Razkrivamo, kako je skrajni levičar Brglez pobegnil v politiko, preden bi bil “odstreljen” s FDV

Foto: STA

Medtem ko ga Haklova režimska trobila v teh dneh kujejo v zvezde kot “priljubljenega profesorja” in “spoštovanega politologa”, na Nova24TV razkrivamo, kako je skrajni levičar in najslabši predsednik v zgodovini državnega zbora Milan Brglez v resnici s FDV pobegnil, preden bi ga tam odpustili. Odkrivamo, kakšen je bil potek njegove akademske kariere, na nas pa se je obrnila tudi njegova nekdanja študentka in nam predstavila, kakšen “ugled” je užival Brglez med študenti. Preberite tudi, zakaj se ga je med študenti oprijel vzdevek Brzi Mile …

Konec avgusta je bilo z velikim pompom prek vseh režimskih trobil oznanjeno, da se radikalni poslanec Milan Brglez pridružuje poslanski skupini stranke, ki v parlamentu velja za izpostavo globoke države, to so Socialni demokrati Dejana Židana. Zdaj že uživa privilegije in ugodnosti, ki mu jih omogoča globoka država, in tako so v septembrski številki revije Obrazi, ki sodi v okvir imperija rdečega tajkuna Hakla, kamor spada tudi režimsko trobilo in glasilo SD Večer, objavili intervju. V intervjuju so ga med drugim opisali kot “priljubljenega profesorja” in celo kot “spoštovanega politologa”, na štirih straneh pa so mu dali priložnost jamrati, kako se poslanci SMC zdaj bojijo govoriti z njim in ga hvaliti. Brglez med drugim pove, da si “upa trditi, da bi bilo v političnem zakulisju marsikaj drugače, če ga ne bi bilo zraven”. Kmalu se Haklov imperij z Večerom vred sicer združuje z ljubljanskim Dnevnikom v lasti še enega levega tajkuna, Petana.

V SMC so imeli dovolj njegove radikalnosti in so ga zato izključili
Pred tem je bil kljub svoji podpredsedniški funkciji v Stranki modernega centra Mira Cerarja ter dejstvu, da je bil soustanovitelj stranke in se je uveljavil kot njeno drugo ime, iz nje izključen. V stranki so namreč že kmalu odkrili, da se radikalna stališča Brgleza pač ne ujemajo s tem, kar bi lahko opisali kot moderen center. Brglezovo podpredsedniško mesto v SMC je bilo sicer ogroženo že, ko je Cerarju nagajal pri vprašanju nelegalnih migracij, vrhunec pa je bil dosežen, ko je Cerarju med koalicijskimi pogajanji želel za hrbtom speljati mesto predsednika državnega zbora. Takrat je SMC dokončno prekipelo in izvršni odbor ga je izključil iz stranke.

Brglez je znan po svoji ljubezni do tobačnega dima.

Zakaj se Brglez ni že takoj priključil Levici?
Njegova skrajno levičarska stališča že dobro poznamo, tudi sam Brglez jih ni skrival niti na začetku svoje politične kariere. Že leta 2014, kmalu po izvolitvi, je Brglez v trobilu ekstremne Levice Mladina v intervjuju povedal sledeče: “Ideja revolucije, kot jo zagovarjajo v Združeni levici, nam je lahko simpatična, a v trenutni svetovni gospodarski konstelaciji ni realna.” V intervjuju je tako jasno povedal, da mu je “ideja revolucije”, kakršno zagovarja skrajna Levica, simpatična, torej vključno z nacionalizacijami in onesposobitvami političnih nasprotnikov, kar je leta 2014 Brglez že jasno pokazal s protiustavnim odvzemom poslanskega mandata Janezu Janši. Toda “nerealnost” v svetovni gospodarski konstelaciji v praksi pomeni, da se s članstvom v Levici namesto SMC pač ne bi mogel dokopati do visokih položajev in s tem višjih prihodkov, prav gotovo pa mu ne bi dišala tudi ideja, da bi nekaj odstotkov svoje plače vsakomesečno vračal nazaj stranki. Kako pomembni so mu nazivi, pa priča tudi dejstvo, da so ga v trobilu Levice Mladina naslovili kar z nazivom “profesor”, in to kljub temu, da ima v resnici Brglez še vedno naziv docent, kar ga uvršča dva naziva nižje od naziva profesor, pri tem pa novinarja ni opomnil in ga prosil za popravek. Pri 51 letih je tudi med starejšimi na FDV s tem nazivom, a več o tem nekaj vrstic nižje.

