V Španiji se dviga protimigrantska stranka, katere vzor je ameriški predsednik Trump!

Foto: Facebook

V Španiji na priljubljenosti dobiva protiimigrantska stranka Vox, katere vodja Santiago Abascal si želi postati novi Trump, pri oblikovanju politik pa mu svetuje kar Trumpov nekdanji strateg Steve Bannon. Za državo, ki jo s pomočjo migrantov uničuje socialistična vlada s podporo skrajnih levičarjev, je to vsekakor dobrodošla novica.

“Stojimo za povsem enakimi načeli reda in prava ter konservativnimi vrednotami kot ameriški predsednik Donald Trump,” je povedal vodja stranke Vox Santiago Abascal. Pri tem mu svetuje kar nekdanji strateg ameriškega predsednika Steve Bannon, dokaz za uspešnost takšnega modela pa je po poročanju Voice of Europe izkazal tudi italijanski notranji minister in vodja stranke Liga Matteo Salvini. Po besedah Abascala je Zavezništvo konservativcev in reformistov (ACRE), katerega del so tudi britanski konservativci in poljska vladajoča stranka, uspešen primer takšnega povezovanja.

Španija postala vroča točka za izkrcavanje migrantov
Španija, ki je nedavno zamenjala vlado, je v zadnjem času postala vse bolj priljubljena destinacija nelegalnih imigrantov, ki jih nova socialistična vlada pod vodstvom Pedra Sáncheza s podporo skrajnih levičarjev kar eksplicitno vabi, pri tem pa jim omogoča tudi brezplačno streho nad glavo, zdravstveno zavarovanje in šolanje, da bi se lažje ohranili na oblasti, pa jim nameravajo podeliti celo volilno pravico. Posledice se že poznajo tudi na javnih financah, kar pa španska vlada skuša popraviti s poviševanjem davkov, predlog proračuna za prihodnje leto tako celo ustreza bruseljskim kriterijem. Glede na našteto je momentum v priljubljenosti gibanja Vox za Špance in za Evropo nedvomno dobrodošla novica.

Santiago Abascal (Foto: Facebook)

J. Ž.

 • Zgornji

  VSAK NAROD KI SE BO DOVOLJ POKVARIL, BO FASAL MIGRANTE – ZA KAZEN – KOT VZGOJNI UKREP , ZATO , DA SE NE BO ŠE BOLJ POKVARIL !!! ! !!! Žaaal.

 • Olga2345

  Bravo Španci! Naženite nezakonite divjake in divjaske levake! V morje z njimi, pa naj plavajo v Afriko! Tam naj živijo v miru in slogi in predvsem naj zavihajo rokave in oboji začnejo delati in si služiti kruh!

  • Friderik Peršič

   Olgica , a te tako učijo pri maši …?

   • xtc

    He,he,he resnicA JE PAČ JE**** a ne bebček levi?.

 • Van Der Waals

  ŠPANCI ŠE ENA TRDNJAVA SOCIALIZMA LEVEGA FAŠIZMA!!! DRUGAČ PA ČESTITKE SO SE ZBUDIL!

 • xtc

  Zaželimo mu srečno pot v čevlje Franca,da naredi red.
  Levaki ne vpit,čez Franca,bil je posledica take norosti ,kot je počnete sedaj.

 • Friderik Peršič

  Tip še dobro zgleda , za desnjakarskega bebčka …

  • xtc

   Tud Franca ste imel za bebčka,pa vam je dal gasa levakom.

   • Friderik Peršič

    Franco je bil navaden fašistek , ki bi brez Dolfetove pomoči bolj tenko piskal …

    • xtc

     Ki je levake zelo dobro zdelal ,kot Pinochet in brazilska vojska,pokazali so kaj je edino zdravilo proti tej norosti in rešitev za državo.

     • Friderik Peršič

      A ni počel isto kot vi očitate komunistom , pobijal civile …? Okoli 400 tisoč …? Zanimive idole imate potomci belčkov , pa tudi zanimiva načela – ko pobijajo drugi je no good , ko pa pobijate vi je pa vse v redu …

     • xtc

      Še zdaleč ne,ko so socialisti začeli pobijati menihe in redovnice žive metat v zakurjene samostane,pobijati premožne in ugledne je krenil v akcijo torej pederđino leva odtavaj ,odfuraj ,odmagli-buzi.

