Včerajšnjo okroglo mizo, na kateri je strašila Fajonova, iz ozadja nadzoroval tudi Kučan

Okrogla miza Tanje Fajon (Foto: Twitter)

Plačanka zlobnega milijarderja George Sorosa in evroposlanka Tanja Fajon je že pred tedni razburila javnost z okroglo mizo, na kateri so strašili pred strahom, ki naj bi ga širila desnica, s svojo udeležbo pa je navzoče presenetil kar šef globoke države Milan Kučan, pogovor pa je povezovala kar novinarka javne hiše Ksenija Horvat. Preverite, kdo so še drugi udeleženci!

Zloglasna evroposlanka Tanja Fajon, ki je, kot smo že večkrat opozorili, ena izmed evropskih poslank na listi zlobnega milijarderja Georga Sorosa, je tokrat razburila z organizacijo okrogle mize, na kateri so strašili kar – s strahom. Ta strah naj bi po njenih prepričevanjih prihajal z desne strani političnega prostora, katere predstavniki naj bi strašili na primer pred homoseksualci in migranti, kot je zapisala v svojem naravnost pravljičarskem vabilu. Kot je v vabilu še povedala Fajonova, naj bi bil strah nevaren, saj “se kot manipulacijsko sredstvo izraža v eksistencialni in moralni paniki, ki zmanjšuje sposobnost državljanov za razumno razmišljanje, objektivno izbiranje in svobodno odločanje”. Seveda Fajonova kot brezkompromisna levičarka pozabi povedati, da največ strahu in sovraštva prihaja prav z njene – leve strani, samo komunizem, ki se uvršča na levo stran, pa je povzročil že prek 100 milijonov smrtnih žrtev, številka pa, tudi zaradi zavedenih volivcev, v tem trenutku še narašča. Če se moramo česa bati, so to na prvem mestu vsekakor levičarji!

Milan Kučan na Ilovi Gori najavil pregon sovražnega govora, Fajonova ukazom že sledi
Udeležence ni presenetila niti prisotnost zadnjega šefa komunistične partije in vodje globoke države Milana Kučana, ki zadnje čase redno spremlja podobne zadeve, nedavno je bil namreč prisoten tudi na FDV, kjer je potekal pogovor z jugodiplomatom Zvonetom Draganom. Tokrat pa ni imel aktivne vloge, pač pa se je odločil okroglo mizo osebno nadzirati čim bolj diskretno, kar iz ozadja. Spomnimo naj samo na Kučanov govor na Ilovi Gori, kjer je pred tedni spodbujal omejitve svobode govora – temeljne in naravne človekove pravice – ter ob tem k ukrepanju pozval kar mogočen (para)državni aparat slovenske globoke države. O tem, da smo nekateri državljani resnično prestrašeni pred paravojaškimi paradami, kot je bila tista na Ilovi Gori, na tokratni okrogli mizi seveda niso razpravljali. Takšne okrogle mize so očitno eksponat dostojanstva, kot si ga predstavljata Kučan in njemu zvesta partijska druščina.

Okrogla miza v organizaciji Tanje Fajon. (Foto: Twitter)

Prisotnost napovedala številna znana imena partije in globoke države
Tam je bil tudi predsednik Socialnih demokratov Dejan Židan, ki je za razliko od Kučana, ki v zadnjem času očitno deluje vse bolj prikrito, kot prvi obraz politične izpostave globoke države pogumno sedel v prvo vrsto. Poleg Kučana in Židana pa je bilo na dogodku moč opaziti še enega “visokega gosta”: tam je bil tudi novopridruženi član poslanske skupine SD Milan Brglez, ki že vse od svojega vstopa v politiko razburja s svojimi skrajnimi zamislimi, študenti režimske FDV, med katerimi je znan pod vzdevkom “Brzi Mile”, pa ga že dalj časa poznajo kot radikalnega marksista, sicer pa političnega povzpetneža, ki ambicij po najvišjih mestih oziroma državnih funkcijah ne skriva. Na dogodku niso manjkali članici vplivnega šaleškega lobija Andreja Katič in Dominika Švarc Pipan ter sin predsednika Boruta Pahorja, Luka Pečar Pahor. Na Facebook strani dogodka so sicer prisotnost napovedali še vodja podmladka SD Andrej Omerzel, odkriti častilec množičnega morilca in spolnega manijaka Josipa Broza Tita, ter doktor zadružništva in sekretar na ministrstvu za izobraževanje Jernej Štromajer.

Za osebne in partijske interese Fajonova zopet zlorablja kar javno hišo RTV
Pogovor je povezovala novinarka javne hiše RTVS Ksenija Horvat. Ta javna hiša, ki smo jo prisiljeni financirati vsi državljani z električnim priključkom, se sicer v zadnjem času izkazuje za zvest propagandni servis posameznikov, ki bi zatirali svobodo govora pod pretvezo sovražnega govora. Tako je na Radiu Slovenija in na spletnem portalu MMC RTV SLO dobil svoje mesto kar radikalni aktivist Domen Savič, ki je prek družbenega omrežja Facebook prav tako napovedal udeležbo na dogodku. V omenjeni javni hiši pa je delovala tudi Fajonova, ki je kot novinarka RTV Slovenije in poročevalka iz Bruslja delovala skrajno pristransko, da ne omenjamo, da se je spomnimo izključno kot zagovornice takratnega evroposlanca in predsednika SD Boruta Pahorja. V zadnjem času sicer Fajonova vse bolj zlorablja to javno hišo za osebne in partijske potrebe, nedavno je namreč gostovala v oddaji Pogovor z evropskimi poslanci o aktualnih temah na 3. programu TV Slovenija, in to kljub temu, da ima kot kandidatka na prihajajočih lokalnih volitvah v skladu s pravilniki RTV Slovenija omejene možnosti nastopanja v času volilne kampanje.

Sogovorniki Fajonove so bili sami skrajni levičarji
Na okrogli mizi seveda ni manjkala skrajna levičarka iz Mirovnega inštituta, Soroseve najvidnejše izpostave v Sloveniji, Sandra Bašić Hrvatin, ki se je uveljavila kot hišna “strokovnjakinja za medije” SD. Ta je bila prisotna že na nedavnem posvetu o medijih v Bruslju, z nenavadnim obnašanjem pa je vzbujala pozornost tudi na nedavnem panelu programskega sveta RTV Slovenija na temo sovražnega govora in lažnih novic, kjer jo je dr. Žiga Turk s svojim nastopom pustil brez besed – protiargumentov namreč ni našla. Bašić Hrvatinova očitno sicer poneumlja študente na Univerzi na Primorskem, delovala pa je tudi v Pristopu, ki se pretežno napaja s sredstvi državnih podjetij. Med drugim je svetovala tudi Uradu vlade RS za informiranje.

Da je bilo poslušalce še bolj strah strahu, sta poskrbela tudi Jure Trampuš z levičarskega trobila Mladine ter politični analitik Alem Maksuti s portala Homopolitikus, ki je bolj kot ne naklonjen levi strani. Na pogovoru je sodelovala tudi odvetnica Nataša Pirc Musar, ki je poročena s tranzicijskim milijonarjem, žepe pa si je tudi sama lepo napolnila s prvorazredno odškodnino, ki smo ji jo prisilno plačali kar plačniki RTV-prispevka. Zaradi njene želje, ki ji ni bila usojena, da bi postala generalna direktorica RTV Slovenija, je po sodni poravnavi namreč dobila kar 70 tisoč evrov odškodnine oziroma za več kot pet let in pol dela poštenega državljana, ki na račun prejme povprečno neto plačo.