Sodeč po zapisu Franca Trčka na Facebooku je Brglezu grozilo, da ga bodo vrgli s FDV! (foto: Facebook)

Po izključitvi iz SMC je bilo kmalu jasno, da imajo za takšne pohlepneže, kot je Brglez, še v skrajni Levici višje standarde. Eksplicitno so to, da Brglez tam ni zaželen, izrazili tudi nekateri njihovi poslanci, med njimi Franc Trček, ki je bil njegov sodelavec tudi na FDV, ob tem pa je spomnil na njegovo aroganco, ki so je bili deležni sodelavci na FDV v času, ko je bil predstojnik katedre za mednarodne odnose. K Socialnim demokratom pa so ga po drugi strani kar sami povabili …

Brglez tudi na FDV ni preveč priljubljen: V politiko je pobegnil, preden bi ga tam odpustili!
Kot še utegnemo razbrati iz zapisa Franca Trčka na Facebooku, je kot predstojnik katedre za mednarodne odnose arogantno spraševal sodelavce drugih kateder, če so tam že pripravili “liste za odstrel”. Brglez naj bi nato izvedel, da je tudi sam zelo visoko na seznamu za odstrel v okviru svoje katedre in prav to naj bi tudi botrovalo njegovemu pobegu v politiko. Na FDV se sicer ukvarja predvsem s teorijami mednarodnih odnosov, od katerih je njegova najljubša prav marksizem, gotovo pa mu je blizu tudi konstruktivizem. Brez ustvarjanja konstruktov revolucija ter komunizem po Brglezovem okusu pač nista mogoča. Ali gre za ustvarjanje konstrukta razrednih sovražnikov, ki jim je treba odvzeti vse premoženje, ali pa kultur-marksistično prikazovanje migrantov kot žrtev, ki jih je treba “integrirati” z namenom raznarodovanja, ki utegne pospešiti revolucijo.

Na nas se je obrnila tudi nekdanja študentka FDV, ki jo je poučeval Brglez
Povedala je, da je predavanja pri Brglezu poslušala v času, ko še ni bil predsednik državnega zbora, predavanja pa naj bi bila tako nezanimiva, da jih je kmalu kar nehala obiskovati, podobno kot večina njenih sošolcev. Prav tako naj bi bila na vseh predavanjih jasno opazna skrajno levičarska drža Brgleza, najhujše pa naj bi sledilo po zaključku predavanj: na rezultate končnih izdelkov pri predmetu naj bi čakali kar več mesecev! Glede na čas čakanja se ga je med študenti oprijel kar sarkastičen vzdevek Brzi Mile.

Neuradno naj se tudi v zadnjem času ne bi veliko spremenilo, čas čakanja na ocene pa naj bi se po Brglezovem nastopu političnih funkcij le še podaljšal. Pri enem od predmetov naj bi študenti kot predpisano literaturo za izdelavo končnega izdelka pri predmetu dobili kar knjigo skrajnega levičarja in člana Inštituta za delavske študije Tiborja Rutarja z naslovom Sodobni zagovor historičnega materializma. Pisanje izdelka pri predmetu pa je bilo seveda naravnano tako, da so ob primerni obvezni predpisani literaturi študenti hitro spoznali, da je marksizem najboljša izmed teorij. Ker so knjige v vseh knjižnicah kmalu pošle, so nekateri študenti morali knjigo kupiti in Brglez je tako uspešno kanaliziral denar študentov v žepe skrajnega levičarja Rutarja.

Da Brglez ni bil preveč uspešen v svoji akademski karieri, priča dejstvo, da je od njegovega diplomiranja do takrat, ko je doktoriral, preteklo kar 14 let, pa tudi od takrat se njegova kariera ne odvija bistveno hitreje. Pri 51 letih je tako še vedno docent oziroma v angleškem prevodu “assistant professor”, med sodelavci pa naj ne bi bil nepriljubljen le zaradi svoje arogantnosti in nesposobnosti, pač pa naj bi neuradno veljal tudi za precej nezanesljivega sodelavca, ki pogosto pozabi na svoje obveznosti, prav tako naj bi se ne držal dogovorov.