     • Friderik Peršič

      To bo , ja …pa v katere šole (ni)ste vi wannabe belčki zahajali …odnesli od tam kaj dosti itak niste …

     • xtc

      Glej heroji komunistični zakaj se niste bioril do zadjega proti francu-strahopetno ušli kot cucki,najprej naredič s**** nato pa herojsko bežali ,kot kkasneje na ozemlju SLo.,samo ,da Španske zgodovine niste mogli ponaredit,ker vas je Franco nabil ko osle.

 • xtc

  Dejstvo je tako socialisti po Evropi počnejo isto s*** kot so ga pred WW2.

 • tramal

  Povsod prihajajo domobranske stranke na oblas ,zato priporočam ,levakom ,da začnete zapuščati evropo in greste v arabijo in afriko ,namesto beguncev ,ki so prišli v evropo.Begunci bodo pa kar hitro prišli za vami.

  • xtc

   Glej vse kar leze gor je včinsko šudr,ki je zanič,pridni delajo doma.
   Enako velja za veliko Slovencev,ki so lezli v tujino,ker so mislili ,da bo tam pečenka na pladnju ,ujčkanje in praskanje po hrbtu.
   Ušeli so se nič od tega tam ni mnogi odhod obžalujejo ampak je kar je,ivijo slabše kot bi tukaj delajo več.
   Seveda pa so tudi oni ,ki so morali zaradi golega preživetja iskati službo v tujini,kot tudi tisti sposobni,ki jih je SLO komunizem oviral.
   Vedi nekaj pridni in sposobni uspejo tudi v SLO in kamor koli pridejo,bleferji nikjer.

   • Steiermark

    Mislim, da si se tukaj, ob naštevanju oz. navajanju, kako enako velja za veliko Slovencev, ki so lezli v tujino…..ker so mislili da bo tam pečenka na pladnju, ujčanje in praskanje po hrbtu….. Morda si mislil napisati to za balkance – jugose! Za Slovence, še nisem slišala, da bi veljali za slabe in lene delavce, ravno obratno, čislani so tako v Avstriji in Nemčiji, mi ki smo se pa pod komunizmom posmehovali takšnim, ki so šli delat v Nemčijo ali Avstrijo, svojim sošolcem, (največkrat so opravljali najmanj zahtevna dela, če niso imeli strokovne izobrazbe) smo pa spoznali, da smo navadni bedaki mi, ki smo danes lako le zavistni visokim penzijam naših sošolcev, ki so se s svojo pridnostjo izkazali v tujini, mi pa se še naprej otepamo z pomanjkanjem – denarja, ki je potreben za osnovno preživetje.

 • Morala

  Tiste države, ki so v preteklosti imele kolonije, naj jih imajo toda naj jih same vdržujejo! Ostale države pa pustite pri miru!

 • cosmosjasnovidec

  RAZISKOVANJE IN TEST.
  Zanimiva raziskava svetovno znanih znanstvenikov je na testih pokazala sledeči rezultat.
  Od 1125 testiranih mešanih oseb niti pri enem desničarju niso odkrili Aids,Hepatitis,Bolezen norih krav ter podobne pozitivni so pa bili vsi levičarji,čefutarji predvsem pa musliči.
  Kaj ta raziskava pove ni potrebno ugibati.,.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Djuro Sumar

  Evropa se je vedno obranila in se bo tudi tokrat, zato me migrantske krize ni strah. Strah me je vzpona desnega fašizma, ki je v prejšnjem stoletju zanetil dve svetovni vojni.

  • xtc

   Ni strahu pred desnico problem so vedno socialisti kot že videno iz zgodovine drhal ,ki je v raznih seviacijah pobila skoraj400 miljonov ljudi zatio bi morali vse vrste socializma prepovedati,kot komunizma.

   • Friderik Peršič

    Hahahaha , a zdaj je že 400 milijonov …? Veš , če se tebi nekaj blede še ne pomeni , da je to res …

    • xtc

     Prištej še vaše brate po socializmu Adija,Benitta, pa še koga.

