalni imam med otroki širil tudi antisemitizem, preiskovalci so namreč odkrili fotografije Adolfa Hitlerja.

23-letni radikalni imam po izvoru iz Bangladeša, ki je živel v Italiji na podlagi delovne vize je v koranski šoli v Padovi ustvaril pravo ozračje terorja. Kot navaja portal Breitbart, je učence poniževal, pogosto naj bi jih celo fizično napadal. Otroci, ki jih je pretepal, so bili stari med pet in deset let, dogajanje pa se je odvijalo v bagladeškem kulturnem centru. Pretepanja so bili učenci deležni že zaradi napačnega odgovora ali pa, ker niso bili dovolj osredotočeni.

Preiskovalci našli fotografije Hitlerja, s katerimi je radikalni imam širil antisemitizem
Agenti Divizije za splošne preiskave in posebne operacije (DIGOS) italijanske policije so ob preiskovanju našli tudi fotografije Adolfa Hitlerja, po vsej verjetnosti jih je radikalni imam uporabljal z namenom širjenja antisemitizma med otroki.

[Video] Najbolj “hit” trgovina ta čas v Gazi, kjer lahko kupite opremo za iztrebljanje Judov: Hitler

Nekateri džihadisti se dajo načrtno zapreti, da nato v zaporu radikalizirajo sojetnike
Italija je sicer že deportirala nekaj radikalnih imamov v zadnjih letih, med drugim Tunizijca, ki je v državo vstopil nelegalno in je policistom zagrozil, da jih ne bo le ubil, pač pa tudi pojedel njihova trupla. Izgnan je bil, ko je v zaporniški celici praznoval ob terorističnem napadu na božičnem sejmu v Berlinu, zaporno kazen pa je prestajal zaradi trgovanja s prepovedanimi drogami in ropa. V Italiji veliko težavo predstavlja radikalizacija v zaporih, kot še navaja Breitbart, pa je islamolog Paolo Branca s Katoliške univerze v Milanu ocenil, da nekateri džihadisti načrtno odidejo v zapor z namenom radikalizacije sojetnikov.

Rok Krajnc