Med študenti in sodelavci Brglez ni preveč priljubljen. (Vir: Facebook)

F. O.

 • Miro Jereb

  Tale brgolez me je vedno spominjal na Rožleta…in me še. Ni ne lubenica ali tikva…ne buča in tudi ne proteus / človeška ribica…skratka brez koristi in samo v nadlego davkoplačevalcev.

  • VERRZIFIKATOR

   Ah, Rožle je vendar vsaj zabaven,
   tudi če kot ta deluje teslo
   in če ga obrača kakor veslo,
   ta pa je kot psihič prepoznaven.

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!! ČIIISTI PARAZIT-ZAJEDALEC-ZAŽIRALEC !!! ! !!!

  • Common Sense

   Miro, Rožletu delaš krivico. Je čisto v redu gospod. Ne vem, če si vedel, a Rožle je bil v odraslih letih dolgoletni profesor na Fakulteti za Elektrotehniko v Ljubljani:) Sicer pa se strinjam.

  • Steiermark

   Ne samo v nadlego ampak tudi in predvsem v škodo Slovencencev, v Sloveniji! Po izgledu pa je psihopatski zlobneš in sovražnik avtohtonih v Sloveniji, vedno pripravljen, da koga okolje s svojimi steklimi čekani!

 • VERRZIFIKATOR

  Mile Skobec

  PTIČ BREZ KRIL

  Besen leta ptič po kuloarjih,
  to je ptiček brglez bolj natančno,
  gleda, kam,v katero luknjo bančno
  skril bi se, čeprav pri pisoarjih.

  Kot pozabljen ptič brez kril sameva,
  luknja ga nobena ne povabi,
  leta po hodnikih kot v pozabi,
  perje se od hudega pregreva.

  Zdavnaj že zbežale so podgane,
  v luknje razne spretno se poskrile,
  njega, ptička brgleza, pustile,
  naj si s kljunom sam obliže rane.

  Kdo je kriv, da one štiri noge
  za primer pobega pač imajo,
  brglezi pa letati le znajo,
  niso vešči druge, boljše vloge.

  Besen zdaj po kuloarjih leta,
  krila pisana so mu odpadla,
  je kot bajta čisto že razpadla,
  v glavo kakor peč povsem pregreta.

  Kriva situacija presneta
  da je zopet, besno brglez sika,
  posmehuje se iz lukenj klika
  ptičku, žal ki previsoko leta.

  • Ana Job

   Gnilozobi Mile Skobec
   rad koraka na paradi.
   Ni politike on vešč,
   so mu fantje v usnju všeč.

   S srcem bil je pri migrantih,
   temnih zagorelih fantih.
   On prodal bi lastno mamo,
   le za bruseljsko ustavo.

   Cilj njegov je Bruselj,
   kjer bi fino pil in jedel,
   in še zase komaj vedel.
   Saj ko enkrat tam sediš,
   car se samem sebi zdiš!

 • VERRZIFIKATOR

  Milovan Brgič

  IZGUBLJENA PARTIJA

  Mile Brzi šel se je šahista,
  rad mednarodno bi se postavil,
  kot profesor šaha uveljavil,
  šel po poti fant je narcisista.

  Mu ime so dali takšno mlajši,
  vzdevek za počasneža primeren,
  saj partije je igral čemeren
  in izgubljal naglo jih najrajši.

  O potezah je razmišljal vneto,
  šel sam s sabo večne se rošade,
  redno s tem posiljeval je mlade,
  deloval turobno, prizadeto.

  Mladi naraščaj ves čas dociral,
  ni dosegel zlepa profesure,
  delal še ponoči je nadure
  in razmišljal, koga bi matiral.

  Za odstrel šahiste je določal,
  ki da z matom jih bo vse porazil,
  a pri tem dovolj ni Mile pazil,
  sčasoma nič več ni sam odločal.

  Zmago bom dosegel epohalno,
  med šahiranjem se je zadiral,
  ko nasprotnik mu je zgolj pobiral,
  tolkel se je vse bolj radikalno.

  Iz partíje v drugo gre partíjo,
  pa se vsepovsod ponavlja isto,
  zašahiral se je pač na čisto,
  se lovil na ideologijo.

