Josif Stalin, zlo v človeški obliki, ki ga vsi poznajo, a so stvari, ki jih o njem ve le malokdo

Foto: YouTube

Izjemno pomemben datum za človeštvo, ki je bistveno vplival na razvijanje dogodkov, je 13. november 1940. Medtem ko so britanske bombe padale na nemško prestolnico, je Joachim von Ribbentrop, nekdanji nacistični minister, pisal predlog svojemu sovjetskemu kolegu Vjačeslavu Molotovu. V pismu ga je uradno povabil k priključitvi k trojnemu paktu med Nemčijo, Italijo in Japonsko. Von Ribbentrop je predlagal, da oblikujejo skupnost. Iz tega, kar vemo danes, se zdi, da je sprejem takšnega predloga brezglavo dejanje, saj se je s tem začela najbolj kruta vojna v zgodovini. Ampak v tistem trenutku se je s podatki, ki so jih imeli na voljo, zdelo vse zelo smiselno.

Triindvajsetega avgusta leta 1939 sta Hitlerjeva Nemčija in Stalinova Sovjetska zveza podpisali zloglasni pakt Molotov-Ribbentrop, ki je bil v veljavi samo dobrih 22 mesecev, še danes pa je več razlag, zakaj ga je ruski diktator Josif Stalin dejansko podpisal. Glavna podpisnika sta bila sicer Joachim van Ribbentrop in Vjačeslav Molotov z nekaj drugimi uradniki iz ozkega kroga zaupnikov obeh diktatorjev. Samo teden po podpisu sporazuma se je začela druga svetovna vojna z invazijo nacistične Nemčije na Poljsko. Dva tedna pozneje so v skladu s paktom Poljsko napadle tudi sovjetske čete.

Obe strani sta svojo zmago proslavili na proslavi “bratstva”, kjer sta skupaj skozi okupirano mesto Brest paradirali Rdeča armada in enote Wehrmachta. Na proslavi sta sovjetski komandant Semjon Krivošejn in nemški general Heinz Guderian stala drug ob drugem. Medeni tedni so se hitro končali, samo dve leti pozneje so bili Nemci že na obrobju Moskve, preden je Rdeča armada s protiofenzivo začela svoj dolgotrajni pohod na Berlin.

Stalin je vodil Sovjetsko zvezo in celotno svetovno komunistično gibanje. (Foto: epa)

Stalinovo zasebno življenje
Stalin je eden izmed najbolj prepoznavnih oseb, ampak ljudje vedo o njem zelo malo. Eden izmed tistih, ki se je ukvarjal z njegovo biografijo, ga opisuje z besedami, kot so na primer odločen, trdoživ, ideološko usmerjen in hladnokrven.

Biograf Stephen Kotkin je v svojem delu opisal tudi Stalinovo fizično stanje, kot na primer, da je bila njegova leva roka skoraj neuporabna, imel pa je tudi dva zraščena prsta na levi nogi, kar v ruski tradiciji pomeni hudičevo znamenje.

Kotkin je tudi izvedel, da je bil Stalin zasvojen s tobakom, od katerega je imel prste in brke obarvano rumeno. Njegova osebna knjižnica je vsebovala več kot 20 tisoč knjig, ki so bile označene na poseben način. Stalin je trpel zaradi izgube svoje takrat samo 31-letne žene, ki je naredila samomor tako, da se je ustrelila v srce.

N. Š.

 • antimur

  Zanima me, če ima Kučan tudi zaraščena dva prsta na svojih smrdljivih tacah.

  • dr Janez Sveti

   Ti ki mu pereš noge niti tega ne veš?
   DR Janez Sveti biograf

  • Anton

   Bolje bi bilo če bi imel zraščena usta.

   • Steiermark

    Bolje bi bilo in občutno manj zla, če ga sploh ne bi bilo!

  • KIKI

   Kučan sicer nima zraščenih prstov , Ima pa dva “oneja” ; enega za domačo uporabo in za F21, drugega pa da jebe ubogo Slovensko rajo!

  • Steiermark

   On ima verjetno tace kot žabe…..

