Kdo od Jankovićev želi spraviti starleto Ursulo Gawish v zapor?

Foto: STA/Škandal24

Jankovićevi ne poznajo sramu: ne glede na to, da smo v tretjem mandatu župana Jankovića videli največ afer doslej, je ta nedavno napovedal kandidaturo še za četrti mandat. Medtem pa je po propadlem poslu z nepremičninami njegovega sina Damijana prek Electe le nekaj dni po njegovem osebnem stečaju samostojno podjetništvo registrirala njegova partnerka Ursula Gawish.

Nedavno je ljubljanski župan Zoran Janković oznanil ponovno kandidaturo za župana Mestne občine Ljubljana, in to kljub “aferi farmacevtka”, v okviru katere je bilo razkrito, da je izkoristil stisko matere dveh otrok – ponudil ji je namreč službo v zameno za spolni odnos. Ker pa za nekatere sodni procesi potekajo drugače kot za običajne državljane, so bili prisluhi kot dokazno gradivo kmalu sodno uničeni in zadeva ni doživela sodnega epiloga. Zoran Janković pa se žal ni ustavil pri ženskah, za doseganje ciljev je namreč začel izkoriščati tudi otroke. Za svojo osebno in politično promocijo je v teh dneh prek svojih glasil začel širiti fotografijo, na kateri je z otroki v šoli. Kaj je bil razlog za njegov širok nasmeh, ne vemo, jasno pa je iz fotografije razvidno, kaj si o njegovem početju mislijo otroci.

Janković v politične namene zlorabil otroke. Vir: facebook stran Glasila Ljubljana

Tudi sin ne pozna sramu in ne zbere poguma, da bi priznal pogrom
Podobno kot oče sramu ne pozna niti njegov sin Damijan Janković, ki se očitno želi igrati poslovneža kljub svojemu osebnemu stečaju. Kot poroča portal Požareport.si, je zasebna partnerica Damijana Jankovića Ursula Gawish le nekaj dni po uvedbi osebnega stečaja svojega partnerja pridobila status samostojne podjetnice. Da je zadeva še bolj bizarna, je naslov opravljanja dejavnosti registrirala v neposredni bližini naslova družbe Electa ter v bližini ljubljanskega Magistrata. Če ste že med branjem uvodnih vrstic predvidevali, da so tudi pri Gawishevi v igri nepremičnine, ste imeli prav. Registrirane dejavnosti, s katerimi naj bi se ukvarjala Gawisheva, so namreč trgovanje z lastnimi nepremičninami, oddajanje in obratovanje lastnih ali najetih nepremičnin, posredništvo v prometu z nepremičninami, upravljanje nepremičnin za plačilo ali po pogodbi ter drugo podjetniško in poslovno svetovanje. Verjetno nam ni treba poudarjati, da gre za hudo sumljive podobnosti s posli, s katerimi se je prek podjetja Electa že do sedaj ukvarjal njen partner. Le ugibamo lahko, ali bo tudi samostojno podjetniško pot Gawisheve doletela enaka usoda kot podjetniško pot njenega partnerja. Glede na njene aktivnosti na družbenem omrežju Instagram predvidevamo, da s podjetništvom ni preveč zasedena, prav tako pa ugotavljamo, da nepremičnine niso osrednje področje njenega zanimanja.

Zadnja fotografija Ursule Gawish. Foto: škandal24

Naj spomnimo še na neuspešno podjetniško pot nekdanje partnerke Damijana Jankovića, Mete Logar. Njen kozmetični salon Bodi, ki se je nahajal v centru Ljubljane, je hitro propadel, prav tako hitro pa so propadli poskusi družine Janković, da bi ji uredila službo v državni upravi – na stroške davkoplačevalcev, seveda.