Okrogla miza v organizaciji Tanje Fajon. (Foto: Twitter)

J. Ž.

 • Slovenec

  Levica in liberalci uničujejo Slovenijo.

  • macon

   To so komunisti in ne liberalci, čeprav so si nadeli tudi to preobleko.

   • večni srb

    Komunist je bil liberalen samo tako dolgo, dokler je trajala transformacija partije v korporativni fašizem.

 • Hv342

  Knjiga Prevarana Slovenija razkriva ozadja novejše slovenske zgodovine in prinaša vrsto presenetljivih, vse doslej spregledanih ali zamolčanih dejstev.

  Poglobljena preiskava več kot deset tisoč (večinoma) tajnih dokumentov, dopolnjena z intervjuji z več kot sto pričevalci, razpira dramatična dogajanja, ki se berejo kot napet vohunski, vojno-politični triler.

 • Valter BraniSlav

  Domen Savic je leva varianta Bernarda Brscica.
  Oba bi samo nekaj gobezdala, delal ne bi nihce.

  • macon

   Savić je nekak bebček, najti boš moral malo boljšo intelektualno persono, da bo parirala Brščiču.

   A je sploh kaka na levici, ker se mi zdi, da je tam sama psihiatrija in neumnost, ki se kiti z akademskimi nazivi.

   • Steiermark

    Levaki spadajo na lestvici višine IQ, med podsaharske opice, zato Bernard Brščič in mnogo drugih normalnih in izobraženih Slovencem, ki nam občasno natočijo čistega vina, in takšnih med rdečimi opicami, NI!

   • Valter BraniSlav

    No kaj pa Tanja sama?

    • macon

     Nikoli je nisem videl v živo niti po tv, ki ga malo gledam, tako, da ne morem podati natančnejše ocene. Po tem kar berem, se mi zdi nevrotična oseba, ki zagovarja levičarske bedarije, daleč je od kakršnekoli intelektualne širine.

     Bedasto komunajzarsko srečanje je imelo v naslovu spet strah, t.j. apel na čustva, ki nima zveze z realnostjo, ki se izraža v številkah. Stroški s pritepenci se merijo v številkah, prav tako njihova kriminalna dejanja, čista gola dejstva, ki vsepovsod prihajajo na plano.

     Tega nas je lahko strah, nas skrbi, nas moti, ne pa, če kdo govori o teh dejstvih in je potem za skrajne levičarje to vzbujanje atmosfere strahu. Vzrok je namreč jasen: horde pritepencev, ki so šle kot za Mojzesom skozi Rdeče morje. Noben mi ne bo prodal otročarij, kako je to posledica zahodnih vojn, ker je bilo moških iz vojnih območij le manjšina in ker moški sposobni za boj nimajo kaj množično bežati. To potem niso nobeni junaki, ker so prišli tako daleč in čez toliko ovir, to so navadne strahopetne p!3de, ki so pustile ženske, otroke in stare ter rešujejo svojo rit. Nam, ki nismo povsem nori, otročji in ne sprejemamo sistemskega nareka kot se vulgarno razkazuje pa skrajna levica vsiljuje, da moramo njene bedne in neumne laži z nasmeškom požreti in jim verjeti.

     Skrajna levica je zaskrbljena nad našim miselnim deliktom, ker ne sprejemamo njenih laži in hkrati zanika in ji je vseeno za vse žrtve pritepenskega kriminala. To je problem, to shizofreno zanikanje realnosti in namišljene projekcije strahu in ogrožanja družbe s strani zblaznele skrajne levice, ki se pri nas razkazuje še kot večna in dedna oblastna opcija.

     Po levičarsko družbo ogrožamo opozicija, ne pritepenci s stroški, smetenjem, kriminalom, islamizmom in terorističnimi napadi! Za leve motence sem s svojim pisanjem samo malo manjši zločinec kot norec, ki je z bombo v imenu Alaha pobil kup ljudi, česar tisti moment ne morejo zanikati, se pa čimprej naredijo, da je nepomembno.

     • Valter BraniSlav

      Tanja je diplomantka FDV in kot taka nezaposljiva. V ZDA bi pomivala posodo ali vozila Uber, v SLO pa prodaja meglo in zivi na stroske davkoplacevalcev.
      Takih je v SLO ogromno. Mesec, Kordis, Irsic, Jansa so diplomanti FDVja. Nihce od njih ne bi delal, oni so placani zato da se borijo z mlini na veter…

     • totex39

      Večina diplomantov FDV je nekoristnih, ampak poanta vsega tega je, da te nesposobneži ne zgubijo službe, ampak nasprotno zgubijo jo sposobneži, ki nimajo te fakultete. Tako so pri nas zavarovani diplomanti FDV, ker je to šola, ki so jo izumili socialisti.

     • Valter BraniSlav

      To je rdeca madrasa…
      Ker so nezaposljivi v proizvodnji prezivijo tako da
      1. Se bojujejo z mlini na veter
      2. Postanejo profesorji FDVja in proizvajajo se vec sebi podobnih parazitov…
      Zacarani krog je sklenjen.

  • MižekFiga

   Valter vseglihar brani komunizem. Valter je brezveznik.

   • Valter BraniSlav

    Jaz branim ZDA ki mi je novi dom.
    Hvalezen Titovi SFRJ za prosti dostop do izobrazbe in odprte meje.

 • Borut Stari

  Jaz jim rečem kar združba za medsebojno občudovanje.

  • macon

   Za dober državni denar, ki jim potrdi družbeno veljavo.

   Vrednost njihovega javnega klanfanja je seveda globoki minus.

 • Domoljub

  Buuuuu, kdo se boji murglskega moza?

 • macon

  Komunajzarji so shizofreniki:

  -Delajo se ogrožene, čeprav grozijo edino oni.
  -Delajo se alternativce, čeprav zasedajo vse oblastne pozicije.
  -Delajo se napredne, čeprav so skrajni konzervativci s kompasom proti Titovi Jugoslaviji in se odkrito spogledujejo s vzpostavitvijo ponovne leve totalitarne oblasti.
  -Delajo se sposobne, čeprav samo zajedajo in siromašijo družbo, o svetu nimajo pojma in se ga bojijo..
  -Delajo se, da jim je za malega človeka, čeprav delajo vse, da se z delom ne bi mogel socialno dvigniti.
  -Delajo se, da razumejo družbene procese, čeprav so stalno začudeni in presenečeni, ker pač razmišljajo iz vseh možnih napačnih predpostavk in jim potem seveda ni nič jasno.
  -Vse, ki jim oporekajo, zmerjajo s fašisti, ksenofobi, rasisti, zaplankanci in so na smrt užaljeni, ko jim kdo karkoli zabrusi nazaj.
  -Pozabite na argumentirano razpravo z njimi. Bodisi jim kimaš bodisi si fašist, ker gre za duševne bolnike in/ali religiozne fanatike (leva vera).

  • O’Brien

   Odlična analiza. Bravo!

  • zokispoki

   Banda komunajzarska !

  • šrauf

   Amen+++++++

 • šmentanamuha

  Komunajzerji so prišli poslušat sami sebe.

  • Slehernik

   In navado imajo tudi sami sebi ploskati

 • Hv342

  Kaksna kultura strahu. Seveda vas ni strah, imate denar in veze, da se lahko v primeru kaoticnih zadev umaknete v katerokoli drzavo na svetu in se tudi bi, brez dvoma. Seveda niso vsi migrantje nevarni, da pa lahko pride do problemov in kaosa v zvezi z migracijami, o tem govori tudi stroka. Ste neodgovorni, po tudi glede tistega policaja: to je tudi kultura strahu ane, ma brezveze.