  Redno zdaj izgubljal je partíje,
  obveljal za skrajnega levaka,
  ki potolče ga že reva vsaka,
  Mile Brzi besa več ne skrije.

  Večkrat v kratkem doživél je mat,
  vedno bolj šahista se odriva,
  vidno je, da stvar na psiho vpliva,
  v šahu bi se temu reklo pat.

 • učko

  Ha, tud na našmu faksu je bil “gostujoči” predavatelj Tajnikar, katerega asistenti so prodajali 3 knjige in zapisovali imena tistih, ki so kupili knjige. No, jaz sem knjigi vsekakor kupil, saj nisem bil neumen, da bi zarad tistga dnarja hodu celo večnost na izpite iz ekonomije.

  • ježodež

   Pameten učko. :)

  • Slovenka

   Kupil si si mir. Pametno.

 • Amerikanc

  Milane, Alenka te ma rada. Diploma je le diploma, tudi če je iz “usrane luknje” !

  • Mojca pokraculja

   “Kaj nam pa morejo” naslov vsake diplome na FDV.

 • Darth Vader

  prišel bo čas, ko bo tudi brglez plačal in odgovarjal za svoja dejanja

  • Slovenka

   Za vsako rit je palica vrezana, ne samo za njegovo.

 • BlackOpsSystem

  Samo poglejte naslove na naslovni strani…..in pol naj mi nekdo reče da je demokracija vredna nečesa!!!!! Ma fak of poštenje, fak of korektnost, fako of vsi v tej vukojebini k ji pravimo slovenjia!!!!!

 • antimur

  Kako je pa ta Brglez nizkotna oseba, človek ne more verjeti. Prepričan sem, če bi bili v nacizmu in fašizmu, bi se ta pokvarjeni kreten enako motovil okrog njih, kot se zdaj okrog kučanistov, sicer je pa kučanizem tako skoraj enak.

  • BlackOpsSystem

   sej če jih vse skupaj in vsakega posebaj pogledaš v ksiht, ti je jasno, da so mutivode in kolaboranti skorumpirani!!!

 • RATATA

  Zdaj spet nekaj uči na fdv. A je mednarodni pravnik al ni?

  • Ana Job

   Straniščni pravnik očitno.

   • RATATA

    Čeprav je mahnjen na mednarodne odnose, ostaja komunist in najbolj jeba svoj narod.
    Leta 1992 je diplomiral iz politologije smer mednarodni odnosi.
    Leta 1996 je opravil magisterij iz pravnih znanosti.
    Leta 2006 je doktoriral na področju mednarodnih odnosov.
    Zaposlen je (bil) kot visokošolski učitelj (docent) na Katedri za mednarodne odnose na Fakulteti za družbene vede.

    • Ana Job

     Vseeno mi koliko izobrazbe ima, zame je en navaden SKRET, ker je nacionalno popolnoma nezaveden in prodana duša Bruslju.

     • RATATA

      Podatke sem navedel zato, ker po osnovni izobrazbi ni pravnik, ko se je pa oglašal v z vezi s sporazumom o arbitraži, so ga pa najavljali kot mednarodnega pravnika. To je zavajanje, saj mu manjka tako pravnih osnov, kot dojemanja državnosti in državne strukture. In taki učijo ter vodijo politiko!! + komunist!!!

 • BlackOpsSystem

  Pod nujno slovenija rabi politični zapor!!!!!

 • montyamp

  Brglez , produkt Kardeljevega samozapravnega social-komunist-fašizma , Hitlerjanskega titoizma in Stalinovih HLAPCEV topoglavosti , je zaželen v stranki

  SOCIALISTIČNIH DEMOKRATOV —- SD

  SD
  je naslednica ZLSD, prej so bili ZL , združili so se SSS , SZDL , DESUS , ZKS-SPD .
  Predsednik DESUS – a SKOJ-evac LDS pralni stroj .
  SSRNJ – SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA YUGOSLAVIJE
  ZL — SDP STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE
  ZKS — SDP .. ZKJ — ZVEZA KOMUNISTOV YU

  ZKJ —— KOMUNISTIČNA PARTIJA YUGOSLAVIJE
  je mati SD .

 • Franc Šink

  Še en dokaz , da je za FDV dober prav vsak.

