Varuh načela enakosti ali kako želijo LGBT-lobiji ugrabiti državo

Foto: printscreen

Pred dnevi smo lahko spremljali, kako se je z vsem medijskim pompom predstavil nov zagovornik tako imenovanega načela enakosti Miha Lobnik. Vsi so hiteli govorit, da Lobnik že leta dela na ideji enakosti in da je kot tak idealen kandidat. A kaj, ko gre ta enakost kot pri večini organizacij kulturnega marksizma le v eno smer.

Ljudje, ki jih ta tema ne zanima kaj dosti, so od veselja poskočili in si dejali: “Sedaj imamo nekoga, ki bo skrbel za to, da bomo vsi enako obravnavani.” A, dragi moji, tu sploh ne gre za to. Ne gre za enakopravnost med spoloma. Ne gre za enakopravnost pred zakonom. Gre za enakost. Gre za enakost v smislu, da sta moški in ženski spol družbena konstrukta in da so vsi spolni “izrazi” in vse spolne “usmeritve” družbeno sprejemljive.

Neodvisnost organa – kot da bi vegetarijanca dali za šefa klavnice
Nekako tako neodvisen kot vegetarijanec v naslovu bo Miha Lobnik. Samo za primer se spomnimo, da Lobnik na novinarski konferenci ni želel komentirati vprašanja: “Katera skupina v Sloveniji je najbolj diskriminirana?” Jasno je, zakaj. Daleč najbolj medijsko diskriminirani in nevidni so v tej lepi deželi beli, katoliški, slovenski, domoljubni in podeželski moški. Prav tako so diskriminirane bele, slovenske, domoljubne, katoliške in antipornografske ženske. Predvsem pa heteroseksualci.

Zaradi tega Lobnik ni mogel izjaviti, katera skupina je najbolj diskriminirana, saj bi šel proti temu, za kar se že leta bori. Za prevlado teorije družbenega spola in LGBT-skupnosti. Ta nova funkcija nima ničesar z izboljšanjem razmer za državljane Republike Slovenije. Gre za še eno dobro plačano delovno mesto, ki ga je Lobnik dobil za nagrado od LGBT prijazne ministrice, ki ji ni mar za otroke, Anje Kopač Mrak. Ne gre za funkcijo, ki bo branila pravico enakopravnosti, ampak je ta funkcija nagrada za dolgoletno promocijo LGBT-ideologije.

Lobnik je v kampanji za družinski zakonik pokazal, čigave “pravice” ga zanimajo
Lobnik namreč ni nek “kekec”, ki bi skakal okoli z mavričnimi zastavami in transparenti. On je ustanovitelj društva Legebitra, ki je glavni promotor LGBT-ideologije. On je promotor popolnoma zgrešene teorije družbenega spola, ki spol ukinja kot naravno danost in uvaja družbeni spol. Spol po lastni izbiri. Ni več žensk in moških, je pa vse ostalo. Kakršna koli psihoza se vam zgodi v glavi – če menite, da ste križanec med transkitom in mačko – vas bo ta ideologija sprejela. A če menite, da ste kot moški moški in kot ženska ženska, vas bo “enakost” izpljunila in izrinila iz družbe kot “diskriminatornega fašista”.

Kot vidite, dragi bralci, lahko v teh primerih diskriminirajo samo tisti, ki so družbeno popolnoma odklonski. Lezbijke, geji, feministke, borci, komunisti, trans, ultra in ne-vem-kaj-še-spolniki. Ko so ti diskriminatorni, nesramni, grozeči, se temu po načelu enakosti reče borba za človekove pravice. Če pa ste slučajno beli katolik in priznavate biološki spol? No, takrat je vsako vaše mnenje označeno za sovražni govor. Kajti prijatelji gejev so člani Sveta za odziv na sovražni govor.

Psihopatska tajnost delovanja – vse v sencah, kot tatovi
V Sloveniji se že dalj časa govori o Nevidni moči. O gejevskem lobiju, ki naj bi združeval tudi nekatere pripadnike udbovskega omrežja in katoliške cerkve. Delovanje iz ozadja, prek vpliva, vez, prijateljstev in poznanstev je njihov modus operandi. Njihove sence se bojijo sonca, saj bi jih, če bi razkrili celotno hobotnico, ljudje pribili na križ. Potreba po laganju in skrivnih ložah pa je ena od osnovnih lastnosti psihopatov in sociopatov. V tem naravnost blestijo.

Hobotnica društev, ki v Sloveniji podpirajo feministične, LGBT-, marksistične in ostale težnje, je razvejana kot krošnje največjega hrasta. Vzemimo za primer zavod Legebitra. Sam zavod Legebitra, odkar deluje, nima nikakršnih prihodkov ali odhodkov. Po domače, čista ničla. Človek bi si mislil, da se fantje in dekleta za “človekove pravice” borijo zastonj. Pohvalno, kajne? A ko pogledamo malo globlje, ugotovimo, da je stoodstotni lastnik tega zavoda Društvo informacijski center Legebitra. Le-to pa je od leta 2003 prejelo več kot 1.2 milijona evrov proračunskega denarja. Največ denarja je prispevala Mestna občina Ljubljana, tej sledi Služba vlade za razvoj, na tretjem mestu pa je Ministrstvo za zdravje.

Lažna humanitarnost – psihopatska dobičkonosnost
Če se sprašujete, zakaj, je to zaradi tega, ker ne gre za prostovoljstvo, ker ne gre za humanitarno dejavnost. Gre za dobro plačano promocijo teorije spola, ki pa je le en del kulturnega marksizma. Le-tega pa v Sloveniji zagovarja na stotine raznih kvaziumetniških in kvazihumanitarnih društev. Od Mirovnega inštituta do Sveta za odziv na sovražni govor, do zavoda Legebitra, Raziskovalnega inštituta 8. marec, podjetja Ganimed (ustanovitelj Lobnik, zastopnik Maljevac – oba člana Legebitre) itd.

Teh društev, katerih namen je širjenje idej kulturnega marksizma in postopno uničenje temeljev zahodne civilizacije, je nešteto. Vanje pa letno izginja na desetine milijonov evrov. Za primerjavo – pevski zbor, ki ima svoje društvo, dobi povprečno 3000 evrov na leto. Društvo Legebitra pa je samo v letošnjem letu prejelo več kot 300.000 evrov – čemu? So naredili za 300.000 evrov dobrega?

Razvejanost organizacij je enormna
A če bi želel pisati o institucijah, ki so jih ugrabili raznospolniki in feministke, bi za to potreboval dobršen del leta, pa še ne bi končal. Dejstvo je, da Miha Lobnik ni neodvisni kandidat, ni borec za človekove pravice in humanitarec, ampak je zvest delavec v službi kulturnega marksizma. Novo delo je nagrada in hkrati odgovornost, da z grožnjami (uradno se jim reče priporočila zagovornika) tistim, ki ne bodo zaposlovali lezbijk, gejev, raznospolnikov, muslimanov, migrantov itd., zagreni življenje. Njegovo delo je promocija LGBT-ideologije, v bodočem letu pa lahko pričakujemo tudi kakšno poročilo v stilu: “Najbolj diskriminirani v naši družbi so raznospolniki, muslimani in migranti.”

Ne nasedajte lepim besedam, kajti za vsako lepo funkcijo, ki jo ustanovijo pristaši teorije spola, se skriva psihopatski načrt – zrušiti vrednote zahodnega sveta.