     • Djuro Sumar

      Sedaj šele razumem. Vsi ti tipi so bili komunisti, tako kot so tudi Merklova, Junker, Orban, Janša…………………Res si prfuknjen.

   • Djuro Sumar

    LOL

  • ZatonMesecnikov

   Mislim, da sta v obeh svetovnih vojnah napovedali vojno Nemčiji, Francija in Anglija. zato ta tvoja protiimperiaistična Fronta iz leta 1941 ni tako iz trte zvita, Đurice….

   • Djuro Sumar

    Ubogi Nemci, kako so jih vsi zatirali in napadali.

  • Clemen J.

   1. svetovna vojna se je začela ko so rusi naročili atentat na prestolonaslednika, princa ferdinanda. 2 sv vojna se je začela ko so rusi napadli finsko leta 38.

   • Djuro Sumar

    Seveda in potem so se zaradi tega udarili med seboj Nemci in Francozi, da Srbe sploh ne omenim.
    Ali si ti ideolog slovenskih domobrancev, ki želijo spremeniti celotno zgodovino, da bi postali zmagovalci in ne izdajalci.Verjetno so tudi za ameriško državljansko vojno krivi Rusi. Totalka si ubrisan ti in vsi slovenski desničarji.

  • šmentanamuha

   To so bili komunisti in socialisti, slabo si informiran. Nacional-socialisti.

   • Djuro Sumar

    Ja seveda in ti nacional socialisti so najprej pobili vse komuniste. Saj si nor, tako kot vsi slovenski desničarji, ki bi radi postali zmagovalci, cel svet pa ve, da so bili izdajalci.
    Ti kreten verjetno živiš na Marsu.

 • xtc

  He,he,he,he sedaj je pederček Macron prestopil črto,baje naj bi se ves čas nespodobno dotikal trumpa.
  Hja po oni seansi ko so ga črni buziji pol goli grabili za r* ni čudno ,da se je trumpu z zobato staro mamo zagravžal in mu povedal ,da naj se neha pederisat in naj raje vplača tooliko kot mora za Nato ne da ZDA krijejo stroške njegovega grabljenja ra r****

 • garfi

  PETICIJA SLOVENSKI VLADI K PREKLICU PODPISANE MARAKEŠKE POLITIČNE DEKLARACIJE Z DNE 3. MAJA 2018 IN ZAHTEVA PO ODSTOPU OD GLOBALNEGA DOGOVORA ZDRUŽENIH NARODOV ZA VARNE UREJENE IN ZAKONITE MIGRACIJE
  https://www.pravapeticija.com/peticija_za_odstop_od_podpisa_marakeke_deklaracije_11_in_12_decembra_v_maroku

  POBUDA ZA ODSTOP RS OD GLOBALNEGA MIGRACIJSKEGA PAKTA OZN V MAROKU 10. decembra 2018
  https://www.pravapeticija.com/pobuda_za_referenfum_o_podpisu_globalnega_migracijskega_pakta_ozn_v_maroku_10_decembra_2018?a=2

  “Migracijski pakt OZN predstavlja nevarnost za ves svet. Združeni narodi nameravajo celoten svet spremeniti v globalno migracijsko družbo. Naj omenim, da je v ZN kar 65 % islamskih držav. To je potuhnjen načrt za islamizacijo Evrope in sveta.
  Pri tem zloveščem načrtu sodelujejo NWO globalisti, levičarji in islamisti.”
  https://www.pravapeticija.com/pobuda_za_referenfum_o_podpisu_globalnega_migracijskega_pakta_ozn_v_maroku_10_decembra_2018?a=2

 • abc

  Vzorniku te protimigrantske stranke ni čisto jasno kje je Baltik in kje Balkan.
  https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=11&dd=10&nav_category=78&nav_id=1468010

 • Caetano

  Le pogumno po Trumpovih stopinjah naprej!

  • etrusk

   To je edina prava pot.

 • šmentanamuha

  Rekonkvista tretjič! Dajmo, Španci, Sataniste moramo zatreti v kali. V tretje gre rado.

 • sunday

  izgleda, da bomo slovenci spregledali zadnji ali pa sploh ne !!!

  • Djuro Sumar

   Mi imamo takšno stranko že dolgo (SDS), Španci pa jo komaj ustanavljajo.