[FOTO] Poglejte, kako je lepa Eva, Cerarjeva hči, sredi Biograda “zakurila” Hrvate, ko je v brazilkah pozirala za novo profilko!

Foto: Instagram. Evina nova profilka za Instagram.

Eva Cerar je čisto navadno 20-letno dekle, ki obožuje morje in sonce, rada objavlja svoje selfije na družbenih omrežjih, kot sta Facebook in Instagram, rada uživa v dobri hrani in pijači, veliko se druži s prijateljicami in nasploh uživa svoja študentska leta. Njena edina posebnost je pravzaprav v tem, da je hči slovenskega predsednika vlade, Mira Cerarja. Ker pa ima njen oče v teh dneh nemalo težav, saj je priljubljenost njegove stranke na najnižji ravni v zadnjih treh letih, prav tako pa javnost raztrga praktično sleherno njegovo potezo oz. potezo vlade, tudi ona v mediji pogosto zasledi kritike na račun svojega očeta. Ker so pred nami zelo vroči zgodnje avgustovski poletni dnevi, še posebej pa zato, ker je za Cerarjeve v Ljubljani tudi na političnem prizorišču postalo prevroče, ni prav nič nenavadnega, da se je lepa Eva v teh dneh umaknila na morje, kjer razkazuje tudi tisto, za kar je očitno v fitnesu trdo delala čez zimo – opazno je namreč, da je izgubila kar nekaj kilogramov in se zdaj lahko pohvali s postavo, ki ji jo zavida marsikatera vrstnica!

Svoje Instagram sledilce sicer Eva Cerar zelo rada obvešča, kje se nahaja in kaj počne. Tako smo lahko izvedeli, da je občudovala lepote Benetk, da je gledala teniške dvoboje na ATP turnirju v Umagu, pa tudi, da se je na morje odpravila k našim južnim sosedom. Pravzaprav je Eva “zakurila” kar celotno plažo v mestu Biograd na morju, ko se je za novo profilko slikala v kopalkah – a ne v navadnih, pač pa kar v brazilkah, da so vsi lahko videli njeno lepo čvrsto zadnjico!

Foto: Instagram.

Težko sodimo, če so vsi Hrvati njeno razkazovanje na biograjski plaži sprejeli z odobravanjem, saj vendarle veljajo za dokaj konservativen narod, ki stavi na krščanske vrednote, vseeno pa lahko mirne vesti zapišemo, da je neka druga Eva, hči Karla Erjavca, dobila resno Instagram konkurenco v bitki za naslov najbolj seksi hči slovenskih politikov. Pa tudi za naziv tiste hčerke,  ki rada vzbuja največjo pozornost.

Foto: Instagram.

Evin oče Miro Cerar je sicer znan ženskar, saj je bil kar štirikrat poročen, že nekaj časa pa ne živi več z mamo svojih dveh otrok (Evin mlajši brat je Miha), Danico Cerar. Tudi Miro pa poleti zelo rad dopustuje pri sosedih Hrvatih, saj so v javnosti že večkrat pojavile občutljive fotografije iz nudističnega kampa Koversada pri mestu Vrstar v Istri. Miro naj bi po pisanju nekaterih medijev spoznal nekdanjega direktorja Sove Andreja Očka ter nekdanjega državnega sekretarja Jureta Lebna.

Foto: Instagram.

Foto: Instagram.

Foto: Instagram.

Miro Cerar je sicer ob obisku predsednika Evropske komisija v Sloveniji, Jeana-Clauda Junkerja, z njim zapadel v nenavadno debato o seksu. Če ste slučajno pozabili, prilagamo spodnji posnetek.

T. F.

 • Waltter

  Ne se hecat kakšen članek je to? Hrvati so konservativen krščanski narod ? Pa slika je na plaži normalno da je v kopalkah? Pa kaj ma veze z njo če ma miro težave z lažmi in zavajanjem? In ne Eva od Karla v njej nima konkurence in je tudi nikoli ne bo imela ker se zna in se je bolje prodala, tale pa je še v fazi prodajanja.
  To ni niti trač niti rumeni tisk, če je po vaše Karlova eva kriva za mizerne pokojnine je cerarjeva eva kriva najverjetneje za Kemis in pa porazno stanje plač v gospodarstvu in za davčne blagajne, pa zato ker inšpektorji kaznijejo starejše gospe ki nimajo davčnih blagajn..
  To ni nič od članka…

  • Novakec1

   Maš prav, važno da je povsod polno bedasto/debilnih reklam.

  • vita

   Zakaj pa ne ?

 • vita

  Lepo je videti lepo mlado, zdravo dekle.
  Škoda je le, da vsi mladi, ali vsaj velika večina mladih nimajo te možnosti, da bi lahko takole, kot tile dve zgoraj omenjeni Evi (hčerka ministra za zunanje zadeve in hčerka prvega ministra), uživali mlada leta.
  Prevelike razlike, v možnostih uživanja mladostniških let, so nastale med našimi otroci , kajti vsak mlad rad uživa mladost, ampak naše poosamosvojitveno obdobje je napravilo tudi med mladimi prevelike razlike, kar je zelo žalostno in vsega obsojanja vredno.
  Priznati moramo, da otroci staršev, ki se udinjajo na levi, si lahko sebi in svojim otrokom privoščijo veliko višji standard, kar pa ni prav – ne le to – žalostno in zelo krivično je to.

  • Steiermark

   Svojo pripadnost “eliti” in “bogatim v “morali in etiki” dokazujeta že s tem, da si že v rosnih mladih letih privoščita, da jih nagačijo, s silikonskimi joškami! To pa mora biti posledica res hudih kompleksov. Da ju ne zanima kakšne posledice bosta nosili, s tem nagačenjem s silikonom, me ne čudi, ker za kaj takega moraš imeti vsaj malo pameti in pošteno pretehtati, kaj prinaša takšna in drugačna nagačenost, ki si jo boš privoščil za denar, katerega si ti dve nikoli nista prislužili, pa tudi tisti, ki jima ga je dal, ne! Seveda je takšno bogastvo plod “moralno etičnih” delovanj komunističnih prisklednikov, ki se oklepajo vlade (beri tlačenja in ropanja Slovencev) in ki se jih neda zvleči vstran od korita, kjer se nažirajo, ki bo pa ravno zaradi njihovega nažiranja (rdeče elite) kmalu prazno in ga nebo mogoče niti s krediti več napolniti, ker so nas ti prašiči pripeljali v situacijo, kjer, če se jih kmalu ne rešimo, nas čaka samo še bankrot, kot Grčijo! Fuj, rdeči sprenevedalci in mafijaši!

   • vita

    Ja, na žalost imaš še kako prav.
    Tudi mene to zelo skrbi – prihodnost naših otrok.
    Ne le, da je vse pokradeno, je tudi od teh že vse tudi preveč onesnaženo – narava – zrak, voda,…….. zaradi prekomerne potrošnje produktov, ki onesnažujejo naš življenjski prostor in, ki si jih preprost (normalen) človek običajno prekomerno ne kupuje.
    Druga naša nadloga pa so tujci, ki nekontrolirano prihajajo, se tule prekomerno množijo – vsak dan jih je več.
    Kako se tega rešit pa ne vem – težko.
    Gorje, če bo morala vsled vsega tega, spet teči bratska kri.

 • resnicaboli

  Kje pa dela da si lahko vse to privošči? ali ji pa ata piše potne naloge??

 • Anton

  Mogoče se pa Mirko pa Karl kaj zmenta pa bo ohcet. Kresalova n pa bulmastif bosta pa priči.

 • Božo

  Spet reklama za levico, pa kaj je z vami. Grem stavit da je Grimsova hčer v burki.

 • test

  haha, poleg vsake slike pa, grem stavit, se en moder stavek v anglescini. Da clovek nebi pomislil, da gre za kuro, ampak solano kuro ….

 • Darth Vader

  tipično za hčerkice levičarjev, kateri so si neto premoženje nakradli iz državnih podjetij……vsi njihovi otroci bi se radi počutili “elitno”, radi bi “uživali na sončku” “se počutili pomembne – jet settarsko” ampak žal, tisti drobiži, katere je oči alpa mami pokradla in zrihtala službo za 2000eur/neto zadošča ravno toliko, da se lahko malce kurbajo po svetu, sanjajo o svoji karieri, v bistvu so pa reveži napram pravi eliti povrhu vsega pa še nesposobni, saj nič drugega, kot razkazovati svoj ego ne znajo……ampak saj veste…..take ženske imajo rok trajanja do 35ga leta življenja, potem postanejo prežvečena in izrabljena roba…..

  • vita

   Potem pa odprejo mošnjiček, ki sta jim ga ati in mami pripravila………………, da ulovijo……….

 • indijanka

  Je res njen oče? Luškana in živahna je.

  • Mojca pokraculja

   “Živahna” je po materi, upam da ne bo tudi tako afektirana, kot ona. Nosila se je namreč zelo zelo velepomembno še predno je cmero postal predsednik vlade. Gospa profesorjeva pač. Sicer pa jabolko ne pade daleč, izzivalnost jima je skupna vrlina.

  • Vera

   :) :) :)

   • indijanka

    Pozdravček.

    • Vera

     Hvala ! Tudi tebi lp .

 • Snorri Sturluson

  Kim Kardashian?

 • Zgornji

  Hah, če je šeee tooooooolk lepa, jaz več ne padam na te fasadne fore , … sploh pa je nebi niti povohal , ker je pač “cmerkotova” , … ker, če se je vsaj približno malo vrgla po fotru, je pol Vse Jasno da Žal Ni Prihodnosti z tako “lepotično figuro” . Amennn . Lp + #

  • indijanka

   Ljubezen živi v sedanjosti.. :). Ravno danes sem brala o tem, da je brezpogojna ljubezen tista prava. Različni smo. Meni je ljubša in bolj prava tista, ki v človeku izzove vsa čustva.

   • tohuvabohu

    Prava ljubezen ima tri faze. Najprej je kemija, potem fizika, nazadnje pa ekonomija. (To sem nekje pobral, a se žal ne spomnim kje.)

    • indijanka

     :) upam, da ni resnična.

     • tohuvabohu

      Vzemi cum grano salis. Iz tega vendarle izbijajo življenjske izkušnje, upam, da se strinjaš.

     • indijanka

      Prav imaš in temu povprečnemu doživetju ljubezni, se upira moja indijanska duša in srce poeta.

     • tohuvabohu

      A razum se pa ne upira?

     • indijanka

      :) razum podpira evolucijo in ne revolucije.

 • RealRevolution

  Nedvomno zna z “sopiranjem” fotografij.

 • slosin

  …lepša bi bila, če bi imela normalne kopalke, ne pa kabla čez rit…

 • Polde

  Verjetno vam bolj sedejo kakšni fantki na plaži, kot pa to kar objavljate!

 • T-Rex

  To je hči poštarja Antona in Danice lol

 • antimur

  Po zunanjosti je daleč od Cerarja, upam, da nima zato kakšnih drugih genov po tem barabinu.

  • Steiermark

   saj je že to dovolj, da ima po njem, v genih zapisano “moralo in etiko”…..

 • Donny

  Ja točno to, prav ta 20 letnica je kriva za vse vaše tegobe, kot tudi za stanje v državi… Že to je nezaslišano, da je na plaži v kopalkah, medtem ko ste SDS-ovci v smučarskih kombinezonih in plenicah.. Nekateri se pa res radi obremenjujete z drugimi..

  • sara

   Kaj pa ti pišeš tule ? kdo hodi zdajle v smučarskih kombinezonih……. za plenice ne rečem nič – to je možno, ampak “v smučarskih kombinezonih”…
   Je vse v redu s tvojim zdravjem ?

