Američanka toži moškega za 10 tisočakov zaradi neuspešnega zmenka

Vir: Zajem zaslona, Youtube

Ženska iz ameriške zvezne države Michigan je proti moškemu vložila tožbo, ker jo je čustveno prizadel, ko se ni pojavil na zmenku leta 2020 in ji s tem prizadejal duševno stisko. 

Ženska iz Michigana, ki toži moškega zaradi neuspešnega zmenka za 10 tisoč dolarjev, se je med nedavno virtualno sodno obravnavo sporekla s sodnikom. Ime ji je QaShontae Short. Tožbo pa je vložila proti Richardu Jordanu, ker se leta 2020 ni pojavil na dogovorjenem zmenku, poroča Fox News

Trdila je, da ji je izkušnja prizadejala čustveno stisko, ker je bil datum zmenka ravno na rojstni dan njene pokojne matere. Desetminutno virtualno srečanje, ki je sedaj postalo viralno na socialnih medijih, je vodil sodnik Herman Marable Jr. Jordan je ob tem dejal, da je upal, da bo primer zavržen ter pristavil, da sodnik s primerom samo izgublja svoj čas. Zadeva se je začela zapletati, ko se je oglasila Shortova, ki se je sporekla s sodnikom.

Zmenek. (Foto: Pixabay)

Kot je trdila, so Jordanove besede laž in krivo pričanje. Kot je še dejala, bodo to dokazali dokumenti, ki jih poseduje. Sodnik ji je odvrnil, da verjetno ne razume, kaj je kriva prisega, vendar pa je ona vztrajala pri svojem, rekoč da naj ne žali njene inteligence. Kot je spoznala, je primer vložila na napačnem sodišču in se odločila za nadaljevanje na okrožnem sodišču ter grobo zaključila virtualno obravnavo.

Domen Mezeg