 • Mojca pokraculja

  Zakaj so se zbrali ? Ker so hudodelska združba, kajti taka združba se lahko “zakonito” organizira samo in edino v diktaturi. Ta združba diktira česa naj nas bo strah in česa nas ne sme biti strah. Diktira razmišljanje, preprečuje kakršnokoli izbiro in eliminira svobodo odločanja. Zasmehuje in ponižuje ljudi. Z grožnjami jim zanika pravico do eksistence in jih nato zmerja s paničarji. Postavlja se nad ljudi, ker sebe smatra za elito demagoškega oblastništva.

 • Miro Jereb

  Prijaviti za netenje sovraštva in hujskanje….

 • Jan Kovalski

  Če so se pa te lubeničarske domine začele zbirati tako javno na posvetovanju o zastraševanju, potem smo pa zares ogroženi.

 • samotoje

  Hja, organiziral bom okroglo mizo z naslovom Proti nestrpnosti in sovraštvu do drugače mislečih Tanje Fajon in sledilcev in nanjo povabil starše deklic, ki so bile posiljene, umorjene, pretepene, vse ženske, ki so bile žrtve ilegalnih vsiljivcev v raznih evropskih državah, sorodnike pobitih kristjanov, sorodnike ugrabljenih in obglavljenih nemuslimanov, vse tiste, ki se na ulicah evropskih mest vsak dan srečujejo z nadlegovanjem, zmerjanjem sovraštvom muslimanskih tolp itd. Za častno gostjo bom povabil Tanjo Fajon, da bo tej ogromni množici razložila, da “desnica” širi neutemeljen strah, naj pač uživajo v multikulturnosti. Bomo videli.

  • Djuro Sumar

   Ti boš kaj organiziral? Hahaha

  • večni srb

   Seveda bodo, skupaj z domačimi posiljevalci in pedofili, tudi župniki.

   • Slehernik

    Tokrat ti moram oporekat. V kakšnih 80 procentih se strinjam s tvojimi posti, tokrat si krepko usekal mimo. Če ne ločiš med tem, da so v zahodni civilizaciji pedofili in posiljevalci v večini procesuirani in kaznovani in med tem, da je v islamu to dovoljeno in v veliko primerih celo zaželjeno dejanje, potem se moraš o teh stvareh nujno informirati.

   • Andrej

    Menda veš, da so župniki obsojeni za svoja dejanja. In prav je tako. Ampak, SAMOTOJE je hotel opozoriti na nekaj drugega. Razmišljaj o čem.

  • Andrej

   To ne bo šlo. V tvojem primeru bo to sovražni govor. Ti nisi “NAŠ”.

   • samotoje

    Absolutno. Dokler me ne bi zaprli, bi se pa vseeno dobro počutil.

 • antimur

  Fajonko bo potrebno naučiti kozjih molitvic, sicer pa vsa antislovenska golazen, ki je bila prisotna na okrogli mizi, kjer so netili sovraštvo, ni vredna, da tlači slovensko zemljo. Človek bi se lahko razjokal ob vsakem izdajalskem prascu, zbranem na tej okrogli mizi. Čas je že, da opravimo s to prekleto svojatjo, slovenska zemlja si ne zasluži, da tanca po njej takšna umazana izdajalska banda.

  • Fosa Stefan

   kar ste izvolili, to pa imate, hvala tistim, ki ne gredo na volitve
   SEVEDA ZA VSE JE KRIV JANŠA, KO PA GA JE BILO POTREBNO PODPRET, (kakor madžari ORBANA) VAS NI BILO, SEDAJ PA NAJ NEKDO USTAVI TE PZDETE IN PZDETKINJE KDO ?????? spet je kriv janša

   hvala tudi tistim, ki ste volili te pzdete in pzdetkinje
   izdajalci, anti slovenci, lažnivci, so sedeli pa v prvi vrsti in razpravljali, kako je bilo lepo v komunizmu, če je neki bedak kučan izjavil, da je krava zelena, je to potrdilo tudi ustavno sodišče in kmet je imel naprej zelene krave, sicer je bil zaprt in razlaščen

   • večni srb

    Mogoče na Hrvaškem, pri nas smo imeli bolj strpen nacional socializem in so bile krave res zelene, če je partija tako hotela. Sicer pa ne.

   • antimur

    Očitno ne razumeš, sam sem vedno volil desne stranke, pravzaprav samo eno, kaj misliš, kako se počutim, levofašistični teror je pa iz dneva v dan večji. Zato mi je vseeno kdo in s kakšnim načinom bo uničil kučanistične antislovence, roparje in srbofile, gre se samo za cilj, da jih enkrat dokončno uničimo.

  • večni srb

   Oni mislijo, da delajo za denar, desnica se pa običajno zgovarja na državo, kar je osnovni element fašizma. Cela slika se obrne zrcalno, če vemo, da državo kontrolira par bogatih družin, ki si lastijo kapital in so si podredila državni aparat, kar ni samo element ampak pomeni cel fašizem, bolj ne more biti. Desnica pa misli, da so državo ugrabili komunisti in morajo stopiti skupaj, ustvariti skupne vrednote in se podrediti hordi, ker posameznik ne more nič, ena palica se zlomi, povezane v butaro pa ne. Tako delujejo pa v fašizmu fašisti.

  • etrusk

   Lahko se vprašamo , kaj dela,počenja , da naša opozicija končno ne najaga te škodlivce Slovencev na smetišče zgodovine.

 • alborebeka

  Kučan in njegovi jurišniki iz strank SD, ZL in preostalih komunajzerskih
  strank/satelitov levice Desus, SMC, liste Šarca in že propadlih LDS/ Zares in
  ZKS, ZKJ/ Jankovićeve PS vztrajno preprečujejo sprejem resolucije komisije
  sveta EU, ki izenačuje in obsoja vse tri totalitarizme fašizem, komunizem in
  nacizem v našem DZ. Ti isti ljudje in iste stranke so preprečile izvedbo
  lustracije leta 1991 in
  so glavni krivec, da se ni obsodilo izvensodnih zločinov in zločincev storjenih
  aprila in maja leta 1945 po končani vojni. Ker v samostojni demokratični državi
  nismo obsodili vseh tistih, ki imajo krvave roke imamo tudi danes nepravno
  državo, nenormalno, nemoralno in neetično družbo kar se nazorno vidi v zafurani
  tranziciji.

  Naša država in družba je bolana, etika in morala sta zlorabljeni, čisto
  razvodeneli in dokler tudi 100 let staremu komunajzeru, klavcu lastnega in
  tujih narodov ali partijskim šefom raznih državnih represivnih organov,
  režimskih policij in združenj sodnik na sodišču ne izreče kazni za storjene zločine
  proti človeštvu, bodo ti morilci, njihovi sorodniki in politične stranke,
  politiki, ki se jim rep vleče globoko v totalitarni komunistični režim trdno
  prepričani, da je bilo izvensodno brezobzirno klanje pravno moralno in etično
  pravilno dejanje.

  Kakšno je to abnormalno sporočilo, ki legalizira, opravičuje množične
  izvensodne poboje za današnjo mladino, za ta nov, tudi turbolenten čas, naj
  presodi vsak sam pri sebi. A se bomo, če se ne bomo mogli zmeniti klali znova?
  Či bi bili vsi ti klavci svojega in tujih narodov že obsojeni, se tudi storjen
  gnusen genocid v Srebrenici nikoli ne bi dogodil. V dno duše naj bo sram
  sodstvo v rankji Jugoslaviji in še posebej baje neodvisno sodstvo, sodnike,
  tožilce in državno policijo v novi samostojni baje demokratični državi
  Sloveniji, ki v vseh 26 letih nove, demokratične države vpete celo v EU , kjer
  se bi naj spoštovalo človekove pravice in svoboščine ni obsodilo niti enega
  samcatega naročnika, klavca ali pripadnika tistih režimskih slug, ki so za
  poboje vedeli a so jih načrtno prikrivali, jih zamolčali.