A. R.

 • dež

  Zadevo se da razmeroma enostavno urediti. Razpustitev urada zaradi racionalizacije javne uprave in zmanjševanja stroškov. Samo vladajoči morajo biti prave barve in iz pravega testa.

  • macon

   Ne moreš razpustiti enih kretenov, ki so se “spontano” formirali v “civilni družbi”. Zadosti je, da jim zapreš proračunsko pipico in bodo hitro spizdili v mišjo luknjo.

   Ker se gre samo za to; za cuzanje javnega denarja za nič in posledično javno (samo)pomembnost v udbomafijskih medijih.

 • Franc Šink

  Izgleda da se tudi od človeške isprijenosti da dobro živeti.

 • tarantela

  Zarad mene lahko ugrabjo državo, sam moj špampet nej pr gmah pustijo! Pa tale stol in PC!

  • novaknovak

   saj tvoj špampet bodo že pr mir pustil, za PC sem že mal v dvomih..in nameravaš življenje preživet na špampetu?

   • tarantela

    Važn, de mi pustijo tud štokarle, pol bo pa že koku! U špampetu je pa itak najboljš, kva use se tam lahko dela!!!

 • Unikatna

  Vse te institucije se naj financirajo same!

  • Aron

   se strinjam! vsa društva, vključno z verskimi društvi, naj se financirajo s samoprispevki oz. donacijami!

 • Franci

  ta “ded” in tile vsi skupaj pa niso čist diht. Kakšni so kaj njihovi starši ? Groza kam gre to. Vojsko nazaj služit za moške, da bojo moški ne pa brezspolniki, po možnosti z roza hlačkami. A jim ni jasno kakšne smešne kreature so. Podporo jim pa daje večino medijev v Slo, ki so očitno večinoma sami “mavrični”. Še najbolj čudno je da jih ni nič sram takega obnašanja.

 • totex39

  Tej sramotni vladi pa očitno ni več pomoči, da zapravlja denar iz proračuna za razne lažne psihopatske ” mavrične” humanitarce.

 • tarantela

  Edino, za kar je pri tem za protestirat je to, da bo gospod vleku lepo plačo za nekaj, kar sploh nikjer upoštevali ne bojo, še šmirglal ga ne bojo!

 • tarantela

  Jest bi se prijavila na delovno mesto štetja prisotnosti poslancev na sejah DZ, zagotovo bi imela veliko dela, če bi štela prazne stole, če bi pa morala šteti prisotnost poslancev, bi pa lahko kar spala tam v mehkem stolu. Tistih petnajst bi hitro popisala.

 • Artur
 • Anonimni_Profesor

  Državno financiranje uničevanja družine je to.

 • althar

  Levičarsko uničevanje zahodne civilizacije z umetnim produciranjem “zatiranih” manjšin, vse z namenom političnega preživetja, se počasi bliža meji mogočega. Tega se seveda zavedajo, zato postajajo čedalje bolj panični in agresivni, a s tem tudi čedalje bolj prozorni. Ponarejene lepotne tančice “humanizma”, “solidarnosti”, “enakopravnosti” in kar je še teh puhlic, odpadajo čedalje hitreje, spodaj pa se čedalje jasneje razkriva vsa ostudnost in pokvarjenost levičarske uničevalne politične agende.

  Politična korektnost čedalje hitreje izgublja svoj pravičniški značaj in čedalje jasneje postaja to, kar dejansko je: mentalno zasnužnjevanje zahoda, sproducirano v daljnih 30. letih 20. stoletja v kleteh NKVD. Trumpi rastejo vsepovsod. Tudi pri nas.

 • PLavi-mil

  Že vseskozi govorim, da C(m)erarjevo vlado vodijo pedri, zdaj se je to pokazalo.

  • Johan

   in lezbike

 • Machete

  Rainbow warriors…

 • Viktorh

  Ta predlog ni slab. Navsezadnje, če ga imenujejo za svojega v funkciji – Varuh načela enakosti med enakimi.

 • Aron

  in kako avtor argumentira, da je najbolj diskriminiran katoliški beli podeželski moški? kje se ta diskriminacija pozna, kaj je takemu moškemu onemogočeno kar je npr, omogočeno ateističnemu meščanu?

  • Nata

   Kje pa ti živiš ?
   Kaj se je zgodilo s temi , ki so predvajali en prijeten filmček o razvoju otročka na načelju Frančiškanske cerkve ?
   Pa menda ne misliš , da bi ta podeželski moški ustanovil eno društvo za enakost besede ?

   • Aron

    nevem kaj se je konkretnega zgodilo z njimi. v čem so bili pravno diskriminirani pri uveljavljanju svojih pravic? upravni organi, sodišča ipd..

    • Nata

     Oh , dej no ! Kaj pa zamegljuješ . Ne govorimo samo o atističnem meščanu in katoliškem podeželskem moškem !
     Ta dva se bosta že zmenila.
     Ko pa pridejo zraven LGBT, se pa takoj iskri !
     Takrat bo pa besedo seveda imel Varuh ?

  • avtohtoni neandartalec

   Ker teh vrednot nihče več ne izpostavlja in se za niih posebej zavzema, je mogoče napovedovati, da jim počasi pada vrednost in jih bodi zamenjali konkurenčni ideološki proizvodi.

   • if

    Jezus: “Ti si Peter, Skala, in na tej skali bom sezidal svojo Cerkev in vrata podzemlja je ne bodo premagala.”

 • garfi

  levaki in lgtb delajo na ideji norosti
  globalni nwo terorist soros jih izdatno financira

  • avtohtoni neandartalec

   Zanimiva globalna blagovna znamka, Soros je pač tak brand, še bolj zanimivo bi bilo vedeti kako dobi potem vložen kapital nazaj, nekaj vendar mora prodajati svojih kupcem oziroma holje rečeno, ne vzgaja takih kupcev brez dobrega razloga, zgleda mu bilance kažejo, da bo največ zaslužil, če bodo od njega kupovali sami pedri, lezbijke in asocialci.

   • garfi

    očitno dobro služi z nesposobneži in bedaki
    kaos je seveda priložnost za najbolj pokvarjene kot je tudi on

 • Nata

  +++++++++++ ja , res je . Zopet nov nagrajenec !
  Pa še misel o društvih .
  Razno raznih . Država dobesedno meče stran naš denar ! In , zanimivo je , katerih in kakšnih je največ – je lepo našteto v članku .

  Jaz pa se spominjam gostovanja enega mešanega zbora iz ZDA .
  Marsikaj smo se pogovarjali . Tudi to so povedali , da si pevci sami plačujejo članarino , stroške za notni material , obleke . Kar pa radi plačajo , samo , da lahko nekje sodelujejo.

  Seveda pa si dobijo tudi sponzorje .Brez njih ne gre. Vendar vsak sponzorski dolar , tudi država sponzorju nekaj ” sponzorira ” !!!

  Zanimivo , a ne ?
  Pri nas si pa trojica možakarjev nadene ime Janša , ustanovijo Zavod in……….država primakne nekaj zraven . Samo zato , ker so si nadeli pravo ime ?

  Da ne naštevam.

  • avtohtoni neandartalec

   To je isto kot v osnovni šoli, boljši učenci pač sodelujejo še v številnih krožkih in delavnicah, ker vlagajo v izobraževanje dodatne napore, si zaslužijo boljši uspeh, tudi če so zato v normalnem šolskem programu slabši.
   Slovenija je ena taka umobolnica, kjer se razvoj odraslih konča z osnovno šolo, tam nas naučijo vse kar moramo vedeti v življenju, edina dolžnost občana pa je, da se čim manj spreminja, interes fašistične države je, da bi bilo tudi jutri isto kot je bilo včeraj in je danes, ker že živimo v najboljšem od vseh možnih svetov, lahko gre z vsako malenkostno spremembo samo na slabše.

