Ste že slišali za Kalergijev načrt – nov svetovni red, v katerem bo beli človek izginil!

Richard von Coudenhove-Kalergi.

Množične migracije so danes najbolj vroča tema, ki razdvaja praktično vso evropsko javnost. Medtem ko predvsem leva opcija podpira politiko odprtih mej in množično priseljevanje iz tretjega sveta, se vse več Evropejcev pridružuje mnenju, da je multikulturni eksperiment propadel ter da potrebujemo strožji nadzor mej in ustavitev pretoka migrantov v evropske države.

V vsakem primeru postaja vse bolj jasno, da se za podporo množičnega priseljevanja skrivajo nekakšni osebni interesi bruseljskih elit ter da pri predlaganju in sprejemanju novih dvoumnih zakonodaj in deklaracij, ki bodo pospešile pritok migrantov, ne gre le za njihovo pretirano človekoljubje. Pri tem pa se seveda porajajo nova vprašanja in ugibanja o tem, kakšni so pravzaprav interesi in cilji teh elit. Zakaj so mnogi evropski voditelji pripravljeni tvegati svoj ugled in priljubljenost lastnih volivcev, s tem ko podpirajo množičen pritok migrantov z Bližnjega vzhoda in iz Afrike na tla naše stare celine? Če želimo najti odgovor na takšna vprašanja, ki nam bo pomagal razumeti trenutno dogajanje v Evropi in razloge za podporo množičnim migracijam, se moramo predvsem seznaniti s tako imenovanim Kalergijevim načrtom, za katerim stoji eden prvih arhitektov Evropske unije Richard von Coudenhove-Kalergi, ki pa kljub veliki vlogi, ki jo je odigral pri graditvi Evropske unije, ostaja neznan širši evropski javnosti.

Idejni oče Evropske unije
Richard von Coudenhove-Kalergi je bil zgodnji zagovornik evropskih integracij in ustanovitelj Panevropskega gibanja, velja pa tudi za idejnega očeta Evropske unije. Ravno na njegov predlog je postala Oda radosti iz Beethovnove 9. simfonije himna Evrope, tesno pa je sodeloval tudi pri oblikovanju zastave Evropske unije. Vendar pa se njegov vpliv ne ustavi le pri izbiranju himne in oblikovanju simbolov, temveč sega mnogo globlje, do samih temeljev, na katerih je zgrajena EU. Prav on je s svojimi deli, v katerih se je zavzemal za “mednarodno povezovanje evropskih držav na demokratičnih načelih”, začrtal glavna načela in ideje Evropske unije.

Kalergi, ki je, kot bomo videli, napovedoval prihod novega rasno mešanega človeka, je bil tudi sam mešanega, japonsko-avstrijskega rodu, rojen leta 1894 v Tokiu, kjer je njegov oče, sicer diplomat plemiškega rodu, služboval kot veleposlanik Avstro-Ogrske. Večino mladosti je preživel na družinskem veleposestvu na Češkoslovaškem, dokler ni leta 1908 odšel študirat na Dunaj. Po opravljenem študiju je ostal na Dunaju, kjer se je leta 1921 pridružil ugledni dunajski prostozidarski loži Humanitas, leto kasneje pa je ustanovil gibanje Panevropska unija. To gibanje se je zavzemalo predvsem za evropske integracije, ki naj bi postopoma privedle do ustanovitve Združenih držav Evrope s skupnim trgom, skupno valuto in prostim pretokom prebivalstva. Ta nova evropska veledržava pa naj bi vključevala tudi takratne afriške kolonije, kar bi torej omogočalo tudi praktično nenadzorovan pretok Afričanov v Evropo. Poleg tega je Kalergi trdil, da se lahko le z ukinitvijo suverenih nacionalnih držav in z odpravo državnih mej vzpostavi v Evropi dolgotrajen mir, saj naj bi se sicer med posameznimi državami vedno znova pojavljala rivalstva, ki bi posledično vodila v nove vojne. Tako je Kalergi v svojem Panevropskem manifestu, ki ga je izdal leta 1923, zagovarjal vzpostavitev Panevrope, ki bi obvladovala Evropo in združevala vse njeno prebivalstvo v eni skupni državi brez meja.