   • Donny

    Predvidevam, da ti razumevanje članka in mojega komentarja dela velike probleme. Kakšna novica pa je to, da objavijo 20 letnico v kopalkah, ki sredi poletja uživa na plaži? Kako drugače pa so ljudje na plažah sredi poletja? Kakšen je sploh namen tega prispevka? Resne medijske hiše, ki predstavlja določeno stranko se vsekakor ne gredo tovrstnega rumenega tiska..

    PS: Najbrž za sarkazem še nisi slišala…

    • vita

     Ali ne maraš pogledati lepega dekleta ? Čuden patron.

     • Donny

      O zelo rad, ampak ne na internetu in na slikah.. To prepuščam drugim!

      Sicer pa upam, da razumeš, da prispevek NI namenjen temu, da bi se pač moška populacija na tem portalu malo spočila od politike in drugih tegob.. Uhhhhhhh si naivna..

     • Nata

      Seveda ne. Malo se pa lahko čudimo, da ima naš premier takole hči. Saj je sam ” pust ” kot stara skorja kruha

     • tohuvabohu

      Kaj te muči? Zakaj si beliš glavo s tem, kakšen je namen članka? Je pač narejen v rumenem stilu. Pri rumenih medijih se nihče pri zdravi pameti ne sprašuje, kakšen je namen. Ko pa Nova piše o resnih temah, kot so migranti in terorizem, nekaterim spet ni prav. Koliko si pa ti prispeval za Novo? Murphy je rekel, da kupec, ki najmanj zapravi, najbolj nerga.

     • Donny

      Nič me ne muči, ampak pač se mi zdi precej hecno, ker nekateri ne opazite, da je pač članek namenjen hujskanju… Poleg tega je precej neokusno, da se v politiko tlači najstnike politikov; pa naj gre za tiste z leve ali desne opcije… Ja bo šlo?

      Sicer pa na Novi ne najdeš resne teme oz. so te precej redke… Pred mesci ste napovedali Ruski napad na Latvijo, Litvo in Estonijo, ki se seveda ni zgodil.. Pa državljansko vojno v Franciji, ki je tudi ni bilo.. In pa vojno v Makedoniji, ki je tudi ni bilo.. Resne teme praviš?

      PS: Za portal Nova nisem prispeval nič, ker je pač sama vsebina na portalu brezpredmetna, hujskaška itd.. Hvala, me ne zanima!

     • tohuvabohu

      Daj, ne serji, prosim. Nobena vojna ni bila napovedana. O brezpredmetnosti in hujskaštvu pa tole: poglej malo v režimske medije, koliko solate, ezoterike, prikritega oglaševanja in zlasti udrihanja po Janši & Co. se najde tam. Pa so večinoma plačljivi!

     • Donny

      Da ne????

      Kaj pa je tole? “Rusija je le 24 ur stran od vojne. Litvo skrbi hitra mobilizacija ruske vojske”

      http://nova24tv.si/svet/rusija-je-le-24-ur-stran-od-vojne-litvo-skrbi-hitra-mobilizacija-ruske-vojske/

     • tohuvabohu

      A imaš ti smisel za dojemanje smisla povedanega? Saj tudi pogosto rečejo, da je človeštvo pet minut pred uničenjem.
      Sicer pa ima “24 ur” lahko tudi dobeseden pomen. Če se Rusi odločijo za poseg, so ga najbrž sposobni izvesti hitro. Mobilizacija kaže prav na to.

     • Donny

      Torej moraš za prebiranje člankov na tem portalu imeti smisel? Mislim, da ne rabiš biti prav bister, da ugotoviš, da gre pri naslovu, ki sem ga omenil za čisto zavajanje in manipuliranje.. No vsekakor dopuščam možnost, da nekateri tega ne opatize oz. ne priznate..

      Sicer pa nisem vedel, da moraš članke na tem portalu brati z rezervo in da so napisani v metaforični obliki. No zdaj vem.. Hvala, da si mi razložil!

     • tohuvabohu

      Treba je imeti smisel za razumevanje povedanega, mar ne?
      Kar se tiče naslavljanja člankov, sem tudi sam pogosto kritičen. Vseeno pa je treba razlikovati stilske prijeme od laži. Tudi za to rabiš ščepec pameti, ne samo na Novi, tudi drugje.

     • Donny

      No lej jaz sem mnenja, da naslov in članek razumem in da je vse skupaj napisano z namenom zavajanja, manipuliranja in ustrahovanja.. To je pač moje mnenje in pri njem vztrajam…

      No kakorkoli že, me čas preganja zato se poslavljam.. Želim ti prijeten dan..

     • tohuvabohu

      Ja, saj se strinjam, da v primeru baltskih dežel naslov članka ni bil posrečen. Vendar to ni nujno znak zavajanja ali celo ustrahovanja? Komu hudirja bi pa to koristilo?
      Lep dan tudi tebi.

    • Steiermark

     donny, najbrž ti je tuje razumevanje, morale in etike – medtem, ko zaradi takšnih izmečkov in njihovih staršev, ki se drenjajo pri koritu in žrejo iz njega, se tele dve “lepotici” zaprvljata naš denar za umetne joške in za “uživanje” na plaži, na Hrvaškem (morda tudi v vilah, podarjenih od Hrvatov, v zameno za podarjena ozemelaj in morja), in ko po zaslugi teh rdečih prašičkov pri koritu, slovenski penzionisti, po 40 letih dela niso vredni niti dostojne penzije, z katero bi si lahko privoščili samo preživetje, kajšele “kopanje in uživanje na hrvaškem morju”, ter visijo med življenjem in smrtjo, z 450 E penzije……. Sicer pa od tebe in tebi podobnih ne pričakujem razumevanja situacije, ker pač tega niste sposobni – čip in vzgoja o “drugorazrednosti” tistih, ki za njihovo preseravanje, prisilno, skrbimo!

     • Nata

      + + + + + + + + +

     • Donny

      Pa saj pravim.. prav to 20 letno dekletce je krivo, da imajo upokojenci 450€ penzije in delavci 600€ plače.. Pa tudi za revščino v Sloveniji in pa banke je ona kriva.. Kdo drug pa!

      In vi boste spremenili nekaj na bolje? Ja to bi pa res rad videl..

     • tohuvabohu

      Haluciniraš, ubožec.

     • Donny

      To je tvoj komentar? Zelo argumentirano ni kaj.. No, saj kaj drugega od takih kot si ti ne moreš pričakovat.. Klasika!

      Je pa zanimivo, ker sem z nekaj sarkazma napisal točno to kar nekateri pač tukaj trdite? Torej halucinirajo tudi tvoji pajdaši?

     • tohuvabohu

      Ni res, lažnivec nakladaški. Nikjer v članku ne piše, da je tista Cmerarjeva smrklja kriva za bančno luknjo. Pa saj to jasno vsakemu prvošolčku. Očitno sem zastonj upal, da se v tebi skriva kaj več inteligence kot v običajnih rdečkarjih.
      “Takih kot si ti”, haaaaahahaha, kakih že?

  • Nata

   Mi se ne obremenjujemo. Pogledamo in napišemo svoje mnenje !!
   Mnenje. Ti imaš pač drugačnega. Torej napiši. Kakšna se ti zdi ?

   • Donny

    O pa še kako se obremenjeni, sam tega ne veste, ker ste zaslepljeni.. Boste kmalu dobili hladen tuš verjemi..

    • tohuvabohu

     Če je kdo obremenjen, si ti z janšafobijo.

     • Donny

      5000 komentarjev v enem letu? Ja res sem jaz obremenjen s svojimi 40 komentarji.. Upam, da ti matematike ne dela problemov..

      PS: Sem bil 15 let volivec in podpornik SDS-a, ampak se umikam ravno zaradi zgodbic, kot je gornja..

     • tohuvabohu

      Kaj pa ima matematika pri tem?

     • Donny

      Da je nekdo s 5000 komentarji mnogo bolj obremenjen, kot nekdo ki ima le nekaj 10 komentarjev?

      Če verjameš ali ne, ampak tvoji komentarji in članki kot je gornji ne bodo vrnili miljard, ki so jih pokradli pokvarjeni levaki.. Žal!

     • tohuvabohu

      Število komentarjev ni nobeno merilo za ocenjevanje osebnih pogledov in pripadnosti.
      Sicer pa ne razumem, kakšno zadoščenje najdeš v pogovoru z “zaslepljenci”.

    • Nata

     Dobro, da te imamo, no !

 • Anton

  pač lahko dekle ,ki je odšlo v Biograd se nastavljat. Priznati pa moram da ima dotično dekle svoje čare, ki normalnemu moškemu očesu nikakor ne morejo biti prezrti

  sarkazem press

  • vita

   Domnevam, da je tam z očetom in Mojco.
   Nekateri časopisi so o tem pred nekaj dnevi pisali.

   • Anton

    glede Mirkota pa jaz se nebi kaj prida hvalil kolikokrat je bil poročen oz ločen,slednja informacija pomeni lahko tudi to , da dotični gospod nima pošlihtano v svoji zgornji glavi in je nestabilen.

    sarkazem press

    • tohuvabohu

     Sploh pa ne drži trditev iz članka, da je ženskar, saj je bil menda štirikrat oženjen (v resnici le dvakrat). Nasprotno, vse mu uidejo, pa najbrž ne zaradi njegove nezvestobe.

     • Anton

      od sedaj ga bom klical Mirko Smolko

      sarkazem press

     • tohuvabohu

      A zato, ker se babe lepijo nanj?

 • rubec

  Bogve če šminka zna skuhati čaj, mislim takega da je malo vroč, ker da zna zakuriti šporhet kar malo dvomim.

  • vita

   ha, ha, … si humorist.

   • indijanka

    najboljši :)

  • indijanka

   Seveda zna zakurit :). Ženska je. To se naredi s pogledom in stopnjuje z besedami. Pomaga domišljija in domišljavost in ne funkcionalno znanje.

  • samsara

   Tudi glede hrenovk sem v dvomih…

 • dr Janez Sveti

  Naši politiki, vsaj lepe otroke delajo!
  DR Janez Sveti genij

  • vita

   Ti pa nisi politik. Kako je s tem pri tebi ?

   • dr Janez Sveti

    Lep sem in imam lepe otroke z lepo ženo.
    DR Janez Sveti lep genij

    • vita

     ha, ha, lepo si se znašel……

    • indijanka

     Popolnost dolgočasi. Pričakujem jo le od strojev.

     • dr Janez Sveti

      Dolgočasni dr Janez Sveti lep genij z lepimi otroki, , lepo ženo, bogat in v iskanju lepe prijateljice na spletu

     • indijanka

      Zanimiv oris. Indijanka, ki jo obožuje raziskovanje sveta, duše in srca v senci Izbranega in se ne prepušča užitkom, ki so hitro nadomestljivi.

    • KIKI

     A ti jih je Bog dal? Meni je dal čisto povprečne…

     • dr Janez Sveti

      Kakor jih ti vidiš, jih vidijo drugi.
      DR Janez Sveti vesoljc

  • xtc

   A so ti dons to verterji povedal?

   • dr Janez Sveti

    Lajna zdolgočasena,kratke pameti si in nič drugega.
    DR Janez Sveti genij

 • Ana Job

  Dobro zgleda, njen ta star je pa pravi obup za pogledat.

 • Steiermark

  O očetovstvu bi se res bilo za vprašat, da ni tale cmero vzredil kukavičjega jajca….. Sicer pa bi se človek vprašal, ali ni mogoče sestra dvojčica z kahlovo “plastično lepotico”, tudi pri tej je opaziti zapravljanje davkoplačevalskega denarja za plastične joške…….pameti pa si tako ena kot druga nemoreta kupiti!

