[Video] Rusinjo, ki je nadlegovala ukrajinske begunce in provocirala na protivojnih shodih, izgnali iz Nemčije

Datum:

Rusinja Julija Prohorova, ki je sicer živela v Nemčiji, je od pričetka vojne v Ukrajini na družbenih omrežjih objavljala srhljive posnetke, v katerih je poveličevala vojne zločine ruskih vojakov v Ukrajini, nadlegovala je tudi ukrajinske begunce na ulicah in vse skupaj posnela. Danes pa je padla v roko pravice, saj so jo po poročanju nemških medijih deportirali iz Nemčije.

                   

Julija Prohorova je na spletu zaslovela po svojem nadlegovanju ukrajinskih beguncev, provociranju podpornikov Ukrajine na protivojnih shodih, v svojih objavah pa je tudi ob posnetkih bombnih napadov na Ukrajino veselo plesala. Danes pa se je na spletu pojavil tudi posnetek Prohorove, ki je v spremstvu policistov prišla na letališče.

Po poročanju nemških medijev so jo iz države deportirali. V Nemčiji pa naj bi bivala celo ilegalno.

Eden izmed odmevnejših incidentov, ki jih je zagrešila, je prav gotovo njeno nadlegovanje dveh Ukrajink v Salzburgu, medtem ko je tam dopustovala. Begunki je zasledovala in vzklikala “Slava Rusiji“, “Rusija bo zmagala” in “J*** Ukrajino“.  Že približno tri leta živi v Nemčiji in na YouTubu in Telegramu vodi domoljubne bloge, v katerih govori tudi o jedrskem napadu na Kijev.

To pa ni bilo prvič, da se je Prohorova spravila na Ukrajince. Pred tem se je udeleževala tudi protivojnih shodov, kjer je plesala Kalinko in vihtela z rusko zastavo. Zdaj ima Putinova oboževalka, ki je zaslovela z izražanjem proputinovskih žaljivk proti Ukrajincem v Nemčiji, enkratno priložnost, da svojo domovino ljubi še na daljavo.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Izraelsko sodišče je razsodilo, da se morajo tudi ultraortodoksni judje priključiti vojski

Izraelsko vrhovno sodišče je danes odločilo, da morajo obvezen...

Challe Salle povedal nekaj krepkih na račun Zlatka Čordića

Na slovenski hip hop sceni je resnično vroče. Raper...

Orban in Melonijeva se znotraj Evropskega parlamenta ne bosta povezala

Italijanska premierka Giorgia Meloni je na srečanju v ponedeljek...

[Foto] Koga vse je ujel fotografski objektiv na državni proslavi

Osrednje državne proslave na Kongresnem trgu v Ljubljani, s katero...