[Video] Iz videoposnetka je jasno razvidno, da so podporniki Hamasa tisti, ki so uzurpirali Ruparja

Datum:

Vsi osrednji in levi mediji vključno z STA so pisali, da je Pavel Rupar uzurpiral podpornike Hamasa, a se na videoposnetku z dogodka jasno vidi, da so bili podporniki Hamasa tisti, ki so agresivno in brezbrižno stopili pred Ruparja.

Pristranski naslovi in neobjektivno poročanje je pričakovano od osrednjih in levih medijev, a so enako poročali tudi na STA, kjer so zapisali, da so Pavel Rupar in podporniki “prekinjali nagovore in nadlegovali govorke”, podpornice Hamasa. A videposnetek, ki smo ga priložili spodaj, kaže, da je bilo obratno.

Iniciativa Glas upokojencev in Inštitut 1. oktober s predstavniki na čelu, so v četrtek na Trgu republike stopili pred medije, a so doživeli neprijetni incident. Pred njih sta se namreč vrnili podpornici Hamasa, ki sta vihteli zastavo države, ki podpira terorizem. Čeprav so vsi mediji vključno z STA pisali, da je bil Rupar tisti, ki je uzurpiral njih, je na spodnjem videoposnetku pri 14:50 jasno videti, da je bilo ravno obratno.

Podporniki Hamasa ob slovenski himni mahali s palestinsko zastavo
Skupina občanov se je enostavno postavila pred Ruparja in ostale in pozornost hotela preusmeriti nase. Ker je imel Rupar uzurpiranja tiskovnih konferenc dovolj, je stopil na oder, ko skrajneži še niso zaključili a vedno bolj nategovali s podporo teroristom iz Hamasa. Ob slovenski himni pa so mahali s palestinsko zastavo.

Foto: zajem zaslona

Iz načina medijskega poročanja osrednjih in levih medijev, pa tudi STA je jasno, da gre za politizacijo in senzacionalizem, saj poročajo o političnih dogodkih ali temah na način, ki je naklonjen določeni politični stranki ali gibanju, medtem ko zanemarjajo ali omalovažujejo stališča drugih, tako kot so to že večkrat počeli v primeru upokojencev in njihovega glasu. Spomnimo, da so na podobno neobjektiven način poročali tudi vsakič ob protestu upokojencev, ko so večtisočglavo množico protestnikov ignorirali ali pa so poročali, da jih je bilo le nekaj – kljub temu, da so vsakič preplavili mesto protesta.

A.H.

Sorodno

Zadnji prispevki

Spomenika revolucije in Edvarda Kardelja ne sodita ob spomenik slovenske osamosvojitve

Predsedstvo Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve je izrazilo stališče,...

Po Golobovi napovedi o reformi zdravstva novih pet kirurgov dalo odpoved

Pred dnevi se je premier Robert Golob spet izprsil...

Varnostni strokovnjak opozoril profesorja FDV, da trosi neresnice o Gazi

"Nekaj pomislekov ob Prebiličevim politiziranju. Genocid – primerjati Srebrenico...

Na prireditvi Vinska vigred peterica s pestmi nad kandidata SLS za evropskega poslanca

Sinoči je v Metliki na prireditvi Vinska vigred pet...