Podpora mednarodnih bankirjev
Kalergijeve ideje so požele veliko zanimanja in podpore med mnogimi pomembnimi politiki tistega časa, kot so bili dvakratni kancler Avstrije Ignaz Seipel, avstrijski minister za zunanje zadeve Karl Renner, prvi predsednik Češkoslovaške Tomaš Masaryk, prvi zunanji minister Češkoslovaške in njen drugi predsednik Edvard Beneš, francoski predsednik in nobelovec Aristide Briand, francoski politik in kasneje tudi trikratni francoski predsednik Leon Blum in Konrad Adenauer, avstrijski odvetnik in politik, ki je kasneje zasedal mesto kanclerja Zahodne Nemčije.

Vendar pa se nad Kalergijevimi idejami niso navduševali le vplivni politiki, temveč je užival tudi veliko podporo mednarodnih bankirjev. Potem ko je leta 1925 izdal svoje najpomembnejše delo Praktični idealizem, v katerem je podrobno opisal tudi svojo vizijo prihodnje Evrope, je njegovo Panevropsko gibanje prejelo velikodušno denarno podporo v znesku 60.000 zlatih nemških mark od mednarodnega bankirja Maxa Warburga. Z Maxom Warburgom je Kalergi stopil v stik preko barona Louisa de Rotschilda, enega vplivnejših bankirjev iz družine Rotschild, ki velja tudi danes za eno najbogatejših in najvplivnejših družin na svetu. Seveda so bili tudi Rotschildi podporniki Kalergijeve Panevrope in ideje o združevanju evropskih narodov v eno entiteto. Prek Rotschildov in s pomočjo Maxa Warburga je Kalergi navezal stike tudi z mnogimi uglednimi bankirji z newyorškega Wall Streeta, kot so bili Maxov brat Paul Warburg, Jacob Schilf in Bernard Baruch. Paul Warburg in Jacob Schilf sta znana po svoji ključni vlogi pri ustanavljanju Ameriške centralne banke. Zanimivo pa je tudi dejstvo, da je Paul Schilf, velik kapitalist, finančno podpiral tudi rusko oktobrsko revolucijo in boljševike, saj je ravno on s svojo velikodušno denarno podporo omogočil Trockemu vrnitev v Rusijo.

Kalergijeva prizadevanja za evropske integracije in združeno Evropo so mnogi videli le kot plemenite namere za vzpostavitev boljših življenjskih razmer in trajnega miru, saj je tudi sam uporabljal tako plemenito retoriko o blaginji celotnega človeštva. Vendar pa so se za to plemenito retoriko skrivali ne tako plemeniti osebni interesi njegovih glavnih financerjev in zlonamerni nameni, katerih katastrofalne posledice se danes odvijajo pred našimi očmi.