 • Stajerka

  This photo or video has been removed from Instagram.

  očija je že popadla koleričnost……sicer pa punca – uživaj mladost po pameti…..fotrova sposobnost ti verjetno ni v ponos, razen dnarja in ugodnosti, ki ju nosi njegova funkcija :)))

 • PRIČEVALCI
  • xtc

   De si kronan osel ti ni treba ravno reklamirati,dans je skorsj že vsaka druga,blond,pa vijolčna,frjolčna,rdečain še kaka in to vse zaradi arijskega DM,Spara,Muelerja in še kake trgovine ali frizerja.

   • PRIČEVALCI

    Janši tu Mueller ne more več pomagat.

  • Lustrator

   Po novem komiji častite tudi arijsko raso? Šment, zdaj pa RES ne poznam več razlik med nacizmom in komunizmom razen morda v tem, da je prvi sistem premagal skoraj cel svet, drugi pa ga nevojaško uničil.

  • slosin

   ..kaj janšist, brez misli na JJ tud srat ne moreš, kaj..?

   • PRIČEVALCI

    Takrat pa sploh mislim nanj.

 • Morala

  Če so starši na visokih položajih z lepo plačo, si tudi otroci lahko privoščijo marsikaj! Naj uživa!

 • xtc

  No ,da je večina politikov bedakov in cepcev(gledano po celem svetu),je tudi lepo vidno da po enakih ali še hijših poteh škandalov in neumnosti stopajo še otroci,ki nemalokrat polnijo rumene in strani črne kronike.
  Sicer pa tako objavljanje po internetnih profilih zame pač ni ravno dokaz pretirane inteligence.Sicer pa ima tudi kot hčerka politika uživati na morju. oz. dopustu.

 • luckyss

  Ne razumem članka…ali morajo biti otroci politikov pod nujno grdi in se skrivati doma ?!

  • indijanka

   Jasno je, da ne razumeš tega in preostalih člankov. Zabaven je. Sprosti se.

   • tohuvabohu

    Žal je tu še najbolj zabavna nizka kvaliteta pisanja. Preveč napak in slabih formulacij kliče lektorja, ki ga ni in ni.

    • Jovo Jamnica

     Ja. Le kdo je odgnal Tasila???

    • luckyss

     To je že vse lektorirano in potrjeno od vrhovnega poveljnika…;)

     • tohuvabohu

      Butelj.

   • luckyss

    Če bi bil zgolj zabaven, ne bi pozabili povedati, da gre njenemu očetu baje slabo ;))

 • KIKI

  Mladost je nekaj lepega; če imaš kaj pokazati, pokaži! Kasneje bo prepozno,
  nezanimivo! Vsi smo bili mladi, le možnosti so bile vedno zelo različne.
  Yugovina je “redila ” otroke padlih in manj padlih borcev NOB, v šolah
  so imeli absolutno prednost…Dekleta višjega partijskega sloja so se “štemala”
  na vrhove in prerivala za visoke, podarjene ocene! Tovariši so jih šolali v tujini,
  in jim poklanjali bodočnost, za katero smo se ostali , s starši vred borili do
  onemoglosti, največkrat kar zatonj, saj so boljša delovna mesta bila že zdavnaj
  rezervirana za one “školovane budale”, kot smo jim rekli.
  In danes? Enako! Niti s prstom jim ni potrebno mignit za vnaprej omogočeno
  kariero, brez dela “preko študenta”, brez “prekerstva”…naravnost skozi zlata vrata
  s “kablom” v riti ali brez…vseeno!
  Draga dekleta, dragi fantje, tisti z resnično prigaranimi ocenami in naravnimi visokimi
  IQ.ji priporočam, da spakirajo kufre in kakor hitro je mogoče zapustijo to ogabno mafijsko
  vukojebino! Žal, to je edina možnost, preden bodo prisiljeni na kolenih prositi kakšno
  Cerarčko ali Erjavčevko za sprejem v službo, kjer bojo garali namesto njih, one pa pobirale
  hvale in lovorike!!

  • Nata

   + + + + + + + + + +

   • Prle

    Nataša, nepismenost je huda reč.

    • tohuvabohu

     Ti že veš.

    • Nata

     Ja, je. . . ampak ne vem kam meriš ??

    • Nata

     Sem že nekaj napisala, pa ne vem, kje je.
     Torej. . . . . . . res je nepismenost . . .. . pa vendar ne razumem kakšno povezavo ima z mojimi plusi ? Rada jih pišem.

     • Steiermark

      prliča moti, da se izražaš oz. “podpisješ s +, ker se on in njegove baže, podpisujejo z x!

     • Nata

      Eh, saj se lahko pomenimo. Naj me vpraša, kaj sem želela povdariti, pa bom napisala. Čeprav ne vem, zakaj bi ponavljala nekaj, kar smatram , da je nekdo drug zelo dobro povedal !!
      Veš, saj izgleda, da tudi Novo moti. Večkrat mi nalimajo en rdeč okvirček. Potem pa pred plusi dodam kakšno besedico, pa gre.

     • KIKI

      To imajo še iz JNA! Vsaj nekaj!

  • Prle

   Kiko, nakladačev kot si ti, pa ja ne bomo poslušali.

   • KIKI

    Poslušaj sebe, pa boš razumel, zakaj laži ne maram!

    • Prle

     Kiko spet si udaril mimo, kot vedno.

  • Lustrator

   “Draga dekleta, dragi fantje, tisti z resnično prigaranimi ocenami in naravnimi visokimi
   IQ.ji priporočam, da spakirajo kufre in kakor hitro je mogoče zapustijo to ogabno mafijsko
   vukojebino!”

   Tvoj nasvet je torej dezerterstvo namesto boj, kot da nimamo tega že zdaj preveč – glej grozljive številke letnega odhoda mladih v tujino? Kdo bo torej reševal Slovenijo pred omenjeno intelektualno inferiorno rdečo kvazielito?

   • Prle

    Ja, Ivan in njegova klika, si pa res čuden.

    • Lustrator

     Načeloma bi jo morali VSI državljani – kdor ne čuti do svoje domovine nobene dolžnosti in odgovornosti, naj bo tudi pošten in na ambasadi svoje naslednje države bivanja vrne slovenske dokumente.
     Adijo in hvala za ribe!

   • KIKI

    To ni dezerterstvo, saj nismo v vojni! To je neusmiljena pot s trebuhom za kruhom,
    ki jo poznajo vsi narodi, katerim je lastna država mačeha! Ti pa razmišljaj kakor
    želiš; tudi sam gotovo nisi prispeval nič, da bi bilo drugače!

    • Lustrator

     Kako nismo v vojni? Zgolj zato, ker po gozdovih in hlevih več ne letajo oboroženi revolucionarji, še ne pomeni, da smo samostojna demokratična država kakor imamo zapisano v ustavi in je revolucija končana. V kolikor sam ne spadaš med partijske piškotkarje in opazuješ razkroj Slovenije iz udobja fotelja kakšne elitne ljubljanske vile, bi to lahko oziroma moral vedeti. Če pa vojne dejansko NI, je racionalnih razlogov za beg še manj! V čem smo torej boljši od trum bližnjevzhodnih mas, ki se v želji po boljšem življenju valijo v Evropo namesto, da bi v lastnih državah vzpostavili red in dobrobit s svojim delom, pridnostjo, če je potrebno tudi z orožjem, tako kot smo ga morali v tisočletjih izbojevati vsi avtohtoni narodi? Kaj si pravzaprav želel reči s tem “lastna država mačeha”? Kaj je država v demokraciji drugega kot skup državljanov, ki na volitvah odločajo kdo in kako bo upravljal s skupnostjo? Če so ti torej sodržavljani “mačehe” – boš bežal pred njimi ali jih spreobrnil v pravo smer?

     Če bi predhodne generacije razmišljale tako oportuno egoistično, danes niti arheologi ne bi vedeli, da je na ozemlju pod Alpami kdaj živelo kakšno slovenskogovoreče pleme, kaj šele da smo preživeli Rimljane, Avare, Langobarde, Bavarce, Avstrijce, Turke, Nemce, Italijane in celo jugoslovansko komunistično pošast. No ja, kot kaže ne prav vsi…

     • KIKI

      Dragi Lustrator, res nas je že vse doletelo skozi ero zgodovine,
      za to ni čuditi, da smo stisnjeni v kot ene male, že skoraj celo
      stoletje zlorabljene dežele Slovenije, ki ji še dolgo ne bo pomoči,
      vsaj skozi moja daljnovidna ljudska očala ne. Vzrok je seveda
      opustitev lustracije vsega zla, komunizma, ki ga nosimo in ga bomo
      nosili na plečih, ker se nikoli nismo postavili zase in nikoli dorekli
      besede DOVOLJ !

     • Lustrator

      Točno tako! A to se nikakor ne bo zgodilo “samo od sebe”, nasprotno – z vsakim pretečenim dnem, tednom, mesecem ali letom je komunistično omrežje bolj organsko vpeto v vsa tkiva naroda, kar pomeni, da je tudi pot do ozdravljenja (lustracija) iz dneva v dan daljša in bolj trnova. Zdi se celo, da do sprememb po mirni, demokratični poti sploh več ne more priti in bo potrebna, kot pri rakavih bolnikih, kemoterapija – torej nasilen poseg za odstranitev kužnih celic. Tega si kot kristjan in pacifist sicer ne želim, a to žal prav nikakor ne vpliva na kruto realnost naše situacije. Če si želimo preprečiti prelivanje krvi in s totalitarnim strupom opraviti po mirni, civilizirani, dostojanstveni poti, je edini način ta, da zmagamo na volitvah z več kot dvotretjinsko večino. Kvaliteto (argumente, programe, vizijo) imamo, kvantitete (ki je žal edina ki odloča na volitvah) pa nam manjka. In vsaka emigracija Slovenca v tujino, vsaka neoddana glasovnica, vsak neveljaven glas je en dodaten korak stran od zadanega cilja – osvoboditve Slovenije.

     • KIKI

      Poglej, eni so pošteno ostali v svoji domovini tudi 1945 in prispevali
      svoji ljubljeni domovini (pa ne z tekanjem in skrivanjem po gozdovih
      in skednjih), pa svoje svobode niso nikoli dočakali! Tudi svojega groba ne!
      Ta Titova Yugoslavija nam je bila slaba mačeha, naša žalost, naša
      poguba!

     • Lustrator

      Tako je! Prav zato, da ne bodo njihova trpljenja in smrti ostala zaman in zapisana zgolj pri Bogu, se moramo tudi mi postaviti po robu rdečemu totalitarnemu stroju, ki melje vse pred sabo. Slej ko prej se bo nabrala zadostna množica Prebujenih, ki bodo tvorili tolikšen živi zid, da ga ne bo več mogel povoziti. Kakor že omenjeno – tega ne delamo le za sebe, ampak za vse prednike, ki so delali, trpeli in dajali celo življenja za našo domovino, hkrati pa za vse bodoče rodove, ki bodo nadaljevali slovenski rod ali pa ga sploh ne bo več. Na nas je ogromna odgovornost – oportunistične mevže bodo pobegnile na lepše, domoljubi pa bomo držali fronto vse do zadnjega “Vilija Kovačiča”.

     • KIKI

      Sprehodi se po Ljubljani in dobro poslušaj: razen brezosebnega
      ljubljanskega zavijanja lahko slišiš vse južnobratske jezike v vseh
      variantah! Kdo se naj spreobrača ?? Mi? Zakaj? Pojdi malo v svet
      in povej nekaj v Slovenščini! Nihče te ne razume, bratec moj, se boš
      moral naučit jezika naroda, ki ti bo rezal kruh! Prej ko slej!
      Država, ki ti ne nudi ničesar in v kateri ni perspektive za osnove preživetja,
      je kot slaba mačeha!
      Obratno me ne boš nikoli prepričal!