Želi nekdo od Jankovićev Ursulo Gawish spraviti v zapor in ob vse premoženje?
Pri vsej zgodbi pa je najbolj bizarno to, da se je Ursula Gawish registrirala kot samostojna podjetnica, kar pomeni, da bo za morebitne dolgove odgovarjala z vsem svojim premoženjem kot tudi to, da bo za morebitne nepoštenosti, storjene v svojem imenu, kazensko odgovorna. To pomeni, da lahko s plačilno nedisciplino, ki jo imajo Jankovići očitno v krvi, pristane tudi v zaporu, čemur pa bi se izognila, v kolikor bi se namesto samostojnega podjetništva odločila za registracijo npr. družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.), kjer bi za dolgove odgovarjala le z vloženim kapitalom, je pa potrebno za ustanovitev d. o. o. zbrati 7.500,00 evrov ustanovnega kapitala.

J. Ž.

 • FUCK COMMUNISM

  Jakovici so tolk pokvarjeni in neumni, da jih ni nic strah, da bi se jim zgodila kaksna nesreca…

  • Steiermark

   dokler so proti JJ, se jim nebo nič zgodilo, ni “nesreča, po nesreči”!

   • FUCK COMMUNISM

    Z obnasanjem, kakrsnega imajo Jankovici, je samo vprasanje casa, kdaj se jim bo kaj zgodilo.

    • SIMON ROZIC

     To so pujsi iz legla divjih svinj….saj obnašajo se tako!
     Zakopani so v lastnem dreku tako globoko, da si nihče
     ne želi te svinjarije odkopati!

 • Jernej Ferenc

  Toti so hujsi kot Strojanovi jebat ga cigo familija a zabari se to podpirate poden

 • Bandit123

  Kakšen zapor neki, koga od Jankovičev, pa so že zaprli. Oni so nedotakljivi in delajo kar hočejo. Ljubljančanom pač paše, da imajo šerifa s takim pedigrejem.

 • rubec

  Po žnablah sodeč bi prej rekel, da se ukvarja s čebelarstvom.

  • tomven

   Priznam, da sem najprej pomisli, da je na sliki rovka (Sorex minutus Linnaeus)…

   • rubec

    Hehehe, rovka.

  • KAPIBARA

   Jest sem dobila pa asociacijo na akvarijsko ribo “čistač”…

   • SIMON ROZIC

    …prava barakuda !

  • samsara

   In to ne ravno uspešno.
   Ena tistih, ki so se uspele za svoj denar (ne)namerno iznakaziti.

   • KAPIBARA

    … svoj denar..??

    • samsara

     Svoj ali ne, vsekakor po svoji/lastni volji. Slednje je relevantno.

 • branči

  a je obrezan, k’ se tolk zavzema za muslije?

  • Dragan Krstič

   V muslijih je bodočnost Slovenije pravijo Jankovići.

  • Steiermark

   ja, kot vsi balkanci, ki kraljujejo na naših plečih, v Sloveniji, so obrezani, predvsem na možganih!

 • rubec

  Tale da je starleta? V katerem gay klubu pa nastopa?

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Jankovičevi zapora še od daleč ne bodo videli, kaj šele od blizu, ali notri. Bo že Žgajnerjeva poskrbela, da se bo Juri pri očku lopovske veščine učil in jih uporabil.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Očka je dober lopov in tega ne skriva.

 • Andrej

  Žrtve morajo biti. Kdor se z volkovi druži, mora tudi tuliti z njimi. Revolucija je pa vedno žrla svoje otroke.

  • Steiermark

   tukaj lahko ugotovimo podobnost z načinom vladanja, največjih mafijskih družin, ki so vedno “darovale” koga od svojih, da so plačali kazen za zločine, ki so jih sami zagrešili…..

 • Maščnek

  Otročki na sliki niso kaj nič zainteresirani za veliko napenjajočo kroto v njihovi sredini.

 • kraljica vesolja

  Briga me za to bogatunsko sico.

 • Stajerka

  že pred leti je bila štala zaradi slik Zokija z otroki……a tokat ima DOVOLJENJE STARŠEV, za slikanje in javno objavo otrok???…..KJE ste kriminalisti, varuhinja in zagovorniki otrokovih pravic????..