  Če bi bil sam tak sodnik, tožilec, policaj ali politik, ki je načrtno gledal
  stran, ko bi tudi po naši USTAVI, zakonodaji moral ukrepati po uradni dolžnosti
  pa ni, BI TAKOJ ODSTOPIL, moral pa bi jih demokratičen sistem in varovala v
  USTAVI že zdavnaj izločiti pa jih NE! Takšni moralno, etično in strokovno hudo
  sporni ljudje ne morajo predstavljati pravne države in deliti narodu pravice,
  vsaj v demokraciji NE!.

 • VERRZIFIKATOR

  Vanja Gajon

  TERAPEVTKA SANJA

  Pravijo ji terapevtka Sanja,
  bojda je izkušena evropsko,
  kar opazno da je makroskopsko,
  kot oči je barva njenih vranja.

  V njeni ambulanti je razvpiti
  predmet glavni le zastraševanje,
  to so namreč njene večne sanje,
  nočna mora, ki je ni moč skriti.

  V njeni ambulanti kot v salonu
  zbirajo se s strahom zgolj prežeti,
  ki brez njega ni jim več živeti,
  trden je, podoben strah betonu.

  Že od nekdaj je prisoten v Sanji,
  zdaj ga v bistvu le še utrjuje,
  s strahom revica se potrjuje,
  to odraz uboštva je zunanji.

  Terapevtka Sanja ga prodaja
  zadnje čase v dozi kot kulturo,
  ki v odmerkih jemlje se na uro,
  a še vedno ga preveč ostaja.

  Dela s terapijo še nadure,
  je kot paranoje odposlanka,
  v ambulanti jih pri njej ne manjka,
  ki so željni doze nekulture.

  Strah zato je, da bi se ga bali,
  terapevtke Sanje je parola,
  dobro ve, da bo najhujša šola,
  ko kot goljufivka se razgali.

  • Nata

   ? ? ? ” Sanja ” ? Vizija ?
   Strašna vizija tistega, kar nas čaka . . . . . .

 • Valter BraniSlav

  Izvirni greh Tanje in njenih lenih kompanionov je v tem da so si za zaveznika proti Slovenski desnici izbrali Islam. Ob vsem tem pa so pozabili da nihce levih ne sovrazi bolj kot prav verni muslimani.

  • večni srb

   Šiptarija im akorist od njih, oni pa od šiptarije, pogovarjajo se pa o nečem popolnoma drugem.

  • Ana Job

   Pozabil si napisati Živel Tito, gobcač.

   • Valter BraniSlav

    Zivel Josip Broz

    • Ana Job

     Da te dopolnim, kdor časti klavca slovenskega naroda in njegovih otrok je zame izmeček. Ti si dvolična oseba.

     • Valter BraniSlav

      A me nisi ze blokirala?
      Zivel marsal SFRJ veliki in nesmrtni Josip Broz, vecna mu slava.
      Tudi po Titu TITOSLAV

     • Ana Job

      Ti bi še kar klal s svojim stricem krvavim, če bi lahko. Ob tebi podobnimi mi gre na kozlanje!

     • Valter BraniSlav

      Katerim strickom, Edijem, Ivanom ali obema?
      Bila sta fejst fanta. Edo mi je celo placal karto Zagreb New York… leteli smo mimo Grenlandije.
      To da sem kot mlad odsel iz Slovenske greznice je bila moja najboljsa odlocitev. Da sem porocil Alexis Gomez je bila prav tako…
      Vi v SLO drug drugega prevec sovrazite, zato ne morete delat. Prevec energije gre za metanje polen pod noge. Je pa za dopust SLO super destinacija, za kaj vec pa ne.

 • Miro

  ja za zaveso zadaj je skrit…

  • Republic Commando

   Na drugi sliki ga vidiš kako zadaj sedi ob omari.

 • Janez Novak

  Idejni nasledniki nekdanje totalitarne partije, ki sovražijo politično konkurenco, očitajo le-tej sovražni govor. Narobe svet. Gre za prozoren manever, kako zapreti usta političnim nasprotnikom. V bistvu gre za poskus neototalitarnega ustrahovanja drugače mislečih. Svoboda je svoboda tistega, ki misli drugače, zato gre za nevarne tendence po ukinjanju svobode. Ti ljudje delujejo v nasportju z ustavnimi načeli. To so resnični rdeči fašisti, ljudje, ki nas želijo ponovno peljati v totalitarno družbo.

  • večni srb

   Poskusi razumeti kako fašisti to vidijo, za njih ti ne razmišljaš drugače ampak imaš kriminalni um.

 • Slovenec sem

  No, in kaj je narobe s to oglato mizo prelestne Tanje Fajon?

  Okrog nje so sedeli sami razvpiti člani SD, za katere je bila udeležba obvezna.

  Po gornji sliki sodeč so se kazen tudi precej dolgočasili.

 • Djuro Sumar

  Okrogla miza je razkrila, da pri nas desničarji resnično nimajo nobenih možnosti za prevzem oblasti, saj so intelektualno kakšnih 100 let za levičarji.

  • večni srb

   Na žalost, je to res, politična pluralizacija je nastala kot posledica preporazdelive kapitala. Bolj revna kot je neka skupina, bolj zarukana je tudi politika.

  • Amerikanc

   Na tvojo žalost je resnica taka, da je večina slovenskih znanstvenikov z dokončano tehnično fakulteto in doktoratom, precej bolj desno usmerjena.
   Barabije, ki jih učijo na FDV (FSPN), FDV,..so se polastili otroci komipartijcev in komimafijcev in tem barabinom in mafijašem, resnično ni bilo težko uzurpirati oblasti.Lepo videno leta 2013.
   Teren za prevzem oblasti (NEDEMOKRATČEN – brez volitev), so si pričeli komipartijci delati že leta 45, po koncu vojne in naprej vse do devetdesetih let, ko so pospravili vso inteligenco, tovarnarje, trgovce in pametne ljudi.

   • večni srb

    na žalost je tudi tako, da zaradi povečanega vpliva ideološke desnice na znanost kvaliteta in ugled naši strokovnjakov strmo pada.

   • Djuro Sumar

    Zakaj na mojo žalost?

  • mona lisa

   Temu ti praviš intelektualni. Skrij se.

   • Djuro Sumar

    Proti tebi in MACONU vsekakor več kot 100 let.

 • Gr Enze

  TE KOMUNISTE STERAT Z BAJONETI V MORJE PA NAJ PLAVAJO V VENEZUELO PA HITRO ,ČE NE SE BO TUDI TAM PREJ SISTEM ZAMENJAL , ČE BODO MEČKALI S PLAVANJEM !

 • večni srb

  Zakaj ima pa sin predsednika države tri imena, vsi smo se rodili atu in mami, ob rojstvu pa otroci običajno prevzamejo očetov priimek ali pač uporabljajo mamin, kadar oče ni znan oziroma ne prevzame očetovske odgovornosti za svojega sina.
  Luka ima pa kar oba priimka, torej sklepam, da se je ob rojstvu pisal Pečar, potem pa ga je Pahor priznal, posvojil, ne vem kaj so se šli, ampak zdaj ima očitno dva priimka. Kaj bo, ko bo oženjen, morda bodo njegovi otroci imeli tri priimke, lahko bi skrajšali in se imenovali preprosto Pahor+, kjer bi tisti + pomenil še celo mavrico neznanih imen, s katerimi se lahko oseba poistoveti.
  Pravzaprav bi moral naš celotni državni vrh nositi + za priimkom, so ja ena velika, srečna družina.