   • Nata

    No , samo ……..v osnovni šoli nas naučijo prav vse , kar bi po njihovem morali vedeti .In to je velika razlika. To delajo že 70 let . In , ni čudno , da ljudje pravzaprav malo vedo . Pa tudi ne zanima jih ?

    • avtohtoni neandartalec

     Jaz pa mislim, da so naše šole popolnoma zanič, pa tudi še zdaleč niso brezplačne, kar naj bi bila glavna prednost idiokracije.

  • macon

   Rdeči režim rabi videz družbenega vrenja in civilne družbe, vendar seveda strogo podpira marksistično družbeno vrenje in civilno družbo. Drugače misleči so odrinjeni na rob, levi podpiranci pa so lepi in uspešni in se redno kažejo v levih medijih. Iz tega izhaja kulturna počefurjenost Slovenije, ker tretjerazredni iz juga priseljeni “ustvarjalci” prejemajo bogate doklade in se javno poserjejo na vse slovensko. Temu se potem reče svetovljanstvo, čeprav je samo primitivizem omejencev. Slovencem so pustil isamo debilno narodnozabavno glasbo, uzurpirali so vse druge medije predvsem pop kulture (z uleti bebcev kot je Vojnović v visoko literaturo). Vsak drugi javni zabavljač ali zelo blizu tega je danes na ić in zavedajte se, da so to zelo donosne in udobne karierne pozicije.

   Trije Janše so za svoj žep pametno izkoristili ravno to levo režimsko kulturno paradigmo, čeprav je vprašanje, če ne gre za tri pametne fante, ki so sklenili izkoristiti udbomafijski sistem. Če bi se poimenovali za milane kučane, ne bi dobili nič, Janša debilano pa so levajzarji iz vseh strani utemeljili tudi v kulturni teoriji. Gre za totalno perverzijo, ker je samo stopnjevanje sranja po vodji opoziciji, tukaj še iz smeri novodobnih umetnosti kot so performans in instalacija.

   Janša je pametno odreagiral, ker se ni spuščal v polemiko, teoretsko bi ga požrli in na vse načine raztrobili, kakšen primitiven aviokrat je.

   • Nata

    O, me veseli kako gledaš na Vojnovićevo visoko literaturo .!!
    Svetovljanci na naš račun ! Pa koliko jih je !
    Trije Janše so pa prav gotovo pametni možakarji . Mene jezi , da je druga stran tudi pametna , vendar pa nima prilike to pokazati !! In dobili ne bi nič , ampak po buči !
    Glede Janše pa – saj verjetno je to bila provokacija , Barabe !

 • karpelec

  Spreminjat svet z LGBT-ideologijo in še migranti za povrhu, je velik zalogaj. Mislim pa , da imamo drugod po državi še ogromno drugega dela, ki si zasluži več pozornosti in denarja, samo videt ga je treba.

 • Miha

  Vidite,
  koliko je še prostora za zmanjšanje stroškov države in javnega sektorja v dobro vseh državljanov Slovenije.
  Ni problema dobiti denar za medicinske sestre, zdravnike, vojake, policaje,paznike, gasilce, smetarje bojše sodne dvorane, bolnišnice, šole,…

  • avtohtoni neandartalec

   Še bolje in tudi bolj racionalno je zgraditi tako družbo, v kateri ne rabiš nikogar od teh, ki si jih ti naštel.

 • Olga

  Zadeva je enaka kot takrat, ko so Guliča “okronali” za državnega sekretarja za verstva! To je provokacija komunistov, s tem kažejo, da drugače mislečih ljudi, lahko rečemo večine ljudi, ta država ne spoštuje!
  Pomembna jim je deviantna manjšina! Spoštovanja si ti ljudje s svojo agresivnostjo ne bodo pridobili! Ravno nasprotno! Spolna orientiranost je tako kot vera, zasebna zadeva! Zato je tudi Islam tako moteč, ker je agresiven do drugače mislečih!

  • avtohtoni neandartalec

   Gulič je bil idealen vodja, kdo drug pa lahko povezuje vse verske skupnosti kot satanist.

   • dr Janez Sveti

    Satana, so ustvarili verniki, saj vedno mora obstajati vsemu protiutež, drugače se naivci ne znajo odločit!
    DR Janez Sveti vesoljc

    • avtohtoni neandartalec

     Hudič sprejme vsakega, on nas ima vse enako rad.

 • Adolf Hitler

  vlado vodijo pedri pedofili posiljevalci živali komunajzerski židi in lopovi

  • MGTOW Didactics

   Eh daj vtihni! Če bi ti bil poslušal Erich-a von Mansteina, zdaj tega problema nebi bilo. Tvoj najbolj brilijanten feldmaršal, ti pa ga med najpomembnejšo ofenzivo porineš v hišni pripor, le ker si se počutil užaljenega, ker ti je upravičeno nasprotoval na sejah ob sprejemanju strateških odločitev in ker ni bil religiozen nacist kot Rommel.

   Ti si faking idiot! Vsak laik bi ti povedal enako kot on! Taktike Blitzkriega se ne moreš iti na osvajalski kampanji globoki 4000 kilometrov tudi če imaš zračno superiornost. In naftne rafinerije Kavkaza so pomembnejše od nekega mesta na Volgi, ki pa je tebi pomenilo sveti gral, le ker nosi ime človeka, ki ga ti smatraš za rivala. 4 MILIJONE Ukrajincev se je bilo pripravljenih boriti zate proti boljševikom. 120% vseh tvojih sil na vzhodni fronti! Ti pa si dal guvernerstvo čez njih onemu zapitemu ženskarju in hedonističnemu zavaljencu Göring-u, ki jih je pa ocenil kot izpod človeške in preneumne, da bi lahko stali ob nemcih v boju! Mater ste bli vi en kup totalnih idiotov! A imeli ste žide za neumne. Židi so prebrisani in iznajdljivi kot podgane! Neumni ste bili le vi!

   Jebo jaz tebe in tvoj ego.

   Daj šuti pa ne prdi Dolf…

   • Adolf Hitler

    erste weltkrieg hat das Kaiser gewonnen aber die amerikaner wollten sie sich nicht geschlagen geben deswegen haben die eine Virus entwickelt der heiß spanische grippe. wollen sie wissen wier die Kaiser besiegt haben sie haben eine wirus entwickelt das waren die juden Amerikaner. und die grippe heißt spanische grippe weil sehr viele europea gestorben sind da wa der Krieg verloren sonst hat die Kaiser Krieg gewonnen in par monaten!!!! wen das nicht were hette ga keine krieg mehr geben

    diese Doku sind auch Juden Media scheiß haus propaganda, Deutsche Reich ist noch im krieg aber befindet im Waffenstillstand, in Exil die in neuschwabenland unter die Erde ist, die agata heiß,, und auf die anderen Planeten, das wissen sie, so wie Saturn mars und die haben auch anderen Planeten besetzt, die gibt viele glaub’s mir und die haben auch auch hilfe von andere volke bekommen, wenn du noch nicht weiß die kernwaffen sind verarsche es gibt keine kernwaffen, das ist nur für verblödung des Volkes, und Angst macherei.Was denkst du wieso haben sie sich Amis so aufgerüstet miet den Kernwaffen, und die Russen auch, weil sie wissen das bald zurückgeschossen werd, und von dem haben sie alle schiss!!!!!!! da geht es sich nicht um die dritte Weltkrieg, son der um Rücker unsere Kameraden, sieg heil mein kamerad?