  • Zgornji

   AMENNN – PRAV VSAK BEDAK , ČE PA JE ŠE KRETENSKI IDIOT OZIROMA IDIOTSKI KRETEN ZA PO VRHU, GA IMAJO PA ŠE TOLIKO RAJŠI TAM !!! ! !!!

   • Steiermark

    Še sreča (za levake) da je med njimi večina kretenskih idiotov – idiotskih kretenov, da imajo , na pretek kandidatov, za sestavljanje kretensko idiotskih levaških vlad!

    • Zgornji

     Ja, preveč se nam je zaredilo teh Pokvarjenih Parazitov v narodu !!! ! !!! Potrebno bo to …

 • Caetano

  Ze to da je vneto navijal za priznanje teroristicnega in jihadisticnega gnezda Palestine pove dovolj o njem.

  • Mojca pokraculja

   Vse pove.

 • Zgornji

  IN TE KADILSKE ZASVOJENCE SI UPAJO SPUSTITI V POLITIKO ??? !!! ??? POTEM SE TOČNO VIDI, DA JE VSE SKUPAJ SAMO ENA ŠTALA POKVARJENCEV OBARVANIH V CELOFAN “POLITIKE” !!! ! !!!

 • sloustava

  No, dragi moji, kaj za vraga pa sploh pricakujete od Kucanovega kadra? Lajanje, bevskanje, lazi in antislovensko drzo! To poznamo danes, sem pristejmo se njihove revolucionarne povojne predhodnike, e voila’, imamo stranko SD po meri kucanizma?

 • Black_Raven

  degenerirano fašistično govno od človeka…

 • Anton

  jaz pa njega nikoli nisem smatral kot intelektualca, pač imam to “smolo”, da imam zelo dobro razvito intuicijo, znam odčitat človeka, kdo je res “glavca” pa kdo zgolj “blefer”.

  OČI SO OGLEDALO ČLOVEKA!

  sarkazem press

  • Štalmajster

   Drži, eni so izobraženci “glavce”, drugi so pa samo ……. štemplani,…… tak kot bukov štor! ;-)

 • učko

  Brgla-si-ga-drgla je maskota režimskega levuharskega extremizma. Sedaj je v pravi politični stranki, stranki rdečkarskih fašistov, sami extremistični levuharji, čeprav je kučanistični režim ustanovil Levico, ki naj bi “optično” premaknila SD bolj na sredino. OPTIČKA VARKA !!!!

 • tarantela

  Se mi zdi, da je še vedno bolje biti assistant professor, kot pa assistent sheepar.

  • Common Sense

   V primeru BG se je to izenačilo.

  • Mojca pokraculja

   Assistent debili se oglasa!
   Bu, odgovori na moj post izpred nekaj dni.

 • karpelec

  Tale prepotentnež brzi mile je skrajnež brez primere in brez teorije z osnovo zajedalcev črevesnega trakta-skratka špulvurm.

 • Common Sense

  FDV je leglo ortodoksnega kulturnega marksizma ter levičarskih skrajnežev. Po tekočem traku producira opravilno nesposobne blebetače. Ne moreš jih uporabiti za nič. No, nekateri so poslanci kot npr. tudi Lukec Mesečnik. Skupaj z Mihcem Kordišem – Che Guevaro nam kažejo pot v svetlo bodočnost. “Beda za vse, razen za nekatere”.

  • Steiermark

   Kot je bilo v titovi jugovini!

 • FORT WORTH

  Brzi Mile…(:-DDDD
  Kateri marxist pa je prijubljen ??
  To so vecinoma zafrustriranci, radikalci, delomrznezi in vsakokrat polni izgovorov.
  Odgovornost jim je tuja.
  Ko se taki zavihtijo na oblast mislijo, da bodo resili svet.
  Realni pogled na svet imajo popacen.

 • Andrej

  Prej so se na Kumrovški “faks” šlepali, zdaj imamo pa FDV. A niso včasih rekli, da je to TARDEČ LEMENAT?

 • Marjan Šarac

  Pohorc je ostal pohorc…

  • Slovenka

   Pohorc? Kako to misliš?

 • Simon Novak

  No, vsaj en članek, s katerim se strinjam

 • TOML

  Mavrični pederček.

