fbpx

Popravek: Razkrivamo, kako je predsednica DNS in novinarka Večera Petra Lesjak Tušek izvedla pogrom nad Janezom Lavretom, da bi na direktorski stolček slovenjgraške bolnišnice pomagala svoji prijateljici Jani Makuc!

Predsednica Društva novinarjev Slovenije Petra Lesjak Tušek. (Foto: FB)

Dne 7. aprila 2020 smo na portalu Nova24TV objavili članek z naslovom Razkrivamo, kako je predsednica DNS in novinarka Večera Petra Lesjak Tušek izvedla pogrom nad Janezom Lavretom, da bi na direktorski stolček slovenjgraške bolnišnice pomagala svoji prijateljici Jani Makuc! V nadaljevanju objavljamo prikaz nasprotnih dejstev.

 

Dne 17. aprila smo na portalu Nova24TV objavili članek z naslovom “Je lahko še bolj pritlehno? Županja Črne na Koroškem Romana Lesjak februarja zalogo zaščitne opreme podarila Kitajski, te dni pa udarja čez vlado in zavaja, kako naj podarjene maske ne bi bile primerne!?” V nadaljevanju objavljamo prikaz nasprotnih dejstev.

 

 

Dne 1. maja 2020 smo na portalu Nova24TV objavili članek z naslovom “Ga čaka odpoved? Zdravnik Rihard Knafelj bi kristjanom odrekel dostop do ventilatorjev, saj imajo ti Jezusa!” V nadaljevanju objavljamo prikaz nasprotnih dejstev.