    .
    , Ich sage nur um kurz zu fassen, da hat eine buchhalter oder wiselblower in sanfrancisco 10 jahre lang gearbeitet,der heist Duglas Ditrich, als Dokumenten akten Vernichter, der hat alles durchgelesen kopien gemacht, und jetzt uber Internet radio die Wahrheit erzelt, das ist keine Lüge wir leben in Matrix mein kamerad, deswegen verkündet der die Wahrheit erste Weltkrieg, zweite weltkrieg napoleon Krieg, und so weiter und so fort erste weltkrieg hat Kaiser wilhem gewonnen,nicht anders rum alierten haben krieg verloren. Kaiser hat krieg in zwei monate gewonnen das musst du dir anhören das ist so kompliziert zu erzählen.
    ich verspreche dir nur eine hört gut zu und ich verspreche dir es wird dich umhauen
    https://www.youtube.com/watch?v=G9LRjhzTHEA
    https://www.youtube.com/watch?v=i7cxXbLbK_A
    https://www.youtube.com/watch?v=vSqADW6-lfU
    https://www.youtube.com/watch?v=KXa4qU0uRHI
    https://www.youtube.com/watch?v=fQP-4TORMgM
    https://www.youtube.com/watch?v=kYQikJ6RC4A
    Deutsches Reich hat noch nicht verloren der befindet sich noch immer im exil,und die sind nach Agartha weggezogen unter die erde und BRD haben jetzt die Waffenstillstand
    hier ist es beweis leider nur in Englisch wer zweiter Weltkrieg gewann ist Japan, Amerikaner haben verloren hier ist beweis https://www.youtube.com/watch?v=G9LRjhzTHEA
    Douglas Dietrich: The Third Reich Never Died
    Alternative hi
    Douglas Dietrich: The Third Reich Never Died
    Alternative historian, Douglas Dietrich joins Dr. Rita Louise on Just Energy Radio where he discusses the role of the Third Reich both past and present and u…
    youtube.com
    https://www.youtube.com/watch?v=EPdDeLQY1Ng&feature=youtu.be

    • MGTOW Didactics

     Prosim te nadvse vljudno, da ne pišeš v nemščini, ker me zaradi tvoje izredno pomanjkljive slovnice, neustreznih ločil, neoznačevanja samostalnikov z veliko začetnico, grozno napačnih sklanjatev in tvorb povedi, začne ob poskusu dešifriranja dejansko bolet glava.

     Zdaj če pa si hotel biti sarkastično satiričen, pa ti je vsekakor uspelo :D

 • avtohtoni neandartalec

  Tudi ateisti so verska skupnost, iščejo znanstveni dokaz o obstoju Boga, niihova cerkev je dokazovati kje Bog zagotovo ne obstaja in ga nikakor nima smisla iskati, napore pa usmerjati v neraziskana področja. Ker so najbolj prizemljeni in aktivni, edino njim narašča članstvo, vse ostale religije pa izgubljajo, ker skrbijo za čedalje več sledilcev, bi morali dobiti več nepovratnih subvencij kot vsa ostala verstva skupaj. To je ista logika s katero opravičujejo svoj ekskluzivni položaj katoliki, čeprav niso več niti konkurenčni, prejemajo daleč največ denarja. Katoliki so zamorjeni in dolgočasni, ateisti so inteligentni čudaki, ki se znajo zabavati, menda je jasno kam se ljudje raje vključujejo. Ideološki monopol brani samo še nezakonito razporejanje družbenih sredstev, isto kot v primeru Rdečega križa in Karitasa, načelno sta ona krščanski organizaciji, vendar Eni skrbijo za leve reveže, drugi pa za desne, socialnih problemov, klošarjev in ciganov je med levico neprimerno več, čeprav Karitas skrbi za bistveno manj ljudi, dobi isto količino denarja in jim torej lažje pomagajo. Ker pa vsakdo ne more v njihov elitni klub, je logično, da levica pridobiva volilce, na račun elitistične desnice, ki samo sebe čedalje bolj redči in izolira.
  Takšno poljubno preskakovanje med okultno mistiko in matematičnimi dejstvi je poglavitna značilnost sodobnega fašizma, vladajočim oligarhijam je itak vseeno kdo in kako skrbi za vse njihove žrtve, njihov interes je edino, da oboji čim bolj trpijo in se po možnosti še pobijejo med sabo, neravnovesje trenutno ohranjajo zato, ker rabijo leve uboge reveže, da promovirajo njihovo izrojenost, grehe, anomalije in perverzije, če hočemo zgledati čim bolj podobni razvitemu zahodu, kar je njihovo temeljno poslanstvo, sicer bi tujina še kaj posumila in bi prišli k nam razgnat fašiste, ko se bo homoseksualnost malo umirila, bodo pa spet začeli bolj podpirati okultno mistiko in klasično represijo.

  • Anton

   Ateisti so žal uzgubljene duše, ker pač zanikajo obstoj

   https://sl.wikipedia.org/wiki/Energija

   torej kaj je Bog, Bog je preprosto energija, nič več in nič manj, je neuničljiv, je povsod okoli nas in v nas, nas oblikuje nas uničuje, tako pač je to preprosto če gedaš na zadevo s srcem, poimenovanje te energije je zame popolnoma brezpredmetno, lahko jo imenuješ Bog, Alah, Sidhatrta, Buda karkoli, potrebna je vera v nekaj več in to več je energija, pa kakorkoli jo imenuješ, jaz jo imenujem Bog.

   • avtohtoni neandartalec

    Ateisti nič ne zanikajo, sledijo znanstveni teoriji in izključujejo možnost, da v eksperimente posega Bog.
    Nacisti so verjeli v temno sonce, ki namesto vročine hladi, po njihovem skozi vsa živa bitja teče biološka energija, ki jo je mogoče kontrolirati in usmerjati. Razlika med ideologijo in znanstveno teorijo je prav eksperimentalni del, ene ideje je mogoče utemljiti z fizikalnimi in matematičnimi dejstvi, ki jih lahko vsakdo preveri in tudi ponovi poiskus, ideja sama je pa samo ideja, plod domišljije, ki nima nobene veze s pristno realnostjo.

   • dob

    Dodam še svoj lonček: jaz Boga imenujem “moja vest”. Tako nisva ločena eden od drugega.

  • Nata

   Kako ? Saj skozi trdite , da ateizem ni vera , no ?? A dokazujejo , da Boga ni …..nobenega ? Uf ! Oni že vedo zakaj verujejo v NIČ !
   O Karitasu in RK , PA RAJE NE BI POLEMIZIRALA !

   • avtohtoni neandartalec

    Kdor išče Boga tam kjer je znanost eksperimentalno ovrgla vsako možnost oziroma potrebo za nadnaravna pojasnila, je po definiciji nor, smisel znanosti je prav to, da lahko ponavljamo isti eksperiment večno, pa se nikoli ne bo zgodilo drugače kot se edino lahko, kdor pričakuje drugačen rezultat, ni normalen oziroma je zelo zarukan.

   • dob

    avtohtoni ima prav: ateizem je religija.
    Komunizem je religija. Komunistični diktatorji se obnašajo kot bogovi. In to ne kot vsak bog, temveč tisti Bog, ki ga poznajo iz Stare zaveze, ki ga ni, ker ateisti pravijo, da ne obstaja! Prav tisti, ki se mirno eno popoldne zmisli, da bo poplavil cel planet in vse ljudi pobil. Ker ni boga nad njim.
    Zakaj ga pa posnemajo, če ga pa ni? A ni to čudno?

