Hčerki Karla Erjavca na ekonomski fakulteti takoj po zaključku študija uredili službo, a pod enim pogojem: Eva, nič več razgaljenih fotografij na internetu!

Datum:

Zapeljiva Erjavčeva hči Eva ni privlačna le zaradi videza, pač pa k temu pripomore tudi tančica skrivnosti, v katero je ovito njeno profesionalno življenje. Službo mlade raziskovalke je na ekonomski fakulteti dobila le en mesec po zaključku druge bolonjske stopnje, njeno magistrsko delo pa še zdaj ni razvidno iz sistema Cobiss. Na družbenih omrežjih še zdaj razkazuje svoj bogataški življenjski slog, opazili pa smo, da se druži tudi s partnerico Damijana Jankovića Ursulo Gawish, ki naj bi se ukvarjala s samostojnim podjetništvom.

Zapeljiva Eva Erjavec, hči ministra za obrambo Karla Erjavca, spet polni naslovnice medijev. Kot navaja Škandal24, je namreč zaključila drugo bolonjsko stopnjo študija na ekonomski fakulteti, a temu ni sledilo iskanje prve službe, ki je v današnjih časih za mlade lahko precej dolgotrajno, pač pa je službo dobila že mesec po končanem študiju, in sicer na EF, kjer zdaj dela kot mlada raziskovalka. Zelo zanimivo, po diplomi je namreč potarnala, da je na EF niti šampanjca niso naučili odpreti, kot je razvidno iz Evinega profila na družbenem omrežju Facebook.

Eva mlada raziskovalka postala v zelo sumljivih okoliščinah
K privlačnosti mlade Eve, ki buri domišljijo marsikaterega slovenskega moškega, pa nedvomno pripomore tudi skrivnostnost, s katero je obdana. V sistemu Cobiss se namreč še vedno ne da najti magistrskega dela Eve, prav tako pa ne niti podatka, kdo je bil njen mentor.

Eva Erjavec ob diplomiranju (Foto: Facebook)

Na razpis naj bi se poleg Eve prijavila le še ena kandidatka
Še več pozornosti pa vzbuja njena zaposlitev na EF, Požareport je namreč prišel do naslednjega podatka: “Po naših zanesljivih informacijah je Erjavčeva zmagala na javnem razpisu EF, pri čemer sta bili prijavljeni samo dve kandidatki, poleg Eve Erjavec še ena Kitajka, ki pa ni izpolnjevala pogojev. Je pa ob dogovoru za službo menda tudi dogovorjeno, da se Erjavčeva poslej ne pojavlja več na spletnih omrežjih, vsaj ne s takšnimi fotografijami kot doslej …”

Eva Erjavec po zaključku študija na drugi bolonjski stopnji. (Foto: Facebook)

Je k Evini zaposlitvi pripomoglo to, da EF vodi Tekavčičeva iz vrst SD?!
Pri vsem tem gre za zanimivo naključje, da EF vodi vidna članica Socialnih demokratov Metka Tekavčič, ki bo morala zaradi afere v zvezi z dodatki za stalno pripravljenost še pred sodnika, prav tako pa bo pred sodnika stopil tudi Erjavčev nekdanji ministrski kolega iz časa vlade Mira Cerarja in profesor na EF Dušan Mramor. Prav zato se ob tem mnogi sprašujejo, ali je šlo pri zaposlitvi Eve za prijateljsko uslugo njenemu očku? To ne bi bila prva sporna poteza ekonomske fakultete in njene dekanje, ki je pred leti v sumljivih okoliščinah, brez ustrezne izobrazbe, omogočila študij Andreju Ribiču, da se je lahko prijavil za mesto direktorja Elektra Ljubljana. Njegovo magistrsko delo, kot smo poročali na Nova24TV in RTV, je bil plagiat, a strokovna komisija na EF ni ugotovila nepravilnosti, zato mu akademskega naziva sploh niso odvzeli.