 • Antonius

  Pa poglejmo na Brgleza bolj podrobno še z druge plati. Diplomiral politologijo na kumrovški izpostavi fdv, magistriral na pravni pri kumrovškem Bavconu in se vrnil po ničvredni doktorat nazaj na kumrovško izpostavo fdv.
  Koliko je vredno znanje politologije pridobljeno na fdv, nam je nedavno nazaj dokazoval politolog, Predsednik države Slovenije Borut Pahor, ko je na državniškem obisku v New Yorku na jogging švicanju opazoval, kako se mimo njega vozi svetovna politika.
  Politologi s fdv in Bavconovi pravniki so poskrbeli, da Slovenijo vaški cucki širnega sveta, nič več niti ne povohajo.

 • Ana Job

  Mene pa zanima kako imamo lahko tako ubrisane politike, da korakajo na paradah ponosa in podpirajo razvrednotenje normalne družine? Ali so njihove osnovne družine okrnjene, istospolne in nenormalne? Jih ni nič sram?

  Škrjanec zgoraj se je na vse pretege trudil ugoditi Bruslju, saj naj bi ga tam čakalo dobro plačano mesto. Se je z migranti premalo potrudil?! Na urniku predavanj je še vedno, torej bo še naprej čepel na omenjeni fakulteti.

  • kraljica vesolja

   V Sloveniji ni normalne družine. Zlo mal. Vsi ločeni, mrtvi, tepeni, revni, depresivni.

   • Amerikanc

    Vse po zaslugi “usmerjenega izobraževanja” in političnega ustrahovanja, vse tja do leta 87.

    • Nocoment20.04

     Spake plasticne ti je naredil ime v nicku

   • Ana Job

    Tradicija prave družine pa sta še vedno moški in ženska.

    • kraljica vesolja

     POudarek je na MOŠKI, ne pa neka pijandurdska agresivna, nekulturna ptička. Sam poglej, kva so iz bab nardil. Plastične spake, tud pravih žensk ni več. Res ne.

     • centurion

      +++++++++

     • Ana Job

      Prav imaš. Večina mladih moških danes je maminih sinetov, problem je med drugim tudi nesluženje vojaščine. Mamice delajo napako, ko sinčke zavijajo v vato in skačejo okrog njih do 30. leta, medtem , ko se njihovi možje na smrt dolgočasijo.

      Delam v branži, kjer lahko opazujem ženske od nosečnosti dalje. Ko še ni noseča je super zrihtana in lepa, po porodu v porodniški pa hodi v trenerkah okrog in se nosi neprivlačno ter se za moža niti ne rihta več, kilogramov pa marskikatera ne spravi nikoli več na prvotno težo. Ženske smo lepši spol in negovanje je zelo pomembno, to bi bilo potrebno vcepiti v glavo že punčkam. Italijanke kuhajo špagete in preden pride mož domov iz službe se rihtajo, da so lepe za svojega soproga.

     • kraljica vesolja

      Ne rabiš se rihtat za moške, jst se nikol nisem, čist naravna sem. Sam pa privlačim folk, neki je pač u men že od nekdaj. Pr men je, kar vidiš, to dobiš.

     • Ana Job

      Jaz pa se rada dobro zrihtam, sploh sexy spodnje perilo in nogavice obožujem. V svoji koži se odlično počutim, ker se spoštovanje prične pri samem sebi. Ličila se pa itak uporabljajo od Kleopatre naprej.

     • Valter BraniSlav

      Perilo VICTORIA SECRET je najbolj sexy…

     • Steiermark

      Res je, da se ne rabiš “rihtat” za moške! Vsekakor pa je pravilno in edino pravilno, da si vedno urejena in umita ter da se “rihtaš” zase, ker je tebi tako všeč!

     • kraljica vesolja

      Men nav nohče govoru, kakšna moram bit. Vidim, da enim to res ni jasno. Odlično zgledm brez mejkapa pa štiklic pa velkih jošk. Za ene je že to, če ma ženska majhne joške znak, da ni urejena. Bi si jih morala dat povečat. Pa kva še.

   • Steiermark

    Ti kraljica srbskega vesolja, s srbsko oz. balkansko mentaliteto, neha se toliko truditi in čvekati o “normalnih družinah v Sloveniji”, ker to lahko velja , predvsem zate in tvoje rodžake! Kultura v Sloveniji je tisoč svetlobnih let vstran od vaše, bizantinske, kjer če se ne pretepa žene, “pomeni”, da “mož” ne ljubi žene itd., kot musliji!