“Človek prihodnosti bo mešane rase”
Kalergi se v svojih načrtih ni ustavil le pri ukinitvi nacionalnih držav, temveč je hotel izbrisati tudi evropske narode. Nadomestila bi jih nova vrsta ljudi, bolj skladna z njegovo vizijo prihodnje evropske superdržave. V Praktičnem idealizmu je nazorno opisal tip tega novega človeka: “Človek prihodnosti bo mešane rase. Rase in družbeni razredi bodo sčasoma izginili zaradi odprave prostora, časa in predsodkov. Evrazijsko-negroidna rasa prihodnosti, navidez podobna starodavnim Egipčanom, bo nadomestila trenutno raznolikost ljudstev in posameznikov.” In prav nad to vizijo prihodnjega prebivalca Evrope se je navduševala mednarodna elita bankirjev, prostozidarjev in drugih vplivnežev, ki so po izidu Praktičnega idealizma začeli financirati Panevropsko gibanje. Ta elita je Kalergiju tudi omogočila, da je ob začetku druge svetovne vojne, ki je zmotila njegovo delovanje v Evropi, prebegnil v ZDA, kjer je nadaljeval s svojim prizadevanjem za evropske integracije, pri tem pa so mu pomagali tudi ugledni časopisi, kot je New York Times, ki so redno objavljali njegove članke. Tako je po vojni Kalergijeve ideje podpiral tudi ameriški predsednik Harry Truman, ki naj bi prebral njegov članek v nekem časopisu. Kalergi se je po vojni preselil v Francijo in do svoje smrti nadaljeval z delom za ustanovitev ene evropske države. Bil je pionir evropskih integracij, postavil pa je tudi temelje za nov svetovni red, v katerem bodo raznoliki narodi izginili skozi mešanje ljudstev, nadomestilo pa jih bo eno monotono prebivalstvo, ali bolje rečeno, ena človeška čreda pod centralno oblastjo mednarodnih elit.

Pionir multikulturalizma
Kalergijeve ideje predstavljajo načrt za demografsko zamenjavo avtohtonih Evropejcev s pomočjo mešanja ljudstev in načrtovanega priseljevanja. Spomnimo se, da je Kalergi želel vključiti v panevropsko državo tudi takratne afriške kolonije, kar bi prebivalstvu črnega kontinenta omogočalo svoboden pretok v Evropo. Posledica tega je seveda novo prebivalstvo križancev, ki nima jasno določene identitete, niti občutka za zvestobo do neke specifične kulture ali naroda. In prav takšna vrsta prebivalstva bi najbolj ustrezala centralni oblasti mednarodnih elit, saj je laže vladati množicam posameznikov kot pa homogenim narodom, ki ostajajo zvesti svoji tradiciji, kulturi in veri. Pot do vzpostavitve te absolutne oblasti nad mešano človeško čredo pa je ravno v Kalergijevem načrtu, ki ga iz teh razlogov do današnjega dne uresničujejo določene bruseljske elite, katerih cilj je pod pretvezo strpnosti in človekovih pravic vzpostaviti nov totalitarizem enoumnja in politične korektnosti. To je resničen razlog za stalno podporo množičnemu priseljevanju, za različne marakeške deklaracije in za nenehne hvalospeve multikulturi, ki nam jih iz dneva v dan servirajo režimski mediji. Kalergi torej ni le pionir evropskih integracij, temveč ostaja tudi pionir multikulturalizma in arhitekt novega svetovnega reda.

Andrej Sekulovič, Demokracija

 • francelj3

  Pač Jud, ki spravlja Jude na slab glas.

 • Govekar

  Zakaj SDS pred volitvami naskakuje radikalnih 4-5 % populacije okoli Jelinčiča, Šiška, večinoma brezupne Štajerce, pozabi pa na 50 % ali več tistih, ki se volitev sploh ne udeležijo in sem prepričan, da ne zaradi tega, ker bi čakali kakšno novo, levo stranko.

  • freedomfighter

   Zato ker imajo isto taktiko kot skrajna.levica…nerediti tako politicno okolje da volijo le skrajnezi