Eva Erjavec (Foto: Instagram)

Na družbenih omrežjih že dlje časa razburja z razkazovanjem bogataškega življenja
Erjavčeva hči na Instagramu razburja s svojimi fotografijami, kjer ne pozira le oblečena, pač pa tudi v spodnjem perilu. Precej neokusno pa se nekaterim zdi njeno razkazovanje bogataškega življenjskega sloga, ki ga je deležno le malo študentov, pa tudi s plačo mlade raziskovalke bi si ga težko privoščila. Videli smo fotografije, kako pije drag martini ali pa se sprehaja po različnih prestolnicah, kot so Rim, Carigrad ipd. Njen oče je namreč svojim volivcem, upokojencem, že pred več kot desetimi leti obljubil pokojnine v višini 1.000 evrov, a dejstvo je, da povprečna pokojnina še danes niti približno ne dosega obljubljenega zneska, dostojno življenje je omogočil zgolj svoji hčerki. In medtem Erjavec še kar vztraja na položajih.

Foto: Instragam. Eva Erjavec pred carigrajsko Hagio Sofijo.

 

Že pred časom objavila tudi, kako kupuje luksuznega audija
Pred časom smo poročali tudi, kako je Erjavčeva hči na Instagramu s funkcijo Story objavila fotografije, kako v avtomobilskem salonu kupuje novega jeklenega konjička prestižne znamke Audi. Poraja pa se veliko vprašanje, če bi si Erjavčeva takšno življenje na veliki nogi lahko privoščila, če ne bi bila hči politika, ki je spretno že leta in leta priklopljen na državni aparat ter s svojimi lažnimi obljubami o višjih pokojninah še vedno zavaja najstarejše državljane Slovenije.

Ursula Gawish in Eva Erjavec (Foto: Instagram)

Druži se tudi z Ursulo Gawish, partnerko Damijana Jankovića
Kot je razvidno iz družbenega omrežja Instagram, pa ima Eva zelo zanimive prijateljice, med drugim se druži z Ursulo Gawish, zasebno partnerico Damijana Jankovića, ki je končal v osebnem stečaju. A le nekaj dni po njegovem osebnem stečaju se je Ursula odločila stopiti na poslovno pot in postala je samostojna podjetnica. Registrirane dejavnosti, s katerimi naj bi se ukvarjala Gawisheva, so trgovanje z lastnimi nepremičninami, oddajanje in obratovanje lastnih ali najetih nepremičnin, posredništvo v prometu z nepremičninami, upravljanje nepremičnin za plačilo ali po pogodbi ter drugo podjetniško in poslovno svetovanje. Takrat smo se spraševali, če bo dejansko v njenem imenu biznisiral kar njen partner, ob tem pa opozorili, da pri samostojnem podjetništvu podjetnik za razliko od lastnika družbe z omejeno odgovornostjo za dolgove odgovarja z vsem svojim premoženjem. Tako kot Eva tudi Ursula rada razburja s svojimi aktivnostmi na družbenem omrežju Instagram, zaradi česar predvidevamo, da s podjetništvom ni preveč zasedena, prav tako pa ugotavljamo, da nepremičnine niso osrednje področje njenega zanimanja.

T. F.

Sorodno

Zadnji prispevki

Politični analitik: Mene bi bilo sram!

Predsednik vlade je zakuhal nov PR škandal, ko se...

Za oblečene kopalke islamske veroizpovedi kopalni red ne velja?

V kranjskem javnem kopališču so obiskovalci priča vse večjemu...

[Video] Meteorski vzpon zlagane Kamale Harris – od posteljnih aktivnosti do nameščenih afer

Podpredsednica ZDA Kamala Harris je v svoji domovini znana...

Ruska znanstvenica “padla skozi okno”

Umrla je ena izmed vodilnih ruskih ekonomistk Valentina Bondarenko....