  • Djuro Sumar

   Mislim, da se gre pri tej stvari bolj za modo. Je pa to po svetu zelo različno. Finci imajo baje tudi do dvajset imen.

   • Amerikanc

    Tudi južnjaki imajo neke čudne sestavljanke in dodajanja iz roda v rod.

    • večni srb

     Mogoče kje na jugu obujajo še tradicionalne plemiške naslove, so bili le kraljevina, Jelinčič si je recimo dokupil priimek Plemeniti, čeprav se ni nihče v njegovi rodbini nikoli pisal plemenit.

   • večni srb

    Saj pravim, da bo kmalu ime tri priimke.

  • Mojca pokraculja

   Luka Pahorjonovic Pečarjon

   • sodnikisozločinci

    Mislim, da se ni lepo spravljati nad otroka, če ne maraš njegovega očeta. Ti boš kriva, če bo njegov medvedek moker od solz.

 • Amerikanc

  Al mu Štefa ne da več šlatat, da ima toliko časa ?

  • večni srb

   Štefka preveč dela, lahko bi najela študentko.

   • mona lisa

    Šteje denar ki ji ga Kučan nosi.

  • Mojca pokraculja

   Nic vec, zdaj drugi daje slatat.

 • Novakec1

  Še makarončkova je manjkala pa bi bila repriza Noč čarovnic.

 • Slovenec sem

  Ta oglata miza je služila le kot krinka, da so se lahko zbrali levi fašisti in legalizirali prvo fašistično celico po osamosvojitvi.

 • Franc Šink

  Če hočejo nov svetovni red, morajo vkalkulirati tudi krvavo revolucijo. Brez krvi ne bo šlo. Tu ne bo nobenega žameta.

  • etrusk

   Res je kar ste zapisali, brez krvi ne bo šlo.

   • večni srb

    Pojdi v obližnjo vaško gostilno, nažri se kot krava, stopi na šank in se zaderi, ima li neko jači, pa bo.

    • sodnikisozločinci

     A ne obstajajo lepši načini?

  • večni srb

   Po kakšni logiki so revolucije in spremembe možne samo s prelivanjem krvi, kje to piše?

   • Franc Šink

    V tisoč letni zgodovini.

   • sodnikisozločinci

    Obstaja tudi seksualna revolucija, za katero je pogoj tudi prelivanje sperme, a brez krvi tudi pri tej ne gre, mislim menstruacijske krvi in pa tiste zaradi prehudega trenja, ki nastopi pri premajhnem mazanju.

 • montyamp

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE

  V SLOVENIJI :

  1. Predno so si spremenili ime v
  —————–SD—————-
  , so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
  V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v murglskosrbskem jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe
  o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku: SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  SD
  je naslednica ZLSD, prej so bili ZL , združili so se SSS , SZDL , DESUS , ZKS-SPD .
  Predsednik DESUS – a SKOJ-evac LDS pralni stroj .
  SSRNJ – SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA YUGOSLAVIJE
  ZL — SDP STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE
  ZKS — SDP .. ZKJ — ZVEZA KOMUNISTOV YU

  ZKJ —— KOMUNISTIČNA PARTIJA YUGOSLAVIJE
  je mati SD .

 • mona lisa

  To je višek kaj se dogaja v tej državi. Za premierja si postavijo nesposobnega klovna in osebki s starim Kučanom se grejo absolutno vladavino. O Fajonovi pa tako ne bi zgubljala besed.

  • večni srb

   Vi ste ga izvolili, ko ste silili ljudi na volitve, pa ste vedeli, da v takih razmerah nimaš koga podpreti.

 • Kučko pod pručko

  Vir zla je v Murglah

  Nova24, takoj pod glavnim naslovom niste dovolj točni. Gre namreč za zlobno evroposlanko Tanjo Fajon, plačanko zlobnega milijarderja George Sorosa.

  Res, da je Soros zloben, saj deluje proti celotnemu človeštvu, vendar se nas bolj tiče to, da imamo na čelu države ZLOBNEGA človeka. Njegova zloba, ki ima svoje domovanje v Murglah, nas potiska v uničenje Slovenije!!!

 • Van Der Waals

  GOVORIJO STRAHU HKRATI BI PA V EVROPO SPUSTILI HORDE MUSILMANOV IN S TEM ZANETILI DEŽAVLJANSKO VOJNO!!! BUDELA LEVE FAŠISTIČNE!!! OGABNI LEVIČARJI!!

  • večni srb

   Če je sožitje prebivalcev odvisno samo od migrantov, potem se je državljanska vojna že zdavnaj začela.

   • Van Der Waals

    ŠE NI KRITIČNE MASE MUSLIMANOV!!! BEDAK

    • večni srb

     Ampak migranti so že zdavnaj tu, to se verjetno strinjava. Rekel si, če so migranti, je državljanska vojna, zdaj pa ne vem.

 • totex39

  Preveč se jim je dopustilo in se je mafija razširila, če bo šlo tako naprej, bodo kmalu vsi tisti, ki so si pridobili izobrazbo in delali dobrobit Sloveniji, morali spremeniti poglede in način delovanja kot že to delajo vsi spreobrnjeni mladi socialisti po navodilih starih partijcev in teh je vedno več.

  • večni srb

   Če te prav razumem, večina javnih uslužbencev in politikov je pri nas v redu, samo teh par je problem. Saj zato se pa ne more nič spremeniti in je itak vseeno kaj nakladajo.

   • totex39

    Ne se zafrkavat, ravno nasprotno večina je za en d*rek in podkupljivih.

 • bisabre

  Name je naboljši vtis naredila Pipanova s svojimi “prekrižanimi argumenti”. ;)) Če bi imela za spoznanje krajše krilo, bi me totalno prepričala. :)))))

  • Silka

   Me prav zanima ali ima spodaj srp in kladivo.

  • totex39

   Tudi ona je ena med tistimi, ki se je dala “spremeniti”, čeprav je bila tudi v tujini, kar kaže njivo premoč, če hočeš, da uspeš pri nas ostaja samo tak način. Zgodovina se spet ponavlja.

  • večni srb

   Poišči si službo v vojski ali policiji, tam so same take.

 • O’Brien

  O takih dogodkih je treba čim več poročati. S pojavljanjem v javnosti se jih najbolj razkriva.

  Kar tako naprej!

 • Slehernik

  Veliko leftardskih teroristov na kupu

 • Slovenec sem

  Težko je biti ud SD.

  Če si član te stranke, si v sramoto sebi, družini, sorodnikom in prijateljem ter znancem in domovini..

  In še dolgočasnih ter brezplodnih oglatih miz se moraš udeleževati.

 • xxxxxx yyyyy

  Zloglasna???

 • svoboda

  naj dajo zgled in sprejmejo kakšnega begunca v svoj dom, mislim, da taga filma ne bomo videli

  • Valter BraniSlav

   Begunce bodo sprejeli v tvoj dom.

   • svoboda

    mislim, da imaš prav

    • Valter BraniSlav

     Oni svoj “humanizem” delegirajo na davkoplacevalce od katerih tudi sami zivijo.

  • večni srb

   Ampak ne v Sloveniji, ker potem je vseeno, če jih sprejmeš ti ali kdorkoli od nas.