  Stožice nacionalizirat, KJE ste Levica, da udarite po takšnih poštenjakih??…..zanimivo – pljuvate Boskarola, Akrapoviča, Batagelja……ob tej pokvarjeni, lopovski riti se NIKOLI NE oglasite…..čeprav gre ropanje in oškodovanje države/naroda v VEČ DESET MILIJONOV EUROV našega denarja…..celo več – z njim ima Levica skupne litanije za pravice delavcev in pljuvanje po kapitalistih…..

  včasih se fprašam, ali so volilci Levice člani procesije na MOL…….kr samo takšni in njim podobni imajo lahko tako kratko pamet…….

 • BlackOpsSystem

  priviligerančki in ženske za najem se igrajo monopoli z očkatovim nelegalno pridobljenim denarjem, do takrat, ko jim očka pogine, potem je pa za njih dovolj “dela” in gredo v pokoj uživat in trošit zapuščino svojih pokvarjrnih staršev!!!

 • Anton

  skratka mafija!

  sarkazem press

 • Steiermark

  Ta “jugobalanska ” elita ni v nevarnosti, dokler so proti JJ……

 • Rumeni Jurij

  Saraorčan je mutibarič ima pa velik vpliv-mentorstvo v vrstah SDS

  TUDI POSLI DAMJANOVE BIVŠE POVEZANI Z DRUŽINO

  Za osvežitev spomina: nekdanja spremljevalka Damjana Jankovića, manekenka Meta Logar, je po hitrem finančnem propadu njenega kozmetičnega salona Bodi v centru Ljubljane skoraj dobila službo na stroške davkoplačevalcev v občini Grosuplje, kjer je marca 2017 kandidirala za vršilko dolžnosti direktorice občinskega Zavoda za turizem Grosuplje (vir). Šlo naj bi za uslugo tamkajšnjega župana Petra Verliča, sicer člana SDS,
  ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću. No, saj Verliča nekateri mediji
  tudi opisujejo kot “Jankovićevega župana” v Grosupljem, pač zaradi
  njunih številnih skupnih poslov. Logarjeva se je takrat prijavila na
  javni razpis, toda Verlič naj bi se kasneje ustrašil, da bodo ljudje
  zaradi tega “ponoreli”, saj Logarjeva v Grosuplju nihče ni niti poznal,
  in na koncu Logarjeva ni bila izbrana …

  Meta
  Logar je sicer kot “upnica” sodelovala tudi pri zakonsko spornih
  prisilnih poravnavah družb družine Janković, povezanih v skupino Electa (vir).

 • bubamara

  Ni panike. Mohamed Gawish je prjatu Zokija Cara. To je vzporedna država nastala iz bivšega SDV-ja. Nekaj kar butalce ne zanima.

 • KAPIBARA

  Kuj sem se spomnil slike buša, ko otrokom bere narobe obrnjeno knjigico, pa ga obvestijo o napadu na dvojčka..

 • Soave

  Starleta ?

  Ja, kje , kako in s čem pa gradi svojo kariero. Pa mlada tudi ne več.
  Eh, Nova ?? Mafijske navade in posli. . . . potem se bomo pa zbudili ob prijetni pesmici , ki jo zapoje mojster Pavarotti
  https://www.youtube.com/watch?v=4Gb5HnOq6Q4

 • Olga2345

  Dob no premajhen…

 • MižekFiga

  Te otroke je lani zlorabil tov. ddr. Kučan in to na Kongresnem trgu v LJ. Med svojim nastopom, se je skrit med njimi varoval atentata. Tovarišice se ne vidi (razen jošk), pa ni mogoče zagotovo trditi, da so letošnji otroci isti kot lani.

 • Morala

  Vse je legalno in po pravni poti! :) Zakaj bi nas skrbelo, če nje ne!? Poštenih je zelo malo…

 • Black_hawk

  Grospuljskega župana bi blo treba tud ornk potipat.

  • ZatonMesecnikov

   Te rajca Božo, ha, ha, ha….

   • Steiermark

    tile rdeči mavričarji, so vsi že zelo obsedeni z otipavanjem po junckerjevo…….ter postajajo besni, ker njih ni dobro potipal ali pa kot pri mirčiju, katerega mlahava ri t se mu ni zdela dovolj privlačna, čeprav bi pa mirči rad…..