 • dr Janez Sveti

  SUPER! NEVERJETNO!
  Skoraj genialen kronološki zapis o življenju enega od največjih morilcev in sadistov na planetu Zemlja.
  Čestitam avtorju! Moraš biti genij, da sestaviš v nekaj nepovezanih stavkih brez repa in glave nekaj, kar bi opravičilo senzacionalistični rumeni naslov Čestitam tudi uredništvu, ki tako skrbno izbira sodelavce!
  Cvet desnice ste!
  DR janez Sveti vzhičen

 • tarantela

  Malo bi pa tudi o Münchenskem sporazumu napisali enkrat takole, ko vam bo zmanjkalo idej. So namreč naši ljubi zahodni zavezniki prej podpisali Hitlerju, da se strinjajo z njegovo okupacijo Češke. Tudi Poljska ni hotela podpisati pogodbe s Stalinom, šele po vseh teh kolobocijah, ko je ostal sam proti Hitlerju, je tudi on podpisal pakt z njim. Pa nisem podpornica Stalinovih zločinov, samo malo bolj bodite pošteni, če že spreminjate zgodovino.
  P.S.:
  Pozabili ste napisati, da je imel dva onejčka, enega za delovnik, drugega za praznike.

  • učko

   Ja, Hitlerju se je tudi zahodna Evropa “UKLONILA” pri primeru “Češka”, ker so mislili, da se bo Hitler s tem zadovoljil. Pa se ni, ker je videl, da jih ima na špagci. Chamberlainova zunanja politika se je pri Angležih tako izpela. Za Hitlerja in 2.svetovno vojno so v bistvu največ krivi Francozi, ki so se imeli, neupravičeno seveda, za velike zmagovalce 1.s.v. Tako so Nemcem nabili velike kazni in reparacije in jih tako in drugače onemogočali. Pa so Nemci vseeno “vstali” in Francozeke bi lahko v hrenavke predelal, če bi hoteli. Tudi Američani so svarili pred francosko politiko, za to se tudi niso hoteli najprej vmešati v 2.s.v, ampak šele potem, ko so videli, da se enostavno morajo !!! Francozarska in Makaronarska “politika” je bila totalno nenačelna in umazana in samo žal mi je, da se Nemci niso med 2.s.v. bolj znesli nad njimi, bi si zasluž’li !!!!!

   • Steiermark

    Francozi so tudi glavni krivci, da smo bili mi “Slovenci”, posebaj Štajerci, odtrgani od matične domovine Avstrije in dani v kremplje divjakom , srbom, da smo lahko plačevali , že takrat njihove pufe, ki so jih imeli srbi s francozi! To kar se je nam zgodilo, predvsem Štajercem, je zgodovinska krivica, ki jo občutimo , vedno bolj, še danes!

 • Balkica

  Stalin je bil po eni strani intelektualec, po drugi strani pa strahotno krut človek, ki je kriv za smrt milijonov ljudi.
  Danes bi ga psihiatri sigurno označili za človeka, ki ima motnjo: za sociopata, psihopata ali vsaj za človeka z bipolarno motnjo. Človek, ki je bolan po oblasti, po pozornosti, po ukazovanju, po uničevanju ljudi, ki razmišljajo drugače kot on.

  • Vlado77

   Prvič slišim , da je bil intelektualec . Sem pa bral , da je bil vodja bande v rodni Gruziji ,ki je izsiljeval podjetnike za “davek” za varnost – kot mafija v NY

  • Steiermark

   Ta zver sploh človek ni bil ampak neko satanovo stvorenje, ki je bil povrh vseg hladnokrvni morilec, zločinec največjega formata, psihopat itd…… Psihopat stalin je bil “intelektualno in duhovno” enak pošasti leninu , tito je bil njihov učenec, ki je svoj psihopatsko slo po klanju izvajal nad nami , poštenimi Slovenci in predvsem po tistih nesrečnikih, po 45 letu, ko so jih obredno klali in metali v brezna, rezali mladim mamicam trebuhe, nadomeščali dojenčka oz. iz trebuha vzetega otročka, z mačko ali kakšno drugo živaljo, ko so rezali na koščke, predvsem moške, jim rezali spolne ude in im tlačili v usta, ko so celo revolucionarke, titove podgane, živim ljudem izrezale srce, izkopavale oči, jih obešale za ušesa žrtev, in še in še. Ravno danes, na noč zombijev, je praznik teh koljaških psihopatov in njihovih potomcev, ki vodijo takšno “politiko” zopet in naprej, nad nami……Ne bi bilo slabo, če bi si prebrala kakšno knjigo glede “slave” teh psihopatov, kot je stalin, tito in drugi rdeči samodržci, ludožerci in sovražniki človeštva, povrhu pa še buzeranti