    • kraljica vesolja

     Ti nimaš pojma o Srbih. Pustmo, kva se tud deci dol duvajo, sam tam je ženska glavna.

     • Steiermark

      Tam ste “ženske” glavne, na svinjskem placi….. in če vas “dedci” redno ne “šamarijo”, potem ste prizadete, ker vas bojda ne “ljubijo” dovolj – spoštujejo vas pa itak ne …..ker tudi same ste bile vzgojene tako, da ne veste, kaj pomeni spoštovanje moškega ženske in obratno!

  • Valter BraniSlav

   Nevarnost je ISLAM, ne parade ponosa
   Imam 4 otroke in 14 vnukov. Ce bo kdo od potomcev istospolne zelim da zivi cim bolj normalno, torej v monogamni zvezi z tistim ki ga bo imel rad.
   Nocem pa da bi ga obglavili muslimani ali sezgali katolibani.
   ISLAM NE HVALA.
   PARADE PONOSA OK.

   Vsi Slovenci bi potrebovali parade ponosa: ponosa v nase Slovenske prednike. Zal je med nami ogromno ljudi z nizkim samospostovanjem ki bi raje kot Slovenci bili kaj “boljsega”…

   Zal.

   • Ana Job

    Citiram: “Vsi Slovenci bi potrebovali parade ponosa: ponosa v nase Slovenske
    prednike. Zal je med nami ogromno ljudi z nizkim samospostovanjem ki bi
    raje kot Slovenci bili kaj “boljsega”…

    Slovencu manjka ponosa, kot ga ima Hrvat.

    • Steiermark

     Ti pa vztrajaš naprej, verjetno iz neznanja, ko ne veš, da je nekdo pravi Slovenec, če pripada Kranjcem in ne, če ima le slovensko državljanstvo, pripada pa Štajercem ali Prekmurcem, da o prišlekih na območje Slovenije, sploh ne govorimo!

     • Ana Job

      Mind your own business.

   • Steiermark

    Med njimi si najbrž tudi ti, glede na tvoj “izvor”, kjer je tvoj stric poskrbel, za veliko takšnih intelektualcev, ki so bili cvet slovenstva – Slovencev, vendar za takšne zločinske telebane – komunistobane, preveč izobraženi in zato nevarni, zato so komunistobani posrbeli za njihovo “izginotje”. Prosila bi te, da v bodoče izbiraš besede, za Slovence – katoličane, ne pa da jih mešaš s svojim drekastim ološem, iz katerega izhajaš sam! In ker takšni , kot si ti tudi skrbite za naše izginotje, avtohtonih v Sloveniji, tudi tvoj sorodnik šoltes, ki se bori za uvoz bede in bednikov , muslijev ter se štuli tam, kjer mu ni mesta, samo zaradi velike, nezaslužene plače, s svojo protislovensko politiko! Ni čudno, saj je vendar vnuk groznega zločinca kardelia – tudi tvojega sorodnika! Človek bi pričakoval, da se odreče svoji sorodsteveni vezi, zaradi fame zločinca kardelja ter da se distancira od zločinov starega fotra, najmanj pa, da obsodi njegovo zločinsko “delo”!

    • Ana Job

     Kar se tiče pa priseljencev iz juga nas je pa Kardelj pošteno pojebal v 60-ih in discipliniral našo nacionalnost s priseljenci. Če me kdaj bereš to tudi vidiš, ker sem to že večkrat napisala zato mi ne govori o nepoučenosti. Z vlačenjem juga gor v Slovenijo so pričeli uničevati Slovenijo in rezultati so danes vidni v tej anarhistični vladi. Največja žalost pa je ta, da nam je to naredil Slovenec Kardelj. Jezna sem.

