[Video] Pripadnik sekte v Rusiji 9-letnega otroka tepel, da bi iz njega izbil hudiča, a je ta umrl!

Datum:

Sodišče v Jekaterinburgu je pridržalo moža, ki je obtožen, da je ubil svojega 9-letnega sina. Do smrti naj bi prišlo po nesreči, med pretepanjem otroka. Starši so bili del sekte, ki je verjela, da lahko z mlatenjem otrok iz njih izbijejo hudiča.

Okrožno sodišče v Leninskem v Rusiji je pridržalo voditeljico sekte imenovane “Kristusovi sledilci”, 48-letno Zemfiro Gajnulino in 40-letnega očeta ubitega 9-letnika, Ivana Kazanceva.

Mati ubitega otroka, za katero se sumi, da je bila priča dogodku, je zaenkrat še na prostosti, saj je že pred časom pobegnila v Belorusijo, od koder se je družina preselila v Rusijo.

Starša ubitega 9-letnika sta bila del sekte, ki je po pisanju RT verjela, da lahko dobesedno izbijejo hudiča iz otroka. Zaradi tega so bili otroci – imata še enega sina – pogosto brutalno pretepeni, tudi z bičem.

Ruski forenziki v staovanju, kjer naj bi bil ubit 9-letnik (foto: Investigative Committee of the Russian Federation for the Svedlovsk Region)

Uradne oblasti takšne navedbe zavračajo in vztrajajo, da je zločin bil storjen iz “osebne nastrojenosti”. Preiskovalci naj bi namig o dečkovi smrti prejeli od daljnega sorodnika družine.

Verjeli, da lahko iz otrok iztepejo hudiča
Truplo, ki je bilo zakopano v plitkem grobu v enem od mestnih parkov, je kazalo znake zadušitve. Po navedbah lokalnih medijev naj bi voditeljica sekte Gajnulina skušala kar dva dneva oživljati mrtvega otroka.

Ko sta bila Kazantsev in Gajnulina privedena pred sodnika, sta obtožbe zavračala, češ, da je edini zakon, ki ga priznavata, Božji zakon.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Nov Golobov ‘mimostrel’ – še pred dnevi hvalil vitalnost Bidna

Premier Robert Golob je še pred nekaj dnevi hvalil...

Ne bo jim uspelo ustaviti preiskovanja energetskih poslov Roberta Goloba

Dlje časa smo lahko poslušali o obstoju sumov, da...

Podizvajalci vladajočih, ideološka vojska in udarna pest vladajoče levice

Slovenijo vodi "koalicija s civilno družbo". Predsednik vlade Robert...

Kako so zmerne sile pripeljale (skrajno) levico do zmage?

Razplet nedavnih predčasnih parlamentarnih volitev v Franciji, ki jih...