    Lahko bi denimo posnemali lisičko, ki beži pred norci, ki njo in njeno družino za zabavo preganjajo idioti s kraljevskimi naslovi, na konjih in s krdelom psov, da beži vse življenje pred njimi in skriva svoje mladiče od enega skrivališča do drugega, v strahu, da jih vse ne pobijejo. Zakaj se ne zgledujejo po njej? Zakaj se ne naučijo skrbi za svoje male pri njej? Če že ni Boga.

    • Nata

     Se strinjam . Vseskozi že trdim , da je religija .
     Religija , ki jo obrnejo prav po vsaki svoji potrebi !!

     • dob

      Ko bom jaz predsednik sveta…
      Bom poskrbel, da bodo živali z mano. Zvečer vsaki ljubčka na čelo in obljuba za jutri: nikar se ne boj, zdaj sem jaz tu!
      Nekatere živali, ki zdaj nosijo težko breme, bodo rešene svoje težke naloge. Nekatere živali bodo izginile, ker ne bo več potrebe, ko bo njihova naloga končana.
      Kača na primer, je eno tako nerazumljeno bitje. Osovraženo z vseh strani. Toda kača čuva eno pomembno reč, zelo pomembno za Stvarstvo! Utrujena je in bi rada, da se ta naloga neha, da se izpolni, ker ne more več nositi vsega sovraštva, ki je usmerjeno vanjo.
      Govedo je tudi prosilo Boga, naj jih umakne s planeta. Ne more več nositi svoje naloge, dosti je bilo! Mnogo živali je tako utrujenih.

      Toda tako smo se v Začetku zmenili in one samo opravljajo nalogo za katero smo se takrat dogovorili, da jo bodo.
      A zdaj so utrujene… Pravijo: vemo, da smo s tako dogovorili, toda pretežko nam je nositi vse to, kar zdaj moramo nositi, prosimo te Bog, umakni nas s planeta, ker ne moremo več…

      Za vedno bom njihov dolžnik, zato tudi hočem, da ostanejo z mano.
      Vem, da si bodo ljudje bodo želeli vseh sort stvari in Bog jim bo vse dal, kar bodo rekli. Jaz si bom želel, naj živali ostanejo z mano, pri meni.

     • Nata

      + + + + + + + +

     • Nata

      Ti presneti Dob , no ? Ja kakšne živalce pa bodo to ? Ljubčka na čelo ??
      Pa brez zamere , saj se lepo sliši .
      In , katere bodo tvoji ministri …..pomočniki ?

     • dob

      Pri živalih je lepo to, da ne potrebujejo ustave. Imajo vse zapisano v nagonu in se po njem ravnajo.
      Ljudje sicer mislijo, da so nagoni nekaj drugega od svobodne volje, in zato nekaj niže vrednega. Pri tem pa sami ne opazijo, da potrebujejo ustavo in zakone, ker se brez njih ne znajo niti usrat.

     • Nata

      Saj ima človek tudi že vse zapisano . Vendar si vse preveč razlaga po svojih potrebah . Velikokrat po svojih zelo zgrešenih ” potrebah ” !Oziroma pojma nima kaj to je ? Potreba .

  • dob

   Tole si lepo napisal.

 • Johan

  Tele tipe in tipike NUJNO rabijo demokrati v ZDA, Redna zelo in dobra plača zagotovljena. Šmir zajfa na zalogi v neomejenih količinah !

 • dr Janez Sveti

  Meni je poudarjanje seksualne usmerjenosti neumnost na kvadrat. No to je moje mnenje, mogoče se večina ne strinja z mano. Enakost se ne dosega z kazenskim zakonikom in ne odloki. Nekako se mi zdi, da so homoseksualni lobiji namenjeni sami sebi in ne homoseksualcem. Vsi so plačani iz žepa davkoplačevalcev in ko jih vse skupaj preštejemo jih je manj kakor občanov manjše občine. Torej nikakor ne morejo biti enakopravni večini, saj to niti ne želijo bit. S svojim ponavljanjem, da so LGTB, za moj okus povečujejo nestrpnost večine. Nihče nima rad, da mu nekdo VSILJUJE svojo spolno usmerjenost ali politično opredelitev. Je pa to komunistični način. “Ako nečeš milom hočeš silom!”
  Neenakost si lahko vsak izmisli svojo. Tudi pimpeke imamo neenake. Torej?
  Društvo za enake pimpeke!
  Je pa takšen način delovanja znak levičarske politike, ki z proračunskim denarjem kupuje volilce in naivce!
  DR janez Sveti Lulek

  • pokvarjeniSvet

   Če geji, transgenderji, transvestiti in agenderji trdijo da se človek kaoo tak narodi, da to ni stvar izbire…zakaj jim je pol toliko pomembno, da se širi njihova propaganda v vrtcih in šolah ??!!
   Saj otrok ne razume in nikogar ne sovraži….razen če vedo nekaj kar so osnove psihologije – to je to da je otrok najbolj ranljiv za manipulacije, pridobivanje kompleksov, strahov/fobij, zmedenosti, naivnosti, neizkušenosti…..itd. Zato to počnejo, lahko se sprenevedajo kolikor hočejo, vseh nas ne morejo napizdovati, da nebi uvideli kaj so njihovi resnični pokvarjeni nameni.

   Otrokom poskušajo spreminjat identiteto..neglede kakšno spolno ali kakšno drugo je zame moralno pokvarjeno dejanje in do takšnih NIMAM tolerance.

   • dob

    >>Saj otrok ne razume in nikogar ne sovraži….<<
    Otrok razume, zato ne sovraži.

    • pokvarjeniSvet

     njihova namen je otroki spremeniti spolno identiteto ga mentalno pohabiti.

     Zakaj je treba tako male otrok do 10 leta obremenjevati z LGBT propagando o homoseksualcih, transvestitih, transgenderjih in agenderjih ??!!

     Pustite otrokom mirno otroštvo in ne jih pohabljat s tem sranjem, če hočete da bo še Beli človek še naprej obstajal in Evropa tudi.

     • dob

      Usegliharstvo je globalni pojav in velenačrt za poneumljanje.

     • pokvarjeniSvet

      Ne razumem kaj ima to veze z vsegliharstvom ?

     • dob

      Se šališ?
      Če fukaš slona ali pse v garaži, ali pa nekoga, ki je istega spola, in če je to useglih, ker je ljubezen pač ljubezen… potem si pa še sam izbiraš spol, češ zjutraj bom ženska, popoldne moški, jutri pa trans… obojeritni, nekaj se bom že spomnil, če mi bo dolgčas.

      Pri tem, da izenačuješ zakone kar tako povprek in ZA VSE enako, prepričan, da je ljubezen pač ljubezen, tudi če traja šest ur, ker je po šestih urah tudi ljubezen, amapk malo drugačna, ampak je pa useglih, to pa tudi nekaj velja.

      Kaj je to drugega kot usegliharstvo?!
      Če ima otrok očeta in mamo, ali pa kar dve mami, dva očeta, jutri jih bo pa imel tri, štiri, pet… sto, ker je useeno – kaj je to, če ne usegliharstvo!