     • Lustrator

      Vse to mi je kristalno jasno, nisem od včeraj. Nikakor pa ne razumem tvoje logike po kateri se misliš s sovražnikom boriti na tak način, da se mu boš prilagajal in mu hlapčeval? Ali se pač sploh ne misliš boriti in si pravzaprav že obupal nad prihodnostjo naroda? Če je temu tako, kaj potem še delaš tu, vrni državljanstvo in adijo ven. Biti domoljub le v načelih in ne tudi v dejanjih ni domoljubje, ampak kvečjemu filozofski krožek. Slovenci smo kjer smo med drugim prav zaradi takšne mevžaste, z usodo sprijaznjene drže “domoljubov”, “desničarjev”, ki sami pri sebi (ali kvečjemu še preko lastnih portalov ali družabnih omrežij) nergamo kaj vse ni prav in kako bi moralo biti, ko pa je potrebno priti na volitve, na proteste, se za Resnico postaviti na ulici, v lokalu, v trgovini, med prijatelji, sorodniki, sodelavci, pa smo tiho. še huje: čim se ponudi priložnost za življenje v tujini – hops, adijo Slovenija (ki te sicer v besedah zelo ljubim), reši se kakor veš in znaš, zdaj grem pa služit svojemu bogu mamonu.

  • janez cepec

   škoda, k si ti tok prfuknna, pa maš IQ under ground, de ne moreš nkamor spizdit. mrsikdo bi s oddahnu

  • vita

   Mladost je norost, čez jarek skače, kjer je most !

  • samsara

   “Tovariši so jih šolali v tujini…”

   Medtem pa ljudstvu pridigali o gnilem zahodu…
   kućan je en tak eklatanten primerek udbokomunističnega veletovariša.

 • Miro Jereb

  Verjetno je človek tako “narejen” biološko da poskrbi za svoje potomce…vsak na svoj način…saj je tudi kučanova hčerka študirala v ZDA. kučanovo ime sem namerno pisal z malo začetnico. Iz “spoštovanja” .

  • KIKI

   Ja, ampak ne vemo kakšno ritko ima: večjo ali manjšo? -in zakaj jo sploh ima?
   Saj je ne potrebuje! Je ata kučan vse zrihtu, a njedee?

 • KIKI

  Ah, ta ritka prav napeta,
  gleda nas kot da je sveta…
  Ah, te obline od dekline,
  med nogami me prešine…
  kaj bi dal, da bi mečkal
  to ritko in te lepe joške…
  a se zavem, da ne smem,
  je moja žena iz Koroške…

 • Diverzant

  Pizda samovsecna,take se mi gabijo“ res

  • Jovo Jamnica

   Meni je pa všeč! Kako smo si različni… :-)

  • Prle

   A se ti Ivanova hčer tudi gabi?

  • seba goričan

   Res je

  • janez cepec

   sej je lisica tud djala, de je grozdje kislo, k ni mogla do njega. ne sekiri se, ti ga še kr naprej drkej, pa poš zadovoln, Bunksl naumn

   • Diverzant

    Cepec si“pravi

 • Artur

  Zdaj sem pa čisto paf , wuauuuuu to pa je pomembna novica za osveščanje naroda ni kaj !
  Naj vam jaz pomagam, če se kaj drugega ne spomnete
  https://www.youtube.com/watch?v=p-UJ5-J9_TI
  https://en.wikipedia.org/wiki/Biological_warfare#/media/File:WMD_world_map.svg
  https://www.youtube.com/watch?v=E0c7D48sTiY&t=345s

 • seba goričan

  Za poscat bi bla

  • beno

   saj nisi pes, ki se polula ob vsaki malo višji vzpetinici :)

  • Morala

   Joj, no…otroci pač niso krivi, si ne izbirajo staršev…

  • Prle

   Ti ne nese tako visoko.

   • seba goričan

    Nese nese,sploh po treh pirih…po pol gajbe jo lahk pa še pokozlam pozerko komunajzersko

    • janez cepec

     ti začneš kozlat, k se u špegu poldaš, kretenu jedan

     • seba goričan

      Za razliko od tebe se predstavljam s pravim imenom,čefurji se pa skrivate za imenim,kot so Janez in podobni…pa nauč se pisat srboljubec

     • janez cepec

      matr so te mogl met tastari “radi”, de so ti dal tak ime

 • Morala

  Danes bo do 40 stopinj, tako, da ne bo komu vročina stopila v glavo… :)

 • MižekFiga

  Vladne hčere so na tapeti? Na rumeni tapeti! VZPODBUDNO, OBE BREZ CELULITA! Ampak, vsaka lušna babja rita nuca malo celulita. Zato predlagam uredništvu veliko vročo primerjavo za naslednje leto z naslovom:”Rita brez celulita” za vse vladne financirane babje riti. Bo šlo?

  • Prle

   Prva bo na tapeti Ivanova Urška.

   • vita

    Ivanove Urške nihče posebej ne financira. Ima dovolj za sebe od svoje plače.

    • Prle

     Kaj pa gotovina za katero ni vedela, od kod je, ko jo je nosila na banko?

     • janez cepec

      to, j’ pa Ivančk zaslužu od Patrije. sam ne okol govort

     • vita

      Bolje, da bi bil tiho ja, ker izpadeš lažnivec in opravljivec.

     • Prle

      Na žalost ima janez prav.

     • vita

      Janez ima prav zagotovo, ampak ne Cepec pač pa Janša.

     • vita

      pri vas nič ne plačujete ? Dobite vse zastonj ?

     • Prle

      Ampak vemo od kod nam denar.

     • vita

      Ali misliš, da ga ima Urška toliko, da ne ve od kje ? Daj ne spuščaj se na tako nizek nivo !

     • tohuvabohu

      Saj tudi mi vemo, od kod vam denar, rdečuhi lopovski. Edino policaji in sodstvo ne vedo nič.

     • janez cepec

      kva s’ ti brihtn, ejga, de ti kr škodi

     • tohuvabohu

      Saj tudi vsi vemo, kje se potikajo drogeraši in dilerji, z izjemo policajev. Da prostitutk ne omenjam, zlasti ne odsluženih.

     • Prle

      Osel beli, naše sodstvo je oprostilo Ivana vseh lopovščin.

     • tohuvabohu

      Po desetih letih zaradi zastaranja. Zoper Kučana, Jankoviča in ostalo bando nobena zadeva sploh do sodišča ne pride. Zoper Kanglerja je prišlo 20 zadev, 13 jih je klavrno padlo, 7 jih je še v procesu. To je slika našega udbosodstva.

     • KIKI

      ZZZB od rojstva do smrti!

   • MižekFiga

    Kolko celulita ma pa tvoja (tvoj) tapetni pooblaščenec, haha!

 • janez cepec

  in kuga ste hotl povedat s tem člankom, kreteni?

  • vita

   spet žališ in pljuvaš. ne zmoreš kulturnega izražanja .

   • janez cepec

    Zanima me, kaj je avtor hotel s tem prispevkom povedati? a j’ to dost kulturno?

    • vita

     Tako je v redu “avtor” in ne “kreteni” . Opaziš razliko ?

     • janez cepec

      no ja, pa j’ res

 • princeska

  Tipica je videti, kot da ne nosi cmerarjevih genov. Kukavičje jajce?

 • totex39

  Drugo leto bo že na plaži z večjo in čvrstejšo zadnjico, ker bo že “deloval” botoks haha. Z modo je treba namreč naprej.

  • dr Janez Sveti

   Nevoščljivost.
   DR janez Sveti genij

   • totex39

    To pa ne, samo svetujem in predvidevam.

    • Jovo Jamnica

     Kaj tebi se nea dopade??? Ko jas tako fotko vidim, me ni briga, keri je foter. Če nebi na Novi napisali, keri je, te pa bi jo ti hvalo… kak dobra fika da je???

     • totex39

      Niso mi všeč blodinke.

     • Jovo Jamnica

      Jas najprej vedno dol pogleam, pol pa gor…

     • totex39

      To pa ti ne verjamem.

     • Jovo Jamnica

      Zakaj te ne??? Jas sn natpofprečno visok…

     • janez cepec

      lisica j’ tud djala, de je grozdje kislo, k ni mogla do njega

 • MižekFiga

  Zakaj ni na fotki levo od deklice Mirotova gola rita. Težko bi ugotovili čigava točno je ali izoblikovana konjsko ali oslovsko. Saj veste, da jabolko ne pade daleč od drevesa!

 • dr Janez Sveti

  Punca je lepa. Komentatorji ,ki tega ne opazite ste moškoljubci.
  DR Janez Sveti genij

  • janez cepec

   bi se djal, de je nucna

 • Burek Burecki

  Pa? A ne sme na morje?

 • Daisy Meden

  Ja, ja velika večina mladih v Sloveniji ne more it na morje, ker njihovi starši niso nagrebli, nakradli, nakopičili denarja, ki so ga zaslužili dedje in starši od teh tamladih. Velika večina nima službe, stanovanja, ne more imet družine, ni prihodnosti:(

  • dr Janez Sveti

   Ti imaš doma velike težave, ker nisi naučil svojih mladih, da si znajo zaslužit za svoje potrebe. Jabolko ne pade daleč od drevesa.
   DR Janez Sveti genij

   • montyamp

    Daj ti genij , kako ste pa komunisti učili svoje mladiče krasti , mogoče tudi kakšnega mladiča od živih zazidanih .
    Genij med komunisti sveti ultra-idiot .

    • janez cepec

     vaš ljubljeni vodja j’ biu tud gli tok cajt komunajzar, de se je krast navadu, ane?

     • montyamp

      Ja zaj ga pa odvajamo , vi žveplenega ne .
      Kdaj začnete ???

     • vita

      Kdo pa ga je učil ?

     • Jovo Jamnica

      Kameradi komonajzlari…

     • vita

      Pa ti so bili tiste cajte najbolj pošteni.

     • Jovo Jamnica

      To se ti je sam zdelo. Isto ko njemi…

     • vita

      nemogoče no. kako, da to ne verjameš?

     • Jovo Jamnica

      Jas jim že takrat nisn zaupo, za razliko ot njega…

     • vita

      Jaz to ne morem verjet. Jaz verjamem, da so mislili dobro.

     • Jovo Jamnica

      Takih je še celi haufn, keri še dans tak mislijo, da so komiji tak mislili… Zato pa smo, kjer smo… V bistvu so mislili dobro… ZA SEBE!!!

    • Jovo Jamnica

     Sina, nena se blamiraj. Dr. Sveti ni doben komonist…

    • dr Janez Sveti

     Nisem , nisem bil, ne bom komunist. Vprašaj v SDS, koliko jih je, ki lahko trdijo enako. Razen mlečnozobca Mahniča-lutke. Da ste revni kot cerkvena miš, ni kriv Kučan ali Janša ampak vi sami. Ko boste nehali čakat, da vam bo nekdo nekaj dal in prijeli za kakšno delo s pametjo, boste zaposleni in premožni.
     DR Janez Sveti genij

 • Osti jarej

  ….čas kislih kumar,klele “vlada” non stop

  • KIKI

   Pojdi na Mladino !

 • šmentanamuha

  Kr neki od članka. Punca pa mi ne deluje prav bistro, tro k njen fotr tud ne, čeprav je “pozimi zelo garala”, da lahko zdaj objavlja selfije in svoje slike na instagramu. Ker nima dovolj pameti pač razkazuje rit, to je vse.

  • KIKI

   Saj poznaš pregovor, ki pravi: kdor nima v glavi ima v petah …no, časi so se
   spremenili in pete zamenjali za stopnico višje !…Da sta rit in glava strogo povezani,
   pa ti lahko pove vsak dohtarček!

   • vita

    spet en pametnjaković Le zakaj ne pustite otrok pri miru ?
    Če imaš, kaj proti predsedniku, povej to njemu in ne, da mečeš nesnago po otrocih.