     • Steiermark

      In kdaj misliš, da se je začelo “vlačenje jugosov” v Slovenijo in izganjanje avtohtonih, predvsem na Štajerskem? V to nas je spravil Maister, ko nas je porinil v kremplje srbov , s katerimi je sodeloval in se jim udinjal, kot velik srbofil! To je trajalo od 1918, ko smo bili okupirani od maistra, pa vse, do prihoda Adolfa, ki si je priključil Štajersko , 41 leta. Torej premor od tlačenja srbov je trajal vse do 45, ko so se po izpraznjeni Sloveniji – na Štajerskem, ko so pozno poleti 45 leta prišli srbi in pričeli s klanjem vseh, ki so bili premožni ter tisti, ki so se bali in niso sprejemali komunizma! Do 1991 pa so tlačili avtohtone v Sloveniji, prav srbi, ki še nam danes vladajo in nas tlačijo!

     • Ana Job

      Zdaj vidiš, da nam ni rešitve, poleg tega pa se nam je “zgodil” še Janković. Tujci so nam zavladali medtem, ko so nas “avtohtoni” Slovenci prodali. To, kar se nam je zgodilo je RODOMOR.

  • Slovenka

   Ubogi študentje. Ne bodo se ga hitro rešili.

   • Ana Job

    Itak jih bo poskušal indoktrinirati.

 • Franci Steiner

  RDEČI DREK

 • kraljica vesolja

  Pa ni on Baader, da bi bil skrajni levičar. Skrajni levičarji pobijajo bankirje pa bogatune, k sam zase grabjo.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Ta skrajnež je oviral delo ministrice Gjerkeš Žnidar.

 • tohuvabohu

  Brglez je doktoriral na temo “Pomen nepozitivističnih epistemoloških in realističnih ontoloških predpostavk za osmišljanje mednarodnih odnosov in metodologije njihovega proučevanja”. Človek, ki privleče tako nebulozo, že ne more biti pri pameti.

  • Common Sense

   In taki bi odločali o gospodarstvu. Odlično. Zanimivo bi bilo slišati za naslov diplomskega dela Luke Meseca na FDV. Verjetno podobne nebuloze. Sedaj pa nas uči kako se svet vrti.

   • tohuvabohu

    Nekje je pisalo, da Mesec ni napisal diplomske naloge, ker za njegovo študijsko smer ni bila zahtevana. Pravijo pa tudi, da na EF še ni opravil nobene skušnje, čeprav je vpisan že štiri leta.

    • Common Sense

     Za prvo ne vem, za drugo (EF) pa je res. Še do nedavnega ni opravil niti enega izpita na EF. A kljub temu ima jajca, da vesoljno Slovenijo poučuje.

  • Slovenka

   Strokovnjak za latovščino. Kar je res, je res.

 • Vera

  Odlično je 2 meseca vodil seje DZ-a Matej Tonin , zdaj pa podpredsednik DZ-a Jože Tanko . Pred leti so bili vredu vsi iz desnega pola , iz levice pa zanič ! Židan SD je DZ-u in nam Slovencem samo v sramoto .

  • Slovenka

   Limuzina s plavimi lučkami dnevno vozi med Ljubljano in Prekmurjem in sirene tulijo, če si veliki prašičjerejec slučajno zaželi razburljive vožnje.

   • Ana Job

    V prejšnjem življenju je bil zagotovo svinja.

   • Steiermark

    prašičjerejec nas vodi v prašičji raj (rdečih prašičev)….

 • Olga2345

  Lahko se zamislimo, če je lahko taliban Brglez predaval na fakulteti!

 • totex39

  “Kumrovška univerza” je pač ostala v drugi državi, zato so se pri nas morali izmisliti neko tako njej podobno in to je FDV, kjer izobražujejo iskane talente za komunistični režim za kaj drugega tako niso sposobni. Res škoda mlade generacije, ki se še vedno vpisujejo v univerzo, ki jih bo naredila še večje bebce, kar je zelo slabo za našo državo.
  Njihova razmišljanja so povsem drugačna od mladih, ki končajo druge univerze.

  • Valter BraniSlav

   FDV = RDECA MADRASA

  • Simon Novak

   HAHAHA, to ti misliš :) Tvoje razmišljanje je res zahojeno!!!

   • xtc

    Tvoje je še hujše,če bi se zavedal bi raje kokodakal po Kurah,kjer prevladujete taki “levi intelektualci”.

 • Gr Enze

  TO JE ZGUBLJENI V FLAŠI IN DIMU LEP KOT KURČEVA GLAVA !

 • xtc

  Človek je nesposoben levo fašistini psiho.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!