Clintonova otročje s prstom kaže na FBI: “Oni so krivi za moj poraz!”

Datum:

Hillary Clinton sedaj izgovore za svoj porazen nastop na predsedniških volitvah išče v direktorju FBI, ki se je nedavno ponovno lotil preiskav afere v zvezi z njeno elektronsko pošto. Obenem njeni podporniki še vedno ustvarjajo “zgago” na ameriških ulicah, Trump pa se s tem ne obremenjuje – ima pomembnejše delo. 

                   

Navkljub celotnemu propagandnemu stroju in vsej finančni podpori tako velikih ameriških bank, kot tudi multimilijarderjev in celo arabskih šejkov, je bila demokratska kandidatka očitno tako slaba izbira, da ji niti mnogi naivni Američani niso nasedli. BBC navaja, da tokrat izgovore za svoj poraz išče pri FBI, podrobneje pri njegovem direktorju. James Comey je namreč tik pred predsedniškimi volitvami sprožil nove preiskave v zvezi z njeno v javnosti tedaj že poznano afero glede zaupnih elektronskih sporočil, kar naj bi ohromilo njeno predsedniško kampanijo. “Njeni” protestniki pa še niso odnehali s svojimi nemiri na ameriških ulicah, četudi priznavajo poraz. Proteste sicer financira milijarder Soros.

George Soros financira poulično kvazirevolucijo
Obenem se še vedno nadaljujejo protesti proti njenemu republikanskemu tekmecu Donaldu Trumpu, ki je Clintonovo po demokratični poti premagal na zadnjih predsedniških volitvah. Nazadnje je medijsko pozornost v New Yorku vzbudilo pičlih 2000 protestnikov, ki so se med glasnim hujskanjem polni obupa zaradi zmage svojega ideološkega nasprotnika odpravili proti stolpnici, v kateri biva novoizvoljeni ameriški predsednik Trump. Svoje nestrinjanje z izvolitvijo so nemočno izražali z besedami: “Ni moj predsednik!”, poroča BBC. Znano, je da te proteste financira ameriški milijarder George Soros, ker se ne more sprijazniti s porazom svoje ljubljenke Clintonove, obenem pa ščiti svoje finančne interese.

Hillary Clinton otročje s prstom kaže na FBI -oni so krivi za moj poraz! 2

Po spletu pa so začele krožiti fotografije neokusnih transparentov, ki so jih izdelali protestniki. Med drugim brutalno sporočajo: “Posilite Melanio“, kar je prestopilo vse meje dobrega okusa. Jasno je, da protestniki ne zahtevajo demokracije, saj s Trumpovo izvolitvijo le-ta nikakor ni ogrožena, temveč da se tam zbirajo le zato, da bi ustvarjali kaos. 

Trump se ne bo več ukvarjal  s sporočili Clintonove, sedaj ima pomembnejše skrbi
Protesti proti novoizvoljenemu predsedniku se sicer vrstijo po mnogih ameriških mestih vse od Trumpove izvolitve naprej. Očitno pa je, da se Trump pretirano ne obremenjuje z migrantsko manjšino, ki želi na revolucionaren način diksreditirati demokratično voljo ameriškega ljudstva, saj se rajši posveča konkretnim problemom kot je ObamaCare. Med drugim je pripravljen izpustiti nekatere njegove dele. Obenem se mu nadaljne preučevanje afere v zvezi z elektronskimi sporočili njegove protikandidatke ne zdi več prioriteta, saj se namerava kar se da posvetiti področju zdravstvenega varstva, zaposlovanja, davkov in nadzoru meja.

Zafrustrirani protestniki priznavajo svoj poraz, a še vedno delajo “scene” 
Organizatorji protestov obenem priznavajo, da se morajo sprijazniti s porazom, in da ne želijo spodnašati legitimnosti zadnjih predsedniških volitev, kar dokazuje, da gre pravzaprav le za izražanje jeze zaradi bolečega poraza, svoje protestniške akcije, ki so predvsem odraz njihovih frustracij in nesprejemanja dejstev, da ni bil izvoljen njihov favorit, pa želijo prikriti z opravičevanjem, da morajo preprečiti širjenje sovraštva po deželi.

D.M.

Sorodno

Zadnji prispevki

Zelenski: Mirovnega vrha bi se morala udeležiti tudi Rusija

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v okviru priprave drugega...

Hrvaška: Cene bencina gor, dizel nespremenjen

Hrvaška vlada je v ponedeljek določila nove cene pogonskih...

Stoječe ovacije za Trumpa, znan je tudi njegov izbranec za podpredsednika ZDA

V Milwaukeeju, tj. v ameriški zvezni državi Wisconsin, so...

Vlada podražila goriva

Regulirana cena 95-oktanskega bencina na bencinskih servisih zunaj avtocestnega...