    • šmentanamuha

     Punca se sama daje na ogled in pol sprašuješ, če lahko vidimo v njene možgane? Saj ni kaj videti. vse, kar je, je na instagramu…

    • KIKI

     In do kdaj so otroci otroci? Tale na “fotki” je zrela kot hruška,
     gotovo že utrgana in “popapcana”….samo viteza na belem konju
     (pardon, mercedesu) še počaka, pa pa-pa Slovenija!
     Meni je tu dolgčas! Oči, karte za NY rabim, pa za London…za dve
     osebi, please!!!!

  • vita

   Oh, no, no, no……. ali mogoče misliš, da imaš spodobnost gledanja v njene možgane ?

 • Osti jarej

  ..a nima janša tud hčerke

  • Olga

   Še ji ni potrebno nastavljati, saj ima poleg lepote tudi znanje, nadarjenost, delavnost in poštenje!

  • vita

   Počakaj, da postane Janša predsednik države pa bo prišla tudi njegova hčerka spet v cajtnge.

   • Jovo Jamnica

    Je to črni humor???

    • vita

     Zakaj bi bil črni humor ? Se mogoče tudi ti tega bojiš ?

     • Jovo Jamnica

      Zakaj bi se bal??? Vseeno mi je. Sem pa realist.

     • vita

      Seveda, da si realist zato pa pišeš na njegovi televiziji.

     • Jovo Jamnica

      Pazi kak se izražaš. Jas sn picajzl… To tu je spletni portal!

  • vita

   Se ne spominjaš, kako sta lepo plesala, ko je bila maturantka ?
   Zelo lepo ju je bilo videt.

 • Osti jarej

  …noben si svojih tastarih ni sam izbiral…….

 • Osti jarej

  ..je pa punca čist dovolj čedna,da jo po cajtengih vlačjo…ene grdulje pač ne bodo….kene

 • Osti jarej

  ..vsak dan si privoščite dopust….kot politikanti…

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  ..a ni diana govorila o tem……kako le,se je počutila,ko je vedela,kaj je rodila?

 • Osti jarej

  …mirela je pa opravila s seksom……res je klele tko kt na žurnalu

  • šmentanamuha

   In ti si padla na marelo, praviš….

 • Poštenje velja

  Samo še Cimerotić ji manjka .

  • Jovo Jamnica

   Keri je ovi Cimerotić???

   • tohuvabohu

    Morostar, hehe.

    • Jovo Jamnica

     To misliš Cimeja??? On se piše uradno Cimirotič. To je fse, kaj je meni važno…

 • andreas82

  Tamala še tolko dobra fotka, ne boš rešila očija ;)) Slovenski podeželski otroci komaj videli morje po osamosvojitvi,, to naj Cerar objavlja, sramota človeštva pod režimom maršala TITA!

 • mona lisa

  Čist navadno dekle kot množica drugih. Nič posebnega. Ji je pa že kaj v glavo stoplo da se nastavlja. Koliko takih lepih in še lepših deklic si morja ne more privoščit.

 • Volkhv

  Hrvati bi rekli; “obična kurbetina”

  • Jovo Jamnica

   Na mnejne Hrvatarof nea dam vlko…

   • tohuvabohu

    Srbi bi rekli podobno.

    • Jovo Jamnica

     Srbi so mi bol pr srcu. Edino, naj f Srbiji ostanejo…

 • montyamp

  Vse kaj zraste iz zagovorništva svinjarij , drugo ne more biti kot ultrafašistični šoder
  pa naj bo lepo ali grdo .

 • montyamp

  Vse kaj zraste iz zagovorništva svinjarij , drugo ne more biti kot ultrafašistični šoder
  pa naj bo lepo ali grdo

 • črnaovca

  Lahko se pohvali z lepo hčerko

 • Jovo Jamnica

  i/clanek/svet-slavnih/572b87eb74027/tako-je-izvedela-da-je-drnovsek-njen-oce

 • MEFISTO

  Če bo kdo,, ki bo slučajno zašel na Gorenjsko, povabil Jova Jamnico na hladno pivo, naj se usmili tudi črne ovce, Osti jareja in dr. Janeza Svetega, janeza cepca in druge, njegovih bratskih nickov,ki tudi nasprotujejo, da bi Jovo odprl zadnjo piksno predlanskega toplega Heineckenena, da ne bi oskrunil rdeče zvezde.

 • MEFISTO

  Nič posebnega ni tale Eva.

  Čedna je kot je čedna večina mladih deklet pri njenih letih.

  Se ji pa pozna, da rada uživa v dobri hrani in pijači.

  • Jovo Jamnica

   Bi to tut reko leta 1960, če bi ti gdo takrat pokazo podobno črnobelo fotko???

   • MEFISTO

    Takrat smo bili mi, ki se zanimamo za ženske, še mladi in smo imeli na izbiro še več lepih deklet.

    • Jovo Jamnica

     Tvoja izbira je bla takrat sam okolica Cela.

   • Alois Kuhelj

    Titek je prepovedo babam kazat ritke!!

    • Jovo Jamnica

     Ja. Mefo ma še zaj posledice…

 • Goran Hvala

  Se ena bjonda….nobenih presezkov ne opazim…

  • Alois Kuhelj

   Jest ne vrjamem v pofarbane bjonde!

 • vsemojebabe

  Mlada je, mlad človek je lep. Ima pa kratke noge, ko bo malo starejša, se bo šele pokazalo iz kakšnega testa je.

  • Jovo Jamnica

   Pol mi nebo več interesantna…

   • vsemojebabe

    Daj starina, nebo je nad nami, in zate ne bo mlado dekle. Zaradi kratkih nog pa mene tudi zdaj ne mika.

  • MEFISTO

   Nima kratkih nog, le rit ima nizko postavljeno.

   • Alois Kuhelj

    Men se dopade zato,ker ma vse zenske organe,motijo me tiste spoloverke,ki so pol tica pol misi!!

 • tramal

  Še ena ki se dopade sama sebi in misli da je najlepša na svetu.

  • vita

   Ja, meni je zelo všeč. Mogoče pa je res kje katera še lepša.

   • tramal

    Je nekaj tako debela kot erjavčeva hčera .Od ena do deset bi ji dal dva. Bolj grda je še samo kučanca kateri bi dal ena.

 • Gru

  Odlicen clanek , lih primeren za Noro24tv ;) haha

  • MEFISTO

   Pa si ga kljub temu prebral in komentiral, prjatu razumni!

   • Gru

    Razumem da treba komentirat najbolj neumen clanek na Nori24tv ;)

  • KIKI

   Pol pa čitaj Obraze s Cerarjevim iskrenim intervjujem! To je šele
   cukrasta šlamastika! Revček mamin! sem si takoj zmeril cuker…

 • rubec

  Za dlake dvignit na roki si je punca okrog zapestja montirala žico od 220. Voltaža še vedno premajhna da bi ga dvignila meni, a za bosanca bo verjetno dovolj.

  • Jovo Jamnica

   Maš cinšpulo ot mopeda namesto pismejkera???

   • rubec

    Kar cel moped. Boš že še videl ko boš 20.

    • Jovo Jamnica

     Dobro si izbral… Jaz bom takrat probo z čupo. To je plovilo naših prednikov, katero so izdolbli iz debla…

     • rubec

      Kiselica Jamnička, ker verjetno za razliko od mene lahko razbereš, povej katero teslo se mi zgoraj v komentar štuli.

     • Jovo Jamnica

      Ja… cepec. :-) Če “čitaš” odspred al odzad, cepec ostane cepec…

     • janez cepec

      tenk U 4 compliments

     • Jovo Jamnica

      You’re welcome… :-)

     • rubec

      Zato se mi pri temule majmun tudi po nazaj izpiše.

     • janez cepec

      majmun ti je fotr

     • janez cepec

      teslo ti je fotr

   • Alois Kuhelj

    Ker sm odsotn ze 55 let,tele ze doug nism slisov CINSPULO,prec na tece sm se prisrcno nasmejal,hvala!!

    • Jovo Jamnica

     Fajn. Ovi fremptni ausdruki se meni ful dopadejo. Ker te tak dugo več ni pr nas, ti morm poveat, da je Jamnica krobocka kisla voda. Žmah ma pa taki, ko da bi zarostano šino lizo…

     • Morala

      Haha, zarostano šino lizo…

  • janez cepec

   teb se, krtenu jedan, ne dvigne, pa če b’ ga na dalnovod prklopu

  • šmentanamuha

   :)

 • Janez

  KDOR NIMA KAJ KVALITETNEGA
  POKAZATI – IZ SVOJE NOTRANJOSTI !
  Se zdi !
  Razkazuje, se ponuja – pač – z zunanjim, četudi povprečnim videzom.
  Brez
  Močne, bogate itd. osebe, psihe – so pa ?
  Ločitve , tavanje od ene ženske k drugi itd. Kar vidimo pri “kardelj” dr. C. ! L.r. Janez KOMENDA

  • Jovo Jamnica

   Kak pa te ti veš, da nima od notri kaj za pokazat??? Kje to piše???

   • Janez

    Kar štej !
    FIŽOLČKE V PASULJU IZ BOVCA. Ne pusti se motiti. L.r. J. KOMENFA

    • Jovo Jamnica

     A slovensko več ne znaš???

 • rubec

  A una ta desna je kalup za gondolo?

 • odzunaj

  Tako zadnjico ima vsaj tretjina Slovenk, druga tretjina pa boljšo, z daljšimi nogami in boljšo pametjo !

  A je to betoniranje piarovske ideologije Cerarjeve vlade, da postanejo Butalci še bolj butasti ?
  K sreči so blizu nove volitve in nova vlada tistih, ki preverjeno in potrjeno delajo za Slovenijo !

 • Najplemenitejši

  Oglejte si kakšen dober pornič, pa boste videli, da ni Eva prav nič posebnega. Dobra bejba sicer, ampak nič nadstandardnega.

  • Jovo Jamnica

   Večini nam, kaj tu pišemo… porniči niso več zaminivi…

  • Osti jarej

   ….dej no,ga ne serji…..nadstandard babe v porničih?….ja,saj,….vročina seka

 • Zaskrbljen

  “Evin oče Miro Cerar je sicer znan ženskar” zmagovalni odlomek clanka :D

 • Vasja Viher

  od cerarja se mi ne dopade popolnoma nič, za mene ga ni, ker takoj ko vidim njegovo faco se mi takoj razpoloženje menja, vi pa tu ploskate pa promovirate njegovo hči, moram še 1x pogledat če sem res na novi 24.

  • Jovo Jamnica

   Potrdi, da se nisi zmotla. Da nisi slučajno Vanja???

   • Vasja Viher

    sprehod po europarku v mb pa so še 10 krat bolše, zakaj je pa lepa in zakaj se o njej piše, hmm le zakaj, ker se mogoče piše c. ?

    • Jovo Jamnica

     Pusti zaj Europark. Nimam gnara niti za pir… Gatrože pa tut nea nikol skoz izložbo voham…

  • vita

   Oprosti Vasja !
   Tudi jaz nisem zadovoljna – pa ne le nezadovoljna, jezna, žalostna……ne počutim se več sproščena, niti v naravi, kaj šele ponoči – varnosti ni več……
   Ampak kljub vsemu, pustimo njihove otroke.
   Otroci niso krivi za lumparije njihovih staršev.

   • Jovo Jamnica

    Tak se govori. Evo, nekaj muzike za naše dame…
    Nisn jas krif, da je Elton John prepričo celi svet, kak je Nikita ženska…

    https://www.youtube.com/watch?v=Tg-Q-Acv4qs

    Bek vokal pa poje Georg Michael… LOL

    • Nata

     Dobra muzika. . . . . ostalo naj se nekam zaleti !!

     • Jovo Jamnica

      Ja. nemrem is svoje kože… :-)

     • Nata

      Sje je prav in dobro !! Le daj !!