      Mitološka bitja, pol konj, pol človek (kentaver), pol človek , pol kozel (pan) so slike nekega obdobja tega planeta, in namig, da se je na tem planetu nekaj podobnega, kot je zdaj, že odvijalo. Če ne bi nad vsemi živimi bitji tega planeta bdel duh Smisla, ki pazi na to, kaj se z nami dogaja, potem civilizacije ne bi propadale in nove ne bi nastajale. Očitno je, da Organizem vsega živega na planetu vodi neka sila, ki ne dovoli nesmislov! Zato zdaj ni bitij ki so pol konj pol človek.

      Tudi če so zdaj nesmisli uzakonjeni in izglasovani v parlamentu kot “normalni”, bo ta duh Smiselnosti bdel nad nami.

      Pri nas je demokracija možna samo dokler velja pravilo, da večina neumnih lahko preglasuje pamet. Potem neumnost postane večinska in se smatra za normalno. Ker je v večini.
      Nehi glumit, da ne veš o čem govorim!

     • pokvarjeniSvet

      aha v te kontekstu si mislil. Ok, razumem in se strinjam s zapisanim.

     • dob

      Ok. Ne me strašit…!
      Jebenti, saj veš da manjka pametnih ljudi in tebe mam za pametnega.

     • pokvarjeniSvet

      ok o pameti kdaj drugič.
      Bi pa samo rad povedal to da pač vidim neke stvari ki ji ostali bodisi nočejo, si ne upajo ali niso sposobni videti. Me pa veseli, da nisem edini, ki vidim stvari takšne kakršne so – so še pa detajli celotne zgodbe katerih še ne vidim, zato smo pa tukaj da preberem tudi kakšna druga mnenja v smeri novih odkritij kaj nam v prihodnosti servirajo in na kakšne načine se nas lotevajo.

     • dob

      Kakšno prihodnost nam servirajo? Opraviti imamo z ledeno goro (iceberg), približno takšno, kot je bila tista, ki je potopila Titanic leta 1912! Večina tega icenerga je pod vodo in je očem neviden.

      To ledeno goro počasi tok nese proti tropskemu morju in globoko v sebi se zaveda, da se bo stopila v nulo, v nič, kar tudi je.

      Tokrat bo potopila le samo sebe in ribe jo bodo podihale. Tudi tiste ta male.

     • MGTOW Didactics

      DOB je posplošil končni načrt, ki ga marksisti in globalisti snujejo in prakticirajo za celotno človeštvo… Zmešanje vseh ras v eno, ukinitev religij, iztrebljenje individualnega jaza, razbitje tradicionalne družine, spočetje in naraščaj popolnoma v resorju državnega aparata, militarizacija policije, čipiranje ljudi in ultra digitalni nadzor vseh sfer življenja, ki se ključno svede v omni omreženi superinteligenci sterilnega stroja, kot novega Boga… človeško mravljišče…

     • Mojca pokraculja

      Vsegliharji so se danes spet drenjali v Rimu pri papežu.

    • avtohtoni neandartalec

     Otroku predvsem nikoli ni dovolj biti otrok.

   • Nata

    + + + + + + + + + + + + + + + + bravo !!

   • MGTOW Didactics

    ABSOLUTNO! Lgbt marksisti so ena najbolj sprevrženih oblik družbenega inženiringa, ki trenutno okupira zahodni svet. A kakor hitro izpostaviš njihovo bolestno ideologijo dvojnih meril, začnejo igrati poklicne žrtve in te obtoževati diskriminacije!

    NE! NI RES! Osebno absolutno zagovarjam enakost gejev in lezbijk pred zakonom. In to kot razvita sekularna država tudi imamo in prakticiramo. To marksistično LGBT tvorbo moralnega relativizma pa je treba požgat do tal! Najprej… kot prvo… pa jih skinit z državnega financiranja. Naj se financirajo sami iz svoje skupnosti in svojih projektov.

    Pa ni njihova seksualna orientiranost in osebno dojemanje le-te; marginalizirana subkultura upravičena do sofinanciranja le zato, ker so se oni proglasili kot take, pi*da jim materina!

    (PLJUN)

    • dob

     Porpiram tvoije mnenje in dodajam, da vse to, kar počno, prav nič ne pomaga homoseksualcem. Izkorišča jih za neke svoje načrte. Čim homoseksualnost ne vsebuje maščevalnosti, jih to ne zanima več. Oni HOČEJO maščevanje. Pri tem da jim je popolnoma vseeno kakšno preobleko ima. Cilj je vedno samo maščevanje! Izkoriščanje tuje nesreče za svoje cilje. Zato je proizvodnja nesrečnih ljudi njihovo glavno vodilo.

     Nikakor pa ne nameravajo narediti ljudi srečne, pa naj bodo ti homoseksualni ali hetero. To bi jih, parazite, uničilo.
     Tudi migrante uporabljajo le kot orožje. Kaj res kdo misli, da jim je kaj do pomoči ljudem, ki so se znašli v nesreči?!

     • pokvarjeniSvet

      ++++Se strinjam, vse to si povedal točno tako kot je. Dodal bi še le to, da se to tudi sklada s agendo uničiti Zahodno Evropo takšno kot smo jo poznali, uničit belega človeka in kulturo. Če pogledaš istočasno poteka promocija črnih mladih moških…pomembno je da se bele ženske parijo s temnopoltimi prišleki iz tretjega Sveta.

      Sta komentatorja @Feriss.H in @Mihilus lepo povedala in argumentirala ter dala primere z videji podkrepljena dejstva, da se to reklamira in da jim to dejansko zelo dobro uspeva. reklam/propagande je ogromno, da o drugem vizualnem materialu sploh ne govorimo.

      Malo pobrskajte po Arhivih teh dveh če ste spregledali…tudi to je del cilja te satanske marksistične LGBT

     • dob

      Rad gledam ljudi kot posameznike, ne kot brezoblično maso ljudi, ki se pusti utopiti v “idejo” in jo privzame, kot bi bila njihova. Samo zato, ker nima druge možnosti in je to najlaže.
      Te nadomestne ideje in vsiljena stanja duha ne funkcionirajo. Funkcionirajo pa kot orodje Manipulatorju, da ljudi vodi za nos. Oni dejansko verjamejo, da bodo s tem, ko sledijo eni ideji, končno prišli do “pravice”, do standarda in uveljavitve med drugimi ljudmi (ki jih sploh ne spoštujejo, kvečjemu jim samo zavidajo). Manipulator jim postavi ceno in oni jo plačujejo. Ves svet plačuje to igro! Krvavo.

     • pokvarjeniSvet

      Veš, to jim pa omogoča dobro poznavanje človeške psihologije in človeka samega.

     • dob

      Vsaditi strah v človeka in v človeško družbo je njihovo najpomembnejše opravilo.

  • Nata

   No , in rezultat ? Komunisti nabirajo volivce na račun LGBT , pa se ti tega ne zavedajo ?? Jim paše ??
   Mislim , da je pokvarjeni Svet zadel žebljico………sijajno je napisal.

 • Vera

  Na sliki so ljudje ( mladci ) , kateri še za delo niso slišali, saj jim je vse nudeno na pladnju, zato pa so bedasti pri izražanju . Slovenci : Ne dajmo se tem lenuhom !

 • Borut Stari

  Namesto komentarja bom citiral dr. Ivana Štuheca;
  Naravna formula za moškega in formula za žensko ≠ formula za osebo
  Formula H2O pove, da je ena molekula vode sestavljena iz dveh vodikovih in iz enega kisikovega atoma. To vsi razumemo kot objektivno dejstvo. Očitno pa imamo težave z razumevanjem nekega drugega objektivnega dejstva. Znanost ne zna razložiti, zakaj imamo ljudje prav 46 kromosomov. Preprosto je to dejstvo, ki ga vsi sprejemamo kot takega. Dalje je dejstvo, da so izjema parnega števila kromosomov prav spolni kromosomi. Ženske imajo dve kopiji kromosoma X, moški pa en kromosom X in enega Y. Gamete samic vedno vsebujejo kromosom X, med tem ko so gamete samca razdeljene pol na X in pol na Y. Zato gameta samca določi spol potomca.

