Tako je nekdanja hrvaška miss z odkritjem na plaži rešila umor …

Fani Čapalija (Foto: Facebook)

65-letnik je bil poleti lansko leto pridržan zaradi suma umora svoje žene kmalu po njenem pogrebu. Nekdanja hrvaška miss pa je na plaži našla ključen manjkajoči dokaz v primeru, morilec se je pred umorom namreč močno potrudil, da ga ne bi mogli povezati z zločinom.

Hrvaški Trogir je pred časom pretresel umor, v katerem je 65-letni Željko Tukić ubil svojo 4 leta mlajšo ženo, znano splitsko zdravnico Asjo Tukić. Umor je bil brutalen, najprej jo je namreč zabodel v hrbet, nato pa še trikrat v prsi. Kmalu po pogrebu lansko leto je bil zaradi suma umora pridržan, ključen dokaz v primeru pa je bil najden povsem po naključju.

Namerno obul prevelike superge, a v njih so bile nogavice v velikosti njegove noge!
Nekdanja hrvaška miss Fani Čapalija je namreč na plaži našla superge znamke Diesel velikosti 45, v njih pa so bile nogavice velikosti 39-42. Kot vse kaže, se je morilec dobro potrudil, da bi prikril sledi, večje superge naj bi namreč nosil prav zato, da ga ne bi povezali z zločinom, nogavice v njih pa ustrezajo velikosti njegove noge, poroča Večernji. Prav omenjena športna obutev se je izkazala kot ključen dokaz v primeru.

J. Ž.

  • xtc

    Še en dokaz ,da zločinci pridejo na koncu “na svoje” tako ali drugače.

    • GverilaStyle

      neumni zločinci……..tapametni so vsi v slovenistanu in jim odpisujejo miljonske dolgove, na sodiščih so pa vedno oproščeni.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!