   • Vasja Viher

    jah saj, ne vem pa zakaj bi nova 24 sploh pisala o cerarjevi hčeri, ne vidim nekega razloga, meni je itak vseeno pa tudi če ma 3 vrhunske manekenke za hčere, (Ampak kljub vsemu, pustimo njihove otroke.Otroci niso krivi za lumparije njihovih staršev,) to je res, sicer pa nisem jaz pisal članka in izpostavil njenih fotografij, to je stvar urednikov nove 24, imam pa svoje mnenje in ne strinjam se z člankom, to je članek ki spada na svet 24 ali v lady, tam naj širijo, hvalijo in promovirajo priimek cerar in njegove družinske člane, tu nima kaj iskati, moje osebno mnenje seveda.

   • šmentanamuha

    Oprosti Vita,, ampak tale samovšečna frača, ki se piše Cerar, se sama daje na ogled, a ne. Kot predsednikova hči bi morala razmisliti, kaj pomeni ponujanje svoje riti na instagramu.

    • Jovo Jamnica

     Ja. Kaj pomeni???

     • šmentanamuha

      Vprašaj kakšnega moškega.

    • vita

     Joj, kako ste dlakocepski. Ali naj se obleče v bundo in gamaše, ko gre na morje. Ta pa je dobra, no.

     • šmentanamuha

      Tukaj vama z Jovico skupaj odgovarjam:
      Če ne bi bila predsednikova hči, bi bilo vseeno komu jo nastavlja. Čez Melanijo ste imeli vsi veliko za povedat, ker je nekoč pozirala kot manekenka, čeprav se zdaj kot žena predsednika ZDA zelo dostojno obnaša in se drži nazaj tudi pri oblačenju. Tale avša pač ne razume, kaj pomeni biti hči predsednika države. In če se prostovoljno nastavlja in razstavlja (kar so bolj bistri moški hitro ugotovili) po instagramu in drugih medijih, potem imamo vso pravico to tudi komentirati. Zakaj te zdaj moti, če drugi komentiramo to nastavljačico, ki ima več pameti v riti kot v glavi?

     • Jovo Jamnica

      Ja no. Mene pač nič nea moti, pa če je Cerarova, pa tut Melanija me ni motla. Kak je pa kera od njiju bol pametna, pa nea morm sodit. najbrš sta za sebe že dovol pametni…

     • vita

      Eh, šmentanamuha, zdaj si tudi ti pokazala vso tvojo kulturo. Mislim, da bi rabila kakšen brzi tečaj za skrajšanje jezika.
      Meni tudi ni prav, kar počne z nami njen oče, a kaj ima 20-letna hčerka, ki je komaj nastopila življenje s posli njenega očeta. Pa še niti živijo ne skupaj. daj, daj bodi malo bolj previdna pri komentiranju, ker domnevam, da si tudi ti ženska in mati.

      Kar se Melanije tiče pa mi nimaš prav nič, kaj očitat, ker jo že od prvega dne zagovarjam.
      Ah, ste pa nekateri res “brez napake”.

     • šmentanamuha

      Ne vem, zakaj bi morala biti sentimentalna, če se nekdo prostovoljno razkazuje. Sicer pa, prebrala si samo tisto, kar si hotela, zato da lahko zdaj igraš razumevajočo svetnico.

     • vita

      Premalkrat me bereš. Znam biti tudi žleht, če imaš rajši tako.

  • tramal

   Pa saj ni od cmerarja .On je peder.

 • Tanja Larsson

  Ali bi jo državljani Islamske države zavili v nikab?
  Tega ne vem, bom pa poslušala eno pesem da se pomirim, ker sem videla bejbo, ki ima boljšo postavo kot jaz.
  https://www.youtube.com/watch?v=OihMDibGz1I

 • Tanja Larsson

  https://www.youtube.com/watch?v=8zqKkw7KT-Q
  Naj gre zabavat Muslimane v Egipt.

  • KIKI

   Zakaj v Egipt, če so pa že pri nas (v Erjavčevi, če se ne motim)?…

   • Jovo Jamnica

    Fse bi radi meli v Lublani???

 • Jovo Jamnica

  No, saj ni čudno, da piše… svaka čast…

  • Morala

   Pol slovensko, pol hrvaško…dandanes pravijo temu, da je fensi…..

   • valentin

    da dobiš športno drisko…

 • PRIČEVALCI

  Zakaj pa ne objavite še vročih slik Petre Janša? Aja …. ne obstajajo ….

  HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA ……………

  • Vasja Viher

   imamo pa evo centrih, sam ona verjetno ni za to da bi nova 24 objavlja njene vroče fotografije. :)

 • Rožle

  Ayde…kje skriva pleharca Ferrarija z visoko moralnimi etičnimi načeli …?!!

 • Hun

  otroci bodo sledil trendom…se prav liberarnemu razgibanem živlenju… vse kar je Ameriško je kul in privlačno..konzervatizm in umirjenost pride z leti..

 • Lepa je, sam upam, da ni po footru. K otroc se hitr nalezejo slabega vedenja kako se prefinjeno krade, laže ljudem v ksiht, pa zapravljat davkoplačevalski denar. Ta fotka ne bo Cerarja rešla.

 • bednick

  Včasih so rekl, pof…j in zbež.

  • indijanka

   Tole pa paše k nicku.

   • Jovo Jamnica

    Ja. Brisali pa so mene… :-(

    • indijanka

     Kako veš, da ti zbrišejo komentar?

     • Jovo Jamnica

      Na komentih v mojem Profilu vidim…

     • indijanka

      A tako..svojih ne gledam

     • Jovo Jamnica

      Jaz jih gledam le iz tega razloga.

   • bednick

    ok, potem pa pof…j in ostan, dokler ona ne zbeži.

    • indijanka

     malce bolje

 • Duhec

  Lepa…. mogoče bi se pa od levih začel učit kako se nardi lepega otroka…. bo že to bistvo članka.

  • To mu je slučajno ratl, izjemen primer.

   • Jovo Jamnica

    Veš zakaj Hitlar ni hoto met frocof??? Ker nikol nea veš…

    • Duhec

     Aja…. a pol ni mel trajno mehkega???

     • Jovo Jamnica

      Čuj, sn nekaj čito o tem. Nič drugega. Logika…

     • Alois Kuhelj

      Hitler je imu sam en jajc,kdaj in kje so mu enega odrezal pa ne vem!!

  • CyberWorm77

   petra janša je lepša za janšiste : ))) more bit : )))

   • šmentanamuha

    In zdaj si privlekel na javni portal osebo, ki se sama ni izpostavila in misliš, da si duhovit, ko uhajaš v njeno zasebnost.

    • CyberWorm77

     se nima s čim ispostawljat : ))) drgač wam se wrjetn dwigne sam še na janšota : )))) daš ženi wrečko na glawo pa gor nalimaš sliko od janšota : ))))

     • šmentanamuha

      Ti pa si ubogi revež. Iz ktere lukne si prlezu?

  • tramal

   Če bi jo res cmerar naredu bi bila še veliko grša kot je.

 • Tačka

  Je pa mlada punca…pa dons te slike javno kazat ni fajn. Velik je potrebnih moških, ki si ga je vetjetno že na to sliko vrglo “na roke”. Npr. naš Tumpek si je zihr že. Tumpek kera je levanka a desanka?

  • Jovo Jamnica

   Ot tega ni dobene škode… Če le rata…

   • Tačka

    Jovo ti k si moški in verjetno expert, a misliš da ima naravna “balkončka”? Nekam velika sta.

    • Jovo Jamnica

     Komente pišem prek disqusa. Tu je tak mala fotka, da sploh nea vidim, za koga gre…

     • Tačka

      Ja valda…

     • Jovo Jamnica

      A ne verjameš??? Kakorkoli…

     • Tačka

      Pejt na stran pa povečaj, pa ka maš ti očala?

     • Jovo Jamnica

      Te me takoj dobijo, ot kod pišem komente. Rajši pišem inkognito… Ajd, morm it. Se čitamo…

  • CyberWorm77

   sej bojo pršli muslimančki pa bojo nardil mal reda kle : ))) boste wsi zadowoljni in srečni : ))))

   • Tačka

    Imamo že svojih potrebnežov dovolj. Ne hvala.

    • CyberWorm77

     burke obwezne prauš : ))) kle ste zlo podobni muslimančkom : )))

     • vita

      A ti nič ne ločiš ali je žensko, ali muško ?

     • CyberWorm77

      če ma ženski nick pa slikco enga kužka še ne pomeni da je ženska : )))

     • vita

      Tole pa bi tudi lahko bilo res. Imaš prav.

     • SDS je v mojem srcu

      On je cel dan nažgan, v garaži ima flaškon šnopca, je v Kočevju vroče

     • vita

      Ali ima tudi kozo, ali ovco ? Je mogoče kaj v sorodu s Tunnekom iz Haloz ?

     • Jezus Kristus

      NE, saj drgač je v redu, en cajt čez ene udriha, en cajt čez druge, mu je na kurah dolgcajt pa je sem pršov

     • vita

      Najbrž si mu ti pokazal pot. A ni na kurah tudi en “kristus” ?

     • Rdeče zvezdaš Zoran

      Cyber je namazan z vsem žajfam, mu ne rabiš nič kazat

     • vita

      Pa tako sramežljiv zgleda. A potem, se samo mal pretvarja. Ti, ti falot.

     • CyberWorm77

      tko nekak : ))) kurcat jh je treba wse po spisku brez izjeme : ))) nuben ni wredn da grem na wolitwe : )))))

     • vita

      Ti kar pejd, mogoče tam kakšno mucko srečaš ? Nkol ne veš, kje te sreča čaka.

     • VRHOVNI SODNIK

      Priznaš, da je na kurah zday bolj beda, tist trapast maček, ki še ene 3 nicke gon, včasih grem tja pred 23h, pol pa men tul idiot 100 nickni, da sem.

     • CyberWorm77

      počas tut njim zmanjkuje lajtnge : ))) lohka se usajajo sam še pr trumpu k s slowenijo nima kej dost weze : )))) teško je brant lopowa cmerobabo itd : ))))

     • vita

      CyberWorm77, nekam težko sapo imaš danes. Si kaj bolan ? Mogoče te je sončarca ?

     • r

      TI NISI JEZUS KRISTUS ampak si bolnik.

     • šmentanamuha

      Zakaj pa te je Jezus tak razpizdu?

  • Alois Kuhelj

   Rece se pravilno desanka sakic!!

 • VRHOVNI SODNIK

  Geštel je v redu, baloni so mal čudno napihnjeni, diši po silikonu.

  • SDS je v mojem srcu

   Tud men se zdi.

  • Tačka

   Tumpek ima rad silikon.

   • Rožle

    Pa neostik …

  • vita

   Ti pa se zelo dobro razumeš na ženske reči. :)

   • VRHOVNI SODNIK

    ITAQ, lohk še tvoje ocenim

    • vita

     Boljš, da ne. Sem zelo sramežljive sorte. :)

     • VRHOVNI SODNIK

      Saj ti jih ne glej, se boš na stran obrnila

     • vita

      ha, ha, +10

 • šmentanamuha

  Pa res, kje pa so oni “zakurjeni ” Hrvati? Nobenga ni videt.

 • VRHOVNI SODNIK

  Če bi njo dal za zunanjo ministrico, bi bila meja na Mirni.

  • Dol padla od smeha.

   • VRHOVNI SODNIK

    Ne razumeš fore, ona bi v kopalkah telovadla, Hrvati bi okol nje skakal, mi bi tacajt pa mejo premaknil

    • Ne sem razumela. Dobra.

    • :-)

     morda so hrvatje skakali tudi, ko je ” hči” prdela tam.

     • vita

      Si kaj vonjal ?

 • Tačka

  Moj Luuckyss ne mara tok “prašičk”, ima rajši “kuzlice”. A kdo vidu mojga pritipenca?

  • vita

   Tudi on te išče. Že ves dan povprašuje po tebi. S kom si bila ?