  • primsek

   Nekaj takega kot Trump, ki so ga psihiatri prepoznali kot nevarnega. Janšari se je prepoznal kar sam, saj je odšel na tabletke , ki mu omogočajo gladke prehode v NOriško kraljestvo, kar sam

   • Soave

    Je pa kar žalostno, kako malo osebnosti poznaš !! Pred Trumpom – kako bedasta primerjava – je bilao pravih sociopatov kar nekaj.

 • Caetano

  Ja druga svetovna vojna se je lahko zacela sele po sporazumu med dvema totalitarnima rezimoma in izdelavi nacrta med njima za delitev Evrope predvsem na vzhodu.

  Dogodek o katerem govori clanek pa je bil po svoje zelo pomemben tudi za Jugoslavijo. SZ bi pristopila k osnim silam, ce bi ji dovolili prodor na Balkan. Tega pa nacisti niso hoteli ampak so ponujali raje Indijo. Balkan je bil za SZ izrednega pomena, kar je pomembno tudi za razumevanje nadaljevanja 2 svet. vojne.

 • Hun

  bravo Nova24 s tem clanku ste odkril gejzir tople vode

 • Olga_10

  Zbudimo se, da se ne bo zgodovina ponovila! Bodimo aktivni! Pojdimo na državnozborske volitve in preprečimo komunizacijo in islamizacijo Slovenije! Izvolimo desnico! Pustimo svojim otrokom in vnukom demokratično, pravno, gospodarsko uspešno in socialno državo, ki bo spoštovala človekove pravice, kjer si bodo lahko ustvarili družino, ustvarjali in dostojnoo živeli v miru in svobodi!
  Pomislimo na izjavo nekega Žida, ki je izjavil, za čas nacizma, brata dvojčka zločinskega komunizma, da ko so trkali pri sosedu, ga ni zanimalo, ko pa so trkali pri njem, je bilo prepozno!

  • primsek

   Olga, želim vam, da bi kmalu prišli vaši po vas, Če ne zaradi drugega, zaradi PESMI, kar vi ne prepoznate, ker ste pač na izobrazbeni ravni SDS, ki jo tako zlagano citirate kot IZjavo JUDA. mislim, da imate res probleme, če brez plačila pačite in ponarejate dejstva, kot to počnejo profesionalizirani bebci iz Trstnjakove in so potem lepljenke o Tuerku ali Štefkinih mehiških računih na tisti ravni, da jih prepoznajo predšolski otroci. To so pač iznoriški grafični standardi, to so tisti v službi (orbanovkse iznoriške in šiptarske) resnice

   • Olga_10

    “Nova” svetovna ureditev bazira na komunistično, nacistično, islamističnih Sorosovih temeljih! Torej na zločinu!

   • dob

    majmun se je oglasu

 • sprehajalec

  Bravo Nova, podatek torej, ki ga ni bilo nikoli v literaturi pri nas. Povabilo Sovjetske Zveze k Trojnemu paktu. Vedno je pri nas veljala slika o Lebensraumu iz Mein Kampfa.

  Pravzaprav je bil Molotov takrat v Berlinu pri Ribbentropu, da vas popravim in imel z njim pogovore. Tisto noč je angleški RAF bombardiral berlin, pogovori pa so bili prekinjeni zaradi napada in umaknila sta se v Ribbentropovo privatno zaklonišče. Veljalo naj bi, da je Ribbentrop prepričeval molotova, da je vojna končana, a Molotov naj bi odvrnil “Res? Čigave bombe pa potem padajo?”

  Ko se je Stalin potem v Moskvi začel izmikati pristopu k trojnemu paktu, je delavski socialist Adolf pobesnel in ukazal operacijo Barbarossa, da si zaščiti hrbet, pred glavnim obračunom. Z Anglijo in Ameriko. Nemci si namreč niso delali utvar, da gre za različna pojma. Smatrali so ju za eno in isto.