 • Black_hawk

  Žepani skup držijo, ko vidiš kako odrinejo novinarko, kot da se prosto pasejo, ni ovir za njih.

 • Joža

  Kaj pa Ivanova mutna posla z preprodajo orožja, utajo davkov, provizijami pri Patriji, najemom posojila pri bosanki itd. Kdaj bo pa ta baraba obsojena.

  • ZatonMesecnikov

   Kar na Policijo z dokazi Joško. Verjetno jih imaš polne fascikle. Zelo te bodo veseli.

  • Steiermark

   Bojim se, da če boš “predal policiji vse fascikle, polne dokaznega gradiva”, da je Janša kriv, zaradi soje nepismenosti in neprisebnosti, naredil veliko škodo svojemu gospodarju, kurčanu –

   • Simon Novak

    Janša je kriv, brez vsakega dvoma, samo kaj pomaga, če pa imamo greznico od sodstva

    • WISKY 1000

     kva ti spet vročina škodi,jankovič ni Janez, BOLEK.

  • WISKY 1000

   kva si pa spet požru jozef?

 • ZatonMesecnikov

  Igre prestola in despotov. Tudi Henrik VIII je obglavljal svoje partnerice…. ursula jo bo še dobro odnesla.

 • УВБ-76

  Nova24FUK očitno res nima namena postati resen in kredibilen medij.
  Če ni novica o črncu, ki je grdo pogledal Švedinjo, najdete nekaj iz Požarjevega gnojišča ali pa postrgate mednožni smrad Marjance Scheicher.
  Izjemno! Le tako naprej!

  • Silos

   Pojdi mamici jokat !!!

  • učko

   Prav je, da si jezen. Idiote se iztreblja tudi tako !

  • Steiermark

   Ti si, kot izgleda, eden izmed redkih črncev, po rodu srbov……

  • šmentanamuha

   Ueee ueee …

 • učko

  Ma pa tale Jankovićeva starleta zelo napumpan žnabel kt kakšna Urška Čepin. Taka pumpanja pa kar nekaj stanejo !

  • KAPIBARA

   Dve- tri okol kepe, pa so dzabe drugi dan na voljo..

 • učko

  Jurček Čefurček bo pa še naprej veselo zapravljal milijončke, ki jih plačujemo slovenski davkoplačevalci in ki jih je njegov čale nakradu po Lublan !

 • marta

  O tej družini pa stalno pišete. So res tako spoštovani, da rabijo toliko pozornosti ?

  • Steiermark

   kdo pa govori o spoštovanju? Tukaj se lahko govori kvečjemu, o strahovladi balkanske mafije, da bi jih pa pošteni Slovenci tudi spoštovali…….o tem še pa nisem slišala, nikoli….

  • Simon Novak

   Stalno pišejo o podjetnikih, ki zapuščajo Slovenijo, 10 člankov v 2 dneh

 • učko

  Janković Čarapanković ga še naprej veselo govnari, no, po slovensko serje. Lubulančani pa ga bojo spet izvolili. Vožd mora bit izvoljen !

 • Janko Gedlicka

  No Jankovici so pri nas očitno imuni pred našim “pravo”sodjem. Dokler bo Ursula plesala po njihovih notah v njihovo korist, se ji ne bo nič zgodilo. Sicer pa, odkod pa izvira njeno osebno premoženje, s katerim odgovarja kot samostojna podjetnica in od kod je izviralo osebno premoženje prejšnje partnerice Logarjeve? Se mi pa res zdi, da je prišel čas, ko ne bo več toliko prilike za njeno puhlo šopirjenje na instagramu, ki nam ga je pred časom že predočila Nova 24 tv. Ali bo iskala priložnost za šopirjenje pri kakšnem drugem viru?

 • Claudio Moro

  NJAMIIII Kaksne fafiče s tistimi usti!!!

  • zokispoki

   Sem ga ravno videl na ulici. Kot
   deganerirani debilcek izgleda !
   Mali gangstercek, sitna lopuza, po cetnisko, deeeee !