 • Valter BraniSlav

  Tito odpusti jim saj ne vedo kaj delajo.

  • večni srb

   Tito jim ne bi samo odpustil ampak bi jim še pomagal, par letnikov inštrukcij na Golem otoku, pa bi vsi postali inženirji in profesorji.

   • Valter BraniSlav

    Ja tocno tako.
    Vecna slava Josipu Brozu, najvecjemu sinu Slovenske matere.

 • Slovenec sem

  Kaj je narobe s temi rdečimi osebki, da se jim ljubi posedati po takih dolgočasnih in zblojenih seansah?

  • Black_Raven

   skupni imenovalec jim je drek u tistih zarukanih glavah…

  • večni srb

   Meni tudi ni jasno, saj si nihče ne upa nič pametnega povedat, tam so zato, da se strinjajo glede istih oslarij.

 • Valter BraniSlav

  Ideologi, levi in desni, se za nekaj borijo ker se jim ne da delat.
  Brscic = Savic = Irsic = Fajon = Mesec = Kordis = Jansa
  Vsi so diplomanti FDVja in kot taki nezaposljivi. Edino kar jim ostane je prodajanje leve ali desne megle…

  • slosin

   dej no dej, pa glih ti ….borzni meše’tarji niste daleč od teh, ki jih omenjaš…

   • večni srb

    Čigava je naša borza, slovenska ali hrvaška?

   • Valter BraniSlav

    Nisem borzni mesetar, sebe in moje kliente sem obogatil z indeksi. Mesetar je Soros, jaz sem ucenec Markovitza in Bogla.

    • Ana Job

     Seveda nisi , ker nimaš pojma o ekonomiji je rekel predavatelj, ki te je bral. Navaden bleferski gobcač si.

     • Valter BraniSlav

      Saj meni ni treba biti pameten. Jaz sem bogat: zena, otroci, vnuki in par sto milionov $.
      Hvala ti Broz za prost dostop do izobrazbe in odprte meje.

     • Ana Job

      Hahaha, dobra šala. Kar nakladaš je en navaden bul šit, razlagaj pravljice komu drugemu bolj naivnemu, ki ti bo nasedel.

     • Valter BraniSlav

      Re pravljice so resnicnost. Obrestno obrestni racun je cudez narave.
      Si si ze nasminkala ustnice predno ga bos vlekla tistemu pedru?
      Vse za vecjo rodnost Slovenije. Ana Job sexual conversion from gay to str8. Ana gives such a good head that 81% of gay men become str8 after Anna’s NO. Call 800 ANA SUCKS

     • Ana Job

      Bedak zahojen, očitno ga pridno vlečeš, da te tolk boli kadar govorim o buzijih, ali je pa kakšen od tvojih otrok to da je to zate boleča tema. Ti nimaš pojma o ekonomiji bedak, čefurski! Kardeli Itak niste Slovencev ampak škodljivci in bramorji! Maaaaaarš!

     • Valter BraniSlav

      Sm te pa zgleda razkuru k sm ti predlagou da ga unmu pedru fafaj za terapijo njegove “bolezni”…
      Kam naj grem, mene v SLO ni od leta 1977. SLO je dobra za dopust, 6 tednov na leto, za vse ostalo so boljse ZDA.
      V SLO vsi samo nekaj sanjate, desni isto kot levi. Glavni problem pa je da imaste mnogo prevec druzboslovcev ki so cokla Slovenskega razvoja.

     • Ana Job

      Seveda si me razkuril, ker je to precej nizka, zato ti pa vračam.

     • Valter BraniSlav

      Oh, meni ne pride nic do zivega
      Mi bogatini imamo debelo kozo.
      Poglej si Trumpa…
      Pa se zelo pameten clovek je ki levicarje spravlja v bes, kar je dobro.

     • Valter BraniSlav

      Kateri predavatelj me je bral?

 • Artur

  Rakasta tvorba z metastazami na kupu.

 • sanguis sacrum

  hohoho..lisice predavajo o varovanju kokoši…

 • marker

  Podobno kot v starih časih pred 1991: Kongres plenuma ZKS s pomladkom.Tam je Milan vedno govoril v tujem jeziku…

 • Slehernik

  Takšno “kulturo” želijo prenesti v zahodno civilizacijo
  https://www.youtube.com/watch?v=tCSdYbG2Qdk

  • večni srb

   Ne klikam na otroški porn.

   • Slehernik

    Me veseli. Nihče normalen tega ne počne.

 • Ryuk

  Svoboda govora je vaša pravica. Ne pustite si je vzeti! Rdeči pajaci vas hočejo utišati.

  • večni srb

   Najprej morajo verjeti, da si želijo kaj povedati.

 • piko8

  Govorili in prepričevali so sami sebe, kako je komunizem in kozjejebci dobra popestritev evropske kulture!!
  Saj JALOVA fajonka nima kaj izgubiti!!d

 • Slehernik

  Nedofukanke in bulmastifojebci na kupu

 • Common Sense

  Definicija ortodoksnega levičarja: “Če sem užaljen, je to sovražni govor”. Ni jim še kapnilo, da je vsak sam odgovoren za svojo užaljenost. Sicer pa, ko bo Policija vrlega mlečnozobega Che Guearo Mihca povabila na zagovor, ker je pozival ljudi, da “oberejo podjetnike do zadnjega beliča in ji sterajo v morje z bajoneti”, potem se lahko začnemo pogovarjati kaj je to sovražni govor. To, da rečeš, da so v Levici idioti, to gotovo ni. Do takrat, fu*k off.

  • večni srb

   Če je imel jasen načrt, sredstva in bajonete, potem je nekaj na tem.

   • Common Sense

    Če to kar ti praviš drži in če naj bi vsaj načeloma v tej družbi imeli iste vatle, potem pa ni jasno zakaj so policisti sploh povabili Jelinkota na zagovor? Zakaj že? Ker je menda rekel, da so v Levici “idioti.” Folku se je strgalo. Jelinko sicer ima prav, a to je moje osebno mnenje (in obenem očitno že kar sovražni govor).

    • večni srb

     Tudi jaz ne razumem teh stvari, vse politične stranke združujejo javno mnenje posameznih občanov in državljanov, mogoče so ga povabili predavat, rabili so nasvet, ne na razgovor, ker je eden od njihovih šefov.

     • Common Sense

      Ja, to bo:) Povabili so ga predavat:))))))) Mogoče pa res:) Dobra fora:)

     • večni srb

      Kaj pa naj, so pač sedeli na ušesih in so morali še enkrat slišati navodila. Če ne razumejo in nočejo ubogat, jih stranke ne rabijo.

   • sodnikisozločinci

    Jelinčič je imel jasen načrt in sredstva, Levici je hotel prebrati kazenski zakonik in ustavo, kar je najlažji način, da iz pametnih ljudi narediš idiote.

  • marker

   Vsaka izgovorjena ali pisana beseda proti kateri levičar nima argumenta, je sovražni govor. Krilatica “Smrt Janšizmu” pa je svoboda govora.

   • večni srb

    janšizem ni niti beseda, kaj šele oseba.

    • tohuvabohu

     Tudi srbohrvatizem ni v slovarjih.

   • Common Sense

    Zadnje čase je priljubljena tudi skovanka klerotalibani. To seveda ni sovražni govor. In seveda dvomim, da se kdo od naslovnikov počuti užaljenega. Levičarjem bi rekel samo to: grow up.

    • večni srb

     Meni je všeč, kaj so pa bili drugo ustaši.