 • Antonius

  Ko je Kalergi svojo pamet zaposloval z mešanjem ras, bi moral vedeti, da bodo na severni polobli zemlje vsi temnopolti počasi izgubili svoj pigment.
  Je pa zanimivo, da se Kalergi ni posvétil razlogom, zakaj muslimanski Arabci niso sposobni ustvarjalno prispevati za njihov družbeni razvoj in ustvariti vrednost, ponujeno na svetovnem trgu. Nafta je vse kar imajo, tehnična sredstva za črpanje nafte so jim naredili pa tisti, ki jih danes na evropski polobli zemlje itak najbolj sovražijo.
  Muslimanski šerijatarji bodo v Evropi uspešni dokler jih bo sociala držala nad vodo. Potem se jim bo pa slej, ko prej zgodilo Kosovo, ki je *razvojno* viselo na številnih otrocih in dokladah. Danes imajo šiptarji svojo državo, a jim nikakor ne gre, kako in kaj bi delali, da bi se s svojim delom sami preživljali.
  Kalergi bi moral vedeti, da se tudi Evropejcem počasi izteka čas potrpljenja. Nacionalno zavedanje se po evropskih državah vse bolj prebuja in tega se Sorosove barabe, vse bolj zaskrbljene zavedajo.

  • freedomfighter

   Temnopolti so na severni polobli izgubili pigment zaradi mesanja z neandertalcem ne zato ker smo v evropi…bog pomagej kje dobite take ideje…crnci so edini ki v sebi nimajo gena neandertalca ker smo se belci in vsi ostali ze na bliznjem vzhodu mesali z neandertalcem…to potrjujejo vsi genetski testi

   • Antonius

    Medicinska znanost ve, kar ve, brez, da bi ji bog kaj pomagal.

    • freedomfighter

     Ja zato se ji rece znanost in ne vera…znanost se tudi dostikrat zmoti ker je to del raziskovalnega procesa…vera se ne more motit ker se jo ne raziskuje…vsaj ne na nacin raziskovalnega procesa

     • Antonius

      Z *bog pomagej kje dobite take ideje* ste začeli, pa sem vam ga omenil, da vas morda On spravi k pameti.
      O znanosti in veri?! Nima smisla, potrudite se na temo, vera – raziskovalni proces, morda vam bo navrgla doktorat.
      Pa Bog z vami .

     • freedomfighter

      Ne raziskovalni procesi so nam dali penicilin recimo…ce ves kaj je penicilin bos razumel kaj sem ti probal povedati…ce ne ves potem pa je tako ali tako skoda besed

     • Antonius

      *Štrikate* ne, da bi vedeli, kaj se vam bo išlo.
      Poiščite sebi primernega, da boste njemu solili pamet.
      Jaz sem svoje zapisal, vi pa na mojem pametujete.
      Vem, osamljeni ste. Nihče vas ne bere, ker niste nikomur zanimiv

     • freedomfighter

      Ja ti si napisal da smo evropejci beli ker zivimo na severu jaz sem ti pa povedal da se motis…pa to nima nic z vero ali mojim “strikanjem”…dnk ne laze…lahko bi se mi zahvalil da sem te popravil ker si imel napacen podatek ne pa da si vzaljen ali nekaj..

   • Orbit_NG

    V Afriki imajo tudi albine, pa nimajo oz. niso nikoli imeli belca v familji… od kod jim belina? Kaj ne pravi genetika, da smo šli iz afre gor? in ne obratno…

    • freedomfighter

     Albini imajo pa genetsko napako pomanjkanja pigmenta…kot da bi vprasal kako pa nekdo ki nikoli ni na soncu dobi koznega raka…albino v afriki nima neandertalskega gena v evropi pa ga ima…genetika se ne laze in nima preprican tako da

     • Orbit_NG

      Baje pravijo, majo rdečelasci gen “rdečih las” od neandertalca. Je to res?

     • freedomfighter

      To pa ne vem nisem se nikoli dosto ukvarjal z rdecelasci…to da se je clovek na obmocju bliznega vzhoda mesal zneandertalcem je pa dejstvo ker imamo vsi ljudje ziveci izven afrike v sebi skupni gen z neandertalci crnci iz podsaharske afrike pa tega gena nimajo…pac tu ti ni potrebno biti nek genij da razumes povezavo

  • Franc Šink

   Nikdar in nikoli se nisem strinjal z ničemer bolj kot z tvojim zgoraj zapisanim.
   Res dobro premišljeno.

 • Novakec1

  Ja, čez kake tisoč let bo človek spet na drevesu.