 • Slovenc

  Ah ja. Jankovici so jo prisilili odpreti s.p. kaj ne? To lahko naredi le ona osebno. Pa se nekaj ta grdavsa nikoli ni bila in nebo starleta. Je navadna manipulatnka in goljuf tako kot jankovici.

 • Simon Novak

  Kaj je to starleta=?

  • WISKY 1000

   ne,kumara

  • Beličič

   Papa to ve.

 • šmentanamuha

  Tako mlada, pa napumpane žnable …

 • Haloški Tunek

  Čujte, ni res. Zoki ni izkoristo farmaceftke…ona je njega izkoristila…100%. Vem iz prve roke. Desnosučni ste navadni lažnifci…. Npr….Naci Brščič je pozival pedre, “da njih in njihove pse pustite pri miru!?!? Vem, da Brščič zagotovo pozna odsluženega pedra, ki občuje s svojimi kužki. Je torej Brščič javno pozival Vasleta? Brez dvoma. Kakšna dvoličnost. Sami so pedri in pasjejebci, lajajo pa na druge… Gamad svinjska!!!

  • šmentanamuha

   A zato ti tolko lajaš, aha, to je to …

 • luckyss

  Spet ste vse pomešali…Če ti nekdo v zameno za fuk ponudi dobro plačano službo se temu reče elitna prostitucija…
  To “Ursulo” so menda čebele napikale..to pove vse o njenih osebnostnih “vrlinah”..
  Sicer pa je zame Jankovič tipični jugo mafijec, njegova sinova pa pristna bebca..da ne bo pomote okrog tega..ovce strankarske..

  • Haloški Tunek

   Sam lublančani podpirajo Zokija. Radi ga majo :)

   • luckyss

    Koliko procentov pa je še sploh Ljubljančanov iz časov,ko je Janko Ropret prepeval
    “hej hej Ljubljančanke..kuda idete, ko, če da vas ženi”…ili nešto slično..;)

   • šmentanamuha

    To marsikaj pove o mentalnem in duševnem zdravju ljubljančanov.

   • Andrej

    Tunek , motiš se pravih ljubljančanov praktično ni več , ker so že med II. svetovno vojno in po njej odkorakali , komunisti so jih oropali vsega od premoženja , do ponosa ! Dandanašnji se pa ve kako je z mladino ….ebe se jim vse , poleg tega pa se je v prestolnico Slovenije navlekla množica tujih “frendov” najlepšega župana na svetu , ki bodo na volitvah skupaj z ljubljanskimi podrepniki in špekulanti močno sodelovali in ga poizkušali ponovno postaviti na “prestol županstvanajlepšega mesta na svetu”, ali bolje rečeno , najbolj skorumpiranega , ne samo v Sloveniji še kje drugje tudi ! Odgovor je namenjen tudi ! Mentalno zdravje v Ljubljani peša , šole in vrtci so postali gojišče indoktriniranih osebkov , redki so , ki si tega ne dovolijo ! Ne delajte si utvar , tudi v drugih mestih se dogajajo za slovenski živelj čudne stvari ! Pravih in zavednih domoljubov je vedno manj , nekateri so obupali , nekateri pa so postali slovenski janičarji !

  • xtc

   In leve strankarske ovce ,katerih del tropa si.

   • luckyss

    Sem levičar po opredelitvi, nisem pa pripadnik katerekoli naših “levih” strank ali bog obvaruj celo “desnih”…
    SDS ima v vodstvu več komunistov kot “Levica”…to pove vse..tudi o vas volilnih ovcah…

  • šrauf

   “Sicer pa je zame Jankovič tipični jugo mafijec, njegova sinova pa
   pristna bebca..da ne bo pomote okrog tega..ovce strankarske..”

   Udeleženci procesije na magistrat:Kučan ,Kmecel, Ude ,Makarovićka ,Kožuharca, Kenda, Bučar,Merzelka…..skratka vsa levi cvetober. Daj luki, mal se u roke vzemi,pa pusti ovce na miru in se podstopi levuharskega svinjaka…

 • piko8

  Te opankoviçe eliminirat po kratkem postopku!!!

 • Oregon

  baba ma, verjetno zarad botoxa, vedno bolj aerodinamičen profil

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!