     • Common Sense

      Mene te skovanke zabavajo in se vsakič režim, ko jih berem…. Pa nisem še slišal, da bi kdo sklical okroglo mizo kjer bi jokcal kako jih žalijo s “klerotalibani”.

     • večni srb

      Saj albanci tudi niso užaljeni, če jim rečeš šiptarji, za njih to pomeni ponosen sin orla.

     • Common Sense

      Zadnjič sem Francoza našuntal, da reče “Dajmo se narediti Francoza”. Ni vedel kaj se dogaja.

     • večni srb

      haha… :)

      Če bi šiptarki rekel, da je ista kot bretkocë, potem bi pa mogoče res bila užaljena, ker orel je plemenita žival, žaba je pa krastača.

     • tohuvabohu

      Ne drži. Albanci sami sebi rečejo “shqiptar”, drugim pa zamerijo, če jih tako imenujejo.

   • sodnikisozločinci

    SMRT KUČANIZMU!

 • slosin

  kolk teh rdečih modelov bi moralo biti ob 13h v službi..npr. Ksenija Horvat..ajde Nova, vprašte na nacionalko…

  • Common Sense

   In koliko teh modelov, ki tam sedi je plačanih iz proračuna? Jaz bi stavil, da kar 100%. Same užaljene snežinke, ki se plodijo na našem denarju.

 • Andrej

  A še komu ni jasno, da je Šarec pajac, državo pa vodijo drugi?
  Kučan ima še vedno partijsko knjižico in tudi iz oblasti še ni sestopil.
  In zdaj mi eni nabijajo, da so vsi isti.
  Isti so samo tisti, ki sledijo Kučanu.
  Kdor pa bi rad kaj spremenil, ga odstranijo. Diskvalifikacija, likvidacija… Ilova gora.
  Sklep: kriv je Janša.

  • večni srb

   Janša je kriv že zato, ker ni odstranil niti enega komunista. Saj vem, da ne more, ampak zakaj potem sere, to ne razumem.

   • Andrej

    Zanimivo razmišljanje. Ko je začel s tvojim predlogom odstranjevanja se je zgodila ulica.

    Daj, razloži, kje serje? V glavnem je zadnje čase precej tiho. Če pa kaj reče: kaj od tega ni res?

 • xtc

  no ja sedaj se vidi pod nadzorom koga Fajonka dela in kdo je kolovodja,kajti Fajonka je navaden tepc,zato Kučan nadzira ,da gre vse tako kot je naložil.
  Vendar se stvari se bolj fižijo,kot socialistom v Španiji,kjer se ljudje vztrajn sicer zelo počasi odmikajo od Socialistov in sleje kot preje bodo dobili novega Franca in to je dejstvo.
  Treba pa je vedeti ,da gre pri Kučanu in Draganu za komuniste najtrše xsorte,ki so sodelovali pri uničevanju Yuge s svojo popolno nesposobnostjo .
  Misalim pa ,da je čas ,da se narod z demonstracijami upre kulturi kučanovega komunističnega hujskaštva in netenja sovraštva in nestrpnosti.
  Če želijo tio naj odidejo v njihovo Yugo in tam počno to.

 • domovina mili dom

  Ja , če komunisti pravijo, da te ne sme biti strah, da ti odrežejo glavo, potem te res ne sme biti.

  • večni srb

   Tudi jaz si upam riniti tigru glavo v odprt gobec, če vem, da so mu prej popipali vse čekane.

 • Nobene fotografije Kučana?

  Niti ko zapušča slaščičarno ali pije kavico?

  c c c

  • Petrovc

   2. fotografija, skrajno levo, bučko…

   • A, pa res!

    Lahko bi se malo bolj potrudil ta ki je zadolžen da opreza za njim, ker to da se ga ne vidi ‘jasno in glasno’ kot recimo ko pije kavico, je pa res amatersko!
    Mogoče bi morali najet koga drugega

    • Petrovc

     No, niso pomislili, da tu spremljajo tudi manj razgledani levičarji

 • Dragan Krstič

  A Borčija pa ni bilo na fajonkino predavanje. To pa ni lepo od njega. Pa taka prijatelja sta bila ko je bil on še poslanec v Bruslju.

 • sloustava

  Naj, Kucan, ;a VSO proslavi nas je village vec! Vsa’ dan vec! Tebe in tvojih pa je vsak dan manj…pa ne po vampu

 • Garbage man

  Kje je bil pa šiptarski bastard ?

  • Slovenec sem

   Prjatu razumni, misliš Serpentinška?

 • ljubinica

  Lepo je pojasnil ameriski politicni analitik Ben Shapiro komunisticnemu opranoglavcu Jerneju Stromajerju, kaj je sovrazni govor in kaj je fasizem.
  Sovrazni govor je direktna groznja in poziv k nasilju. Ce pa nekdo zahteva prepoved govora, ki mu pac ni vsec, je “fasist”.
  Po teh kriterijih je sovrazni govor: “Hudo jamo so izpraznili, spet je prostor v njej ….” ali ” Kristjani, klali smo vas 1945, spet vas bomo klali” …..
  Ce pa povemo, kaksno ZLO je Kucanov komunizem ali kaksen nesposoben pajac je Sarec ali da je splav umor cloveskega bitja ….to NI sovrazni govor.
  In tisti, ki hocejo prepovedati govor, ki jim ni vsec, so totalitaristi: fasisti oziroma komunisti — ISTI.

 • Osti jarej

  …brzi mile……aaahhhahhahaaa

 • Beli Medo

  Bedasto, prepričani se prepričujejo!

  • tohuvabohu

   Psihologi vedo, da fanatiki potrebujejo stalno potrjevanje svojih teorij. Če se pri tem prepričujejo vzajemno, toliko bolje. Važno je, da v svoji patološki poziciji človek ne čuti osamelosti. Goebbels je imel to v mezincu. Če je bil Kučan zraven, je to delovalo “blagodejno” na udeležence, pa tudi sam je dobil potrditev, da je na “pravi poti”. Vsi totalitarni režimi delujejo na tak način.

 • Dragan Krstič

  Nizozermska zaradi vse več nasilja nad ekipami prve pomoči kupuje neprobojne jopiče za te zdravstvene
  delavce. Očitno postajajo Nizozemci vedno bolj nestrpni in sovražni do ljudi, ki jim nudijo zdravstveno pomoč, hahaha. Le kako je to mogoče pričakovati od tega tako kulturnega naroda.

 • Dragan Krstič

  A naš Josip Broz Tito oziroma Strochmayer je bil tudi na predavanju. Upam da se spet kaj oglasi in nas ozmerja z domobranci. Seveda upravičeno saj je bil njegov dedi komisra v partizanski Kulturbund četi Siegfried.

 • ljubinica

  Vsi, zbrani ob tej okrogli mizi, pripadajo levicarski privilegirani kasti.
  Za te salonske levicarje je znacilna neskoncna hinavscina.
  Poln gobec imajo vrednot, solidarnosti, enakosti, svobode, empatije itd.
  Ampak realnost je, da jim je v resnici samo za denar in oblast.
  Vse te “humanitarce” je treba vprasati: Kaj si ti osebno, iz svojega zepa, zrtvoval npr. za migrante.
  Za to laznivo hinavsko pocetje levicarjev imajo Americani izraz: virtue signalling.

 • slosin

  levosučneži, nova spet laže….v naslovu piše ‘Včerajšnjo okroglo mizo….’ Vsakmu malo bolj razgledanemu levičarju je pa jasno, da je miza na sliki štirioglata…

  • SIMON ROZIC

   Že, že, spake okoli pa so kar okrogle, de? .Sploh ono stvorenje iz ozadja,
   ki ne manjka na nobeni satanistični procesiji…in ob nobenem omizju, tudi
   v slaščičarni Zvezda ne! Naj ga prasca raznese od hudobije!