 • Janez Kranjski

  Te muslimanske kurce je treba po kratkem postopku, ra ta ta ta

 • Iztok Pušnik

  Sekulović se je v orginali piso oni filmski igralec Karl Malden is serije Ulice San Franciska… Mati mu je bla Čehinja, fotr pa Srbin. Engleško se je naučo lapat šele po tem, ko je prišo is vrteca. Kaj mi keri priporoča, da prečitam ovi članek, kerega je napiso neki, keri je blizu Tokacu, Obritu, Tučotu in Nikoli od “Dan -D” Andrija Sekulović??? Mogoče bi blo bolše, da bi o ovem Kalegrijo napiso kaki članek Laris Gajzer??? Gospot 0.88% namreč o njemu piše… leta 2014


  Laris Gaiser 3x kazensko ovaden. Goljufije, ponarejanje listin in zlorabe!?
  Ovadbe: podrejene uslužbenke je silil, naj mu pišejo fiktivne potne naloge, čeprav je vedel, da gre za nezakonito početje, med hlinjenjem bolezni pa je potoval na simpozije v tujino

  • Nej vsi vedo

   Malden -> Mladen

   • Iztok Pušnik

    Ja. Bol teško bi blo recimo premetat orginalni priimek – Seku lović in iz njega nardit Sisterlover al pa Sistercatcher… Ja… Karl Sisterhunt pa bi se vredi čulo.

 • Nej vsi vedo

  Bo evolucija naredila svoje. Spet bo bel pa črn in vse vmes.

 • Osti jarej
 • Franjo Trojner

  Larifari!

  • Osti jarej

   ..larifari je pravljica o tvojem bogu

 • Osti jarej
 • garfi

  zmešani mešančki so seveda za mešanje

 • Osti jarej
 • Artur

  Bravo Nova24TV končno, morali bi še dodati, da je Oda radosti njegova pogruntavščina za evropsko himno katero levi in desnosredinski EU bruseljsko lakajski Butalci vzneseno pojejo ob vsakih njihovih procesijah pravi zavedni desni dvomim, da jo bog ve kako obrajtajo gotovo s tehtnim razlogom .

 • freedomfighter

  S tem clovekom se popolnoma strinjam…pohvalno da so ljudje ze tako dolgo nazaj razmisljalo o daljni prihodnosti…brez kakrsnega prisilnega mesanja seveda…potrebno je pustiti da se rase zmesajo po naravni poti potem ne more nihce reci da je to vsiljeno ali nenaravno…z razvojem infrastrukture in povezovanjem sveta pa je to nenaravno preprecevati