  Podcenjevanje Sovjetske Zveze se je potem delavskim socialistom hudo maščevalo. Smatrali so jo namreč za drugorazrednega nasprotnika, tako kot v Prvi svetovni vojni.

  • Franc Šink

   Kot se je napoleonu.

 • Viktorh

  Navaden kriminalec, zločinec kot broz.

  • petek

   Janša piška čelava grosupeljska ti je kriminalc

   • sprehajalec

    Pička ti je na nosu zrastla.

   • Soave

    Piška ? Picek ? Piščanček !

 • primsek

  Lepo da ste svojemu Iznoriškemu šefu za dan mrtvih, torej za njegov praz nik, omogočili trenutek nostalgije; psihoitični natabletkani šipec Janšari se očitno počuti bolje, kadar vidi, da je orbanovski portal tretjerazrednih lažnivcev na liniji, da objavlja njemu tako drage slike partizanov, zvezd, tita rita, vsega tistega, kar je mlademu Vjajcehodnemu psihiču toliko pomenilo in mu še vedno
  Što je više kleveta i laži
  Janša nam je miliji i draži

  Gospod Janša, spominčica bela, tebe ljubi domovina cela

 • Artur

  The Frankfurt School, Political Correctness & The Cultural Marxist Revolution in America
  https://www.youtube.com/watch?v=WBIV1Zu4-lI

 • Krtača 20

  Janez pravi da je dons helovin al neki kar Slovenija lih ne pozna. Ampak vseen, desni za vsak slučaj se dobr zaklente čeprav ključavnica ne bo garancija da vas ne ujamejo duhovi vaše lastne preteklosti. Brez skrbi da tud križ ne bo rešitev. Ko duhovi usekajo….

 • Vucko Potoski

  tudi od kardelja otroci in potomci njih so radi delali samomore, sam ? časa je kadj bo toti eu poslanec naredil enako !

  • Valter BraniSlav

   Jaz sem ziv in bogat in imam 4 otroke in 12 vnukov. Moji se razmnozujejo kot muslimani.
   Ni ga večjega užitka kot mastno služiti in pomagati svojim potomcem.

 • Vucko Potoski

  pa še defektne otroke in potomce imajo od revolucije krvavi komunisti !

  • Franc Šink

   Zato ker so si jih ponoči na skrivaj nosili k krstu. V vrečah torbah rukzakih…

   • Zgornji

    OOO NEEE, … KVEČJEMU ZATO KER SO SE PORIVALI KOT BARIČEVIČ !!! ! !!! TOREJ BREZVESTNO , KOT PSI , BREZ VSAKE LJUBEZNI !!! ! !!!

 • Valter BraniSlav

  Zahvalite se Josipu Brozu da ta zver ni morila po Jugoslaviji. Tito je bil edini komunistični voditelj ki se je Stalinu uspešno uprl.
  VEČNA MU SLAVA.

  • Janez

   Daj, daj !
   NE NAKLADAJ !
   RAJE
   POVEJ, KJE JE ZDAJ TISTIH

   500 TON – Z L A T A !
   ČISTEGA ŠPANSKEGA DRŽAVNEGA ZLATA,
   KI GA JE 1937 v MADRIDU OROPAL
   IN
   J.V. STALINU V MOSKVO PRIPELJAL NKVD A. Orlov.!
   Danes je
   “HALLOWEEN”
   NIČ NE LAŽI. VSE NAPIŠI – PO RESNICI !
   En
   GROZEN
   KOMUNISTIČNI UMORJENEC OŽIVLJA IN TE IŠČE,
   DA O KANIBALSKI ČAROVNICAH – NITI NE GOVORIM !
   Kje
   TOREJ
   ZDAJ JE
   500 TON ŠPNSKEGA ZLATA.
   A GA JE J.V. STALIN – ŠPANCEM – VRNIL? Dvomim.
   Francozi so njim v hrambo dano zlato Špancem – vrnili.
   Povej
   PO RESNICI, ČE KAJ VEŠ. Advomim, da res veš. Le blefiraš?! L.r. Janez K. KOMENDA
   P.S.
   TALE
   IZ HUDE JAME OŽIVLJA IN TE IŠČE. Se zdi.
   https://www.google.si/search?q=huda+jama+trupla&client=tablet-android-samsung&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyyeTuwJrXAhWGAcAKHY67DoUQ_AUIEigB&biw=1280&bih=800#imgrc=A4WCJtyWIcl9_M:

   • Valter BraniSlav

    Zlato imam jaz.

