Poslanka LMŠ Jerca Korče se je grdo zlagala glede dogajanja na seji Knovsa: Janša napovedal zahtevo po objavi magnetograma, ki bo razkrinkala njene laži!

Datum:

Slovenijo že dalj časa razburja sporna zaposlitev dobre prijateljice predsednika vlade Marjana Šarca N. H. na Sovi. Poslanci LMŠ so se, kot kaže, pri obrambi Šarca in njegovih laži pripravljeni lagati tudi sami. Tako se je Jerca Korče grdo zlagala, da naj bi predsednik SDS Janez Janša na seji Knovsa grozil kar s “padanjem glav”, kar nikakor ne drži in bo razkrito tudi ob odpravi tajnosti seje in javni objavi magnetograma, kot je napovedal Janša. Dogajanje so sicer povzeli tudi nekateri režimski mediji, kot sta siol.net in Reporter, ki so povsem nekritično verjeli besedam Korčetove.

                   

Podpora Listi Marjana Šarca je ob popuščanju efekta bonbončkov, ki jih ta stranka na račun davkoplačevalcev deli volivcem, upadla in v luči afere sporne zaposlitve lepe N. H., dobre prijateljice predsednika vlade Marjana Šarca, na Slovenski varnostno-obveščevalni agenciji je, kot kaže, ta stranka resnično obupana. Pri tem so se za diskreditacijo političnih nasprotnikov pripravljeni tudi lagati. Poslanka LMŠ Jerca Korče se je namreč po seji komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb na svojem profilu družbenega omrežja Twitter grdo zlagala, da naj bi ji na tej seji predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša grozil kar s “padanjem glav”: “Grožnje o ‘padanju glav’ bi morale biti uvrščene na temno stran zgodovine. Pa vendar jih je slišati tudi v letu 2019. #knovs ko je za želja po oblasti tako močna, da odpove razum in popustijo zavore #jj.”

Hitro je bilo razkrito, da gre za gnusno laž …
Kot je bilo hitro razkrito, gre za gnusno laž, kot je prek Twitterja sporočil Janša, pa bodo zato zahtevali umik oznake zaupnosti s te razprave in bo magnetogram javno objavljen.

Tudi poslanec Žan Mahnič, ki je bil prav tako na omenjeni seji Knovsa, je razkril, da je šlo za grdo laž, ampak ga to ne preseneča, saj že Šarec laže o svoji ljubici.

Svoje besede je Korčetova nato branila z butastimi odgovori, da pač z Mahničem svet vidita drugače. Janša je poleg tega izrazil tudi mnenje, da bolj kot se bodo te laži širile, večja bo blamaža za LMŠ, Šarca in Korčetovo.

Pripadniki LMŠ so laž širili kar prek lažnivih profilov, besede Korčetove pa so širili tudi režimski mediji
Laž so sicer pripadniki LMŠ nato po družbenih omrežjih širili in napihovali celo prek lažnih profilov, nekateri mediji pa so lažnive besede Korčetove povsem nekritično povzeli kot novico.

To sta na primer storila portal siol.net v lasti državnega Telekoma Slovenije in Reporter, ki naj bi po nekaterih indicih delovala direktno po navodilih Šarčevega sekretarja Damirja Črnčeca.

Foto: posnetek zaslona

Rok Krajnc

Sorodno

Zadnji prispevki

Černač: Slovenija je izgubila vso verodostojnost

Po medijskem razkritju zaušnice, ki jo je Evropska komisija...

Na “mavrični maškaradi” tudi LGBTQ+ sekcija za Palestino

Včeraj se je s povorko po ulicah prestolnice zaključil...

SDS: Poraz vladajoče koalicije na evropskih volitvah bo še povečal njeno nesposobnost

Slovenska demokratska stranka je na seji sveta SDS opravila...

Danes: 53. tabor slovenskih pevskih zborov v Šentvidu pri Stični

V Šentvidu pri Stični bo danes osrednja prireditev 53....