 • xtc

  Od tega ni nič,preprosto zato ne ,ker se zadeve ne dajo delati umetno in ,ker rase niso posledica političnih odločitev ampak povsem naravnih zakonitosti in okolja.
  Te kalegrijeve ideje je trewba prepovedat in zakurit,kot hitlerjev Mein kampf,ker gre za ,literaturo,ki vzpodbija genocid,efetk pa ni “nova super rasa pač pa pot navzdol v praskupnost še preje pa v vojno.Svetovne nacije pač ne morete narediti zaradi geopgrafskih,fizikalnih in drugih zakonitosti,edino kar boste naredili boste naredili regresacijo družbe in vojne po katerih se bo ponovno vzpostavilo naravno stanje.
  Združena Evropa na ta način postaja evropa razpadanja in evropa vojne mešane rase pa še vedno ne bo še dodatna težava pa je znatno nižji IQ Afrosov kor ogromno muslimanov zaradi sorodstvenega parjenja.
  In nenazadnje ljudje z nižjim IQ ne morejo graditi napredka ampak družba regresira nazaj v kamneno dobo.
  Elite o katerih govorite pa imajo dodatno težavo,ko začne drseti IQ tistih,ki jim vladajo začne avtomatično pršati napredek in delovna sila,ki postaja vse bolj neumna in neuporabna in se začne družba sesedati sama vase,na koncu pride zadeva do te faze ,da nimate več niti poklicov,niti delavcev,nepismene in neuporabne in razsutje je neizbežno.
  Glede elit ,ki se omenjajo pa tole;zadeve se degradirajo oz. zaradi parjenja znotraj sistema se tzačne enaka degradacija in resignacija kot v družbi skratka platično povedano,kot pri kraljevskih rodbinah in faraonskih se je medsebojno poročanje končalo z kupibebcev,duševnimi bolniki,kripli,retardiranci itd.
  Nenazadnje ina z tem velike težave tudi sama Rodbina Rotshild saj naj bi poročanje znotraj rodbine prineslo kar nekaj takihoseb-o čemur se molči.
  Skratka;vse stvari s katerimi se skuša oponirati oz nadvladati ,oz. izigrati naravo se vedno vrnejo kot bumerag in ta doktrina ne pelje niti v “novo Evropo” niti “v nov svetovni red” niti v “novo raso” pač pa v slepop ulico regresacije ,razpada,vojne inpropada teorije.
  Skratka,vsako tako anomalijo je narava vedno odpravila tako ali drugače,preko vojne,epidemij,lakote,fizikalnih ali drugih zakonitosti in tudi to bo ,ali z bolj grdo ali manj grdo intervencijo.
  Kam pripelje multi kulti in anarhična država pa se da videti iz dveh zgodovinskih primerov eden nam bližji je SFRJ z “bratstvom i jedinstvom in drugim “Rimskim imperijem-narodom Rima”,kako se je oboje končalo pa vemo.

  • Slovenka

   Dober zapis.

  • freedomfighter

   Res da imajo crnci nizji ia od belca vendar pa na to ogromno vpliva okolje…iq testi opravljeni pri ameriskih vojakih v prvi svetovni vojni kazejo da je imel povprecen crnc s severa visji iq od povprecnega belca na jugu…to se da enostavno objasnit da na iq mocno vpliva okolje kjer zivimo…bolj od dnk…pa te raziskave si nisem izmislil

  • xtc

   Verjetno se je zopet,pod mano nalepil kak idiot,ki gaimam blokiranega,ki razlaga kako bo to nov čudovit svet.
   Zelo verjetno bebec brez poznavanja zgodovine,antropologija in geografije in še česa.
   Zelo verjetno vas prepričuje,kako bo nek nasilen politični akt prinesel lepši jutri-pri tem pa bebec ne razume da so vse take ideje o lepšem jutri vedno končale enako v KRVAVI VOJNI.

 • NezaKogovsekSalamon

  Kar zagovarjajo Kalergi, EU in njihovi lastniki (Globalisti Rotschildi)
  Je zmešanje vseh ras in obstoj le ene.

  To pa je GENOCID nad vsemi rasami sveta!

 • Franc Šink

  Ko bodo plavooki izgubili barvo svojih oči, bodo drugi vladali.

 • Artur

  Že to, da si je ta pokvarjen tip prizadeval za to, da bi bil “Človek prihodnosti mešane rase” vidim jaz to ne kot kot plemenite namere za vzpostavitev boljših življenjskih razmer in trajnega miru temveč kot, višek njegove moralne izrojenosti,hudobije in škodoželjnosti do bele rase . “Če sem že jaz mešanec bi morali biti tudi drugi”.

  • Osti jarej

   …nič nima nobena rasa pri dogajanju na svetu…krive so religije in politika…

 • Common Sense

  multi kulti ne dela. To že danes vedo Britanci, Nemci, Francozi, Švedi… Kaj tu ni jasno?

 • Frank Novak

  Seveda se bodo rase mesale. To ni nic slabega, moja zena je karamel Latina, jaz belopolti Slovenec ki po zunanjosti spominja na Stalina. Otroci so mesani, lepi in pametni.