 • Kataklizma

  Udeležence ni presenetila niti prisotnost zadnjega šefa komunistične partije in vodje globoke države Milana Kučana … patetično novinarstvo

  • sodnikisozločinci

   Jemlji to kot parodijo na Hanzi TV.

   • Kataklizma

    Se pravi je to zgolj in samo provokacija? S kakšnim namenom?

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
  združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
  agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
  DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS SMC …) je formalnopravna naslednica
   SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
   savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
   se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
   jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
   se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
   traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
   socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
   demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
   ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
   Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
   stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
   imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd.
   lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =

   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljao ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
    kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
    hormoni nasprotnega spola,
    ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI.

    Sledimo?
    SVOJE pankrte in posvojene najprej POHABIJO in potem jih vzgajajo v laži, da je za njihovo garažno pohabo kao kriv JJ,
    ki je (JJ) kao kriv potem še za dež, sneg, točo, poplave …
    pa seveda za
    puške, ki jih je KUćAN prodajal IZETBEGOVIćU,
    pa za PATRIJE, ki jih je kupovala LDS=SKOJ=KPJ=MURGL KOMI JUGOSLAVIJA
    itd. itd.

 • zvone gabrijan

  Okrogla miza o Hudi jami in ostalih jamah? Kdaj boste zmogli kritičnega pogleda na vaše predhodnike, ki ji še zdaj po božje častite? Nehajte zavajat, ker vam je v resnici en drek mar.

 • Olga2345

  Fajonovo bi lahko poimenovali kar furgonova, saj za njenimi “gosti” ostajajo samo mrliči, invalidi in posiljene ženske!
  Kučan ni vreden besed! Trohneti bi moral za rešetkami že 27 let!

 • ana janez

  Na tem svetu bi bilo potrebno organizirat neodvisno dobro izurjeno skupino specialcev ki bi poskrbeli da bi počistili predsednike in politike ki niso po meri ljudstva, sem sodijo tudi naši

  • sodnikisozločinci

   Saj mogoče imaš prav, ampak policija in tajne službe bi še prej poskrbele zate, zgodovino pa kot kaže praksa v Sloveniji, pišejo zmagovalci. Mediji bi iz tebe naredili terorista, pedofila, kanibala in nekrofila.

 • FRANC3

  Fajonka je tako rdeča, da ima verjetno še spodnje hlačke rdeče in okrašene s srpom in kladivom (enako kot Helga v seriji Alo, alo, ki je imela hlačke okrašene s ”hakenkrajcem”).

  Rdeči so se enostavno ustrašili zgodovine in preteklosti. Oglejte si oddajo PRIČEVALCI – Albina in Rozalija Majerle https://www.rtvslo.si/pricevalci/oddaja/174573428 in uspehe partije:
  Od 04:10 do 06:40 in 07:15 do 10:20 – Poboj 64 Ciganov na Maverlenu in v Zagradcu
  od 42: 40 do 50:50 – Izsiljevanje UDBE (Boris Jurejevčič)
  Od 51:50 do 58:20 – Ogled krajev v Marverlenu in Zagradcu, kjer so bili odpeljani in pobiti Cigani ter o nesramovanju zločincev, ki se še danes ne sramujejo grozovitih dejanj

  Priporočam pa, da si ogledate celotno oddajo. Ko to vidiš, ti postane jasno, zakaj ZB in Tit Turnšek nori po RTV hiši, da je potrebno oddajo PRIČEVALCI ukiniti, Jožeta Možino pa odstraniti z RTVja, Lahko so partijci ponosni na krvavo raboto.

 • Valter BraniSlav

  Daj naslov ti posljem kartolino iz domacega Miamija.

 • Valter BraniSlav

  Kako je one bratrancu? Mogoce ga poznam.

 • KP

  Kaj,a je Kučko še živ? Zadnjič mi je eden dejal,da je fliknu..Ehh..

 • alborebeka

  Kučan in njegovi jurišniki iz strank SD, ZL in preostalih komunajzerskih
  strank/satelitov levice Desus, SMC, liste Šarca in že propadlih LDS/ Zares in
  ZKS, ZKJ/ Jankovićeve PS vztrajno preprečujejo sprejem resolucije komisije
  sveta EU, ki izenačuje in obsoja vse tri totalitarizme fašizem, komunizem in
  nacizem v našem DZ. Ti isti ljudje in iste stranke so preprečile izvedbo
  lustracije leta 1991 in
  so glavni krivec, da se ni obsodilo izvensodnih zločinov in zločincev storjenih
  aprila in maja leta 1945 po končani vojni. Ker v samostojni demokratični državi
  nismo obsodili vseh tistih, ki imajo krvave roke imamo tudi danes nepravno
  državo, nenormalno, nemoralno in neetično družbo kar se nazorno vidi v zafurani
  tranziciji.

  Naša država in družba je bolana, etika in morala sta zlorabljeni, čisto
  razvodeneli in dokler tudi 100 let staremu komunajzeru, klavcu lastnega in
  tujih narodov ali partijskim šefom raznih državnih represivnih organov,
  režimskih policij in združenj sodnik na sodišču ne izreče kazni za storjene zločine
  proti človeštvu, bodo ti morilci, njihovi sorodniki in politične stranke,
  politiki, ki se jim rep vleče globoko v totalitarni komunistični režim trdno
  prepričani, da je bilo izvensodno brezobzirno klanje pravno moralno in etično
  pravilno dejanje.

  Kakšno je to abnormalno sporočilo, ki legalizira, opravičuje množične
  izvensodne poboje za današnjo mladino, za ta nov, tudi turbolenten čas, naj
  presodi vsak sam pri sebi. A se bomo, če se ne bomo mogli zmeniti klali znova?
  Či bi bili vsi ti klavci svojega in tujih narodov že obsojeni, se tudi storjen
  gnusen genocid v Srebrenici nikoli ne bi dogodil. V dno duše naj bo sram
  sodstvo v rankji Jugoslaviji in še posebej baje neodvisno sodstvo, sodnike,
  tožilce in državno policijo v novi samostojni baje demokratični državi
  Sloveniji, ki v vseh 26 letih nove, demokratične države vpete celo v EU , kjer
  se bi naj spoštovalo človekove pravice in svoboščine ni obsodilo niti enega
  samcatega naročnika, klavca ali pripadnika tistih režimskih slug, ki so za
  poboje vedeli a so jih načrtno prikrivali, jih zamolčali.

  Če bi bil sam tak sodnik, tožilec, policaj ali politik, ki je načrtno gledal
  stran, ko bi tudi po naši USTAVI, zakonodaji moral ukrepati po uradni dolžnosti
  pa ni, BI TAKOJ ODSTOPIL, moral pa bi jih demokratičen sistem in varovala v
  USTAVI že zdavnaj izločiti pa jih NE! Takšni moralno, etično in strokovno hudo
  sporni ljudje ne morajo predstavljati pravne države in deliti narodu pravice,
  vsaj v demokraciji NE!.

 • Biba Majer

  Sposojen komentar iz preteklosti: “FDV-jevci / LEFTARDI, se lahko borijo samo z dildoti.”
  Tale skromni “sestanek” Fajonove pa je le verbalna masturbacija peščice potaplajočih se. Vodo imajo že v grlu. Na ukaz plačnika, živega trupla Sorosa, še malce brcajo – brez učinka.

  Ustava v 39. členu pa pove kaj je prav – SVOBODA IZRAŽANJA.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!