fbpx

Tako je nekdanja hrvaška miss z odkritjem na plaži rešila umor …

Fani Čapalija (Foto: Facebook)

65-letnik je bil poleti lansko leto pridržan zaradi suma umora svoje žene kmalu po njenem pogrebu. Nekdanja hrvaška miss pa je na plaži našla ključen manjkajoči dokaz v primeru, morilec se je pred umorom namreč močno potrudil, da ga ne bi mogli povezati z zločinom.

Hrvaški Trogir je pred časom pretresel umor, v katerem je 65-letni Željko Tukić ubil svojo 4 leta mlajšo ženo, znano splitsko zdravnico Asjo Tukić. Umor je bil brutalen, najprej jo je namreč zabodel v hrbet, nato pa še trikrat v prsi. Kmalu po pogrebu lansko leto je bil zaradi suma umora pridržan, ključen dokaz v primeru pa je bil najden povsem po naključju.

Namerno obul prevelike superge, a v njih so bile nogavice v velikosti njegove noge!
Nekdanja hrvaška miss Fani Čapalija je namreč na plaži našla superge znamke Diesel velikosti 45, v njih pa so bile nogavice velikosti 39-42. Kot vse kaže, se je morilec dobro potrudil, da bi prikril sledi, večje superge naj bi namreč nosil prav zato, da ga ne bi povezali z zločinom, nogavice v njih pa ustrezajo velikosti njegove noge, poroča Večernji. Prav omenjena športna obutev se je izkazala kot ključen dokaz v primeru.

J. Ž.