  Ta zaenkrat znanstveno razumljena dejstva za zagovornike teorije (ideologije) spola očitno ne držijo in jih ni potrebno upoštevati. Po njihovo je spol posledica kulturno-socialnega procesa posameznika in njegove svobodne odločitve, kdaj bo moški oziroma ženska. Zato predlagajo, da sicer znano kromosomsko formulo imenujemo – oseba. Ker pa beseda oseba izvira iz grške besede persona, ki je prvotno pomenila masko, si lahko teorijo spola razlagamo natanko v grškem smislu, ko je en in isti igralec v gledališču menjal maske. Zdaj ga vidimo kot moško, zdaj kot žensko osebo. A v zaodrju in po končani predstavi je bil in ostal to, za kar so ga določili kromosomi.
  Contra factum non est argumentum (Zoper dejstva ni argumentov).

  • Anton

   brez kompliciranja dvigni krilo/spusti hlače kakorkoli že in povedu ti bom kdo oz kaj si. Če je lulka pač ne moreš bit moški in obratno, če trdiš nasprotno si pač bogi an umu, navkljub vsem lgbt trditvam in filozofiranjem, zame je sveta narava ki je nad nami, mi ljudje pa smo kanček mozeika te narave, in pres se bomo tega zavedali(kar se očitno ne), bolje bo za nas.Tu je pomembna modrost, tisto kar gledaš s srcem, ni dovolj iq in tega so se staroselci Indijanci še kako zavedali.

   • avtohtoni neandartalec

    Da ne bos preveč presenečen, ko boš v moškem WCju prvič zgledal transvestita.

    • Anton

     ja sej pa metroseksualci pa nategovalvci psov, jah pač dodatni kolateralni pridelek te moralno izprijene bolane družbe.

     sarkazem press

  • avtohtoni neandartalec

   Ni čisto tako, prava uganka je zakaj določen spol nastane samo iz ene vrste kromosomov, najbolj pomemben je torej mehanizem, ki izloča Y kromosom.

 • pokvarjeniSvet

  citiram:
  ————————————————————————————————————————–
  Katera skupina v Sloveniji je najbolj diskriminirana?” Jasno je, zakaj. Daleč najbolj medijsko diskriminirani in nevidni so v tej lepi deželi beli, katoliški, slovenski, domoljubni in podeželski moški. Prav tako so diskriminirane bele, slovenske, domoljubne, katoliške in antipornografske ženske. Predvsem pa heteroseksualci.
  —————————————————————————————————————————–

  ++++++ Bravo !! najbolj resničen in pameten odstavek v Zgodovini vaših člankov Nova24tv. Tukaj ste pa res zadeli !

  nimam kaj za dodat, vse je s tem povedano. Samo moj podpis.

  • avtohtoni neandartalec

   Očitno avtor ne živi v mestu.

   • nevtrino

    Heh, pa ja, kljub vsemu relativiziranju, popačenju, manipulaciji in sprenevedanju je pa to tako enostavno, kaj ?

 • Shalalabayzer

  Nova24tv, dajte ta odstavek, ki ste ga napisali v okvirček, prosim.

  Daleč najbolj medijsko diskriminirani in nevidni so v tej lepi deželi beli, katoliški, slovenski, domoljubni in podeželski moški. Prav tako so diskriminirane bele, slovenske, domoljubne, katoliške in antipornografske ženske. Predvsem pa heteroseksualci.

  Če še kdo ne ve kaj pomeni LGBT:
  http://i2.wp.com/www.bookwormroom.com/wp-content/uploads/2016/05/Silly-LGBT-Liquor-Guns-Bacon-Tits.jpg?resize=640%2C408

  • avtohtoni neandartalec

   Pa tako skromni so podeželani, radi bi samo boljši Nemški avto kot sosed.

   • dob

    bosanski hofar je bolš od slovenskoga hofarja!

 • dob

  Internet je kraj, kjer najdeš vse. Je kot džungla.
  Vendar pa Tarzan ni postal to, kar je, tako da so ga starši vrgli v džunglo, pa naj tam preživi ali pa ne.
  Tarzan je imel mamo, ki je bila šimpanz. Pokazala mu je, kako se v džungli preživi, in tudi živi. Naučila ga je, kaj je pametno in kaj ne. Čemu naj se raje izogne. Vsaj do takrat, ko bo nekoliko večji in pametnejši in se bo lahko sam spoprijel z nevarnostmi.

  Če je internet takšna džungla, pa imamo tu opraviti s starši šimpanzi, ki se džungle sami bojijo! Ne obvladajo življenja v njej in so sami plen – kako naj takšni starši potem sploh karkoli pametnega naučijo svoje mladiče? Razen, da jim prepovedujejo internet in jih nadzirajo kaj se s kom menijo in dogovarjajo.

  • Feriss.H

   Ma pusti te opice, pravi “refugee”-chimpiji šele prihajajo. Predhodnice ki se trenutno sprehajajo po Evropi, so samo “znanstveniki” ki analizirajo ali smo dober material za Evro-Tarzane. Če dobimo potrditveno oceno bodo Afro-chimp-mamas prevzele našo Tarzan-prevzgojo.

   • dob

    Ja, malo sutra! Bodo morale prej izriniti bosanske majmune, ki nam zdaj vzgajajo otroke. Misliš, da se bodo ti kar pustili?!
    Pol maš pa še gorile in Zorangutana Pavijankovića! Nanje je tudi treba računat.

    • Feriss.H

     Brače iz YU bomo še kako veseli da so med nami. Zavezništva so vedno bila nepredvidljiva roba, skozi celotno zgodovino človeštva.

     • dob

      Če dovoliš, jaz si šimpanzovke rad sam izbiram.

     • Feriss.H

      Če bo šlo naprej kot gre boš lahko na “rad” kar pozabil

     • dob

      Trenutno nam vlada koalicija YU šimpanzovk in goriljerosov, tako da te opice fašemo v vsakem primeru. Tako bo, vse dokler jih bo večina majmunov v trenirkah volila. Ne glede na to, da sicer mislimo, da jih večina sedi v parlamentu, pa se je večina majmunov obesila po vseh vejah oblasti in jih je tam še več, kot v hramu demokracije. Gorile in šimpanzi se tam kar čez noč med sabo dogovorijo, katera pravila bodo veljala za naslednji dan, in to za medvede, lisice, želve, slone, žirafe… za vse skupaj in vse enako! In potem to parlament izglasuje.

      Opozicija lahko kruli, da je proti, ampak če kokoši iz koalicije mukajo po svoje, jim ne prideš do živega.
      Čaki, da pridejo še kamele. Mater bo smeha.
      Tle bi skoraj rabili enega kenguRuzvelta!

 • Feriss.H

  Tudi ta kuga se je priplazila z one strani Atlantika, enako kot Multi-kulti, oba sta stebra “progresivnega” razkroja tradicionalne družbe, tiste ki nas je skozi tisočletja pripeljala do tega kar smo bili še do nedavnega. Vir epidemije je isti – Ashkenazim Židje, ki so enako počeli v Nemčiji, še posebej v Berlinu med dvema vojnama. Berlin so spremenili v svetovno beznico Sado-Mazo perverzij in LGBT deviantnosti. Tudi porno so si izmislil prav Židovski Kultur-Marksisti in še danes imajo primat v tej umetnosti.