    • Soave

     Kje pa ??

     • Valter BraniSlav

      V NLB pol, drugo polovico pa pri zveplenemu
      171cm in Stefici.
      LEPO JE BITI BOGAT IN VPLIVEN
      HVALA TI MARŠAL ZA VS

     • Soave

      Hi. . . . hi . .. . . ja sej !! Samo v NLB imajo lahko denar taki, ki davkov ne plačujejo.

  • Janez

   Tok, tok !
   Trkam po tvoji glavi.
   A je v tvoji glavi – kdo doma? L.r. J. KOMENDA

  • garfi

   a zdej je tito humanitarec ali turistični delavec
   po titu vaš KurĆan

  • Janez

   Da, daj !
   Ne zavajaj !
   MAREŠAL TITO JE BIL VSE ŽIVLJEENJE J. V. STALIN HLAPČEK IN UČENEC.
   ZA
   STALINISTE IZ VODSTVA – ZLOČINSKE SLO – KPS !

   – L. Leskoška , A. Beblerja itd.
   JE
   BILO DOVOLJ, DA JE TRŽAČAN Stanko VUK PROTESTIRAL PROTI NJIH

   – STALINSTVU,

   KER SO V CERKNEM NESODNO USTRELILI NJEGOVEGA PRIJATELJA – Piščanca !
   Pa
   SO ZLOČINSKI KPS STALINI
   NESODNO
   UMORILI ŠE: TRI OK MLADE TRŽAŠKE SLOVENCE – S. VUKA, NJEGOVO ŽENO, PRIJATELJA.
   Zdaj
   SO IMENA KP STALIN NESODNIH KRVNIKOV – ŽE ZNANA IN DOKAZANA.
   NE
   MOREŠ VEČ KAR TAKO? Nakladati tja v tri dni. Le po resnici. Prosimo. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   NESODNI STALIN KOMUNISTIČNI UMOR
   TREH NEDOLŽNIH MLADIH SLOVENCEV, TRST, 1944.
   http://www.demokracija.si/slovenija/brecelj-v-svoji-novi-knjigi-razkriva-politicno-ozadje-trojnega-umora-leta-1944-v-trstu.html

 • Valter BraniSlav

  13 Novembra 1940 naj bi Britanske bombe padale na Berlin?

 • Franc Šink

  Le kaj je tukaj novega??! Ne imejte nas za bedake.Mogoče kakšen nov novinar ki jih iščete?

 • Artur

  Josif Stalin, zlo v človeški obliki, ki ga vsi poznajo, a so stvari, ki jih o njem ve le malokdo.O njem ve le malokdo ? Kakor kdo o tem mega zločincu se da dobiti veliko informacij samo poiskati jih je treba na pravem mestu .
  Zlo v Satanistični NWO korporacijski obliki mega razsežnosti podprto z politikantskimi hlapčevskimi narodnimi izdajalci , ki ga večina goyimov ignorira, a so stvari dosti bolj transparentne in usodno zaznavne vendar samo za tiste, ki ne nastavljajo tazadnje po nojevko z glavo v pesku svojim Guzmanom oziroma tiste, ki opozarjajo na to raboto.
  https://www.youtube.com/watch?v=mecD_K7-8jw
  https://www.youtube.com/watch?v=utMQ6y-65qE&t=258s
  https://www.youtube.com/watch?v=9rUCPWcNDYY&t=27s
  https://www.youtube.com/watch?v=8uPiSNVc6VQ&t=19s

  • Soave

   + + + + + +
   ” sama beseda tajnost, je nesprejemljiva v svobodni in odprti družbi !! ”
   SIJAJNO ! Gospod . K.!

   • Artur

    Live flight tracking –za območje Slovenije .

