[Video] To dekle je obogatelo s prodajo lastnega telesa – a ne tako, kot si mislite

Datum:

Rebekka Blue za zaslužek prodaja svoje telo, a ne na način, kot bi najprej pomislili. Odkrila je tržno nišo, v kateri so moški in ženske pripravljeni plačati za kose njenega telesa. Dobesedno. Ženska prodaja odstrižene nohte, kose suhe kože s stopal in več. Če mislite, da to ni vredno nič denarja, se motite. Rebekka je s prodajo neuglednih odpadkov postala milijonarka, sedaj pa se s tem hvali na socialnih in konvencionalnih medijih.

“Če vidite, da mečem karkoli v smeti, je to rdeči znak, da nekaj ni v redu, saj navadno obdržim vse, da lahko to kasneje prodam,” je za ameriške medije povedala Rebekka Blue iz Severne Karoline, ki se na spletu predstavlja kot profesionalna boginja. Posel za “boginjo” ni slab. Na mesec naj bi zaslužila med 5 in 10 tisoč dolarji. Gre za vsote, o katerih lahko sleherniki le sanjamo.

Prodajalka telesnih odpadkov, ki se na spletnem omrežju Tik Tok lahko pohvali z več milijon sledilci, je svojo priložnost zaslutila, kot je prvič prodala obleko, ki jo je nosila v “nočni izmeni” v striptiz lokalu, v katerem je bila tedaj zaposlena. Obleko je prodala za vsega 20 dolarjev, stranka pa je bila nad nakupom izjemno navdušena. Povpraševanje po rabljenih delih telesa in kosih oblačil pa se je resnično začelo povečevati, ko je postala spletni model, ki služi z zasebnimi, saj veste, kakšnimi, predstavami. Njene stranke so povpraševale predvsem po rabljenem perilu in nogavicah, poroča New York Post.  Hitro je začela s prodajo artiklov, kar se ji je kmalu bogato obrestovalo. Danes se na spletu hvali, da je zgradila milijonski posel brez investitorjev ali posojil.

https://www.tiktok.com/@rebekkablue/video/7083234889365048619?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7121331467338991110

Artikli, ki jih je prodajala, pa so postajali vse bolj nenavadni, dokler ni prišlo do tega, da so stranke začele zahtevati rabljene paličice za ušesa, porabljene rolice iz stranišča in še bi lahko naštevali. Posel sedaj traja že 10 let in v tem času si je zagotovila izjemno lagodno življenje.

“Danes sem prodala rabljeni robček”. Vir: Zajem zaslona, socialni mediji

Iznajdljiva, tudi oportunistična Rebekka resnično dokazuje, da to, kar je za nekoga odpad, je lahko za drugega zlato.

Andrej Žitnik

Sorodno

Zadnji prispevki

Poslanec Kosi: “Zamenjava prebivalstva in islamizacija Evropi ne obetata nič dobrega!”

"Namesto da bi uvajali neke ukrepe s področja demografije,...

Vzporedne volitve na Hrvaškem kažejo na močno zmago desnosredinske HDZ

Izidi vzporednih volitev na Hrvaškem kažejo na prepričljivo relativno...

[Analiza] Grozljivi zunanjepolitični pogledi mednarodnega pravnika

Danilo Türk je eden največjih skrajnežev v slovenski politiki...

Janša: Vladno posnemanje Jankovića je nevarno in vodi v diktaturo

"Kar se tiče spoštovanja Poslovnika DZ in procedur v...