  SEVEDA PA BODO KRISTJANI IN SEKULARNI LJUDJE IZGINILI CE BODO ODPRLI VRATA ISLAMU.

  RASA IN VERA STA DVE RAZLICNE STVARI. Dobro bi bilo da bi to osvojili na Novi, sicer Vas ne bo nihce resno jemal in ne boste v vladajoci koaliciji.

 • Janko Gedlicka

  So bili časi, ko se je kar nekaj pisalo o francoskem državniku in mislecu Robertu Schumanu, kot enem izmed pomembnih tvorcev EU, ki bi naj bila prežeta z njegovimi idejami, v bistvu sodelovanja v izogib vojni. O Kalergiju pa nič.

 • Get Smart

  Kalergi seveda ni kakega plemiškega rodu, ampak je sinće=bastardće kaviaržidoKOMINTERNACIONALCA, ki mu je okupiran dvor podelil fejk plemiški naziv.
  .
  Avstrijskost ni (na)rod, ampak državnost. Ko je kaviaržidoKOMINTERN bastard naredil malega serbusnega spačka kalergija, je bilo v Avstriji 90 % odstotkov ljudi SLOVENSKEGA RODU, danes pa jih je recimo še vedno kakih kakih 75 %.
  .
  Kalergić je lahko in je kaviaržido-japonskega rodu.
  .
  VSI bastardi, ki delajo proti ljudem, so kaviaržidoKOMINTERNACIONALCI in pa seveda njim podrejeni SERBUSI=hlapci, med katerimi izstopajo kamenodobni MUSLIćKULTIJI in podobne predpotopne pasme divjakov, ki jih kaviaržidoKOMINTERNA namerno drži v divjaštvu (in zlorablja po garažah), da lahko potem te podivjane pse spustijo nad ljudmi, saj jih med razturivanji dupetov po garažah perejo možgančke, da je za njihovo garažno bedo kriv ČLOVEK =
  vsaka podobnost z MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI WATCHDOGI je zgolj namerna.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   =
   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM =KOMUNIZEM =
    =KAPITALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
    SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem
    = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU
    ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Janez Novak

  Pozno ste se spomnili orisat ideološko ozadje forsiranih migracij.

  • šmentanamuha

   To pa tudi drži.

 • NezaKogovsekSalamon

  Mešanje vseh ras da obstane le ena je genocid nad vsemi rasami sveta.

  Kdor pa izvaja genocid, ga je potrebno iztrebiti.

 • freedomfighter

  Ja ce nisi crnc iz podsaharske afrike potem so se tudi tvoji predniki mesali z neandertalcem

 • Van Der Waals

  NE INTELIGENTNEMU ČLOVEKU JE LAŽJE VLADATI( ČRNUHI IMAJO MANJŠE MOŽGANE)!!!!! LEVIČARJI SO PA SPLOH GLUPI NJIH JE LAHKO OBRAČATI…. JUČERI CERAR DANES JE DOBER ŠAREC ČE 2 LETI BO NEKDO DRUG MEDIJI JIM PEREJO MOŽGANE!!

 • mojadezela

  Za Kalegrija vem že od 2014 leta. je pa pohvalno da ste napisali članek o njem. Te teme noben medij ne povoha, zato še enkrat hvala.

 • šmentanamuha

  Odličen članek z veliko pomembnimi informacijami.

 • Van Der Waals

  SEPRAVI LEVAKI RDEČKARJI ŽELIJO USTVARITI ENO RASO… ČRNUHARSKO CIGANSKO!!! SPRAVI SO NAJVEČJI RASISTI!!! V RESNICI NE ŽELIJO MULTIKULTA!!! MONOKULTURA CIGANSTVA ČRNUHRSTVA NEGROIDSKO RASO!!!

 • Ogard Novkar

  Da se ne pozabi, dr. France Bučar je bil v REPUBLIKI SLOVENIJI nosilec Pan evropskega gibanja.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!