  Dolfe je zagotovo vedel za Coudenhove-Kalergi plan, Warburgi so davili Nemčijo in Nemce v najboljšem Banksterskem slogu, enako kot danes počne Goldman Sachs in kolegi. Nemčija je po WW1 bila v nenormalnem stanju in mi smo po Cold War1 podobno v nekem nenormalnem stanju kjer LGBT “degeneriranost” kot dominantna “kultura” predstavlja skupni imenovalec obeh obdobij. Bili pa so takrat “prikrajšani” za eno “dobrino” ki ji rečemo Multikulturalizem. Prav ta bi pa znal z LGBT elementom tvoriti kritično maso ki bi lahko sprožila še močnejšo reakcijo kot je bil prihod Nacistov na sceno.

  Z prihodom Dolfeja na oblast, Juden-Banksterji in LGBT so izpeli svoj labodji spev, prvi so zato napovedali svetovni bojkot Nemške robe in dodatno razjezili Firerja, drugi, z najbolj vidno lezbarsko predstavnico na čelu, Marlene Dietrich pa so odfrčali v Hollyweird beznico. Potem se je pa začelo in bilo je “veselo”, zelo, zelo “veselo”. Holocaust pa je na žalost pripeljal na svetovno sceno novo vrsto Ashkenazijev – maščevalne AshkeNAZI-je. Dolfe nam je zakuhal dvakratno, spravil se je na napačne in večinoma nič krive Jude, a spustil je, ali pa so mu ušli dejansko krivi za marsikaj. Pri genocidu pa je tehnično gledano tako, ne glede kdo ga izvaja in zakaj, opravi se ga temeljito, ali pa se tega sploh ne začenja. Najbolje sploh ne začenjati.

  Pravijo da se zgodovina ponavlja ko glavni protagonisti pozabijo na to pravilo takrat ko počenjajo enake ali podobne neumnosti. Bilo bi dobro da AshkeNAZI-ji, kot današnji avtorji Social-Inženiring Genocida Evro-Rase ali Evrocausta, malo zategnejo ročno, če ne želijo eventualno tvegati Drugi Holocaust, ki bi pa zagotovo bil bolj temeljit od prvega, če bi do tega že prišlo.

  LGBT Mafija pa se tokrat ne bi imela kam umakniti, če se bodo vetrovi slučajno obrnili, se bodo obračali na obeh straneh Atlantika in Liberalno-Levi “progres” bi znal biti mišji prdec v primerjavi z pravo, resnično progresivno čistko. Nihče ne ve kaj vse bodočnost lahko prinese, kot je to Forrest Gump lepo povedal – “Life is like a box of chocolate, you never know”

  • Boco

   Neverjetno je kako nevidno in nevarno se je razpasel ta kulturni marxizem po zahodnem svetu. Seveda so kot si omenil idejni vodje juden. Potem se clovek vprasa kaj hocejo s tem doseci? Menda nimajo nic drugega za bregom kot unicenje zahodno-krscanske kulture. Tu se pa clovek spet vprasa zakaj? Odgovor se najde samo v teorijah zarote ker pac drugih informacij zaradi konspirativnosti ni.
   Vsekakor pohvale Nova24TV da ste zaceli govoriti o tem glavnem problemu nase civiliazacije.
   Kot pravis se zgodovina ponavlja. Ja, zanimivo je pogledat Dolfejove govore. Dejansko bi jih lahko preslikal v danasnje razmere. En primer:

   https://www.youtube.com/watch?v=Rqkjj-ehINY

 • samotoje

  Pa kaj, a je to dan odprtih vrat bolnice v Hrastovcu ali kaj?

  • tinta

   Zelo si blizu.

 • dob

  kučan je rekel, da bo Slovenija šla fkurac ali pa je ne bo več.
  Zdej pa zberte kva vam je bolj všeč.

 • nevtrino

  Psihopati ? Je tako težko kar enostavno povedati: norci …? Pa na kupe tepcev, hlapcev in srečnih sužnjev …

 • Slovenec 33

  Usmerjeno izobraževanje, ki uči nedomoljubje, producira topoumne produkte, ki nočejo vedeti in niti ne dojamejo, kaj je domoljubje in zato zatirajo in ignorirajo vse, ki se z njimi ne strinjajo.
  Prodajajo meglo, ker se le v megli, kjer se ne vidi njihove izrojenosti, dobro počutijo

 • FRANC3

  Zakaj Slo rabi zagovornika enakih pravic, če smo pravna država in imamo ”pošteno” sodstvo? A sedaj pa sodišča ne sodijo po načelu enakosti in pravičnosti? Bomo potrebovali še zagovornika pravičnosti?
  Vse skupaj je samo dodatna potrošnja davkoplačevalskega denarja.
  Enako kot sindikati. Kje so sedaj glasni sindikati s Semoličem in s Štrukljem na čelu, da bodo uzakonili tudi zagovornika sindikalnih pravic.

 • xtc

  Ko človek prebere nekatere poste se pogosto povpraša po zdravju ljudi;ki jih proizvajajo;zakaj:
  Današnje Evro anglosaxsonsko kulturno okolje je polod Judovsko krščanskih korenin_ZATO JE MALCE ČUDNO;DA BI jUDJE(KI HOMOSEKSUALCE IN TEMNE ŽIVLJENSKO SOVRAŽIJO) DELOVALI PROTI TEM VREDNOTAM?
  Seveda trolarski komentatorji;selektivno idiotskega in še kakega spomina trolajo puhlicve in idiotizme;ki jim rasejo v bolnih glavah: najprej kdo so ti ljudje;ki želijo da bi naj postav ves svet muslimanski;vladala pa bi peščica kao Judov:
  Ti ljudje so morda judovskega porekla;pa tudi ne vsi;Clintoni že ne;gre za ljudi izdajalce lastnih narodov:
  Seveda je tu zopet zelo selektiven spomin trolarjev;saj naj bi Soroš za časa okupcije Madžarske;pomagal spravljati Jude v lagre in si nageabil njihovo premoženje s katerim je začel nato graditi svoj iztirjeni imperij:
  Nadalje lezbejke in homoseksualci_razmah tega danes ni nič novega;to je že bilo v zgodovini že videno in ni nič novega;enkrat gre naprj nato sledi šok in gre nazaj;seveda pa je tovrsten razvrat;bil usoden za kar nekaj civilizacij v zgodovini;ko so dosegle nek nivo:
  Ponujanje Adolfa socialista ali Putina socialista;kot rešitev je nov zabloda;skratka troli bi menjali kulturne marksiste za komuniste ali nacional socialiste_v bistvu isto:Socializem za socializem:
  Skratka trolanje brez rešitev:
  Vendar se vse dileme začno in končajo v isti točki_vsi bi radi bili bogati;lepi;nič delali in uživali in trošili_e;to pa ne gre(in to še na ne ustvarjeno) in tu je dejanska dilema sveta;za katero imajo rešitve vsi_hkrati pa nihče ;vsak želi le preživeti na račun ideologije;kar pa žal ne gre več:
  Razne sanje o eni nacijipo vsem svetu_samo tole;če bi to šlo bi to uredila narava že davno ped nami enako z istospolnimi;če bi imel perspektivo:

 • tramal

  Te sprevržene gnusobe je potrebno izseliti na en goli otok pa naj tam delajo te svinjarije.

 • airways

  Shallow grave, shallow grave…