Kanadski premier se je znašel v škandalu z islamskim milijarderjem, poslancem v parlamentu pa ni želel priznati, da se ni zmenil za navodila etičnega odbora

Kanadski premier Justin Trudeau (vir: twitter)

V javnost je prišel zbir poslanskih vprašanj, naslovljenih na kanadskega premierja Justina Trudeauja. Poslanci v parlamentu so bili kar 17-krat primorani postaviti vprašanje, kolikokrat se je premier sestal s člani kanadskega etičnega odbora. Trudeau na vprašanje ni želel odgovoriti, temveč je ponudil zgolj prazen odziv, ki ni zadovoljil nikogar, obenem pa pokazal, kako moralno degradiran in praznoglav kot politik je premier, ki je v preteklosti slavil kubanskega diktatorja Fidela Castra.

Kanadski levičarski premier Justin Trudeau se je nedavno zapletel v etični škandal, ko so on in njegova družina počitnikovali na zasebnem otoku islamskega milijarderja Age Khana. Kanadski etični odbor je ugotovil, da je bilo premierjevo počitnikovanje v navzkrižju s štirimi deli kanadskega zakona o konfliktu interesov.

S tega razloga je poslance v parlamentu zanimalo, kolikokrat se je Trudeau sestal s člani kanadskega etičnega odbora, na kar pa premier ni želel odgovoriti. Odgovoru na to vprašanje se je izmaknil kar 17-krat in v zameno ponudil nadomestni odziv o tem, kako je pripravljen sodelovati z etičnim odborom, rekoč: “Vesel sem, kakor bi moral biti vsak član tega doma, da lahko sodelujem z etično komisijo in odgovorim na kakršna koli vprašanja, ki bi jih lahko ta imela. To se mi zdi pomembno.”

Liberalci v imenu, skrajni levičarji v dejanjih
Poslanci so vztrajali navkljub premierjevemu posmehljivemu odnosu do namena poslanskih vprašanj, naslovljenih nanj v kanadskemu parlamentu. Iz Trudeaujevega odziva je bilo razbrati, da se ni nikoli srečal s člani etičnega odbora in da ga žali že misel na to, da bi se moral z nekom posvetovati o etičnosti svojih dejanj.

Po drugi strani takšen odziv s strani Trudeauja niti ne preseneča, saj je na volitvah zmagal ne zaradi lastnih sposobnosti, pač pa zaradi dobrega imena, ki ga je ustvaril njegov oče kot kanadski premier. Namreč, kaj hitro po izvolitvi leta 2015 se je izkazalo, da vsebina, na kateri so vodili parlamentarno kampanjo v liberalni stranki, ni takšna kot tista, ki jo je stranka kasneje implementirala. Izkazalo se je, da je kanadska liberalna stranka takšna samo še v imenu, vodijo pa jo skrajno levičarski ideologi, ki jim je več do udejanjanja kulturnega marksizma kot skrbi za lastne državljane.

Ivan Šokić

 • šmentanamuha

  Tudi Kanada ima svojega Cerarja ….

  • učko

   Jah, sam tam imajo sam’ enga tacga cepca, ki je sicer na vrhu, ampak dolgo verjetno ne bo več. Pr’ nas pa jih je cela armada, ki ima nasproti sebe same bedake in nesposobnjakoviče !

   • totex39

    Ravno pod njegovim vodstvom imajo na oblasti veliko gejev in lezbijk, je pač mavričast.

 • Ryuk

  Odgovor je enak prejšnjemu, nje.

 • xtc

  Čas je,da ga brcnejo v rit.

  • totex39

   Baje delajo na tem, ljudje so mislili, da bo vpeljal politiko, ki jo je imel njegov oče in so se zmotili. Tudi v takih državah kot je Kanada imajo zaplankane volivce podobno kot pri nas.

 • Matt_von_Glanz

  daj no, to je direktno priznanje prodžihadizma, azil za ljudi, ki v zahodnem svetu ne bi smeli obstajati onkraj pravosodnega prekletstva.
  Justin pravi: “Ni neke jedrne identitete Kanade – mi smo prva postnacionalna država.”
  To je navidez dejanje marxistične internacionale – v bistvu pa ni, ker Justin vpeljuje novo jedrno identiteto in je sam musliman. Se pravi – dober argument, ki kaže direktno navezavo marxističnega globalizma (internacionale) z imperialnimi težnjami islama. Njegova postnacionalnost je svetovna država, v kateri je džihad sprejeto dejstvo.
  A zdaj govorimo o postnacionalnosti?? V državi, ki je nastala iz Francije in Britanije, iz Evrope? Pa zakaj so Kanadčani izvolili Trudeauja …

 • skorpijon93

  bedaki ! bedaki !, sram bi me bilo živeti v kanadi, še sreča da sem slovenec in da imam višegrajsko četverico tukaj blizu na dosego roke, vse bolj se odkrito in na zunaj kaže kako degenerirani so tile liberalci

 • Darth Vader

  Zločin se ne izplača, to Vam govorijo v šoli, vendar se pojavlja vse več
  dokazov, da očitno se, upoštevajoč vse te karierne politike, ki na
  koncu nekako postanejo bogati. In potem je tu Omar Khadr. Če bi Khadr
  živel v Vaši soseski, bi bil najverjetneje najbogatejši osebek v Vaši
  soseski. Kako je zaslužil svoj denar? Najprej se je pridružil talibanom.
  Med izmenjavo ognja v Afganistanu 2002 je Khadr vrgel ročno bombo, ki
  je ubila Delta Force sanitetnika Christopherja Speera. Nato je bil v
  Guantanamo zaporu, kjer je priznal krivdo za umor. Na srečo za Khadrja,
  je bil rojen kanadski državljan. Po tem, ko je bil izpuščen iz zapora,
  je tožil Kanado zaradi svojega zaprtja v Guantanamu. In neverjetno,
  Kanada se je poravnala z njim. Ta mesec je vlada Justina Trudeaua
  dodelila Khadrju več kot 10mio USD in izdala uradno opravičilo, ker so
  bili do njega zlobni.

  Več v videoprispevku s slovenskimi podnapisi… https://ambasador21.wordpress.com/2017/11/30/liberalni-predsednik-kanadske-vlade-trudeau-borcu-isis-dodelil-10-5mio-kanadskih-dolarjev-odskodnine/

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!