Tašča rešena, ugrabitelji aretirani!

Datum:

Policija je rešila taščo slovitega šefa formule 1 Bernieja Ecclestoneja, ki so jo v Sao Paulu ugrabili 22. julija in zahtevali odkupnino v višini skoraj 33 milijonov evrov. Aparecido Schunk je mati aktualne Ecclestonove soproge Fabiane Flosi, s katero se je poročil leta 2012, tri leta potem, ko jo je spoznal na Veliki nagradi Brazilije.

                   

Aparecido Schunk, ki ni bila poškodovana, se je po izpustitvi zahvalila policiji, ki je med akcijo prijela in zaprla dve osebi, ki sta že pred tem prišli navzkriž z zakonom. Petinosemdesetletni Ecclestone, ki je po podatkih časnika Forbes “vreden” 3,1 milijarde dolarjev in je eden najvplivnejših ljudi v športu, ter 38-letna Flosijeva, tretja žena Eccleston, živita v Veliki Britaniji. Ecclestone je bil med drugim 25 let poročen tudi s Hrvatico Slavico Radić, s katero ima dve hčerki.

Ugrabitve so v Braziliji nekaj vsakdanjega, policisti dnevno obravnavajo številne primere, v mnogih ugrabitelji kot odkupnino zahtevajo le manjše vsote v višini nekaj sto dolarjev. Brazilija, gostiteljica letošnjih olimpijskih iger, se trenutno spopada z eno najhujših finančnih kriz v državi v zadnjih stotih letih.

M. P., STA

Sorodno

Zadnji prispevki

Slovenska nogometna reprezentanca prvič v zgodovini v osmino finala velikih prvenstev

Slovenska nogometna reprezentanca se je prvič v zgodovini uvrstila...

[Video] Množična udeležba na tradicionalnem praznovanju dneva državnosti na Polževem

Občina Ivančna Gorica je skupaj s soorganizatorji ob dnevu...

Moskva blokirala dostop do Nova24TV in Demokracije

Rusija je blokirala dostop do 81 medijev držav članic...