   • Tačka

    Ne sam na mojga pritipenca čakam, rada bere negovo lajaste kometarje. Vržem kost in da mir.

    • vita

     O, kako pridna in tako zlo usmiljen’ga srca.

 • .

  vau, pokazala je RIT. Tudi PRDELA JE. Vau.

 • .

  vau, pokazala je RIT. Tudi PRDELA JE. Vau

 • cd

  Kakšen toaletni papir pa uporablja? Tudi to nas zanima no

  • KIKI

   Cerar je bolj škrt, baje! Uporablja 2-slojnega ki ga po uporabi operejo in sušijo
   kot pravi Gorenjci!

   • l

    haha :-))

   • Alois Kuhelj

    Jest sm pa slisou,da ima en majhen koscek papirje za stokrat rit obrisat in to je patentiral sam.Na sredi listeka napravi luknjo ,da utakne prst skozi,pol pa sami pogruntajte zakaj in kako…>

  • vita

   Ti ji kar pošlji vsaj za enoletno zalogo. Ti bo že povedala, če je pravi, al ne .

 • re

  SRAMOTNO je, da nekdo, od kogar oče je predsenik neke vlade, JAVNO razkazuje svojo rit. Bruh.

  • PRIČEVALCI

   “Zdrava, Marija, milosti polna, Gospod je s teboj, blagoslovljena si med ženami in blagoslovljen je sad tvojega telesa, Jezus. Sveta Marija, Mati božja, prosi za nas grešnike zdaj in ob naši smrtni uri. Amen.”

  • KIKI

   Saj veš, ko smo otroci peli tristo:

   Tri, riti, tri riti, tri riti skup zašiti,
   na eni , na eni, na eni dolgi niti…,.i,t,d,

   Še pomnite tovariši!? To je bila zelo vzgojna pesmica o “bratstvu i jedinstvu” !

  • cosmosjasnovidec

   Verjetno ta koza ve,da “cmera”ni njen oče pa ji je vseeno.

   • šmentanamuha

    Tudi možno.

 • a kdo ve

  v čem je smisel traka. če se javno vidi cela rit?

  • cosmosjasnovidec

   Kot je napisal,da se nehigiena prenaša v vagino zato se pa čefurke in levakinje vedno držijo za njih tako,da jih prepoznaš že na daleč in veš kdo so.
   Take je bolje pustiti pri miru drugače se še od njih lahko nalezeš kake spolne bolezni ali pa najmanj sramnih uši,ker se ne umivajo

   • rabim močno kavo

    ženska higiena nima zveze z vero ali narodnostjo ampak z vzgojo.

 • __

  ” tangice” so zelo nehigiensse. To so povedali ginekologi. Trak se namreč zarine v ” prostor” kjer je anus, ter umazanijo od anusa prenaša v vagino. To so ginekološka dejstva! https://zenska.hudo.com/zdravje/zdravo-zivljenje/akaj-so-tangice-lahko-nevarne/

 • __

  ženske vedite, ” tangice” so zelo nehigienske. To so povedali ginekologi. Trak se
  namreč zarine v ” prostor” kjer je anus, ter umazanijo od anusa prenaša v
  vagino. To so ginekološka dejstva! https://zenska.hudo.com/zdravje/zdravo-zivljenje/akaj-so-tangice-lahko-nevarne/

  • Jurij Musar

   Kdaj pa kdaj si umij anus, pa bo vse o.k.

   • janez cepec

    hehe, misleš, de nej bi ga mau prepucu?

   • tramal

    Tebi ga dobro čisti peder.Verjetno vsaj dvakrat na dan.

  • KIKI

   LGBT-ju je to čist vseen, a njedee? Ko je,,e higieno, moralo, etiko in take
   neumnosti! To ni nič za jest pa za spit!

   • __

    :-)

  • Zgornji

   JA, TOOOČNO TKOOO !!! ! !!! ZATO PA MOJA BEJBA NEBO IMELA NEOBENIH TANGIC, KER BO VEDELA DA SE NESME IGRATI Z TEMI USRANIMI IN POKVARJENIMI FORAMI, DA NEBO DOBILA OKUŽBE IN ŠE BOLANEGA OTROKA !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • žž

  Cerar je bil 4 krat poročen?????

  • tramal

   Tako je grd ,zabit in cmerav da mu vse ženske uidejo.Seveda mu prej poberejo naš denar.Če je en otrok njegov ,dam glavo sekat.

   • .

    joj haha :-)

   • vita

    Ne prenagli se ! Nič te ne sme presenetit. :)

 • MEFISTO

  De gustibus non est dispuntandum ali o okusih se od rimskih časov dalje ne razpravlja.

  Mogoče je komu celo všeč.

  Mar naj ga bo sram?

 • __

  Zakaj je Cerar tolikokrat ločen???

  • Rožle

   Glih zarad tega …pa to

   • A mu vse babe pobegnejo ali kako? :-)

    • vita

     Sej potem pa druga pride. :)

     • cosmosjasnovidec

      Kateri ta toplovodar razširi analno odprtino in ga spet zapusti.

    • cosmosjasnovidec

     Ja,ker jih natepava samo v zadnjico in se ga hitro naveličajo.

     • .

      ojoj :-)

  • Zgornji

   Zato ker je Nesposobno Zblojeno Pokvarjeno Zmeden !!! ! !!! Tako kot Celoten narod ki ga je udarila Duhovna Slepota !!! ! !!!

 • Jurij Musar

  Naj mi kdo reče, da NOVA24TV ni najbolj rumen medij v Sloveniji.

  • janez cepec

   če bi Janšo uprašu, bi ti že povedu, tasvoje

   • Jurij Musar

    Janša je svoje že povedal, sedaj samo še joka in stoka.

    • janez cepec

     četrt stoletja, ena in ista jamrarija

    • vita

     Ti pa samo še brez besed – semafor opazuješ.

  • vita

   Kje pa ti vidiš, kaj rumenega ? si farb’nblind ?

   • Jurij Musar

    Tale članek je popolnoma rumen.

  • sprehajalec

   Daj od svoje instagram fotke iz plaže. Da ocenimo. Če velja tista stara, povej mi s kom se družiš in povem ti kakšen si….

   • vita

    Ali misliš, da se še kaj pozna ?

  • šmentanamuha

   Ja, to pa zato, da lahko v debati sodelujete tudi mentalni omejenci kot si ti. Temu se reče pluralnost medija, da je za vsakega nekaj, tudi za leve omejence. Zato pa vas vedno zanese na ta portal, ker je fajn družba, drgač bi že kje drugje drkal svojga tiča.

   • Jurij Musar

    Na ta portal me zanese zato, da se malce sprostim in nasmejim, saj me vedno bolj spominja na Pavliho.

    • MEFISTO

     A zato se sproščaš pod množico nickov!?

     • Jurij Musar

      Verjetno sem edini, ki je prijavljen s svojim imenom in priimkom.

 • učko

  Ja no, pa je Cerar v svojem življenju le naredu nekaj konkretnega in lepega.

  • janez cepec

   če b’ ti poštarja vidu, pa ti bi blo use jasn. prav Cmerar, de se mu mau čudn zdi, 3krat se j’ preselu, poštar pa še skoz isti

   • KIKI

    Ti se hecaš, a njedeee? Sam Boh ve, kako to gre!

    • janez cepec

     Bo ve, pa ne pove

     • Zgornji

      Ne vsakemu , ne 8-)

   • .

    haha :-)

   • cosmosjasnovidec

    Saj tudi ta punca ni popolnoma nič podobna njemu tako,da je verjetno res temu poštarju ne vem,ker ga ne poznam.

  • cosmosjasnovidec

   Cmerar samo misli oziroma se pretvarja,da je on oče.
   Verjetno kljub vsemu ni tako zabit,da ne bi vedel,da ženska ne zanosi,če jo moški poriva samo v rit kot on svojo.

  • Zgornji

   Hja, lepega S A M O na Zunaj, Znotraj pa Toliko Gršega !!! ! !!! Mrtve duše . Žal.

 • Rožle

  Bolje da ljulja …nego da žulja …

  • rabim močno kavo

   stari srbski izrek, ki želi povedat, da mora ženska imeti tudi obline :-) kar je res

 • ,

  mater, če 4 babe odidejo je že nekaj narobe s tistim od katerega pobegnejo

  • Zgornji

   TOOOOOOČNO TKOOOOOO !!! ! !!!

 • totex39

  Sprašujem se, kaj bi bilo, če bi si ji približali trije zapečeni migranti kakšna reakcija bi bila. Mislim, da bi bilo konec nastavljanja.

  • cosmosjasnovidec

   Ne bi bilo,ker se vse levakinje porivajo z čefurji predvsem šiptarji,cigani ter ostalo muslimansko sodrgo bosanđerosi in tako naprej.
   Ravno zato je šla na hrvatijo,ker ve,da ji bodo tam nametali po cuci kamelotrajbarski musliči kateri ne morejo v Slovenijo,da bi lahko povedali kaka prasica je v resnici.

   • Zgornji

    Aja, … ja,… saj res … :-/ :-( :-P

  • Zgornji

   Heh, dobro vprašanje … ;-)

 • Janez

  Ja, ja !
  “KARDELJ” DR. CERAR NAJ KAR ODIDE NA PROSTI TRG DELA !
  Nihče od nas
  ga ne bo pogrešal. Oz. Bom veseli, ko njegovega počenega glasu ne bo več na TV.L.r. J. KOMENDA
  P.s. aja – in naj ima kakšno ?
  skromno delujočo pisarno.
  In zam razklada svoje modrosti. No? Pa ex žžene, otroci itd.

 • Vrba

  Ne maram za naše, so slabe krvi,/mam rajši Taljane,k’ jim boljši stoji;/ šla bom na Laško, v mesto Turin,/ prinesla bom “mačko” nazaj brez kocin.

  • šmentanamuha

   Verzi ti grejo pa dobro od rok:))

 • CyberWorm77

  nothing going o

 • CyberWorm77

  počiowa jeereo w tihoti : ))) mlad partuzan molče stoji : ))))

  • Rožle

   Kolk zga pa ti spet ruknu ? .. :))))))))))

 • Rožle

  Moram pa rečt, da mu ni čisto nič podobna … ??!
  https://www.youtube.com/watch?v=Z-kCr5w3zjg

  • cosmosjasnovidec

   Seveda ne,če je pa istospolnik oziroma buzič tako,da je neznanka kdo jo je gor spekel.Sigurno kakšen čefutar.

   • ,

    nakladaš

 • Mamas & Papas

  Desničarji pač drkate na levičarke, razumljivo. Itak da ne boste na Petro Janša …

  • .

   vsaka, ki javno kaže svojo razgaljeno rit dobro ve, da bodo te objave videli tudi moški.

   • Zgornji

    … hmmm, … ni nujno, … ampak – probavajo pa vseeno … ;-)

  • VRHOVNI SODNIK

   Hja tud stari nicki, kdaj prav pridejo šeytan.

 • logics

  Ni dostojno, da neka ženska, ki je sorodnica od nekega predsednika vlade, razgalja svo zadnjico javno, brez sramu. Sramota!

  • Kosobrin

   Ko je pa zadnjič neka žena predsednika stranke na dobrodelni prireditvi moderc kazala, je bilo pa dostojno? Naša lahko, kajne?

  • AIRWAYS

   Eni so pač brez sramu…

  • Zgornji

   TOČNO TKO !!! ! !!! No, saj nebi imel toliko proti temu da jo razgalja, Aaaampak, da jo pa potem še takole Nastavlja … to pa ni spodobno … saj je kot kurbetinka … :-P

 • cosmosjasnovidec

  Nič posebnega bi pa jo vseeno samo zaradi <2cmerarja"nabijal ko prasi.. tako,da bi jo cuca bolela par dni.
  Ko se vrne z morja jo grem poiskat,ker bo sigurno takoj dala,ko me vidi.