    Za koridor nad nami, kjer jaz živim je vidno kako potniški in tovorni letalski promet poteka iz Brnika – in z direktnimi linijami iz Evrpe ali iz vzhoda, zahoda ali juga mimo Brnika in veliko teh preletov opažam v živo na našem nebu istočasno kot kaže slika iz Live flight trackinga na našem območju . Kadar Nato banda zaprašuje je večkrat opaziti, da je naš koridor glede na potek regularnega prometa prazen medtem, ko istočasno opažam po štiri do pet njihovih letal v tem času kako šarajo nad nami to njihovo svinjarijo, ki pa jih na Live flight trackinga ni zaznati , no pojavi se tudi občasno kakšno potniško letalo v njihovi bližini , katero pa je brez ali z kondenzacijsko sledjo motorjev, ki pa sproti izginja .
    “Pozabavaj” se in tudi ti boš verjetno podobno ugotovila.

    https://uk.flightaware.com/live/airport/LJLJ

    • Soave

     Dej mir. . . . . ti boš mene čisto zmešal. Še nekaj mesecev nazaj sem zamahnila z roko za Chemtrail, pa NWO. Moj najmlajši sin ( v najlepših, zrelih letih ) me že dolgo ” osvešča “. . . . . . Pa tudi eden od mojih dobrih prijateljev, ki včasih komentira tule, je že čisto obupal.

     • Artur

      Bistvo pri večini zavedenih je očem skrito , NWO centri moči to s pridom izkoriščajo , resnic je več najbolj kruta je tista, ki te udari iznenada, če nisi na njo pripravljen.

 • garfi

  s kameradi je pil vodo in oni vodko
  s tistimi , ki se jim je jezik preveč razvezal pa je potem kameradsko obračunal

 • Franjo Trojner

  Isti šmorn Stalin, Hitler, Tito in danes Kim Un vsi so isti vsi tirani in vsi morilci.

 • xtc

  Stalin je levi psihopat kot vsi levaki vključno z Ljudsko delavskim socialistom in seveda Titekom.

 • Brutus

  Haloo!!! Nekaj ne štima! L.1940 so padale bombe kvečjemu na London in ostala angleška mesta…: citat iz članka: ”Izjemno pomemben datum za človeštvo, ki je bistveno vplival na razvijanje dogodkov, je 13. november 1940. Medtem ko so britanske bombe padale na nemško prestolnico, je Joachim von Ribbentrop, nekdanji nacistični minister, pisal predlog svojemu sovjetskemu kolegu Vjačeslavu Molotovu. V pismu ga je uradno povabil k priključitvi k trojnemu paktu med Nemčijo, Italijo in Japonsko….”-konec citata. Avtorji člankov! Bodide no zbrani pri svojemu delu….

  • sprehajalec

   Nova ima prav Brutus, RAF je od vsega začetka bombardiral nemška mesta. Začelo se je pa z nemško napako, ko je sredi bitke za Anglijo 24.08.1940 osamljen nemški bombnik stresel tovor na East End v Londonu, pomotoma. Churchil je takoj ukazal povračilni napad na Berlin naslednjo noč. Od takrat so postala nemška mesta tarča do konca vojne. nemci pa so za povračilo seveda napadli civilni del Londona. začela se je totalna vojna v zraku.

   • FUCK COMMUNISM

    Res je. Britanci so zaceli bombardirat nemska mesta in ne obratno. Za bombardiranje Londona so si Anglezi sami krivi!

    • sprehajalec

     ker se niso predali ali kaj imaš v mislih?

 • Lilika

  Imela je dober razlog, za samomor.

 • Janez

  Danes je
  HALLOWEEN !

  TALE KANIBALSKA ČAROVNICA, KI IMA MOŠKE TAKO RADA,
  DA JIH KAR POJE !

  SPRAŠUJE
  PO
  Valter BraNislavu !
  RADA
  BI GA ZVABILA NA – VROČ RANDI,
  DA ZVE
  ALI JE RES VSE – KAR – VALTER BRANISLAV PIŠE !
  Kakšna usoda
  Valterja BraniSlava čaka – se ne ve.
  Samega sebe hvalisavcev – kanibalka – baje – ne mara.Oz. mara jih kot – hrano. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  ValterBraniSlavu se
  Obeta vroč randi.
  https://www.google.si/search?q=cannibal+witch&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiz86D1v5vXAhXGC5oKHRRLBTIQ_AUIEigB&biw=1280&bih=800#imgrc=VJCOZEnlDCyePM:

 • Zgornji

  Hja, malo pa je podoben stanivalterjevemu brančetu , … :-P ;-) :-/ :-(

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!