fbpx

Varuh načela enakosti ali kako želijo LGBT-lobiji ugrabiti državo

Foto: printscreen

Pred dnevi smo lahko spremljali, kako se je z vsem medijskim pompom predstavil nov zagovornik tako imenovanega načela enakosti Miha Lobnik. Vsi so hiteli govorit, da Lobnik že leta dela na ideji enakosti in da je kot tak idealen kandidat. A kaj, ko gre ta enakost kot pri večini organizacij kulturnega marksizma le v eno smer.

Ljudje, ki jih ta tema ne zanima kaj dosti, so od veselja poskočili in si dejali: “Sedaj imamo nekoga, ki bo skrbel za to, da bomo vsi enako obravnavani.” A, dragi moji, tu sploh ne gre za to. Ne gre za enakopravnost med spoloma. Ne gre za enakopravnost pred zakonom. Gre za enakost. Gre za enakost v smislu, da sta moški in ženski spol družbena konstrukta in da so vsi spolni “izrazi” in vse spolne “usmeritve” družbeno sprejemljive.

Neodvisnost organa – kot da bi vegetarijanca dali za šefa klavnice
Nekako tako neodvisen kot vegetarijanec v naslovu bo Miha Lobnik. Samo za primer se spomnimo, da Lobnik na novinarski konferenci ni želel komentirati vprašanja: “Katera skupina v Sloveniji je najbolj diskriminirana?” Jasno je, zakaj. Daleč najbolj medijsko diskriminirani in nevidni so v tej lepi deželi beli, katoliški, slovenski, domoljubni in podeželski moški. Prav tako so diskriminirane bele, slovenske, domoljubne, katoliške in antipornografske ženske. Predvsem pa heteroseksualci.

Zaradi tega Lobnik ni mogel izjaviti, katera skupina je najbolj diskriminirana, saj bi šel proti temu, za kar se že leta bori. Za prevlado teorije družbenega spola in LGBT-skupnosti. Ta nova funkcija nima ničesar z izboljšanjem razmer za državljane Republike Slovenije. Gre za še eno dobro plačano delovno mesto, ki ga je Lobnik dobil za nagrado od LGBT prijazne ministrice, ki ji ni mar za otroke, Anje Kopač Mrak. Ne gre za funkcijo, ki bo branila pravico enakopravnosti, ampak je ta funkcija nagrada za dolgoletno promocijo LGBT-ideologije.

Lobnik je v kampanji za družinski zakonik pokazal, čigave “pravice” ga zanimajo
Lobnik namreč ni nek “kekec”, ki bi skakal okoli z mavričnimi zastavami in transparenti. On je ustanovitelj društva Legebitra, ki je glavni promotor LGBT-ideologije. On je promotor popolnoma zgrešene teorije družbenega spola, ki spol ukinja kot naravno danost in uvaja družbeni spol. Spol po lastni izbiri. Ni več žensk in moških, je pa vse ostalo. Kakršna koli psihoza se vam zgodi v glavi – če menite, da ste križanec med transkitom in mačko – vas bo ta ideologija sprejela. A če menite, da ste kot moški moški in kot ženska ženska, vas bo “enakost” izpljunila in izrinila iz družbe kot “diskriminatornega fašista”.

Kot vidite, dragi bralci, lahko v teh primerih diskriminirajo samo tisti, ki so družbeno popolnoma odklonski. Lezbijke, geji, feministke, borci, komunisti, trans, ultra in ne-vem-kaj-še-spolniki. Ko so ti diskriminatorni, nesramni, grozeči, se temu po načelu enakosti reče borba za človekove pravice. Če pa ste slučajno beli katolik in priznavate biološki spol? No, takrat je vsako vaše mnenje označeno za sovražni govor. Kajti prijatelji gejev so člani Sveta za odziv na sovražni govor.

Psihopatska tajnost delovanja – vse v sencah, kot tatovi
V Sloveniji se že dalj časa govori o Nevidni moči. O gejevskem lobiju, ki naj bi združeval tudi nekatere pripadnike udbovskega omrežja in katoliške cerkve. Delovanje iz ozadja, prek vpliva, vez, prijateljstev in poznanstev je njihov modus operandi. Njihove sence se bojijo sonca, saj bi jih, če bi razkrili celotno hobotnico, ljudje pribili na križ. Potreba po laganju in skrivnih ložah pa je ena od osnovnih lastnosti psihopatov in sociopatov. V tem naravnost blestijo.

Hobotnica društev, ki v Sloveniji podpirajo feministične, LGBT-, marksistične in ostale težnje, je razvejana kot krošnje največjega hrasta. Vzemimo za primer zavod Legebitra. Sam zavod Legebitra, odkar deluje, nima nikakršnih prihodkov ali odhodkov. Po domače, čista ničla. Človek bi si mislil, da se fantje in dekleta za “človekove pravice” borijo zastonj. Pohvalno, kajne? A ko pogledamo malo globlje, ugotovimo, da je stoodstotni lastnik tega zavoda Društvo informacijski center Legebitra. Le-to pa je od leta 2003 prejelo več kot 1.2 milijona evrov proračunskega denarja. Največ denarja je prispevala Mestna občina Ljubljana, tej sledi Služba vlade za razvoj, na tretjem mestu pa je Ministrstvo za zdravje.

Lažna humanitarnost – psihopatska dobičkonosnost
Če se sprašujete, zakaj, je to zaradi tega, ker ne gre za prostovoljstvo, ker ne gre za humanitarno dejavnost. Gre za dobro plačano promocijo teorije spola, ki pa je le en del kulturnega marksizma. Le-tega pa v Sloveniji zagovarja na stotine raznih kvaziumetniških in kvazihumanitarnih društev. Od Mirovnega inštituta do Sveta za odziv na sovražni govor, do zavoda Legebitra, Raziskovalnega inštituta 8. marec, podjetja Ganimed (ustanovitelj Lobnik, zastopnik Maljevac – oba člana Legebitre) itd.

Teh društev, katerih namen je širjenje idej kulturnega marksizma in postopno uničenje temeljev zahodne civilizacije, je nešteto. Vanje pa letno izginja na desetine milijonov evrov. Za primerjavo – pevski zbor, ki ima svoje društvo, dobi povprečno 3000 evrov na leto. Društvo Legebitra pa je samo v letošnjem letu prejelo več kot 300.000 evrov – čemu? So naredili za 300.000 evrov dobrega?

Razvejanost organizacij je enormna
A če bi želel pisati o institucijah, ki so jih ugrabili raznospolniki in feministke, bi za to potreboval dobršen del leta, pa še ne bi končal. Dejstvo je, da Miha Lobnik ni neodvisni kandidat, ni borec za človekove pravice in humanitarec, ampak je zvest delavec v službi kulturnega marksizma. Novo delo je nagrada in hkrati odgovornost, da z grožnjami (uradno se jim reče priporočila zagovornika) tistim, ki ne bodo zaposlovali lezbijk, gejev, raznospolnikov, muslimanov, migrantov itd., zagreni življenje. Njegovo delo je promocija LGBT-ideologije, v bodočem letu pa lahko pričakujemo tudi kakšno poročilo v stilu: “Najbolj diskriminirani v naši družbi so raznospolniki, muslimani in migranti.”

Ne nasedajte lepim besedam, kajti za vsako lepo funkcijo, ki jo ustanovijo pristaši teorije spola, se skriva psihopatski načrt – zrušiti vrednote zahodnega sveta.

A. R.