  • šmentanamuha

   :)

 • karlina

  Juznjaki imajo pregovor, čeprav jih ravno ne maram, ampak vseeno-ima se , moze se

  • ..

   drugi narodi nimajo nobene zveze s tem, da se je Cerar 4 krat ločil in da ima hči svoje ” fotke” na internetu.

 • cosmosjasnovidec

  Kopija,da levaki ne spregledajo:
  Najnovejša RAZISKAVA je pokazala sledeče rezultate za leve tovariše:
  Vsi levaki so prikriti istospolneži,tranzvestiti ali pedofili.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! SKRATKA POKVARJENCI !!! ! !!!

 • plamen100

  Presrane hcere bogatasev katerih tastari vedrijo se zaenkrat v kvazi slovenski vladi, po drugi strani pa drzavljani zbirajo denar za solske potrebscine otrok in 100.000 penzionistov crkuje pod 300 eur komunistcne penzije. Kako ogabna je ta drzava, da bruhas!

 • KIKI

  A zdaj je pa ta reklamna rit Cerarjeve hčere že v vseh “murgelcajtngah” ?
  Mislim, da je že dovolj grozljivo gledat vsak dan njegov “amoralni fris”, zdaj
  nam pa še rit kaže ( v paketu etike in morale)!!!!
  V naslednjem tabloidu bo pa še Mojčina rit, lepo po Črnogorsko osončena?
  No vidite, eni se od “zadaj” rinejo naprej.!…

 • logics

  Neprimerno je javno na internetu kazati svojo razgaljeno RIT, če ti je oče preds. vlade.

  • andreas82

   Ja logisch

  • MEFISTO

   Nespodobna rit hčerke nespodobnega predsednika vlade.

 • kruta realnost

  veliko mladih in manj mladih ni sproščeno na morju ampak komaj preživijo.

 • VERZIFIKATOR

  Adam Celar

  IZGON IZ RAJA

  Zdi se, da so jo izgnali,
  revo Evico iz raja,
  rada ker preveč ugaja,
  so na plažo jo poslali.

  Jo poslali po posvetu,
  da morda jih le obrne,
  bratce južne spreobrne,
  če morda je po očetu.

  Ta ugaja prav previdno,
  vsakič z drugo se prikaže,
  bržčas ata sebi laže,
  kar počne res kratkovidno.

  S pozo Evica gasilsko
  bo s težavo kaj prižgala,
  to latinska ni obala,
  kjer nori se po brazilsko.

  Tukaj namreč je Evropa
  in tu norme so drugačne,
  tudi če oči so lačne,
  ko sa Eva gola kopa.

  Je ponosen najbrž ata,
  kajpak, saj je kratkoviden,
  ves manever prav stupiden,
  kakor ata je copata.

 • Jessica Fletcher

  Če bi bila od Janše hčerka to ne bi bil problem ane.. Koliko ste bolani da predalčkate ljudi

  • Anton

   največkrat moralizirajo prav tisti, ki zagovarjajo oz so volilci levice, toliko o verodostojnosti

   sarkazem press

   • Kosobrin

    Ko je zadnjič neka žena predsednika stranke na dobrodelni prireditvi moderc kazala, je bilo pa dostojno? Naša lahko, kajne?

  • Rožle

   No pa vedar le nisi od Janše hčera .. ?

   • Kosobrin

    Saj je tudi od Janše hčera luštna. Pustite otroke politikov na miru. Niso nič krivi – ne Petra, ne Eva in tudi Erjavčeva Eva ne.

    • MEFISTO

     A so na levici same Eve?

     Adame, pa iščejo reve na desnici.

  • MEFISTO

   Janševa hčerka pa ni taka avša.

 • MEFISTO

  Rit je prevelika in prenizka, noge so preveč “športne”, joški za njena let “pretežki”, pamet pa…, kaj pamet, saj je ni imela po kom pobrati.

 • MEFISTO

  Malo potrpite, da se vrne najnovejša Evina mačeha iz Črne gore!

  To bodo fotke!

 • Janez

  Malo šale !
  TUNNEK ?!
  JE RES GROZEN.
  ZDI SE, DA GA ŽENSKE ZANIMAJO – LE KOT? ” MESNI OBROK”?! Se govori. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  KAR PRIZNAJ TUNNEK
  KAR PRIZNAJ ? ČE SI “KANIBAL”?!
  https://www.google.si/search?q=hud+pesjan&oq=hud+pesjan&aqs=chrome..69i57j0l3j69i60l2.11275j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • janko

   Žal, Janez L:r., Tunneka je pobrala vročina na plavom jadranu. tTake pripeke plemenito srce našega Tunneka ni vzdržalo. Težko je, ampak življenje gre dalje…. Ne joči preveč, saj se snideta spet tam gori…. Pogum, bodo vsaj pižmovke na Barju mele mir!

 • Zgornji

  IN TALE CMERKO KI SO MU 4 BABE POBEGNILE NAJ BI BIL NA ČELU VLADE ??? !!! ??? ČE Z TEMU NI NEKAJ NAROBE, POTEM JE Z ONIMI ŠTIRIMI ?? ALI PA KAR Z VSEMI !!! ??? !!!

  • Adolf Hitler

   Gdo bo pa ljubil enega zarukenega żida kod je ta kurčva cmerava buzerantska pizda!

 • Zgornji

  ČE BI IMELA KAJ PAMETI V SVOJI PRAZNI IN POLEPŠANI BUČI , BI JI BILO JASNO, DA SI LAHKO OKUŽI VAGINO IN TAKO DOBI PRIZADETEGA OTROKA. AMPAK, KOT SO ŽE STAROEGIPČANI DOBRO VEDELI : BOLJ KOT JE LEPA, BOLJ JE ZABITA !!! ! !!! ŽAL . IN TU, PRI TEM PRIMERKU PAČ NI NIČ DRUGAČE . ŽAL.

 • Kosobrin

  Vas ni nič sram, krasti fotografije z instagrama in pisati take cinične članke? Novinarstvo? Vi niste niti N od novinarstva! Iz vsakega vašega prispevka, kolumen, veje eno samo sovraštvo in žlehnoba! Tako na TV kot tukaj na portalu. In kakšen halo bi zagnali, če bi nekdo takole opisoval otroke vaših politikov! Če se le zgodi, da na naslednjih volitvah zmaga stranka, ki vodi to trobilo, razmišljam o tem, da se bom izselil iz te države. “Kar pojdi”, boste rekli, kajne?

  • Nata

   Vidiš, tule pa nimaš prav.
   Ko se človek enkrat izpostavi – kjerkoli – lahko pričakuje marsikaj. . . . . . . Zakaj žlehtnoba ?? Morda pa je samo milo za drago ?

   • MEFISTO

    Veš, Kosobrin je tako občutljiva dušica, da še trepnil ni, ko je Janšo in njegove otroke postavljal pred strelski vod.

    • Nata

     Seveda. Trepeta samo za svoje, od katerih ima koristi !!

     • MEFISTO

      Kaj češ, če je pa njegov dobrotnik Janez Zemljarič po novem samooklicani humanitarec.

     • Nata

      Tako očitno prav vse sprevračajo, da človeka od jeze kar vrže.

     • janko

      Bolj malo te je videti, Nata. Imaš dobre, znaš indirektno, se vidi da si v visokem okolju. Kakšen klub je to KKK, katerega si član?

     • Nata

      Hvala. Vsaka pohvala dobro dene. Sploh po včerajšnjem dnevu, ko sem bila vse, samo človek ne .Bila sem zahojena zarukana kmetica. . . . . . . stara p. . . . . . . .pa k. .. . . . .. nerazgledana staruha. . . . . .ne bi več naštevala. . . . .no pa v KuKluxKlan so me tudi vtaknili.
      Zato se bom od danes naprej takim oslom izogibala. Delila jim bom minuse, v upanju, da bo v bližnji prihodnosti res nastopil kakšen moderator.
      Prebirala sem nekaj za nazaj in našla zanimive povezave, ki jih je pripel komentator anzek.
      Kaj poznaš ??
      http://www.rtvslo.si/blog/snvz/partizanski-podvigi-7/16012
      Sedaj pa grem na eno kavico. . . . . . . .

     • janko

      Včerajšnji dan…. TO je ZAČINJENOST sveta, pestrost. To je življenje! Vi ki ste ves lajf preživeli med omikanimi ljudmi, ne razumete folka… Kot šolan sem preživel delovno dobo v firmah, med “primitivci”, solili so mi pamet, z biki se ne da bost, ne prideš kam…. V prvih 10 letih sem začel bruhati kri od sekirancije, potem pa dobiš kožo kot slon. Ker nikoli nisem bil za tardeče, ni bilo prave kariere…. Pred leti sem v bolnici pri starem specialistu bil na pregledu z vaškim pijančkom, ki je ob zdravniku pobemtil čez lopove dohtarje. Tastari je bil zelo šokiran, se je tresel. Ampak vsaka reakcija več od nasmeška je odveč….
      KKK, pa naše Nate se je za bati ;)
      Komunizem, ja… sem ga tudi sam zelo občutil…. “Neskončno je samo vesolje in človeška neumnost” (Einstein)!

     • Nata

      Imaš prav. Vsaka reakcija je odveč. A vedno – vsaj meni – ne uspe. Tudi jaz znam packariti !! To ni nobena umetnost.
      Pa še o omikanih in primitivcih. Ni prijetno dan za dnem poslušati ” kr neki “. Saj človek otrdi, vendar te je veliko stalo !! Si sedaj zdrav ? Navsezadnje – pa je le žalostno – da smo srečni, da smo vse mogoče preživeli !
      Žalostno je tudi, da sposobni, pridni ljudje niso mogli napredovati. So morali v Partijo in to jim še danes očitajo. Moj Bog ?? Narobe svet tale najina Domovina.
      O, tudi jaz nisem bila nikoli ta prava. Ker pa sem bila zelo sposobna za poklic, ki sem ga opravljala . . . . . . . Ustvarila sem si družino. Nekaj kariere je pa le bilo. Skoraj na koncu moje poklicne poti.
      Človeška neumnost pa je resnično. . . . . . . neskončna !!

     • janko

      Ja lepo, čestitam! Sploh če si se odločil za pravi poklic. Jaz sem se in sem ga s srcem opravljal.

   • Kosobrin

    Milo za drago se vam bo povrnilo takrat, ko boste pogoreli na volitvah! Saj to enostavno ne more biti in se ne sme zgoditi. Da bi nas vodili taki ljudje!

    • Nata

     Ja, kje pa ti delaš, da si tako neodvisen ??
     Primitivno poročanje?
     Eh, saj nima smisla. Bomo drugo leto, ko boste zmagali, pa samo rožice sadili.

  • MEFISTO

   Ja, kam bi pa lahko šel s svojo mini penzijo.

   Sicer si pa premala riba, da bi imel dostop do udbovskega denarja.

  • resnicoljubnež

   Kar pojdi, jaz sem namreč šel, ko sem imel zadosti tvojih.

   • Kosobrin

    Ti se kar norca delaj! To, kar sem napisal, je pa stoprocentna resnica, da takega trobila, kot je tale Nova, ne najdeš nikjer v svetu! V negativnem smislu,mislim, seveda! Bolj podlo ne more biti!

 • Bozz
 • Adolf Hitler

  Kerga bo pa zakurla ta židovska umetna metla z botoksom nafukana nagraužna frača fuj das ist eine Schreckschraube Dreckschleuder

 • Novakec1

  Samo obrnt se ne sme.

 • MEFISTO

  Ni kaj, preveliko in predebelo rit ima.

  V posmeh ljudem z dobrim okusom.

  • mojadezela

   Rit je odlična!!! Ne vem kaj je tebi všeč, anoreksična ravna rit?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!